87 job matcher din søgning 87 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 87 resultater.
Jørn Glad A/SServicetekniker

Jørn Glad A/S, Trige

Brænder du for at arbejde med store maskiner?

Vi søger en servicetekniker til vores afdeling i Trige, til at servicere mobile betonpumper, betonbiler og div. andre maskiner til beton.

Som servicetekniker vil dine arbejdsopgaver bestå af at lave fejlsøgning, årlige eftersyn samt div. reparationsopgaver på de forskellige maskintyper. Ikke mindst at servicere kunderne ved evt. driftsstop på maskinerne. Du kommer også til at igangsætte nye maskiner i samarbejde med maskinførerne.

Opgaverne udføres på vores værksted i Trige, men også ude hos vores kunder og på vores øvrige værksteder.

Jobindex A/S
Automatiktekniker til udviklings- og kundeprojekter

Jobindex A/S søger for ENKOTEC i Skanderborg

Vil du have rum til at eksekvere på gode idéer?

Som automatiktekniker hos ENKOTEC bruger du din eltekniske viden til at udvikle, optimere, afprøve og dokumentere eltekniske løsninger til maskiner og automationsløsninger (PLC, HMI) – herunder sikkerhedssystemer til nye og eksisterende maskiner.

Det sker sammen med en flok dygtige kolleger, som nyder at være en del af en mindre virksomhed med korte beslutningsveje.

”Du kommer med input til, hvordan projekterne rent teknisk skal skrues sammen, og hvilke funktionaliteter vi kan indbygge i vores løsninger. Vi går meget op i, at processen hænger sammen, og at kunderne får den oplevelse, at vi er med hele vejen. Det betyder også, at vi optimerer på løsningerne, indtil kunden er tilfreds.” – Kenn Prinds, R&D Manager

Læs flere grunde til at søge jobbet her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Servicetekniker med B og C kørekort

Jobindex A/S søger for Gilbarco Veeder-Root

Brug dine evner i en velkonsolideret virksomhed, hvor du verificerer udleveringsmængder på brændstofstandere på tankstationer i dit område.

Her bliver du en del af et godt, erfarent team på i alt 35-40 teknikere i hele landet, hvor du med base hjemmefra og i firmabil kører ud til forskellige lokationer og hjælper kunderne.

Arbejdet omhandler kontrol af mængdeleverancer og mindre vedligeholdelse samt fejlfinding på pumper og målere. Afhængig af hvilket udstyr der skal foretages kontrol af benyttes køretøj derefter, hvorfor det er vigtigt, at du er i besiddelse af et lastbilkørekort.

Jobindex A/S
DSBElektriker til vedligehold af maskiner, produktionsudstyr, forsyningsanlæg

DSB, Aarhus

Vi søger en elektriker, der kan hjælpe DSB med eftersyn af udstyr, vedligehold af produktionsudstyr, fejlfinding m.m.

Som vores nye elektriker er dine arbejdsopgaver at reparere og vedligeholde vores produktionsudstyr samt sørge for at vores forsyningsanlæg og vaskehaller i Jylland og på Fyn er i drift.

Du får en bred vifte af opgaver herunder

 • Alm. el-installationsarbejde
 • Fejlfinding på elektroniske dele på automatiske anlæg
 • Eftersynsarbejde
DSB
BilkaTekniker til daglig drift af varehuset - Randers SØ

Bilka

Har du lyst til selv at planlægge din hverdag i et job med en høj grad af selvstændighed? Trives du i en central rolle, hvor dine opgaver er afvekslende og stiller krav til din brede håndværksmæssige kunnen?

I jobbet som tekniker i Bilka vil du få en udfordrende hverdag, hvor du vil blive mødt af mange forskellige opgaver af teknisk karakter inden for flere forskellige håndværksmæssige fagområder.

Dine primære opgaver og ansvarsområder

 • Drift og vedligeholdelse af tekniske installationer inden for områderne: el, vand, varme, kloak, køl og ventilation.
 • Reparation/vedligeholdelse af produktionsmaskiner indenfor storkøkkener, bager- og slagterproduktion, samt øvrigt teknisk udstyr i varehuset.
 • Vedligeholdelse af bygninger og bygningsdele, herunder rekvirering af eksterne håndværkere, indhentning af tilbud på reparations- og ombygningsopgaver og opfølgning på igangsatte arbejder.
Bravida Danmark A/S
Service elektriker til solid afdeling i Viborg

Bravida Danmark A/S

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang, derfor søger vi nu en dygtig service elektriker til Viborg.

Dine arbejdsopgaver vil være inden for service og mindre projekter i Viborgområdet. Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Den rette profil:

 • Uddannet elektriker.
 • Kan arbejde selvstændigt.
 • Er ansvarsbevidst og professionel.
Bravida Danmark A/S
Certego A/SVi søger en dygtig Låsesmed til vores afdeling i Aarhus

Certego A/S, Viby J.

Hos CERTEGO har vi forrygende travlt, og grundet stor ordretilgang i hele Danmark, har vi brug for at udvide vores teknikerstab med en ny kollega. Vi søger en dygtig låsesmed med erfaring inden for låsearbejde, dørautomatik og adgangskontrol til vores afdeling i Aarhus.

Kvalifikationer:

 • Højt kvalitets- og serviceniveau – Certego er Skandinaviens største spiller på sikringsmarkedet.
 • Gode samarbejdsevner og en positiv indstilling til dine omgivelser og dit arbejde.
 • Du kan arbejde selvstændigt, bevare overblikket i travle situationer og har god ordenssans.
EL:CON A/S
Kunne du tænke dig at blive hvidevaretekniker?

EL:CON A/S, Hornslet

Har du erfaring som elektriker og lyst til at få anderledes udfordringer som hvidevaretekniker? Så har vi jobbet til dig! I EL:CON's afdeling i Hornslet står vi klar til at give dig redskaberne og forvandle dig til en af branchens bedste hvidevareteknikere.

I vores serviceafdeling i Hornslet har vi et dygtigt team, som du bliver en del af, dedikeret til at løse opgaver inden for hårde hvidevarer. Vi løser primært garantiopgaver på hvidevarer samt mindre el-tekniske opgaver hos privat- og erhvervskunder i hele Østjylland.

Konkrete arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Servicering og reparation af hårde hvidevarer
 • Service på varmepumper
EL:CON A/S
Verdo A/S
Projektleder til infrastruturprojekter i Midtjylland

Verdo A/S

Verdo arbejder målrettet på at forblive Danmarks største leverandør af gadelys og andre tekniske produkter til gader og veje. OG vi har heldigvis opgaver nok og mangler derfor to projektledere til opgaver i det midtjyske.

Verdo A/S

Du vil som projektleder i gadelys får ansvar for gennemførelse af projekter indenfor området teknisk infrastruktur, som dækker alle tekniske produkter til gader og veje. Du vil stå som ressource- og budgetansvarlig for egne projekter.

Dine hovedopgaver vil være drift, vedligehold og renovering af gadelysopgaver i nærmere definerede kommuner i det midtjyske område fra nord for Aahus til Lillebælt. Du vil få område tildelt i forhold til din egen bopæl. Dertil vil du stå for mersalg på egne projekter og være bidragsyder til tilbudsgivningen på nye projekter.

Verdo A/S
Insatech

Servicetekniker – Procesinstrumentering –Jylland & Fyn

Profil Search søger for Insatech A/S

For at styrke virksomhedens position i Vest Danmark, søger vi en servicetekniker indenfor procesinstrumentering.

Som vores nye servicetekniker bliver du en del af Industri Serviceteamet, som udfører service, fejlfinding og installation for vores kunder i Danmark. Teamet består af 10 engagerede teknikere. Du bliver vores første servicetekniker med fast base vest for Storebælt, og får derfor stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af servicefunktionen.

Du vil primært komme til at arbejde inden for forsyning, industri og fødevarer, hvor opgaverne vil spænde vidt, blandt andet:

 • Kalibrering af tryk-, temperatur-, niveau- og flowtransmittere.
 • Installation af nyt udstyr.
 • Fejlfinding på allerede installeret udstyr.
 • Teknisk support til kunder og virksomhedens sælgere.

Søg information om virksomheden på www.insatech.com.

Jobindex A/S
Servicetekniker, med el-teknisk baggrund

Jobindex A/S søger for Elogic i Ølstykke og Hornsyld

Ønsker du en spændende og afvekslende hverdag?

Hvor en stor del af din arbejdsdag vil komme til at foregå hos kunden og på landevejene.

Vi har forrygende travlt og har derfor brug for to serviceteknikere, der har værktøjskassen fyldt godt op med erfaring, selvstændighed og et godt humør.

Motiveres du af at give dine kunder en super service, og kendetegnes dit arbejde af kvalitet, så tøv endelig ikke med at skrive en ansøgning.

Vi har brug for en servicetekniker med base på Sjælland, hvor vores servicekontor ligger i Ølstykke, og en med base på vores hovedkontor i Hornsyld, der kan selvfølgelig køres ud hjemmefra, når det giver god mening.

Jobindex A/S
KJ Klimateknik A/S
Rejsemontør med erfaring fra landbrugskunder

KJ Klimateknik A/S, Kjellerup

Vi har travlt og søger 1 rejsemontør, der kan montere og servicere foder- og ventilationsanlæg hos vores landbrugskunder i Danmark.

Arbejdsopgaverne vil navnlig omfatte:

 • Montage og service af ventilations- og foderanlæg hos danske husdyrproducenter
 • Montageopgaver inden for energirenovering, hvor vi har mange spændende projekter
 • Arbejde primært med mekaniske opgaver, men også elektriske med tiden

Du bliver en del af en engageret organisation, hvor omgangstonen er uformel, positiv og humoristisk. Vi tilbyder et afvekslende og fleksibelt job i en mindre, men voksende virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

KJ Klimateknik A/S
Defco A/S
Højteknologisk fødevarevirksomhed søger tekniker

Defco A/S, Aarhus

Vil du arbejde med at servicere vores moderne maskinpark på vores højteknologiske fødevarevirksomhed i Aarhus?

Vi tilbyder udfordrende stilling med gode muligheder for personlig og faglig udvikling til en attraktiv gage.

Du refererer til den tekniske chef og bliver en del af vores team af højt kvalificerede teknikere.

En baggrund som industrielektriker, elektriker, elektronik tekniker eller automatikmekaniker er et ufravigeligt krav, ligesom det vil være en fordel med erfaring fra fødevareproduktion.

Defco A/S er en moderne og international højteknologisk fødevarevirksomhed i Aarhus N.

Læs mere på vores hjemmeside: http://www.skare.com/dk/stillinger/jobopslag.asp?id=304.

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Servicetekniker

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S, Aarhus

ASSA ABLOY er Danmarks førende leverandør af automatiske indgangs- og udgangspartier, samt industrielle docking- og portløsninger.

Vi søger nu en servicetekniker med fokus på service, sikkerhed, reparation og opgraderinger af vores kunders anlæg. Hos ASSA ABLOY tror vi på at en fællesindsats og et velfungerende teamwork, er kernen til en god arbejdsplads og sund forretning, derfor forventer vi, at vores kommende kollega har gode samarbejdsevner.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Service og reparationer af docking- og portløsninger hos vores kunder i og omkring Aarhus
 • Tilbud og udarbejdelse af optimale tekniske løsninger
 • Vedligeholdelse af relationer til vores servicekunder
 • Planlægning og styring af egne arbejdsopgaver
ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Saxe Hansen A/S
El-konstruktør/montør

Saxe Hansen A/S, Langå

Ønsker du en fleksibel, alsidig og udviklende arbejdsdag, hvor din viden og kompetencer indenfor robotter og maskinanlæg udfordres?

Vi er en sammentømret maskinbyggerafdeling i SAXE Group. Vi udvider løbende med nye forretningsområder og kan således tilbyde gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

I øjeblikket har vi brug for en el-konstruktør/tavlebygger med baggrund som industrielektriker, automationstekniker, automationsteknolog, ingeniør el.lign., der ønsker en afvekslende arbejdsdag med tæt kontakt til både kunder, kollegaer og leverandører.

Som el-konstruktør skal du i samarbejde med vores mekaniske konstruktører og tekniske chef kunne designe disse anlæg.

Saxe Hansen A/S
Arla Foods
Vedligeholdsteknikere el. elektriker til fast daghold – Nr. Vium

Arla Foods

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr til at køre i højeste gear? Nu har du chancen. Som vedligeholdstekniker på Nr. Vium Mejeri kan du se frem til et job, hvor du løser forskellige tekniske udfordringer og spiller en vigtig rolle i at holde produktionen kørende 365 dage om året.

Arla Foods

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde, reparere og optimere vores produktionsudstyr, så det altid kører optimalt. Det betyder, at du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

 • Du kommer til at indgå i en vagtplan på fast daghold.
 • Der kan forekomme weekendarbejde hver 6-8 uge.
 • LEAN er en stor del af vores hverdag, hvilket også bliver vægtet højt, så et kendskab til 5S og forståelsen for optimering af processer og anlæg, vil kun være en fordel.
Arla Foods
Grundfos A/S
Faglærte driftteknikere til aftenhold og weekendhold på Cirkulationsfabrikken i Grundfos

Grundfos A/S, Bjerringbro

Vil du udvikle dine kompetencer ved at indgå i et produktionsteam og løfte vores niveau yderligere?

Vi tilbyder dig et godt job med frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kollegaer er ansvarlig for at få vores produktion til at fungere tilfredsstillende. Du kommer til at arbejde i et spændende team med selvstændige og udfordrende opgaver. Samarbejdet i produktionsgruppen har høj prioritet i det daglige arbejde.

Grundfos

Dine arbejdsopgaver vil hovedsagelig bestå i systematisk fejlfinding og forbedring på maskiner og procesudstyr samt etablering og udførelse af forebyggende vedligehold. En stor del af arbejdet vil bestå i at skabe løbende forbedringer, således at vi kan øge vores output samt forbedre vores arbejdsmiljø.

Grundfos A/S
Zünd Skandinavien ApS
Zünd Skandinavien ApS Servicetekniker

Zünd Skandinavien ApS, Odder

Har du lyst til en spændende og afvekslende hverdag, interesserer du dig for teknik, og er du klar til at hjælpe vores kunder med service- og supportopgaver – så er du måske netop den, vi søger?

Vi søger en servicetekniker til installation, service- og supportopgaver af vores digitale skæremaskiner.

Primære arbejdsopgaver:

 • Service og vedligehold af eksisterende maskininstallationer.
 • Installation af nye digitale skæresystemer.
 • Kundeuddannelse – oplæring af kunder i brugen af software og hardware.
 • Applikationsteknisk assistance
 • Hotline support af kunder – software og hardware.
Zünd Skandinavien ApS
ABS Alarm & Sikkerhed A/SAlarmteknikere til Østjylland og København

ABS Alarm & Sikkerhed A/S

 • Har du installationserfaring inden for alarmområdet, og trives du med sikkerhedsarbejde?
 • Motiveres du af at arbejde med alarmtekniske løsninger og markedets bedste tyverialarmer?
 • Kan du se fordelene ved primært at udføre alarmløsninger for erhvervskunder, og har du mod på at bruge dine evner i et professionelt og specialiseret team af alarmteknikere?

Som alarmtekniker starter du typisk dagen hjemmefra og kører ud til erhvervskunder for at installere nye alarmanlæg eller udføre service og vedligeholdelse. Du får opgaverne tildelt via vores elektroniske bookingsystem.

BEUMER Group A/SSupervisor

BEUMER Group A/S, Aarhus

Kan du sikre problemfrie installationer af vores komplekse og avancerede sorteringsanlæg til lufthavne, post- og kurervirksomheder samt distributionslagre? Og har du lyst til at arbejde i forskellige kulturer og rejse over det meste af verden?

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et positivt og internationalt miljø. Vi sørger for at du bliver grundigt uddannet i vores produkter, og du kommer til at samarbejde med engagerede, professionelle og kompetente kolleger. Dine primære opgaver bliver at:

 • bistå installationsfirmaer med planlægning af fremdrift og ressourcer i forhold til terminer
 • instruere lokal arbejdskraft i henhold til montagevejledninger og udføre kvalitetskontrol af installationsarbejde
 • fungere som daglig kontaktperson til kunder, projektledere og underleverandører