58 job matcher din søgning 58 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BonBon-LandTekniker/reparatør

BonBon-Land, Holmegaard

Danmarks sjoveste arbejdsplads søger en tekniker/reparatør

Er du uddannet indenfor el, automatik, industri, smed, mekaniker, eller har du en lignende relevant uddannelse? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min. 5 års erfaring? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede, erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land?

BonBon-Land søger pr. 1. juli 2021, eller snarest muligt derefter, en ny tekniker, som skal være med til den fortsatte udvikling af BonBon-Land. Du kommer til at indgå i teamet i vores tekniske afdeling, som vedligeholder vores forlystelser, bygninger og grønne områder i og udenfor sæsonen.

Vi forestiller os ikke nødvendigvis, at du har et indgående kendskab til rutsjebaner og karruseller, men at du er nysgerrig på at lære samt brænder for kvalitet og sikkerhed.

NOVENCO Building & Industry A/S
Technical Sales Support

NOVENCO Building & Industry A/S, Næstved

Kan du lave tekniske tilbud, som sidder lige i skabet? Er teknisk support din hjemmebane? Og får du et kick ud af at hjælpe kunder og kollegaer med at få et projekt eller teknisk salg i mål? Så vil vi gerne høre fra dig.

Der er flere og flere, som efterspørger grønnere og mere energieffektive ventilationsløsninger. Det betyder, at vi har rygende travlt, og det er her, du kommer ind i billedet. Vi har nemlig brug for en Technical Sales Support, så vi kan blive ved med at give vores kunder en god oplevelse.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

 • Teknisk support til vores salgskontorer rundtom i verden og til vores ordre- og projektafviklingsteams
 • Daglig kontakt og koordinering med danske kunder i forhold til teknisk salg og reservedelssalg
 • Tilbudsgivning og tekniske beregninger i hhv. CRM-system og beregningssoftware
NOVENCO Building & Industry A/S
Enelco ApS
Elektriker til sikring og kommunikation

Enelco ApS, Nykøbing F

Hos ENELCO oplever vi øget vækst inden for området sikring og kommunikation. Vi søger derfor en dygtig elektriker med sans for tekniske løsninger.

Arbejdsopgaver:

 • Installation og idriftsætning af ABA Talt varsling efter gældende retningslinjer.
 • Udføre lovpligtig service samt udvidelser og tilretninger på eksisterende ABA-anlæg.
 • Installation og idriftsætning samt service på ITV-anlæg.

Vores opgaver er meget varierede. Og dækker alt fra ophængning af en lampe hos private til større entrepriser, hvor vi står for afvikling af elprojektet. Vi løser også rigtig mange opgaver for vores kunder, hvor vi selv projekterer, og hvor vi kommer med de gode ideer til hvordan løsningen kan give bedst mulig gavn.

Enelco ApS
JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S
Til vores salgsselskab i Køge søges en Country Sales Manager

JUMO Måle- og Reguleringsteknik A/S

Som vores kommende Country Sales Manager bliver du en del af virksomhedens salgsteam og refererer til vores tyske Managing Director og Global Sales Director.

Du er ansvarlig for budgetplanlægning og -opfølgning og at foretage kunde-, markeds- og omsætningsanalyser. Du vil være ansvarlig for at definere og implementere markeds- og salgsstrategien for at øge markedsandelen betydeligt og planlægge salgskampagner. Du skal sørge for at vedligeholde og udvikle eksisterende kunder, finde nye kunder og opbygge et stærkt forhold til disse. En vigtig del af din hverdag er også at motivere og lede vores unge salgsteam, og tage på kundebesøg selv eller sammen med de øvrige salgsingeniører.

Vi tilbyder et uformelt miljø med 6 gode kollegaer, hvor du vil opleve en alsidig hverdag, med gode muligheder for at udfordre dine faglige kvalifikationer. Derudover god lønpakke efter kvalifikationer.

ZBC
Dygtig og engageret lærer til elektrikeruddannelsen

ZBC, Slagelse

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Og vil du undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på elektrikeruddannelsen, herunder grundforløb, hovedforløb samt moduler. Du vil i samarbejde med teamet omkring elektrikeruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø. Det sker ved at skabe gode relationer til vores elever.

Du vil være en hjørnesten i driften af vores uddannelse samt i opbygningen af denne, herunder deltage i opfølgning på de administrative procedurer.

ZBC
Lærer til automatikteknikeruddannelsen

ZBC, Ringsted

Vil du være en del af et dynamisk team i vores nye Industricenter? Da vi oplever succes og elevfremgang på vores automatikteknikeruddannelse, har vi i ZBCs Industricenter i Ringsted brug for flere lærerkræfter.

Vil du gå forrest med dine erfaringer og være en del af udviklingen indenfor branchen, så er det dig, vi leder efter. Vi vægter dynamik, struktur og et positivt udsyn højt, og det er vigtigt, at du har fokus på at lede vores elever igennem deres uddannelse med respekt og individuelle planer.

Som lærer skal du bl.a. undervise i mekanisk montage, PLC, robotteknologi, hydraulik, pneumatik, procesregulering, servosystemer og frekvensomformere.

Dan Palletiser A/S
Elektriker

Dan Palletiser A/S, Vemmelev

Er du uddannet elektriker? Så har du muligheden for at blive en del af en højteknologisk virksomhed, hvor du får spændende opgaver, store udviklingsmuligheder og gode kollegaer.

DAN Palletiser står overfor mange spændende og udfordrende projekter, og derfor søger vi en eller flere elektrikere. Din arbejdsplads vil primært være i Vemmelev, men du vil også komme med på montage opgaver hos kunder i både ind- og udland.

Vi søger elektrikere som har erfaring med opbygning af el-tavler, og gerne maskinmontage, men også nyuddannede, som har lysten og viljen til at lære opbygning af el-tavler og montage på vores anlæg. Vi vil stå for den nødvendige oplæring, som vil foregå på både vores hovedadresse og hos vores kunder.

Dan Palletiser A/S
Pakma ApS
2 faglærte maskinarbejdere/industriteknikere til daghold

Pakma ApS, Korsør

PAKMA er en ordreproducerende totalleverandør, som arbejder i alle materialer. Vi laver mange prototyper og arbejder mest med mindre serier.

Du skal have CNC-erfaring, gerne både med ISO og Mazatrol. Du skal selv varetage opstilling, programmering og dokumentation. Seriestørrelserne er typisk 1-50 stk. Opgaverne er typisk 2D og 2½D i 2-5 akser.

Vi forventer, at du har en god kvalitetssans, da der er egenkontrol. Der er mulighed for flekstid samt sundhedssikring.

Pakma ApS
Profil SearchTeknisk sælger søges til førende leverandør inden for nødbelysning og talevarsling

Jemac Kommunikation ApS søger for Unipoint A/S

Vores kunde, UniPoint A/S, oplever stor efterspørgsel på virksomhedens produkter, og i den forbindelse søger de nu en teknisk sælger.

Hvis du har el-teknisk baggrund med i rygsækken – og hvis du har et godt netværk blandt elinstallatører på Sjælland, og du ved, hvordan du skaber resultater, så er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Opsøgende salg af sikkerhedsbelysning og tavlevarsling til elinstallatører, rådgivere og det offentlige
 • Opfølgning på eksisterende kunder
 • Rådgivning
WASYS A/SServicemontør/elektriker

WASYS A/S, Roskilde

Hos WASYS A/S har vi specialiseret os i at styre, overvåge og flytte vand. Vi leverer gennemtestede systemer, solide løsninger og et stærkt partnerskab – og vi har succes! Derfor søger vi nu endnu en medarbejder, der vil med på WASYS-holdet.

Du har, via din elektrikeruddannelse, en grundlæggende viden, men er også nysgerrig på hvordan industrielle netværk, trådløs mobil-kommunikation, RTU-/PLC-løsninger og SRO-/SCADA-software spiller sammen. Måske du også har viden om dimensionering af industrielle anlæg.

Du trives med en alsidig hverdag, hvor tekniske løsninger er omdrejningspunktet, og hvor to dage ikke er ens. Du vil beskæftige dig med elektrisk og mekanisk montage af vores løsninger, både på vores værksted samt ude ”i felten” hos vores kunder.

Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med stærke el-kompetencer søges til AO's nye håndværkerbutik i Kalundborg

Brødrene A & O Johansen A/S

Er du god til at skabe kunderelationer og drømmer du om at være med til at starte vores splinternye afdeling på Vestsjælland? Så er det måske dig, vi søger!

Brødrene A & O Johansen

Da du skal være med til at starte en nyåbnet afdeling, er det vigtigt for os at du motiveres af det opsøgende salgsarbejde og trives med, at to dage aldrig er ens. I samspil med butiksleder og salgschef skal du skabe gode rutiner for afdelingen, kunne tænke ud af boksen og tage selvstændigt ansvar i en travl hverdag.

AO tilbyder et selvstændigt job i et spændende, konkurrencepræget og udviklingsorienteret miljø med mulighed for at arbejde med moderne digitale værktøjer og salgsteknikker. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn tilpasset dine kvalifikationer, pensionsordning, gode personlige udviklings- og uddannelsesmuligheder samt mulighed for helbredsforsikring, m.m.

Brødrene A & O Johansen A/S
Banedanmark
Maskinreparatør til Roskilde

Banedanmark

Vil du arbejde med forskellige maskiner og løse udfordrende opgaver?

Vi er lige nu på udkig efter en dygtig maskinreparatør, der skal udføre eftersyn samt løse spændende og uforudsete opgaver med vores maskiner. Det er sektionen for Værksted & Lager, der har det overordnede ansvar for vedligeholdelse og reparation af al materiel, som bruges til sporvedligehold. Som vores nye maskinreparatør i denne sektion får du en væsentlig opgave i at være med til at sikre driftssikkerhed og dermed, at togene kører til tiden.

Du får tjenestested i Roskilde, og får i alt 35 kolleger i både Roskilde og Fredericia. I det daglige refererer du til produktionslederen.

Banedanmark
Solar Danmark A/S
Intern Sælger - Infrastruktur

Solar Danmark A/S

Er du teknisk velfunderet og klar til at tage ansvar for at udarbejde samlede løsninger til kunden, og er du en udadvendt person med en vindende personlighed? Så læs endelig videre her.

Vi henvender os blandt andet til kunder inden for energiforsyningssektoren (el-net selskaberne) og til kunder inden for kommunikationsinfrastruktur (fibernet selskaberne). Desuden henvender vi os til kunder, der arbejder inden for trafik-infrastruktur. Generelt har vi et skarpt fokus på strategiske samarbejdsaftaler med vores kunder - et samarbejde, der oftest baseres på længerevarende samarbejdsaftaler.

Som intern sælger i Infrastruktur vil dine opgaver være:

 • Servicering af kunder på telefonen og på mail
 • Behandling af ordrer og forespørgsler
 • Opfølgning på ordrebekræftelser og restordrer
Solar Danmark A/S
Randstad A/S
Servicetekniker

Randstad A/S søger for Zeiss

Industriel måleteknik, finmekanik og styringsteknik, Danmark/Norden

Til at varetage ny-installationer samt serviceopgaver og kalibreringer af 3D målemaskiner hos vore kunder primært Storkøbenhavn/Sjælland, men i mindre omfang også i resten af Danmark, samt vore nabolande søges nu en dygtig Servicetekniker

Med reference til servicechefen vil du indgå i et nordisk team af kompetente kolleger, der er ansvarlig for salg, rådgivning og service af den omfattende ZEISS produktportefølje inden for industriel måleteknik til fortrinsvis maskin- plast- og værktøjsindustrien.

Løsningerne anvendes af vore kunder, der er blandt de største og mest kendte danske virksomheder, i forbindelse med kvalitetskontrol af deres produkter.

SKOV A/SServicetekniker til Sjælland/Fyn

SKOV A/S

SKOV fortsætter sin succesfulde vækststrategi og har behov for endnu en servicetekniker til vores team i Danmark.

SKOV har en veletableret montage- og servicefunktion i Danmark, der primært supporterer vores kunder i Danmark og Skandinavien. Du vil med udgangspunkt fra din hjemmeadresse på Sjælland eller Fyn varetage serviceopgaver i Danmark – dog primært på Sjælland og Fyn. På sigt kan der blive suppleret med opgaver i udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Servicering af kunder, hovedsageligt på Sjælland og Fyn
 • Indregulering og opstart af nye SKOV-stalde
 • Fejlfinding samt tilpasning af SKOV-styringer
 • Servicebesøg i forbindelse med faste serviceaftaler
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

Roskilde Tekniske Skole
Undervisere til elektrikeruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

Vi har et stadigt stigende antal elever på elektrikeruddannelsen og har brug for dygtige elektrikere og installatører til at varetage undervisningen af branchens elever på uddannelsens grund- og hovedforløb.

Ønsker du at være med til at udvikle og dele viden inden for elektrikeruddannelsen, og har du lyst til at undervise inden for elektriker- og datafagenes områder på Roskilde Tekniske Skole? Ser du dig selv i et team af dygtige kolleger, der sparrer med hinanden og deler viden for at skabe den bedst mulige læring for eleverne?

Vi er på udkig efter kompetente profiler, der drømmer om at møde unge på uddannelserne og gennemføre undervisning, hvor det teoretiske og praktiske indhold bindes sammen. Du skal sammen med et stærkt hold af dygtige og dedikerede kolleger skabe virkelighedsnær undervisning, som baserer sig på evnen og lysten til at lære.

TORMAX Danmark A/SServicemontør til Storkøbenhavn og Sjælland

TORMAX Danmark A/S

Vi søger en servicemontør med passion for service og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders automatiske indgangsdøre i primært i Storkøbenhavn, men opgaver på Sjælland kan forekomme.

Er du selvstændig, serviceminded, og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger, så er det måske dig vi søger?

TORMAX Danmark A/S er en landsdækkende virksomhed, der udvikler, sælger, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske dørsystemer. Vi er en virksomhed med en markedsledende position. Vi er flere end 100 medarbejdere og Danmarks største producent og distributør af automatiske dørsystemer til vores kunder, som blandt andet er dagligvarebutikker, supermarkeder, butikscentre, hospitaler, medicinalindustrien, offentlige institutioner, kontorbygninger, lufthavne m.m.

ZBC
ZBC praktikcenter i Slagelse søger skolepraktikinstruktør

ZBC

Vil du være med til at sikre, at vores elektriker skolepraktikelever får en uddannelse i verdensklasse?

Vi søger pr. 1. august 2021, en skolepraktikinstruktør, der brænder for elektrikerfaget.

ZBC Praktikcentret arbejder for, at unge, der ikke har en ordinær praktikplads hos en arbejdsgiver, i stedet tilbydes et skolepraktikforløb, der er så tæt på et praktikforløb hos en arbejdsgiver som muligt.

Det er vores mål, at give de unge en spændende uddannelse med en praktikpladspakke, der indeholder skolepraktik i kombination med så meget virksomhedspraktik og virkelighedstro hverdag som muligt.

Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker til daghold

Jobindex A/S søger for CP Kelco, Lille Skensved

Som tekniker hos os løser du alverdens opgaver inden for mekanisk og elektrisk vedligeholdelse i en højteknologisk produktionsvirksomhed.

Du vil beskæftige dig med komplekse procesanlæg og produktionslinjer, og du skal have mod på:

 • Reparation og vedligeholdelse af procesudstyr som pumper, vekslere, ventiler, robotter og pakkeanlæg
 • Udføre planlagt smøre opgaver på div procesudstyr
 • Kalibrering af procesmåleudstyr, bl.a. pH-metre og vægte
Jobindex A/S