171 job matcher din søgning 171 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danova ApSVirksomhed i vækst søger to assistenter

Danova ApS, Silkeborg

Danova er i rivende udvikling. Vi har travlt, og vi har derfor brug for to nye kollegaer til omgående ansættelse. Måske er du én af vores nye assistenter til en fuldtidsstilling til vores afdeling i Jylland?

Jobbet består primært i at assistere til idriftsættelse af flow og niveaumålere i spildevandsrør, samt batteriskift og forefaldende arbejde. Du skal derfor forvente, at der er en del kørsel rundt i hele landet i Danova’s servicebil. Vi kender ikke altid dagen i morgen, så du skal være parat til, at arbejdsdagen til tider er lidt længere end normalt. Og måske kræver kørsel rundt i landet også et par årlige overnatninger. Arbejdsbasen vil være i Silkeborg.

Vi skal nok sørge for at give dig en god og grundig oplæring. Det vil ske fra vores kontor på Sjælland, af 1 uges varighed ad gangen. Og efter en til tre uger, er du klar til at assistere.

Gem
mind A/SKompetencechef

mind A/S søger for Flux i Rødovre

Jeg har taget en lang uddannelse for at lave monotont, gentaget arbejde.

- Sagde ingen vvs-ingeniør nogensinde.

Er du også en af dem, der hellere vil udvikle dig i en virksomhed, som skaber frirum til innovation på vvs-processen, fremfor at bruge for meget tid på monotont gentagende arbejde? Så læs videre og se, hvordan du, som kompetencechef hos FLUX AD, kan være med til at arbejde mere innovativt og ændre hele branchens tilgang til projekter.

FLUX er en pionervirksomhed, der bruger egne digitale værktøjer til at automatisere processer i arbejdet som rådgivende ingeniører, og FLUX er samtidig en IT-virksomhed, der udvikler digitale robotter til egne rådgivere. Det gør Flux til en værdifuld og effektiv samarbejdspartner og en attraktiv arbejdsplads, hvor der er tid og luft til at tænke kreativt og have fokus på innovation.

pulira ApSInspektør til Ejendomsservice – fokus på kvalitet og planlægning

pulira ApS, Ishøj

Til en nyoprettet stilling søger vi en selvstændig, engageret og erfaren inspektør, der kan gå forrest i den daglige drift af vores mindre, men travle afdeling i Ejendomsservice.

Vores viceværter kommer fast på kundernes ejendomme og sikrer at grønne arealer, fortove, p-pladser mv. fremstår pæne og ryddelige. Vi fremstår altid præsentable og yder høj kundeservice, hvor vi møder både kunde, kollega og beboer med et smil og et løsningsorienteret mindset.

Som Inspektør for Ejendomsservice i pulira har du det daglige ansvar for:

 • Planlægning og koordinering af opgaver i Ejendomsservice, herunder kvalitetssikring, oplæring og procesbeskrivelser af opgaver
 • Kvalitetssikring af ejendomme, så vi leverer det kunden ønsker
 • Beboerservice, småreparationer og øvrige opgaver i samarbejde med kolleger i Ejendomsservice
Hedensted VVS Service A/SVVS-montør

Hedensted VVS Service A/S

Hedensted VVS & Energiservice A/S har forrygende succes og søger derfor endnu en dygtig VVS-Montør der er faglig stærk.

Som VVS-montør vil du med din store viden, samt interesse for Vvs-branchen, hjælpe vores kunder med de udfordringer de endnu engang skulle have, indenfor VVS Service, VVS-installationer og energirigtige løsninger. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for at løse individuelle behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Alsidig m/k med håndværker/teknisk snilde og positivt mindset søges til drift og vedligehold af ejendomme/kollegier i København

Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad

Brænder du for at hjælpe mennesker, og trives du i en hverdag med stor selvstændighed og mange forskellige typer opgaver?

Dit arbejde består både af opgaver ude i byen og tid på vores kontor i Vestergade. Vi møder typisk ind på kontoret om morgenen, hvor vi får fordelt dagens opgaver. Derefter cykler vi ud på formiddagens opgaver, inden vi mødes til frokost, og vi cykler derefter afsted igen på dagens sidste opgaver.

DIS

Jobbet indebærer:

 • Drift- og vedligeholdelsesopgaver på vores kollegier - det er vigtigt, at vores ejendomme er velfungerende, og at de fremstår præsentable både ude og inde
 • Samarbejde og booking af eksterne håndværkere, hvis en opgave kræver det
Fonden DIS - Danish Institute For Study Abroad
Gem
Cool Trade ApS
Montagefolk til montage af kølemøbler og kølerum

Cool Trade ApS

– er det mon dig...

Vi søger montagemedarbejdere til afvekslende monterings- og serviceopgaver i Danmark.

Hos CoolTrade ApS leverer vi et bredt sortiment af kølemøbler til supermarkeder og andre større industribyggerier i hele Danmark. Vi har hovedkontor i Ringsted, hvorfra vi leverer ud til vores projekter. Det går godt for os og vi har derfor brug for at udvide vores medarbejderstab.

Med udgangspunkt fra virksomhedens 2 lokationer Ringsted og Stilling ved Skanderborg kører du ud til kunder og bidrager med montage af køle-/frostmøbler samt køle-/frostrum og evt. andet arbejde i forbindelse med disse installationer.

Du vil indgå som en naturlig del af montageholdet på installationsstedet og bliver en fast del af de folk der monterer i CoolTrade Gruppen.

HOFORHåndværker med teknisk flair for bygas

HOFOR, København

Vil du være med til at vedligeholde og forny 860 km store og små gasrør i Københavns gader, så vi kan sikre bæredygtig bygas til 300.000 kunder?

Som vores nye rørlægger bliver du en del af et team på i alt syv kolleger. Du får en hverdag, hvor du møder ude i byen med din værkstedsvogn sammen med dine kolleger, hvor I, i samarbejde med vores driftsledere, bidrager til at finde den bedste løsning, når vores gasledninger skal flyttes eller repareres.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at udføre rørarbejde på vores ledningsnet i forbindelse med:

 • Lækager
 • Tilslutning af nye kunder
 • Udbedring af graveskader
 • Omlægning af større og mindre gasledninger i både stål, støbejern og PE-plast
KAR+CO
Servicechef med ansvar for varmepumper i hele landet

KAR+CO søger for OK Energiteknik A/S i Taastrup eller Viby/Aarhus

Vi søger en Servicechef til afdelingen for varmepumper, der med base i enten Taastrup eller Viby/Aarhus kan stå for den daglige drift og videreudviklingen af en effektiv organisation med høje servicestandarder.

Du bliver dine medarbejderes sparringspartner i dagligdagen, og du sørger for, at de har de bedst mulige arbejdsbetingelser – så de kan bruge deres tid effektivt, på det de er allerbedst til. Dit hovedansvar omfatter bl.a.:

 • Planlægning af ressourcer og bemanding
 • Rekruttering af teknikere med hjælp fra HR
 • Udvikling og træning af teknikerne, så holdet har de rette kompetencer
KAR+CO
Fjerring A/SDygtig og engageret VVS-ingeniør/installatør

Fjerring A/S, Slagelse

Hvis du overvejer at blive en del af en mellemstor rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst og med et godt renommé, en lang historie og STORE ambitioner så læs endelig videre.

Vi ved, at du er svær at få fat i, men vi har noget unikt at tilbyde, og vi vil både udfordre dig og lære fra os.

Du vil som ny medarbejder hos os få stor indflydelse og masser af forskelligartede opgaver.

Til den foretrukne VVS-ingeniør/installatør-profil forventer vi:

 • Du er uddannet VVS-ingeniør eller VVS-installatør med 2-3 års erfaring inden for området.
 • Du er ambitiøs, kvalitetsorienteret og vant til at overholde deadlines.
 • Du er flydende i dansk både på skrift og i tale.
ATZ A/SVi søger sjakbajser og håndmænd m/k inden for kloak

ATZ A/S, Hedehusene

Har du erfaring med anlægsarbejde inden for kloak eller fugtsikring? Vil du være en del af en virksomhed med et stærkt kollegialt sammenhold og en personalepleje ud over det sædvanlige?

Du fornemmer det med det samme. Sammenholdet, humoren, den faglige stolthed, ordentligheden og interessen i konstant at være de bedste. Vi er specialister inden for et nicheområde og er hamrende stolte af det. Det er dét der gør forskellen – for dig, os og vores kunder.

Hvad skal du kunne?

 • Gerne rørlæggerbevis eller uddannet anlægsstruktør – praktisk erfaring kan også gøre det
 • Du skal kunne arbejde selvstændigt
 • Du bør have relevant erfaring med kloak for at komme i betragtning som sjakbejds

Kan du det meste, men ikke det hele? Så kontakt os alligevel!

Gem
PeopleFocus ApSDriftsleder

PeopleFocus ApS søger for Nibe Varmeværk A.m.b.a.

PeopleFocus ApS søger en faglig dygtig og motiverende lederprofil til Nibe Varmeværk.

Kan du se dig selv i en teknisk moderne og serviceorienteret virksomhed, hvor du med stor grad af frihed evner at sikre optimering af driften i en foranderlig hverdag? Kan du samtidig lede og inddrage dine kompetente kollegaer og skabe fælles ejerskabsfølelse? Så er det måske dig, vi søger.

Nibe Varmeværk er et forbrugerejet fjernvarmeværk, der står for hovedparten af varmeforsyningen til Nibe by. Aktuelt har de ca. 2070 forbrugere tilkoblet. Nibe Varmeværk er et meget moderne varmeværk, som blandt flere andre tiltag, er i gang med at indføre et helt nyt styresystem.

Primære ansvarsområder er blandt andet:

 • At sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af værket
 • At lede og motivere 2-3 kollegaer og selv deltage aktivt i det daglige arbejde
 • At være en aktiv og kompetent sparringspartner for de øvrige ansatte
VVS SøbergVVS'er der vil kontorvejen - i et nyt lys

VVS Søberg, Vojens

Hos VVS Søberg har vi valgt at arbejde med mere bæredygtige arbejdsprocesser, og derfor opretter vi et nyt spændende job på kontoret.

Elsker du dit fag, og ønsker du at være med på en spændende fremtidssikret rejse, så er muligheden måske her. Du kan fortsætte din karrieren på kontoret samtidig med, at du får lov til at udfolde din viden indenfor VVS-faget.

Vi søger derfor en VVS’er, der har lyst til at være med på rejsen, og som brænder for at bruge sin VVS-viden i en tempofyldt atmosfære sammen med gode teamkolleger.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • At VVS-vurdere nye indkomne skader, via et helt nyt ’videosystem’
 • At tale i telefon med kunder og afdække deres behov og forventninger
 • At styre sager og have dialog med kolleger, forsikringsselskaber og andre samarbejdspartnere
Flow Loop ApsTeknisk kommerciel projektleder

Flow Loop Aps, Allerød

Flow Loop er en dansk start-up, der har udviklet en innovativ og prisvindende recirkulerende bruser, som sparer 85% vand og 75% energi pr. bad. Bruseren skal lanceres i 2022 og vi søger nu en teknisk kyndig projektleder, der har lyst til at indgå i en ambitiøs startup med et motiveret team af specialister.

Som teknisk projektleder trives du i spændingsfeltet mellem teknisk og rådgivende salg og løbende servicering af vores kunder for at sikre den bedst tænkelige kundeoplevelse.

Som teknisk projektleder bliver du en del af vores salgsorganisation og dit fokus vil være teknisk rådgiving af vores kunder i salgsprocessen, koordination af installationsprocesser og ikke mindst optimering og dokumentation af kundeoplevelsen, når bruserne er installeret. Du bliver derfor også et kritisk bindeled til vores produktudviklingsteam i forhold til struktureret kundefeedback.

Per Aarsleff A/S
Aarsleff søger medarbejdere til 4-dages arbejdsuge

Per Aarsleff A/S, Viby J

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du samtidig teknisk interesseret, så har du muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø.

Som vores kommende kollega bliver du en del af et fast team. Du får en spændende hverdag med forskelligartede udfordringer og opgaver.

Din oplæring bliver struktureret, og vi sørger for, at du får viden om de nyeste teknikker inden for strømpeforing. Vi løser opgaverne, når kloakkerne skal renoveres hurtigt og effektivt med så få gener for borgerne som muligt.

Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

Per Aarsleff A/S
AN-EnergiFremsynet og organiseret ledningsmester

AN-Energi, Aalestrup

Vil du være med til at drive og udvikle på et fjernvarmeværk i en verden, der forandrer sig? Vi søger en person med en håndværksmæssig baggrund, f.eks. VVS-uddannelse, der brænder for fjernvarme og vandforsyning. En ledertype som kan organisere og arbejde med i værkets projekter.

 • Udadvendt og imødekommende over for forbrugere mv.
 • Har evner til at koordinere med eksterne håndværkere og leverandører.
 • IT-kundskaber på brugerniveau.

Vi tilbyder en arbejdsplads i forandring, med en afvekslende hverdag med alt fra daglig drift af varme- og vandforsyning til vores forbrugere, samt vedligeholdelse og udvidelser af ledningsnettene i vores forsyningsområder.

Gem
Neotherm A/SNeotherm A/S søger en sælger mere til Sjælland (Kbh)

Neotherm A/S

Er du vores nye områdechef?

Succes og udvikling kræver dygtige, engagerede og målbevidste medarbejdere. Hos Neotherm A/S har vi brug for flere af slagsen – er du én af dem?

Arbejdet omfatter opsøgende og gennemførende salg til VVS-installatører på Sjælland og udvalgte kunder i København. Besøg/rådgivning overfor udvalgte rådgivere og boligforeninger.

Vi tilbyder

 • Gode arbejdsforhold i en ambitiøs, tilgængelig og dynamisk virksomhed, hvor kunden er i centrum
 • Et arbejdsmiljø der er kendetegnet ved en fri omgangstone samt frihed under ansvar
 • Dygtige og kompetente kollegaer, der ønsker at gøre en forskel
 • En lønpakke der afspejler vores forventninger og din indsats
Silkeborg Forsyning A/SDriftsmedarbejder til kontoret

Silkeborg Forsyning A/S

Er du kloakmester, formand på en byggeplads eller har du på anden måde høstet erfaring med at koordinere mindre driftsopgaver i marken og vil du gerne have tag over hovedet, så har vi et spændende job på kontoret.

Som vores nye medarbejder vil du indgå i et mindre team, hvor vi håndterer både drift og udvidelse af ledningsnettet på kloakområdet. Kontoret er placeret på vandværket på Odinsvej og har et tæt samarbejde med vandteamet, men også med plan og projekt, der har kontor på Tietgensvej.

Dine arbejdsopgaver vil for eksempel være:

 • håndtering af daglige kundehenvendelser
 • enkelttilslutninger og fornyelser afledt af drift f.eks. strømpeforing
 • håndtering af driftsgener på spildevandsledninger og -brønde.
STØVRING KRAFTVARMEVÆRK a.m.b.a.
Driftsassistent

STØVRING KRAFTVARMEVÆRK a.m.b.a.

Støvring Kraftvarmeværk søger en driftsassistent, med tiltrædelse snarest mulig eller senest 1. februar 2022. Vi søger en selvstændig person, der med en positiv indstilling og et godt humør, aktivt vil indgå i et spændende og afvekslende arbejdsmiljø.

Stillingen omfatter ansvar for:

 • Rådgivning omkring brugeranlæg
 • Optimering af forbrugernes returtemperatur
 • Montering og vedligehold af fjernvarmemålere
 • Projektledelse/koordinering af anlægsopgaver i samarbejde med værkets øvrige ansatte
 • Vedligehold af ledningsnet
 • Vedligehold af værkets produktionsapparater og tilhørende anlæg
 • Deltage i den daglige driftsplanlægning af værkets produktion
 • Deltagelse i vagtordning, hver 4. uge
 • Forefaldende vedligehold på kraftvarmeværket
STØVRING KRAFTVARMEVÆRK a.m.b.a.
SK Forsyning A/S
Energirådgiver

SK Forsyning A/S, Slagelse

Har du en klar holdning til klima og energi, og brænder du for at gøre en forskel i forhold til den grønne omstilling? Og har du erfaring med rådgivning og vejledning om energirenovering og -optimering, er det helt sikkert dig, vi leder efter.

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver, men en af de primære vil være energirådgivning i forbindelse med energioptimering af private boliger. Du kommer til både at rådgive, vejlede og motivere til at gennemføre energioptimering, der giver energibesparelser på el, vand og varmeforbrug samt anvende vedvarende energi. Opgaverne løses med base hos os, men drives af Energitjek-Slagelse, som er et samarbejde mellem os og Slagelse Kommune.

SK Forsyning A/S
SEAS-NVE
Erfaren energirådgiver i grøn opvarmning til større bygninger

SEAS-NVE, Svinninge

Vil du være med til at

 • bidrage til en fremtid, hvor vi reducerer CO2 og sparer på energien?
 • gøre en aktiv og konkret indsats i den grønne omstilling?
 • spille en central rolle for vores kunder ved at yde den rette rådgivning indenfor energibesparelser, indeklima mv.?

Så har vi samme interesser.

SEAS-NVE

Som vores nye energirådgiver arbejder du overordnet med at udarbejde foranalyser og efterfølgende gennemføre projekter, der reducerer energiforbrug eller CO2 hos vores kunder. Kunderne består primært af kommuner og boligselskaber, men også private virksomheder.

SEAS-NVE