16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Tornbjerg Schou ApS
Montør af procesanlæg

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Er du en dygtig håndværker med ambitioner? Har du lyst til at gå foran og vise, hvad du kan? Har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er i top, og motiveres du af personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en montagemedarbejder, der drømmer om at udvikle sig? En stilling, hvor du får lov til at vise, hvad du kan, og hvor dine personlige egenskaber er lige så vigtige, som dine faglige kvalifikationer.

Med baggrund i 3D layout tegningsmateriale og P&I diagrammer, bliver dine opgaver at montere rustfri komponenter og maskiner samt bygge komplette tank- og procesanlæg til fødevareindustrien.

Du får en bred kontaktflade i den øvrige organisation, hvorfor det er vigtigt, du er en positiv og dygtig kommunikator, med et løsningsorienteret mindset.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Teknisk Specialist

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Lem

Hos CBRE søger vi en dygtig teknisk specialist, der er bredt fagligt funderet inden for de tekniske discipliner. Du har stort drive, er målrettet og kan håndtere den tekniske bygningsdrift hos vores store internationale kunde i Lem området.

Som vores nye kollega vil du indgå i et team på 5, der varetager hele Facility løsningen.

De primære opgaver i stillingen er:

  Daglig drift af de tekniske installationer og bygningsdele i samarbejde med leverandører bl.a.:
 • Ventilationsanlæg
 • Køleanlæg
 • Varmeanlæg
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Spa Kompagniet ApSSalgskonsulenter til luksusprodukter

Spa Kompagniet ApS, Hinnerup

Er du en engageret sælger med godt købmandskab? Kan du gennemføre et teknisk salg og samtidig have flair for design og indretning? Er du god til at holde struktur og orden på dine mange opgaver? Så er du måske vores nye medarbejdere.

SPA Kompagniet i Søften/Aarhus søger 2 salgskonsulent- og ordrebehandlere, som kan varetage følgende opgaver:

 • Rådgivning og salg via showroom, pr. tlf. og mail
 • Salg af glasafskærmninger på specialmål
 • Ordrebehandling af indkomne bestillinger

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en virksomhed, som har fokus på et godt arbejdsmiljø og et godt socialt sammenhold, som vi alle bidrager til. Vi er inde i en spændende udvikling bl.a. med implementering af nye produkter, hvor vi beskæftiger os med innovativ udvikling og salg af luksusprodukter, hvilket betyder, at vi til tider har en aktiv og varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Brunata a/s
Servicetekniker - Aarhus

Brunata a/s, Åbyhøj

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor fjernaflæste vand-, varme- og energimålere i en virksomhed med ambitioner, så er Brunata måske noget for dig.

I Målerservice har vi travlt og har derfor løbende brug for dygtige serviceteknikere med mulighed for fastansættelse. Vi har opdelt distrikterne i forskellige zoner, og din rute vil derfor blive planlagt ud fra din hjemmeadresse eller Brunatas adresse i Aarhus.

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men ideelt set har du teknisk flair, et stort servicegen og en god fysik, da der i forbindelse med aflæsningerne må forventes noget trappetræning. Ansøgere med en baggrund som håndværker – vil være særligt egnede, men det er ikke et krav.

Green BoxServicetekniker

Green Box, Aulum

Til spændende virksomhed i vækst

Grundet Green Box' store vækst, søger vi en dygtig servicetekniker til vores serviceafdeling. Vi producerer præfabrikerede badekabiner, som du kommer til at lave efterfølgende service på efter aflevering på byggepladserne.

Vi lægger stor vægt på en professionel indstilling, hvor man er kreativ og ser muligheder, frem for begrænsninger. Vi har travlt og til tider en hektisk hverdag. Du kommer til at arbejde sammen med de 3 øvrige ansatte i serviceafdelingen. Du refererer til servicelederen.

Frede Andersen VVS A/SOvermontør/projektleder

Frede Andersen VVS A/S, Risskov

Vi har travlt hos Frede Andersen VVS A/S. Og da vi har skruet endnu mere op for ambitionerne, søger vi den helt rigtige overmontør/projektleder med drive og initiativ.

Du vil indgå i et tæt og dynamisk samarbejde med de nuværende spjæld- og projektledere, og får stor indflydelse på udviklingen af vvs-afdelingen. Vi arbejder for både private og offentlige. Og i et større omfang som hovedentreprenør.

Jobbet

 • Du skal sammen med den øvrige ledergruppe, udvikle afdelingen til at blive endnu større spiller på markedet.
 • Kundekontakt og kontraktforhandlinger.
 • Deltage i styring og kalkulation af alle typer service- og projektopgaver indenfor faget.
N.G. VVS-Teknik søger VVS-montør
Er du faglært VVS-montør, og er høj kvalitet og god service en selvfølge for dig?
N.G. VVS-Teknik, Rønde
ASE Selvstændig
Brdr. Stjerne, Samsø VVS og Energi søger en fagudlært VVS-montør
Vi søger en glad kollega, der har lyst til at indgå i et godt dynamisk team, hvor der skal løses forskellige vvs-opgaver.
Brdr. Stjerne VVS, Samsø
Jobcenter
Rørlægger søges!
JobTeam Vi søger en dygtig og faglært rørlægger til vores samarbejdspartner.
Ebeltoft
JobTeam
VVS-montør
JobTeam Vi søger en VVS-montør til fast job ved vores samarbejdspartner.
Aarhus
JobTeam
VVS montør til serviceopgaver
VVS montør søges, med lyst til spjæld/service opgaver og mindre projekter ved vores mange forskellig typer af kunder, eksempelvis:...
HØRNING INSTALLATION ApS, Hørning
Jobcenter
Erfaren Vvs montør
JobTeam Vi søger en erfaren Vvs montører til vores samarbejdspartner.
Aarhus
JobTeam
Rørlægger
JobTeam Vi søger en dygtig og faglært rørlægger til arbejde i Aarhus og omegn.
Aarhus
JobTeam
VVS-montør til nybyg-projekt i Søndervig
Hos Henning Mortensen a/s står servicebil, værktøj, mobil og job klar til dig i Søndervig, hvor vi netop nu har opstart på byggeriet af 250 sommerhuse.
Henning Mortensen A/S, Ringkøbing-Skjern
Nordiske Medier
Rørlæggere til varierende arbejde i Aarhus området
Vi søger for kunde en rørlægger til opstart hurtigst muligt.
Ebbesen.dk ApS, Aarhus C
Jobcenter
Dygtig selvstændig VVS-montør
Er du uddannet VVS-montør, og vil du være en del af Viborg VVS, hvor der er udfordrende og sjovt at gå på arbejde – så har vi jobbet til dig.
VIBORG VVS ApS, Viborg
Jobcenter