219 job matcher din søgning 219 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Boligselskabet SjællandDRIFTSLEDER TIL ROSKILDE

Boligselskabet Sjælland

Har du byggeteknisk og økonomisk indsigt? Og brænder du for en alsidig hverdag, hvori der indgår stor kontakt til afdelingsbestyrelser bl.a. vedr. boligafdelingernes vedligeholdelse og økonomi? Så må du endelig læse videre her…

Vi søger en kompetent driftsleder med byggeteknisk baggrund med tilknytning til vores boligområder i Roskilde. Som driftsleder vil du være den, der sammen med områdets bygningskonstruktør søsætter nye initiativer og tiltag i forbindelse med boligafdelingernes vedligeholdelsesplaner og akutte udfordringer med bygningerne.

Du får et tæt samarbejde med de øvrige driftsledere og indgår i et stort team af engagerede og dygtige medarbejdere på områdekontorer i Roskilde, Holbæk, Køge og Ringsted, hvor medarbejderne varetager opgaver inden for vedligeholdelse af indendørs- og udendørsarealer, beboerhenvendelser, indflytninger, drift af områdekontoret m.m.

Boligselskabet Sjælland
Jobindex A/S
Projektassistent til byggetekniske projekter

Jobindex A/S søger for Tholstrup Rådgivende Ingeniører A/S i Valby

Kunne du tænke dig en ansvarsfuld rolle hos et rådgivende ingeniørfirma med speciale i commissioning – og en ambitiøs vækststrategi?

Du bliver ankerperson på at indsamle og systematisere større mængder teknisk dokumentation og materiale, som bliver præsenteret i afleveringen af byggeriet. Samtidig skaber du fremdrift på testarbejdet på vores igangværende byggesager- og projekter.

Interesseret?

Læs mere her.

Jobindex A/S
Keyselector
Projektleder – internt salg

Keyselector søger for RC Beton i Rødkærsbro

RC Beton, Rødkærsbro, søger en kloakmester, bygningsstruktør el. lign til en stilling som projektleder i internt salg.

Har du lyst til at arbejde i en vækstvirksomhed, der leverer unikke løsninger til krævende kunder rundt om i landet? – Så er muligheden her.

Du får ansvaret for at rådgive og servicere kundegruppen, der primært består af store entreprenørvirksomheder rundt om i landet – samt, gennem en effektiv koordination med produktionen, at sikre at kunderne får deres varer som planlagt.

Aktiviteterne er primært rettet mod kloakbranchen og landbruget. Du bliver en del at et velfungerende og erfarent projekt-team på 5 personer.

Stillingen refererer direkte til RC Betons salgschef.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Samarbejde med eksternt salg – eller med kunden direkte - omkring konstruktion, kalkulation, tilbudsgivning og opfølgning herpå.
 • Servicering af indgåede rammeaftaler.
People Management ConsultingAfdelingsleder skadesservice – ansvar for Fyn 95 % og Island 5 %!

People Management Consulting søger for kunde i Odense

Vil du ha’ et fedt, sammarbejds- og teamorienteret job i et landsdækkende setup?

Sanitør, tømrer, byggeteknisk konsulent, bygningskonstruktør, rådgiver – ingeniør. Måske er du ansat hos en byggerådgiver i dag – og arbejder med fx recover?

Er du erfaren med skimmelskader, svampeopsporing, at hjælpe forsikringsselskaber – rådgivning og arbejde for boligselskaber osv? Så er det dig vi kigger efter til Fugt og Indeklima.

Du er ude hos ”nogen” (emne/kunde/rådgivere/kollegaer) så tit lejligheden byder sig. Det er nok ca. 20 % ledelse, 30 % regne/beregne, 20 % diverse. Arbejdspladsen er hjemmefra, og fra kontoret – det planlægger du. Det er ikke et salgsjob, men du skal være lidt nysgerrig og serviceorienteret. Kunderne er boligforeninger, private udlejere og kommuner.

Indrykket:
Rølund A/SDygtige og kvalitetsbevidste murere

Rølund A/S

Grundet stigende ordretilgang søger Rølund A/S murere med gåpåmod og sans for detaljen.

Du skal kunne arbejde selvstændigt fra start til slut, og gerne lægge en ære i dit arbejde.

Firmabil og telefon stilles til rådighed.

Arbejdet vil primært være i Midt- og Vestsjælland, hvorfor din bopæl også helst skal være enten i Midt-, Vest- eller Sydsjælland.

Arne Hansens Eftf. ApSAnlægsstruktør

Arne Hansens Eftf. ApS, Lynge

Kan du arbejde selvstændigt, og kunne du tænke dig et spændende job med varierende arbejdsopgaver?

Vi har travlt og søger derfor, hurtigst muligt, en erfaren fuldtidsmedarbejder til anlægsarbejde, der omfatter alt indenfor kloak og vedligehold samt jord, belægning og beton m.m.

Vi forventer, at du har godt maskinkendskab samt relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 + 2), kloakmester eller tilsvarende.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en veldrevet forretning, god løn, gode kolleger og en fri og hyggelig omgangstone.

HPH Totalbyg A/SHPH Totalbyg A/S søger Maskinfører

HPH Totalbyg A/S, Hinnerup

Vi søger en ny maskinfører til vores nye 16 tons gravemaskine til vores Jord- og Kloakafdelingen. Er du vores nye medarbejder og har du lyst til at være en del af en spændende og dynamisk virksomhed, hvor der er fart over feltet, og en god stemning?

Vores domicil er i Hinnerup, men vi bygger i hele Danmark.

Gode vilkår

 • Du vil indgå i et dynamisk team, hvor omgangstonen er uformel og der er fart over feltet.
 • Gode løn- og pensionsforhold.
Profilo ApSTømrer eller tømrersjak søges til Profilo ApS og Tjæreborg Huse ApS

Profilo ApS, Tjæreborg

Vi har ekstremt travlt i vores spær- og elementproduktion på fabrikken i Tjæreborg samt med husbyggeri på vore byggepladser.

Derfor søger vi dygtige/erfarne tømrere og tømrersjak til allround tømreropgaver både på fabrikken og på byggepladserne. Faglige kvalifikationer:

 • Faglært tømrer - med god indsigt i husbyggeri.

Vi har mange byggeprojekter i gang, samtidig med at vi har en stor ordrebeholdning - hvilket gør, at vi er interesserede i ansøgere til både fastansættelse og tidsbegrænset ansættelse.

Vi tilbyder bl.a. god løn efter kvalifikationer samt pension, SH og feriepenge.

Rødovre BoligselskabTo ejendomsfunktionærer

Rødovre Boligselskab

Vi søger to ejendomsfunktionærer med tiltrædelse snarest muligt.

Som ejendomsfunktionær skal du deltage i områdets daglige drift og samarbejde med engagerede kolleger. Du skal sammen med områdelederen forestå og deltage i drift, vedligeholdelse og renholdelse af afdelingen på baggrund af vedtagne driftsplaner. Herunder pasning og pleje af de grønne områder.

Dine væsentligste ansvarsområder er:

 • Syn af lejligheder
 • Pasning af de grønne områder
 • Servicering af beboere i området

Vi kan tilbyde et selvstændigt arbejde, hvor alle viser respekt for hinanden, personligt og arbejdsmæssigt. Der er gode muligheder for personlig- og faglig udvikling ved deltagelse i kurser i Rødovre Boligselskab – og eksternt regi.

DK Beton A/S
Vi udvider og søger to nye blandemestre til Storkøbenhavn

DK Beton A/S

Har du lyst til at blande beton til omfattende byggeprojekter i hele Danmark?

Din baggrund er ikke afgørende. Du kan være bager, skolelærer, håndværker eller noget helt fjerde, da vi lærer dig godt op i alle fagets discipliner.

Som blandemester får du efter oplæring ansvar for at producere færdigblandet beton. Blandingen af beton sker via vores IT-systemer, som du betjener. Derudover kommer du blandt andet til at:

 • bestille materialer i henhold til produktionsplaner.
 • sørge for, at planlagt logistik mellem betonværk og byggeplads/kunder fungerer.
 • udføre systematiske vedligeholdelsesopgaver på betonværket.
DK Beton A/S
Hartmanns A/SVVS Serviceleder til Service Erhverv kunder

Hartmanns A/S søger for John Jensen VVS A/S i Hedehusene

Vil du varetage opgaver for erhvervs nøglekunderne og danne det bedste samarbejde med dem? Er du en dygtig leder for dine medarbejdere? Og kan du styre mindre fagentrepriser med dit gode projektledergen?

John Jensen VVS går en travl fremtid i møde og har brug for endnu en serviceleder, der sammen med montører og svende kan varetage -især opgaver hos nøglekunder. Har du et projektledergen i maven, så er der god mulighed for at drive mindre projektledelse. Der er både brug for dig, der vil udvikle dig indenfor dette felt og dig, der har flere års erfaring.

Afdelingerne i Service kører velorganiseret med ca. 120 faglige dygtige medarbejdere og her låner man gladelig hinandens medarbejder uden problemer med silotænkning og faktureringer. Intet skal udfordre det gode interne samarbejde. Alle ved John Jensen VVS glæder sig til at byde dig velkommen

Aarsleff RailDrift- og vedligeholdelsesmedarbejdere til Odense Letbane

Aarsleff Rail

Vil du være med til at sikre, at driften af Odense Letbane lever op til brugernes forventning i det daglige? Har du erfaring med vedligeholdelsesarbejde forbundet med jernbanen?

Uanset om du har fokus på det el-tekniske eller spormæssige vedligehold, vil din daglige arbejdsplads være langs letbanens skinner og perroner i Odense. Her vil du sammen med en makker stå for eftersyn, opretholdelse og fejlretning.

Der vil ligge en større andel faste opgaver hver måned, som suppleres med alle de uforudsete fejl kombineret med en række ad hoc-opgaver, som kan være græsslåning og vinterbekæmpelse.

DEKO p|s
Leverancekoordinator til entrepriseafdeling

DEKO p|s, Taastrup

Du indgår i vores entrepriseafdeling, der består af en entreprisechef, ni entrepriseledere, tre leverancekoordinatorer, en KS- og materielansvarlig.

Du bliver en del af en succesfuld virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater. Og gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag. Hvis du mangler informationer, du ikke selv kan skaffe, står dine kolleger klar til at hjælpe dig, ligesom dine kolleger i teamet er klar med sparring.

Du kommer til at beskæftige dig med bl.a.

 • Opmåling til glasvægge
 • Bestilling af glas til vægge
 • Afklaring af døre med hensyn til brand, lyd og besætning ud fra sagsdokumenter
DEKO p|s
Randstad A/S
Afdelingschef

Randstad A/S søger for Arkil A/S i Kolding

Er du en dygtig leder, og har du stor erfaring med anlægsprojekter? Trives du med indflydelse, tværfaglighed samt muligheden for at vækste afdelingen i Kolding? Så læs videre her…

Randstad søger for Arkil en afdelingschef, der vil få ansvaret for at drive og vækste en traditionel anlægsafdeling i Kolding – inden for jord, vej, kloak og forsyning. Du vil i stillingen få ansvaret både for den strategiske udvikling, afdelingens vækstmål, økonomi og budget samt for ledelsen af afdelingens medarbejdere og materiel.

Dine ansvarsområder og opgaver vil derudover være følgende:

 • At være med til at fastholde og udbygge markedet i Trekantområdet ved at udbygge relationer til såvel eksisterende som nye kunder
 • Ansvar og ledelse af en portefølje af anlægsprojekter
Randstad A/S
Projektchef

Randstad A/S søger for Arkil A/S i Odense

Randstad søger for Arkil en projektchef til anlægsafdelingen på Fyn. Som projektchef vil du have det tekniske, økonomiske, kvalitets- og tidsmæssige ansvar samt varetage ledelsen af øvrige parter på en række projekter. Derudover vil du være med til at udbygge Arkil på Fyn og dermed være med til at sikre fremtidige opgaver og gennemføre dem fra start til slut.

Dine ansvars- og arbejdsopgaver vil herudover indebære:

 • Daglig projektledelse, herunder økonomisk, kvalitets- og tidsmæssigt ansvar for gennemførelsen af projekterne
 • Koordinering af interne og eksterne interessenter, herunder myndigheder
 • Koordinering og samarbejde med øvrige projektdeltagere
Dansk Fundering A/S
Anlægsfolk med eller uden erfaring

Dansk Fundering A/S, Roskilde

Vi har travlt og søger anlægsfolk, gerne i sjak, med opstart hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver kan være:

 • Diverse jord-, beton- og kloakarbejder i forbindelse med forskellige projekter.
 • Afsætning og nivellering.
 • Kørsel af diverse maskiner.
CAD Kompagniet A/S
Projektkonsulent — stærk på udarbejdelse og opfølgning på tilbud

CAD Kompagniet A/S søger for DEKO i Taastrup

Som vores nye projektkonsulent indgår du i vores dynamiske salgsafdeling, hvor du selvstændigt står i spidsen for såvel vedligeholdelses- som opsøgende salg.

Du spænder vidt; rådgiver vores kunder, arkitekter og bygherrer inden for business-to-business (B2B) projektsalg. Desuden udarbejder og følger du op på tilbud og projekter, hvilket fordrer, at du til et vist niveau også er komfortabel med at beregne. Vi ved, at det i det hele taget kræver en stærk faglig ballast – og at du også bliver honoreret for det i sidste ende.

I netop det job får du berøring og erfaring med en bred vifte af meget forskelligartede arbejdsopgaver og en utrolig bred kontaktflade såvel internt som eksternt.

CAD Kompagniet A/S
Jobindex A/S
Konsulent til salg og rådgivning på byggepladser Jylland/Fyn

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Du brænder for salg, har flair for at opbygge relationer og er lidt besat af højkvalitets-elværktøj

I samarbejde med vores forhandlere og deres udekørende sælgere, bliver det din opgave at understøtte rådgivningen af deres professionelle slutkunder på byggepladser og værksteder.

Vi tilbyder et spændende, selvstændigt og dynamisk job, hvor du bliver en del af en nordisk salgsorganisation med hovedkontor ved København. Vi er en virksomhed i vækst, og tingene går stærkt. Men her er højt til loftet og god mulighed for at påvirke udviklingen, både din egen og TTIs.

Jobindex A/S
Fyns Almennyttige Boligselskab
Engageret driftsmester med ledererfaring

Fyns Almennyttige Boligselskab, Odense

Vi søger en ny driftsmester som daglig leder af vores driftscenter i Odense midtby. Vores driftscenter tæller syv medarbejdere, som primært arbejder med beboerservice og pasning af grønne områder.

Primære arbejdsopgaver:

 • Daglig ledelse af ejendomsmestrene og -funktionærerne i Driftscenter Midtbyen.
 • Håndtering af udbudsopgaver, som fx totalrenoveringer af lejemål, renovering af køkken og bad mv.
 • Ansvar for tilsyn med områdets boliger, bygninger og tekniske installationer, koordinering af håndværkere og gennemførelse af ind- og udflytningssyn samt varetagelse af bygningsregistrering.
Fyns Almennyttige Boligselskab
Adsbøll Entreprise A/STilbudsleder

Adsbøll Entreprise A/S, Kolding

Kunne du tænke dig at komme med på rejsen og få indflydelse helt fra den spirende projektanalyse i Adsbøll Entreprise A/S med udgangspunkt fra vores kontor i Kolding?

Du vil indgå i et dygtigt team med gode kolleger, hvor alle arbejder mod et fælles og kvalitetsbevidst mål. Vi forventer, at du har lysten og evnen til at styre egne tilbudsprojekter og indgå i teamet omkring udviklingsprojekter med tilbudsudarbejdelse og kalkulation af større byggeprojekter samt det efterfølgende indkøb.

Du finder stor motivation i at arbejde selvstændigt, og samtidigt er det vigtigt for dig at arbejde i et team, hvor support, sparring og samarbejde er altafgørende.