2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
Viktech P/SSpændende job med høj indtjeningsmulighed, El-branchen

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening?

Vi søger nu en initiativrig profil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du skal sætte dit præg på dit distrikt.

Din dag vil typisk starte med opstart af medarbejdere ude hos nye kunder. Herefter vil dagen være en blanding af at:

  • Opsøge og vedligeholde relationer til bestående og nye kunder
  • Planlægge, gennemføre og følge op på dine salgsbesøg
  • Registrere kundeoplysninger i CRM-systemet
Guldbrandsen & Lythje ApSEl-teknisk formand søges til én af Intego A/S samarbejdspartnere i Herning

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Intego

Synes du, at det er spændende at arbejde med vedligehold, renovering og nye løsninger inden for industrien? Intego A/S søger en arbejdende formand, der kan varetage vedligehold hos en af vores samarbejdspartnere i Herning. Du skal lede det daglige arbejde og selv deltage - måske er det dit næste skridt på karrierestigen?

Du får ansvaret for det daglige vedligehold på en af Hernings største arbejdspladser, hvor du håndterer alt fra akutte nedbrud til planlagte opgaver, nye projekter og vedligehold. Dine faglige kvalifikationer får du brug for, når du skal drive og planlægge opgaverne samt samle de rette kompetencer til at udføre dem.