5 job ads

Your search

Filter your search

Category

5 job ads

Save
Banedanmark

Sikringstekniker til Sikring Øst og Vest

Drømmer du om en god arbejdsplads, hvor medarbejderen er i højsædet, og er du klar til at gøre en forskel for den daglige togdrift? Så er Banedanmark din næste arbejdsplads!

- sådan lyder det fra din kommende kollega

Watch video about Banedanmark as a workplaceHos Banedanmark søger vi lige nu engagerede sikringsteknikere til at indgå i vores teams i Øst; Odense, Ringsted, København, og Vest; Fredericia, Århus og Esbjerg. Du får en alsidig hverdag ude i sporene, hvor du sammen med de andre sikringsteknikere og kolleger fra andre faggrupper er med til at sikre togtrafikken på jernbanen.

Banedanmark
Save
Banedanmark

Tekniske specialister til strømområdet ved jernbanen

Fredericia eller Ringsted

Watch video about Banedanmark as a workplace

Vil du være med til at optimere den danske jernbane og dele ud af din viden, så vi kan udvikle stærkstrømsområdet ved jernbanen?

Jernbanen sover aldrig og lige nu søger vi én assisterende teknisk systemansvarlig (ass. TSA) og én teknisk systemansvarligt (TSA), som med både faglighed og selvstændighed kan gå ind i arbejdet indenfor fagområdet stærkstrøm.

Du får en spændende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for bl.a. vores udbud af bygherreleverancer, og for at vores projekter inden for ny-anlæg/ændringer i stærkstrømssystemerne kan gennemføres.

Banedanmark
Save
Skousen

Hvidevaremontør

Ringsted

Som montør hos Skousen Ringsted/Slagelse bliver du en vigtig del af butiksteamet, hvor vi sammen sikrer, at vores kunder får verdensklasse hvidevare-service. Dit daglige arbejde vil være at sikre levering og montering af hvidevarer til vores mange kunder.

Du vil være den sidste person vores kunder møder, og din service er derfor afgørende for kundernes helhedsoplevelse. Vi håndterer montering af alle typer hvidevarer inkl. integrerbare og emhætter.

Check the job satisfaction:
Published:
Save
MK Illumination ApS

Juleassistance søges til Danmarks største julevirksomhed

Ringsted

Har du nogensinde slæbt rundt på rensdyr og snemænd i et shoppingcentre? Eller set hvor meget 500 meter gran og lyskæder rent faktisk fylder?

Vi har brug for dig til at udsmykke byer, shoppingcentre, havecentre, supermarkeder, forlystelsesparker og meget mere rundt om i Danmark.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, men din primære opgave bliver at klargøre juleudsmykningen inden det monteres. Dette indebærer f.eks. montering af lyskæder på granranker, påsætning af julekugler på juletræer, at pakke ”gaver” ind og meget mere.

MK Illumination ApS
Save
Zealand Business College

Kunne du tænke dig at dele ud af din viden om robotter og PLC, så er det måske dig ZBC søger

Ringsted

Vi mangler en instruktør/underviser med kompetencer indenfor robotter og PLC-området, og som kunne tænke sig at være med til at instruere lærlinge og kursister, der er ved at uddanne sig inden for automatikområdet.

Du arbejder måske i dag indenfor et eller flere af de 2 områder og kunne tænke dig en anderledes arbejdsdag med mere fleksibilitet mellem arbejde og fritid.

Hvis du ikke allerede har det, sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en faglærer.

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV