4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

NORDEX FOOD A/S
Elektriker eller Automatiktekniker

NORDEX FOOD A/S, Nørager

Motiveres du af at vedligeholde og optimere produktions- og procesudstyr? Så har vi her en åben invitation til at blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor værdier som ansvarlighed, redelighed, uafhængighed og ejerskab lever i dagligdagen.

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen på 8 personer, der alle arbejder for at vedligeholde, optimere og udvikle maskinparken i mejeriet. Dine kolleger har forskellig faglig baggrund, hvilket er en stor fordel i hverdagen.

Du vil opleve en arbejdsdag med stor variation i typer af opgaver, hvor din vigtigste er at være på forkant med vedligehold af maskinparken, så produktionsstop undgås.

NORDEX FOOD A/S
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

PJ ManagementElektriker

PJ Management søger for Ejby & Jakobsen A/S i Støvring

Ejby & Jakobsen A/S har rødder tilbage til 1959 og har gennem årene udviklet sig til en velkonsolideret virksomhed og god arbejdsplads. Virksomheden har en meget stor fast kundekreds med kunder inden for både erhverv og privat. Der er i dag 7 ansatte medarbejdere, heraf to lærlinge som udfører alle former for EL-arbejde.

I Ejby & Jakobsen A/S har vi rigtig travlt, inden for vores kerneområder industri, landbrug og service og søger derfor yderligere en medarbejder til varigt arbejde.

Vi søger en elektriker med gåpåmod og med hænderne skruet rigtigt på og som trives med at arbejde selvstændigt.

Vores nye medarbejder vil komme til at arbejde med mindre ombygninger og forskellige serviceopgaver.

Spjældmontør til elektrikervirksomhed i Aalborg
Aut. elinstallatør Michael Wulff A/S søger lige nu en spjældmontør.
Michael Wulff A/S, Støvring
Michael Wulff A/S
Indrykket: