47 job matcher din søgning 47 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HTH
Koordinator-/Projektleder

HTH, Næstved

Se video om HTH som arbejdsplads

Som Koordinator-/Projektleder kommer du til at indgå i vores montageafdeling, hvor du sammen med erhvervsteamet, som er placeret i Vejle, Horsens, Kolding og Næstved, skal være med til at koordinere og projektstyre i forbindelse med implementering af vores projekter hos eksisterende og nye kunder.

Der er tale om et selvstændigt job med bred kontaktflade og gode kollegaer, som du kan trække på og lære af.

HTH
Arkil A/S
Arkil søger medarbejder til grundvandssænkning i Greve afdelingen

Arkil A/S

- Bliv del af et fagligt stærkt grundvandsteam, der består af erfarne grundvandsteknikere, miljøteknikere og borebisser, der alle besidder det lovmæssige A+B brøndborercertifikat.

Du bliver ansat i vores grundvandssænkningsafdeling i Greve, hvorfra vores team køre ud og etablerer små og store grundvandssænknings anlæg over hele landet. Vi holder udgravninger tørre, f.eks. når der skal udføres anlægskonstruktioner dybere end det naturlige grundvandsspejl.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og professionelle samarbejdsklima.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
A/S Ikast Betonvarefabrik
Laborant Fabriksbeton Sjælland

A/S Ikast Betonvarefabrik, Greve

Ønsker du at blive en del af et effektivt og dynamisk team hos IBF fabriksbeton på Sjælland, hvor ikke to dage er ens?  Elsker du både at grave dig ned i det tekniske materiale, men samtidig også udføre masser af hands-on arbejde med betontests og forsøg? Så har vi jobbet til dig. 

Som laborant hos IBF kommer du til at arbejde med verdens mest brugte byggemateriale, som vi producerer og leverer til vores kunder.

Du modtager en grundig instruktion i dine arbejdsopgaver, men det er derfor et krav, at du tidligere har arbejdet med beton, for at sikre at den grundlæggende viden er på plads.

A/S Ikast Betonvarefabrik
Tagrens A/S To tagrensere/tagmalere søges

Tagrens A/S, Rønnede, Hillerød eller Hornbæk

Da kalenderen allerede er godt fyldt, har vi brug for nogle solide arbejdskræfter.

Arbejdstid ligger i tidsrummet 06.00 – 16.00 (mest fra 06 og frem).

Der stilles firmabiler til rådighed til arbejdet.

95 % af vores kunder er private.

Vi giver dig en god timeløn, frihed under ansvar samt sidemandsoplæring.

Arkil A/S
Formand til anlægs- og fjernvarmeopgaver

Arkil A/S, Næstved

Vi har travlt og søger endnu en formand, der kan lede vores dygtige team, når vi udfører spændende projekter på hele Sydsjælland. Har du lyst til at være en del af en stabil virksomhed med gode kollegaer og udviklingsmuligheder, så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af vores anlægsafdeling i Næstved. Vi har travlt og udfører projekter inden for fjernvarme, byggemodning, kloakrenovering, vejanlæg og jordarbejder. Mange opgaver løses i samarbejde med kollegaer fra Arkils øvrige afdelinger (Miljøteknik, Klimasikring, Asfalt, Fundering, Bro & beton og Grundvandssænkning).

Du får ansvaret for at lede egenproduktionen på projekterne, herunder daglig planlægning af opgaver samt sikkerhed og arbejdsmiljø i forbindelse med udførelsen af arbejdet.

Malmos A/S
Anlægsgartner

Malmos A/S, Roskilde

Se video om Armorica Danmark ApS som arbejdsplads

Vi søger dig som er faglært anlægsgartner eller dig som har nogle års erfaring indenfor entreprenørbranchen.

Malmos Landskaber:

 • Vi tilbyder ordnede forhold og en lønpakke som afspejler dine kvalifikationer.
 • Vi udvikler vores medarbejdere, så du får naturligvis både personlige og faglige udviklingsmuligheder.
 • Vi sætter godt kollegaskab højt, og arbejder i et miljø der er præget af en uformel omgangstone og høj faglighed.
Malmos A/S
Gem
Dansk-Skimmel A/S
2 sanitørere/nedrivere - Sjælland

Dansk-Skimmel A/S

Har du lyst til at være med i en spændende virksomhed i rivende udvikling? Vi søger en nykollega, gerne mederfaring indenforrengøring, nedrivning og/eller skadeservice!

I Dansk-Skimmel kommer du til at arbejde sammen med engagerede og kompetente kolleger, hvor ideer og kreative løsninger altid er velkomne. Vi sikrer os løbende, at alle medarbejdere er klædt godt på med kurser og uddannelser, så vi kan sikre den bedste kvalitet til kunden og et godt arbejdsmiljø.

De primære arbejdsopgaver vil være:

 • Sanering af skimmelsvamp
 • Nedrivningsopgaver
 • Affugtningsopgaver
Dansk Dekommissionering
Stabil og initiativrig håndværker til håndtering af radioaktivt affald

Dansk Dekommissionering, Roskilde

Grundet øget opgavemængde søger vi nu en forstærkning til vores team af dygtige håndværkere, der er med til at løse opgaven med at dekommissionere de tidligere nukleare anlæg på Risø

Din kerneopgave vil blive neddeling af radioaktive emner i vores neddelingsfacilitet, hvor du, ofte iført dragt og åndedrætsværn, skal bearbejde primært metal, så det kan pakkes i containere. Dette arbejde foregår sammen med en anden kollega, således at man oftest er 2 personer i neddelingsfaciliteten.

Som ansat hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, der prioriterer work/life-balance, og med et tæt samarbejde på tværs af fag.

Dansk Dekommissionering
Fiber Entreprenøren ApS Skydesjak og medarbejdere til grave-afdeling

Fiber Entreprenøren ApS

Grundet stor ordretilgang søger Fiber Entreprenøren ApS folk til at styrke vores graveafdeling i det vi har travlt med nedgravning af fiber, samt andre anlægsopgaver i vores graveafdeling. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Kundestik og nedlægning af Trace samt reetablering
 • Reetablering, som vi sætter stor fokus på, er i orden
Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
A/S Ikast Betonvarefabrik
Blandemesterassistent IBF Greve

A/S Ikast Betonvarefabrik

Ønsker du at blive en del af et effektivt og dynamisk team på vores værk i Greve, hvor ikke to dage er ens? Så har vi jobbet til dig.

Som blandemesterassistent kommer du til at arbejde med verdens mest brugte byggemateriale, som vi producerer og leverer til vores kunder.

Du får et job med udfordringer og gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling, hvor du får indflydelse på din egen arbejdsdag.

A/S Ikast Betonvarefabrik
Gem
Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning Tagrenderenser

Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning

Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning søger yderligere en medarbejder til vores firma. Af uddannelse skal du være maler, smed, mekaniker, brolægger eller andet håndværk. Måske du er en "handyman", der har hænderne skruet rigtigt på.

Synes du, det er fedt at få leveret opgaver dagligt, at arbejde i det fri, møde nye mennesker hver dag og gøre andre mennesker glade, så er dette job noget for dig.

Arbejdstøj: Du får arbejdstøj og sikkerhedssko til at udføre jobbet.

Firmabil: Du har kørekort.

Gem
Rentokil Initial A/S
Skadedyrstekniker – Food & Pharma Sjælland

Rentokil Initial A/S

Vi søger til vores skadedyrsafdeling på Sjælland en fuldtidsansat skadedyrstekniker, som skal være en del af et højprofil-team i rivende udvikling.

Teamet hedder Food & Pharma og tager udgangspunkt i større fødevare-, pharmavirksomheder eller virksomheder med særlige krav til skadedyrssikring. Her går vi op i at være på forkant med problemer, i dialog med kunder og arbejde inden for de enkelte kunders standarder.

Vi kan bl.a. tilbyde:

 • Firmabil, arbejdstelefon, tablet og eget værktøj
 • En lønpakke, som du selv har mulighed for at bearbejde med bonus og provision
 • Du vil gennemgå et internt modulopbygget træningsforløb og fortsætte din uddannelse løbende
Rentokil Initial A/S
Gem
Dansk-Skadeservice Skadeleder – Sjælland

Dansk-Skadeservice

Du skal kunne håndtere dels at være i marken, lave fugtmålinger, mycometertests, tjekke entrepriser under udførelse, samt være på den administrative side og have kunde-/taksatorkontakt samt planlægge for medarbejdere.

Derudover vil der være akutte udkald samt telefonvagt.

I Dansk Rengøring og Dansk-Skadeservice tilbyder vi:

 • Ansættelse i en virksomhed med et godt kollegialt sammenhold, og hvor din trivsel er i højsædet.
 • Løn svarende til kvalifikationer.
 • At du får muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt.
Gem
Bravida Danmark A/S
Vi søger en leadbuyer til Bravida

Bravida Danmark A/S

Vil du bistå Bravidas afdelinger med at skabe synergi og besparelser på indkøb af komponenter inden for El?

Derudover skal du i samarbejde med indkøbschefen, som du refererer til, bidrage til at gøre indkøbsafdelingen endnu mere synlig og føre strategien ud i livet.

Du får en selvstændig stilling, hvor frihed under ansvar vægtes højt.

Bravida Danmark A/S
DK Beton A/S
Vi søger 2 blandemestre til hhv Ringsted og Avedøre

DK Beton A/S

Har du lyst til at blande beton til omfattende byggeprojekter? Vi søger to blandemestre – en til værket i Avedøre og en til værket i Ringsted.

Som blandemester får du efter oplæring ansvar for at producere færdigblandet beton. Blandingen af beton sker via vores IT-systemer, som du betjener. Derudover kommer du til at:

 • bestille materialer i henhold til produktionsplaner.
 • sørge for, at planlagt logistik mellem betonværk og byggeplads/kunder fungerer.
 • have løbende dialog med kunder og leverandører, både personligt og via telefon.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår, herunder mulighed for pensionsordning, tandforsikring og sundhedsforsikring, 5 ugers ferie og 5 feriefridage, feriegodtgørelse.

DK Beton A/S
Gem
NCC Danmark
NCC/Hercules søger folk til ankersjak: Blandemand og fører til 8t gravemaskine

NCC Danmark

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed, hvor du får en fast stilling med gode, erfarne kollegaer og et godt arbejdsmiljø?

Opgaverne vil være fordelt i hele landet, så du skal være indstillet på at rejse mellem pladser i hele Danmark.

Vi tilbyder den rette person et selvstændigt og ansvarsfuldt job.

NCC Danmark
Gem
Lokaltog A/S
Medarbejder til sporvedligehold i Asnæs

Lokaltog A/S

Er du i god fysisk form, trives du med udendørs arbejde og har du hænderne skruet rigtigt på, kan denne stilling være dit næste job.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads Som banebetjent får du et alsidigt job med en stor grad af selvstændighed. Opgaverne er mange og forskellige, ligesom de foregår på mange forskellige tidspunkter af døgnet. Derfor er det vigtigt, at du trives med nat- og weekendarbejde. I vinterhalvåret vil du desuden indgå i virksomhedens vinterberedskab.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være eftersyn, reparationer og vedligeholdelse af spor, perroner, bygninger og grønne områder.

Lokaltog A/S
Gem
Service-rens ApS
Håndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Se video om Service-rens ApS som arbejdsplads

Du skal være præsentabel og kunne møde ind, når det passer vores kunder. Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland, og mest inden for "normal arbejdstid".

Vi ser helst at du er bosat i Aarhus og/eller omegnen.

I travle perioder forventer vi fleksibilitet, da overarbejde kan forekomme. Natarbejde samt overnatning kan forekomme i perioder.

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Service-rens ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV