2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
FF Engineering ApS
Er du en erfaren og engageret servicetekniker med en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder, værktøjsmager eller lign og trives du i en travl hverdag?

FF Engineering ApS, Lynge

FF Engineering ApS beskæftiger sig med salg/service af avancerede pakke- og produktionsmaskiner hovedsageligt indenfor medicinal- samt fødevarebranchen. Vi repræsenterer flere store udenlandske producenter af maskiner som vi leverer på det skandinaviske marked, desuden har vi eget værksted m.m., hvor vi har mulighed for at renovere/ombygge/teste maskiner.

Vi søger en erfaren selvstændig arbejdende servicetekniker / maskinarbejder / værktøjsmager til vores afdeling i Lynge, som har lyst til at arbejde i et yngre dynamisk firma, hvor det ind i mellem kræver en ekstra indsats samt lidt rejseaktivitet i det skandinaviske og hos vores europæiske leverandører af pakkemaskiner.

Hoffmann A/SServiceelektrikere

Hoffmann A/S, Lejre, Skibby og Allerød

Hos Hoffmann bliver du del af en stærk, sammentømret og decentral organisation, hvor åbenhed, tillid, samt frihed under ansvar er nøgleord. Her får du gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og have fokus på din personlige udvikling. Hoffmann Teknik er i fortsat vækst og søger derfor elektrikere til snarlig tiltrædelse.

Serviceafdelingerne, der er placeret både i Glostrup, Skibby, Lejre og Allerød består samlet af 80 personer. Du vil have tilholdssted i en af ovenstående lokationer, og dine opgaver vil blandt andet være:

  • Diverse ad hoc-serviceopgaver blandet med mindre projektsager for erhvervskunder
  • Lyslederinstallationer og øvrige netværk- og datainstallationer
Hoffmann A/S