63 job matcher din søgning 63 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 63 resultater.
Miele A/S
Servicetekniker til industrimaskiner på Fyn/i Trekantområdet

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og varemærket er kendt af brugere over hele verden. Det danske selskab Miele A/S, som beskæftiger ca. 200 medarbejdere, leverer et fuldt program af hvidevarer til det moderne hjem og erhvervskunder, hvor produkterne er kendt som markedets bedste.

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, der primært er opstillet i boligvaskerier, virksomheder og institutioner.

Esbjerg Kommune
Teknisk servicemedarbejder til Personale & Udvikling, Rådhusdriften

Esbjerg Kommune

Personale & Udvikling - Rådhusdriften søger en teknisk servicemedarbejder med ansættelse på Esbjerg Rådhus til hjælp ved servicering af flere administrative bygninger.

Stillingen er på 37 timer med ansættelse pr. 1. august 2020 eller snarest derefter. Stillingen indebærer et tæt samarbejde med det øvrige personale i Esbjerg og Ribe.

Dine arbejdsopgaver består primært af serviceopgaver herunder bl.a.:

 • Flytning og pasning/reparation af inventar
 • Renholdelse af arealer herunder rensning af gulvtæpper
 • Styring af ventilation, varme og el hvor både økonomi og arbejdsmiljø vægtes højt
Nobia Denmark A/S
Reparatør

Nobia Denmark A/S, Ølgod

Har du teknisk flair, er kvalitetsbevidst og har du en systematisk tilgang til fejlfinding og reparationer? Så grib chancen og bliv reparatør i en af Danmarks førende køkkenvirksomheder!

Vi søger hos Nobia Danmark en reparatør til vores Teknisk Service afdeling i Ølgod, der sammen med afdelingens øvrige ansatte sikrer at holde alle produktionens maskin- og procesanlæg i driftsklar stand.

Sammen med afdelingens øvrige ansatte vil din primære opgave være reparation og vedligeholdelse af vores produktionsanlæg. Du vil blive oplært i brugen af vores tekniske udstyr og være en del af et engageret team, som sikrer at produktionsmaskiner og procesudstyr til hver en tid kører optimalt.

Du vil udføre følgende arbejdsopgaver: Fejlfinding og reparation af vores tekniske anlæg og produktions udstyr Udføre planlagte og akutte reparationer Udføre planlagt forebyggende vedligehold

Nobia Denmark A/S
TREFOR
Målermontør, el-, vand- og varmemåler

TREFOR

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

TREFOR
TREFOR
Lækagesporing – vil du forbedre vores varmedistributionsnet?

TREFOR, Kolding

Som servicetekniker i TREFOR er du med til at sørge for fjernvarme til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet. Du bliver en del af et godt team med dygtige elektrikere og VVS-kolleger. Din vigtigste opgave bliver at finde utætheder på TREFOR Varmes distributionsnet ved systematisk at gennemmåle ledningsnettet.

”Arbejdsmiljøet hos os er godt, vi bakker hinanden op, og du vil få en hverdag med stor selvstændighed. Alle dine kolleger er klar til at lære fra sig, så du vil få en grundig oplæring i vores metoder og arbejdsgange”, fortæller projektleder Jacob Iversen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Fejlsøgning på ledningsnettet, tryk- og flowmåling
 • Udarbejdelse af elektroniske lækagerapporter
 • Gennemmåling af alarmtråde
TREFOR
Ball Beverage Packaging Fredericia A/SElectrical Supervisor

Ball Beverage Packaging Fredericia A/S

Motiveres du af den nyeste teknologi, faglige udfordringer og gode kolleger på et højt aktivitetsniveau?

Som medarbejder hos Ball Beverage Packaging A/S bliver du en del af noget større. Ball-koncernen er i dag verdens største producent af aluminiumsdåser til øl og læskedrikke, beskæftiger på verdensplan mere end 18.000 medarbejdere og omsatte i 2019 for $ 11,5 mia.

I Danmark er Ball repræsenteret med en fabrik i Fredericia, som årligt producerer ca. 2 mia. aluminiumsdåser. Fabrikken blev etableret i 2008 og beskæftiger i dag 161 dygtige og engagerede medarbejdere. Fabrikken producerer 24 timer i døgnet året rundt.

Med reference til Engineering Manager bliver du leder af fabrikkens el-team på 7 medarbejdere. El-teamet har ansvaret for elektriske installationer, styring og regulering samt dele af vores energiforsyning.

Arla Foods
Automationstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye automationstekniker.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 390 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål. Derfor vil du få en central rolle på virksomheden. Det inkluderer, at du bl.a.:

 • deltager i ændringer af proces- og produktionsudstyr
 • styrker og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
Kemp & Lauritzen A/SServiceelektriker Esbjerg

Kemp & Lauritzen A/S

Til Kemp & Lauritzens afdeling i Esbjerg søger vi 1 alsidig elektriker, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende serviceopgaver.

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende og krævende opgaver hos vores mange private og offentlige kunder i Vestjylland. Stillingen er med udgangspunkt i Esbjerg.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger.

Tornbjerg Schou ApS
Serviceleder

Tornbjerg Schou ApS søger for Lindved El A/S i Vejle

Brænder du for at levere et godt stykke arbejde og skabe værdi for kunderne gennem høj faglighed, god ledelse, sublim service og struktureret opfølgning? Vil du være med til at tegne den fremtidige strategi, og har du den nødvendige pondus og positive indstilling til at samarbejde på tværs? Så er du muligvis den, vi søger.

Med udgangspunkt fra virksomhedens adresse i Lindved nær Vejle bliver du en del af ledelsen og får medansvaret for at drive og videreudvikle serviceafdelingen og dets kompetente medarbejdere – herunder at sikre et kontinuerligt fokus på kompetencer, lønsomhed og kundeloyalitet.

Du får medansvaret for den daglige planlægning, og da en væsentlig del af dine kunder er de lokale industri virksomheder, kræver det, at du evner at koordinere på både kort og lang sigt.

Verdo A/S
Elektriker eller forsyningsoperatør til Gadelys Trekantsområdet

Verdo A/S

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade- og vejbelysning søger vi en elektriker eller forsyningsoperatør til at indgå i vores faste team i Trekantsområdet.

Verdo arbejder med gadelys og teknisk infrastruktur i hele Danmark, og denne stilling er placeret i Trekantsområdet. Du vil skulle løse følgende opgaver:

Verdo A/S
 • Medvirke til drift og vedligehold af ca. 45.000 lyspunkter i Trekantsområdet (Vejle, Fredericia og Middelfart)
 • Etablering af vejbelysning i ny-udstykninger
 • Etablering af installationer for special- og effektbelysning
 • Energirenovering af vejbelysning
Verdo A/S
EL:CON A/S
Elektriker, der kan sætte strøm til Danmarks elbiler

EL:CON A/S, Fredericia

I EL:CON ønsker vi at fremme grøn energi, og vi tror på, at det skal være nemt at køre elbil. Sammen med Clever arbejder vi for at gøre en forskel for elbilmarkedet ved opsætning af ladeløsninger i hele landet. Tror du også på en grønnere fremtid, og vil du være med til at realisere vores mission?

Som en del af Clever-samarbejdet kører du ud til kunder, hvor du sørger for professionel installering af opladningsløsninger til deres elbiler og sikrer gode kundeoplevelser. Da vi har mange forskellige kunder, vil du opleve en varieret hverdag, hvor du servicerer både private, erhvervsvirksomheder og den offentlige sektor.

EL:CON A/S
EL:CON A/S
Serviceelektrikere

EL:CON A/S, Fredericia

Vil du arbejde med installation af data, forsikringsopgaver, spjældopgaver, eller har du lyst til at blive serviceelektrikeren, der tager sig af mindre byggepladser?

I vores serviceafdeling varetager vi en række forskellige opgaver, og der er derfor mulighed for at arbejde med nedenstående opgavetyper efter dine ønsker og kompetencer:

 • Fiberinstallation og fejlfinding på udstyr ved privat- og industrikunder
 • Forsikringsopgaver for flere forskellige selskaber
 • Spjældopgaver for lokale og store, landsdækkende kunder
EL:CON A/S
Kemp & Lauritzen A/SIndustrielektriker - Sydjylland

Kemp & Lauritzen A/S, Kolding

Til snarest mulig tiltrædelse søger vi en erfaren og dygtig industrielektriker til vores afdeling i Kolding, som er en del af Teknikhus Syd- og Sønderjylland.

Som elektriker vil arbejdet bestå i udførelse af opgaver hos vore kunder med 100 % fokus på industriopgaver samt udførelse af mindre projekter.

Vi arbejder for en lang række store, spændende virksomheder med service og installationer. Det vil derfor være en fordel at have et bredt kendskab til faget og kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Arla Foods
Vedligeholdstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
PopulosAfdelingschef til el-entrepriseafdeling – Sydjylland

Populos søger for kunde

Har du en el-teknisk baggrund og lyst til at projektlede større projekter og entrepriser i en af landets mest succesfulde byggevirksomheder? Og vil du have ansvar for 6 medarbejdere samt bane vejen for en fremtid i en virksomhed med særdeles gode udviklingsmuligheder?

”Du bliver en del af ledergruppen hos en af Danmarks førende teknikentreprenører, så der er mulighed for at sætte et solidt aftryk på komplekse teknik- og anlægsentrepriser og virkelig vise sit værd i en performanceorienteret kultur,” fortæller Rikke Krogh, chief advisor hos Populos – et moderne rekrutterings- og konsulenthus.

Stillingen giver dig en solid mulighed for udvikling inden for teknikentreprenørsegmentet i en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af teknikentrepriser med vidt forskellig kompleksitet og omfang.

Arla Foods
Vedligeholdstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 390 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
Arbejdernes Andels-BoligforeningAAB Vejle søger varmemester/ejendomsservicetekniker

Arbejdernes Andels-Boligforening

En af vores varmemestre har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en ny kompetent varmemester/ejendomsservicetekniker.

Hovedopgaver:

 • Vedligeholdelsesopgaver i lejligheder samt indvendige og udvendige fri-/fællesarealer
 • Syn af boliger ved brug af iPad
 • Rekvirering af håndværkere via EG-Bolig samt kontrol af håndværkere og andre leverandører
 • Beboerservice
 • Tilsyn og vedligeholdelse af tekniske installationer

Vi tilbyder:

 • Et selvstændigt og varieret job i en spændende hverdag
 • Alsidige arbejdsopgaver fra A-Z
 • Ansættelse på en arbejdsplads med positive og engagerede kollegaer, og hvor humor er en vigtig del af hverdagen
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Gode løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med ESL
Brødrene Hartmann A/SDygtig elektriker til vedligehold

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Som elektriker bliver man en del af vores vedligeholdsafdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for vores fabrik. Vi udfører alle former for reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret produktionsvirksomhed, der producerer i døgndrift. Arbejdsopgaverne vil bestå af mangeartede tekniske opgaver, som blandt andre vil omfatte:

 • Installationer på proces- og maskinanlæg
 • Opbygning/ombygning af tavler for mange forskellige slags styringer
 • Installation og idriftsættelse af tavleanlæg
TEMP TEAM A/SSelvstændig og kompetent servicetekniker/kølemontør

TEMP TEAM A/S søger for DeLaval A/S

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service hver gang? Ønsker du et job med fleksible arbejdsdage, og hvor du trives med at være til rådighed for kunderne i hele Sydjylland og Vestfyn – så læs videre her.

Du bliver kundernes vigtigste servicepartner, når DeLaval-udstyr skal serviceres og repareres. Efter grundig uddannelse i DeLavals produkter vil du vil komme til selv at stå for planlægningen og løsninger af opgaver – dvs. reparation, optimering og servicering på køleanlæg/køletanke direkte hos landmændene.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter således:

 • Reparation og servicering af køleanlæg
 • Opstart og idriftsættelse af nye anlæg
Lotek A/SLotek A/S har stadig travlt og søger derfor en ABA-tekniker med el-teknisk baggrund til område Jylland

Lotek A/S

Ønsker du en spændende og afvekslende hverdag - hvor en stor del af din arbejdsdag vil komme til at foregå hos kunden og på landevejene?

Vi lægger særligt vægt på, at du kan dit håndværk til fingerspidserne. Sikkerhed er helt naturligt og en selvfølgelighed i din hverdag. Du skal kunne servicere vores kunder på en god og konstruktiv måde, meget gerne med et smil på læben.

Faglige kvalifikationer

 • Du er uddannet elektriker, med ABA- og/eller ARS-erfaring.
 • Du har erfaring med at opbygge, servicere og fejlfinde.
 • Du kan læse og forstå el-diagrammer.