10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Camping-Parken, Herning A/SMekaniker/Elektromekaniker

Camping-Parken, Herning A/S

Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder og kollegaer, så har du muligheden for at blive en del af et serviceminded og dygtigt værkstedsteam. Det er vigtigt, du arbejder struktureret og disciplineret.

Du har måske kendskab til Camping-branchen, men det er ikke et must, blot du er interesseret i at lære, og går positivt til opgaverne.

Dine arbejdsområder:

 • Klargøring af såvel nye som brugte køretøjer
 • Servicering samt reparationer på køretøjer
 • Teknisk fejlfinding, bl.a. indenfor el styring Montering af udstyr

Hos Camping-Parken tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kollegaer og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Helms Tmt-Centret A/SServicemontør

Helms Tmt-Centret A/S, Herning

Til vores Herning-afdeling søges servicemontør

- vi søger dig der kan lide livet på landevejen med stor selvstændighed

Vi vækster og udvider vores servicetilbud overfor vores mange kunder med yderligere personale og specialisering. Vi tilbyder et afvekslende og spændende job med stor selvstændighed indeholdende:

 • Klargøring og reparation af nye og brugte maskiner
 • Kørende service- og reparationsopgaver on-site ved kunderne med fleksibilitet, kommunikation og problemløsning for øje
 • ”Holdarbejde” i et stærkt team på 31 personer på tværs af funktioner i vores Herning-afdeling
Guldbrandsen & Lythje ApSKunderådgiver med fokus på elinstallationer i enfamiliehuse

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Elwerk i Herning

Vi søger en kunderådgiver, der kan hjælpe private kunder med at realisere deres boligdrømme. Dit fokus bliver at servicere kunderne og vejlede dem i forhold til de helt rigtige elinstallationsløsninger til deres nybyggeri.

I Elwerk samarbejder vi med større virksomheder om deres slutkunders elinstallationer. Vi oplever fremgang i antallet af nye ordrer, og derfor søger vi en kunderådgiver til en nyoprettet stilling.

Du modtager kundernes byggeprojekter inklusive tegninger fra hovedentreprenøren, og du skal derfor ikke bedrive direkte salg. I stedet fokuserer du på at forstå kundernes ønsker og rådgive dem om den rette løsning.

Du får kontorplads i Herning, hvorfra du planlægger og afvikler dine kundemøder. Vi byder dig velkommen i et ungt og innovativt team i en virksomhed, hvor vi har fokus på vores medarbejdere og på sociale arrangementer.

Peak Rekruttering
Teknisk tilbudsgivning/kundeservice/kundesupport

Peak Rekruttering søger for Vølund Varmeteknik A/S i Herning

Vølund Varmeteknik A/S søger en kollega til kundesupport og tilbudsgivning på deres domicil i Herning. Vølund Varmeteknik A/S har fokus på kunderne, og er markedsførende på energi effektive løsninger

Du tilbydes en fuldtidsstilling i virksomhedens salg- og serviceafdeling, hvor du sammen med et erfarent team skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af virksomhedens kunder. Henvendelserne som du skal besvare, vedrører varmepumper og pillefyr, og kunderne er primært VVS-installatører.

Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

 • Telefonisk support af erhvervskunder/private kunder
 • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail, vedr. tilbud og rådgivning
 • Kontakt til eksterne teknikere og samarbejdspartnere
Peak Rekruttering
De Forenede Dampvaskerier A/S
Dygtig tekniker søges til DFD afdeling i Herning

De Forenede Dampvaskerier A/S

Som tekniker har du en vigtig rolle i virksomheden i at sikre at vores produktionsapparat kører optimalt. Vi søger en kompetent medarbejder der, i tæt samarbejde med den teknisk ansvarlige, kan hjælpe med at sikre den løbende servicering og reparation af vores omfangsrige maskinpark i vores Herning afdeling.

Du vil modtage en grundig instruktion og støtte under og efter oplæringsperioden.Jobbet indebærer:

 • Sikre en stabil drift af produktionsapparatet som er af både ældre og nyere
 • datoLøbende vedligehold af vores maskinpark
De Forenede Dampvaskerier A/S
UNI-EL A/SDygtig elektriker til stillingen som tavlemontør

UNI-EL A/S, Herning

Om dig:

Du er elektriker, industrielektriker ell. lign. og kommer fra et lignende job. Du har erfaring med at bygge fordelings- og styretavler i Cubic, Rittal, Tabula ell. lign. Du er loyal, kvalitetsbevidst og kan lide vores friske og uformelle omgangstone.

Om jobbet:

Sammen med motiverede og dygtige tavlemontører vil din opgave blive opbygning af el- og styretavler til elinstallatører og maskinbyggere. Jobbet er spændende, udfordrende og alsidigt, da vi bygger til at hav af spændende projekter og brancher.

VKCONSULTINGDriftsassistent til kraftvarmeværk

VKCONSULTING søger for MEC-BioHeat & Power A/S i Herning

Vil du være med til at drive et affalds- og biomassefyret kraftvarmeværk, der har fokus på udviklingen såvel som hensynet til miljøet? Er du interesseret i en stilling med ansvar, selvstændighed og afveksling, og er du ligeledes indstillet på at indgå i en fast skemalagt vagtordning, hører vi gerne fra dig.

Du vil indgå i en vagtordning sammen med 11 driftsassistenter, som er ansvarlige for at drive og overvåge produktionsanlægget. Dine primære opgaver:

 • Betjene SRO-anlægget (rundering af skærmbilleder)
 • Udføre tilsynsopgaver
 • Modtage biobrændsel (halm og flis)
 • Udtagelse af analyseprøver
 • Håndtering af affaldskontrol
Gemina Termix A/STekniker - Produktlovgivning (ID: 17801)

Gemina Termix A/S, Sunds

Gemina Termix søger endnu en medarbejder til vores udviklingsafdeling. Vi har brug for en person, der kan hjælpe os med produktlovgivning og dokumentation i forbindelse med udvikling af fremtidens fjernvarmeanlæg.

Du kommer til at arbejde med produktgodkendelser, fortolkning og eksekvering af fremtidens krav inden for normer og standarder samt dokumentation i forbindelse hermed, hvilket sker i tæt samarbejde med både resten af afdelingen og de andre funktioner i virksomheden. Desuden bidrager du til dokumentation af nye produkter både tegningsmæssigt og i ERP-system.

Du tilbydes et job i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af forskellige produkttyper og en varieret hverdag. Vi arbejder i et internationalt og lean-orienteret miljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen.

PRONOR IndustriTeknik asServicetekniker – Automatiktekniker - Herning

PRONOR IndustriTeknik as

Du er en dygtig og engageret automatiktekniker, elektromekaniker, elektriker eller lignende og har erfaring med service og reparationsopgaver samt fejlsøgning på:

 • Industritekniske anlæg
 • PLC og frekvensomformer
 • Servomotorer
 • Elmotorer, gear og pumper.

Du skal være løsningsorienteret og fleksibelt og have et godt humør når du samarbejder med PRONORs kunder og dine kollegaer på værkstedet.

Gem
Servicetekniker
Til vores tekniske afdeling søger vi en medarbejder, gerne en elektriker - til følgende opgaver.
ANCA ELEKTRONIC AVP V/ ANDERS VESTERGAARD PEDERSEN, Herning
Jobcenter
Indrykket: