62 job matcher din søgning 62 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

COWI
Business Development Director

COWI, Lyngby

Do you want to strengthen our customer relations? Can you build long-term relationships with our key customers? And are you experienced in the roads sector? Then, shape a sustainable and liveable world with us.

To ensure continuous growth on multidisciplinary road projects in the Capital Region of Denmark, we are looking for a Business Development Director to join our team in Roads, Airports and Digitalisation.

We value differences and development and cultivate an environment of belonging and having fun. Because that is what brings out the best in you, at work and at home.

COWI
Gem
Mortalin
Servicetekniker til København/Nordsjælland

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til vores serviceteknikerteam i København/Nordsjælland området. Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen.

Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
RD VVS ApS Kloak-folk

RD VVS ApS, Herlev

RD VVS, EL & Kloak er et firma i rivende udvikling. Vi er i dag omkring 30 medarbejdere samlet i de tre afdelinger. Vi beskæftiger os med alt autorisationskrævende arbejde inden for VVS, El og Kloak. Vi har rigtig travlt og søger derfor en ny kollega til vores kloakafdeling.

Arbejdsopgaverne består af mindre varierende opgaver såsom renovering og nyanlæg af kloak. Vi kan tilbyde:

 • en god arbejdsplads med rare kollegaer
 • et firma med en god kultur og en god stemning ledelse og personale imellem
 • en alsidig hverdag med mange spændende og forskellige opgaver
Farum Beton A/S
Intern salgskonsulent

Farum Beton A/S

Har du lyst til at blive en del af en innovativ virksomhed i den eksklusive del af betonbranchen? Så har du nu mulighed for at blive en del af vores salgsteam i Farum.

Vores kunder er alle lige fra private, mindre og mellemstore anlægsgartnere/brolæggere til kommuner, trælaster m.v. I forbindelse med salg af vores produkter yder vi kunderne råd og vejledning og afholder diverse salgsrelaterede arrangementer.

Dine opgaver bliver ud over den daglige ordremodtagelse, bl.a. at udarbejde tilbud, personlig betjening, disponeringsopgaver og diverse ad hoc-opgaver.

Farum Beton kan tilbyde dig en spændende stilling i et uformelt og travlt miljø. Du får kontakt til mange mennesker og stor indflydelse på din egen hverdag.

Farum Beton A/S
Topsoe Refractory Engineer – Bricklayer

Topsoe, Kgs. Lyngby

We are looking for a bricklayer that wants to gain new knowledge and wants to use the profession in a new way.

You will be working at the headquarter engineering office and travelling to destinations all over the world several times a year. Doing so, you are going to explore the world of Topsoe’s many complex technologies working with a range of interdisciplinary projects.

As part of the refractory team, you will use your profession and hands-on experience to guide and control our supplier and ensure high quality of our proprietary equipment to our customers.

Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
Maxgruppen ApS Skiltemontør

Maxgruppen ApS, Kgs. Lyngby

MAXGRUPPEN er den foretrukne specialist i design, print og montering af standard og skræddersyede reklameprojekter/skilte til ejendomsbranchen, detail/automotive og events og udstillinger. MAXGRUPPEN søger skiltemontør/skiltetekniker til vores dynamiske hold, hvor erfaring, værdier og vilje trives.

MAXGRUPPEN forventer, at:

 • Du elsker at arbejde udendørs uanset vind og vejr
 • Du er entusiastisk
 • Du er praktisk anlagt

MAXGRUPPEN tilbyder:

 • Glade og professionelle kolleger
 • Afvekslende dagligdage
 • Løn efter kvalifikationer
Jobindex
Byggeøkonom til almen boligforening

Jobindex søger for Boligforeningen VIBO i København

Leder du efter et stabilt job, hvor du håndterer vores byggeøkonomi og får en stor variation af projekter? Og har du det bedst med masser af frihed til at udføre dit arbejde, mens du samtidig får mulighed for 2 hjemmearbejdsdage samt kurser og efteruddannelse?

Du har en relevant uddannelse inden for regnskab kombineret med minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling som byggeøkonom, eventuelt med kendskab til den almene boligsektor.

Interesseret?

Jobindex
Jobindex
Projektleder/senior projektleder til almen boligforening

Jobindex søger for Boligforeningen VIBO i København

Leder du efter et stabilt job, hvor du håndterer en stor variation af projekter – fra nybyg til forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder? Og har du det bedst med masser af frihed til at tage de vigtige beslutninger i dine byggesager?

Helt konkret forestiller vi os, at du:

 • har en baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt el.lign., gerne fra den almene sektor
 • har erfaring med byggeri, og du kender til samarbejdet imellem bygherre, entreprenør og rådgiver

Interesseret?

Jobindex
A/S Ikast Betonvarefabrik
Laborant Fabriksbeton Sjælland

A/S Ikast Betonvarefabrik, Greve

Ønsker du at blive en del af et effektivt og dynamisk team hos IBF fabriksbeton på Sjælland, hvor ikke to dage er ens?  Elsker du både at grave dig ned i det tekniske materiale, men samtidig også udføre masser af hands-on arbejde med betontests og forsøg? Så har vi jobbet til dig. 

Som laborant hos IBF kommer du til at arbejde med verdens mest brugte byggemateriale, som vi producerer og leverer til vores kunder.

Du modtager en grundig instruktion i dine arbejdsopgaver, men det er derfor et krav, at du tidligere har arbejdet med beton, for at sikre at den grundlæggende viden er på plads.

A/S Ikast Betonvarefabrik
Gem
Actief Hartmanns Rørlægger, Maskinfører, Brolægger eller erfaren anlægsmedarbejder

Actief Hartmanns søger for kunde i Storkøbenhavn

Vi søger folk som har lyst til at gå på større projekter, som skybrudssikring af pladser i byen, eller belægningsarbejde ved nybyggerier.

Du bliver en del af en anlægsafdeling ved en landsdækkende virksomhed, som har fokus kvalitet og bæredygtighed og arbejdsmiljø.

Normalt arbejdes der med store projekter, hvor du kommer til at etablere nye byrum på grønne områder og pladser, som skal hjælpe med opsamling af regnvand.

Indrykket:
Gem
MT Højgaard A/S
Fjernvarmefolk til grøn omstilling – Gladsaxe

MT Højgaard A/S

MT Højgaard Danmark skal være med til at sikre den grønne omstilling i Gladsaxe Kommune.

Vi søger følgende medarbejdere

 • Spunsfolk
 • Gravesjak
 • Arbejdsmænd

Vi lægger stor vægt på, at vi har en dagligdag i et trygt og sikkert arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel, og hvor alle spiller en vigtig rolle ved arbejdets udførelse.

NCC Danmark
USME Certificeret Plastsvejser

NCC Danmark, Søborg

Plastsvejser/PE Rørsmed med hænderne godt skruet på søges til NCC.

Er du Certificeret Plastsvejser/PE Rørsmed (USME), og kunne du tænke dig at have en hverdag med ansvar, i en virksomhed, hvor medarbejder-udvikling og -sikkerhed er i højsædet?

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og løn efter kvalifikationer.

NCC Danmark
NCC Danmark
Specialarbejdere til at understøtte plast-svejsere

NCC Danmark, Søborg

Specialarbejder, der ikke er bange for at tage fat, søges til NCC.

Kunne du tænke dig at arbejde ude i marken i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og sikkerhed er i højsædet?

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår og løn efter kvalifikationer.

NCC Danmark
Gem
Dansk-Skimmel A/S
2 sanitørere/nedrivere - Sjælland

Dansk-Skimmel A/S

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en nykollega, gerne mederfaring indenforrengøring, nedrivning og/eller skadeservice!

I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne. Vi sikrer os løbende, at alle medarbejdere er klædt godt på med kurser og uddannelser, så vi kan sikre den bedste kvalitet til kunden og et godt arbejdsmiljø.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
Gem
MT Højgaard A/S
Arbejdsmænd m/k

MT Højgaard A/S

Vi har vundet en stor renoveringssag i København Ø, hvor vi blandt andet skal udskifte over 3500 vinduer over de næste to år.

Som arbejdsmand hos MT Højgaard Danmark A/S vil du have mange forskelligartede opgaver på byggepladsen.

Vi tilbyder et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
Brandt Diamant A/S
Vi søger hos Brandt Diamant to montører til diamantboring og -skæring samt en montør til betonfræsning og slibning – gerne opstart hurtigst muligt

Brandt Diamant A/S, Hedehusene

Vil du arbejde med det nyeste grej i en virksomhed med mange års erfaring i branchen? Kan du arbejde selvstændigt og finde på løsninger, som lever op til vores høje standarder?

På en almindelig arbejdsdag kører du ud hjemmefra i egen værkstedsbil, stillet til rådighed af virksomheden. Opgavestyring og timeregistrering sker via vores bookingsystem. Det betyder, at du om eftermiddagen ved, hvordan din næste dag ser ud. Du kører typisk alene ud og servicerer kunderne, men det sker også, at du tager ud med flere kollegaer på et større projekt.

Brandt Diamant A/S
Xellia Pharmaceuticals ApS
Facility Supporter til farmaceutisk produktion i København

Xellia Pharmaceuticals ApS

Er du klar til en udfordrende stilling? Og vil du supportere vores Facility Team i at vedligeholde og forbedre Xellias bygninger og udendørsarealer?

Så tilbyder vi et job i vores facilityteam. Her spiller du en vigtig rolle, så Xellia fortsat kan levere antibiotika og hjælpe mennesker mod infektioner over hele verden.

Som vores nye facility supporter får du ikke to dage, der er ens. Du kommer vidt omkring i Xellias bygninger og udendørsarealer, hvor 650 kolleger dagligt færdes.  

Her står du for tilsyn og koordinering, og hvis noget skal fikses eller repareres, tilkalder du eksterne serviceleverandører til at udføre opgaven. Det er f.eks. vigtigt, at der er styr på alt fra produktionslokaler til kloakker. Der må ikke være huller i døre, så skadedyr kan komme ind, eller sprækker i gulvene, for det kan ødelægge Xellias medicinproduktion

Xellia Pharmaceuticals ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV