108 job matcher din søgning 108 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Industritekniker/Smed

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores presseanlæg i Tønder.

Hydro

Som industritekniker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vores 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at dette omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Caverion A/S
Ventilationstekniker

Caverion A/S, Nordborg

Caverion Danmark leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger. Motiveres du af at levere branchens bedste kundeoplevelser – så har vi jobbet til dig her!

Caverion A/S Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg, og du vil blive en del af et stærkt team med fagligt dygtige kolleger, og det er vigtigt, at du ser dig selv som en holdspiller.

Dine opgaver som ventilationstekniker vil primært omfatte:

 • servicering af ventilationsanlæg.
 • gerne kendskab til ventilationsstyring og fejlfinding.
 • ad hoc-opgaver som reparation af ventilationsanlæg gennemgang af pumper, branddøre og køletårne.
Caverion A/S
Arla Foods amba
Teamleder - Høgelund Mejeri

Arla Foods amba

Brænder du for at arbejde med mennesker, teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt?

Som teamleder på Høgelund Mejeri kan du se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver forebyggende vedligehold igennem dine teknikere, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål.

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Arla Foods amba
Kemp & Lauritzen A/S
Køletekniker til vores afdeling i Esbjerg og Kolding

Kemp & Lauritzen A/S

Har du bred erfaring med service af køleanlæg og kan du arbejde selvstændig og gå forrest? Så har vi den rette stilling for dig i vores afdeling i Esbjerg og i Kolding.

Kemp & Lauritzen

Til vores køleafdeling i Esbjerg og Kolding søger vi serviceteknikere inden for køl, med erfaring med servicearbejder og evt. kendskab til komfortkøl. Arbejdet omfatter bl.a. serviceeftersyn, renovering og energioptimering af eksisterende anlæg, fejlfinding og indregulering.

Du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt. Der er tale om en udfordrende og spændende stilling med gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

Kemp & Lauritzen A/S
Triplenine A/S
Operatør søges til TripleNine i Esbjerg

Triplenine A/S, Esbjerg

Vi søger en erfaren medarbejder med god procesforståelse til skifteholdsarbejde på vores fabrik i Esbjerg.

Du bliver en del af driftsteamet på vores ekstraktions-, lipid- og dioxinanlæg, som i dag beskæftiger 7 operatører.

Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være inden for følgende områder:

 • Styring, regulering og overvågning af produktionsanlæg
 • Kontrol ved NIR-analyser
 • Vedligeholdelse og reparation af industrimaskiner
 • Forefaldende arbejde af produktions- og håndværksmæssig karakter
Triplenine A/S
Unitron a/sEr du vores nye servicetekniker?

Unitron a/s, Kolding

Har du en el-teknisk baggrund eller er VVS-uddannet? Trives du med selvstændigt og alsidigt arbejde? Og sætter du pris på en uformel omgangstone, det gode kollegaskab og lidt sort humor? Så er det lige dig vi søger...

Vi er en veletableret virksomhed i Kolding der sælger mange forskellige produkter til danske- og europæiske landbrug. Vi er pt. 14 kolleger. Du bliver derfor en del af et sammenhold med mange forskelligartede kompetencer og ressourcer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Primært installations- og servicearbejde over hele landet/udlandet (ca. 14 dage/år)
 • Servicering og vedligehold af vores maskiner og anlæg
 • Ombygning af køleskabe og diverse små maskiner
 • Servicering af vores industrikunder (landbrug m.m.)
NorSea Denmark
Telecomteknikere

NorSea Denmark, Esbjerg

Vi søger personale til flere stillinger med erfaring som telecomtekniker til fast rotation og som afløser til offshore arbejde, både på faste installationer og på serviceskibe.

Leder du efter en karriere hos en virksomhed, som ser medarbejderne som deres vigtigste aktiv? Vi tilbyder et spændende job med offshore arbejdsopgaver i olie-/gasindustrien i hele Nordsø-regionen.

Du vil indgå i et team af topmotiverede, fagligt kompetente kollegaer, der altid har fokus på sikkerhed først.

NorSea Denmark
NorSea Denmark
Produktionstekniker

NorSea Denmark, Esbjerg

NorSea Energy Solutions søger flere kollegaer til vores Offshore-team.

Vi søger personale til flere stillinger med erfaring som produktionstekniker til fast rotation og som afløser til offshore arbejde både på faste installationer og på serviceskibe.

Leder du efter en karriere hos en virksomhed, som ser medarbejderne som deres vigtigste aktiv? Vi tilbyder et spændende job med offshore arbejdsopgaver i olie-/gasindustrien i hele Nordsø-regionen.

NorSea Denmark
NorSea Denmark
Instrumentteknikere

NorSea Denmark, Esbjerg

Vi søger personale til flere stillinger med erfaring som produktionstekniker til fast rotation og som afløser til offshore arbejde både på faste installationer og på serviceskibe.

Leder du efter en karriere hos en virksomhed, som ser medarbejderne som deres vigtigste aktiv? Vi tilbyder et spændende job med offshore arbejdsopgaver i olie-/gasindustrien i hele Nordsø-regionen.

Nøgleopgaver:

 • Montage/demontage, fejlfinding, kalibrering og vedligehold af kontrolsystemer og instrumentering i henhold til fastsatte procedurer
 • Planlægning af arbejdet på en sikkerhedsforsvarlig måde
 • Medvirke til shutdowns og vedligehold shutdown udstyr
NorSea Denmark
GMV A/S
Værkstedsmontør

GMV A/S, Bredsten

Har du hænderne rigtig skruet på, og kender du til enten mekanik, hydraulik, el, pneumatik eller vakuum så se her.

Vi søger en alsidig håndværker, som kan indgå i vores team på 6 dygtige og omgængelige montører på vores fabrik i Bredsten.

Dit job vil bestå af:

 • Mekanisk samling/montage af halvfabrikata (undermontage) i små serier.
 • Mekanisk samling/montage af komplette maskiner (enkeltstyks montage)
 • Montage af hydraulik, el, pneumatik og vakuumkomponenter.
GMV A/S
Pay-Back specialist rekruttering ApSMaskinmester/automationstekniker

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for ATLINE i Vejen

På vegne af ATLINE søges en alsidig maskinmester/automationstekniker til en nyoprettet stilling – med fokus på ny teknologi inden for automatiske, robotstyrede analysemaskiner. Her vil du få mulighed for at arbejde med komplekse og højteknologiske løsninger til nogle af verdens førende foder- og fødevareproducenter.

Dine primære opgaver vil være:

 • deltagelse i udviklingsopgaver inden for automatiske analysemaskiner
 • idriftsætning af robotstyrede analysemaskiner hos kunder i udlandet
 • kundesupport i forbindelse med driftsforstyrrelser

Du tilbydes en udfordrende stilling med alsidige opgaver i en kundeorienteret, international virksomhed. Du vil gennem en engageret indsats få mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling og blive en nøgleperson i forhold til at indfri en meget ambitiøs vækststrategi.

Hartmanns A/SHead of Engineering

Hartmanns A/S søger for Billund Aquaculture

På vegne af Billund Aquaculture, leder vi i øjeblikket efter en Head of Engineering til en nyoprettet stilling. Den nye Head of Engineering skal være med til at strømline og tilsikre en best practice tilgang i ingeniørafdelingen. Med reference til CEO’en og som en del af ledergruppen, vil du blive den person som skal sørge for, at man får optimeret designfasen i projektgrupperne, samt at den høje innovationsgrad bibeholdes.

I jobbet som Head of Engineering ved Billund Aquaculture, er det vigtigt, at man kan sparre med de forskellige afdelinger (Mechanical, Electrical og Revit-modellering) samt tilsikre, at man får vidensdelt på tværs af projektgrupperne.

Nogle af arbejdsopgaverne vil blive:

 • Daglig ledelse af 35 specialister på tværs af afdelingerne.
 • Være den primære driver indenfor standardisering og modulering.
Ball Beverage Packaging Fredericia A/SDeco Operator

Ball Beverage Packaging Fredericia A/S, Fredericia

Motiveres du af et højt aktivitetsniveau, faglige udfordringer og gode kollegaer?

Vi har travlt i produktionen og søger en Deco Operator til et af vores fem skiftehold. Du vil blive en vigtig medspiller på et hold, hvis vigtigste opgave er, at medvirke til en optimal og effektiv drift, hvor vi når de opstillede produktionsmål, sikrer kvalitetsstandarder og minimerer nedetid og spild. Fremfor alt arbejder vi sikkert og i henhold til vores høje sikkerhedsstandarder.

Som Deco Operator drifter du vores printere samt sikrer den rette tryktekniske kvalitet, hvor optimering og fejlfinding er en basal del af jobbet.

GasDetect
Ansvarsbevidst serviceleder til dansk gasdetektering-ekspert

GasDetect, Vejle

Vores arbejde redder liv. Igennem vores faglighed forebygges eksplosioner, forgiftninger og andre gasrelaterede arbejdsulykker. Det forpligter. Kunderne forventer kun det bedste, når vi vejleder om, installerer og servicerer gasdetektering hos dem. Kan du tage ansvar for at sikre kompetent service hver eneste gang?

Du bliver hjertet af serviceafdelingen, og dit arbejde sikrer at vores service kører gnidningsfrit. I din dagligdag kommer du blandt andet til at:

 • uddelegere arbejdsopgaver i serviceafdelingen
 • udarbejde budgetter for service og foreslå opfølgning i samarbejde med vores controller
 • sørge for videreuddannelse og kompetenceudvikling af medarbejdere i Service

Er du klar til at tage ansvaret og garantere, at vi lever op til de tårnhøje forventninger, vi selv har til vores service? Så læs mere her.

Solar Danmark A/S
Intern Sælger - Infrastruktur

Solar Danmark A/S

Er du teknisk velfunderet og klar til at tage ansvar for at udarbejde samlede løsninger til kunden, og er du en udadvendt person med en vindende personlighed? Så læs endelig videre her.

Vi henvender os blandt andet til kunder inden for energiforsyningssektoren (el-net selskaberne) og til kunder inden for kommunikationsinfrastruktur (fibernet selskaberne). Desuden henvender vi os til kunder, der arbejder inden for trafik-infrastruktur. Generelt har vi et skarpt fokus på strategiske samarbejdsaftaler med vores kunder - et samarbejde, der oftest baseres på længerevarende samarbejdsaftaler.

Som intern sælger i Infrastruktur vil dine opgaver være:

 • Servicering af kunder på telefonen og på mail
 • Behandling af ordrer og forespørgsler
 • Opfølgning på ordrebekræftelser og restordrer
Solar Danmark A/S
Teknik Bureauet ApSKørende Servicetekniker til Jylland

Teknik Bureauet ApS søger for Jensen Denmark A/S

Teknik Bureauet skal for JENSEN Denmark med hovedsæde i Rønne på Bornholm, finde en kørende Servicetekniker til deres opgaver indenfor Service og vedligeholdelse hos deres kunder i Jylland og som på en selvstændig og ansvarsfuld måde kan håndtere de opgaver der er i at servicere og vedligeholde de forskellige kunders maskinanlæg indenfor vaskeribranchen.

Som Servicetekniker hos JENSEN Denmark kører du direkte ud til kunderne fra din egen adresse, som vi forestiller os er i nærheden af Århus/Randers/Vejle.

Hos kunderne løser du selvstændigt alverdens reparationsopgaver og med din elektroniske snilde og mekaniske forståelse sikrer du, at de danske vaskerier fortsat kan vaske, tørre, stryge, folde og stakke.

Teknik Bureauet ApS
Solar Danmark A/S
Teknisk Supporter - ABA/AVA

Solar Danmark A/S, Brøndby, Vejen, Aarhus eller Svenstrup

Har du lysten og evnerne til at supportere og undervise kunder inden for sikringsbranchen, nærmere bestemt ABA/AVA, så kan du roligt læse videre her.

Som teknisk supporter vil du blive en del af Danmarks skarpeste sikringsteam, der i dag beskæftiger 10 dedikerede, topmotiverede og professionelle medarbejdere, som fra vores lokationer i Danmark tilbyder salgsrådgivning og teknisk support til sikrings- og installatørbranchen.

Din arbejdsdag vil bestå af sikringsspecifik undervisning til vores kunder samt first line support og lettere projekteringsopgaver. I Teknisk Support har vores kunder forskellige behov. Din vigtigste opgave er at klæde vores kunder på i form af undervisning, samt supportere under hele salgsprocessen med tekniske løsninger, materialevalg og løbende teknisk support. Du vil bl.a. være ansvarlig for at udarbejde komplette sikringsforslag til vores kunder.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Teknisk Supporter - Sikring

Solar Danmark A/S, Brøndby, Vejen, Aarhus eller Svenstrup

Har du et godt kendskab til sikringsbranchen, og ønsker du at arbejde med AIA, ADK og TVO?

Hvis svaret er ja, kan du blive en del af Danmarks skarpeste sikringsteam, der i dag beskæftiger 10 dedikerede, topmotiverede og professionelle medarbejdere, som fra vores lokationer i Danmark tilbyder salgsrådgivning og teknisk support til sikrings- og installatørbranchen.

Som teknisk supporter vil din typiske arbejdsdag primært bestå af kundekontakt/-support og projektarbejde sammen med vores eksterne sælgere. I Teknisk Support har vores kunder forskellige behov. Din vigtigste opgave er at hjælpe vores kunder under hele salgsprocessen med tekniske løsninger, materialevalg og efterfølgende teknisk support. Du vil bl.a. være ansvarlig for at udarbejde komplette sikringsforslag til vores kunder.

Solar Danmark A/S
Vestjyske Net Service A/S
Vi søger ny kollega

Vestjyske Net Service A/S

Vi vokser og tilbyder nu attraktiv ansættelse i en veldrevet og konsolideret virksomhed præget af specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi en dygtig rejsemontør med erfaring og lyst til at arbejde med udbygning og vedligehold af el-forsyningsnettet.

Vi søger en montør til luftledningsafdeling, der varetager en række opgaver på transmissionsnettet.

Som rejsemontør vil du arbejde med luftledninger. Vi løser opgaver med udskiftning af master, fasetråde, omgalvanisering af stålmaster, ombygning, demontering af luftledninger og eftersyn. Du skal ikke være bange for at arbejde i højde.

Wintech A/SDygtig servicetekniker/elektriker

Wintech A/S

Wintech A/S er et servicefirma, som udfører rådgivning, projektering, installation og service på brandventilations- og røgudluftningsanlæg. Til servicering af virksomhedens kunder i Sønderjylland og Fyn og med reference til servicechefen, søger vi nu en dygtig servicetekniker med elektriker-baggrund.

Du får en spændende arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde med service, installation og idriftsættelse af åbningssystemer inden for komfort, brandventilation- og røgudluftningsanlæg på ovenlysvinduer og glas-/alufacader.

Din arbejdsopgaver bliver mange, men omfatter primært:

 • Servicering og årligt eftersyn på eksisterende anlæg – både pneumatiske og elektriske
 • Installation og idriftsætning af brandventilation- og røgudluftningsanlæg samt komfortåbninger
 • Fejlfinding samt teknisk kundesupport
 • Salg af serviceaftaler