405 job matcher din søgning 405 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ibsen Photonics A/S
Produktionstekniker med fingersnilde og overblik

Ibsen Photonics A/S, Farum

Ibsen Photonics er en globalt førende producent af optiske diffraktionsgitre og spektrometre, der sælges globalt til primært kundespecificerede produkter.

Du vil indgå i et produktionsteam på ca. 20 M/K, bestående af teknikere og PTA-medarbejdere, som arbejder med samling og test af spektrometre. Du vil primært komme til at arbejde med finmekanisk montage, herunder håndtering af optiske komponenter og sart elektronik, samt alignment og slut test af vores spektrometre. Dette omfatter bl.a.:

 • Samling og justering af kompakte spektrometre
 • Limning med epoxy baseret 2-komponent lim under mikroskop
 • Justering, test og pakning af de færdige spektrometre
Ibsen Photonics A/S
Terma A/S Operatør, SMD Elektronikproduktion

Terma A/S, Lystrup

Vi søger en operatør til vores eftermiddagshold i SMD elektronikproduktionen i Lystrup. Du bliver en del af en produktionsafdeling, der producerer komplicerede SMD-print til Termas forskellige produkter, som bl.a. indgår i fly-, radar- og space-produkter. Området beskæftiger i øjeblikket 13 medarbejdere inklusiv supportfunktioner. Arbejdspladsen er placeret i vores SMD-afdeling med konstant klimastyring.

I afdelingen vil du indgå i et produktionsteam, der producerer SMD-print, som leveres videre til eftermontage i andre produktionsafdelinger i Terma. Arbejdstiden er fra kl 10-18. Der er begrænset flekstidsordning fra kl 09-11.

Nordic Wing
Produktionstekniker til komposit-arbejde

Nordic Wing, Værløse

Vil du arbejde med produktion af ubemandede fly? Så er det måske dig, vi leder efter.

Nordic Wing udvider produktionen og søger derfor en produktionstekniker til vores kompositværksted. Du vil derfor indgå i et team af dygtige og ambitiøse produktionsfolk, der brænder for at bygge vores avancerede drone-platform.

Dine arbejdsopgaver vil primært være inden for produktion af mekaniske dele til vores fastvingedrone Astero, hvilket omfatter komponenter, der spænder fra vinger til mindre dele, der indgår i flyet.

Nordic Wing
Nordic Wing
CNC-tekniker til dronebygning

Nordic Wing, Værløse

Vil du arbejde med produktion af ubemandede fly? Så er det måske dig, vi leder efter. Du er måske værktøjsmager eller industritekniker, og vi har brug for din hjælp til at starte en ny CNC-afdeling i Nordic Wing.

Du vil stå for indkøb af CNC-teknologi og opsætning af nye maskiner. Herefter vil du være ansvarlig for den daglige drift og udvikling af værktøjer til produktionen, samt dokumentation til brug for emner, der produceres uden for Nordic Wing. Sideløbende vil du indgå i prototypefremstilling til de mange spændende udviklingsprojekter i virksomheden.

Nordic Wing
Ingemann Components A/S Dygtige operatører søges til aftenhold

Ingemann Components A/S, Bjæverskov

Er du klar på en ny udfordring og kan arbejde selvstændigt i et team?
Har du et blik for kvalitet, for detaljer og for at optimere din arbejdsproces?
Er du en dygtig operatør – eller kan du blive det?

Og har du lyst til at blive del af et dedikeret team med fokus på kunden.

Vores engagerede og selvkørende team mangler nye kollegaer til håndtering af specialordrer, som køres på projektbasis på vores specialiserede maskiner.

Vi søger operatører til at tage del i vores produktion og bl.a. betjene CNC-fræsere, formatsav og graveringsmaskine. Som operatør er det yderst vigtigt, at du er omhyggelig med opgaven og samtidig effektiv med produktionen.

Temp-Team A/S Der er noget i luften

Temp-Team A/S søger for Smel Industry ApS i Gislev

For vores samarbejdspartner SMEL Industry søger vi en maskinarbejder/industritekniker. Har du mod på og lyst til at arbejde med spændende drone- og -satellitprojekter eller revolutionerende produkter til sundhedssektoren?

Hos SMEL kan du forvente arbejdsopgaver, der spænder fra serieproduktion til Aerospace og medicobranchen, til enkelt reparationer af gear, tandhjul og pumper til alverdens maskiner.

På Sandagervej 18B, i Gislev bliver du mødt af 8 kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen. De kan fortælle dig mere om et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på individet, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du kan forvente en lydhør ledelse, der har styr på det praktiske. Personalegoder, sundhedsordning, 5 ferie/fridage, overenskomst og konkurrencedygtigt lønniveau.

Human Talent ApS
PTA-medarbejder til PTA-afdelingen

Human Talent ApS søger for Röchling Industrial Allingaabro A/S

Har du teknisk indsigt, og brænder du for at levere kvalitetsløsninger? Yder du et højt serviceniveau i din rådgivning, og forstår du at have kunden i fokus og arbejde sammen i et lille team i en dynamisk virksomhed? Så har vi jobbet til dig.

Med direkte reference til den administrerende direktør, får du en central rolle i vores PTA-team, hvor du med base på vores kontor i Allingåbro assisterer vores opsøgende sælgere med udregninger og tilbud til vores kunder i industrien. Du afklarer blandt andet materialevalg, tidsfastsætter og koordinerer opgaven med produktionen. Og i sidste ende får du det hele til at spille sammen med ordrestørrelse, kompleksitet og ønsker om leveringstid.

Human Talent ApS
Actief Hartmanns Teamleder til renrumsproduktion i Karlslunde

Actief Hartmanns søger for DNP

DNP er ved at opbygge nye kapaciteter for at understøtte den grønne omstilling i transport. – Og du kan nu komme med på rejsen.

Vi søger en nærværende teamleder/arbejdende formand til hhv. aftenhold på fabrikken i Karlslunde.

DNP er på en spændende rejse med at opbygge en dansk produktion til opskæring og kvalitetskontrol af film til battery-pouches. Her skal de forsyne europæiske kunder i deres produktion af batterier til elbiler.

Som teamleder/arbejdende formand har du ansvaret for et team på ca. 7-9 medarbejdere. Du arbejder med de samme opgaver som dit team og efter samme vagtplan. Der arbejdes i renrum efter ISO7 klassificering og det er et krav, at har mundbind og hårnet på, når du arbejder. Du skal kunne se dig selv arbejde med nulfejlsproduktion.

Career Vedligeholdelsestekniker

Career søger for Grundfos A/S i Farum

Har du erfaring med teknisk kompliceret udstyr, og har du baggrund som f.eks. industritekniker, elektronikfagtekniker eller automatiktekniker? Elsker du at fejlfinde og blive udfordret på højt fagligt niveau? Og motiveres du af at finde og kreere løsninger på teknikerværkstedet, så du undgår nedbrud på udstyret? Vil du være en del af det tekniske team i vores renrumsproduktion med højsensitive produkter?

Du får et meget selvstændigt job, hvor du skal være med til at sikre produktionsområdet/ servicearealet altid opretholder, de rette standarder samt vedligeholder SOP’er. Du kommer til at arbejde med 5S, Kanban og Lean – især med problemløsningsværktøjer. En del af arbejdet udføres i renrumsområder (klasse 4) i lukket heldragt under kontrollerede temperaturer, og gult lys grundet lyssensitive processer.

Career
DANISH CROWN A/S
Vedligeholdelsestekniker

DANISH CROWN A/S, Svenstrup J

Brænder du for at bruge din ekspertise til at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har du her muligheden for at blive en del af en spændende afdeling i en international koncern, hvor du kan udfordre din kunnen og udvide din viden.

Til vores tekniske afdeling hos Danish Crown i Svenstrup (det gamle Tulip) søger vi, på grund af forfremmelse, en teknisk medarbejder til daghold, tirsdag til lørdag.

Vi søger en motiveret vedligeholdelsestekniker med faglig indsigt i proces- og maskinteknologi.

DANISH CROWN A/S
NORDEX FOOD A/S
Nørager Mejeri søger medarbejdere til vores pakkeri

NORDEX FOOD A/S

Kan du lide at arbejde i weekenden for så at holde fri ugens 5 øvrige dage? Hvis du kan svare ja til det, så læs med her:

På NØRAGER MEJERI fremstiller vi hvid ost. Vores oste er populære og vi oplever en stigende efterspørgsel og søger derfor nye kolleger til vores weekendhold. Har du lyst til at gøre en forskel i vores pakkeri så er chancen her nu.

NORDEX FOOD A/S
Gem
JKS Svejser søges til Give-området

JKS søger for kunde

Er du kvalitetsbevidst? Og har du hænderne skruet rigtigt på? Så er det dig, vi søger for vores samarbejdspartner i Give-området.

Vi søger en erfaren svejser, som har gåpåmod, er kvalitetsbevidst og har hænderne skruet rigtigt på.

Faglige kompetencer:

 • Jobbet kræver ikke gyldigt svejsecertifikat, men du skal have min. 1-2 års erfaring.
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Indrykket:
Gem
JKS Produktionsmedarbejder til virksomhed i Vejle

JKS søger for kunde

Har du erfaring fra en produktionsvirksomhed? Og trives du med skiftende arbejdstider? Der er tale om et vikariat med henblik på fastansættelse.

Til hurtig opstart søger JKS en dygtig stabil produktionsmedarbejder i Vejle. Der er tale om et vikariat med henblik på fastansættelse.

Søger du arbejde i en produktionsvirksomhed, og trives du med skiftende arbejdstider? Så hører vi gerne fra dig hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver:

 • Indstilling og betjening af maskiner
 • Overvågning af anlæg/produktionsudstyr
 • Kvalitetskontrol
Indrykket:
Danmarks Tekniske Universitet Forskningstekniker til værkstedet på DTU Fysik - Risø campus

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

DTU Fysiks værksted, der er specialiseret i udvikling og fremstilling af mekaniske komponenter til understøtning af DTU aktiviteter, søger en ny medarbejder.

Arbejdsopgaver

 • Fremstilling af forskningsudstyr og prototyper i alle former for materialer, men primært aluminium og rustfrit.
 • Arbejde på CNC- styrede maskiner, dreje og fræsemaskiner.
 • Arbejde på manuelle maskiner, fræser, drejebænk og plansliber.
 • Konstruktion af 3D og 2D bearbejdningstegninger i SolidWorks eller MasterCam.
 • Deltage i arbejdsgrupper omkring planlægning og opgaveløsning.
Gem
JKS Er du en dygtig TIG-svejser, og vil du gerne arbejde i Hadsund?

JKS søger for kunde

Er du fagligt dygtig, og har du god erfaring med svejsearbejde, så er du måske den medarbejder, vi søger til opstart hurtigst muligt?

Vi søger en erfaren svejser til virksomhed i Hadsund. Opstart så hurtigt som muligt. Som udgangspunkt er det til og med uge 4, men der kan blive tale om forlængelse.

Virksomheden laver alle former for:

 • Metalarbejde
 • Overfladebehandling
 • Pladebearbejdning
Indrykket:
HYCON A/S Montagemedarbejder

HYCON A/S, Støvring

Vi har travlt på HYCON A/S. Derfor søger vi to nye kolleger til vores montageafdeling i Støvring.

Arbejdet består i at montere og teste håndholdt hydraulisk værktøj til professionelle.

Vi stiller ingen specifikke krav til uddannelse. Din interesse for mekanik, hydraulik og montagearbejde vægter højest, og hvis du har erfaring inden for de nævnte områder, er det en klar fordel.

Vi sørger for grundig oplæring ved ansættelse, så hvis du selv kan bidrage med et åbent sind og en god portion gåpåmod, sørger vi for at hjælpe dig godt i gang. Det er et krav, at du kan begå dig på dansk.

CUBIC-Modulsystem A/S Teamleder med personaleansvar til nathold

CUBIC-Modulsystem A/S

CUBIC Modulsystem A/S søger til ledelsen i produktionen i Aabybro en medarbejdende teamleder med personaleansvar til nathold. Personaleansvar og kontakt til aftenholdet vil på sigt være en opgave, der tilføjes til stillingen.

Du vil få en tæt kontakt til dine kolleger på dagholdet og stor indflydelse på de fremtidige beslutninger omkring optimeringer og generelle tiltag i produktionen.

Dit daglige arbejde består af ca. 50% ledelse af de 18-19 medarbejdere, som du har personaleansvaret for. Derudover indgår du ligeledes i det daglige produktionsarbejde. Du bruger tid på at afhjælpe produktionsmæssige problemstillinger, og i samarbejde med dine medarbejdere, sikrer du, at den planlagte produktion gennemføres. Produktionen er organiseret i teams og der arbejdes kontinuerligt med LEAN.

F10 Human Resource
Teamleder til Pladebearbejdning – er du verdensmester i svejs?

F10 Human Resource søger for KEN Hygiene Systems A/S i Broby

Har du en faglært baggrund, og er dine kompetencer i særklasse? Vil du have mulighed for at vise, hvad du kan. Er du parat til at arbejde med hele processen, i en virksomhed hvor frihed under ansvar og godt teamwork er hverdag?

Dine primære opgaver bliver:

 • Ansvarlig for den daglige ledelse af +30 medarbejdere i Pladebearbejdningsafdelingen
 • Støtte og udvikle dine medarbejdere indenfor rustfast svejsning
 • Sikre højt fokus på sikkerheden og samarbejdet med sikkerhedsrepræsentanterne

Er du struktureret og systematisk, god til at analysere og tænke processer helt til ende? Formår du selvstændigt at finde løsninger på komplekse problemstillinger. Og trives du i et travlt og stærkt fagligt miljø?

Så er det dig, vi søger!

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv mærket ref. 2178

F10 Human Resource
Blue Wave A/S
Industriteknikker eller maskinarbejder til aftenhold

Blue Wave A/S, Haderslev

Er du en dygtig håndværker, der elsker at arbejde med ny teknologi? Vi har en maskinpark med den nyeste teknologi som venter på dig.

Se video om Blue Wave A/S som arbejdsplads

Vi søger, til hurtigst mulig start, medarbejder, som selvstændigt kan programmere, samt opstille og betjene maskinerne. Du vil indgå i et selvkørende team på i alt 6 personer fordelt på to skift.

Om jobbet:

 • Primært opstilling og programmering samt daglig produktion.
 • Produktion i syrefast stål.
 • Løbende kvalitetskontrol.
 • Løbende vedligeholdelsesopgaver.
Blue Wave A/S
Duferco Danish Steel A/S Industrioperatører og stålteknikere

Duferco Danish Steel A/S, Frederiksværk

Vi har rigtig travlt på valseværket Duferco Danish Steel A/S, og for at styrke vores organisation søger vi industrioperatører og stålteknikere på skiftehold mandag-fredag i Frederiksværk.

Med reference til gruppelederen indgår du i et team på skift, hvor du deltager i arbejdet omkring produktionen/afsendelsen.

Du tilbydes et spændende job i en vækstorienteret virksomhed med engagerede kollegaer, der ser frem til at byde dig velkommen i et uformelt og spændende arbejdsmiljø.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV