41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Port-Trade ApSServicetekniker til hydrauliske, mekaniske og el-tekniske opgaver i Norden

Port-Trade ApS

Vil du have hænderne i komplekse maskiner og have masser af udfordringer i hverdagen? Og vil du være specialisten, som vi sender til både danske og udenlandske kunder?

 • Du vil få en veludstyret servicebil, telefon og computer stillet til rådighed.
 • Du får et internationalt job og løser opgaver for vores kunder i hele Norden inkl. Island.
 • Du arbejder hjemmefra og vi koordinerer og planlægger opgaverne i fællesskab.

Dit arbejde vil bestå af planlagte service- og vedligeholdelsesopgaver samt akutte supportopgaver, hvor du laver fejlsøgning. Desuden vil du medvirke ved nymontager.

KIBO Sikring A/S
Hegnsmontører

KIBO Sikring A/S

Vi søger 4 initiativrige og kvalitetsbevidste hegnsmontører til KIBO Sikrings Sjællandsafdeling. Du er stabil og kan møde til tiden hver dag, udføre en arbejdsopgave selvstændigt eller efter fremviste instruktioner, samt udvise interesse for arbejdet.

Som hegnsmontør bliver det bl.a. dit ansvar at sikre:

 • Opstartsmøder og afsætning med kunderne.
 • Planlægge arbejdsprocesser med kollegaer.
 • Installation af KIBOS sikringsløsninger herunder hegn, porte, pullerter mv.
 • Daglig kontakt med kunden.
KIBO Sikring A/S
Eltel Networks A/S
Erfarne forsyningsmontører til Power

Eltel Networks A/S

Vi leder lige nu efter dygtige og engagerede forsyningsmontører inden for 0,4-10 kV, der vil med på vores rejse i Power – et forretningsområde, hvor vi både etablerer, forstærker og vedligeholder private og offentlige elforsyningsnet i Danmark. Hvis du vil være med til at sikre, at samfundet får leveret strøm i stikkontakterne døgnet rundt så læs med her.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

Eltel
 • Opbygning og montage af 0,4 – 10 kV-anlæg, herunder kabelskabe, netstationer og kabelanlæg
 • Service og vedligehold af 0,4 – 10 kV-anlæg
 • Varetagelse af rollen som holdleder og koblingsperson
Eltel Networks A/S
People Management ConsultingOvermontør/projektleder – Storkøbenhavn og omegn

People Management Consulting søger for kunde

El-installatør! Vil du ha’ et fedt, teamorienteret overmontør/projektleder job, i et team med 3 installatører?

Er du erfaren med Kalkia, Sigma, CalWin? Og er aftaleseddler en selvfølgelighed – så er det dig vi kigger efter.

Vil du være med til at regne og eksekvere i et team på 30 mand? i et vækstmarked og med nogen geografisk afgrænsning (i og omkring Storkøbenhavn). Kontoret ligger mellem Herlev og Glostrup.

Du er el-installatør. Du er ude hos ”nogen” (emne/kunde/rådgivere/kollegaer) så tit lejligheden byder sig. Ellers er det ca. 50 % ledelse, 30 % regne/beregne, 20 % diverse. Arbejdspladsen er hjemmefra, og fra kontoret.

Indrykket: 
Comwell HolteEjendoms- og av-medarbejder

Comwell Holte

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt.

Som AV-og ejendomsmedarbejder på Comwell Holte, vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Stillingen er på 37 timer om ugen, hvor skiftende arbejdstider kan forekomme men primært i hverdagene mellem 7 – 18. Weekendarbejde kan forekomme.

Arbejdsopgaver:

 • Bygningsdrift
 • Vedligeholdelse af gange, lokaler og værelser når der skal males, tapetseres m.m.
 • Daglige reparationer af diverse på værelser, i køkken, etc.
TDC NETTDC NET søger 12 kørende teknikere til København & Nordsjælland

TDC NET

Kørende teknikere søges til Danmarks førende leverandør af digital infrastruktur

Er det dig, eller kender du en? - så tøv ikke, vi giver en certificeret uddannelse .

Du har håndværksmæssig flair, ligesom kendskab til det elektriske og måle-tekniske område er en fordel. Derudover har du rutine i at arbejde med en PC. Vi forventer, at du kan yde en fremragende kundeservice, kan arbejde analytisk og selvstændigt samt holde hovedet koldt, når det går stærkt. Du tager ansvar og ved, hvad det vil sige at håndtere kunder professionelt.

Vi tilbyder:

 • Individuel oplæringsfase med både certificeret uddannelse og praktisk Hands-On oplæring
 • 330 dygtige og engagerede kollegaer med mange års erfaring
Jobindex A/S
Servicetekniker med el-teknisk baggrund

Jobindex A/S søger for DOMS

Brug din el-tekniske baggrund i en velkonsolideret virksomhed, hvor du i en alsidig hverdag både arbejder med forefaldende el-opgaver hos vores erhvervskunder og serviceopgaver på fx brændstofstandere, ladestandere, lysskilte og butikssystemer på servicestationer.

Du bliver en del af et hold erfarne teknikere, som står klar til at lære dig en masse. For vi arbejder i et specialiseret felt, hvor vi er markedsledende.

 • Du bor nord for København og er således tæt på vores kunder.
 • Du har en el-teknisk uddannelse eller beslægtet, som har givet dig god el-forståelse.
 • Du trives med at finde løsninger på kundens problemer – når du forlader kunden, har du kontrolleret dit arbejde, så du ved, at alt virker.
Jobindex A/S
Bavarian Nordic A/S
TEKNIKER TIL ASEPTISK PRODUKTION

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du lyst til at blive en del af et stærkt team og arbejde på en nybygget fabrik, med udstyr til sterilisation, fyldning, inspektion og pakning? Så søger vi en engageret tekniker, der har erfaring med og lyst til at arbejde aseptisk med færdigvare med hovedfokus på vaskemaskine og autoklaver.

Bavarian Nordic A/SVi søger teknikere til 3 holds skift – primært aftenskift for at kunne imødekomme vores produktion. Arbejdet vil primært være på vores fyldelinje, autoklaver og utensilie vaskemaskine og vil omfatte alt det udstyr vi bruger til produktion. Hvilket udstyr du kommer til at arbejde med, aftaler vi alt efter interesse og erfaring.

Bavarian Nordic A/S
Nexel
Linjemester til 50kV-kabler og -luftledninger

Nexel , Virum

Har du erfaring med arbejdsledelse og tilsyn? Kender du til vigtigheden i at levere arbejde af høj kvalitet hver gang?

Har du lyst til at være med til at præge retningen for arbejdet med 50 kV-kabel- og luftledningsanlæg? Så har vi måske jobbet til dig.

Du vil få ansættelse i Virum, en hjemmearbejdsplads og vil også køre ud hjemmefra til opgaverne, som vil være på hele Sjælland, Lolland og Falster. Der er også mulighed for at anvende lokationerne Ballerup og Haslev, hvor vi har lager og materiel stående.

Du bliver ansvarlig for opgaver, herunder akut drift vedr. 50 kV-luftledninger og 50 kV-kabler, men primærområdet vil være 50 kV-luftledninger i samarbejde med teamets øvrige mestre og øvrige kolleger. Opgaven som linjemester vil primært indebære arbejdsledelse af eksterne entreprenører samt enkelte egne montører.

Nexel
Profil SearchTeknisk sælger søges til førende leverandør inden for nødbelysning og talevarsling

Jemac Kommunikation ApS søger for Unipoint A/S

Vores kunde, UniPoint A/S, oplever stor efterspørgsel på virksomhedens produkter, og i den forbindelse søger de nu en teknisk sælger.

Hvis du har el-teknisk baggrund med i rygsækken – og hvis du har et godt netværk blandt elinstallatører på Sjælland, og du ved, hvordan du skaber resultater, så er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Opsøgende salg af sikkerhedsbelysning og tavlevarsling til elinstallatører, rådgivere og det offentlige
 • Opfølgning på eksisterende kunder
 • Rådgivning
Solar Danmark A/S
Intern Sælger - Infrastruktur

Solar Danmark A/S

Er du teknisk velfunderet og klar til at tage ansvar for at udarbejde samlede løsninger til kunden, og er du en udadvendt person med en vindende personlighed? Så læs endelig videre her.

Vi henvender os blandt andet til kunder inden for energiforsyningssektoren (el-net selskaberne) og til kunder inden for kommunikationsinfrastruktur (fibernet selskaberne). Desuden henvender vi os til kunder, der arbejder inden for trafik-infrastruktur. Generelt har vi et skarpt fokus på strategiske samarbejdsaftaler med vores kunder - et samarbejde, der oftest baseres på længerevarende samarbejdsaftaler.

Som intern sælger i Infrastruktur vil dine opgaver være:

 • Servicering af kunder på telefonen og på mail
 • Behandling af ordrer og forespørgsler
 • Opfølgning på ordrebekræftelser og restordrer
Solar Danmark A/S
Randstad A/S
Servicetekniker

Randstad A/S søger for Zeiss

Industriel måleteknik, finmekanik og styringsteknik, Danmark/Norden

Til at varetage ny-installationer samt serviceopgaver og kalibreringer af 3D målemaskiner hos vore kunder primært Storkøbenhavn/Sjælland, men i mindre omfang også i resten af Danmark, samt vore nabolande søges nu en dygtig Servicetekniker

Med reference til servicechefen vil du indgå i et nordisk team af kompetente kolleger, der er ansvarlig for salg, rådgivning og service af den omfattende ZEISS produktportefølje inden for industriel måleteknik til fortrinsvis maskin- plast- og værktøjsindustrien.

Løsningerne anvendes af vore kunder, der er blandt de største og mest kendte danske virksomheder, i forbindelse med kvalitetskontrol af deres produkter.

SKOV A/SServicetekniker til Sjælland/Fyn

SKOV A/S

SKOV fortsætter sin succesfulde vækststrategi og har behov for endnu en servicetekniker til vores team i Danmark.

SKOV har en veletableret montage- og servicefunktion i Danmark, der primært supporterer vores kunder i Danmark og Skandinavien. Du vil med udgangspunkt fra din hjemmeadresse på Sjælland eller Fyn varetage serviceopgaver i Danmark – dog primært på Sjælland og Fyn. På sigt kan der blive suppleret med opgaver i udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Servicering af kunder, hovedsageligt på Sjælland og Fyn
 • Indregulering og opstart af nye SKOV-stalde
 • Fejlfinding samt tilpasning af SKOV-styringer
 • Servicebesøg i forbindelse med faste serviceaftaler
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

TORMAX Danmark A/SServicemontør til Storkøbenhavn og Sjælland

TORMAX Danmark A/S

Vi søger en servicemontør med passion for service og med et håndværksmæssigt/fagligt højt niveau til vedligeholdelse og reparationer af vores kunders automatiske indgangsdøre i primært i Storkøbenhavn, men opgaver på Sjælland kan forekomme.

Er du selvstændig, serviceminded, og kan du trives i et job, hvor kunderne har høje forventninger, så er det måske dig vi søger?

TORMAX Danmark A/S er en landsdækkende virksomhed, der udvikler, sælger, installerer og servicerer alle former for indgangsløsninger og automatiske dørsystemer. Vi er en virksomhed med en markedsledende position. Vi er flere end 100 medarbejdere og Danmarks største producent og distributør af automatiske dørsystemer til vores kunder, som blandt andet er dagligvarebutikker, supermarkeder, butikscentre, hospitaler, medicinalindustrien, offentlige institutioner, kontorbygninger, lufthavne m.m.

Adecco.dkTekniker til dag- eller aftenhold

Adecco.dk søger for Grundfos A/S i Farum

Kunne du tænke dig at stå for den tekniske vedligeholdelse og rapportering i en højt avanceret produktion med højsensitive produkter? Lyder arbejdsopgaver som koordinering, fejlfinding og rapportering som lige noget for dig, og trives du med at være en daglig del af driften, samtidig med at du har det tekniske ansvar?

En del af dit arbejde vil udføres i renrums områder i fuld dragt, under kontrollerede temperaturer og gult lys. Samtidig vil du have ansvaret for opfølgning og indkøb til virksomhedens lager.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. være:

 • Servicering af produktionen (heriblandt vedligeholdelse, reparation og forbedring af produktionsudstyr)
 • Vedligeholdelse og test af generatorer
 • Forhandling med leverandører angående kvalitetssikrede reservedele
GEA Process Engineering A/S
Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S

Har du lyst til at blive involveret i alle aspekter af projekteksekvering af komplekse procesanlæg? Trives du med at være tovholder på varierende opgaver i et dynamisk og internationalt miljø? Så skulle du overveje at blive en del af vores Commissioning Team!

Unik System Design A/S Kendetegnende for alle vore projekter er, at der er tale om anlægsleverancer, fra enkeltanlæg til komplette linjer, til store kunder globalt, hvilket kræver dygtige og engagerede folk. Derfor søger vi en fremtidig kollega, som er klar til at tage udfordringen op.

Dit daglige arbejde vil foregå på kundernes site, hvor du vil være en del af et opstartsteam eller ved mindre anlæg stå for en opstart alene som GEA Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S
Egsgaard HR
Sikringstekniker til Service & Eftersyn – Hovedstadsområdet

Egsgaard HR søger for Telesikring A/S

Vil du arbejde med sikkerhed og bidrage til at skabe tryghed hos vores kunder? Har du el-teknisk flair, og trives du med selvstændige serviceopgaver? Og vil du være en del af et stærkt fagligt og kollegialt sammenhold?

Som sikringstekniker kommer du til at arbejde med at styrke vores service og eftersyn på AIA-, ADK- og ABA-installationer for vores kunder, som primært er erhvervskunder. Du vil blive tilknyttet servicekontoret i Allerød og skal med udkørsel fra egen adresse udføre:

 • Service og eftersyn på eksisterende anlæg
 • Rådgivning til nye og eksisterende kunder
Dansk Alarm Sikring ApS
Vi søger en dygtig kørende servicemontør til Sjælland

Dansk Alarm Sikring ApS

Vi søger en dygtig kørende servicemontør til Sjælland, gerne med bopæl i yderkanten af Københavnsområdet, men det er ikke et krav.

Du vil indgå i et team med 2 servicemontører, en lærling ude i marken samt 2 sælgere og kontoransatte. Vi går meget op i at have en god dag sammen på kryds og tværs af hinanden. Det er super vigtigt vi alle sammen trives og har det godt med hinanden.

Dansk Alarm Sikring har uddannet personale, der alle løbende er på kursus, så vi altid er på forkant med udviklingen inden for sikkerhed.

Dansk Alarm Sikring ApS
NKT Photonics A/S
Produktionsteknikker - Operatør

NKT Photonics A/S, Birkerød

Har du lyst til at arbejde selvstændigt med produktionsarbejde af optiske fibre i et godt team af kolleger med forskellige baggrunde? Har du erfaring med (eller lyst til at lære om) optiske fibre, ISO-9001 og LEAN? Så læs videre og se, om dette job er noget for dig!

Vores medarbejdere er nogle af de bedste og mest kreative folk inden for vores industri, og de har hjulpet os til at blive en af de hurtigst voksende og mest innovative fotonik-virksomheder i verden. Du har nu en mulighed for at blive en del af holdet, da vi har store vækstplaner; ikke kun i Danmark, men også på tværs af vores globale organisation.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

 • Sammensmeltning (splidsning) af optiske fibre ved hjælp af laserbaseret produktionsudstyr
 • Kvalitetstjek og test ved brug af automatiseret testudstyr
NKT Photonics A/S