34 job matcher din søgning 34 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 34 resultater.
Lidl Danmark K/SKørende hushåndværker til København og Nordsjælland

Lidl Danmark K/S

Det er vigtigt, at vores Lidl butikker afspejler den høje kvalitet, som vores varer har. Hvis inventar, installationer eller andet i butikkerne bliver beskadiget eller skal udskiftes, skal der fra centralt hold tages action. Vi søger derfor en kørende hushåndværker, som skal sikre drift og vedligeholdelse af vores butikker i København og Nordsjælland.

Om jobbet

 • Udbedring af skader som vores butikker elektronisk melder ind til ejendomskontoret. Opgaver tildeles pr. mail og iPad fra ejendomskontoret i Køge, og opgaverne vil primært ligge i vores butikker i København og Nordsjælland
 • Forebyggende vedligehold af bygningerne
 • Løbende dialog med butikschefer om drift af deres butik og teknik

Vi tilbyder

 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og godt humør
 • En spændende stilling, der vil udfordre og udvikle dig fagligt som personligt
 • En udfordrende og varierende arbejdsdag
Lidl Danmark K/S
Per Aarsleff A/S
Formand til kloakarbejde på Vestsjælland

Per Aarsleff A/S

Er du god til at skabe relationer og få samarbejder til at fungere? Har du erfaring med at løse anlægsprojekter, og vil du være med til at skabe resultater ved selvstændigt at styre dine opgaver? Forstår du at motivere dine folk og skabe høj trivsel?

Vi søger en dygtig og erfaren formand til vores projekt i Sejerøbugten ved Odsherred. Projektet er en totalentreprise og omhandler kloakering af et større sommerhusområde. Selve projektet er en rammeaftale mellem Per Aarsleff A/S og Odsherred Forsyning, der løber frem til 2024.

Dine arbejdsopgaver som formand

 • Styring af mandskab og maskiner samt medvirken til indkøb af materialer
 • Bidrage til daglig planlægning og koordinering
 • Styring af egenproduktion og underentreprenør
Per Aarsleff A/S
PEAB Asfalt A/STraktorfører

PEAB Asfalt A/S, Næstved

Vi søger én ny traktorfører til asfalthold med opstart snart i Næstved.

Trives du med udendørs arbejde og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende flyttes? Vil du være del af et skønt fællesskab?

Lige nu søger vi en erfaren traktorfører, der er vant til at styre sprøjtetraktoren, inden der skal lægges asfalt. Som traktorfører bliver du del af et stort hold, hvor god stemning og et godt samarbejde står højt på listen.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har lyst til at indgå i et velfungerende team og være en del af et mellem maskinhold
 • Er mødestabil og tager ansvar
Bravida Danmark A/S
Gravefolk til anlægsarbejder

Bravida Danmark A/S, Køge

Det går stærkt hos Bravida og til vores fjernvarme afdeling i Køge søger vi derfor nye gravefolk til anlægsarbejder ved fjernvarmerør og gerne hele sjak, som har opbygget erfaring med diverse former for anlægsarbejder.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde hver dag, da vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang til arbejdet.

Vi tilbyder et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål. I Bravida har vi gode og stabile løn- og arbejdsforhold, herunder mulighed for pensionsordning og helbredssikring. Der er ordnede forhold med nyere biler og maskiner til udførslen af det daglige arbejde.

Bravida Danmark A/S
SSG A/S
Vi søger fugtteknikere til hele SSG

SSG A/S

Er du håndværker (Tømrer/Murer) med en videregående byggeteknisk uddannelse og erfaring med sags- og projektstyring, er du måske vores nye fugttekniker i SSG?

Med baggrund i et ambitiøst udviklingsprojekt i fugtorganisationen i Danmark, søger vi fugtteknikere til hele landet. Med 13 centre placeret i hele Danmark, er din kommende arbejdsplads måske i nærheden af dig.

Dine primære ansvarsområder bliver

 • Vurdering af skadesomfang samt igangsætning af nødvendige tiltag
 • Etablering af affugtning
 • Udførelse af løbende tilsyn inkl. fugtmålinger, rapportering og dokumentation i diverse IT-systemer
SSG A/S
PEAB Asfalt A/SVejarbejdere - Øst

PEAB Asfalt A/S, Køge

Trives du med udendørsarbejde og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende flyttes? Vil du være del af et skønt fællesskab?

Så har vi måske jobbet for dig.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har lyst til at indgå i et mindre velfungerende team, med gode kollegaer.
 • Har et godt humør og er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstid.
 • Tager ansvar og er mødestabil.
Snedkermester Arne Pedersen A/SMurer

Snedkermester Arne Pedersen A/S, Greve

Murer! Søger du – de bedste kollegaer, frihed under ansvar, trivsel på arbejdspladsen, så se lige her ...

Vi er en moderne arbejdsplads, som sætter medarbejderen i højsædet. Som medarbejder hos Snedkermester Arne Pedersen bliver du en del af en veletableret virksomhed i konstant udvikling, der har trivsel øverst på agendaen.

Vi udfører større entrepriser i fag- og hovedentrepriser:

 • Totalistandsættelse af flyttelejligheder
 • Diverse vedligeholdelsesopgaver
 • Flyttelejligheder
 • Erhvervskunder
Lidl Danmark K/SOmbygningskoordinatorer til nyoprettede stillinger

Lidl Danmark K/S, Køge

Det går rigtig stærkt i Lidl og vi åbner jævnligt nye butikker. Samtidig går vi i gang med en gennemgribende modernisering og ombygning af vores eksisterende butiksnet og til dette udvider vi nu vores team i Region Øst med fem nye kolleger. Du får base på vores Logistikcenter i Køge, men vil som oftest køre til vores butikker fra din bopæl i den bil, vi stiller til rådighed.

Du vil indgå i et team med én afdelingsleder, én projektleder som også vil være din daglige sparringspartner samt fem-otte kolleger der ligesom du bliver ansvarlig for ombygningen i de butikker, I hver især bliver tildelt. En arbejdsdag vil typisk indeholde:

 • Kontakt til håndværkere ofte på engelsk eller tysk
 • Styring af tidsplan for den enkelte butik
 • Varemodtagelse og organisering af inventar
Lidl Danmark K/S
Lokaltog A/S
Banebetjent til sporvedligehold i Odsherred

Lokaltog A/S

Til vores afdeling for infrastruktur i Odsherred v/Asnæs, søger vi endnu en erfaren medarbejder til at vedligeholde og servicere Lokaltogs infrastruktur.

Er du i god fysisk form, trives du med udendørs arbejde og har du hænderne skruet rigtigt på, kan denne stilling være noget for dig.

Som banebetjent får du et alsidigt job med en stor grad af selvstændighed. Opgaverne er mange og forskellige, ligesom de foregår på mange forskellige tidspunkter af døgnet. Derfor er det vigtigt, at du trives med nat- og weekendarbejde. I vinterhalvåret vil du desuden indgå i virksomhedens vinterberedskab.

Lokaltog A/S
Viktech P/SDygtig, gerne nyuddannet projektleder søges til nedgravning af fiber på Sjælland. Startløn 45.000 + bonus, bil, pension og sundhedsforsikring

Viktech P/S søger for kunde

På vegne af en entreprenørvirksomhed med afdelinger i hele Danmark, søges, til virksomhedens afdeling i Københavnsområdet, en struktureret og arbejdsom – gerne nyuddannet – projektleder til anlægsprojekter primært inden for fiber og mindre anlægsprojekter.

Vi søger en dygtig projektleder, der både kan sikre styring, kvalitet og god økonomi på projekterne. Som projektleder får du en udfordrende stilling, hvor du får ansvaret for projektledelse af forskellige projekter. Entrepriserne er primært inden for nedgravning af fiberrør, men vil på sigt udvikle sig inden for anlægsområdet.

Arbejdsopgaverne i stillingen vil være projektledelse på egne projekter fra start til slut. Du vil have din naturlige gang ude i marken, hvor du arbejder tæt sammen med dine formænd på pladserne.

NCC Danmark
NCC Vejservice søger 1-2 nye medarbejdere til driftsopgaver på Storebæltsbroen

NCC Danmark

NCC er én af de største leverandører på det danske marked indenfor vejservice.

Til vores afdeling på Storebælt, som står for vedligehold og vejtjeneste på Storebæltsbroen, søger vi nye medarbejdere til det udførende team på broen.

Vi forventer:

 • at du har relevant praktisk erfaring fra vejen
 • at du evt. har kurset ”Vejen som arbejdsplads”
 • at du har kørekort til lastbil og hænger

Vi tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads med ”gang i” og hvor sikkerheden er i højsædet, desuden er afdelingen fyldt med rigtig gode kolleger, som vil gøre alt for at hjælpe dig på vej.

NCC Danmark
Kloakkompagniet ApSServicemedarbejder til kloakservice

Kloakkompagniet ApS, Greve

 • Vil du have et selvstændigt job i et godt team af friske og udadvendte folk?
 • Kunne du tænke dig at udvikle dig i takt med, at vi vokser, så du på sigt får mere ansvar?
 • Og vil du have en attraktiv lønpakke med en garantiløn på minimum 25.000,00?

Så klik her og læs mere.

Per Aarsleff A/S
Maskinfører til projekt i Odsherred Kommune

Per Aarsleff A/S

Har du erfaring med at arbejde med jord- og kloakopgaver? Er du en erfaren maskinfører og kan du lide en hverdag, hvor du samarbejder tæt med kolleger om løsning af opgaverne?

Vi søger en maskinfører, som har lyst til at indgå i et af vores sjak typisk bestående af 2-3 personer. I bliver en del af et større projekt med 15-16 kolleger, som laver spildevandskloak for Odsherred Forsyning i sommerhusområderne ved Sejrøbugten. Arbejdet for forsyningen er en længerevarende aftale, der er indgået, hvor der skal anlægges spildevandskloak i flere sommerhusområder.

Jeres hverdag foregår sammen i sjakket, hvor I typisk går to rørlæggere og en maskinfører sammen. Det er derfor vigtigt, at I har gode samarbejdsevner og trives i en hverdag i tæt samarbejde.

Per Aarsleff A/S
Per Aarsleff A/S
Rørlæggere til projekt i Odsherred Kommune

Per Aarsleff A/S

Har du erfaring med at arbejde med jord- og kloakopgaver? Har du hænderne skruet godt på og kan du lide en hverdag, hvor du samarbejder tæt med kolleger om løsning af opgaverne?

Vi søger rørlæggere, som har lyst til at indgå i et af vores sjak typisk bestående af 2-3 kolleger. I bliver en del af et større projekt med 15-16 kolleger, som laver spildevandskloak for Odsherred Forsyning i sommerhusområderne ved Sejrøbugten. Arbejdet for forsyningen er en længerevarende aftale, der er indgået, hvor der skal anlægges spildevandskloak i flere sommerhusområder.

Jeres hverdag foregår sammen i sjakket, hvor I typisk går to rørlæggere og en maskinfører sammen. Det er derfor vigtigt, at I har gode samarbejdsevner og trives i en hverdag i tæt samarbejde.

Per Aarsleff A/S
Viktech P/SSalgskonsulent med høj indtjeningsmulighed, byggebranchen Sjælland

Viktech P/S

Drømmer du om nye udfordringer, hvor du bliver klædt på til en selvstændig hverdag med salg og store indtjeningsmuligheder? Hvor du har stor frihed og indflydelse på din egen arbejdsdag og indtjening? En

Vi søger nu en profil, der har gejst og vilje til at opbygge sit eget distrikt, hvor indsats og succes kan ses på lønchecken. En afvekslende arbejdsdag med salg af personaleløsninger, masser af kundekontakt og hvor du sætter dit præg på dit eget distrikt. Du får selvstændigt til opgave at sælge virksomhedens højkvalitets personaleløsninger til byggebranchen på Sjælland.

Din dag vil typisk starte med opstart af medarbejdere ude hos nye kunder. Herefter vil dagen være en blanding af at:

 • Opsøge og vedligeholde relationer til relevante beslutningstagere.
 • Opsøge salgsmuligheder til højere indtjening til dig.
 • Planlægge, gennemføre, prioritere og følge op på dine salgsbesøg/salgsmuligheder.
Mortalin
Servicetekniker til Midtsjælland

Mortalin

En af vores dygtige kollegaer går på efterløn og vi søger derfor en ny kollega til vores serviceteknikerteam på Midtsjælland. Vi leder efter dig, der ønsker at gøre en forskel for vores kunder hver dag.

Vores nye kollega får arbejdssted i det midtsjællandske i området omkring Ringsted, Borup og Sorø. Vi forventer, at du bor i lokalt i det område du servicerer.

Du har en afgørende rolle, da du er vores ansigt udadtil og er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre. Du vil rådgive vores kunder omkring effektiv forebyggelse mod skadedyr og du bekæmper, hvis skaden er sket.

Thermo Fisher Scientific
Facility-tekniker

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Vi søger en ny Facility-tekniker til vores Facility-team i Roskilde. I denne stilling vil du arbejde med drift og vedligeholdelse af bygninger samt tekniske systemer. Du vil også fungere som en del af beredskabet ved brand og kritiske nedbrud samt drift af servicefunktioner tilknyttet facility.

Du vil fungere som en del af beredskabet ved brand og nedbrud på systemer som understøtter produktionen. Det er en forudsætning for ansættelse at indgå i tilkaldevagtordning jf. særskilt aftale.

Du vil varetage den daglige drift og planlægge, koordinere og dokumentere vedligehold af:

 • Brand- og sikringssystemer
 • Elektrisk forsyningssystem og belysning
 • Kontrol og overvågning (CTS)
Thermo Fisher Scientific
Køge Hospital Project Team I/SStruktør/Betonarbejder

Køge Hospital Project Team I/S

Køge Hospital Projektet vil blive en omfattende udvidelse af det nuværende sygehus i Køge, hvilket også kommer til at inkludere en komplet renovation. Når denne renovation er færdig, vil der blive åbnet for udvidede speciale-afdelinger, samt nye afdelinger til forskning og samler derved Sjællands Universitets Hospital under ét tag.

Vi vil kunne tilbyde dig et spændende job, hvor du selv har mulighed for at komme med input og have indflydelse på stillingen.

Vi forventer af dig:

 • Du har erfaring med betonarbejde og armering.
 • Du er faglært struktør eller har stor erfaring indenfor området.
 • Du er i god fysisk form.
LM Gruppen ApS
Vi søger maskinførere, håndfolk, fiberfolk og brolæggere til arbejde på Sjælland

LM Gruppen ApS, Køge

Har du bred erfaring med at lægge fiberkabler? Så er du måske parat til at blive vores nye kollega i en af Danmarks førende fibergravningsvirksomheder.

Som vores kollega deltager du og dit team i nedgravning af fiberrør på Sjælland. Vi tilbyder en god fastansættelse med mulighed for at vælge mellem en 4- eller 5-dages arbejdsuge. Her får du en varieret arbejdsdag, hvor du bl.a.:

 • kører gravemaskine og graver render, start- og sluthuller samt laver reetablering
 • hjælper med at trække rør
 • laver skydninger med jordraket
 • fjerner fliser eller skærer asfalt bort samt udfører reetablering
 • monterer fiberbrønde eller diverse fiberskabe.
LM Gruppen ApS
Ishøj Hegn A/S
Montører til montage af hegn på Sjælland

Ishøj Hegn A/S

Er du til frisk luft, fysisk arbejde, tidligt fri og godt kammeratskab med masser af værkstedshumor?

Du kender os sikkert fra de blå skilte rundt omkring i landet. Vi er nemlig Sjællands største hegnsfirma.

”Jeg garanterer, at du både får et rigtig godt arbejde og en sjov dag i vores team,” fortæller montør Jørgen, der har en baggrund som bådmekaniker og bagagemedarbejder i lufthavnen.

Du monterer forskellige typer af hegn, støjvægge, porte, låger, bomme, pullerter m.m. i hele Danmark.

Arbejdet foregår udendørs året rundt, og du møder direkte på montagestedet sammen med en kollega.

Der vil være mulighed for at benytte firmaets bil uden for arbejdstid.

Ishøj Hegn A/S