270 jobannoncer matcher din søgning 270 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Søndergaard A/S

Tilbudsberegner

Frederikssund

Vi søger en skarp og kvalitetsbevidst tilbudsberegner, som har mod og lyst til nye udfordringer i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften og store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Søndergaard A/S er en af Danmarks førende nedrivningsvirksomheder. Vores organisation er flad og uhøjtidelig, og vi sætter en ære i at gå forrest i branchen med fokus på bæredygtige løsninger og optimering af processer og arbejdsgange.

Primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Granskning og risikovurdering af udbudsmateriale
 • Beregning og prissætning af tilbud herunder også udarbejdelse af skriftligt tilbudsmateriale
 • Opfølgning på afgivne tilbud og ordremuligheder
Søndergaard A/S
VandCenter Syd A/S

Operatør til TV-vogn: Kloakkens kørende detektiv

Odense

Vi søger en operatør til vores TV-vogn, der kortlægger og undersøger fejl på kloaksystemet. Sammen med dit team ruller du gennem Odense og Nordfyns kommuner og holder anlæggene i topform.

Med TV-vognen undersøger du brønde og ledninger, når der fx er driftstop, sammenstyrtninger eller rotteproblemer. Du arbejder både med planlagte og akutte opgaver, som bliver meldt ind. Du og din vognmakker skiftes til de forskellige opgaver i bilen.

Vi tilbyder en arbejdsplads med sociale arrangementer, motion og velsmagende kantineordning samt løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

VandCenter Syd A/S
HedeDanmark A/S

HedeDanmark søger folk til anlægsarbejde!

Smørum

Vores veletablerede anlægsafdeling har fulde ordrebøger – klar til at etablere skræddersyede løsninger til kunderne. Og netop nu søger vi dig, som brænder for det grå anlægsarbejde.

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af vores lokale anlægsafdeling i Ledøje, hvor vi er et engageret team. Her er der en god energi, en behagelig tone og et stærkt sammenhold. Vi står klar til at tage imod dig og give dig den bedst mulige start, så vi sammen kan håndtere en masse spændende anlægsopgaver.

HedeDanmark A/S
Akeab, Filial af Anläggning & Kabel Entreprenad I Malmö Ab, Sverige

Kloakmester

Taastrup

Vi søger dig, der er autoriseret kloakmester. Er det os, du søger?

Se video om Akeab, Filial af Anläggning & Kabel Entreprenad I Malmö Ab, Sverige som arbejdsplads

Hos akeab værdsætter vi entreprenørskab, beslutsomhed og mod til at træffe beslutninger. At være pålidelig, ansvarlig og en problemløser med logisk tænkning er kvaliteter vi værdsætter. Teamånd og socialt sammenhold er vigtigt hos akeab. Vi respekterer og tager os altid af hinanden!

Akeab, Filial af Anläggning & Kabel Entreprenad I Malmö Ab, Sverige
Akeab, Filial af Anläggning & Kabel Entreprenad I Malmö Ab, Sverige

Vandmester

Taastrup

Vi søger dig, der er autoriseret vandmester. Vil du arbejde med os i vores danske filial?

Se video om Akeab, Filial af Anläggning & Kabel Entreprenad I Malmö Ab, Sverige som arbejdsplads

Hos akeab værdsætter vi entreprenørskab, beslutsomhed og mod til at træffe beslutninger. At være pålidelig, ansvarlig og en problemløser med logisk tænkning er kvaliteter vi værdsætter. Teamånd og socialt sammenhold er vigtigt hos akeab. Vi respekterer og tager os altid af hinanden!

  Akeab, Filial af Anläggning & Kabel Entreprenad I Malmö Ab, Sverige
  NCC Danmark

  Asfaltformand - til projekter i den friske luft med et mellem maskinhold i Aarhusområdet

  Aarhus V

  Har du erfaringen til at lede et hold af asfaltmedarbejdere? Synes du også, at der er noget specielt ved at se morgendagens asfalt blive lagt? Og vil du lægge vejen i en stabil virksomhed?

  Du får en meget betydningsfuld rolle i et team med et stærkt sammenhold. Og så håber vi, at du også synes, at det er noget specielt ved at skabe fremtidens veje,

  fortæller Martin Lund Jensen, Operation Manager.
  NCC Danmark
  Gem
  ATZ A/S

  Servicetekniker med kendskab til kloak søges!

  Er du vores nye servicetekniker?

  Vi søger en rørlægger/kloakmester/VVS-uddannet til udførsel af forskellige serviceopgaver. Brænder du for serviceopgaver af rottespærre, højvandslukke, pumpebrønde m.m, se læs videre…

  Du er engageret og trives med at arbejde alene i dagligdagen, men med hjælp fra gode kollegaer, når opgaven kræver det.

  NCC Danmark

  Skab Danmarks bedste veje med os

  Har du lyst til at prøve kræfter med asfaltarbejde? Og vil du være med til at skabe Danmarks bedste veje? Så har du muligheden nu.

  Uanset om du stræber efter at være asfaltformand eller asfaltmedarbejder, så venter der spændende muligheder på dig.

  NCC Danmark
  Næsbyholm-Bavelse

  Alsidig godsarbejder/håndværker med lyst til vedligeholdelsesarbejde og andet forefaldende arbejde

  Glumsø

  Kan du bruge både hoved og hænder, så er det dig, vi mangler.

  Vi søger en selvstændig og alsidig håndværker til vedligeholdelsesarbejde og istandsættelsesprojekter på vores ejendomme – og hvis du også har lyst til at køre traktor er det bare et ekstra plus.

  Som vores nye kollega bliver du en del af et stærkt og samarbejdende team med gode værdier. Dine kommende kollegaer har et sundt arbejdsmiljø, der er præget af en uformel tone.

  Næsbyholm-Bavelse
  Salling Group

  Montør til Føtex' Dekorationsafdeling

  Højbjerg

  Til Føtex Dekorationsafdeling søger vi en ny montør, der vil blive en del af et lille team på 4. Dekorationsafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

  I Salling Groups Inventar- og Dekorationsafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

  Dansk-Skimmel A/S

  Skadesleder/Fugttekniker- Til vores Københavnsafdeling

  Albertslund

  Dansk-Skimmel A/S søger en Skadesleder/Fugttekniker med tilknytning til vores Københavnsafdeling som skal hjælpe med at varetage den øget tilgang af kunder.

  Som Skadesleder/Fugttekniker hos Dansk-Skimmel A/S får du muligheden hjælpe vores kunder med at finde den rigtige løsning på deres fugtskader. Så vores sanitører har de bedste forudsætninger for at udfører arbejdet. Du kommer til at indgå i et team med rådgivere og skadesledere. Med baggrundsuddannelse som bygningskonstruktører, bygningsingeniører, tømrer mv.

  Centrum Pæle A/S

  Bæredygtighedsleder med potentiale til chef søges til Centrum Pæle i Vejle

  Vil du arbejde med bæredygtighed på en ny og spændende måde, hvor du kommer helt tæt på processer, produktion, materialer og innovation?

  Vi er en bæredygtighedsmoden organisation, hvor meget allerede er søsat, og hvor der er stor ledelsesmæssig opbakning til at gennemføre tiltag, der skal løfte bæredygtighedsagendaen endnu højere i et tæt og frugtbart samarbejde med vores moderselskabs ambitiøse grønne strategi.

  Vi har brug for en ny kollega til at løfte vores bæredygtighedsområde og søger derfor en bæredygtighedsleder med potentiale til at blive bæredygtighedschef.

  Centrum Pæle A/S
  Aabenraa Andelsboligforening

  Ejendomsfunktionær

  Aabenraa

  Til Aabenraa Andelsboligforening søger vi en kvalificeret ejendomsfunktionær, som vil indgå i vores team af dygtige medarbejdere i foreningens boligafdelinger.

  Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag, med god mulighed for at videreudvikle dig selv og dine kompetencer.

  Udviklingsselskabet By & Havn I/S

  Kunne du tænke dig at have havudsigt på arbejdet, og har du hænderne skruet rigtigt på?

  København K

  Vi har vind i sejlene, og derfor søger vi to servicemindede specialarbejder med hænderne godt skruet på til driftsafdelingen for vand.

  Driftsafdelingen udfører en bred vifte af opgaver som renhold og vedligehold af havnens vandarealer, tilsynsopgaver af bøjer og redningsposter samt vinterbekæmpelse på vores arealer.

  Du vil møde en kultur, som er præget af et uformelt arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god og respektfuld omgangstone og et godt samarbejde.

  Gem
  Arkil A/S

  Arkil Asfalt søger et hold af specialarbejdere og formand

  Hasselager

  Asfaltsæsonen skydes snart i gang, og vi søger derfor flere kolleger inden for forskellige fagområder til at udføre specialbelægninger i hele Danmark.

  Alt afhængig af din faglighed, kommer du til at arbejde i et hold på typisk 5-7 specialarbejdere på opgaver lige fra brobelægning, densiphalt, bitumenfuger og andre opgaver inden for asfalt.

  Vi tilbyder ansættelse i en virksomhed, som er kendt for sit sunde arbejdsmiljø og høje kvalitetsniveau.

  Gem
  ATZ A/S

  Anlægs- eller bygningsstruktør søges!

  Vi søger en struktør eller rørlægger til udførsel af forskellige kloakopgaver til tiltrædelse hurtigst muligt.

  Du besidder en høj faglig stolthed, solid viden om kloak, jord og betonarbejde, er serviceminded, kvalitetsbevidst og sætter en ære i at lave tingene ordentligt.

  Vi kan tilbyde et selvstændigt job med ansvar samt et alsidigt job med vægt på forskelligt og spændende kloakarbejde.

  Norplan Entreprise A/S

  Dygtige medarbejdere inden for fjernvarme, vandforsyning og kloak

  Du har erfaring/kendskab inden for maskinarbejder, dumperkørsel, gravearbejde, jordarbejde, afstivning af udgravninger, skilteopsætning, kloak, fjernvarme og lignende erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen.

  Vi tilbyder relevante kurser, sociale angementer og uddannelser. Vi er en virksomhed, der prioriterer socialt samvær, hvor vi fejrer succeserne sammen!

  Vores primære arbejdsområde er Nordsjælland, København og det øvrige Sjælland.

  Per Aarsleff A/S

  Håndfolk til kloakopgaver

  Flere af vores kolleger mangler lige nu en makker til Sorø/Køge/Ringsted/Vallensbæk og syd for København. Vi er også interesseret i at høre fra tomandssjak som kører på Sjælland og syd for København.

  Arbejdet spænder bredt fra små anlægs- og reparationsopgaver af én dags varighed til større opgaver af flere måneders varighed – enten som enkeltstående projekter eller som en del af større Aarsleff-projekter i samarbejde med kolleger fra andre afdelinger.

  Per Aarsleff A/S
  Unisport Scandinavia

  Servicemontør til idrætsanlæg indendørs

  Kan du se dig selv som servicemontør i en spændende virksomhed, indgå i et stærkt dedikeret team, som ved hvad vi vil og hvor vores fælles formål, vores fælles værdier, og kundernes behov, er vores drivkraft og det vi skaber resultater på?

  Som servicemontør skal du foretage serviceeftersyn i idrætshaller og gymnastiksale på Sjælland samt forstå mindre reparationsopgaver.

  Vi tilbyder et ansvarsfuldt job med en stor grad af frihed, i en af branchens førende virksomhed, hvor vi hver dag skaber og sikrer optimale rammer til idrætsudøvere. En travl, spændende og afvekslende hverdag med udfordringer og plads til at udvikle dig personligt og fagligt.

  Unisport Scandinavia
  MG Construction

  Medarbejder søges til diamantboring, diamantskæring m.m.

  Løsning

  Vi søger lige nu erfarne og engagerede medarbejdere, som vil tage ejerskab og have frihed under ansvar.

  Vores opgaver:

  • Diamantboring
  • Diamantskæring
  • Cirkelskæring

  Der vil blive stillet en firmabil til rådighed.

  Har du et Jobindex CV?

  Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

  Opret CV