51 job matcher din søgning 51 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Randers Tegl A/S
Automationsteknolog med baggrund som elektriker

Randers Tegl A/S, Gandrup

Randers Tegl er i rivende udvikling og der investeres hvert år mange penge i produktionen for at sikre at denne følger med udviklingen. Vi vil være de bedste på markedet og skal derfor også have de bedste medarbejdere.

Vi ønsker en medarbejder som er drevet af at skabe en effektiv produktion, via automation og digitalisering.

Dine ideer skal gøre det muligt for vedligeholdelsesteamet at varetage stadig flere automationsprojekter i samarbejde med eksterne leverandører, samt at være det stærkeste team i forhold til at holde produktionen helt optimeret. Vi lever af effektiv produktion og ynder at skabe dette gennem løbende forbedringer.

Randers Tegl A/S
Brødrene A & O Johansen A/S
Salgsmedarbejder med el-kompetencer søges til AO Hobro eller det øvrige Nordjylland

Brødrene A & O Johansen A/S

Er du god til at skabe kunderelationer og kan du se dig selv arbejde i Danmarks førende digitale B2B-virksomhed? Så er det måske dig, vi søger!

Brødrene A & O Johansen

I AO sætter vi en ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle håndværkere i entreprenør- og byggebranchen, hvor vi er leveringsdygtige i personlig og faglig rådgivning. Vi tror på det stærke samspil mellem offline og online, og vi ønsker at udnytte det bedste fra de to verdener - integreret digital handel med personlige relationer i vores butikker.

Lige nu mangler vi en el-medarbejder i vores afdeling i Hobro, men er åbne overfor at finde plads til den rette kandidat i en af vores andre afdelinger i Nordjylland.

Brødrene A & O Johansen A/S
Hako Danmark A/S
Servicemontør

Hako Danmark A/S, Nordjylland

I samarbejde med dine kollegaer vil du være ansvarlig for, at Hako Danmark er blandt branchens bedste til at servicere indendørs rengøringsmaskiner, gadefejemaskiner samt redskabsbærere. Du skal være med til at holde kunderne meget tilfredse og give dem en god oplevelse, når de bestiller service.

Dine kvalifikationer:

 • Du er uddannet lastbil-/entreprenør-/landbrugs- eller automekaniker og ved, hvad der kræves i både travle og mere rolige tider.
 • Du har kendskab til hydraulik og elektronik.
 • Gerne erfaring fra lignende job men ingen betingelse.
SMART Rekruttering
Servicetekniker til højteknologiske maskiner

SMART Rekruttering søger for Prima Power

Kan du levere verdensklasse service på markedets bedste og mest avancerede pladebearbejdningsmaskiner?

Siden Prima Power etablerede datterselskab i Danmark for 2 år siden, har der været fuld fart på, og med en særdeles stærk markedsposition er der brug for flere tekniske hænder. Derfor søger virksomheden endnu en selvkørende servicetekniker, der med udgangspunkt fra egen bopæl kan sikre, at kundernes maskiner altid er kørende og fuldt servicerede.

Som servicetekniker hos Prima Power tilbydes du en spændende, selvstændig og udfordrende hverdag med alsidige opgaver og rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Søg stillingen på kun 15 minutter via søgeformular. Skriftlig ansøgning ikke påkrævet.

Vestas Wind Systems A/S
Lead Technician – Aalestrup

Vestas Wind Systems A/S

Vi du arbejde i et inspirerende, internationalt arbejdsmiljø? Vil du være med til at sikre en bedre fremtid for de næste generationer? Join Vestas, verdens førende producent af vedvarende energi.

Dine opgaver vil primært være:

 • Service og vedligehold på møller jf. serviceaftaler
 • Forebyggende udskiftninger af sliddele på møller såvel mekanisk som el-teknisk
 • Fejlsøgning og reparation af vindmøller
 • Styring af eget reservedelslager
Vestas Wind Systems A/S
Eurowind Energy A/S
Stærkstrømsingeniør/Elektrisk Energiteknolog eller lignende

Eurowind Energy A/S, Hobro

Dine primære arbejdsopgaver bliver i samarbejde med den byggeansvarlige projektleder og eksterne samarbejdspartnere at udvikle og designe vores projekter på stærkstrømssiden.

Det omfatter blandt andet design og optimering af transformerstationer og det interne el-net, nettilslutning, bistå lokale projektledere med råd og vejledning i deres samarbejde med lokale netselskaber ift. RfG’en, gennemføre simuleringer og test af vores anlæg, designe el-nettet i ’nye’ projekter inden for PtX, f.eks. elektrolyse i kombination med sol og vind.

Opgaverne er mangfoldige, og du kan i stor grad selv sætte præg og retning på din faglige udvikling i jobbet.

Pronor Industriteknik A/SServicetekniker – elektromekanik og hydraulik

Pronor Industriteknik A/S, Aalborg

Servicetekniker indenfor elektromekaniske og hydrauliske opgaver til PRONORs afdeling i Aalborg.

