174 job matcher din søgning 174 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kamstrup A/S Service Engineer

Kamstrup A/S, Skanderborg

Vil du være en del af et stærkt teknisk serviceteam? Har du erfaring med at give kunder den bedste service og support? Har du en teknisk baggrund, som gør dig i stand til at løse tekniske problemstillinger for vores kunder?

I rollen som Service Engineer vil dine primære opgaver være at levere support på en bred vifte af Kamstrups måler- og infrastrukturprodukter til vores kunder, forhandlere og partnere i ind- og udland. Vi har et tæt samarbejde på tværs af Kamstrup og er bl.a. også inddraget i udviklingen af nye produkter og forskellige projekter.

Gem
Cobblestone A/S
Driftsinspektør til Cobblestone Facility Management – Jylland

Cobblestone A/S

Med udgangspunkt fra Aarhus eller central placering i Vestdanmark udvider vi vores aktionsområder med, på sigt, en fremtidig stærk driftsafdeling – dette for at imødekomme tilgang og øget vækst inden for Facility Management. Vi har derfor brug for en erfaren driftsinspektør, der vil være blandt de første til at forme og udvikle vores kommende afdeling i Jylland.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsfunktioner vil bl.a. være

 • ansvar for en portefølje af ejendomme, der kan omfatte både erhvervs- og boligejendomme
 • ledelse, som udgør en vigtig del af ansvarsområdet, da du vil få ansvaret for, at viceværterne i teamet er informerede, motiverede samt fastholder servicemindede løsninger over for såvel lejere, håndværkere, administratorer samt andre interne og eksterne kunder
 • planlægning af driften på ejendomme
Cobblestone A/S
Gem
Klimadan A/S
Servicetekniker – Varmepumper – Sjælland

Klimadan A/S

Se video om Klimadan A/S som arbejdsplads

Har du lyst til at arbejde med vedvarende energiløsninger til både private og erhvervslivet? Her får du muligheden for at blive en vigtig medarbejder i en spændende virksomhed i vækst.

Du bliver en del af en virksomhed, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder med kvalitet i alle medarbejdernes arbejde gennem information, driftssikkerhed, funktionalitet og fleksibilitet.

Dit arbejde består i at hjælpe vores kunder med serviceeftersyn og reparation af varmepumper.

Klimadan A/S
Gem
CBRE GWS Denmark ApS
Critical Services Technician

CBRE GWS Denmark ApS, Ballerup

Ønsker du at blive en del CBRE Global Workplace Solutions, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat at udvikle vores afdeling og tage den til nye højder?

På kontoret er vi er et team, som forstår at have det sjovt, samtidig med at vi yder høj service i verdensklasse til vores kunder, som beskæftiger sig inden for IT-industrien.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver indenfor blandt andet:

 • Ventilationsanlæg
 • Køleanlæg
 • El-installationer
CBRE GWS Denmark ApS
Gem
Specialarbejder til reparation af ledningsbrud og rørlægning

Søren Grøn & Søn ApS, Lejre

Kan du tage fat i – og vil du have en dagligdag med – mange forskelligartede kloak- og vandledningsreparationsopgaver?

Du får fart over feltet, når du sammen med din makker både kommer rundt på mange forskellige byggepladser og offentlige institutioner. Her løser I fx akutte ledningsbrud eller udfører kloakreparation.

Kloakmester Søren Grøn & Søn er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i 1974. Som vores nye specialarbejder får du 2 erfarne kolleger. Som oftest kører du ud sammen med en makker og løser opgaverne, og der vil også være opgaver, du løser alene.

Vi er typisk på opgaver af 1-2 dages varighed og har blandt andet en del opgaver for Lejre Kommune, der inkluderer ca. 10 vandværker, som vi fast graver og fikser ledningsbrud for.

Østerskov Byg ApS Håndværkstaksator inden for tømrer/murer/VVS

Østerskov Byg ApS, Ringe

Er du uddannet håndværker inden for tømrer-, murer- eller VVS-faget og er klar på at tage næste skridt i din karriere?

Østerskov Byg ApS blev stiftet i 2012 og har pr. i dag 32 ansatte. Vi beskæftiger tømrere, murere og malere samt fem kontoransatte. Ca. 80 % af vores omsætning stammer fra aftaler med en række forsikringsselskaber, som vi hjælper med at besigtige, omfangsbestemme og udbedre forsikringsskader hos. Du vil til daglig kunne forvente at beskæftige dig hovedsageligt med følgende opgaver:

 • Taksering af forsikringsskader
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Ansvar for planlægning for og drift af eget tømrer-/murer-/malerteam
Gem
airteam a/s
Formand til byggepladsstyring af ventilationsentrepriser

airteam a/s, København

Vil du have et selvstændigt job, hvor du tilser og sikrer projekters udførsel på byggepladser i Københavnsområdet? Og kan du se dig selv hos en af Danmarks største ventilationsentreprenører med mange spændende projekter i pipeline?

Vi søger en formand til vores afdeling i Horsens, som har kendskab til ventilation og er vant til at begå sig på byggepladser. Formanden tilknyttes kontoret i Horsens, men vil have sin dagligdag på byggepladser primært i København.

Du tilbydes en attraktiv stilling som formand, hvor du vil få ansvaret for forskellige projekters udførsel på byggepladser. Du får en varierende hverdag med mulighed for selv at tage styring og have indflydelse på opgaverne.

airteam a/s
Gem
FA Connect
Projektsælger

FA Connect søger for OK a.m.b.a.

Den store konverteringsbølge, hvor det generelle energibehov skal dækkes af nye energiformer, er i fulde omdrejninger. OK konverterer fra Olie, Gas og biokedler til fremtidens løsninger, hvor især varmepumpeløsninger udgør en hurtigt voksende andel.

Derfor er der nu bud efter dig som projektsælger hos OK Erhverv øst for Storebælt.

Din opgave bliver at sælge og formidle komplicerede energiprojekter til erhverv og offentlige bygninger/kommuner. Projektorienteret salg, hvor du i samarbejde med kunden, finder frem til den optimale varmepumpeløsning.

Dit primære ansvarsområde

 • Analyse og løsningsvalg
 • Dimensionering af varmepumpesystemer
 • Udarbejdelse af businesscases
 • Præsentation og kontraktindgåelse
FA Connect
Caverion A/S
Ventilationstekniker til Skovlunde

Caverion A/S

Se video om Caverion A/S som arbejdsplads

Vi søger en professionel ventilationstekniker, der motiveres af at servicere vores kunder! 

I Caverions serviceafdeling i Skovlunde arbejder vi med stort set alle typer af opgaver. Vores kunder er primært erhvervskunder, lige fra boligforeninger til industrivirksomheder. Dine opgaver vil primært være:

 • Servicering af ventilationsanlæg – både komfort på kontorer og procesanlæg i industrien
 • Energioptimering 
 • Måling på stinkskabe, kabine, sugearme m.m.
 • Indregulering 
Caverion A/S
FA Connect
Projektansvarlig

FA Connect søger for OK a.m.b.a. i Viby J

Den store konverteringsbølge, hvor det generelle energibehov skal dækkes af nye energiformer, er i fulde omdrejninger. OK konverterer fra Olie, Gas og biokedler til fremtidens løsninger, hvor især varmepumpeløsninger udgør en hurtigt voksende andel. Derfor er der nu bud efter dig som projektansvarlig hos OK Erhverv.

Du aftaler den konkrete installation med kunden, hvorefter du koordinerer med alle relevante personer i processen, som eks.: Salg, elektriker, VVS, leverandører, eget team m.fl. Ved projektets afslutning sikrer du en succesfuld afleveringsforretning.

Dit primære ansvarsområde

 • Projektstyring (overordnet projektansvarlig)
 • Udarbejde montageplaner
 • Diverse bookninger/aftaler med installationspartnere
FA Connect
Bravida Danmark A/S
Serviceleder til velfungerende VVS-afdeling i København

Bravida Danmark A/S, Brøndby

Vi søger en fagligt dygtig og erfaren serviceleder til at indgå i vores team af engagerede kollegaer med høj faglig stolthed. Du bliver som serviceleder for vores VVS-afdeling tilknyttet kontoret i Brøndby.

Til dagligt skal du bringe al din ekspertise og erfaring i spil, da vores hverdag i høj grad koordineres af vores kunder og deres behov. Du har stor frihed i din planlægning, som kan udvikles af akutte opgaver, som du sikrer bemanding til.

Med markedets bredeste vifte af færdigheder håndterer vi alle typer af VVS-serviceopgaver. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi kontinuerligt videreudvikler og holder ved lige med henblik på at yde det bedste for vores kunder. Vi er et engageret team som støtter hinanden, hvilket er en egenskab, vi vægter højt.

Bravida Danmark A/S
PROGRESO A/S AFDELINGSCHEF TIL SERVICECENTER

PROGRESO A/S søger for Brøndum A/S i Viborg

Kan du stå i spidsen og understøtte en afdeling bestående af dygtige og engagerede medarbejdere? Og har du, hvad der skal til for at sikre løbende kontakt med vores kunder samtidig med, du opsøger nye samarbejdsmuligheder?

Vi søger en motiverende, målrettet og relationsskabende afdelingschef, der kan sætte sit præg på Brøndums fortsatte udvikling og vækst ved at sikre effektiv drift og ledelse af vores Servicecenter i Viborg.

Som afdelingschef i Brøndum, får du mere ansvar og frie rammer til at levere den bedste oplevelse for vores kunder og motivere et tværfagligt servicecenter baseret på kompetente og loyale medarbejdere samt faglig stolthed

Energinet
M-tekniker til gastransmissionsnettet i Vestdanmark

Energinet, Egtved

Vil du være med til at sikre drift og vedligeholdelse af gastransmissionsnettet i Vestdanmark – og samtidig bidrage til at vi kan lykkes i den grønne omstilling? Så er stillingen som M-tekniker hos Gastransmission måske noget for dig.

Som M-tekniker hos Gastransmission bidrager du hver dag sammen med et hold af kollegaer til forsyningssikkerheden i Danmark.

Energinet

Din nye arbejdsplads ligger i Egtved, men du kommer primært til at bruge din tid på at køre ud på de forskellige lokaliteter og tekniske anlæg. Vi dækker hele Jylland og Fyn, du bliver tilknyttet et primært område, som vi forventer enten bliver Syd- og Sønderjylland eller Midtjylland.

Energinet
Gem
AirZone ApS
Køletekniker til salg indenfor vores Industri-, køle- & Varmepumpeløsninger

AirZone ApS

Vi søger en køletekniker til projektsalg til vores eksisterende samt nye kunder. Din opgave er at servicere eksisterende kunder samt opsøge nye, tage den indledende dialog og køre opgaven / projektet frem til en ordre, derefter supportere på de tekniske niveauer. Stillingen besættes med udgangspunkt fra egen hjemmekontor og man kører ud derfra til projekt / kundebesøg i hele Jylland.

Kunderne er primært ventilationsentreprenørere, VVS‘ere og el-installatørere.

Dine arbejdsopgaver vil være

 • Salg af Industri-, køle- & Varmepumpeløsninger
 • at analysere og segmentere markedet
 • relationsbearbejdning af eksisterende kunder
 • bearbejdning af nye kunder
AirZone ApS
Lemvigh-Müller A/S
Butikschef

Lemvigh-Müller A/S, Odense

Vil du være med til at stå i spidsen for en veldrevet butik i Odense – så har vi nu en spændende stilling ledig som butikschef. Da vores nuværende butikschef har fået nye udfordringer internt, søger vi nu hans afløser.

Lemvigh-Müllers butikker er stedet, hvor håndværkere får professionel vejledning, inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder El, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere.

Du vil som vores nye butikschef blive ansvarlig for en fuldsortimentsbutik og herfra skal du og teamet servicere eksisterende og nye kunder på både El, VVS og Værktøj. Butikken i Odense er unikt placeret ved vores centrallager, som er et af Danmarks største El-lagre.

Lemvigh-Müller A/S
Gem
VVS-EKSPERTEN A/S
Sanitetsekspert – Fyn/Midtjylland

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du bruge din faglige ekspertviden til at give vores kunder den bedste rådgivning? Ved du næsten alt der er værd at vide om sanitet eller vil du lære det? - så er her chancen for at blive en del af en spændende virksomhed!

VVS-Eksperten har 31 butikker fordelt over hele Danmark. Vi er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (varmepumper, pillefyr, kedler og solenergi). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for endnu en dygtig kollega til vores Salgs- og Supportafdeling.

Som vores nye medarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe, for det meste via telefonen og på mail. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv projekter, med fokus på sanitet.

Jobindex
Ventilationsovermontør – få en bred rolle med frie tøjler

Jobindex søger for Benny Johansen & Sønner A/S i Ballerup

Vil du være den teknisk stærke halvdel i en lederduo, der har ansvaret for 12 montører?

Og nyder du at jonglere med forskellige kasketter, alt efter om opgaven hedder salg, økonomistyring, ledelse eller kundekontakt?

Vi kan sagtens bruge dig, selvom du ikke er uddannet inden for ventilation. Så læs videre, hvis du har ledelseserfaring, teknisk tæft og lyst til et rart miljø, hvor du kan præge arbejdsgangene.

Jobindex
HRS Luftteknik A/S Ventilationstekniker

HRS Luftteknik A/S, Kalundborg

Du vil primært skulle indgå i teamet der beskæftiger sig med:

 • Dimensionering
 • Tilbudsgivning
 • Montage
 • Indregulering og servicering af ventilationsanlæg på medicinal virksomheder i Kalundborg.

HRS A/S arbejder inden for bl.a. industriel vedligeholdelse, reparation og nybygning, bearbejdning af rustfrit stål, specialmaskiner, samt ventilation.

Når du bliver en del af HRS, kommer du til at spille på hold med topprofessionelle kollegaer med tårnhøj faglighed. Service og god, tæt kundedialog er en stor del af vores daglige arbejde, og derfor er det vigtigt for os, at du er god til at omgås mennesker.

Viega A/S
Salgskoordinator

Viega A/S, Birkerød

Har du styr på både vvs- og salgsteknik? Så er du måske Viegas nye kollega i intern salg.

Du vil blive en del af en nordisk organisation med 26 kolleger og vil derfor blive inddraget i at gennemføre 2025-planen, hvor den ”røde tråd” er ”Vækst gennem innovative løsninger” indenfor drikkevand og varme.

Dette kommer især til at foregå med fokus på kundesupport fra kontoret i Birkerød. Derudover kan vi tilbyde, at du bliver en del af en ambitiøs og målrettet arbejdsplads, hvis succes er baseret på udvikling gennem dygtighed, kreativitet, innovation.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Ordrehåndtering og telefonisk kundekontakt
 • Teknisk bistand og vejledning til kunderne
 • Support til salgsteamet
Viega A/S
Danmarks Tekniske Universitet Driftsarbejder til kloakområdet til Campus Service HVAC

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi har travlt i DTU’s drift og søger derfor en kompetent driftsarbejder til kloakområdet i Campus Service (CAS) HVAC i DTU Lyngby.

Dine arbejdsopgaver bliver alsidige men primært inden for kloak og afløbsfaget.

Som driftsarbejder til kloakområdet vil du have en central rolle med kontakt til mange brugere, studerende, kolleger og lejere på DTU. Du har ansvaret for, at sikre en pålidelig drift af DTU’s rigtig mange kloakker, regnvand- og afløbsanlæg, som spænder fra små simple anlæg til store komplekse anlæg. (Det er stort og et bredt spænd af anlægstyper).

Arbejdsopgaverne varierer fra alm. planlagt service, til de akutopgaver, som løbende indrapporteres fra brugerne eller driftens kollegaer. Ofte gør vi brug af eksterne kloak entreprenører og rådgiver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV