27 job matcher din søgning 27 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Helukabel Danmark ApSEkstern teknisk salgskonsulent til Nord og Sønderjylland samt København

Helukabel Danmark ApS, Taastrup

Har du el-teknisk flair og er Expert i kabler? Og vil du hjælpe os med at sætte strøm til vores kunders forretning?

Bliv en del af HELUKABEL, en af verdens førende producenter og leverandører af kabler. Vi har allerede 52 kontorer i 32 lande og udvider i Danmark.

Derfor mangler vi nu en Ekstern teknisk salgskonsulent til Danmark, som vil være med på vores vækstrejse og sætte sit præg på vores fremtid. Er det dig?

Som vores nye Eksterne tekniske salgskonsulent i Danmark er din primære rolle at supportere og rådgive vores kunder teknisk, samt varetage salget i bl.a. kabler og tilbehør. Du vil være i løbende i kontakt med vores hovedkontor i København samt vores globale afdelinger, hvor der er masser af hjælp at hente – især på hovedkontoret i Tyskland, men vi er også jævnligt i kontakt med vores kolleger i hele verden.

BESTSELLER
Technical Project Manager

BESTSELLER, Haderslev

Brænder du for at skulle skabe struktur i standarder og logistiksystemer, og bliver du motiveret af at deltage i spændende og ambitiøse projekter på daglig basis?

Som vores Technical Project Manager får du en alsidig koordinerende projektlederrolle, hvor din primære opgave er skabe struktur i vores tekniske standarder og IT-systemer. Du vil ligeledes deltage i projektet omkring udviklingen af BESTSELLERs tekniske standarder, hvor det er alpha omega, at du kan bevare et kontrolleret overblik af udviklingen.

Konkret vil dine overordnede ansvarsområder indebære:

 • Koordinere, deltage i og styre tekniske projekter
 • Koordinere og styre tekniske opgaver og procesoptimeringer under drift
 • Kalenderstyre, mødeindkalde og lede projektmøder
Caverion A/S
Elektriker til Nordborg

Caverion A/S

Er du den dygtigste elektriker på Als? – Så har vi jobbet til dig!

Vi har travlt og søger ny kompetent kollega der kan indgå i vores team. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved vi tager opgaverne seriøst, vi har en åben og fri omgangstone og her er ikke langt til et godt grin. Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg og referer til Servicelederen.

Caverion A/S

Sikkerheden kommer altid i første række og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Almindeligt vedligehold på eksisterende elinstallationer
 • Mindre automations opgaver
 • Tværfaglige opgaver
Caverion A/S
Tentoma A/S
Rejsemontør til indkøring, installation, idriftsættelse og service

Tentoma A/S, Broager

Vil du være en del af teamet i et relativt nyt dansk industrieventyr og har du erfaring med installation og indkøring af maskiner og/eller automationsanlæg, så er denne stilling måske noget for dig!

Vi er i rivende udvikling og søger derfor endnu en medarbejder til indkøring, installation og idriftsættelse af vores maskiner. Du vil indgå i et team af dygtige kollegaer med et højt teknisk fagligt kompetenceniveau.

Tentoma tilbyder således en alsidig spændende stilling, hvor man følger projektet fra salgsoverdragelse, videre til indkøring i værkstedet og afsluttende SAT-test ved kunden.

Du vil opleve en virksomhed, hvor vidensdeling er i højsædet, vi ser løsninger frem for begrænsninger, der er frihed under ansvar og mulighed for at præge og planlægge din egen hverdag.

DANISH CROWN A/S
Smed/automatik/mekaniker til dag- og aftenhold

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri?

Den ledige stilling ønskes besat til turnus dag/ aften. Der kan forekomme enkelte dage til reparation og vedligehold i weekenden. Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:
 • Reparation.
 • Service og vedligehold.
 • Tilsyn af maskinparken
DANISH CROWN A/S
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Industritekniker/Smed

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker til mekanisk vedligehold af vores presseanlæg i Tønder.

Hydro

Som industritekniker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vores 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at dette omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.
Caverion A/S
Ventilationstekniker

Caverion A/S, Nordborg

Caverion Danmark leverer energieffektive og bæredygtige løsninger til vores kunder, og vi er eksperter i digitaliserede løsninger og smarte bygninger. Motiveres du af at levere branchens bedste kundeoplevelser – så har vi jobbet til dig her!

Caverion A/S Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg, og du vil blive en del af et stærkt team med fagligt dygtige kolleger, og det er vigtigt, at du ser dig selv som en holdspiller.

Dine opgaver som ventilationstekniker vil primært omfatte:

 • servicering af ventilationsanlæg.
 • gerne kendskab til ventilationsstyring og fejlfinding.
 • ad hoc-opgaver som reparation af ventilationsanlæg gennemgang af pumper, branddøre og køletårne.
Caverion A/S
Arla Foods amba
Teamleder - Høgelund Mejeri

Arla Foods amba

Brænder du for at arbejde med mennesker, teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt?

Som teamleder på Høgelund Mejeri kan du se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver forebyggende vedligehold igennem dine teknikere, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål.

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Arla Foods amba
Wintech A/SDygtig servicetekniker/elektriker

Wintech A/S

Wintech A/S er et servicefirma, som udfører rådgivning, projektering, installation og service på brandventilations- og røgudluftningsanlæg. Til servicering af virksomhedens kunder i Sønderjylland og Fyn og med reference til servicechefen, søger vi nu en dygtig servicetekniker med elektriker-baggrund.

Du får en spændende arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde med service, installation og idriftsættelse af åbningssystemer inden for komfort, brandventilation- og røgudluftningsanlæg på ovenlysvinduer og glas-/alufacader.

Din arbejdsopgaver bliver mange, men omfatter primært:

 • Servicering og årligt eftersyn på eksisterende anlæg – både pneumatiske og elektriske
 • Installation og idriftsætning af brandventilation- og røgudluftningsanlæg samt komfortåbninger
 • Fejlfinding samt teknisk kundesupport
 • Salg af serviceaftaler
X-Yachts A/S
Elektrikere

X-Yachts A/S, Haderslev

Vil du arbejde for en internationalt anerkendt virksomhed i vækst?

X-Yachts arbejder med en spændende vækststrategi, som bl.a. omfatter udvikling, produktion og salg af sejl- og motorbåde. Brænder du for at levere et godt produkt i en produktionsvirksomhed med et stærkt globalt brand, så søger vi i øjeblikket elektrikere til vores service- og montageafdelinger.

Beskæftigelsesministeriet

Du skal være en dygtig elektriker med interesse for både og deres teknik. Du skal kunne læse el-diagrammer, have kendskab til fejlsøgning, eventuelt el-tavleopbygning og flair for it. Kendskab til instrumentmontage i en lignende virksomhed vil være en fordel.

Din baggrund kan være faglært elektriker, el-reparatør, men er du mekaniker med flair for el, er det også en mulig vej ind.

X-Yachts A/S
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Handimobil A/SVi søger en dygtig og alsidig mekaniker/tekniker/autoelektriker eller lign.

Handimobil A/S, Ribe

Vi har brug for ekstra hænder til vores afdeling i Ribe og søger derfor en ny medarbejder til vores serviceværksted/udleveringsafdeling. Vi arbejder med alle typer af biler og bilmærker, og leder derfor efter en person som har bred erfaring inden for el og tekniske løsninger i køretøjer. Du skal besidde lysten til at servicere unikke køretøjer og kunder.

Hvad skal du lave?

 • Modtage og betjene kunder, personligt og på telefon
 • Service samt reparationer på specialindretning, lifte m.m.
 • Service samt udskiftning af reservedele på handicapbusser

Vi tilbyder at arbejde på et anderledes værksted, hvor vi servicerer specialindrettede køretøjer, og hvor der er tæt kontakt med kunden

Danfoss A/S
Faglært medarbejder til maskinbetjening samt vedligehold (ID: 15930)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss Power Solutions, Work Function Division søger en dygtig og engageret medarbejder til en alsidig stilling i bearbejdning.

Du bliver vigtig del af produktionsteamet der dækker ind for fraværende operatører i afdelingen, i perioder hvor alle maskiner er betjent, vil du skulle arbejde med bl.a. forebyggende vedligehold.

Jobbet:

 • At arbejde med forskellige maskiner.
 • Fejlfinde på mekanisk, pneumatisk, hydraulisk udstyr.
 • Holde maskiner og området rent samt i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand for derigennem at sikre optimal sikkerhed, kvalitet og drift.
Danfoss A/S
INTER-GASTRO A/S
Servicetekniker til storkøkkendivision

INTER-GASTRO A/S

Er du klar på nye udfordringer, hvor du bruger dit servicegen og din fingersnilde til at redde vores kunders dag? Og vil du have en selvstændig hverdag med en stor portion medbestemmelse?

For os er service ikke blot en ydelse – det er en holdning. En holdning, som du udlever hver eneste dag, når du sørger for, at vores kunder i restaurationsbranchen fortsat kan servere flot softice, saftige burgere og varme drikke til den danske befolkning.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

INTER-GASTRO A/S
Bravida Danmark A/S
Projektleder til køleprojekter

Bravida Danmark A/S, Vojens

Vi har en god ordretilgang og søger derfor projektleder til opgaver inden for industrielle køle- og varmepumpeprojekter til vores afdeling i Vojens.

Du vil indgå i projektafdelingen i Vojens i rolle med ansvar for egne projekter ift afvikling, projektøkonomi, ledelse, dokumentation, osv. Du vil blive en del at et større team, hvor der er god mulighed for sparring og derfor rum til at udvikle sig.

ARBEJDSOPGAVER

 • Deltage i design screeningsprocessen og i byggemøder hos kunden
 • Projektansvarlig for tidsplan, installation, opstart, aflevering og økonomi
Bravida Danmark A/S
FC. Strømmen A/S2 nye serviceteknikere til vores team (Område Nordjylland og Sønderjylland)

FC. Strømmen A/S

Er du vores nye servicetekniker? Kan du, med udgangspunkt fra din bopæl, pleje og servicere vores kunder, i bageribranchen? Elsker du kundekontakt, stor selvstændighed i arbejdet, og kan du drive din bil som var det din egen forretning? Så er jobbet hos os i FC Strømmen noget for dig!

Vi har vind i sejlene og søger derfor en dygtig servicetekniker til område Nordjylland samt en tekniker til Sønderjylland.

Derfor søger vi dig, som har:

 • En el- eller automationsteknisk baggrund med kendskab til industrimaskiner evt. bageri- og storkøkkenudstyr!
 • Lyst til at gøre en forskel!
 • Er indstillet på at lære og lære fra sig!
N1 A/SRobust elektriker eller anden håndværksmæssig baggrund til anlæg af N1's 20-0,4 kV el-net

N1 A/S, Sønderborg, Esbjerg eller Silkeborg

Vi er fortsat Danmarks andenstørste elforsyningsselskab og ønsker at fastholde og udvikle vores position som et af landets mest effektive netselskaber.

Vi løser som team mange spændende udfordringer og opgaver i nettet, og derfor søger vi en fagligt robust elektriker eller anden håndværksmæssig baggrund, der har lyst til at bygge og renovere 20-0,4 kV elforsyningsnettet i N1’s forsyningsområde.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Interne re-investeringsprojekter fra 0,4-20 kV.
 • Nye kundeprojekter fra 0,4-20 kV.
 • Eventuelt deltage i en 24-7-turnusvagtordning.
N1 A/S
OJ Electronics A/S
Technical Product Supporter, Drives

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Is your field of expertise frequency converters and their components? Can you update and create technical literature? Are you able to train selected customers, dealers and employees? Then we have an exciting job offer for you!

Verisure

Your tasks

Within the field of OJ frequency converters you will be responsible for maintaining present literature and preparing future literature, provide support and train employees and customers in the functionality of our products.

Your main tasks will be:

 • Product documentation in cooperation with product managers
 • Product presentations
 • Create training material and conduct technical training of selected customers, dealers and employees
OJ Electronics A/S

Scanvaegt Systems A/S

Servicetekniker til Detailhandel

Scanvaegt Systems A/S

Er du vores nye, dygtige kollega i Scanvaegts Service Team?

Vi søger en dygtig, engageret og fleksibel servicetekniker til vores Service Region Syd med kontor og værksted i Kolding til et selvstændigt og afvekslende job med reparation, installation samt servicering af veje-, etiketterings-, data- og netværkssystemer hos vores mange kunder.

Med udkørsel fra såvel bopæl som værksted bliver du del af Scanvaegts Service Team, der servicerer vores kunder i Sydjylland og Fyn og varetager mange varierende opgaver.

Scanvaegt Systems A/S