PRONOR IndustriTeknik as søger engageret servicetekniker til fastansættelse i vores Aalborg-afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt indenfor elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear og pumper. Derudover vil du komme til at arbejde med hydraulik: presning af slanger, service og mindre reparationer. Du får reference til afdelingslederen.

Du er elektromekaniker, hydrauliktekniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

Nordelektro A/SVi samler på gode servicemontører og endnu bedre kolleger

Nordelektro A/S, Aalborg

Hos Nordelektro går udfordrende opgaver hånd i hånd med 40 voldsomt flinke kolleger. Forvent at blive mødt med et smil og en hjælpende hånd - uanset hvor travlt der er. Måske er det en af grundene til, at vi er så gode til at fastholde vores team. Her er rart at være, vi fejrer succeser og giver gerne et klap på skulderen, når det er fortjent. Og det er det heldigvis tit.

Glæd dig til

 • ansættelse i en virksomhed under udvikling
 • mulighed for at leve dine egne ambitioner ud
 • en afvekslende hverdag med et væld af forskellige opgaver og kunder
 • kolleger der altid står klar til at hjælpe
 • personalegoder som sundhedsforsikring, frugtordning og fælles sociale aktiviteter.
NORDEX FOOD A/S
Elektriker eller Automatiktekniker

NORDEX FOOD A/S, Nørager

Motiveres du af at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har vi her en åben invitation til at blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor værdier som ansvarlighed, redelighed, uafhængighed og ejerskab lever i dagligdagen.

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen på 8 personer, der alle arbejder for at vedligeholde, optimere og udvikle maskinparken i mejeriet. Dine kolleger har forskellig faglig baggrund, hvilket er en stor fordel i hverdagen.

Du vil opleve en arbejdsdag med stor variation i typer af opgaver, hvor din vigtigste er at være på forkant med vedligehold af maskinparken, så produktionsstop undgås.

NORDEX FOOD A/S
European Energy A/S
Construction Manager

European Energy A/S

Would you like a challenging career with a high degree of development and responsibilities in a green company in rapid growth?

Your role will be to successfully steer the construction of our multi-MW sites by mastering the interface between our European Energy project manager, engineering and procurement people, and the numerous construction subcontractors on site.

You thrive with challenges, finding fast and good solutions to problems on the way, but also have the experience to foresee most of these.

European Energy A/S
Solar Danmark A/S
Intern Sælger - Infrastruktur

Solar Danmark A/S

Er du teknisk velfunderet og klar til at tage ansvar for at udarbejde samlede løsninger til kunden, og er du en udadvendt person med en vindende personlighed? Så læs endelig videre her.

Vi henvender os blandt andet til kunder inden for energiforsyningssektoren (el-net selskaberne) og til kunder inden for kommunikationsinfrastruktur (fibernet selskaberne). Desuden henvender vi os til kunder, der arbejder inden for trafik-infrastruktur. Generelt har vi et skarpt fokus på strategiske samarbejdsaftaler med vores kunder - et samarbejde, der oftest baseres på længerevarende samarbejdsaftaler.

Som intern sælger i Infrastruktur vil dine opgaver være:

 • Servicering af kunder på telefonen og på mail
 • Behandling af ordrer og forespørgsler
 • Opfølgning på ordrebekræftelser og restordrer
Solar Danmark A/S
Teknik Bureauet ApSKørende Servicetekniker til Jylland

Teknik Bureauet ApS søger for Jensen Denmark A/S

Teknik Bureauet skal for JENSEN Denmark med hovedsæde i Rønne på Bornholm, finde en kørende Servicetekniker til deres opgaver indenfor Service og vedligeholdelse hos deres kunder i Jylland og som på en selvstændig og ansvarsfuld måde kan håndtere de opgaver der er i at servicere og vedligeholde de forskellige kunders maskinanlæg indenfor vaskeribranchen.

Som Servicetekniker hos JENSEN Denmark kører du direkte ud til kunderne fra din egen adresse, som vi forestiller os er i nærheden af Århus/Randers/Vejle.

Hos kunderne løser du selvstændigt alverdens reparationsopgaver og med din elektroniske snilde og mekaniske forståelse sikrer du, at de danske vaskerier fortsat kan vaske, tørre, stryge, folde og stakke.

Teknik Bureauet ApS
Solar Danmark A/S
Salgsingeniør - Sikring

Solar Danmark A/S, Aarhus eller Svenstrup

Ønsker du et selvstændigt kundeansvar, og kan du tilbyde vores kunder den rette faglige indsigt i sikringsprodukterne? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

Som salgsingeniør vil du fungere som Key Account Manager over for Solars sikringskunder i region Nord.

Du vil du have et selvstændigt kundeansvar, og derudover vil du fungere som støttefunktion på vores kundevertikaler.

Din fornemmeste opgave er at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning samt sparre med dem om avancerede sikringsløsninger.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Teknisk Supporter - ABA/AVA

Solar Danmark A/S, Brøndby, Vejen, Aarhus eller Svenstrup

Har du lysten og evnerne til at supportere og undervise kunder inden for sikringsbranchen, nærmere bestemt ABA/AVA, så kan du roligt læse videre her.

Som teknisk supporter vil du blive en del af Danmarks skarpeste sikringsteam, der i dag beskæftiger 10 dedikerede, topmotiverede og professionelle medarbejdere, som fra vores lokationer i Danmark tilbyder salgsrådgivning og teknisk support til sikrings- og installatørbranchen.

Din arbejdsdag vil bestå af sikringsspecifik undervisning til vores kunder samt first line support og lettere projekteringsopgaver. I Teknisk Support har vores kunder forskellige behov. Din vigtigste opgave er at klæde vores kunder på i form af undervisning, samt supportere under hele salgsprocessen med tekniske løsninger, materialevalg og løbende teknisk support. Du vil bl.a. være ansvarlig for at udarbejde komplette sikringsforslag til vores kunder.

Solar Danmark A/S
Solar Danmark A/S
Teknisk Supporter - Sikring

Solar Danmark A/S, Brøndby, Vejen, Aarhus eller Svenstrup

Har du et godt kendskab til sikringsbranchen, og ønsker du at arbejde med AIA, ADK og TVO?

Hvis svaret er ja, kan du blive en del af Danmarks skarpeste sikringsteam, der i dag beskæftiger 10 dedikerede, topmotiverede og professionelle medarbejdere, som fra vores lokationer i Danmark tilbyder salgsrådgivning og teknisk support til sikrings- og installatørbranchen.

Som teknisk supporter vil din typiske arbejdsdag primært bestå af kundekontakt/-support og projektarbejde sammen med vores eksterne sælgere. I Teknisk Support har vores kunder forskellige behov. Din vigtigste opgave er at hjælpe vores kunder under hele salgsprocessen med tekniske løsninger, materialevalg og efterfølgende teknisk support. Du vil bl.a. være ansvarlig for at udarbejde komplette sikringsforslag til vores kunder.

Solar Danmark A/S
Vestjyske Net Service A/S
Vi søger ny kollega

Vestjyske Net Service A/S

Vi vokser og tilbyder nu attraktiv ansættelse i en veldrevet og konsolideret virksomhed præget af specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi en dygtig rejsemontør med erfaring og lyst til at arbejde med udbygning og vedligehold af el-forsyningsnettet.

Vi søger en montør til luftledningsafdeling, der varetager en række opgaver på transmissionsnettet.

Som rejsemontør vil du arbejde med luftledninger. Vi løser opgaver med udskiftning af master, fasetråde, omgalvanisering af stålmaster, ombygning, demontering af luftledninger og eftersyn. Du skal ikke være bange for at arbejde i højde.

Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

DESMI Pumping Technology A/SPLC Programmør (In Danish) - Denmark

DESMI Pumping Technology A/S, Nørresundby

DESMI Pumping Technology A/S i Nørresundby søger en PLC Programmør til gennemførelse af automationsopgaver. Vil du med på holdet i en ny dynamisk automationsafdeling med egne automationssystemer, positiv udvikling, kraftig vækst og en spændende fremtid?

Vi søger til stillingen en dygtig programmør, som vil være med til at udvikle automationsområdet. Du vil komme til at indgå i automationsteamet med 5 dedikerede kollegaer (automations engineers og programmers). Du vil indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vægtet højt. Der forventes maks. 25 rejsedage/år.

Følgende ikke udtømmende arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Samarbejde med automation engineers omkring automationsløsninger.
 • Udvikle software til automationsløsninger.
Jobindex A/S
Servicetekniker til branchens bedste analytiske instrumenter

Jobindex A/S søger for Mettler-Toledo A/S

Jobindex A/S

Vil du være en del af en international markedsledende virksomhed, hvor du arbejder med avancerede analytiske instrumenter og laboratorievægte, som du tester og kalibrerer hos kunden?

Din primære opgave er at udføre planlagte tests og kalibreringer samt udfærdige certifikater. Herudover løser du akutte serviceopgaver. Opgaverne får du via vores bookingsystem, som du har på din computer og iPhone.

Du får din egen servicevogn og selvfølgelige de it-værktøjer, som du skal bruge i hverdagen. Vi tilbyder desuden en attraktiv aflønning med pensionsordning og betalt frokost.

Jobindex A/S
GEA Process Engineering A/S
Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S

Har du lyst til at blive involveret i alle aspekter af projekteksekvering af komplekse procesanlæg? Trives du med at være tovholder på varierende opgaver i et dynamisk og internationalt miljø? Så skulle du overveje at blive en del af vores Commissioning Team!

Unik System Design A/S Kendetegnende for alle vore projekter er, at der er tale om anlægsleverancer, fra enkeltanlæg til komplette linjer, til store kunder globalt, hvilket kræver dygtige og engagerede folk. Derfor søger vi en fremtidig kollega, som er klar til at tage udfordringen op.

Dit daglige arbejde vil foregå på kundernes site, hvor du vil være en del af et opstartsteam eller ved mindre anlæg stå for en opstart alene som GEA Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S