42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Dansk Boligforsikring A/S
Konsulenter til besigtigelse af bygningsskader

Dansk Boligforsikring A/S

Dansk Boligforsikring A/S søger nye konsulenter, der kan besigtige bygningsskader på Sjælland og i Jylland.

Jobbet kræver et indgående kendskab til boligbyggeri og bygningsindretninger, samt viden om de mange forskellige regelsæt og byggetraditioner, der igennem tiderne har været brugt.

Dine kommende kolleger er hhv. jurister og folk med forskellige håndværksmæssige og byggetekniske baggrunde. Arbejdet er meget selvstændigt og du har den første direkte kontakt til vores kunder.

Vi kan tilbyde:

 • Ansættelse i et godt og fagligt stærkt miljø
 • Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og kvalifikationer
 • Firmabil til rådighed
Dansk Boligforsikring A/S
RGS Nordic
Arbejdende formand – Esbjerg

RGS Nordic

Til vores anlæg i Esbjerg søger vi en arbejdende formand. Du vil få ansvar for drift, lager og logistik samt ledelsesansvar for produktionen.

RGS Nordic

Esbjerg er et af vores mindre anlæg, og du indgår selv i driften. Det er derfor vigtigt, at du både kan uddelegere og selv tage fat.

Primære arbejdsopgaver:

 • Deltagelse i og overblik over driften
 • Lagerstyring og logistik
 • Fokus på effektivitet og bundlinje, herunder minimering af overarbejde
Arkil A/S
Arkil søger formand til anlægsafdeling i Kolding

Arkil A/S

Vi mangler en god kollega, der sammen med vores andre medarbejdere vil udføre spændende anlægsarbejde. Vil du være vores nye formand, som kan lide et godt færdigt produkt og samtidig være helt ude, hvor produktionen foregår, så er det dig, vi leder efter.

u bliver en del af Arkil Kolding, der har projekter i hele Trekantområdet. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Du vil i samarbejde med dygtige entrepriseledere og gode folk på pladserne få ansvaret for at løse projekterne.

TREFOR
Lækagesporing – vil du forbedre vores varmedistributionsnet?

TREFOR, Kolding

Som servicetekniker i TREFOR er du med til at sørge for fjernvarme til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet. Du bliver en del af et godt team med dygtige elektrikere og VVS-kolleger. Din vigtigste opgave bliver at finde utætheder på TREFOR Varmes distributionsnet ved systematisk at gennemmåle ledningsnettet.

”Arbejdsmiljøet hos os er godt, vi bakker hinanden op, og du vil få en hverdag med stor selvstændighed. Alle dine kolleger er klar til at lære fra sig, så du vil få en grundig oplæring i vores metoder og arbejdsgange”, fortæller projektleder Jacob Iversen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Fejlsøgning på ledningsnettet, tryk- og flowmåling
 • Udarbejdelse af elektroniske lækagerapporter
 • Gennemmåling af alarmtråde
TREFOR
eurodan-huseProjektberegner/kalkulatør søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en projektberegner/kalkulatør til hovedkontoret i Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en relativ stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.

Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med kalkulationen af individuelle, fritliggende huse. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som projektberegner/kalkulatør får du en central rolle og du vil få en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ombygning eller renovering af deres bolig.

Er du bygningskonstruktør og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til rådgivning i forbindelse med vores ”Bolig- og energirapport” - et helt nyt koncept udarbejdet i samarbejde med Danske Bank.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med rådgivning hos kunderne.

OBH-Gruppen A/S
SSG A/S
Vi søger fugtteknikere til hele SSG

SSG A/S

Er du håndværker (Tømrer/Murer) med en videregående byggeteknisk uddannelse og erfaring med sags- og projektstyring, er du måske vores nye fugttekniker i SSG?

Med baggrund i et ambitiøst udviklingsprojekt i fugtorganisationen i Danmark, søger vi fugtteknikere til hele landet. Med 13 centre placeret i hele Danmark, er din kommende arbejdsplads måske i nærheden af dig.

Dine primære ansvarsområder bliver

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
SSG A/S
HumanTrust A/S
Produktionschef

HumanTrust A/S søger for VICA A/S i Kolding

Vil du være en del af en ambitiøs og vækstorienteret strategi? Ønsker du stor indflydelse, og har du kompetencerne til at udvikle metoder og processer og derved føre virksomhedens produktionsniveau videre til version 2.0? Så kan du nu blive en del af en førende udbyder, der opfylder kundernes drømme om det ekstra rum…

VICA A/S er specialiseret i at designe, konstruere og montere udestuer, orangerier, pavilloner og drivhuse. Virksomheden er en af branchens førende, og i spidsen for produktionssetuppet skal du være med til at imødekomme kundernes behov med tanke på individuelle, skræddersyede løsninger af højeste kvalitet.

Du bliver ansvarlig for produktionsteamet på 22 personer og får følgende ansvarsområder:

 • Sikre Supply Chain, kvalitet, korrekt levering, montage og den gode kundeoplevelse
 • Fokus på optimeringer og forbedringer inkl. processer i afdelingen
 • Ansvarlig for strategi og budget for området
HumanTrust A/S
DAV NORDIC A/SMontør med formandspotentiale søges

DAV NORDIC A/S, Vejle

Har du hænderne rigtigt skruet på, og kunne du tænke dig at være med til at gøre trafiksikkerheden på de danske veje optimal? Trives du med en alsidig hverdag, hvor der køres ud til forskelligartede opgaver og destinationer? Så er du den person, vi søger til et spændende job som montør.

DAV NORDIC søger en montør til afdelingen i Silkeborg med mødested i Vejleområdet. Stillingen som montør hos DAV NORDIC indbefatter stor variation i hverdagen og omfatter montage af alle virksomhedens produkter. Hovedprodukterne er autoværn og støjskærme. Du vil have tæt kontakt med projektlederne. Du vil have mødested i Vejle, hvorefter lastbilen pakkes med de nødvendige materialer og reservedele. Derefter er du og din kollega klar til at køre ud til opgaverne i Jylland/Fyn området.

Betongruppen RBR
Operatør til rumlemaskine

Betongruppen RBR, Roust, nær Esbjerg & Varde

Til vores fabrik i Roust, søger vi en operatør til rumlemaskinen. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Som operatør skal du betjene rumlemaskinen til rumling af belægningssten. Du bliver en del af et team bestående af 3 kollegaer. Du skal deltage i vedligehold og rengøring af produktionsområdet, i samarbejde med den øvrige del af teamet. Du vil modtage en grundig oplæring i brugen af rumlemaskinen.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer. Der er tale om en fast stilling på timeløn. Vær opmærksom på at det er en skifteholdsarbejdsplads, hvilket vil kræve en vis fleksibilitet.

Betongruppen RBR
AQUA-TEKNIK A/SProjektmontører søges

AQUA-TEKNIK A/S, Esbjerg

Kunne du tænke dig et alsidigt og spændende arbejde med vandbehandling til nogle af Skandinaviens flotteste og største svømmefaciliteter og zoologiske haver?

Vi kan tilbyde en alsidig stilling, hvor der ikke er to dage der er ens. Du vil få mulighed for at videreudvikle dig indenfor vore specialkomponenter til energieffektiv vandbehandling, hvor intern uddannelse kan iværksættes, under hensyntagen til dine kvalifikationer.

Dine arbejdsområder vil være udførelse af montage på projekter i samarbejde med projektteams. Arbejdet består blandt andet af rørarbejde, PE- og plastiksvejsning, PVC-limning, pumpemontage mv.

Adsbøll Service A/SKloaktekniker

Adsbøll Service A/S, Kolding

Kunne du tænke dig at være en del af vores dygtige team? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Adbøll Service har nemlig travlt – på den gode måde. Derfor søger vi flere engagerede og stabile kloakteknikere.

Vi samarbejder med 13 forsikringsselskaber og således vil størstedelen af opgaverne bestå af både små og store forsikringsopgaver. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Renovering af huskloakker
 • Vandskader
 • Rørskader
Torben Clausen A/SProjektleder til nedbrydning

Torben Clausen A/S, Haderslev

Har du mod på at være en del af væksten i Nedbrydningsafdelingen hos Torben Clausen A/S, så får du muligheden i stillingen som projektleder med ansvar for korrekt gennemførelse af miljøsanering og nedbrydning for nogle af afdelingens projekter.

Det vil være dig og den øvrige ledelse i afdelingen, der har ansvaret for at mandskab og materiel er disponeret optimalt samt yder sparring med medarbejdere på projekterne.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en virksomhed i positiv udvikling. Du får en travl og alsidig hverdag i et uhøjtideligt miljø, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i den videre udvikling af afdelingen.

VICA Danmark A/S
Medarbejder til planlægning og bestilling

VICA Danmark A/S, Kolding

Har du erfaring inden for byggebranchen, og er du kvik bag et skrivebord, så er du måske vores nye medarbejder til planlægning og bestilling.

Du vil som planlægger og indkøbsmedarbejder være med til at stå for den daglige planlægning af vores egen montører samt underentreprenør og dermed sikre vores dygtige montører overblik og effektivitet i deres arbejdsdag, så vores kunder oplever kvalitet leveret til aftalt tid i samarbejdet med dine dygtige kollegaer.

Du vil desuden være medansvarlig for bestillinger af produkter ved vores hovedleverandører rundt i Europa.

Vica A/S

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • I tæt samarbejde med det øvrige team i Kolding bestille/indkøbe tekniske produkter fra vores hovedleverandører
 • Planlægning og koordinering af underentreprenører
 • Planlægning og koordinering af egne montører
VICA Danmark A/S
Brolæggere søges til Esbjerg-området
JobTeam Vi søger brolæggere til længere projekter!
Esbjerg
JobTeam
Kloakrørlæggere søges til Esbjerg-området
JobTeam Mulighed for hurtig opstart i Esbjerg-området!
Esbjerg
JobTeam
To håndmænd til opstart i uge 32!
JobTeam Vi mangler to håndmænd i Esbjerg.
Esbjerg
JobTeam
Formand
Peab Asfalt A/S søger en dygtig formand til maskinhold.
Peab Asfalt A/S, Tinglev
Jobcenter
Murer søges til Aabenraa/Haderslev området – er det dig vi søger?
Vi har forrygende travlt og søger derfor endnu en dygtig murer.
LARS JOHANNING A/S, Aabenraa
Jobcenter
Murersvend søges
Vi søger en murersvend, der har lyst til at arbejde 5-10 timer om ugen.
STANTON A/S, Vejle
Jobcenter