2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 2 af 2 resultater.
TECHCOLLEGE
Praktikcenteret på TECHCOLLEGE søger en skolepraktikinstruktør til mureruddannelsen

TECHCOLLEGE

Praktikcenteret på TECHCOLLEGE tilbyder skolepraktik til cirka 3-400 elever fordelt på 19 erhvervsuddannelser og beskæftiger cirka 50 medarbejdere. Praktikcenteret er en koordinerende enhed, som blandt andet har ansvar for det samlede uddannelsesforløb for de elever, der ikke kan finde en hel praktikplads i en virksomhed. Det er praktikcenterets ansvar at sikre kvaliteten i skolepraktikundervisningen samt at medvirke til at udnytte den samlede praktikpladskapacitet i virksomhederne bedst muligt.

I stillingen som skolepraktikinstruktør for murerne får du ansvaret for den praktiske og teoretiske instruktion af skolepraktikelever, så skolepraktikopholdet i videst muligt omfang minder om den dagligdag, de møder, når de er elever i en virksomhed. Du instruerer og vejleder elever i praktikcenteret i såvel det praktiske arbejde som den korrekte adfærd på arbejdspladsen.

TECHCOLLEGE
PowerbyMedarbejdende Murerformand

Powerby søger for Kaj Bisgård ApS i Aalborg

KAJ BISGÅRD ApS er en velkendt entreprenør og murervirksomhed, der udfører fag og totalentrepriser indenfor privat, offentligt og erhvervsbyggeri. KAJ BISGÅRD ApS har siden etableringen i 1977 gennemgået en positiv udvikling og ønsker nu at styrke holdet med en dygtig arbejdende formand for murerafdelingen.

Du får ansvaret for ledelse og drift af murerafdelingen, samt ansvaret for planlægning af afdelingens opgaver. Du deltager aktivt på byggepladserne, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer sikrer høj kvalitet og den forventede indtjening på de enkelte opgaver. Bemandingsplanlægning, tids- og materialestyring bliver en del af hverdagen, og i tæt samarbejde med direktøren deltager du i tilbudsgivning samt løser enkelte administrative opgaver. .