29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
Nordic Sugar A/SVedligeholdelsesteknikere/procesoperatører

Nordic Sugar A/S, Nykøbing F

Vi søger dygtige og engageret medarbejdere med håndværksmæssig baggrund til at sikre driften af fabrikken i kampagnen som operatører og til at vedligeholde vores produktionsanlæg i mellemkampagnen.

På Nordic Sugar Nykøbing produceres op mod 100 tons sukker i timen i produktionsperioden (kampagnen) fra medio september til medio januar. Her kører fabrikken i kontinuerlig 3-holdsdrift.

Faglige kvalifikationer og kompetencer:

 • Du har en faglig uddannelse som industritekniker, landbrugs-/maskinsmed eller mekaniker, alternativt elektriker, automatik tekniker eller procesoperatør
 • Erfaring med reparation og forebyggende vedligehold af maskiner/tekniske anlæg
 • Kendskab til fejlsøgning på maskin- og procesanlæg
KEN Hygiene Systems A/S
Servicetekniker – Sjælland

KEN Hygiene Systems A/S

Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice KEN Hygiene Systems A/S søger en servicetekniker til Sjælland.

Som servicetekniker bliver du en del af et team på 40 serviceteknikere, hvor du selvstændigt er udekørende og arbejder med stor frihed under ansvar i Danmarks største serviceorganisation. KENs cateringkunder er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter og lignende.

Grundlæggende opgaver:

 • Service og eftersyn på diverse køkkenudstyr
 • Fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse af køkkenudstyr
 • Montering og opsætning af køkkenudstyr
KEN Hygiene Systems A/S
Energinet
Vedligeholdelsestekniker med el-teknisk baggrund til Stenlille Gaslager

Energinet, Nyrup

Energinet

Vær med til at sikre den tekniske drift og udvikling på vores højteknologiske anlæg. Som vores nye vedligeholdelsestekniker bliver du del af et hold bestående af 14 medarbejdere, der hver dag bidrager til gasforsyningssikkerheden i Danmark, når vi leverer gas i tilfælde af leveringssvigt og ved sæsonudjævning af naturgas fra Nordsøen.

I tæt samarbejde med de øvrige vedligeholdelsesteknikere er din vigtigste opgave at stå for den daglige drift samt tilsyn, fejlfinding og forebyggende vedligehold af vores naturgasinstallationer på Stenlille Gaslager, som er et risikoanlæg og derfor har skærpede sikkerhedsregler. Du får dit eget ansvarsområde og varetager samtidig daglig kontakt og tilsyn med underleverandører.

Glæd dig til et spændende og afvekslende job, hvor du arbejder selvstændigt med dine opgaver og træffer beslutninger på egen hånd.

Energinet
Unomedical A/SNatholds-teknikere

Unomedical A/S, Osted

Som følge af øgede produktionsaktiviteter, søger vi 2 natholds-teknikere til fast nathold alle ugens hverdage (søndag-torsdag 23:32-06:55) til support af produktionen til vores virksomhed ConvaTec, Infusion Care, i Osted, syd for Roskilde.

Trives du med varierende og udfordrende opgaver inden for drift og vedligehold af højt automatiseret produktionsudstyr, så er jobbet som nat-holdtekniker, måske noget for dig.

Hovedarbejdsopgaver:

 • Justering, fejlfinding og fejlretning af fuldautomatiske anlæg, både elektrisk, pneumatisk og mekanisk
 • Deltage i træning af operatører i brug af udstyret
 • Deltage i drift, vedligehold og optimering
 • Sikre vidensdeling på tværs af skift med fokus på procesudstyr
 • Deltage i kvalitetssikring af udstyr og dokumenter
TORMAX Danmark A/SServicemontør til Storkøbenhavn og Sjælland

TORMAX Danmark A/S

Vi søger en servicemontør med passion for service, og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders automatiske indgangsdøre i primært i Storkøbenhavn, men opgaver på Sjælland kan forekomme.

Er du selvstændig, serviceminded og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger, så er det måske dig vi søger?

TORMAX Danmark A/S er en landsdækkende virksomhed der udvikler, sælger, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske dørsystemer. Vi er en virksomhed med en markedsledende position. Vi er flere end 100 medarbejdere og Danmarks største producent og distributør af automatiske dørsystemer til vores kunder som blandt andet er: Dagligvarebutikker, supermarkeder, butikscentre, hospitaler, medicinalindustrien, offentlige institutioner, kontorbygninger, lufthavne m.m.

MENY kaffe VestsjællandServicetekniker/salgschauffør med lyst til en selvstændig hverdag

MENY kaffe Vestsjælland, Holbæk

Er du træt af ensformige arbejdsdage?

Og er du frisk på nye udfordringer, hvor du får mulighed for at bruge dit servicegen og din tekniske snilde til at redde vores kunders dag?

Så bliv en del af MENY kaffe Vestsjælland. Her yder du service til vestsjællandske virksomheder, så de fortsat kan nyde en god kop kaffe.

Som servicetekniker/salgschauffør får du stor frihed til at planlægge din dag, så længe du løser dine opgaver og tager dig tid til at rådgive kunderne om produkter, der kan opfylde deres behov

Interesseret? Så læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye kollega.

Profil Search

Projektingeniør - Automation/Procesinstrumentering - Sydsjælland

Profil Search søger for Insatech A/S i Præstø

Er du den dygtige, engagerede og udadvendte projektingeniør, der ønsker at arbejde med projektgennemførelse og programmering af kundespecifikke automationsløsninger? Så er denne stilling sikkert noget for dig.

Virksomheden søger en dygtig automationsingeniør til projektgennemførelse og programmering af kundespecifikke automationsløsninger, herunder PLC-styringer, HMI-operatørsystemer, Scada-løsninger, samt øvrig automatik indenfor virksomhedens brede program af løsninger indenfor procesinstrumentering.

Der er tale om en meget alsidig stilling, hvor du kommer til at arbejde med alle dele i projektforløbet, så udover at arbejde med PLC-programmering, skal du også udarbejde funktionsdesign, deltage i test, samt projektere og dokumentere el- og automationsdelen på dine opgaver.

Søg information om virksomheden på www.insatech.com.

NKT (Denmark) A/S
Sales Manager Utilities Denmark

NKT (Denmark) A/S, Asnæs

Our experienced Sales Manager in Denmark will leave for retirement and therefore we are looking for a replacement to join our NKT Applications sales team.

In this role you will:

 • Conduct regular customer visits
 • Have strong focus on customer satisfaction and continuous improvement in communication and service with our customers
 • Develop the business with Utilities and contractors in Denmark

Successful performance in this role requires ability and willingness to travel in Denmark, pro-activeness and sales-oriented personality. Experience in cables, installations and electrical engineering are appreciated.

NKT (Denmark) A/S
Carlsberg Danmark
Eventtekniker (sæsonmedarbejder)

Carlsberg Danmark

Carlsberg Event Teknik søger servicemindede og dedikerede fadølsteknikere med fokus på den fysiske afvikling og servicering af Carlsberg Danmarks Eventkunder. Vi servicerer nogle af Danmarks største festivaler, koncerter og kræmmermarkeder med bl.a. Grøn Tuborg, Carlsberg Pilsner og Coca-Cola. Lyder det som noget for dig?

Carlsberg Breweries A/S

Du bliver del af et velfungerende team, der arbejder med den fysiske opsætning af mobilt fadølsudstyr og barer på nogle af Danmarks største festivaler, koncerter og kræmmermarkeder. Stillingen er et sæsonjob med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Forventet ansættelsesperiode: 1. maj til ultimo september.

Event Teknik er kendetegnet ved at være et både udfordrende og spændende område af Carlsberg Danmarks organisation og samtidig en vigtig del af forbrugerrekrutteringen til Danmarks ubestridte musikøl No.1 – Grøn Tuborg.

Carlsberg Danmark
airteam a/s
Servicetekniker til ventilation

airteam a/s, Roskilde

Er du erfaren i ventilationsfaget generelt, og har du erfaring med servicearbejde i almindelighed?

Er du klar til at være en del af et team, men kan du også arbejde selvstændigt og struktureret med dine egne opgaver?

Du er firmaets repræsentant og du forstår værdien af, at god og fornuftig kundekontakt er altafgørende i din, vores og fremfor alt, kundernes hverdag.

Arbejdsopgaver:

 • Servicere ventilationsanlæg – brand- & røgventilation.
 • Fejlfinding på alle former for ventilationsanlæg, både komfort- og procesanlæg.
 • Div. lovpligtige tests af OTV, ABV, brand-/røgspjæld etc.
airteam a/s
Botjek Center København Syd ApSElektriker eller el-installatør

Botjek Center København Syd ApS, Greve

 • Kunne du tænke dig at være rådgivende i stedet for installationsudførende?
 • Har du bred viden og erfaring inden for boliginstallationer samt bekendtgørelser?

Botjek Eltjek ApS er en autoriseret el-installatørvirksomhed, inden for Botjek a/s-koncernen. Botjek a/s har lokale afdelinger over hele landet, og er en af Danmarks største aktører på markedet for el-eftersyn, tilstandsrapporter, energimærker samt en række andre rådgivende ydelser.

For at få succes i jobbet, skal du besidde en bred viden inden for installationsarbejde i den danske boligmasse, samt have en solid indsigt i såvel nugældende som tidligere bekendtgørelser.

Ardagh Glass Holmegaard A/SKvalitetsteknikere

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Vi søger tre kvalitetsteknikere til skiftehold til vores kontinuerlige drift. Kvalitetsteknikerne står for kontrol samt reparation og vedligehold af vores inspektionsudstyr.

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner inden for branchen, så lad os høre fra dig.

Opgaverne omhandler primært:

 • Kontrol af inspektionsudstyr via testemner.
 • Sikre optimal indstilling af inspektionsudstyret, så god kvalitet opretholdes
 • Deltage i el- og mekaniske opgaver i forbindelse med opstilling, fejlfinding, reparation, vedligehold og kvalitetsmæssig optimering på primært inspektionsudstyr.
Jobindex A/S
Tekniker med elteknisk eller mekanisk erfaring

Jobindex A/S søger for Daifuku i Køge

Har det altid været dig, der skilte computeren ad for at se, hvad der egentlig var galt med det bundkort? Eller var du dén, vennerne gik til, hvis der var noget galt med mekanikken?

Du kender typen. Vildt nysgerrig på at se, hvordan tingene hænger sammen – og heldigvis begavet med en god teknisk forståelse og hænderne skruet ordentligt på.

Hvis du har holdt fast i nysgerrigheden og gjort den til din levevej... så er det her måske jobbet for dig.

Læs mere om jobbet her.

Jobindex A/S
VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og elartikler til butikken i Holbæk

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige viden til at give private og professionelle den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at varerne er fyldt op på de rigtige pladser.

I butikken i Holbæk venter dine nye kolleger på at give dig masser af sparring, når de byder dig velkommen i teamet.

expuriBelysningskonsulenter

expuri søger for Fischer Lighting

Vi søger 2 Belysningskonsulenter til Fischer Lighting til Valby (distrikt: Østdanmark) og Fredericia (distrikt: Vestdanmark)

Det bliver din opgave at udvikle salget af Fischer Lightings belysningskoncepter og løsninger til eksisterende og nye B2B-kunder blandt erhvervs-, bolig- og offentlig sektor i dit distrikt i enten Øst- eller Vestdanmark.

Dine opgaver vil bestå i at identificere, opsøge og rådgive potentielle kunder, og at videreudvikle eksisterende kunder. I din rådgivning af kunderne afdækker og foreslår du løsninger ud fra deres reelle behov – efterfølgende laver du tilbud, som indeholder en teknisk beskrivelse og beregning af løsningen.

Du tilbydes en resultatafhængig lønpakke med en motiverende bonus-model, samt bredbånd, bærbar PC, bilordning og mobiltelefon.

Modstrøm Danmark A/S
Elektriker til Modstrøm Danmarks A/S – Østdanmark

Modstrøm Danmark A/S

Modstrøm Danmark A/S søger elektriker til fastansættelse. Vi har travlt og får mærkbart flere energioptimerings- og forbedringsprojekter. Derfor kommer dine arbejdsopgaver primært til at bestå af:

 • Montering og ombygning af armaturer, strømudtag og øvrigt el-materiel
 • Kabeltræk
 • Installation af føringsveje

Hvis du er indstillet på en hverdag med forandringer, og hvor du hele tiden vil blive udfordret både fagligt og personligt – så er det dig, vi leder efter.

Modstrøm Danmark A/S
CuriaKey Account Manager

Curia søger for Cepelo A/S

For at styrke positionen på det danske marked, søger vi nu en salgskonsulent med primært fokus på autobranchen og professionelle byggemarkeder.

Siden opstarten i 2013 er udviklingen gået stærkt, og CEPELO har i dag over 2000 forhandlere/kunder i hele Norden. CEPELO har lager og hovedkontor i Aalborg og salgskontor i Oslo.

Som salgskonsulent er du med til at videreføre den stærke udvikling, som CEPELO er inde i, med fokus på sortimentet af professionelt værktøj.

Dine primære opgaver bliver således:

 • Vedligeholdende salg i form af besøg ved grossister/forretninger og bilværksteder, med henblik på salg og rådgivning i sortimentet
 • Opsøgende salg til nye B2B-kunder
 • Deltagelse i messer og afholdelse af træning og kundearrangementer ved grossister/forretninger
Stemas Maskinsalg A/SServicetekniker til generatorer og lystårne søges – med primær fokus på EL!

Stemas Maskinsalg A/S, Køge

For at styrke firmaets position i Østdanmark, søger vi en servicetekniker til vores generatorafdeling. Med reference til vores værkfører/servicechef vil du blive en del af et stærkt team, der udfører service, fejlfinding, installationer, opbygning og ombygning af tavler samt ad hoc-opgaver på generatoranlæg og UPS-anlæg.

I dagligdagen vil du med udgangspunkt fra vores afdeling i Køge, have kontakt til nye samt eksisterende kunder øst for Storebælt.

Du kommer til at arbejde alsidigt med en bred vifte af opgaver både ude og hjemme og får derfor mulighed for at sætte præg på udviklingen og mulighederne i dit job.

Stillingen indebærer:

 • Opsætning og justering af Himoinsa generatorer og lystårne.
 • Udføre service og lovpligtige eftersyn på anlæg ved kunder.
 • Tilpasse løsninger med nødstrøm med ombygning af tavler.
AMBIZZIONProjektleder – tekniske installationer

AMBIZZION søger for kunde

Har du solid erfaring med projektledelse? Er du uddannet maskinmester, el-installatør eller ingeniør? Kan du se dig selv i en fortsat vækstende virksomhed beliggende centralt i Danmark? Trives du med en flad organisationsstruktur, hvor det forventes at man tager ansvar? Så er du måske den projektleder, som AMBIZZION ApS søger for vores kunde.

Virksomheden har en god økonomi, og vækster fortsat i hele Danmark. Som projektleder kommer du bl.a. til at arbejde med projektering, dimensionering og visualisering.

Du får en ledende og koordinerende rolle, hvor du er ansvarlig for projekterne fra start til slut. Du bliver involveret fra tilbudsfasen, ligesom du er involveret i projekteringen. Selve projekteringen varetages af ingeniører. Du får reference til ledelsen.