137 job matcher din søgning 137 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vestjyske Net Service A/S
Vi søger ny kollega

Vestjyske Net Service A/S

Vi vokser og tilbyder nu attraktive ansættelser i en veldrevet og konsolideret virksomhed præget af specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi en dygtig entreprenør med erfaring og lyst til at arbejde med udbygning og vedligehold af El-forsyningsnettet.

Vi søger en montør til vores anlægsafdeling, der varetager en række opgaver på transmissionsnettet.

Som montør vil du bl.a. arbejde med kabellægninger, fundamentsarbejde, kabelkanaler på transformerstationerne, stålmontage og meget andet.

Arbejdet foregår i teams på vekslende arbejdssteder, hovedsageligt i Jylland.

FH Automation A/SIndustrielektriker søges

FH Automation A/S, Horsens

Er du uddannet Industrielektriker, og har du erfaring med ombygning samt opsætning af tavler og maskinanlæg? Brænder du for servicering af elinstallationer? Så læs her.

Kvalitet og høj service er nøglebegreber, som kendetegner virksomheden, der med denne stilling ønsker at styrke og videreudvikle organisationen yderligere.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Fejlfinding på industrianlæg
 • Servicering af industrianlæg
 • Tavlemontering
 • Ombygning af tavler og maskinanlæg
 • Servicering af vores industrikunder

Som person er det vigtigt, at du

Cyklop-Emballering A/SVi søger servicetekniker

Cyklop-Emballering A/S

Da en af vores dygtige serviceteknikere har valgt at gå på efterløn efter 22 års ansættelse, søger Cyklop Emballering A/S en erfaren udekørende tekniker i Midt-/Østjylland med udkørsel fra egen bopæl.

Cyklop Emballering A/S er en selvstændig del af Cyklop International, der har eksisteret i mere end 100 år og i dag er repræsenteret i stort set hele verden. I Danmark er vores base i Nørre Snede med kontor, lager og værksted. Vi har en stærk serviceafdeling med 5 serviceteknikere placeret rundt i landet, som servicerer vores kunder indenfor mange forskellige brancher.

Arbejdsopgaver:

 • Daglig vedligeholdelse, reparation og fejlfinding på emballeringsmaskiner.
 • Installation, test og idriftsætning af nye anlæg samt mindre opgaver på vores værksted.
 • Tilknyttet eget distrikt, men vil i perioder skulle hjælpe dine kollegaer i deres distrikter i hele landet.
SCITEQ A/SCommissioning/Service Engineer

SCITEQ A/S, Hinnerup

SCITEQ A/S søger en Commissioning/Service Engineer til at styrke vores travle service team. SCITEQ er en mindre dansk nichevirksomhed, der udvikler, producerer og forhandler testudstyr, hovedsageligt inden for plastrørsindustrien.

Stillingen er opdelt i to primære funktioner, hvor af den ene er onsite, service og installationsopgaver i hele verden, hvorfor du skal forvente ca. 8 rejsedage pr. måned, dog vil rejser af 10-15 dages varighed, undtagelsesvist, kunne forekomme. De ca. 8 rejsedage afvikles typisk som 2 x 4 dage (du rejser hver anden uge). I de resterende uger vil du varetage fjernsupport af kunder fra vores hovedsæde i Hinnerup, uden for Aarhus.

Alt efter aktuel travlhed vil der ydermere være mulighed for at involvere sig i opgaver inden for produktudvikling, produktion og optimering af SCITEQ’s produkt-portefølje.og elektriker, men generelt have en bred snitflade til de øvrige ansatte i virksomheden, samt kunder.

JKSEl-teknisk chef til Priess A/S

JKS søger for Priess A/S i Vinderup

Vil du lede vores el-tekniske afdeling i en nyoprettet stilling som el-teknisk chef? Kan du være el-teknisk lead og kan du med dit store drive og din faglige indsigt udvikle vores nye el-tekniske afdeling? Så er det dig vi leder efter.

Du er uddannet maskinmester, el-ingeniør, elinstallatør eller lignende og vi forestiller os at du måske kommer fra en produktionsvirksomhed, hvor du har siddet i deres tekniske afdeling.

Du trives i rollen som el-teknisk fagansvarlig og med dit store drive falder det dig naturligt at tage ansvar for udviklingen af fagområdet. Samtidig er det vigtigt, at du motiveres af både store og små problemstillinger og at dit fokus altid er på at løse opgaven i høj kvalitet.

Kemp & Lauritzen A/S
Fagchef, VVS Entreprise - Aarhus

Kemp & Lauritzen A/S

Kemp & Lauritzen i Aarhus søger en fagchef til vores VVS Entrepriseenhed, hvor fokus er på kvalitet og tværfaglig opgaveeksekvering.

Stillingen omfatter det ledelsesmæssige og kommercielle ansvar i en voksende enhed, som udfører såvel enkeltfagsopgaver samt deltager på tværfaglige opgaver.

Kemp & Lauritzen

Du kommer bl.a. til at beskæftige dig med:

 • Opbygning af strategiske montageteams
 • Udvikling og implementering af kvalitetssikrings aktiviteter, herunder det fulde tekniske kvalitetsansvar i udførselsfasen
 • Sparringspartner på kalkulationsopgaver, herunder ansvarlig for projektets udvikling fra kontrahering til projektopstart
Kemp & Lauritzen A/S
Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
Service-rens ApSHåndværker søges til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specieludviklet udstyr indvendig i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Du skal være præsentabel og kunne møde ind, når det passer vores kunder.

Vi forventer at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid". I travle perioder forventer vi fleksibilitet, da overarbejde kan forekomme. Natarbejde samt overnatning kan forekomme i perioder. Natarbejde forekommer dog sjældent.

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt.

bibliotheca A/S
Servicetekniker

bibliotheca A/S, Aarhus

Som servicetekniker hos bibliotheca vil du skulle udføre opgaver såsom installation, service, support og planlagt vedligeholdelse på udstyr leveret af bibliotheca.

Vore kunder findes i hele Norden, men du vil primært skulle betjene kunder i Jylland. Dog kan der forekomme opgaver for kunder på Fyn.

En arbejdsuge består normalt af blandede opgaver så som installationer og servicebesøg kombineret med administrative opgaver som forberedelse og booking af kundebesøg, dokumentation, telefonsupport m.m. På kontoret i Aarhus vil du komme til at sidde sammen med et team af teknikere og supportere.

bibliotheca A/S
EL:CON A/S
Elektriker til industriopgaver

EL:CON A/S, Skive

Til vores lokale afdeling i Skive søger vi en elektriker med solid erfaring inden for industriopgaver.

Som vores nye kollega i EL:CON bliver du en del af en moderne virksomhed med gode og stabile arbejdsforhold samt store ambitioner inden for blandt andet grøn omstilling, vækst og digitale løsninger.

I EL:CON Skive bliver du en del af en mindre afdeling, hvor vi primært varetager service- og industriopgaver. Du bliver tilknyttet vores faste industrikunder, der består af virksomheder inden for træ- og metalindustrien, og får ansvaret for servicering af deres maskinparker.

EL:CON A/S
DKI Logistics A/SDriftstekniker søges til state-of-the art-robotanlæg, med plads til 75.000 kasser

DKI Logistics A/S, Horsens

Har du el-tekniske færdigheder kombineret med en god portion mekanisk erfaring, og brænder du for drift og vedligehold? Så er det dig, vi leder efter.

Vi er i fortsat stor vækst, og tilbyder et spændende job i en større logistikvirksomhed i Horsens. Du vil få en vigtig rolle i driften og vedligehold af et nyt fuldautomatisk lageranlæg på 50 x 50 x 12 meter.

Arbejdet er som udgangspunkt på dagskift, hvor du kommer til at supportere driften af anlægget, der har 130 selvkørende shuttles. Du vil sammen med det øvrige team bestående af én tekniker på daghold, én på aften samt den tekniske chef, have ansvaret for al service, vedligehold, fejlfinding og reparation af lageranlæg med tilhørende maskiner, herunder et fuldautomatisk vaskeanlæg til kasser, flere robotter samt andet udstyr.

Danfoss A/S
Automatiktekniker ID: 17806

Danfoss A/S, Silkeborg

Danfoss søger en reparatør til Aktuator i Silkeborg.

Jobbet:

 • Udføre fejlfinding og vedligehold på maskiner og udstyr - både havaribaseret og forebyggende vedligehold.
 • Om-/opstilling på maskiner, indkøring af produktions-udstyr samt produktionskørsel ved behov.
 • Registrering af vedligeholdelsesdata, udførsel og opdatering af vedligeholdsplaner.
Danfoss A/S
JKSSchneider Electric søger serviceorienterede CTS-tekniker til vores team for Uddannelse i Aarhus-området.

JKS søger for Schneider Electric

Har du en el-teknisk baggrund, flair for IT samt stor lyst til at yde førsteklasses service inden for energioptimering og bygningsautomation? Brænder du for at arbejde med grøn omstilling og energioptimering sammen med de dygtigste kollegaer i branchen, og vil du have adgang til den nyeste teknologi og produkter på markedet for bygningsautomation? Så læs videre!

Som CTS-tekniker får du ansvaret for at servicere og vedligeholde løsninger inden for energioptimering af bygningsautomatik/BMS-anlæg. Ud fra kundernes ønsker foretager du installation af software og hardware, idriftsætter og indregulerer anlæg og gennemfører ombygninger og udvidelser.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Vedligeholdelsestekniker - Lantmännen Unibake Danmark, Horsens

Lantmännen Unibake Danmark A/S

Lantmännen Unibake Danmark søger en vedligeholdelsestekniker til vores moderne industribageri i Horsens. Vi producerer Bake Off wienerbrød til bl.a. kantiner, restauranter, tankstationer og til internationale eksportkunder. Du kommer til at indgå i et dynamisk team af 9 fleksible og engagerede medarbejdere i vedligeholdelsesafdelingen.

Vi tilbyder et job i en virksomhed, der har fokus på et godt og sikkert arbejdsmiljø, såvel fysisk som psykisk, ordnede forhold og attraktive personaleordninger.

Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling i en attraktiv og dynamisk virksomhed, hvor de grundlæggende værdier er Åbenhed, Handlekraft og Helhedssyn, og hvor dine initiativer er en vigtig del af virksomhedens udvikling.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Advansor A/S
Elektriker/electrician

Advansor A/S, Brabrand

Er du på jagt efter et spændende job i en ambitiøs virksomhed med masser af dedikerede kolleger?
Advansor søger lige nu en dygtig elektriker eller to til vores fantastiske team.

Du vil blive tilknyttet vores el-afdeling og dermed sikre en høj kvalitet af opgaver og funktioner med tilknytning direkte eller indirekte til vores el-systemer. Du vil få ansvar og muligheder for selvstændigt at påvirke arbejdsindhold og metode.

Du vil komme til at arbejde bredt med montage af elektriske dele på køleanlæg og varmepumper. Dine primære opgaver bliver fortrådning af styretavler og komponenter på Advansors køleanlæg. Arbejdet vil endvidere bestå af løbende optimering af arbejdsmetoder i afdelingen. Advansor leverer kundetilpassede løsninger i hele verden og arbejder med styringer fra Danfoss, Carel, RDM, Wurm og Eckelmann.

Advansor A/S
Meny KaffeServicetekniker

Meny Kaffe, Holstebro

MENY Kaffe i Holstebro søger servicetekniker med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Vort distrikt dækker den vestlige del af Jylland, fra Hvide Sande i syd og til Hanstholm i nord.

Dine primære opgaver er:

 • Reparation, service og fejlfinding af et bredt udvalg af kaffeautomater, vand kølere, og snackautomater m.m.
 • Klargøring af nye og brugte maskiner til levering hos nye og eksisterende kunder
 • Installation af nye og brugte maskiner hos nye og eksisterende kunder
 • Anden teknisk support hos eksisterende kunder
Eltel Networks A/S
Vi søger elektrikere med arbejdssted i Vejle og Århus

Eltel Networks A/S

I Danmarks førende infranet-virksomhed, Eltel Networks A/S, søger vi flere dygtige og kompetente elektrikere til at servicere vores mange kunder i vores forretningsområde Build, en afdeling i rivende udvikling. Vores kunder er primært større virksomheder, herunder kommuner, regioner, teleselskaber samt energiselskaber.

Eltel

Du vil få et selvstændigt job sammen med mange gode og dygtige kolleger, der primært arbejder med el- og datainstallationer. Du vil referere til afdelingschefen, og du vil i det daglige have tæt kontakt med kollegerne i dit team samt direkte kontakt til slutkunden.

Dine opgaver vil være:

 • Installationsopgaver i forbindelse med PDS og fiberinstallation
 • Installationsopgaver i forbindelse med elinstallationer
 • WI-FI-installationer
 • Lettere dokumentationsarbejde
Eltel Networks A/S
Gastech-Energi A/SGastech-Energi A/S samler på Danmarks bedste energi-montører – vil du også med på holdet?

Gastech-Energi A/S

Gastech-Energi A/S er Danmarks største private virksomhed for varmeservice. Vi har 60.000 kunder, og de er glade for os. På TrustPilot vurderes vores service som ”Fremragende”. Vil du være med til at fortsætte denne udvikling? Brænder du for at arbejde som servicemontør for gasfyr og/ eller varmepumper? Så kontakt os hurtigst muligt.

De konkrete opgaver er flg.:

 • Opstart og indregulering af nye installationer
 • Eftersyn i forbindelse med abonnementsservice
 • Fejlfinding og problemløsning ved driftsproblemer
 • Vagtordning (turnusordning)
BEUMER Group A/S
Electrical Project Assistant

BEUMER Group A/S, Aarhus

Trives du i den udadvendte rolle og får du energi af at kommunikere med en bred skare af interne og eksterne samarbejdspartnere? Er du skarp når det gælder det el-tekniske, planlægning og koordinering? Så har vi jobbet til dig!

Beumer Din rolle vil blive at støtte vores projektledere og i tæt samarbejde med projektteamet sørge for, at det el-tekniske fundament er i orden og følger vores interne designregler. Du vil få en udadvendt rolle og således stå for kommunikationen med leverandører og andre relevante samarbejdspartnere. Derudover vil dine opgaver blive at:

 • Udarbejde produktionstegninger og produktionsgrundlag
 • Udvikle og opdatere teknisk information
 • Vedligeholde og udarbejde el-diagram tegninger i E-plan P8, Caddy eller lignende programmer
BEUMER Group A/S
PRONOR IndustriTeknik asServicetekniker – Pumpeservice – Århus

PRONOR IndustriTeknik as

Servicetekniker indenfor pumpeservice og elektromekaniske opgaver til PRONORs afdeling i Århus.

PRONOR IndustriTeknik as søger en engageret servicetekniker til fastansættelse i vores Århus-afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted i Århus og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil være inden for pumpeservice samt andre reparationsopgaver som elmotorer og gear. Du får reference til afdelingens serviceleder.

Du bliver en nøglemedarbejder i PRONORs Århus-afdeling. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau.