3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Banedanmark

Bliv Banedanmarks næste generalist inden for afvanding

Ringsted

Se video om Banedanmark som arbejdspladsSom geografisk fagspecialist (GFS) har du ansvaret for Banedanmarks afvandingsanlæg og driften af dette langs den danske jernbane. Dit ansvarsområde omhandler et afgrænset geografisk område, hvor du i høj grad selv er med til at planlægge og styre din hverdag.

Du er med til at drifte og forvalte over 4000 km grøfter og dræn med 4000 underføringer samt flere tekniske afvandingssystemer. Du får driftsansvaret for alle aspekter af afvanding, herunder inspektioner samt vedligeholdelse af anlægget. Dette indebærer opgavebeskrivelser og udarbejdelse af udbudsmateriale samt tilsyn på udførte arbejder.

Banedanmark
Gem
JKS

Arbejdsperson til Entreprenørbranchen søges til virksomhed i Ringsted

Ringsted

For vores kunde i Ringsted søger vi en praktisk anlagt og robust person, der trives med fysisk arbejde, maskinførerarbejde og en alsidig hverdag.

Indrykket:
Hentet fra JKS
Gem
Bravida Danmark A/S

Medarbejder til graveopgaver

Trives du med grave- og reetableringsopgaver, så søger vi lige nu gravefolk og en håndmand til Bravida El-Net i Ringsted.

Dine opgaver vil primært bestå af grave- og reetableringsopgaver i forbindelse med rammeaftaler for Nexel. Du vil tilbringe din arbejdsdag ude på vores projekter på Sjælland.

Arbejdstiden er på 37 timer om ugen og foregår mellem kl. 06.00 og kl. 17.00, hvilket aftales nærmere med din projektleder.

Bravida Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV