229 job matcher din søgning 229 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 229 resultater.
Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/SIndustriteknikere søges til dag-, nat-, og weekendarbejde på Østfyn

Aagaard Nielsens Maskinfabrik A/S, Ullerslev

Vi søger dygtige, engagerede og erfarne industriteknikere til betjening af CNC-maskiner på vores dag-, nat-, samt weekendhold.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

 • Overvågning, betjening samt programmering af virksomhedens CNC-maskiner.

Dine faglige kompetencer:

 • Du skal være uddannet maskinarbejder/industritekniker eller have lignende baggrund.
 • Du har erfaring med betjening af CNC-maskiner.
 • Du arbejder selvstændigt og effektivt og tager aktivt del i arbejdsopgaverne.
 • Du er kvalitets- og ansvarsbevidst i dit arbejde.
Nefab Danmark A/SProduction worker

Nefab Danmark A/S, Roskilde

We are looking for a team player for our production of wooden crates, skids and pallets.

If you have good craftsman’s skills, speak Danish/English, enjoy physical indoor work and preferable have a forklift license we have the right job for you.

We offer an informal working atmosphere in a team of 10 committed colleagues.

Working hours 07-15, Fridays 07-14:30.

Work clothes and health benefits after 3 months employment.

Jobindex A/S
Produktionsleder til højt specialiseret mekanikfabrik

Jobindex A/S søger for GPV International A/S i Tarm

Kan du bruge din metalfaglige baggrund til at sikre vores leverancer? Og vil du have ansvar for finplanlægningen af vores daglige produktion inden for svejsning med mere?

Jobindex A/S

Få et alsidigt job i den mekaniske produktion hos GPV-Group, hvor du til at begynde med får ansvar for vores svejseafdeling med 10 erfarne medarbejdere.

  ”I den her rolle er du med til at sikre, at vi producerer højt specialiserede emner til en bred vifte af industrier,” fortæller produktionschef Kim Larsen.
Jobindex A/S
BK Medical
Mechanical Operator

BK Medical, Herlev

Kunne du tænke dig at være med til at forme vores produktion i Herlev?

Vi er i rivende udvikling og står i en spændende tid, hvor vores produktion i Herlev vokser. Derfor søger vi dygtige Mechanical Operators, der vil indgå i produktionen af elektroniske ultralydsskannere. Stillingen er på fuld tid med flextidsordning.

Du kommer til at indgå i et team, som står for at samle og installere mekaniske og elektroniske komponenter ud fra meget specifikke montagevejledninger. Der kan også forekomme funktionstest af udstyr efter specifikke anvisninger.

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed.

BK Medical
Indrykket: 
TEMP TEAM A/SRobotmontører til Universal Robots' aftenshold

TEMP TEAM A/S søger for Universal Robots A/S i Odense

Har du hænderne skruet rigtigt på, og er du god til at samle legoklodser? Og særlig vigtig: Trives du med at arbejde om aftenen? Så er jobbet som robotmontør måske noget for dig?

Vi søger lige nu flere kandidater til attraktive vikariater til Universal Robots til deres aftenhold. Arbejdstiderne er mandag til torsdag fra kl. 14.00 til 24.00.

Du vil blive en del af et dynamisk team, som alle brænder for at gøre et godt stykke arbejde og for robotteknologi.

Du vil få en grundig oplæring, så du på sigt selvstændigt kan samle alle dele af virksomhedens robotter. Arbejdsopgaverne er varierende montageopgaver, hvor processerne ændrer sig i takt med udviklingen i virksomheden.

Indrykket: 
Urtegaarden ApSProduktionsmedarbejder til Urtegaarden

Urtegaarden ApS, Allingåbro

Urtegaarden ved Vivild søger en kvalitetsbevidst og struktureret produktionsmedarbejder til ansættelse snarest muligt.

Dine primære opgaver

 • Produktion af naturlige ansigts- og kropsplejeprodukter
 • Linjearbejde i fødevare- og kosmetikproduktion
 • Klargøring af produktionsudstyr og maskiner

Det tilbyder Urtegaarden dig

 • 33-37 timers stilling
 • Spændende og varierende arbejdsopgaver i samspil med gode kollegaer
 • Grundig oplæring og mulighed for udvikling og ansvar
Eurowrap A/STrykker til Flexo- og Dybtryk

Eurowrap A/S, Ringsted

Med reference til værkføreren har du ansvar for primært at trykke gavepapir som produceres på flexo- og dybtryksmaskiner. Her indgår du i et team, der har ansvar for at produktionen gennemføres så effektivt som muligt på virksomhedens maskinpark. Du vil ligeledes skulle løse opgaver i andre dele af produktionen, når behovet opstår i forbindelse med virksomhedens sæson.

Du er enten faglært eller ufaglært gerne med erfaring inden for trykmaskiner. Du har forståelse for hvad det kræver at gennemføre en effektiv produktion. Du er kvalitetsbevidst. Du er vant til at arbejde i et team, men kan også arbejde selvstændigt. Du har teknisk flair og kan til en hvis grad ”skrue på maskinerne”, når det bliver nødvendigt.

Indrykket: 
Swedish Match Denmark A/S
Tekniker

Swedish Match Denmark A/S, Silkeborg

Innovativ produktionsvirksomhed i Silkeborg søger teknikere

Har du teknisk flair og kendskab til el?

Så har du her muligheden for at blive vores nye tekniker på aften- eller natholdet. Du vil komme til at arbejde med moderne maskiner af højeste kvalitet, og du bliver en del af et stærkt teknisk team, som sørger for, at produktionslinjerne kører optimalt.

Som tekniker er dine primære opgaver vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinerne. Dertil vil du arbejde med forskelligartede projektopgaver omkring optimering af vores maskiner og linjeproduktion. Du vil blive en nøgleperson i vores udvikling, og få stor indflydelse på de tekniske og materielle beslutninger vi træffer i fremtiden, samt de løbende tekniske forbedringer vi laver i det daglige.

Swedish Match Denmark A/S
DESMI Pumping Technology A/SMaskinarbejder/Industritekniker til Produktionen i Nørresundby (In Danish) - Denmark

DESMI Pumping Technology A/S, Nørresundby

Vi søger en medarbejder, som selvstændigt kan programmere i Mazatrol eller anden dialogstyring samt opstille og betjene CNC-maskiner. Det er også et krav, du kan udføre kontrolmåling af emner.

Som CNC-operatør vil dine arbejdsopgaver være betjening, programmering og produktion primært på vores Mazak HV800 og sekundært på vores Intergrex 400.

Produktionen foregår i et åbent arbejdsmiljø, hvor ansvarlighed og engagement samt samspil med kolleger gør, at du selv planlægger din arbejdsdag efter de overordnede mål.

DANISH CROWN A/S
Dygtige teknikere til daghold på vores slagteri i Horsens

DANISH CROWN A/S

Er du frisk og villig til at udvikle dig på jobbet? Har du samtidig faglig stolthed, sans for kvalitet og også er klar på personlig udvikling? Så er det måske dig, vi mangler på vores fabrik - Danish Crown, Horsens! Vi søger i øjeblikket dygtige kollegaer med el-teknisk baggrund, der er klar på at tage udfordringer op og mestre dem!

Vores slagteri i Horsens er under en rivende udvikling, for at opnå drømmen om at være det mest morderne slagteri i Europa. Slagteriet beskæftiger ca. 1.500 medarbejdere og slagter ugentlig ca. 100.000 grise.

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø i teknisk afdeling, hvor der i alt er 75 medarbejdere ansat. Her er sikkerhed, samarbejde, fleksibilitet og kunden er i højsædet. Du kommer til at udføre service og fejlfinding på store og små anlæg, nye som gamle.

DANISH CROWN A/S
Indrykket: 
Röttger's Værktøj A/S
Vi søger snarest en dygtig værktøjsmager

Röttger's Værktøj A/S, Odense

Vi søger en dygtig værktøjsmager til CNC-tråd og sænkgnistning samt kontrolmåling på vores Zeiss-målemaskine. Vi råder over i alt 11 Agie-gnistmaskiner.

Jobbet består i selvstændig planlægning fra programmering til færdigt fremstillet emne. Vi fremstiller typisk værktøjsdele med høj præcision og lavt stykantal.

Vi tilbyder et interessant og varigt job med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Dynamica Ropes ApSOperatør til tovfabrik i Fredericia

Dynamica Ropes ApS

Vi har rygende travlt og søger derfor ny medarbejder til vores virksomhed i Taulov, Fredericia.

Vi producerer højteknologisk tovværk og har brug for en ekstra medarbejder, som hovedsageligt skal betjene maskiner til produktion af tovværk. Du skal have hænderne skruet rigtigt på og være tålmodig og nøjagtig i dit arbejde. Vi sørger for en grundig oplæring til den rette kandidat. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, og du skal have lyst til at bidrage til den gode stemning i vores lille virksomhed på ca. 25 medarbejdere.

Virksomheden tilbyder

 • Fastansættelse
 • Fuldtid
 • Almindelige vilkår
Grundfos A/S
Measuring Technician

Grundfos A/S, Bjerringbro

Som en del af Engineering Metrology and Reference Laboratory er det primære formål at sikre og understøtte kvalitet i Grundfos gennem kalibrering af måleudstyr i produktionen. Derfor søger vi et medlem til vores team, som er omhyggelig, kan arbejde selvstændigt.

GrundfosDet er en forudsætning i dette job at du udfører jobbet og de stillede opgaver med høj kvalitet. Så hvis du har lyst til at blive en del af et stærkt tema i et lærerigt miljø, hvori du har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, samt have eget ansvarsområde, så skal du læse videre!

Ansvarsområder

 • Fastlægge og gennemføre kalibreringsopgaver på standardmåleudstyr.
 • Sikre at måleudstyr bliver kalibreret rettidigt.
 • Formidle og rådgive omkring målemetoder.
Grundfos A/S
Indrykket: 
Topsil GlobalWafers A/SIndustrioperatør til aftenhold

Topsil GlobalWafers A/S, Frederikssund

Topsil er en moderne produktionsvirksomhed, som fremstiller det ultrarene materiale silicium, som eksporteres til hele verden. Vores materiale bruges i elektriske biler, højhastighedstog, vindmøller, ledningsnettet og bidrager generelt til elektrificering af samfundet og den globale grønne omstilling.

Vi søger en aftenholdsoperatør til vores mekaniske bearbejdning.

Det er et job med ansvar for indgangskontrol af emnet, betjening af to CNC-maskiner (sav og sliber), måling af emner med mikrometerskrue og digital registrering i ERP-system og Excel. Som operatør er det vigtigt, at du i dit arbejde er meget grundig og præcis og at du sætter en ære i at levere et godt produkt videre til næste proces hver gang.

Du tilbydes gode kollegaer og en arbejdsplads med en god stemning og sammenhold samt løn bestående af timeløn og tillæg efter gældende overenskomst.

Indrykket: 
Caverion A/S
Faglært klejnsmed

Caverion A/S, Billund

Caverions serviceteam i Billund har i mange år været en stærk enhed, der leverer høj kvalitet. Vi har travlt og har brug for en dygtig klejnsmed.

Caverion A/S Du vil sammen med dine kolleger servicere vores store kunde, der er en stor og international virksomhed, hvor vi har kontrakten på vedligehold af maskiner og forskellige bygninger.

Dine primære opgaver bliver:

 • Smedeopgaver
 • Vedligehold af bygninger og maskineri – på en række forskellige adresser i Billund
 • Servicemontageopgaver
 • Maskinflytning og installation
Caverion A/S
Indrykket: 
LETBEK A/SVærktøjsmager, maskinarbejder - eller tilsvarende – søges til teknisk afdeling

LETBEK A/S, Tistrup

Vil du genanvende plast, så fx gamle fiskenet bliver en del af nye produkter og løsninger?

Til vores tekniske afdeling søger vi en dygtig tekniker til tiltrædelse snarest muligt. Du vil indgå i et team af engagerede medarbejdere, som beskæftiger sig med vedligehold af eksisterende maskiner og værktøjer samt idriftsættelse og udvikling af nyt udstyr og værktøjer.

Vi tilbyder dig en god og stabil arbejdsplads, hvor du vil være en vigtig del af Letbek A/S udvikling.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Ortofon A/SOperatører til aften-/nathold i vores gummiproduktion

Ortofon A/S, Nakskov

Vil du være en del af et team, som leverer højt specialiserede gummikomponenter til bl.a. medicinalindustrien?

Som operatør er din opgave at udføre støbning af mikrokomponenter i gummi. Støbninger bliver udført i renrum.

Opgaverne vil primært være:

 • Forberede støbninger
 • Støbning af små gummikomponenter
 • Afrensning og afgratning af emner
 • Kontrol af emner
Indrykket: 
Idé-Pro Skive A/S
Plastoperatører

Idé-Pro Skive A/S

Går du og tænker på nye udfordringer i hverdagen, og har du evt. erfaring med plaststøbning, så er det dig, vi søger.

Du arbejder selvstændigt og er meget omhyggelig. Du er desuden god til at bevare overblikket, selvom du har mange forskellige opgaver på én gang.

Dine primære opgaver vil være pasning af støbe-maskiner (tømme bånd – pakke emner), med løbende kvalitetskontrol, samt almen maskinbetjening og renholdelse af maskiner/produktionsområde.

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et godt arbejdsklima
 • Udfordringer i hverdagen
 • Et arbejde med kompetente kollegaer i en dynamisk og velkonsolideret virksomhed
Idé-Pro Skive A/S
Indrykket: 
Terma A/S
Industritekniker/Maskinarbejder til fast aften/nat (4 dages uge fuldtidsstilling

Terma A/S, Grenaa

I Terma Aerostructures A/S, Grenaa udvider vi vores Advanced Metal og Legacy afdeling, og søger derfor en faglært industritekniker/maskinarbejder. Arbejdet foregår på fast nat tur og er en fuldtidsstilling.

Terma Aerostructures står foran en spændende fremtid med stor vækst, hvilket betyder mange nye medarbejdere henover de næste par år.

Dine primære opgaver:

 • Du vil blive en del af værdikæden Advanced Metal & Legacy, hvor du vil få varierende opgaver indenfor CNC-bearbejdning.
 • Du får en grundig oplæring på dagskift, således du bliver klædt på til selv at kunne håndtere maskinerne og tage egne beslutninger. Det er derfor vigtigt, at du er beslutningsdygtig og samtidig er ansvarsbevidst
Terma A/S
Indrykket: