47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Acrelec DanmarkKørende tekniker med håndværksmæssig erfaring

Acrelec Danmark, Randers og vest for Storebælt

Vi søger i hele vest for Storebælt - Du bliver tilknyttet vores afdeling i Randers men størstedel af tiden kører du direkte fra dit hjem til kunden.

Efter grundig oplæring og introduktion får du – sammen med dine kolleger – ansvar for at installere, reparere og servicere samtlige af de løsninger, som vi tilbyder hos vores mange kunder. Derudover dokumenterer du udført arbejde og udfører fejlfinding af mindre komplekse problemer over telefonen eller med hjælp fra egen Support. Du er tit ud-kørende hjemmefra. Mindre opgaver udføres oftest alene, og på de større opgaver arbejder du tæt sammen med dine kolleger.

Vi tilbyder en firmabil, computer, telefon, pensionsordning, sundhedsforsikring, arbejdstøj, frokostordning, partneraftaler, funktionærkontrakt og alt hvad du ellers skal bruge for at have en god arbejdsdag.

Arla Foods amba
Vedligeholdelsestekniker - Birkum Ost

Arla Foods amba, Odense

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker?

Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 8 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet. Høj oppetid på produktionsudstyret er afgørende for, at vi når vores fastlagte produktionsmål. Derfor vil du få en central rolle på virksomheden. Det inkluderer, at du bl.a.:

 • vedligeholder og reparerer proces- og pakkeriudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på maskinanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods amba
Corenco Automation ApSEr du vores nye automatiktekniker/industrielektriker, der drømmer om at dygtiggøre dig indenfor faget?

Corenco Automation ApS, Odense

Vi er en automationsvirksomhed i Odense, der søger en automatiktekniker/industrielektriker, der på kun 3 år kan komme til at ligge helt i toppen af skalaen, når det handler om at blive den absolut fagligt dygtigste medarbejder på området.

Virksomheden er nystartet og har på få år 3-doblet omsætningen. Virksomheden tilbyder en bred vifte af gode og innovative automationsløsninger til ventilationsbranchen.

Vi kan tilbyde dig …

 • Ansættelse i virksomheden i Odense – men med bopæl på Fyn eller Sjælland.
 • Et spændende arbejde med mange forskellige opgaver.
 • En meget fleksibel tilgang til arbejdstider, hvilket betyder, at du kan få lov til at tjene mange penge. De ugentlige arbejdstimer ligger gerne på mellem 37-50.
BROEN A/SReparatør

BROEN A/S, Assens

Har du erfaring med reparation og vedligehold af maskiner og udstyr? Kan du have mange bolde i luften på én gang? Og vil du være en del af et team i et uformelt og dynamisk miljø? Så er det måske dig, vi søger som reparatør til vores produktion i Assens.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af vedligehold og reparation af vores produktionsanlæg samt optimering og indkøring af maskiner og udstyr. Vores produktionsudstyr omfatter bl.a. CNC-drejebænke, CNC-presser og fuldautomatiske produktionslinjer.

Du kommer også til installere og indkøre nyt produktionsudstyr samt optimere det eksisterende udstyr.

Orana Denmark A/SVedligehold Tekniker til fødevareproduktion

Orana Denmark A/S, Rynkeby

Vi søger en kompetent tekniker, der i tæt samarbejde med det øvrige teknikerteam, sikrer at vores produktionsapparat kører optimalt, samt udfører den løbende servicering og reparation af maskinparken på vores produktionsvirksomhed i Rynkeby. Vores produkter er alsidige og du får derfor brug for din tekniske kreativitet samt din fokus på fleksibilitet og robusthed, når du arbejder på vores maskinpark.

Dine ansvarsområder og opgaver:

 • Sikre stabil drift gennem vedligehold af produktionsapparatet
 • Servicering og forebyggende arbejde på maskiner med henblik på at minimere nedbrud
 • Udføre reparationer på eget værksted i samarbejde med den øvrige stab og eksterne håndværkere
Dfi-Gruppen A/SServicetekniker med bopæl på Fyn - til ventilationsvirksomhed i vækst

Dfi-Gruppen A/S, Vildbjerg

DFI-Gruppen A/S søger en dygtig og selvstændig servicetekniker til servicering, eftersyn, fejlfinding, og reparationsopgaver.

En selvstændig stilling, hvor du som servicetekniker yder service til kunder i hele Danmark. Du får stor frihed omkring din egen hverdag. Dine opgaver udføres ofte selvstændigt med egen planlægning og gennemførelse af opgaverne i samarbejde med kunderne. Du får reference til serviceledelsen.

Væsentligste opgaver:

 • Eftersyn, service, fejlfinding, og reparationsopgaver af ventilationsanlæg samt styring.
 • Support og teknisk sparring med kunder.
 • Opstart og indregulering af ventilationsanlæg.
GIBOTECH A/SEl-konstruktør

GIBOTECH A/S, Odense

Har du erfaring med el-konstruktion og interesse for automation? Kan du se dig selv være med til at udvikle fremtidens automationsløsninger? Og trives du i en handlings- og team-orienteret kultur? Så er det måske noget for dig at blive el-konstruktør hos Gibotech A/S.

Stillingen:

 • Din væsentligste opgave bliver el-konstruktion til automationsløsninger til Industrien og Hospitalssektoren.
 • Du vil til hvert af dine projekter blive elektrisk Team-lead, hvor du fra designfase til afslutning, får ansvaret for udførelsen af den elektriske del på projektet.
 • Du vil komme til at arbejde selvstændigt såvel som i teams, og du vil have daglig kommunikation med de udførende parter i produktionen.
Solar Danmark A/S
Intern Sælger - Infrastruktur

Solar Danmark A/S

Er du teknisk velfunderet og klar til at tage ansvar for at udarbejde samlede løsninger til kunden, og er du en udadvendt person med en vindende personlighed? Så læs endelig videre her.

Vi henvender os blandt andet til kunder inden for energiforsyningssektoren (el-net selskaberne) og til kunder inden for kommunikationsinfrastruktur (fibernet selskaberne). Desuden henvender vi os til kunder, der arbejder inden for trafik-infrastruktur. Generelt har vi et skarpt fokus på strategiske samarbejdsaftaler med vores kunder - et samarbejde, der oftest baseres på længerevarende samarbejdsaftaler.

Som intern sælger i Infrastruktur vil dine opgaver være:

 • Servicering af kunder på telefonen og på mail
 • Behandling af ordrer og forespørgsler
 • Opfølgning på ordrebekræftelser og restordrer
Solar Danmark A/S
Wintech A/SDygtig servicetekniker/elektriker

Wintech A/S

Wintech A/S er et servicefirma, som udfører rådgivning, projektering, installation og service på brandventilations- og røgudluftningsanlæg. Til servicering af virksomhedens kunder i Sønderjylland og Fyn og med reference til servicechefen, søger vi nu en dygtig servicetekniker med elektriker-baggrund.

Du får en spændende arbejdsdag, hvor du kommer til at arbejde med service, installation og idriftsættelse af åbningssystemer inden for komfort, brandventilation- og røgudluftningsanlæg på ovenlysvinduer og glas-/alufacader.

Din arbejdsopgaver bliver mange, men omfatter primært:

 • Servicering og årligt eftersyn på eksisterende anlæg – både pneumatiske og elektriske
 • Installation og idriftsætning af brandventilation- og røgudluftningsanlæg samt komfortåbninger
 • Fejlfinding samt teknisk kundesupport
 • Salg af serviceaftaler
Syddansk Erhvervsskole
Undervisere til efteruddannelse – elektriker

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du efter flere år som faglært elektriker, tekniker eller installatør nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kunne tænke dig at dele din faglige viden og erfaring med dygtige, faglærte kolleger i branchen?

Vi har travlt med undervisningsforløb og udviklingsprojekter. Derfor har vi brug for to nye, kompetente kollegaer, der har potentialet til at blive dygtige undervisere på efteruddannelsesforløb.

Vi tænker, du har en ide om, at du vil være rigtig god til at formidle og vil trives i en ny profession i klasserummet i relationen til kursisterne og sammen med kolleger, hvor du altid kan hente pædagogisk og faglig sparring.

Egsgaard HR
Sikringstekniker til Service & Eftersyn – Fyn

Egsgaard HR søger for Telesikring A/S

Vil du arbejde med sikkerhed og bidrage til at skabe tryghed hos vores kunder? Har du el-teknisk flair, og trives du med selvstændige serviceopgaver? Og vil du være en del af et stærkt fagligt og kollegialt sammenhold?

Som sikringstekniker kommer du til at arbejde med at styrke vores ser­vice og eftersyn på AIA-, ADK- og ABA-installationer for vores kunder, som primært er erhvervskunder. Du vil blive tilknyttet servicekontoret i Esbjerg/Rødekro og skal med udkørsel fra egen adresse udføre:

 • Service og eftersyn på eksisterende anlæg
 • Rådgivning til nye og eksisterende kunder
SKOV A/SServicetekniker til Sjælland/Fyn

SKOV A/S

SKOV fortsætter sin succesfulde vækststrategi og har behov for endnu en servicetekniker til vores team i Danmark.

SKOV har en veletableret montage- og servicefunktion i Danmark, der primært supporterer vores kunder i Danmark og Skandinavien. Du vil med udgangspunkt fra din hjemmeadresse på Sjælland eller Fyn varetage serviceopgaver i Danmark – dog primært på Sjælland og Fyn. På sigt kan der blive suppleret med opgaver i udlandet.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Servicering af kunder, hovedsageligt på Sjælland og Fyn
 • Indregulering og opstart af nye SKOV-stalde
 • Fejlfinding samt tilpasning af SKOV-styringer
 • Servicebesøg i forbindelse med faste serviceaftaler
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.

DEAS
DEAS søger vicevært på Fyn

DEAS

Vi søger en vicevært der kan passe ejendomme med fokus på god service og have overblikket, med sans for detaljen.

Vi har firmabilen klar, så hvis du kunne se dig selv som ansvarlig for ejendomme i det fynske og periodevis Trekant området, er det måske dig vi har brug for?

Du vil indgå i et team der dækker det fynske, bestående af i alt 5 viceværter og 3 gartnere. Hver person i teamet har sine egne ansvarsområder, men er en del af Team Fyn – hvor alle hjælper hinanden.

Jobbet er meget alsidigt og indeholder blandt andet:

 • Daglig kontakt til beboere og erhvervslejere.
 • Tilsyn med forsyningsinstallationer og tekniske anlæg.
DEAS
Bravida Danmark A/S
Rutineret Ventilationsprojektleder til store projekter

Bravida Danmark A/S

Vil du også være med til at give liv til bygninger?

Med reference til afdelingschefen for Storentrepriser VE og i samarbejde med andre af vores kompetente projektledere, får du ansvaret for at sikre, at VE entreprisen på vores store og komplekse projekter, kommer godt i mål.

Et udpluk af dine opgaver:

 • Styring af udførelsen og sikring af fremdriften af tekniske ventilationsløsninger helt frem til aflevering
 • Tidsplansstyring og indkøb på projektet.
 • Sikring af projektøkonomien via effektiv ressourceplanlægning, opfølgning og strukturering af alle projektydelser.
Bravida Danmark A/S
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikeruddannelsen – grundforløbet

Syddansk Erhvervsskole

Er du efter flere år som faglært elektriker nået til et sted i dit arbejdsliv, hvor du kan tænke dig at dele din faglige viden og entusiasme med den næste generation af dygtige elektrikere? Og kan du motivere de unge eller har du en idé om, at du vil være rigtig god til det?

Så læs videre om din mulighed for at blive underviser på elektrikeruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Du kan byde ind på vores rejse, hvor vi er på vej til at blive det fynske fyrtårn, når det gælder uddannelse af lærlinge og samarbejde med virksomheder i branchen om efteruddannelse og udviklingsprojekter.

Jobindex A/S
Servicetekniker til branchens bedste analytiske instrumenter

Jobindex A/S søger for Mettler-Toledo A/S

Jobindex A/S

Vil du være en del af en international markedsledende virksomhed, hvor du arbejder med avancerede analytiske instrumenter og laboratorievægte, som du tester og kalibrerer hos kunden?

Din primære opgave er at udføre planlagte tests og kalibreringer samt udfærdige certifikater. Herudover løser du akutte serviceopgaver. Opgaverne får du via vores bookingsystem, som du har på din computer og iPhone.

Du får din egen servicevogn og selvfølgelige de it-værktøjer, som du skal bruge i hverdagen. Vi tilbyder desuden en attraktiv aflønning med pensionsordning og betalt frokost.

Jobindex A/S
VKCONSULTINGEl-teknikere

VKCONSULTING søger for Jorgensen Engineering i Odense

Har du ambitioner om at arbejde i en international virksomhed, der udvikler avancerede løsninger til de store spillere i bl.a. fødevareindustrien? Og vil du være en del af en åben og positiv virksomhedskultur, hvor gode karrieremuligheder også kan rime på humor og godt fællesskab?

Du kommer til at indgå i tværfagligt samarbejde i en projektorienteret organisation, hvor du både arbejder selvstændigt og i teams, som enten el-tekniker eller teamleder. Du skal bl.a. varetage følgende opgaver:

 • Installation på maskinanlæg
 • Tavlemontage
 • Idriftsætning af anlæg
 • Fejlfinding
 • Koordinering med mekanisk team/programmør
GEA Process Engineering A/S
Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S

Har du lyst til at blive involveret i alle aspekter af projekteksekvering af komplekse procesanlæg? Trives du med at være tovholder på varierende opgaver i et dynamisk og internationalt miljø? Så skulle du overveje at blive en del af vores Commissioning Team!

Unik System Design A/S Kendetegnende for alle vore projekter er, at der er tale om anlægsleverancer, fra enkeltanlæg til komplette linjer, til store kunder globalt, hvilket kræver dygtige og engagerede folk. Derfor søger vi en fremtidig kollega, som er klar til at tage udfordringen op.

Dit daglige arbejde vil foregå på kundernes site, hvor du vil være en del af et opstartsteam eller ved mindre anlæg stå for en opstart alene som GEA Commissioning Engineer

GEA Process Engineering A/S
Condair A/SVi søger 2 nye serviceteknikere

Condair A/S

Condair A/S søger nye kolleger til oprustning af teknikerteam.

Bor du i Trekantsområdet, på Fyn eller Midtsjælland? Og har du teknisk flair og trives med en hverdag fyldt med servicebesøg hos kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.

Dine arbejdsopgaver

 • Montage og idriftsættelse af befugtnings- og affugtningsanlæg i Danmark
 • Fejlfinding på og vedligeholdelse af eksisterende anlæg
 • Planlægning og udførelse af service og montage i samarbejde med kunde og kontoret