474 job matcher din søgning 474 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den jydske Haandværkerskole
Uddannelsesleder for plastafdelingen til DjH søges

Den jydske Haandværkerskole

Brænder du for at arbejde med mål og rammer, der kan udvikle skolens elever, dine medarbejdere og ledelseskollegeer, og er du åben, handlekraftig og har god erfaring med ledelse, så er du måske DjH's nye uddannelsesleder for plastafdelingen.

Vi vækster på flere af vores uddannelser og har derfor brug for en ny uddannelsesleder for plastafdelingen, der sammen med Uddannelseschefen, vil drifte og udvikle Plast-uddannelsen.

Som uddannelsesleder har du det daglige ansvar for Plastuddannelsen. Her skal du bl.a.:

 • Igennem planlægning sikre at eleven får en god oplevelse og oplever skoleforløbet og DjH, som en enhed med fælles mål og vision.
 • Opnå en effektiv planlægning tæt på eleverne, i samarbejde med øvrige funktioner: Administration, Værkstedsassistenter, Studievejleder, gennemførselsvejleder m.fl.
 • Styrke samarbejdet mellem underviserne på alle fagene i uddannelsen.
Den jydske Haandværkerskole
Ulfoss Plastic A/S
Produktionsoperatør til plastfolie

Ulfoss Plastic A/S, Holbæk

Brænder du for et spændende og udfordrende job, hvor 2 dage aldrig er ens, søger vi medarbejdere til vores produktion.

Vi er en international virksomhed med stor eksport, der fremstiller plastfolie til fødevare- og medicinalindustrien.

Produktionen kører i 24 timers drift alle ugens dage – kun afbrudt af sommerferie og juleferie.

Dine væsentligste opgaver:

 • Opstart og indstilling af maskiner
 • Overvågning af maskiner
 • Pakning af færdigvarer
Hansens Flødeis ApSTeamleder til isproduktion-mejeri

Hansens Flødeis ApS

Har du uddannelse og erfaring med fødevare-produktion - Så tilbyder Hansens Flødeis job på familieejet isfabrik i Jægerspris.

Der er både faste og afvekslende arbejdsopgaver, og som teamleder vil dine arbejdsfunktioner bestå af:

 • Temaleder på et fantastisk hold af dygtige kolleger
 • Planlægning og ansvar for dagens opgaver
 • Operatør på de forskellige produktionslinier

Arbejdstiden er 32-42 timer/uge, mandag til fredag. Mødetiden afhænger af vagtplan og varierer mellem kl 05:00 og kl 09:00. I den travle sommersæsonen er lørdagsarbejde almindeligt.

H. P. Industrial A/SProduktionsoperatører til både daghold og aftenhold

H. P. Industrial A/S, Galten

Vil du være med til at lave dansk produceret plastprodukter, af genbrugsplast fra danske husholdninger? Det er en af vores nyeste projekter, hvor vi indsamler og herefter producerer nye produkter af det affald, vi alle sammen smider ud til dagligt. Det er der stor efterspørgsel på og derfor kræver dette og mange andre projekter nogle ekstra hænder i produktionen. Vi oplever lige nu kraftig efterspørgsel på vores lokal produceret produkter. Vi har udvidet vores produktionsfaciliteter og mangler nu dygtige og engageret produktionsoperatører.

Du vil indgå i et stærkt team på 15 medarbejdere, i en virksomhed, med et godt arbejdsklima.

Dine ansvarsområder:

 • Betjening og pasning af sprøjtestøbemaskiner, hvortil kvalitetskontrol og kvalitetssikring er nøgleord.
 • Montage af diverse produkter, hvor finesse og tempo værdsættes.
 • Generel drift og sikring af varer til tiden.
Gem
DANISH CROWN A/S
Medarbejder til eftermiddagshold

DANISH CROWN A/S, Kolding

Er du passioneret for fødevarer, og brænder du for at lære nyt samt at skabe resultater? Så er du måske den handlings- og resultatorienterede medarbejder, vi søger til vores ferskvareterminal i Kolding.

Danish Crown i Kolding er en ferskvareterminal, som arbejder med ekspedition og distribution af fersk kød til det danske hjemmemarked. Du bliver en del af en afdeling på 11 personer, hvor du sammen med afdelingsmesteren, der har ansvaret for alle 11 medarbejdere. Fabrikken beskæftiger ca. 50 medarbejdere.

Du skal også tage ansvar for overholdelse af egenkontrol og arbejdsmiljø for afdelingen i henhold til koncernens regelsæt.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Operatører

DANISH CROWN A/S, Vejle

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så er du måske en af de medarbejdere, vi søger til vores produktion i Vejle.

Vi har brug for to nye kolleger til at løse opgaver i dåse-/krydderiafdelingen og i farsvareafdelingen. I dåse-/krydderiafdelingen består arbejdet primært i at holde gang i dåselinjerne og lågbåndene, som sikrer emballage til fyldelinjerne, der fremstiller vores produkter. I farsvareafdelingen består det primære arbejde af farsfremstilling.

Desuden vil arbejdet i begge afdelinger omfatte at køre paller på plads, holde afdelingen pæn og ren samt andet forefaldende arbejde på fabrikken.

DANISH CROWN A/S
Chr. Hansen A/SDagholdsoperatør til det frysetørrede pakkeri hos Chr. Hansen, Avedøre.

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Vi søger en industrioperatør, eller rutineret produktions- og pakkerioperatør, gerne med erfaring inden for fødevareindustrien.

Du skal trives med at udføre kendte opgaver, men også med en omskiftelig hverdag, hvor udfordringer løbende opstår og prioriteter ændrer sig.

Har du samtidig lyst til at være i en virksomhed i udvikling, og både bidrage med din viden og lære nyt, så er dette job sikkert noget for dig.

I teamet har vi mange alsidige opgaver. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Forbereder kulturer og bærestoffer ved at sortere og afveje dem i rette mængder.
 • Samarbejder med Supply Planning om produktionsflowet, og ordrebehandlingen i SAP.
 • Betjener pakkemaskiner og udstyr
Chr. Hansen A/S
Skare Meat Packers K/S
MESTER TIL NATHOLDET

Skare Meat Packers K/S, Vejen

Til fødevareproduktion af detailpakkede svinekødsprodukter

SKARE i Vejen søger en mester til natholdet i vores afdeling for detailpakkede svinekødsprodukter. Afdelingen producerer produkter til danske og internationale detailhandelskæder.

Du bliver ansvarlig for at koordinere og planlægge natholdets produktion og pakning af portionerede kvalitets-svinekødsprodukter.

Det er en udfordrende stilling med et selvstændigt ansvarsområde og en attraktiv gage, alt efter kvalifikationer.

Skare Meat Packers K/S
Arla Foods amba
Medarbejder til pakkeriet på Kruså Mejeri

Arla Foods amba

Har du mod på et job, der stiller krav til din forandringsparathed og giver dig udfordringer i hverdagen? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Som pakkerimedarbejder kan du se frem til at indgå i et team, der sætter en ære i at yde den bedste service i enhver pakkeriopgave.

Da en af vores medarbejder har fået nye udfordringer, søger vi en medarbejder, der har en baggrund som industrioperatør, produktions teknolog, pakkeoperatør eller lignende.

Som pakkerimedarbejder skal du betjene vores højteknologiske pakkeudstyr, og det er også dit ansvar at gældende krav til hygiejne og fødevaresikkerhed overholdes. Derudover er du med til at sikre, at produktkvaliteten er i top.

Arla Foods amba
Anzet A/SIndustritekniker

Anzet A/S søger for Finmekanisk Fabrik ApS i Vordingborg

Vil du gerne arbejde med de nyeste teknologier inden for CNC-styrede maskiner og robotløsninger? Og vil du være med til at fremstille mekaniske komponenter af allerhøjeste kvalitet – så er det dig, vi søger!

Anzet A/S søger op til flere industriteknikere, som vil gøre en forskel i en rigtig god virksomhed. Du kommer til at arbejde med de nyeste maskiner og teknologier, samtidig med at du laver komponenter af exceptionel høj kvalitet.

Arbejdsopgaver:

 • Programmering/betjening af CNC - drejemaskiner af mærker som Okuma, Nakamura og STAR
 • Opstilling og omstilling af maskiner
 • Køre emner igennem
KiiltoClean A/S
Sprøjtestøber

KiiltoClean A/S, Assens

Vi søger en engageret og kompetent kollega, der brænder for plastproduktion, og som gerne vil sætte sit aftryk i en ambitiøs virksomhed.

Vi er i fuld gang med at optimere vores processer for at sikre en effektiv produktion, og som plasttekniker hos os, vil du blive en del af et spændende miljø og en central medspiller i et engageret team.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Sørge for at produktionen kører optimalt (nyere fuldelektroniske, samt samleautomater)
 • Sikre at kvaliteten er i top
 • Lære andre op i brug af maskinerne
 • Udføre omstillinger og indkøring.
WaterCareMedarbejder til reparation og vedligehold af maskiner, forme og udstyr

WaterCare, Assens

WaterCare rotationsstøber og monterer tanke, pumpebrønde mv. på egen fabrik i Assens. Virksomheden er i en spændende udvikling, og vi søger derfor en dygtig medarbejder til at varetage reparation og vedligehold af vores tekniske udstyr. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Opgaverne vil være varierende med fokus på vedligehold og reparation af støbemaskiner og støbeforme samt opfølgning af vedligeholdsplaner, smøreplaner og reservedelslager, kvalitetskontrol og mange andre spændende udfordringer. Det er hovedsageligt smede- og automatikopgaver, der fylder dagen. Der vil dog også være mindre opgaver inden for bygnings-, truck-, og værktøjsvedligehold, indkøring af produktionsudstyr mv.

Nobia Denmark A/S
Vedligeholder

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Vil du være med til at vedligeholde produktionens maskinanlæg for en af Danmarks førende køkkenvirksomheder – så grib chancen og bliv vedligeholder hos Nobia Danmark.

Du skal sammen med Teknisk-Service-afdelingens øvrige vedligeholdere holde produktionens maskinanlæg i driftklar stand på vores daghold.

Vi tilbyder:

 • Et godt arbejdsklima hvor det er naturligt at hjælpe hinanden, og hvor godt humør og høj energi er en integreret del af arbejdsdagen
 • Et job med stor selvstændighed
 • En organisation i vækst med fokus på tværfaglig vidensdeling og samarbejde
Nobia Denmark A/S
HoyerMontør i Hadsten

Hoyer

Har du lyst til at indgå i et montageteam, hvor der ofte er travlt, og opgaverne varierer? Og vil du være en del af en international virksomhed med fokus på både kunder og medarbejdere? Så kan Hoyer være din nye arbejdsplads!

Vi er på jagt efter en ny topmotiveret ny kollega, der ønsker at gøre en forskel for både kunder og kollegaer. Du er ikke bange for at tage fat, og du trives i en uformel hverdag med en direkte omgangstone.

Dine daglige opgaver foregår på vores adresse i Hadsten. Af montageopgaver kan bl.a. nævnes udskiftning af flanger og lejer, isætning af PTC, varmebånd og klixon, samt andre kundespecifikke montageopgaver. Erfaring i arbejde med elektromotorer er et klart plus, men er ikke et must, da oplæring finder sted.

WaterCareMedarbejder til vores plaststøbeafdeling

WaterCare, Assens

WaterCare rotationsstøber og monterer tanke, pumpebrønde mv. på egen fabrik i Assens. Virksomheden er i en spændende udvikling og vi søger derfor en dygtig medarbejder til vores støbe afdeling. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Opgaverne vil kunne variere men der vil primært være tale om støbning af tanke i PE-plast. Der vil naturligvis være en grundig oplæring. Vores støbere arbejder på skiftehold, med en 3-dags arbejdsuge, arbejdstiden er fra 6-18 eller fra 18-6.

Der kan være forskellige indgangsvinkler til jobbet, men vi ser gerne:

 • At du har erfaring fra produktionsvirksomhed
 • At du har hænderne rigtig skruet på
 • At du har en relevant håndværksmæssig baggrund

For den rette kandidat er der mulighed for udvikling og indflydelse på eget arbejde i en spændende virksomhed.

JKS
Tekniker

JKS søger for ROLLTECH A/S i Hjørring

Du er af natur nysgerrig og har evt. en teknisk faglig baggrund og/eller erfaring inden for fejlfinding samt løsning af tekniske/mekaniske problemstillinger? Vil du være en del af en vækstorienteret virksomhed med fokus på godt samarbejde og udvikling?

ROLLTECH er med sine 100 medarbejdere, en af Europas førende producenter af ”Varm Kant”-profiler til glasindustrien. Missionen hos ROLLTECH er at udvikle, producere og sælge profiler samt løsninger til glasindustrien, som bidrager til reduktion af drivhusgasser.

Du bliver en del af et kompetent team med et godt, tværfagligt samarbejde, hvor viden og erfaringer deles, når opgaverne skal løses. Dine hovedansvarsområder bliver, i samarbejde med teamet, at identificere og løse proces- og værktøjsmæssige opgaver og udfordringer i vores produktion:

 • Udføre service og indkøring på såvel nyt som eksisterende udstyr
 • Tilpasse og trimme værktøjer
JKS
Elopak Denmark A/SVedligeholdstekniker med stærke mekaniske kompetencer

Elopak Denmark A/S, Lystrup

Erfaren vedligeholdstekniker med stærke mekaniske kompetencer.

Brænder du for at vedligeholde produktionsudstyr. Samt problemløse og optimere inden for en bred vifte af industritekniske opgaver, så tilbyder Elopak Denmark A/S en spændende og udfordrende stilling.

Du får en afvekslende dagligdag sammen med dine 26 kollegaer i vedligeholdelsesafdelingen. Dine primære arbejdsopgaver er flg.:

 • Selvstændige reparations- og vedligeholdelsesopgaver, herunder systematisk vedligehold
 • Mekanisk fejlfinding
 • Fejlfinding på pneumatiske og hydrauliske anlæg
Medarbejderne
Plastmager

Medarbejderne søger for Idé-Pro i Roslev

Er du uddannet plastmager, eller har du teknisk snilde og erfaring med opstilling og plastproduktion?

Kunne du tænke dig at arbejde hos en af Europas mest moderne plaststøberier?

Så er det lige præcis dig, vi søger.

Idé-Pro A/S er i en rivende udvikling, og har du lyst til at stige på det tog, vil du få at gøre med alle de nyeste maskiner og robotter på markedet i et moderne miljø, hvor der er meget afveksling i din hverdag med stor mulighed for at lære nyt.

Fabrikken er ligeledes ny og her udvikles bl.a. mange prototyper indenfor bilindustrien. Der køres både små og meget store serier.

Din opgave bliver indkøring af eksisterende og nye støbeværktøjer. Du vil være aktivt deltagende i problemløsninger og i at optimere arbejdsgangen og vil komme til at arbejde tæt sammen med dine kolleger.

 • Gennemgå arbejdsbeskrivelser på ordre
 • Sørge for råvarer – granulat
 • Få styr på indkøringsrapporterne
Smedegaard HR
Forretningsudvikler/Business Developer

Smedegaard HR søger for ABJ METAL A/S i Vojens

 • Har du lyst til at arbejde med udvikling af partnerskaber med strategisk vigtige kunder i spændende familieejet virksomhed? Så tag et kig på denne stilling.

Virksomheden er kendt som fleksibel, pålidelig og kvalitetsorienteret, og har de senere år tiltrukket en række kunder med store potentialer. Denne udvikling ønskes fortsat med en systematisk og målrettet indsats. Til dette søges en Key Account Manager i en nyoprettet stilling.

Din hovedopgave bliver at strukturere, prioritere og deltage i salgsindsatsen overfor strategisk vigtige kunder, som i særlig grad matcher ABJ. Du får den bedste understøtning og salgstræning fra direktøren og den øvrige salgsafdeling, som består af to erfarne og motiverede medarbejdere.

Berry Superfos Randers a/s
Maskinpassere til weekendhold – dag og nat

Berry Superfos Randers a/s

Berry Superfos, som producerer plastemballage hovedsagelig til fødevareindustrien og beskæftiger ca. 200 medarbejdere i Randers, søger maskinpasser, gerne med erfaring fra plastindustrien og fra fødevareindustrien, til vores weekendhold – dag og nat.

Arbejdet består bl.a. i at foretage label- og materialeskift samt i nogen udstrækning fejlretning på maskiner, robotter og vision.

Herudover er det maskinpasserens ansvar at renholde samt generelt ”passe” sine maskiner.

Berry Superfos Randers a/s