235 job matcher din søgning 235 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 235 resultater.
Lidl Danmark K/SKørende hushåndværker til København og Nordsjælland

Lidl Danmark K/S

Det er vigtigt, at vores Lidl butikker afspejler den høje kvalitet, som vores varer har. Hvis inventar, installationer eller andet i butikkerne bliver beskadiget eller skal udskiftes, skal der fra centralt hold tages action. Vi søger derfor en kørende hushåndværker, som skal sikre drift og vedligeholdelse af vores butikker i København og Nordsjælland.

Om jobbet

 • Udbedring af skader som vores butikker elektronisk melder ind til ejendomskontoret. Opgaver tildeles pr. mail og iPad fra ejendomskontoret i Køge, og opgaverne vil primært ligge i vores butikker i København og Nordsjælland
 • Forebyggende vedligehold af bygningerne
 • Løbende dialog med butikschefer om drift af deres butik og teknik

Vi tilbyder

 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og godt humør
 • En spændende stilling, der vil udfordre og udvikle dig fagligt som personligt
 • En udfordrende og varierende arbejdsdag
Lidl Danmark K/S
Per Aarsleff A/S
Formand til kloakarbejde på Vestsjælland

Per Aarsleff A/S

Er du god til at skabe relationer og få samarbejder til at fungere? Har du erfaring med at løse anlægsprojekter, og vil du være med til at skabe resultater ved selvstændigt at styre dine opgaver? Forstår du at motivere dine folk og skabe høj trivsel?

Vi søger en dygtig og erfaren formand til vores projekt i Sejerøbugten ved Odsherred. Projektet er en totalentreprise og omhandler kloakering af et større sommerhusområde. Selve projektet er en rammeaftale mellem Per Aarsleff A/S og Odsherred Forsyning, der løber frem til 2024.

Dine arbejdsopgaver som formand

 • Styring af mandskab og maskiner samt medvirken til indkøb af materialer
 • Bidrage til daglig planlægning og koordinering
 • Styring af egenproduktion og underentreprenør
Per Aarsleff A/S
Munck Civil Engineering A/S
KS-assistenter

Munck Civil Engineering A/S, Odense

Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi KS-assistenter, der skal inspicere og kvalitetssikre udførte betonarbejder.

Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Island, Grønland og Ghana.

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå af

 • Gennemgå betonarbejder på letbanestrækningen
 • Måle og klassificere eventuelle revner
 • Opsamle og dokumentere data
Munck Civil Engineering A/S
Arkil A/S
Arkil søger formand til anlægsafdeling i Kolding

Arkil A/S

Vi mangler en god kollega, der sammen med vores andre medarbejdere vil udføre spændende anlægsarbejde. Vil du være vores nye formand, som kan lide et godt færdigt produkt og samtidig være helt ude, hvor produktionen foregår, så er det dig, vi leder efter.

u bliver en del af Arkil Kolding, der har projekter i hele Trekantområdet. Vi er et stærkt og velfungerende team, der altid bakker hinanden op og sparrer aktivt med hinanden.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Du vil i samarbejde med dygtige entrepriseledere og gode folk på pladserne få ansvaret for at løse projekterne.

TREFOR
Lækagesporing – vil du forbedre vores varmedistributionsnet?

TREFOR, Kolding

Som servicetekniker i TREFOR er du med til at sørge for fjernvarme til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet. Du bliver en del af et godt team med dygtige elektrikere og VVS-kolleger. Din vigtigste opgave bliver at finde utætheder på TREFOR Varmes distributionsnet ved systematisk at gennemmåle ledningsnettet.

”Arbejdsmiljøet hos os er godt, vi bakker hinanden op, og du vil få en hverdag med stor selvstændighed. Alle dine kolleger er klar til at lære fra sig, så du vil få en grundig oplæring i vores metoder og arbejdsgange”, fortæller projektleder Jacob Iversen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Fejlsøgning på ledningsnettet, tryk- og flowmåling
 • Udarbejdelse af elektroniske lækagerapporter
 • Gennemmåling af alarmtråde
TREFOR
Favrskov KommuneAlsidig medarbejder til rottebekæmpelse

Favrskov Kommune

Vil du være med til at bekæmpe rotter om vinteren og løse reparationsopgaver og grønt vedligehold om sommeren? Og er du struktureret og har et godt overblik? Så har du en god chance for at blive vores nye kollega.

Vi arbejder aktivt for at nedbringe rottebestanden og rotteforekomster ved hjælp af forebyggende tiltag, som sikrer færrest mulige gener fra rotter for virksomheder og boligejere. Vi har et højt serviceniveau med hurtig og effektiv bekæmpelse ved konstaterede rotteforekomster. Rottebekæmpelse er én af kerneopgaverne i Trafik og Vejes driftsafdeling.

Du bliver en del af et travlt team med i alt fire rottebekæmpere, og du får stor frihed til selv at planlægge din arbejdsdag. Du skal derfor være ansvarlig og selvstændig i udførelsen af dit arbejde. Om sommeren skal du kunne løse forefaldende opgaver for Ejendomscentret, hvor du får brug for dine håndværksmæssige evner.

Raunstrup Bygningsservice A/SErfaren håndværkstaksator til vores afdeling i Taastrup

Raunstrup Bygningsservice A/S

Der er høj efterspørgsel efter vores ydelser, og vi søger derfor en erfaren Håndværkstaksator til vores kontor i Taastrup. Raunstrup har gennem de seneste år gennemgået en markant vækst, og er i dag en af Danmarks største leverandører af håndværksydelser til forsikringsbranchen.

Vi søger en stærk og kompetent håndværkstaksator, som kan være med til at sikre Raunstrups fortsatte udvikling inden for forsikringssegmentet. Raunstrups vision er, at vi vil være forsikringsbranchen foretrukne leverandør af takserings- og håndværksydelser.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører:

 • Bindeled mellem Raunstrup, forsikringstager/slutbruger og de forsikringsselskaber Raunstrup leverer håndværksydelser til
 • Gennemføre alm. håndværks-/bygningstakseringer
 • Udarbejde tilbud på diverse håndværksopgaver
Raunstrup Bygningsservice A/SHåndværkstaksator i Midtjylland

Raunstrup Bygningsservice A/S, Randers

Der er høj efterspørgsel efter vores ydelser, og vi søger derfor en Håndværkstaksator til det midtjyske område. Raunstrup har gennem de seneste år gennemgået en markant vækst, og er i dag en af Danmarks største leverandører af håndværksydelser til forsikringsbranchen.

Vi søger en stærk og kompetent håndværkstaksator, som kan være med til at sikre Raunstrups fortsatte udvikling inden for forsikringssegmentet.

Til dine daglige arbejdsopgaver hører:

 • Bindeled mellem Raunstrup, forsikringstager/slutbruger og de forsikringsselskaber Raunstrup leverer håndværksydelser til
 • Gennemføre alm. håndværks-/bygningstakseringer
 • Udarbejde tilbud på diverse håndværksopgaver
Tryg Forsikring A/S
Bygningstaksator til Randers-området

Tryg Forsikring A/S, Aarhus

Vi søger en bygningstaksator med indgående kendskab til byggebranchen, som med udgangspunkt i Trygs skadepolitik skal foretage skadeopgørelser.

Personen vi leder efter, skal i tæt samarbejde med skadebehandlere, Trygs samarbejdspartnere og taksatorkollegaer yde Trygs kunder professionel service, rådgivning og sikre, at de kommer rigtigt igennem deres skadeforløb.

Du er serviceminded, positiv og løsningsorienteret og ser det som din vigtigste opgave at give vores kunder en enestående hjælp til at komme videre efter en skade.

Du har ekspertviden om bygninger, gerne en baggrund som håndværker og måske en videregående byggeteknisk uddannelse.

Tryg Forsikring A/S
Marius Pedersen A/S
Medarbejdere til entreprenørafdeling

Marius Pedersen A/S, Ferritslev

Vores entreprenørafdeling har travlt, og vi søger derfor medarbejdere med kendskab til jord-, kloak- og belægningsarbejde samt kørsel med entreprenørmaskiner.

Tiltrædelse snarest muligt.

Entreprenørafdelingen er en del af Marius Pedersen-koncernen. Afdelingen har et bredt aktivitetsprogram, der blandt andet omfatter byggemodning, kloakarbejde, anlæg af veje og pladser samt fortove.

Marius Pedersen A/S
Novafos A/SHjælp Novafos til at sikre bæredygtig drift af vores spildevandsanlæg

Novafos A/S, Gentofte

Vi arbejder for at være en bæredygtig forsyning, der driver og vedligeholder vores bassinanlæg, så vi opretholder maksimal kapacitet og reducerer overløb til vandområderne.

Vi søger derfor en medarbejder til at køre vores avancerede entreprenørmaskine (Weidemann) til vedligeholdelse af vores bassiner og også til at køre en af vores moderne slamsugere.

Dine arbejdsopgaver

 • Din primære opgave bliver at vedligeholde vores åbne fælles- og regnvandsbassiner, som skal fejes og evt. spules, når de har været i brug under regnvejr. I perioder har vi også brug for en afløser eller medhjælper på slamsugeren, når der f.eks. skal tømmes olieudskillere og sandfang.
 • Du skal også i et vist omfang tage del i forefaldende arbejde med vores afløbsledninger, f.eks. lokalisere fejl, assistere mandskabet i marken og hjælpe til med mindre opgaver med udskiftning af karme og dæksler på kloaksystemets brønde.
Novafos A/SHjælp Novafos med bæredygtig drift af vores afløbssystem

Novafos A/S, Gentofte

Vi arbejder for at være en bæredygtig forsyning, der driver og vedligeholder vores afløbssystemer, så vi opretholder maksimal forsyningssikkerhed og samtidig reducerer overløb til vandområderne. Til det søger vi en medarbejder til vores afdeling ’Afløb’.

Du skal indgå i vores team ’Afløb Syd’, hvor vi er 8 medarbejdere, der står for driften af afløbssystemerne i Gentofte og Gladsaxe Kommuner.

Dine arbejdsopgaver

 • Din primære opgave bliver at vedligeholde vores spildevandsledninger, pumpestationer og bygværker.
 • Du skal have flair for at sætte fokus på muligheder for driftsoptimering.
 • Du skal indgå i samarbejde med vores Plan- og Projektafdeling om etablering af nye afløbssystemer og renovering af eksisterende systemer.
Søndergaard Nedrivning A/STilbudsberegner

Søndergaard Nedrivning A/S, Frederikssund

Til vores kontor i Frederikssund søger vi en skarp og kvalitetsbevidst tilbudsberegner, som har mod og lyst til nye udfordringer i en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften og store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Søndergaard A/S er en af Danmarks førende nedrivningsvirksomheder. Vores organisation er flad og uhøjtidelig, og vi sætter en ære i at gå forrest i branchen med fokus bæredygtige løsninger og optimering af processer og arbejdsgange.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Granskning og risikovurdering af udbudsmateriale
 • Beregning og prissætning af tilbud
 • Opfølgning på afgivne tilbud og ordremuligheder
Søndergaard Nedrivning A/S
Erenfred Pedersen A/S
Vil du være vores kommende materielkonsulent med flair for kundekontakt og resultater?

Erenfred Pedersen A/S, Hedehusene

Er du engageret, dygtig og har en høj arbejdsmoral, så kan du være vores kommende materielkonsulent til salg af entreprenørmateriel for området Sjælland midt og syd. Her vil du få ansvar for salg og rådgivning på nogle af markedets førende brands, bakket op med hjælp fra et godt team af dygtige kollegaer.

Du vil i en spændende og afvekslende hverdag få ansvar for salg af entreprenørmateriel til distriktets kunder. Dine opgaver bliver bl.a. kontakt og salg til eksisterende kunder, kundekontakt til nye kunder med henblik på at skabe blivende kunderelationer.

Der er tale om en spændende stilling med stor spændvidde, og hvor du som person har stor mulighed for at sætte præg på egen hverdag. Hvis du som person er energisk og dygtig og god til at skabe aktivitet hos dine kunder med salg for øje er stillingen lige noget for dig.

Erenfred Pedersen A/S
PEAB Asfalt A/STraktorfører

PEAB Asfalt A/S, Næstved

Vi søger én ny traktorfører til asfalthold med opstart snart i Næstved.

Trives du med udendørs arbejde og en dagligdag, hvor arbejdsstedet løbende flyttes? Vil du være del af et skønt fællesskab?

Lige nu søger vi en erfaren traktorfører, der er vant til at styre sprøjtetraktoren, inden der skal lægges asfalt. Som traktorfører bliver du del af et stort hold, hvor god stemning og et godt samarbejde står højt på listen.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Har lyst til at indgå i et velfungerende team og være en del af et mellem maskinhold
 • Er mødestabil og tager ansvar
eurodan-huseProjektberegner/kalkulatør søges til Rødekro

eurodan-huse

Vi har forrygende travlt og søger en projektberegner/kalkulatør til hovedkontoret i Rødekro.

Over 12.000 familier har allerede bygget et eurodan-hus. For de fleste familier er det at bygge hus en relativ stor beslutning. Derfor følger vi altid kunden gennem hele byggeprocessen fra første møde, til huset står klar.

Du kommer til at sidde på vores kontor i Rødekro, hvor du sammen med dine kolleger indgår i et team af dygtige medarbejdere. Her kommer du til at beskæftige dig med kalkulationen af individuelle, fritliggende huse. Du får ansvaret for den enkelte byggesag, fra projektering til byggeriet begynder. Som projektberegner/kalkulatør får du en central rolle og du vil få en bred kontaktflade, både eksternt og internt.

NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærere til struktøruddannnelsen

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi to faglærere til NEXT Byg.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Vi tilbyder et dynamisk læringsmiljø med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får en arbejdsplads, som er i en spændende udvikling og engagerede kompetente kolleger. Gode muligheder for at løse mangeartede opgaver og dermed præge din faglige udvikling.

OBH-Gruppen A/S
Vi søger bygningsrådgivere i hele landet

OBH-Gruppen A/S

Vi søger bygningsrådgivere, som kan yde kyndig rådgivning til boligejere, der går med tanker om ombygning eller renovering af deres bolig.

Er du bygningskonstruktør og motiveres du af en selvstændig hverdag, så er det måske dig, vi søger til rådgivning i forbindelse med vores ”Bolig- og energirapport” - et helt nyt koncept udarbejdet i samarbejde med Danske Bank.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor du vil indgå i vores stærke organisation med dygtige og kompetente kollegaer. Det er et selvstændigt job, hvor udgangspunktet for din arbejdsdag vil være din bopæl og hvor din tid tilbringes med rådgivning hos kunderne.

OBH-Gruppen A/S
Robert Bosch A/STeamleder – Key User Management Power Tools

Robert Bosch A/S, Ballerup

Ønsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer? Hvad enten det er inden for Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, og Energy and Building Technology, hos os har du mulighed for at forbedre livskvaliteten over hele verden. Velkommen til Bosch.

Du bliver en del af det danske salgsteam, hvor du får ansvaret for den del af organisationen, der arbejder med slutbrugersalg af el-værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere og industrikunder.

Som teamleder er du fagligt og personalemæssigt ansvarlig for et team med tre slutbrugerspecialister, samtidig med at du har dit eget salgsdistrikt på Sjælland.

Du refererer til salgsdirektøren i Danmark og indgår i salgsledelsen i tæt samarbejde med Retail salgschefen. Du vil være ansvarlig for salgsbudgettet for dit team og bidrage til konceptudvikling i samarbejde med marketing og vores forskellige forretningsområder.

Bravida Danmark A/S
Gravefolk til anlægsarbejder

Bravida Danmark A/S, Køge

Det går stærkt hos Bravida og til vores fjernvarme afdeling i Køge søger vi derfor nye gravefolk til anlægsarbejder ved fjernvarmerør og gerne hele sjak, som har opbygget erfaring med diverse former for anlægsarbejder.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde hver dag, da vores kunder værdsætter vores professionelle tilgang til arbejdet.

Vi tilbyder et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål. I Bravida har vi gode og stabile løn- og arbejdsforhold, herunder mulighed for pensionsordning og helbredssikring. Der er ordnede forhold med nyere biler og maskiner til udførslen af det daglige arbejde.

Bravida Danmark A/S