95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 95 resultater.
Brolæggerteamet ApSNyudlært eller erfaren brolægger til stensikkert arbejde

Brolæggerteamet ApS, Bagsværd

 • Kan du lægge et snorlige fortov? Og vil du være en del af et team med masser af håndværkerhumor?

Du har fast arbejde her hos os. Vi har altid opgaver, både på timeløn og akkord. Du skal sådan set bare møde op og lægge sten derudaf, så sørger vi for det hele.

Sæt dit aftryk på kommunen
Vi er 14 gode kolleger og har licitationsaftale i Gladsaxe Kommune. Vi er altså altid sikret arbejde, uanset sociokulturelle forhold. Vi skaber forudsætningerne for, at hr. og fru. Danmark kan gå på et helt lige og flot fortov.

Vi har en brolæggerhammer tilovers – er det din?

 • Du er faglært brolægger, og du kan sagtens være nyudlært.
 • Du har kørekort B, og det er en klar fordel, hvis du har erfaring med mindre entreprenørmaskiner såsom minilæsser og minigraver. Men eller skal vi nok lære dig det.

Er du interesseret?

Hillerød KommuneTeknisk Serviceleder til Harløse Skole

Hillerød Kommune

Vi søger en dygtig medarbejder med hænderne godt skruet på til at hjælpe os med at levere kvalitet af høj standard. Hvis du har en håndværkeruddannelse og meget gerne med noget pædagogisk erfaring, er det en kompetence vi tillægger en værdi.

Du skal indgå i et af vores teams og hjælpe til, der hvor det brænder på. Hvis du er født med et stærkt struktur og kvalitetsgen, kan du blive den, vi søger.

Du er ejendomsservicetekniker, håndværker eller har en anden tillært kompetence. Du skal være i stand til at kunne udføre drifts-, reparations- og vedligeholdelsesopgaver.

Kims Nedbrydning ApSBrolægger/"grå" anlægsgartner

Kims Nedbrydning ApS, Roskilde

Vi har travlt og har fyldte ordrebøger. Derfor søges brolægger/grå anlægsgartner, gerne sjak, eller tillært med brancheerfaring.

Til mindre entreprenør- og brolægningsfirma i Roskilde.

Arbejdet omfatter primært fortovs- og kantstensarbejde — samt belægningsopgaver for boligforeninger.

Vi tilbyder god løn med pension og mulighed for firmabil. Overenskomst med 3F/Dansk Byggeri.

Arbejdet er timelønsarbejde, og vi har alt i moderne maskiner og hjælpemidler.

Sweco Danmark A/S
Fagleder for kørestrøm til Swecos baneafdeling

Sweco Danmark A/S, København og Aarhus

Er du vores kommende fagleder indenfor kørestrøm og har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste baneafdeling?

I Sweco står vi over for nye og spændende infrastrukturopgaver i både ind- og udland og samtidig udbygger vi hele tiden vores position i markedet inden for jernbaneprojekter. I teamet dækker vi det fulde spektrum fra de første planlægningsopgaver, over VVM-undersøgelser til detailprojekteringen og udførelsen i marken.

Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt team, hvor du vil være overordnet ansvarlig for afdelingens faglige inputs iht. projekter involverende kørestrøm og grænseflader hertil. Derudover vil du indgå i projekter, hvor du bl.a. kan deltage som ressource med din faglighed indenfor f.eks. projektering, analyser og kvalitetskontrol mv.

Sweco Danmark A/S
SSG A/S
Skimmeltekniker søges til Herlev

SSG A/S

Har du erfaring med at arbejde med skimmelsvamp, så har du måske en fremtid som skimmeltekniker hos SSG i Herlev?

En skimmeltekniker rykker ud til forsikringskunder og boligselskaber, som har problemer med skimmelsvamp. Dette kan være alt lige fra vandskader eller indeklimaproblemer, hvor der skal handles hurtigt.

Typisk vil din arbejdsdag se således ud

 • Du skal vurdere skadeomfanget, eventuelt årsag og udfærdige en skimmelrapport, der indeholder omfang samt nødvendige tiltag
 • Du skal føre løbende tilsyn med opgaven, rapportering og dokumentation.
 • Du er økonomisk ansvarlig på egne sager og skal derfor også stå for faktureringen til kunden
SSG A/S
Ballerup Isolering A/STeknisk isolatør med erfaring til fast arbejde i København

Ballerup Isolering A/S

Grundet stor ordretilgang søger vi en kvalitetsbevidst teknisk isolatør til arbejde i København og omegn.

I det daglige møder du ofte direkte på pladserne, hvor du enten løser opgaverne alene eller med en af dine kollegaer. Jobbet indeholder stor grad af frihed under ansvar, og som ansat i Ballerup Isolering vil du få adgang til godt grej.

Vi tilbyder

 • God og konkurrencedygtig løn.
 • Overenskomst med Dansk Industri, herunder naturligvis også Pension, Sundhedssikring og Feriepenge.
 • Et godt arbejdsmiljø med høj grad af samarbejde og gensidig respekt.
TJM Forsikring
Skadebehandler

TJM Forsikring, Valby

Er du ambitiøs? Er du en udpræget teamplayer? Og kan du levere kundeoplevelser i verdensklasse, samt excellent skadebehandling, når skaden er sket?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du godt på vej til, at blive en del af et af branchens skarpeste og mest ambitiøse teams.

Dine primære arbejdsopgaver består af skadebehandling, både telefonisk og skriftligt, indenfor bygningsskader, hvor du servicerer og rådgiver i forbindelse med den konkrete skade.

Du følger skaden fra start til slut, hvor du tager stilling til dækning, udbedringsmuligheder, tilbud mm, i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere og taksatorer, herunder samle trådene og styre sagerne i mål.

TJM Forsikring
Per Aarsleff A/S
Medarbejdere med rørlæggererfaring til opgaver på Sjælland

Per Aarsleff A/S

Vil du være med til at bidrage til forskelligt anlægsarbejde på Sjælland? Med tiltrædelse snarest muligt søger vi medarbejdere med rørlæggererfaring og gerne med erfaring i at køre mindre maskiner.

Det er vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø med en sammentømret medarbejdergruppe, hvor man behandler hinanden, som man gerne selv vil behandles. Vi har gode ansættelses- og arbejdsvilkår, vi passer på hinanden, og vores trivsel er høj.

Du vil blive en del af et fast sjak, som udfører blandede anlægsopgaver på Sjælland, dog hovedsageligt i Københavnsområdet.

Opgaverne vil være:

 • Arbejde i udgravning, lokalisering af kabler og ledninger
 • Etablering af nye kloakledninger
 • Reparation af eksisterende kloak
Per Aarsleff A/S
Ravnsnæs Gruppen ApS
Vi søger maskinfører, brolægger & arbejdsmedarbejder

Ravnsnæs Gruppen ApS

Sætter du pris på en alsidig hverdag med spændende opgaver, og et team med stærkt sammenhold, så er du måske vores nye medarbejder.

Opgaverne er meget varierende fra mindre opgaver for private kunder, til større opgaver som fx en del af en større erhvervsentreprise. Du vil derfor komme til både at arbejde tæt med private kunder der skal have løst mindre opgaver, ofte igennem deres forsikringsselskab, men også større opgaver i forbindelse med erhvervsentrepriser, hvor vi har større gravearbejder og brolægningsopgaver.

Vi får nye opgaver ind og mangler flere hænder. Vi søger derfor ekstra mandskab til at hjælpe vores teams.

EUC NordvestsjællandTimelærer til vores murerafdeling

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre og sikre fremtidens dygtigste murere? Så er det dig vi søger!

Du skal undervise med stort engagement på vores murer grund- og hovedforløbshold. Du kommer til at indgå i vores team bestående af tre andre undervisere i murerafdelingen. Derudover bliver du også en del af EUC Nordvestsjælland, der er Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution med mere end 300 medarbejdere og 2400 årselever.

Du er uddannet murer og har nogle års erhvervserfaring fra tidligere jobs. Du skal være god til at lære fra dig i værkstedet og i klasselokalet samt have god forståelse for pædagogiske metoder.

EUC NordvestsjællandEr du vores nye struktør- og kloakrørlæggerfaglærer?

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Brænder du for at give dit fag videre, og har du lyst til at undervise både unge og voksne, er du måske den nye faglærer, som vi søger.

Vi har vækst på vores struktøruddannelse og søger derfor en faglærer til vores struktørteam med særligt fokus på kloakrørlægning.

Stillingen har gode udviklingsmuligheder, og du kommer til at indgå i et stærkt fagligt team.

Vi forventer du enten er:

 • Faglært struktør
 • Kloakmester eller lignende
 • Grå anlægsgartner
BETTY NANSEN TEATRETAnsvarlig for drift og vedligeholdelse

BETTY NANSEN TEATRET, Frederiksberg

BETTY NANSEN TEATRET søger en ansvarlig for teatrets driftsopgaver til at forestå og koordinere teatrets bygningsdrift og vedligeholdelse. Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer om ugen.

Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Planlægning og udførelse af arbejdsprocesser- og opgaver i forhold til drift og vedligehold.
 • Koordinator for drifts- og vedligeholdelsesopgaver med økonomisk ansvar og styring af godkendte driftsbudgetter.
 • Daglig ansvarlig for ombygninger og renoveringsprojekter (i samarbejde med teatrets produktionsleder, som har det overordnede ansvar) herunder overholdelse af sikkerheds- og arbejdsmiljømæssige lovkrav.

Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer ugentlige. Efter ombygningsprojektet er færdiggjort vil der være mulighed for, at arbejdstiden nedsættes til 25 timer ugentligt. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter TL-overenskomsten.

AK Entreprenør Service A/SVi søger til vores team en erfaren maskinfører til anlægsopgaver (primært 14 tons) samt en anlægsstruktør/rørlægger

AK Entreprenør Service A/S, Næstved

Man får til opgave selvstændigt at stå for blandt andet jordforureningsopgaver, anlægsopgaver, kloak og nedrivning af parcelhuse, herunder sortering af fraktioner, bestilling af kørsel mv.

Vi forventer en profil, der:

 • er ansvarsfuld, pligtopfyldende og med et godt overblik
 • arbejder selvstændigt med høj faglig stolthed og som naturligt tager ejerskab for opgaverne
 • er effektiv og samvittighedsfuld i forhold til blandt andet kvalitetssikring, kundeopfølgning og sortering af affald.

Vi tilbyder god løn efter kvalifikationer, pension og rigtig gode arbejdskollegaer. Du bliver en del af et mindre sjak, der udfører opgaver over hele Sjælland. Arbejdstid er 37 timer pr. uge med mødetid kl. 7.00 mandag til fredag.

Trinava Skadeservice Danmark A/SFugttekniker til Farum

Trinava Skadeservice Danmark A/S

TSD søger en dygtig og kvalitetsbevidst fugttekniker, som sammen med vores øvrige kompetente medarbejdere og afdeling, kan varetage spændende og udfordrende opgaver i vores afdeling i Farum.

Arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Fugtundersøgelser efter vand- og skimmelskader – her er nytænkning og bæredygtige løsninger i fokus
 • Vurdering af skadernes omfang
 • Etablering af affugtning
 • Skimmelundersøgelser

Vi tilbyder:

 • En god og spændende virksomhed i god udvikling og vækst
 • Varierende og spændende opgaver hvor nytænkning og bæredygtige løsninger er i fokus
 • Løn efter aftale
Arne Hansens Eftf. ApSAnlægsstruktør søges

Arne Hansens Eftf. ApS, Lynge

Kan du arbejde selvstændigt, og kunne du tænke dig et spændende job med varierende arbejdsopgaver?

Vi har travlt og søger derfor, hurtigst muligt, en erfaren fuldtidsmedarbejder til anlægsarbejde, der omfatter alt indenfor kloak og vedligehold samt jord, belægning og beton m.m.

Vi forventer, at du har godt maskinkendskab samt relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 + 2), kloakmester eller tilsvarende.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en veldrevet forretning, god løn, gode kolleger og en fri og hyggelig omgangstone.

Søndergaard Nedrivning A/STilbudsberegner

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores kontor i Frederikssund søger vi en skarp og kvalitetsbevidst tilbudsberegner, som har mod og lyst til nye udfordringer i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften og store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Søndergaard A/S er en af Danmarks førende nedrivningsvirksomheder. Vores organisation er flad og uhøjtidelig, og vi sætter en ære i at gå forrest i branchen med fokus bæredygtige løsninger og optimering af processer og arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Granskning og risikovurdering af udbudsmateriale
 • Beregning og prissætning af tilbud
 • Opfølgning på afgivne tilbud og ordremuligheder
Søndergaard Nedrivning A/S
Dansk-Skimmel A/S
DS-Murer og Tømrer A/S søger en ny stabil murer til selvstændigt arbejde

Dansk-Skimmel A/S

DS-Murer og Tømrer er en del af DS-Gruppen A/S, som varetager rådgivning af byggerier omkring fugt og skimmelsvamp, foretager fjernelse af skimmelsvamp og efterfølgende reetableringer. DS-Gruppen har på Sjælland afdelinger i Albertslund og Haslev.

En alsidig hverdag, hvor din vigtigste opgave er at løse mureropgaver af forskellig karakter, dels på egne ejendomme primært i Haslev, samt hos kunder fordelt i København, Midt- og Sydsjælland.

Opgaverne er hovedsageligt indenfor renoveringsområdet og spænder over bl.a. opmuring af kaliumsilikatplader, flisearbejde, pudsning og reparation af murværk m.m.

Hartmanns A/SAltanmontør

Hartmanns A/S søger for kunde

Vores kunde er markedsledende inden for altaner og deres produkter er efterspurgt i hele Europa. Med mere end 30 års erfaring med montering og udvikling af altaner tilbyder virksomheden sine kunder et produkt og en udførelse der er i topklasse.

Til montering af altaner, har vi lige nu behov for, indtil flere kompetente profiler, der har lyst til komme med på forskellige projekter i hele Storkøbenhavnsområdet. Har du en håndværksmæssig baggrund - du behøver ikke være faglært - og er værktøj en naturlig forlængelse af din hånd, så vil dette job være en oplagt mulighed for dig.

Du skal være opmærksom på, at meget af arbejdet foregår udendørs, hele året, at du komme til at tilbringe meget af din tid på en lift, i forskellige meters højde, samt at det er et fysiske krævende arbejde.

Fredensborg Kommune
Projektmedarbejder 37 timer om ugen - til JOBVEJEN- KompetenceCenter Kejserdals nytteindsatstilbud til borgere.

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Ser du arbejdsliv som en vigtig faktor for, at mennesker kan lykkes i eget liv? Fokuserer du på muligheder og kompetencer hos dem, du arbejder med, frem for begrænsninger? Har du øje for menneskers forskellige livsvilkår og situationer, og vil du gerne hjælpe dem på vejen mod jobbet? Formår du at aktivere borgere og at samarbejde på tværs af organisationen? Og kan du lide at tage fat og trives ved fysisk arbejde?

På en typisk arbejdsdag på Jobvejen vil du skulle facilitere dagen for en gruppe borgere. Din opgave består blandt andet i at køre med borgerne ud på forskellige lokationer i kommunen, hvor du går forrest i opgaveløsningen af forefaldende arbejdsopgaver – selvfølgelig iført arbejdstøj og værnemidler (sikkerhedssko mv.).

OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere på Sjælland og i Østjylland

OBH-Gruppen A/S

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ombygning eller renovering af deres bolig. Er du bygningskonstruktør og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til rådgivning i forbindelse med vores ”Bolig- og energirapport” - et helt nyt koncept udarbejdet i samarbejde med Danske Bank.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med rådgivning hos kunderne.

Aftalen med kunder sker igennem OBH Rådgivende Ingeniører. Vores kundecenter booker opgaverne til dig, og du bruger den sidste nye digitale teknologi til udfærdigelse af rapporter. Vores administration sikrer efterfølgende levering til vores kunder.

OBH-Gruppen A/S