67 job matcher din søgning 67 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Murersvend

Snedkermester Kasper Nielsen A/S, Glostrup

Har du en bred erfaring inden for murerfaget? Kan du levere et grundigt og solidt stykke håndværk, som du kan stå inde for? Så har du mulighed for at blive en del af vores murerteam.

Hos Kasper Nielsen A/S søger vi en stabil og dygtig murersvend med erfaring inden for facaderenovering herunder pudsning, filtsning, fugtskader, omfugning, flisearbejde og andre diverse mureropgaver.

Vi forventer at du har interesse for dit arbejde og besidder en stor faglig stolthed og altid er engageret i den forestående opgave. Du vil til gengæld blive en del af et stærkt og kompetent team, hvor trivsel og et godt arbejdsmiljø vægtes højt.

Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Gem
Ishøj Hegn A/S
Montører af montage af hegn til hele Danmark

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Vi er ligeglade med, om du er tekstforfatter, arbejdsløs, håndværker, mekaniker, gartner eller noget helt, helt andet – så længe du er morgenfrisk, og du har en god fysik, så du er klar til at tage fat ude på opgaverne i alt slags vejr året rundt.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

 • Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.
 • Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.
 • Jobbet er fuld tid, og arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 6 til 14.30 og fredag til 13.30.
Ishøj Hegn A/S
Arkil A/S
Arkil i Hovedstaden søger en formand til vores anlægsprojekter

Arkil A/S

Vi søger endnu en formand, der kan lede vores dygtige mandskab, når vi udfører spændende anlægsarbejder i Hovedstaden. Har du lyst til en hverdag i en stabil virksomhed med gode kollegaer og udviklingsmuligheder, så har vi jobbet til dig.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og et positivt, professionelt samarbejdsklima.

Du får ansvaret for at lede egenproduktionen på dine projekter, herunder den daglig planlægning af opgaver samt sikkerhed og arbejdsmiljø i forbindelse med udførelsen af arbejdet.

Dansk-Skimmel A/S
Sanitør

Dansk-Skimmel A/S, Albertslund

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en nykollega, gerne mederfaring indenforrengøring, nedrivning og/eller skadeservice!

I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne. Vi sikrer os løbende, at alle medarbejdere er klædt godt på med kurser og uddannelser, så vi kan sikre den bedste kvalitet til kunden og et godt arbejdsmiljø.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
TEMP TEAM A/SHåndværkstaksator

TEMP TEAM A/S søger for Ib Asferg A/S i København

Er du en erfaren snedker/tømrer eller byggeleder men muligvis ikke uddannet som håndværkstaksator, kan du evt. blive den nye byggeklods hos Ib Asferg A/S.

Du vil som håndværkstaksator få en alsidig hverdag. Da kunden ofte er i tvivl om, hvordan deres forsikringsskade skal løses, er din vejledning og ekspertise vedrørende de håndværks- og forsikringsmæssige aspekter vigtige. Du bliver ansvarlig for dine egne forsikringssager, og du følger dine kunder i hele forløbet – lige fra besigtigelse til skadesudbedring.

Din tid er delt ca. 50/50 på kontor og ude hos kunder til besigtigelse.

Gem
Krüger Aquacare
Servicemontør til København og Omegn

Krüger Aquacare

God service er kernen i vores forretning og i dit arbejde!

Som servicemontør udfører du service- og reparationsopgaver i egen fuldt udstyret servicebil. Du renoverer korrosionsbeskyttelsen og fjerner kalk fra store varmtvandsbeholdere og varmevekslere. Vores kunder er typisk boligselskaber, hospitaler eller industrianlæg, der skal have deres varme- og vandsystemerne til at fungere optimalt.

Opgaverne udfører du ofte på egen hånd – men du kan også løse opgaver i samarbejde med en kollega. Du udfylder dokumentation af udført arbejde i vores it-system. I samarbejde med vores serviceplanlæggere sørger du for, at vores kunder bliver serviceret på et højt niveau. Du er derfor også opmærksom på om andre opgaver bør udføres.

Krüger Aquacare
OnlinePOS
Vi søger en montør/tekniker til fremadstormende IT-virksomhed med speciale i restaurationsbranchen

OnlinePOS, København

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling med et socialt sammenhold udover det sædvanlige? Er du serviceminded, har basis kendskab til Windows og hænderne skruet ordenligt på? Så er det dig, vi søger, som vores nye montør i København.

OnlinePOS er en IT-virksomhed, som har specialiseret sig i udvikling og produktion af moderne POS- og betalingssystemer til restauranter, caféer og barer. Derudover leverer vi POS-systemer til mange af sommerens store festivaler og events. Vi er i hastig vækst med mange nye kunder og et stigende antal opgaver.

Vi søger en kollega til vores afdeling i København, som vil med på vores rejse og være med til at hjælpe nye kunder godt i gang med installation af vores produkter, samt servicere vores eksisterende kunder. Du træder ind i en ung kompetent afdeling med 6 medarbejdere med stor knowhow om vores produkter og kunder.

OnlinePOS
Grønne Hjem Anlæg ApSAnlægsgartner

Grønne Hjem Anlæg ApS, Gentofte

Grønne Hjem er en veldrevet familiejet havecenterkæde med afdelinger i Valby, Gentofte og Ballerup.

Som supplement til butikkerne har vi en anlægsafdeling med 10 ansatte.

Arbejdet vil bl.a. bestå af:

 • Vedligehold og haveservice
 • Nyplantning af træer, hæk, buske og bede
 • Nyanlæg af terrasser, støttemure og højbede

Med udgangspunkt i butikken i Gentofte servicerer vi private, ambassader, virksomheder mv. Vi søger nye medarbejdere til både vores grønne og grå afdeling.

Vores største fokus er kundetilfredshed og faglig stolthed, hvorfor vi aldrig tager hjem uden at efterlade et tilfredsstillende resultat.

Gem
Per Aarsleff A/S
Maskinfører, rørlæggere og håndfolk til Hovedstadens Letbane

Per Aarsleff A/S, Lyngby

Kan du lide at arbejde med varierede og udfordrende anlægsopgaver? Har du hænderne skruet godt på og kan lide en hverdag, hvor du samarbejder tæt med kolleger om løsning af opgaverne? Har du lyst til at være en del af et langvarigt projekt med en positiv holdånd?

Vi søger flere kolleger til at indgå i teamet, der udfører vores spændende anlægsprojekt Hovedstadens Letbane i løbet af de næste tre år. Vi udfører to strækninger, og du bliver tilknyttet delkontrakten ved Lyngby. Vi lægger vægt på, at vores folk udfordres i den daglige opgaveløsning og udvikler kompetencer i den retning og i det tempo, man har lyst til.

Du bliver en del af at team på 10-15 kolleger, der udfører arbejdet. I går normalt i sjak på cirka tre kolleger.

Per Aarsleff A/S
HOFORBetonspecialist

HOFOR, København

Har du viden inden for beton og befæstelse af stålkonstruktioner, og vil du være med til at optimere vedligeholdelsen af afløbssystemet i hovedstadsområdet?

Som vores nye betonspecialist bliver du en del af sektionen Geografisk Sektion Øst (GSØ), som har base på Amager ved Kløvermarken. Du bliver en del af et team på 20 erfarne kolleger, og en del af et uformelt og til tider travlt miljø.

GSØ har driftsansvar for et område, der dækker København og Dragør. Ud over den daglige drift og vedligehold yder vi driftsteknisk rådgivning til HOFORs interne Planafdeling og Projektafdeling.

Din primære opgave vil være tilstandsvurderinger samt dokumentation af tilstand på bygværker og befæstelser i bygværker, så vi får optimeret vedligeholdelsen af disse samt sikrer et godt arbejdsmiljø.

fsbVi søger en driftslederassistent til Amager Vest

fsb

Kan du holde mange bolde i luften - samtidig med at du smiler og er nærværende? Brænder du for planlægning af driftsopgaver og beboerservice? - så er du muligvis den driftslederassistent vi mangler!

Amager Vest består af afdelingerne Skyttehusene, Fælledhaven, Artillerihuset og Kronehaverne som alle ligger i Ørestaden og omfatter i alt ca. 530 lejemål. Området udvikles løbende og nye afdelinger kommer til.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads i rivende udvikling
 • løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer
 • gode muligheder for kurser, efteruddannelse og personlig udvikling
fsb
Gem
Raunstrup A/SHåndværkstaksator Storkøbenhavn og Midtsjælland

Raunstrup A/S, Glostrup

Der er høj efterspørgsel efter vores ydelser, og vi søger derfor en Håndværkstaksator til Sjælland i vores Glostrup afdeling. Raunstrup har gennem de seneste år oplevet en markant vækst, og er i dag en af Danmarks største leverandører af håndværksydelser til forsikringsbranchen.

Udover forsikringsopgaver har vi også en del serviceopgaver, for større landsdækkende virksomheder.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører:

 • Bindeled mellem Raunstrup, forsikringstager/slutbruger og de virksomheder Raunstrup leverer håndværksydelser til
 • Gennemføre alm. håndværks-/bygningstakseringer
 • Udarbejde tilbud på diverse håndværksopgaver
Triplan International A/SInternt salg – Bygningsprofiler

Triplan International A/S, Ishøj

Igennem de senere år har Triplan oplevet en markant vækst inden for salg af kundetilpassede bygningsprofiler (primært i metal) og andre løsninger til montage af facader, etagedæk og gipsvægge mv., som hurtigt, lokalt og i god kvalitet kan sættes i produktion til Triplans kunder (B2B). Til at sikre den fortsatte vækst på området søges en intern salgskonsulent til at betjene såvel eksisterende som at skaffe nye kunder. Du får følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

Jobbet:

 • Du vil få en teknisk rådgivende rolle overfor kunderne, som du sammen med vores team af dedikerede kolleger skal vejlede og servicere med viden og praktisk knowhow om bygningsprofiler
 • Din primære opgave bliver salg, service og rådgivning indenfor produktområdet bygningsprofiler
 • Dette indebærer bl.a. tilbudsgivning ud fra materialespecifikationer/tegninger mv., kalkulation samt opfølgning på tilbud (både egne og kollegernes) og ordremodtagelse m.m.
Brdr. K. Hansen
Vi har travlt og søger derfor en erfaren maskinfører

Brdr. K. Hansen, Greve

På grund af stadigt stigende efterspørgsel har Brdr. K. Hansen brug for flere medarbejdere. Vi søger derfor snarest muligt en dygtig og erfaren maskinfører til vores anlægsafdeling

Hos Brdr. K. Hansen bliver du en del af et hold bestående af dygtige håndværkere. Erfarne kolleger hvor professionalisme, kvalitet og ordentlighed er værdier, som kendetegner hverdagen. Hos os står arbejdsmiljø og sikkerhed øverst på dagsordenen – det skal gerne være gensidigt.

Vi kan tilbyde dig:

 • Mulighed for firmabil.
 • God løn i henhold til kvalifikationer.
Brdr. K. Hansen
Sweco Danmark A/S
Arbejdsmiljøkoordinator København

Sweco Danmark A/S

Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde på spændende bygge- og anlægsprojekter, og du kommer til at arbejde med koordinering i både projekterings- og udførelsesfasen.

Vi har travlt i Sweco, og der er udsigt til endnu flere nye, spændende opgaver. Som arbejdsmiljøkoordinator bliver du tilknyttet vores arbejdsmiljørådgiverteam, hvor du får dygtige og engagerede kolleger i hele landet.

Du bliver en del af et team i udvikling, hvor vi gør os umage for at skabe den bedste ramme for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er gode muligheder for at skabe din egen arbejdsdag.

Sweco Danmark A/S
Sweco Danmark A/S
Arbejdsmiljøkoordinator Fyn/Jylland

Sweco Danmark A/S, Odense, Kolding, Aarhus, Aalborg eller København

Vil du være en del af et af Danmarks stærkeste arbejdsmiljøteams? – Vi søger flere arbejdsmiljøkoordinatorer på Fyn eller i Jylland

Du bliver en del af et team i udvikling, hvor vi gør os umage for at skabe den bedste ramme for vores fælles faglige og personlige udvikling, og hvor der er gode muligheder for at skabe din egen arbejdsdag.

Vi lægger vægt på fleksibel og selvstændig opgaveløsning med stor indflydelse og ansvar, vores kultur er uformel, og vi prioriterer vores tætte kollegaskab meget højt – et godt grin og sociale arrangementer er bestemt noget der værdsættes!

Sweco Danmark A/S
Gem
Nerostein Ltd.Medarbejder til opmåling, montering og levering af stenbordplader til køkkener

Nerostein Ltd.

Vi har super travlt og leder derfor efter strukturerede, positive og servicemindede mennesker. Der er et plus, hvis du har erfaring fra køkkenmontering.

Arbejdet består af

 • Opmåling af køkken til bordplade
 • Montering af stenbordplade
 • Service og reparation

Vi tilbyder grundig træning og gode betingelser samt en konkurrencedygtig løn.

Banedanmark
Sportekniker til København

Banedanmark

Har du lyst til at være med til at vedligeholde jernbanesporene i København?

Vi søger sporteknikere, der får ansvar for alle normpligtige eftersynsopgaver inden for spor i Hovedstaden. Du kommer til at indgå i vores sporteam med tjenestested i København.

Din primære opgave bliver at udføre tilsyn og vedligehold på vores sporskifter, så vi sikkert kan køre tog. Jobbet er primært i dagtimerne, men arbejde kan også forekomme om natten.

Det er en fordel, hvis du er uddannet sportekniker. Hvis du ikke allerede er uddannet sportekniker, vil vi sørge for uddannelsen. Du vil senere også skulle uddanne dig som SR-leder, så du kan spærre spor og opsætte tavler til regulering af hastigheden på banen. Det er et krav, at du har gyldigt kørekort, kategori B.

Banedanmark
WOOD STEP A/SProjektsælger med et naturligt talent for salg

WOOD STEP A/S, Glostrup

– og med ambitioner om en spændende fremtid, hvor dit talent udfordres og videreudvikles?

WOOD STEP har omgående brug for en ambitiøs projektsælger til vores afdeling i Glostrup. Vi sørger for, at du får den nødvendige oplæring og produktforståelse. Du gennemgår et salgsoplæringsforløb på vores hovedkontor samt sidemandsoplæring blandt dine dygtige kollegaer. Herefter får du base på vores kontor/udstilling i Glostrup.

Dine arbejdsområder som projektsælger er bl.a.:

 • Salg og vejledning til entreprenører, tømmerhandler, bygmestre og arkitekter
 • Behovsafdækning gennem personligt besøg hos indkøbere og byggepladser
 • Udarbejde skitseforslag (tegne i trappeprogram)

Vi forventer, at du har god teknisk forståelse og gerne erfaring fra byggebranchen, og at du er et naturligt salgstalent med stor udstråling.

Gem
Peoplefocus ApSAccount Manager til recycling-branchen – for et grønnere Danmark

Peoplefocus ApS søger for OP System A/S

PeopleFocus ApS søger en kollega til salgsteamet hos vores kunde OP System A/S. Du får hele Danmark som legeplads og de dygtigste og mest dedikerede kollegaer i markedet.

Er du lige så ambitiøs som OP System? Har du høj faglighed, er proaktiv og har du et godt humør som er kendetegnet for kollegaerne i OP System?

Så er det måske dig, vi søger til at være med til at forme virksomheden, hvor salg og markedets bedste serviceniveau skal bringe OP System tilbage i førertrøjen.

Hovedopgaver i jobbet er blandt andet:

 • Opsøgende salg til nye og eksisterende kunder, private og offentlige
 • Yde markedets bedste service overfor kunderne
 • Løbende ajourføring af CRM system – Superoffice
 • Demonstration af maskiner i forbindelse med salg og levering
 • Udarbejde kundetilpassede tilbud via systemberegner