30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 30 resultater.
Miele A/S
Servicetekniker til industrimaskiner på Fyn/i Trekantområdet

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og varemærket er kendt af brugere over hele verden. Det danske selskab Miele A/S, som beskæftiger ca. 200 medarbejdere, leverer et fuldt program af hvidevarer til det moderne hjem og erhvervskunder, hvor produkterne er kendt som markedets bedste.

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, der primært er opstillet i boligvaskerier, virksomheder og institutioner.

TREFOR
Målermontør, el-, vand- og varmemåler

TREFOR

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra nyopsætning og udskiftning af el-, vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

Hos TREFOR Teknik kan vi tilbyde dig en attraktiv arbejdsplads i en spændende branche, hvor markedet giver faglige udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

TREFOR
Verdo A/S
Elektriker eller forsyningsoperatør til Gadelys Trekantsområdet

Verdo A/S

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade- og vejbelysning søger vi en elektriker eller forsyningsoperatør til at indgå i vores faste team i Trekantsområdet.

Verdo arbejder med gadelys og teknisk infrastruktur i hele Danmark, og denne stilling er placeret i Trekantsområdet. Du vil skulle løse følgende opgaver:

Verdo A/S
 • Medvirke til drift og vedligehold af ca. 45.000 lyspunkter i Trekantsområdet (Vejle, Fredericia og Middelfart)
 • Etablering af vejbelysning i ny-udstykninger
 • Etablering af installationer for special- og effektbelysning
 • Energirenovering af vejbelysning
Verdo A/S
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til elektrikerfaget

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Brænder du for udviklingen i el-branchen og vil du gerne være med til at uddanne nye elektrikere?

Så er jobbet som underviser på elektrikeruddannelsen på Syddansk Erhvervsskole i Odense sikkert interessant for dig – et job i konstant udvikling på en fantastisk rejse, hvor du kommer til at gøre en forskel for branchens medarbejdere.

Mangeårig, erfaren underviser går på pension og derfor søger vi underviser primært til grundforløbene på erhvervsuddannelsen.

Du får masser af spændende udfordringer og rige muligheder for at præge udviklingen af uddannelsen både på det faglige og det menneskelige område. Vi arbejder i lærerteams, hvor du vil møde og samarbejde med meget engagerede kolleger.

PopulosAfdelingschef til el-entrepriseafdeling – Sydjylland

Populos søger for kunde

Har du en el-teknisk baggrund og lyst til at projektlede større projekter og entrepriser i en af landets mest succesfulde byggevirksomheder? Og vil du have ansvar for 6 medarbejdere samt bane vejen for en fremtid i en virksomhed med særdeles gode udviklingsmuligheder?

”Du bliver en del af ledergruppen hos en af Danmarks førende teknikentreprenører, så der er mulighed for at sætte et solidt aftryk på komplekse teknik- og anlægsentrepriser og virkelig vise sit værd i en performanceorienteret kultur,” fortæller Rikke Krogh, chief advisor hos Populos – et moderne rekrutterings- og konsulenthus.

Stillingen giver dig en solid mulighed for udvikling inden for teknikentreprenørsegmentet i en landsdækkende virksomhed, der beskæftiger sig med et bredt spektrum af teknikentrepriser med vidt forskellig kompleksitet og omfang.

TEMP TEAM A/SSelvstændig og kompetent servicetekniker/kølemontør

TEMP TEAM A/S søger for DeLaval A/S

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service hver gang? Ønsker du et job med fleksible arbejdsdage, og hvor du trives med at være til rådighed for kunderne i hele Sydjylland og Vestfyn – så læs videre her.

Du bliver kundernes vigtigste servicepartner, når DeLaval-udstyr skal serviceres og repareres. Efter grundig uddannelse i DeLavals produkter vil du vil komme til selv at stå for planlægningen og løsninger af opgaver – dvs. reparation, optimering og servicering på køleanlæg/køletanke direkte hos landmændene.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter således:

 • Reparation og servicering af køleanlæg
 • Opstart og idriftsættelse af nye anlæg
Miele A/S
Servicetekniker til Fyn/Trekantområdet til professionelle opvaskemaskiner i bl.a. medico-segmentet

Miele A/S

Miele producerer og sælger hvidevarer af topkvalitet til både det private og professionelle segment, og varemærket er kendt af brugere over hele verden.

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores gruppe af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vore kunder og deres Miele-produkter, der primært er opstillet i institutioner, hospitaler, tandlæger, laboratorier, kantiner og virksomheder.

Dine kvalifikationer

 • Uddannet elektriker, automatikmekaniker eller tilsvarende el-faglig uddannelse
 • Gerne erfaring indenfor medico-branchen
EL:CON A/S
CTS-teknikere til EL:CON Bygningsautomatik

EL:CON A/S, Hornslet, Odense, Glostrup eller Svenstrup

Vi søger lige nu CTS-teknikere til både Jylland, Fyn og Sjælland. Vores afdeling for bygningsautomatik er landsdækkende, og som specialister inden for styring og regulering af ventilations-, varme- og lysanlæg er vores kompetencer efterspurgte. Derfor har vi brug for flere dygtige kolleger med erfaring inden for CTS.

Du har base i vores afdeling i enten Hornslet, Odense, Glostrup eller Aalborg (Svenstrup), hvorfra du kan komme til at løse opgaver for kunder i hele landet. Projekter rangerer fra mindre opgaver som implementering af lysstyring til de helt store projekter, hvor vi leverer totalløsninger i form af styring og regulering af lys, varme, ventilation, alarmer m.m.

EL:CON A/S
Meneta Danmark ApSEngageret industrielektriker til vedligeholdelsesafdeling

Meneta Danmark ApS, Odense

Til vedligeholdsafdelingen hos Meneta Danmark ApS søges en industrielektriker, der brænder for vedligehold, reparation og optimering af produktionsudstyr.

Som industrielektriker i vedligeholdelsesafdelingen vil du skulle løse arbejdsopgaverne i samarbejde med det eksisterende vedligeholdelsesteam, som består af tre reparatører og en leder.

Du vil som industrielektriker komme til at vurdere og udføre forskellige typer opgaver. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i fejlsøgning på hydrauliske finstanspresser samt reparation af disse presser. Derudover vil arbejdet bestå af el-fejlfinding og systematisk vedligeholdelse på virksomhedens samlede produktionsanlæg.

Evida
El-ingeniør/el-installatør

Evida, Middelfart

Har du din el-tekniske værktøjskasse i orden, og tænder du på at arbejde i hjertet af Danmarks kritiske infrastruktur? Så er du måske Evidas nye el-ingeniør/el-installatør.

Evida

Evida tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet. Vores rolle og betydning forpligter, for når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan det mærkes i hele samfundet.

Vi søger lige nu en el-ingeniør eller en el-installatør til vores energiske team i Asset Management. Teamet er ansvarlig for den fysiske infrastruktur i gasnettet og det kan du blive en del af. Er du drevet af faglig udvikling, varierende arbejdsopgaver og at sætte dig eget præg på dit arbejde? Så er du måske den vi søger til en spændende arbejdsplads med beliggenhed i Middelfart.

Evida
Cibicom A/S
Masteklatrer

Cibicom A/S, Blommenslyst

Vi har stor aktivitet - også i højderne og søger derfor en masteklatrer, der ikke er bange for højder. Er du en teamplayer? Er du i god fysisk form og klar på at tage fat oppe i højderne? Så er du måske vores nye kollega!

Som masteklatrer bliver du en del af et dedikeret team, der til dagligt arbejder i højderne for at udføre vedligeholdelse og opsætning af nyt udstyr i vores 200-300 m. høje sendemaster. Det er derfor altafgørende at du ikke er bange for at klatre i højder og kan klare hårdt fysisk arbejde.

Vi har stor fokus på et grundigt introduktionsforløb, så vi sikrer at du kan lykkes som vores nye masteklatrer. Sikkerhedskursus er en del af introduktionsforløbet, da vi altid har fokus på sikkerhed frem for alt.

Cibicom A/S
Nordic Systems ApSMontagemontør til serviceopgaver på Fyn

Nordic Systems ApS, Middelfart

Har du erfaring med smede- og montageopgaver? Og vil du være en del af en virksomhed, hvor du får lov til at præge den fremtidige udvikling inden for servicering af porte? Bliv port- og servicemontør hos Nordic Systems, hvor ikke to dage er ens, og hvor du får en stor grad af medbestemmelse i din hverdag.

Som vores nye montagemontør har du ansvar for dine egne kunder og står for processen fra start til slut. Du får tildelt dine opgaver via vores onlinesystem. Herefter kører du ud til kunden, hvor du monterer eller udfører service, reparation eller vedligeholdelse af porte.

Alt efter størrelsen på opgaven udfører du den selvstændigt eller sammen med en af dine kolleger. Når opgaven er ført til dørs, skriver du en rapport, som du sender til kunden.

EWII A/S
Elektriker til gadelys i Trekantområdet

EWII A/S

Som servicetekniker i EWII Teknik er du hver dag med til at sørge for lys i gaderne og dermed øge trafiksikkerheden for tusindvis af borgere i hele Trekantområdet.

EWII A/S

Du bliver en del af et kompetent team bestående af dygtige elektrikere, og din dagligdag vil foregå i et arbejdsmiljø præget af selvstændighed, godt samarbejde og fokus på din personlige sikkerhed i arbejdet.

Som nyansat i EWII Teknik vil du få en grundig oplæring af dine kolleger, og du vil både få selvstændige opgaver og opgaver, der kræver samarbejde og koordination med teamet – alt sammen i tæt dialog med vores projektledere på kontoret i Kolding.

EWII A/S
SafeLight a/sIntern salgsmedarbejder med el-teknisk baggrund

SafeLight a/s, Middelfart

Har du lyst til at være en del af en spændende virksomhed, så se her:
Vi søger en ny intern salgsmedarbejder med el-teknisk baggrund

Kan du se dig selv i en intern stilling, hvor du får rig mulighed for at specialisere dig inden for områderne sikkerhedsbelysning, tale- og tonevarsling?
Kan du lide at arbejde med kundeservice og være med først på linjen, når det gælder løsning og håndtering af diverse kundehenvendelser? Så er du måske vores nye medarbejder.

Dine arbejdsopgaver:

 • Modtagelse af ordre pr. telefon og mail samt ordrebehandling. (Vi arbejder i C5)
 • Teknisk rådgivning til vores kunder, såvel el-installatører og elektrikere, arkitekter og rådgivere.
 • Udarbejdelse af mindre løsningsforslag for vores kunder.
KiiltoClean A/S
El-/automatiktekniker

KiiltoClean A/S, Assens

– der brænder for produktionsteknik og ønsker at sætte sit aftryk i en ambitiøs virksomhed

Vi er i fuld gang med at optimere vores processer og sikre en effektiv produktion, og som tekniker hos os vil du blive en central medspiller i et engageret team.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Fejlfinde og vedligeholde maskinparken elektrisk og mekanisk
 • Understøtte produktionen og sørge for, at maskinerne kører

Derudover vil dine arbejdsopgaver også inkludere:

 • Udvikle, fremstille og montere løsninger, der optimerer produktionen
 • Være med til at udføre omstillinger og indkøringer
Fipros A/S
Reparatør og omstiller

Fipros A/S, Ebberup

Vi søger en dygtig og engageret reparatør til omstilling af maskiner, vedligehold og forebyggende service på vores danske fabrik i Ebberup på Vestfyn.

Du vil som reparatør og omstiller have følgende opgaver:

 • udføre omstillinger til anden produktion
 • forebyggende vedligeholdelsesarbejde
 • fejlfinding
 • medvirke ved montering og indkøring af mindre og større nye installationer og udstyr
Bravida Danmark A/S
Erfarne luftledningsmontører

Bravida Danmark A/S, Odense

Til vores el-infrastruktur afdeling i Odense søger vi lige nu dygtige luftledningsmontører. Bravida er meget mere end en traditionel el, vvs og ventilationsforretning. Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter.

I El-infrastruktur afdelingen udfører vi bla. opgaver i forbindelse med nybygning og vedligehold af elforsyning på alle spændingsniveauer, gadebelysningsanlæg, ITS-anlæg, elektriske systemer til jernbane drift og letbane drift, endvidere teleinstallationer. Kort sagt alt der har med el-arbejder at gøre i forbindelse med Danmarks infrastruktur.

Vi er drevet af at levere professionelle og kvalitetsbevidste el løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber du kan genkende i dig selv.

Bravida Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Elektriker eller El-forsyningsoperatør

Bravida Danmark A/S, Odense

Til vores el-infrastruktur afdeling i Odense søger vi lige nu en dygtig elektriker eller El-forsyningsoperatør.

Bravida er meget mere end en traditionel el, vvs og ventilationsforretning. I El-infrastruktur afdelingen udfører vi bla. opgaver i forbindelse med nybygning og vedligehold af elforsyning på alle spændingsniveauer, gadebelysningsanlæg, ITS-anlæg, elektriske systemer til jernbane drift og letbane drift, endvidere teleinstallationer. Kort sagt alt der har med el-arbejder at gøre i forbindelse med Danmarks infrastruktur.

Igennem adskillige år har vi udviklet en række specialer og kompetencer, hvor vi har en unik styrke i forhold til vores konkurrenter. Vi er drevet af at levere professionelle og kvalitetsbevidste el løsninger til vores gode og langvarige kunder, hvilket vi håber du kan genkende i dig selv.

Bravida Danmark A/S
Tekniker til Fritid og Folkeoplysning, Odense Idrætspark
Odense Kommune Vi søger nemlig en kompetent, energisk og serviceminded tekniker til dagligt tilsyn og vedligehold af de tekniske anlæg i Odense Idrætspark.
Odense Kommune, Odense V
Odense Kommune
Elektrikere søges på Fyn!
JobTeam Vi søger spjældelektrikere til projekter på Fyn!
Middelfart, Odense, Svendborg
JobTeam