10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NukissiorfiitTeamleder til Qaqortoq

Nukissiorfiit

Vi søger en erfaren faglig Teamleder, som kan tage ansvar for driften af Nukissiorfiits el-produktion og varmeforsyning i Qaqortoq med det tilhørende vandkraftværk. Der er tale om en udfordrende stilling i en landsdækkende virksomhed med en høj teknisk faglighed og et stort samfundsansvar.

Stillingen refererer til Driftsansvarlig Teamleder i Qaqortoq, hvor du som Teamleder el-produktion & Varme vil indgå i teamledelsen sammen med den driftsansvarlige teamleder og en anden faglig teamleder, dine hovedopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Driftsplanlægning og opfølgning med rapportering af drifts- og vedligeholdelsesdata
 • Drift og vedligeholdelse af Nukissiorfiit tekniske anlæg tilhørende el-produktion og varmeforsyning i Qaqortoq og Qorlortorsuaq, jf. vedligeholdelses program Sertica samt støtte til øvrige byer og bygder i distriktet.
 • Ansvarlig for indkøb til driften og lager i Qaqortoq.
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

Vestas Wind Systems A/S
Offshore Commissioning Supervisor Level 1

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus or Warrington, UK

Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions, with a tight focus on safety and quality standards? Are you someone who can think on their feet? Do you have a desire to work collaboratively with the ability to motivate team members? If so, Vestas may have the opportunity for you!

Responsibilities:

 • Ensure a safe work environment by acting in compliance with Vestas Offshore Wind's HSE requirements
 • On-site supervision of new supervisors and technicians
 • Carry out WTG completion and start-up
Vestas Wind Systems A/S
GEA Process Engineering A/S
Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S

Har du lyst til at blive involveret i alle aspekter af projekteksekvering af komplekse procesanlæg? Trives du med at være tovholder på varierende opgaver i et dynamisk og internationalt miljø? Så skulle du overveje at blive en del af vores Commissioning Team!

Unik System Design A/S Kendetegnende for alle vore projekter er, at der er tale om anlægsleverancer, fra enkeltanlæg til komplette linjer, til store kunder globalt, hvilket kræver dygtige og engagerede folk. Derfor søger vi en fremtidig kollega, som er klar til at tage udfordringen op.

Dit daglige arbejde vil foregå på kundernes site, hvor du vil være en del af et opstartsteam eller ved mindre anlæg stå for en opstart alene som GEA Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S
CuriaArea Sales Manager, Germany

Curia recruiting on behalf of Triarca A/S

Are you able to execute Triarca’s sales strategy for the German market, and do you have the potential to become Country Manager?

Triarca wants to establish themselves on the German market within outdoor enclosures for the FTTH-market and to become the preferred business partner. In cooperation with the headquarter in Denmark, you will be running this process.

You must lead the build-up of a local organization within the scope of Triarca, Germany GmbH and the build-up of relevant partnerships in Germany. So, your focus will be within the communication and fibre business.

JobBestEl-installatør

JobBest søger for Lasø i Uummannaq

Er du entreprenørtypen, som vil tage ansvar for drift og vækst i vores elafdeling? Så er det sikkert dig, vi søger?

Arbejdsopgaverne opfatter bl.a.:

 • Planlægning og udførelse af større og mindre entrepriser
 • Byggemøder
 • Mandskabsstyring og arbejdsledelse
 • Styring af materiale og indkøb

Lasøs primære forretningsområder er anlægsopgaver, nybyggerier og renoveringer samt spjældarbejde indenfor entreprenør-, tømrer/snedker-, VVS-, el- og malerbranchen. Herudover beskæftiger virksomheden sig med chartersejlads samt reparation af eget og kunders entreprenørmateriel, person-, vare- og lastvogne.

Grønlands Selvstyre
Faglærer til elektrikeruddannelsen - GENOPSLAG

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Er du klar til nye udfordringer, og vil du have en oplevelse for livet?
Så skal du være Tech College Greenland´s nye underviser og kollega på elektrikeruddannelsen i Nuuk.

Vi søger en elektriker eller installatør med lyst til at undervise fremtidens elektrikere og give dem en personlig og faglig ballast.

Du skal sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelsen.

Elektrikeruddannelsen på KTI drives af engagerede kolleger. I teamet har vi fokus på at skabe en rød tråd i undervisningen og sikre, at alle lever op til en meget høj undervisningsstandard.

KTI tilbyder dig en arbejdsplads med gode rammer for udvikling, personligt som fagligt. Hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere den undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever.

Grønlands Selvstyre
Nel Hydrogen A/SServiceteknikere til Skandinavien/Nordeuropa

Nel Hydrogen A/S, Herning

Som servicetekniker i Nel Hydrogen A/S - Service afdeling, vil du være ansvarlig for servicering og vedligeholdelse af brinttankstationer primært I Nordeuropa.

Basen for vores Service afdeling ligger i Lind ved Herning, men da vi udvikler os internationalt med stationer flere steder i verden, vil du også skulle arbejde sammen med teknikere fra andre dele af verden. Du skal forvente 100- 175 rejsedage om året, og når du ikke er ude for at arbejde on-site, er du hjemme på hovedkontoret i Herning. Du vil i det daglige oftest arbejde ud fra servicevognen og som oftest vil I være to mand afsted på opgaverne. Du vil rapportere ind til vores Skandinaviske Service Manager, og Du vil få en grundig oplæring inden du bliver sendt ud på egentlige serviceopgaver.

NukissiorfiitTeamleder til Qaanaaq

Nukissiorfiit

Vi søger en erfaren teamleder, som kan tage ansvar for driften af Nukissiorfiits el, vand- og varmeforsyning i Qaanaaq og dens 3 bygder.

Der er tale om en udfordrende lederstilling i en landsdækkende virksomhed med høj teknisk faglighed og et stort samfundsansvar. Nukissiorfiit er midt i en spændende udvikling, hvor der skabes omkostningseffektive og bæredygtige løsninger til gavn for vores kunder. Herunder er videreudvikling og optimering af den energiforsyning sammen med drikkevandsforsyningen centrale omdrejningspunkter med ambitiøse målsætninger og udfordrende rammebetingelser.

Driftsansvarlig teamleder i Qaanaaq har personaleansvar for 14 medarbejdere fordelt på Qaanaaq og bygder, og dine hovedopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Overordnet koordineringsansvar for el, vand- og varmeproduktion og distribution.
 • Driftsplanlægning og opfølgning med rapportering af drifts- og vedligeholdelsesdata.
NASSAU søger servicetekniker til Roskilde
Du vil få en selvstændig hverdag, hvor du kører ud til kunderne hjemmefra.
NASSAU DOOR A/S, Bahamas
Jobcenter
Indrykket: