56 job matcher din søgning 56 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PRO&CO Blandemester

PRO&CO søger for IBF Fabriksbeton Aarhus i Lystrup

Når IBF leverer ”Beton til Tiden” – er det resultatet af dygtige og motiverede medarbejdere, som hver dag arbejder målrettet for at leve op til det kendte motto. Som blandemester for IBF Fabriksbeton Aarhus, får du til opgave, at lede og motivere medarbejderne i den daglige drift, og mod fælles mål.

Helt kort vil din opgave blive, at sikre, at afdelingens medarbejdere har de nødvendige informationer og de bedste forudsætninger, for at få den rette kvalitet af færdigbeton leveret til tiden. Denne opgave kræver et stort overblik, faglig viden og ikke mindst et godt kendskab til sit team.

IBF tilbyder en lønpakke indeholdende en fast månedsløn plus tillæg for overarbejde, pension, fritvalgsordning og sundhedsforsikring.

PRO&CO
Kredsløb
Specialarbejder til kraftvarmeværk

Kredsløb, Aarhus

Vil du hjælpe med at sikre tilførsel og rette kvalitet af brændsel, så vi kan producere grøn varme og energi? Så er du måske vores nye medarbejder til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværker.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Krankørsel (traverskraner) fortrinsvis ved affaldsmodtagelsen, men også i halmladen på afløserbasis.
 • Modtagekontrol af brændsel.
 • Vedligeholde og rengøre produktionsanlæg.
Kredsløb
Gem
InGear ApS Murere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend.

InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.

KOMPOSITlageret.dk ApS Hegnsmontør til opsætning af hegn til virksomhed i vækst!

KOMPOSITlageret.dk ApS, Stilling

Vi brænder for at give havefolk den bedste kvalitet til de laveste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har store ambitioner, og er i konstant udvikling.

Hos os vil du finde et uformelt arbejdsmiljø, hvor humøret er højt og hvor vi altid er klar til at hjælpe hinanden. Arbejdsstedet vil være i hele landet, med udgangspunkt i Stilling. Hvor vi har showroom og lager. Arbejdstiden vil være mandag til torsdag.

Vi søger to medarbejdere, som er klar på en montør stilling, hvor man har mange alsidige opgaver. Du vil have kontakt til vores kunder. Du må gerne have hænderne skruet rigtigt på, og have fokus på detaljerne. Du er vores ansigt udadtil, derfor er det vigtigt at du er serviceminded.

Gem
MT Højgaard A/S
Rørlægger – Anlæg Vest

MT Højgaard A/S

I vores forretningsenhed 'Anlæg Vest', søger vi lige nu efter flere rørlæggere, som kan være med til at få os i mål med vores projekter. 

De rørlæggere vi leder efter skal kunne sige ja til nedenstående:

 • Du har kendskab til forskellige maskiner og har gyldigt kørekort
 • Du kan læse kloaktegninger og afsætte koter
 • Du har rørlæggerbevis og gerne erfaring med anlægsopgaver
KJ Porte Skal du med på holdet som port- og servicemontør hos KJ Porte?

KJ Porte, Kjellerup

Port- og servicemontør søges til KJ Porte – fordi vi ønsker at udvide vores montørstab og fordi vi har travlt!

Kan du lide at omsætte dine kræfter til gode resultater, og har du lyst til at være en del af veletableret portfirma, som er inde i en rivende udvikling?

Hos KJ Porte A/S leverer vi alle typer industriporte og garageporte til mange forskellige kunder indenfor industri, privat og landbrug, og du vil være med til at levere, montere og servicere disse typer af porte. Vi møder på firmaets adresse eller direkte hos kunden, og når “leddet er lukket”, vender vi retur til hjemmet eller firmaadressen.

GMB Entreprenør Formand

GMB Entreprenør, Fårvang

Hos GMB Entreprenør søger vi en Formand til at varetage den daglige drift af virksomhedens entreprise på byggepladser, hvor vi i fællesskab løser opgaver inden for primært jord, kloak og beton. Her vil du stå for den daglige ledelse af 5-20 medarbejdere, der er tilknyttet det enkelte projekt.

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 • Deltagelse i bygge- og sikkerhedsmøder
 • Koordinering med bygherres byggeleder
 • Koordinering med VVS- og el-entreprenører
Elgaard Mancom
Uddannelsesledere

Elgaard Mancom søger for Learnmark Horsens

Med reference til afdelingschefen får du i en nyoprettet stilling ansvaret for den daglige ledelse og den pædagogiske sparring med underviserne på byggeri.

Dit primære ledelsesfokus knytter sig til grund- og hovedforløb på uddannelserne. Her består den ene afdeling af tømrer, tagdækker og bygningsmaler og den anden afdeling består af murer, struktør og stenhugger. Du deltager i afdelingsledelsen på Learnmark Tech, der består af 7 uddannelsesledere og afdelingschefen.

Du får som nærmeste personaleleder ansvaret for en engageret og dygtig gruppe af medarbejdere, herunder arbejdsplanlægning, medarbejderudvikling og -trivsel. Hertil kommer øvrige ledelsesopgaver som planlægning, økonomi, elevaktiviteter og strategiimplementering i din afdeling.

Elgaard Mancom
MT Højgaard A/S
Formand til Jord

MT Højgaard A/S, Risskov

Er du god til at planlægge og eksekvere, og har du erfaring med at få kolleger til at arbejde sammen med dig om at lykkes? Vi er i fuld gang med at udvide vores Jord-afdeling yderligere i MT Højgaard Danmark og søger endnu en formand, der kan hjælpe med at komme i mål med de mange projekter, vi har i gang rundt om i primært Jylland.

Vi har god erfaring med at tildele ansvar og frihedsgrad til at kunne løse jobbet som formand. Du får indflydelse på, hvordan din arbejdsdag skal se ud, herunder om du ønsker en 4-dages uge. Vi har store ambitioner i afdelingen, og du vil få mulighed for at sætte dit præg på en hverdag, hvor vi arbejder på fortsat at have en god og velfungerende afdeling, med kolleger der bliver i mange år.

Hybel Midt A/S Byggerådgiver til Vestjylland

Hybel Midt A/S, Horsens

Din hverdag er fyldt med kundemøder, hvor du lytter og sparrer med vores kunder omkring indretning, arkitektur, materialer, byggebudget m.m.

Din rolle er fri og kontaktfladen er bred – lige fra banker og advokater til VVS-folk og entreprenører.

Vi tilbyder en spændende stilling med kollegaer, der brænder for at bygge huse og give kunderne en perfekt oplevelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
NCC Danmark
Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland

NCC Danmark

Fræserførere og bobcatførere søges til spændende asfaltopgaver på Sjælland.

Du bliver tilknyttet vores fræserafdeling i Greve, hvor vi har et godt sammenhold og en stor erfaring, så der vil være gode muligheder for at få den rigtige oplæring og sparring, når du starter job hos os.

NCC Danmark
GSV Materieludlejning
Teknisk dygtig servicemedarbejder til Danmarks førende materieludlejer

GSV Materieludlejning, Brabrand

Har du flair for både mennesker og maskiner, så du kan sikre tilfredse kunder hver dag? Så tilbyder vi en arbejdsplads med et solidt onboardingforløb, sidemandsoplæring og sparring blandt gode kolleger samt masser af udviklingsmuligheder. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Du bliver en del af vores klargøringsafdeling i Brabrand lidt udenfor Århus. Vi er et team på ti servicemedarbejdere med mange forskellige uddannelsesbaggrunde.

Vi har mange forskellige maskiner igennem klargøring hver dag, alt fra håndværktøj og lifte til de helt store gravemaskiner, og der kommer hele tiden nye maskiner til. Det sikrer en stor alsidighed i opgaverne.

GSV Materieludlejning
Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S
Er du vores nye kloakmedarbejder?

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S

Har du hænderne skruet rigtigt på og har erfaring med kloakarbejde, så er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af vores team, der kloakerer sommerhusområderne i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Arbejdet består af nedgravning af vakuum-, tryk- og gravitationsledninger, rørsvejsning, sætning af brønde og retablering af grusveje.

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med kloakarbejde, og det er en fordel, hvis du har rørlæggerbevis eller erfaring som rørlægger.

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S
Gem
N1 A/S Entreprenør som bidrager til drift og vedligehold af 60 kV-luftledninger

N1 A/S

Vil du med på holdet og arbejde med drift og vedligeholdelse af N1s ca. 2400 km 60 kV-luftledninger – og trives du med en hverdag i det fri, hvor du arbejder med luftledninger, kraner, lastvogne og traktorer?

Du bliver en del af Drift & Vedligehold 60 kV, der består af to fagligt stærke teams på i alt 34 udekørende teknikere.

I samarbejde med afdelingens faglige specialister sikrer I, at N1’s 60 kV-anlæg fra grænsen i syd til Børglum i nord konstant forsyner N1’s ca. 800.000 kunder med strøm.

N1 A/S
STARK Danmark
STARK Århus Havn søger Salgsrådgiver til Vand & Afløb

STARK Danmark

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som Salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være: 

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje.
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter.
STARK Danmark
Quist & Bülow VVS VVS-montør søges til Aarhus og omegn

Quist & Bülow VVS, Højbjerg

Er du uddannet VVS-montør med erfaring på bagen, og sætter du en ære i at udføre dit håndværk i høj kvalitet?

Har du samtidig lyst til at være en del af en virksomhed i vækst med en flad struktur, hvor kunden og god service er i fokus?

Vores opgaver spænder vidt. Alt fra spjældarbejde og renoveringsprojekter til varmeanlæg og indregulering. Vi lægger stor vægt på ærlighed, grundighed og alsidighed. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunder.

Du er udlært montør og har fokus på kvalitet og finish, er fleksibel og har en positiv indstilling overfor både kunder og kollegaer.

Gem
betterpeople A/S Leder af Service- & Montagecenter

betterpeople A/S søger for ST Skoleinventar A/S

ST Skoleinventar har siden år 1949 udviklet, produceret og leveret inventar og indretningsløsninger af høj kvalitet til B2B-markedet. Udover at levere inventar til den danske uddannelsessektor, er ST Skoleinventar også repræsenteret i både Norge og England.

Som Leder af Service- & Montagecenter vil du komme til at referere direkte til virksomhedens CEO. I denne stilling vil du spille en afgørende rolle i ST Skoleinventars fremtidige succes.

Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for Service- & Montageafdeling, og i den forbindelse agere forandringsagent i tilblivelsen af et kommercielt og effektivt Service- & Montagecenter. Herunder vil du i denne stilling lede et stigende antal montører samt være P/L-ansvarlig for Service- & Montagecenteret, hvor montage bærer en markant del af den samlede omkostningsstruktur.

Gem
Anticimex A/S
Servicetekniker

Anticimex A/S

Som servicetekniker skal du hjælpe vores kunder med bekæmpelse - og ikke mindst forebyggelse - af forskellige typer af skadedyrsproblemer.

Din arbejdsdag vil være som kørende servicetekniker med servicebesøg og jobs hos både erhvervskunder og private primært i henholdsvis Århus- og Herning-området.

Anticimex A/S
Gem
Bravida Danmark A/S
Vi søger en leadbuyer til Bravida

Bravida Danmark A/S

Vil du bistå Bravidas afdelinger med at skabe synergi og besparelser på indkøb af komponenter inden for El?

Derudover skal du i samarbejde med indkøbschefen, som du refererer til, bidrage til at gøre indkøbsafdelingen endnu mere synlig og føre strategien ud i livet.

Du får en selvstændig stilling, hvor frihed under ansvar vægtes højt.

Bravida Danmark A/S
Recover
Recover søger fugttekniker til Aulum

Recover

Gode kollegaer og godt humør er omdrejningspunktet for arbejdsmiljøet i Recover. Vores arbejdsplads har en meget uformel omgangstone, hvor der er plads til alle.

Det er aldrig sjovt når skaden er sket – vi kender stort set alle nogle, der har været berørt af en vandskade i større eller mindre grad. Som fugttekniker bliver du specialisten, som arbejder med forsikringsskader. 

Se video om Recover som arbejdsplads

Det er dig der vurderer skaden, laver tekniske målinger og lægger en plan for, hvordan skaden kan udbedres. Som fugttekniker er du altså en af hverdagens helte, der hjælper vores kunder hurtigt tilbage til hverdagen.

Recover

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV