19 job matcher din søgning 19 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Techem Danmark A/S
Techem Danmark A/S vækster og søger installationsteknikere til Øst Danmark

Techem Danmark A/S

Vi tilbyder et udfordrende job i en virksomhed, hvor jobbet er kendetegnet ved høj grad af selvstændighed.

Vi søger dygtige Installationsteknikere, gerne med VVS baggrund, der selvstændigt kan udføre montageopgaver i private og erhvervs lejemål med opsætning og servicering af forbrugsmålere.

Som person er du:

 • Positiv og engageret
 • God til at skabe relationer til kunderne
 • I stand til at bevare hovedet koldt også i stressede situationer
Techem Danmark A/S
Gem
Klimadan A/SMontør eller medhjælper – Varmepumper – Hele landet

Klimadan A/S

Da vi har rigtig travlt og udvider med flere biler, søger vi nye, dygtige kollegaer til vores afdelinger i Hjallerup, Ikast og Roskilde.

Har du lyst til at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Her får du muligheden for at blive en vigtig medarbejder i en spændende virksomhed i vækst.

Klimadan installerer og servicerer varmepumper i hele Danmark. Til montage af varmepumper søger vi montører eller montørmedhjælpere med potentiale til at udvikle sig til montør. Det vil være at foretrække, hvis kandidater har bopæl indenfor en times kørsel fra en af vores afdelinger.

Recover
Bliv spule-operatør hos JK Kloakservice

Recover, Mørkøv

Vi har lynende travlt og søger derfor en spule-operatør - er det dig?

Erfaring er en fordel, men ikke et krav. Alle med den rette holdning og attitude har en mulighed hos os. Hvis det lyder som noget for dig, og du har lyst til at være en del af et godt og velfungerende team, så send os en ansøgning via ’ANSØG’-knappen eller kontakt afdelingsleder Johnny Petersen på telefon 20 80 90 42.

Recover Nordic ApS

Bliv en del af et professionelt og jordnært team

Hos JK Kloakservice vil du blive en del af et kvalitetsbevidst og professionelt team. Vi har det sjovt samtidig med, at vi har orden i sagerne.

Du kan glæde dig til:

 • gode ansættelsesforhold med både pension og sundhedsforsikring
 • en social arbejdsplads med sociale arrangementer
 • dagligt arbejde med en af vores moderne slamsugere
Recover
Bliv TV-operatør hos JK Kloakservice

Recover, Mørkøv

Vi sørger for du får grunduddannelsen i TV-inspektion, samt efterfølgende oplæring hos vores erfarne kollegaer, hvis du ikke allerede er bekendt med branchen. Til gengæld regner vi med, at du har det store overblik og vil være med til at sikre høj kvalitet, godt arbejdsmiljø og stort kundefokus.

Recover Nordic ApS

Dine arbejdsopgaver

Du vil få tildelt din egen TV-bil med professionelt kameraudstyr, hvorfra du vil lave TV-inspektion ude hos vores kunder. Du vil i din dagligdag møde alle former for kunder - både private, virksomheder og det offentlige.

Arbejdet er således præget af en selvstændig hverdag med TV-inspektion af diverse kloaknet. Vi vægter kvalitet, arbejdsmiljø og kundefokus højt i alt hvad vi foretager os.

Vaillant A/S
Teknisk salgssupporter

Vaillant A/S, Karlslunde

Har du erfaring fra VVS-branchen og et bredt kendskab til varmeløsninger? Motiveres du af beregninger og løsningsforslag til varmesystemer? Brænder du for at levere førsteklasses support? Så læs med her…

Du får din daglige gang på vores kontor i Karlslunde, hvor du indgår i vores salgsteam bestående af vores salgschef, salgssupportere, salgskoordinator og sælgere.

Dine primære opgaver vil være:

 • Beregning af løsningsforslag til varmesystemer baseret på kundernes anlægsspecifikationer
 • Tilbud inden for varmepumper og gaskedler
Vaillant A/S
Kemp & Lauritzen A/S
Alsidige VVS-teknikere til Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen A/S, Ringsted

Til vores serviceafdeling i Ringsted, søger vi alsidige VVS-teknikere, der har lyst til at servicere vores kunder på Sjælland.

Kemp & Lauritzen

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene, eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold. Vi vil gerne have medarbejdere der har interessere, for efteruddannelse.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Sanistål A/S
Interne projektkonsulenter til sags- og projektstyring af større byggesager

Sanistål A/S

Er du klar til en ny retning i din karriere? Kan du se dig selv i en stilling, hvor opgaverne er centreret om det projektorienterede salg, men samtidig meget alsidige, og hvor din indsats gør forskellen? Så kan vi have nye udfordringer til dig?

Vi søger flere interne projektkonsulenter med stort og bredt produktkendskab indenfor VVS, der selvstændigt kan tage ansvaret for at drive større VVS-projekter, lige fra modtagelse af forespørgsel til afslutning af byggeprojektet.

Du får en spændende stilling i et velfungerende landsdækkende team af branchekendte og dygtige kolleger. Sanistål er kendetegnet ved at have et godt tværorganisatorisk samarbejde, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok. Ud over dine kollegaer i afdelingen, vil du få et tæt samarbejde med de eksterne salgskollegaer, Saniståls øvrige interne funktioner, kunder og leverandører.

Sanistål A/S
ZBC
Dygtig og engageret timelærer til vvs-uddannelsen

ZBC, Slagelse

Har du erfaring inden for håndværksfag og drømmer du om at være med til at gøre en forskel for fremtidens håndværkere? Så er det dig vi mangler på ZBC i Slagelse til at styrke vores uddannelser og hjælpe med at få vores elever godt på vej.

Vi søger en ny kollega til at undervise på vores vvsuddannelse, der sammen med os kan indgå i et forpligtende teamsamarbejde med det formål at uddanne fremtidens elever.

Vi har alle en forståelse for, at de mennesker vi møder, kommer med hver sin baggrund, og det er vigtigt, at vi møder alle vores elever med respekt og anerkendelse.

Dine primære opgaver vil være at hjælpe vores elever godt på vej i deres udførelse af deres praktiske projekter på værkstederne.

Gem
Brødrene A & O Johansen A/S
AO søger en VVS-salgskonsulent til Syd- og Midtsjælland

Brødrene A & O Johansen A/S

Stræber du efter at levere resultater ud over det sædvanlige? Og ved du, at stærk salgsteknik og god kundebetjening er nøglen til vækst?

Med reference til vores salgschef og med base i vores håndværkerbutikker på Syd- og Midtsjælland søger vi en engageret og dynamisk salgskonsulent, som motiveres af - og har stor forståelse for - opsøgende salg. Du vil have et tæt samarbejde med vores medarbejdere i håndværkerbutikkerne i dit distrikt, da en del af arbejds-opgaverne kommer fra butikkerne som har den største berøringsflade med kunderne.

Brødrene A & O Johansen

AO tilbyder et selvstændigt job i et spændende, konkurrencepræget og udviklingsorienteret miljø med mulighed for at arbejde med moderne digitale værktøjer og salgsteknikker. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn tilpasset dine kvalifikationer, pensionsordning, behandlingsforsikring, gode udviklings- og uddannelsesmuligheder, m.m.

Brødrene A & O Johansen A/S
Sanistål A/S
Butikssælger til vores butik i Ringsted

Sanistål A/S

Der er fuld fart på hos os, og vi søger Danmarks skarpeste butikssælger. En der sætter en ære i at have den daglige kontakt til kunderne og kan forstå kundernes behov i en større sammenhæng og dermed tilbyde de rette løsninger.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at være med til at sætte sit præg på Sanistål-butikken i Ringsted. I butikken arbejder vi med alle Saniståls forskellige kundesegmenter indenfor byggeriet og industrien med VVS som omdrejningspunkt for vores sortiment. Du bliver en del af et stærkt butiksteam, hvor alle kollegaer har et højt fagligt kompetenceniveau.

Primære arbejdsopgaver

 • Salg til kunder ved disk og på telefon
 • Betjene og vejlede kunder i butikken
 • Kampagner og koncepter – salg og opsætning i butik
Sanistål A/S
Gem
RECI ApS
Servicemontør til Sjælland/Storkøbenhavn

RECI ApS

Har du lyst at holde byen varm? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som servicemontør i RECI. Der er tale om en meget alsidig stilling med udfordrende og afvekslende opgaver i et uformelt miljø. Vi er 57 medarbejdere i RECI og du vil indgå i vores velfungerende serviceteam. Som servicemontør i RECI har du en bred kontaktflade og alsidige opgaver.

Arbejdsopgaver:

 • Beholderrens og anode-skift
 • Rens og afsyring af vekslere
 • Rørskyl
RECI ApS
Gem
VVS SøbergMontør til forsikringsteam på Sjælland

VVS Søberg

Sætter du pris på en arbejdsdag uden alt for mange afbrydelser, når du er ude hos kunderne, og hvor du har indflydelse på planlægningen af din egen dag - så kunne dette være jobbet for dig.

Du får i samarbejde med afdelingschefen og kundecentret stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Jobbet er meget afvekslende, og vil blandt andet omhandle:

 • Taksering af forsikringsskader
 • Tilbagemelding til forsikringsselskaberne med rapport
 • Opmåling og beregning af materialer og tidsforbrug
airteam a/s
Servicetekniker til ventilation

airteam a/s, Roskilde

Har du erfaring med ventilationsfaget og med servicearbejde i almindelighed?

Er du klar til at være en del af et team, men hvor du også kan arbejde selvstændigt og struktureret med dine egne opgaver?

Som person er du ligetil og nem at omgås, du tåler en direkte og konstruktiv dialog med kollegaer og kunder, og du er serviceminded. Du kan arbejde konstruktivt, også under pres, og du formår at prioritere dine arbejdsopgaver.

Arbejdsopgaver:

 • Servicere ventilationsanlæg - brand- & røgventilation.
 • Fejlfinding på alle former for ventilationsanlæg, både komfort- og procesanlæg.
 • Diverse lovpligtige tests af ATA, ABV, brand-/røgspjæld etc.
 • Automatik til og styring af ventilationsanlæg.
 • Evt. indregulering i mindre omfang.
airteam a/s
Gem
Gastech-Energi A/SGastech-Energi A/S samler på Danmarks bedste energi-montører – vil du også med på holdet?

Gastech-Energi A/S

Du kommer til at arbejde med forskellige anlægstyper, lige fra installationer i private boliger til højt automatiserede og komplekse anlæg i større boligforeninger. Ved ny-installationer og udskiftning af anlæg, vil den mekaniske installation være foretaget, inden du kommer for at opstarte og indregulere anlægget.

Da Gastech-Energi ikke selv installerer, samarbejder vi med Danmarks bedste installatører, som forestår installationen af varmeanlægget.

Du kommer i kontakt med både kunder og kolleger, og du bliver en del af et velfungerende, samarbejdende og professionelt team bestående af 70 servicemontører, som betjener vores kunder i hele Danmark.

Gem
Gislinge MurerenEntreprenør/Rørlægger/Kloakarbejder søges til Holbækområdet/Vestsjælland

Gislinge Mureren

Da vi har travlt, søger vi nu medarbejdere til vores kloak -og entreprenørafdeling.

Vi arbejder hovedsageligt lokalt omkring Holbæk og i Vestsjælland. Vi er i dag ca. 5 medarbejdere beskæftiget inden for kloak -og entreprenørarbejde.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af mindre og mellemstore varierende opgaver inden for renovering og etablering af kloak samt entreprenørarbejde.

Vi søger dig som:

 • Har entreprenørerfaring, gerne rørlægger eller kloakmester
 • Er kvalitetsbevidst og tager ansvar
 • Er mødestabil
Gem
VVS montør søges
Vi har rigtig travlt og har fået mange nye spændende opgaver i Elektrogårdens VVS afdeling i Ringsted.
Elektrogården Ringsted, Ringsted
Jobcenter
Indrykket:
Gem
“Som VVS-montør hos FLD kører du glad på arbejde og glad hjem igen”
Jeg føler, at jeg har fået en god bagage med mig efter at have været i forsikringsafdelingen hos FLD.
FINN L. & DAVIDSEN A/S, Haslev
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Blikkenslager til tagarbejde
Vi søger blikkenslagere til tag arbejde.
HANSEN & ANDERSEN NÆSTVED A/S, Næstved
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Selvstændig Montør/Installatør søges til hurtig tiltræden
Til installering og servicering af varmepumper, søger vi dig som har en uddannelse inden for VVS-området, som servicetekniker eller kølemontør.
KlimaService A/S, Næstved
Jobcenter
Indrykket: