235 job matcher din søgning 235 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A/S Mortensen & Nymark
Rørlæggere

A/S Mortensen & Nymark, Klarup

Vi søger erfarne rørlæggere til projekter i og omkring Aalborg og Fjerritslev.

Har du erfaring fra entreprenørbranchen, så er det måske dig, vi søger.

Vi tilbyder:

 • En fuldtidsstilling
 • Gode kollegaer
 • Spændende arbejdsopgaver
 • Frihed under ansvar
 • Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst.
A/S Mortensen & Nymark
Recover
Bliv industrioperatør hos SydSlam

Recover, Hvidovre

Vi har travlt og søger derfor en industri- og spule-operatør til København – er det dig?

Se video om Recover som arbejdsplads

Du vil i din dagligdag møde alle former for kunder – både private, virksomheder og det offentlige. Arbejdet er således præget af en selvstændig hverdag med spuling af diverse kloakledninger, kedler, tanke med mere. Vi vægter kvalitet, arbejdsmiljø og kundefokus højt i alt, hvad vi foretager os.

Hos SydSlam vil du blive en del af et kvalitetsbevidst og professionelt team. Vi har det sjovt, samtidig med at vi har orden i sagerne.

Recover
Hottinger, Brüel & Kjær
Tekniker til bygningsvedligehold

Hottinger, Brüel & Kjær, Virum

Vi leder efter en ambitiøs tekniker til support af vores nuværende produktionssetup. Du vil være en del af Bygningsvedligehold, som tæller tre medarbejdere, der har ansvaret for vores produktionsfaciliteter – utility og drift af bygningen – facility.

Du vil indgå i et supportteam, hvor du vil være ansvarlig for at igangsætte og facilitere det løbende vedligehold samt udviklingen af vores nuværende produktions-setup i tæt samarbejde med vores ingeniører og leverandører. Drift af utilities omfatter en række faciliteter inden for – f.eks. HVAC, køleanlæg, kompressorer ect. i en førende højkvalitetsproduktion inden for lyd og vibration.

Hottinger, Brüel & Kjær
Gem
Hillerød Kommune Gartner til kirkegårde

Hillerød Kommune

Ejendomme er en afdeling i Hillerød Kommune på ca. 250 medarbejdere. De senere år er alle bygningsrelaterede opgaver blevet samlet, så vi nu selv udfører alle former for arbejdsopgaver; anlægsprojekter, digitalisering af bygninger og opgavestyring, energioptimering, teknisk service, rengøring, driften af alle grønne arealer, boldbaner, kunststofbane, og kirkegårde.

I Hillerød Kommune er der tre kommunale kirkegårde med 13 medarbejdere pt. Kirkegårdene hører til sektionen Udearealer, som også drifter det grønne på alle kommunale skoler, boldbaner og institutioner m.m. i Hillerød. Medarbejderne udfører alle gartneropgaver in house, plantning, vedligehold, græspleje, hækklipning, gravearbejder, vintervagt m.m.

Marius Pedersen A/S
Medarbejdere til Entreprenørafdelingen

Marius Pedersen A/S, Ferritslev

Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed.

Vores entreprenørafdeling i Ferritslev beskæftiger ca. 65 medarbejdere i seks faste sjak og udfører mange forskellige anlægsopgaver, f.eks.

 • Etablering af vejanlæg, cykelstier og rundkørsler
 • Nedgravning af forsyningsledninger, herunder kloakseparering, bassinanlæg og LAR-løsninger
 • Byggemodninger
 • Byfornyelse
Marius Pedersen A/S
WICOTEC KIRKEBJERG
Arbejdsmænd til anlægsafdeling

WICOTEC KIRKEBJERG, Taastrup

Wicotec Kirkebjerg A/S er med til at etablere fjernvarme i Storkøbenhavn og Nordsjælland, og i den forbindelse har vi brug for flere dygtige arbejdsmænd, der skal være med til at sikre fjernvarmeforsyningen og den grønne omstilling.

Vi søger arbejdsmænd til vores anlægsafdeling, der udover fjernvarme beskæftiger sig med alle former for ledningsarbejder og traditionelt anlægsarbejde.

Hos os får du:

 • Gode kollegaer
 • Spændende opgaver
 • En varierende arbejdsdag
WICOTEC KIRKEBJERG
Zealand Business College
ZBC søger hjælpende hånd til praktiske opgaver på mureruddannelsen

Zealand Business College, Slagelse

Gør det dig glad, at være sammen med unge mennesker i deres rejse til at blive gode håndværkere? Og trives du med hårdt fysisk arbejde? Så er det dig, vi leder efter!

Vi har i perioder rigtig mange elever på murerskolen og har derfor svært ved at følge med i de praktiske opgaver.

Vi søger derfor en assistent, som i perioder kan gå til hånde på uddannelsen. Timetallet vil være varierende fra uge til uge.

Beritech A/S Project Manager; montage

Beritech A/S, Nørresundby

Er du klar til et brancheskifte og fortsætte din karriere i Beritech?

Kundeporteføljen og ordrebeholdningen vokser forsat bl.a. inden for pharma- og fødevarebranchen. Vi har derfor behov for at udvide vores stærke og voksende projektafdelingen med en nyoprettet stilling til ledelse af montagearbejde on-site ved vores kunder.

Med reference til – og i tæt sparring med Project Director, får du en nøgleposition ift. at sikre, vores store og spændende projekter gennemføres som ønsket.

Du får ansvaret for at sikre montagen af projekter on-site hos vores kunder.

Gem
Per Aarsleff A/S
TOMANDSSJAK SØGES TIL KLOAKRENOVERING PÅ SJÆLLAND

Per Aarsleff A/S

Er I et velfungerende sjak, der kan lide at arbejde med varierende opgaver inden for kloak og belægning?

Med tiltrædelse hurtigst muligt søger vi flere dygtige og selvstændige kolleger til kloakarbejder på Sjælland.

I kommer til at udgøre et sjak og tager ud sammen om morgenen. Det vil derfor være en stor fordel, hvis I bor tæt på hinanden. Har du ikke allerede en makker, kommer du til at samarbejde med nogle af vores nuværende kolleger.

Arbejdet spænder bredt fra små anlægs- og reparationssager af én dags varighed til projekter af flere måneders varighed, enten som enkeltstående opgaver eller som hjælp til større sager.

Per Aarsleff A/S
Temp-Team A/S
Vil du være en af vores primære medarbejder?

Temp-Team A/S søger for Svend Pedersen A/S Entreprenør-og Ingeniørfirma i Herning og Aarhus

Vi har travlt og søger derfor en fast maskinfører til vores Liebherr A910 Compact gummihjulsgraver. Arbejdet forgår hovedsageligt omkring Herning og Århus og opgaverne spænder vidt inden for anlægsområdet.

Vi leder efter en maskinfører eller gravemester med stor erfaring inden for anlægsbranchen og med en lyst til at være primær maskinfører på pladserne.

Din vej til jobbet:

 • Du har erfaring med kørsel af maskiner
 • Du tager ejerskab for dine egne arbejdsopgaver
 • Du er kvalitetsbevidst og mødestabil
 • Du er selvstændig, med et stort drive
Gem
Moment Construction A/S Key Account Manager

Moment Construction A/S

Hos Moment Construction oplever vi massiv efterspørgsel og søger derfor endnu en kollega til Jylland eller Sjælland, som kan være med til at sikre vores kunder de bedste oplevelser.

Du får kolleger i hele Danmark og det øvrige Skandinavien og alle muligheder for at udfolde dit talent, hvad enten du har adskillige års erfaring fra branchen, eller du kommer fra bygge- og anlægsbranchen og har lyst til at prøve dig selv af i bemandingsbranchen.

Du skal servicere eksisterende kunder samt opsøge og udvikle nye. I den forbindelse skal du analysere kundens behov, udarbejde tilbud og kontrakter og systematisk følge op herpå. Sammen med vores dygtige personalekonsulenter vil du aktivt deltage i udvælgelsen og implementeringen af vikarer til dine kunder.

Gem
Tagrendetrolden ApS Tagrendetrold søges til fuldtidsstilling inden for servicering af tagrender (direkte erfaring ikke påkrævet)

Tagrendetrolden ApS

Vi er i dag 10 engagerede medarbejdere, og vi glæder os til at byde velkommen til én yderligere, som skal styrke vores team ude i marken.

Som servicemedarbejder får du ansvaret for (sammen med din makker) at løse diverse problemstillinger på de opgaver, som I modtager via vores planlægnings-app. Sammen kører I rundt – primært på Sjælland, men også til tider på Fyn og i Jylland – og renser, reparerer og fotodokumenterer tagrender samt tilhørende installationer.

Du modtager grundig oplæring i de første måneder af din ansættelse, så du opnår det fornødne faglige niveau, der forventes af en serviceteknikker i Tagrendetrolden.

Gem
Coor Service Management A/S
Projektkoordinator med håndværkserfaring til Coors største IFM kunder

Coor Service Management A/S, København

Som Projektkoordinator i vores IFM division i Coor bliver du en vigtig del af vores team, som sikrer bygningsvedligehold og tekniske installationer hos vores kunder. Du vil få en varieret hverdag med en bred kontaktflade til både kunden og med leverandører.

Du kommer til at tage ansvar for egne opgaver, og har derigennem mulighed for at gøre en forskel og udvikle dig på både det personlige og faglige plan.

Som Projektkoordinator bliver dine primære opgaver at:

 • koordinere, eksekvere og følge op på mindre projekter og opgaver for vores kunder, så vi derved sikrer kontinuerlig fremdrift
 • indhente priser fra leverandører og udarbejde tilbud og overslag i tilbudsmodeller til kunden
 • have en tæt dialog og sparring med kunderne for at sikre den rigtige løsning på opgaverne.
Coor Service Management A/S
SSG A/S
Vi søger en fugtsanitør til Esbjerg

SSG A/S

Til vores center i Esbjerg søger vi en fugtsanitør, som skal varetage alle former for opgaver i forbindelse med f.eks. brand-, vand- og stormskader.

Dine primære ansvarsområder vil være i fugtafdelingen:

 • Nedbrydning og renovering af bygningsdele på skadested
 • Etablering af affugtning med fjernovervågning
 • Rengøring og sanering på skadestedet
SSG A/S
Ommen A/S Medarbejdende formand til Coating-afdeling

Ommen A/S, Rødekro

Ansvarlig og kompetent formand søges til Ommens Coating-afdeling. Har du erfaring fra branchen, er du kvalitetsbevidst og den, der går foran med det gode eksempel, er du måske vores nye medarbejdende formand i Coating-afdelingen.

Med reference til afdelingschefen for coating skal du være med til at vedligeholde, udvikle og sikre kvalitetssikringen på vores coating-projekter, som primært er renovering af broer. Du er med på projekterne fra start til slut og sikrer, at teamet udfører arbejdet i henhold til tilbud og tilstrækkelig kvalitetssikring igennem hele projektet.

Din baggrund må gerne være fra en lignende stilling. Vigtigst er det dog, at du har erfaring med overfladebehandling, har interesse for at udføre arbejdet inden for de givne rammer og evner at gå forrest.

JM Trykluft A/S Stabil og fleksibel servicemedarbejder til vores skurvognsafdeling i Aarhus

JM Trykluft A/S, Viby J

 • Kan du lide at have en travl hverdag ?
 • Kan du lide, at der er variationer i opgaverne?
 • Kan du deltage i opsætning af skurbyer rundt i landet?

Du kan være den medarbejder, vi søger. Du skal være allround medarbejder - du får mange forskellige opgaver, klargøring af skurvogne og moduler, serviceopgaver hos kunderne og reparationer hjemme. Du har kørekort B, BE, og truckcertifikat.

Brancheerfaring ikke nødvendig, men har du en baggrund som håndværker, er det en fordel.

GSV Materieludlejning
Teknisk dygtig servicemedarbejder til Danmarks førende materieludlejer

GSV Materieludlejning, Horsens

Har du flair for både mennesker og maskiner, så du kan sikre tilfredse kunder hver dag? Så tilbyder vi en arbejdsplads med godt onboardingforløb, sidemandsoplæring og sparring blandt gode kolleger samt masser af udviklingsmuligheder.

”Vi servicerer, klargør og udlejer maskinelt materiel til en lang række store og små entreprenørkunder. Der er stor efterspørgsel, så det går ofte stærkt i vores klargøring – men aldrig så stærkt, at vi ikke stadig har det godt sammen,” fortæller afdelingschef Benny Christensen.

Når materiel kommer ind efter at have været lejet ud, er du den, der sørger for, at det er i perfekt stand til næste udlejning.

GSV Materieludlejning
Gem
Mortalin
Servicetekniker til Storkøbenhavn

Mortalin

Vi søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kolleger til vores serviceteknikerteam i Storkøbenhavn.

Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen. Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har en afgørende rolle, da du som vores ansigt udadtil er den, der møder vores kunder i dagligdagen. I Mortalin sætter vi en stor ære i at kunne tilføre kunden den helt rette viden til forebyggelse og bekæmpelse – det skal du være med til at sikre.

Mortalin
Wagnerlund Kloakservice A/S Kloakmester eller lignende erfaring til vores graveafdeling

Wagnerlund Kloakservice A/S, Kastrup

Vi er en virksomhed med et friskt team, som elsker vores arbejde. Vi yder stor faglighed på alle opgaver, og har ikke to ens arbejdsdage.

Du kommer til have ansvar for vores graveafdeling. Du skal besigtige arbejde, lave tilbud og være med til at udvikle vores graveafdeling.

Da du både skal arbejde alene og i team afhængigt af opgaven, er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og indgå i arbejde med kollegaer. Vi udfører mange forskellige opgaver, bl.a. udskiftning af defekt kloak, dæksler, montering af rottespær, højtvandlukke samt etablering af ny kloak.

Vi kan tilbyde:

 • Glade kollegaer
 • Spændende og varierende arbejdsopgaver
 • Frihed under ansvar
Gem
Service-rens ApS
Håndværker til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Arbejdet foregår med specialudviklet udstyr indvendigt i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Du skal være præsentabel og kunne møde ind, når det passer vores kunder. Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland, og mest inden for "normal arbejdstid". I travle perioder forventer vi fleksibilitet, da overarbejde kan forekomme. Natarbejde samt overnatning kan forekomme i perioder. Natarbejde forekommer dog sjældent.

Se video om Service-rens ApS som arbejdsplads

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt. Vi kører normalt 2 i hver bil, så du får en erfaren kollega som makker. Løn med pension tilbydes.

Service-rens ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV