120 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

120 jobannoncer

Gem
Caverion A/S

Serviceleder med potentiale til afdelingsleder

Fredericia eller Egå

Har du en baggrund indenfor køl og ventilation og ambitioner om at blive afdelingsleder i Nordeuropas største teknikentreprenørvirksomhed?

Se video om Caverion A/S som arbejdsplads

Dine opgaver vil blandt andet være at skabe et godt arbejdsmiljø og motivere dine medarbejdere. Du kommer til at arbejde med salg/beregning/projektering af tekniske løsninger indenfor køl og ventilation. Udover at skabe et godt arbejdsklima, bliver en af dine hovedopgaver at skabe og udvikle et godt og tæt samarbejde med vores nøglekunder.

Caverion A/S
Gem
Brødrene Dahl

Intern sælger til en af Danmarks største VVS- og VA-grossister, København N

København NV

Vil du være med til at give vores kunder den bedste service og vejledning? Så har du nu chancen for at blive en del af vores team, hvor der er sammenhold, højt humør og fokus på medarbejderudvikling.

Som intern sælger indgår du i en afdeling med et åbent og uformelt arbejdsmiljø, og engagerede kollegaer som vægter både samarbejde, humor og det gode forhold til kunden.

Brødrene Dahl
Gem
Intervent A/S

Intervent søger endnu en serviceminded servicetekniker – Storkøbenhavn/Sjælland

Vil du have en selvstændig hverdag med afvekslende monterings- og serviceopgaver?

Du får ansvar for at udføre servicering på og montering af ventilationsanlæg hos vores mange kunder – primært erhvervskunder og offentlige kunder.

Minimum en gang om ugen møder du ind på kontoret, hvor du er en del af et velfungerende og kompetent team af teknikere. Fælles for teamet er, at vi lægger vægt på at have en gensidig respekt over for hinanden og et godt sammenhold.

Intervent A/S
Gem
Bravida Danmark A/S

Work Package Coordinator for E&I and Fire & Security project

Hillerød

Are you someone who can maintain overview in a diverse work environment and plan tasks and schedules effectively? Do you want to play a crucial role in ensuring that projects are delivered on time? And do you aim to create value for our employees and customers by ensuring a smooth and efficient workflow?

You will be responsible for coordinating and managing specific work packages within our extensive expansion project in a pharmaceutical company, where we execute Fire Protection tasks. You will work closely with project management and various teams to ensure timely and efficient completion of tasks.

Bravida Danmark A/S
Gem
Sydkystens Boligselskab

Servicemedarbejdere til Sydkystens Boligselskab

Greve

Skal service og vedligeholdelse af boliger og udendørsarealer være en del af din hverdag? Så er jobbet som servicemedarbejder lige noget for dig.

Som servicemedarbejder bliver du, sammen med kollegerne, involveret i den daglige drift af afdelingen. Det faglige niveau er højt og opgaverne kræver at dine hænder er skruet godt på.

Gem
Krüger A/S

Montør til Elektrolyseafdeling i Glostrup

Krüger Veolia oplever en betydelig vækst i vores elektrolyseafdeling i Glostrup, og vi leder nu efter 4 udekørende montører, der vil være med til at opretholde vores standarder for service og kvalitet.

Som montør hos os er du i centrum af vores service- og reparationsopgaver. Du får din egen fuldt udstyrede servicebil, som du også har med hjem.

Din opgave? At sørge for, at vores kunders anlæg fungerer problemfrit ved at vedligeholde korrosionsbeskyttelsen og fjerne kalk fra varmtvandsbeholdere og varmevekslere.

Krüger A/S
Gem
Techtronic Industries Nordic ApS

Slutkundekonsulent til rådgivning og salg af MILWAUKEE® industrielle byggebranche sortiment – Sjælland

Se video om Techtronic Industries Nordic ApS som arbejdspladsVil du være en del af MILWAUKEE’s® slutkundeteam, og har du lyst til at tage med på vores vækstrejse?Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer?

Som vores næste slutkunde konsulent bliver det din opgave at vejlede og demonstrere vores løsninger ude hos vores professionelle kunder på byggepladserne, og således udvikle MILWAUKEE®’s position i byggebranchen.

Techtronic Industries Nordic ApS
Gem
Techtronic Industries Nordic ApS

Handy slutkunde konsulent til VVS salg og rådgivning - Sjælland

Se video om Techtronic Industries Nordic ApS som arbejdspladsVil du være en del af MILWAUKEE’s® slutkundeteam, og har du lyst til at tage med på vores vækstrejse? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer?

Som vores næste slutkunde konsulent bliver det din opgave at vejlede og demonstrere vores løsninger inden for VVS-område ude hos vores VVS-kunder, og således udvikle MILWAUKEE®’s position i VVS-branchen samt VA inden for TV-inspektion, presseværktøjer og afløbsrensning.

Techtronic Industries Nordic ApS
Gem
DFI-Gruppen A/S

Værkstedsmedarbejder

Vildbjerg

Vi søger en dygtig værkstedsmedarbejder, der har hænderne skruet rigtigt på, til et job i en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø.

Vi er en førende virksomhed inden for ventilationssystemer og styringsteknologi. Stillingen indebærer mange forskellige opgaver, bl.a. inden for tyndpladebearbejdning, og derfor er der ikke to dage, der er ens!

Gem
Exodraft Climate

Elektrikere og VVS’ere med drømmen om intern efteruddannelse

Gråsten, Aalborg, Nykøbing F og Køge

Er du elektriker eller VVS'er og klar til en ny udfordring? Hos Exodraft Climate tilbyder vi dig chancen for at blive køletekniker inden for klima- og energiteknologi.

For at du kan blive en af fremtidens køleteknikere, investerer vi fra dag ét i din faglige og personlige udvikling. Exodraft Academy er et skræddersyet efteruddannelsesforløb, der sikrer, at du opnår nødvendige certificeringer inden for klima, køl og frost.

Gem
TREFOR

Drømmer du om en bedre balance mellem arbejde og familieliv? Bliv vores nye VVS-tekniker!

Har du lyst til at være med til at sikre forsyningen af vand og varme til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet? Som servicetekniker får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde.

Hos os vægter vi balancen mellem privatliv og arbejdsliv højt. Du vil derfor få faste arbejdstider, der giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter – hvad end det er kvalitetstiden med familien eller fritidsinteressen, der trækker.

TREFOR
C-Level Consulting ApS søger for Systemair A/S
Gem
C-Level Consulting ApS

Servicechef

Hasselager

Kan du tage en serviceforretning til nye højder?

Systemair søger en erfaren leder, der kan udvikle afdelingen til at blive en solid samarbejdspartner, der skaber værdi for installationskunder og slutkunder.

De mere konkrete opgaver for den nye Manager er at øge service- og reservedelssalget, udvide virksomhedens service-pallette, herunder servicering af varmepumper, samt at effektivisere service og support.

C-Level Consulting ApS
Gem
Jen-Tek Ventilation ApS

Ansvarsbevidst og erfaren montør til ventilation

Kan du montere ventilationsanlæg? Kan du tænke dig et selvstændigt job, hvor du administrerer din egen tid og løser opgaver på egen hånd eller i samarbejde med dine kollegaer?

Som vores nye montør kommer du til at arbejde med et bredt udvalg af opgaver inden for ventilation for større erhvervskunder, kommuner samt nybyg/byggepladser. Du modtager dine opgaver elektronisk og kører primært ud til pladsen hjemmefra – overvejende i Storkøbenhavn. Ude hos vores kunder udfører du det projekterede arbejde, og du er ansvarlig for at tage beslutninger på egen hånd samt planlægning af din arbejdsdag.

Gem
Quooker Skandinavien a/s

Teknisk supporter søges til dynamisk team

Rødovre

Se video om Quooker Skandinavien a/s som arbejdsplads

Ønsker du at bidrage med din ekspertise i en rolle, hvor fremragende kundesupport er i højsædet? Hvis du trives i krydsfeltet mellem teknologi og kundeinteraktion, så har vi den perfekte mulighed til dig.

Din daglige rutine vil bl.a. inkludere:

  • Effektiv håndtering af indgående henvendelser via telefon og mail med fokus på tekniske forespørgsler fra forhandlere, VVS-installatører og slutbrugere.
  • Arbejde i et åbent kontormiljø, præget af en høj grad af samarbejde, åbenhed og en positiv, humoristisk tilgang til arbejdsdagen.
Quooker Skandinavien a/s
Gem
Htj Rørteknik ApS

Kloakservice-tekniker

Viborg

HTJ Rørteknik udfører kloakservice for private, boligforeninger og erhverv.

En arbejdsdag består bl.a. af højtryksspuling, Tv-inspektion og mekanisk rensning. Din arbejdsdag vil bestå af store og små opgaver og du skal forvente at skifte adresse imellem 5-10 gange om dagen. Dit udgangspunkt er fra din hjemadresse.

De fleste kunder skal vi kunne være ved fra kl. 08.00 og sidste kunde frem til kl. 16.00 og fredag er sidste kunde frem til kl. 13.00.

Gem
Bravida Danmark A/S

Køleteknikere

Esbjerg Ø

Kan du forblive kølig i pressede situationer? Og er du klar på nye køletekniske udfordringer hos en af Danmarks førende leverandører af serviceløsninger?

Der vil være tale om et varierende arbejde med alsidige arbejdsopgaver inden for køl, hvor du både vil stå for servicering og montage af køleanlæg.

Bravida Danmark A/S
Gem
Kemp & Lauritzen A/S

Serviceleder til køl

Aalborg

Kan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team? Bliver du samtidig motiveret af en arbejdskultur med dedikerede kollegaer, der har fokus på trivsel, faglig stolthed og sammenhold?

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i en stilling med stor personlig frihed. Du får ansvaret for at skabe og opretholde stærke kunderelationer og ligeledes drive salg til vores eksisterende kunder. Din dagligdag vil indebære mange forskelligartede opgaver.

Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Stokvad Rådgivende Ingeniører A/S

Er du vores nye VVS-ingeniør?

Randers SØ

Stokvad har mange spændende projekter i gang og søger derfor til vores kontor i Randers en VVS-ingeniør, som trives i en rolle med ansvar. Som VVS-ingeniør hos Stokvad kommer du til at indgå i et stærkt team af fagprofiler, der alle brænder for det, de laver.

Vi tilbyder:

  • Du bliver en del af et team med engagerede kollegaer i en velfungerende rådgivende ingeniørvirksomhed.
  • En afvekslende og til tider travl dagligdag med mange spændende projekter.
  • Du bliver en nøgleperson ved beregninger på større og mindre projekter.
  • Du udfylder en central rolle i gennemførelsen af projekterne indenfor de aftalte rammer.
Gem
Advansor A/S

Ufaglærte eller faglærte produktionsmedarbejdere søges til vores klargøringsafdeling (final preparation team)

Brabrand

- Click the header to see the job ad in English -

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af vores dygtige klargørings-team i produktionen og kommer til at arbejde med det sidste “finish” inden vi sender vores anlæg ud til kunden.

Det er en bred opgave som lige nu indebærer både mekanisk montage, mærkning af anlægget, så alle flow-retninger og anden vigtig information er synligt tilgængelig for kunden samt rengøring af anlægget og de sidste detaljer, som fuldender den højre kvalitet vi er kendt for.

Advansor A/S
Gem
Johnson Controls

Rej­se­montør

Har du lyst til at arbejde med industrielle køle- og varmepumpeanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle din færdigheder som montør?

Du vil få ansvaret for opstart af vores industrikøleanlæg og varmepumper. Commissioning udføres ifm. aflevering af anlægget til kunden.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, forsikring, bilordning, mobiltelefon, IPad og PC.

Johnson Controls

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV