62 job matcher din søgning 62 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 62 resultater.
Vesthimmerlands Forsyningsservice A/SErfaren smed

Vesthimmerlands Forsyningsservice A/S, Løgstør

Vil du være en del af et stærkt og bæredygtigt team?

Er du en erfaren smed med et ønske om at gøre noget godt for miljøet? Så er du måske vores nye kollega.

I vores afdeling for Vand & Spildevand er vores primære opgave at sørge for sikker og stabil afledning af vand, spildevand og overfladevand, samt planlægning, etablering, drift og vedligehold af kloak- og renseanlæg i Vesthimmerlands Kommune.

Dine opgaver

 • Mekaniske reparationer på produktionsanlæg og pumpestationer
 • Daglig drift af SCADA-anlæg, herunder PLC’er og telekommunikation
 • Medvirke til daglig drift samt driftsoptimering af fagområdet
Kemp & Lauritzen A/S
Beregner til Pharma VVS

Kemp & Lauritzen A/S

I Kemp & Lauritzen Pharma søger vi en Beregner til vores VVS-team. I rollen som Beregner på vores VVS område vil du få mulighed for at arbejde med kalkulationer på komplekse VVS-projekter indenfor medicinalindustrien og samtidig samarbejde med kollegaer på tværs af el, vvs, ventilation og indregulering i vores tværfaglig organisation. Kemp & Lauritzen A/S

Vi er fagligt stolte og tager kvalitet personligt. Derfor har vi brug for en ny kollega til vores VVS-team, der kan være med til at sikre skarpe VVS-projekter for vores kunder, der repræsenterer landets største og mest avancerede fødevare-, kemi-, medico-, biotechvirksomheder, mv.

Dit ansvarsområde og nøgleleverancer

 • Kalkulation af installationer, herunder opmåling
 • Indhentning af tilbud fra underleverandører
 • Deltage i licitationer, formøder og besigtigelser
Rosendal ApSVVS-tekniker eller VVS-ingeniør

Rosendal ApS, Frederiksberg

Rosendal ApS er et rådgivende ingeniørfirma med base på Frederiksberg. Vi udfører rådgivning, projektering, byggestyring, bygeherrerådgivning, hjælp til håndtering og kontrol af kvalitetssikring m.m.

Vi er et veletableret firma med god og positiv vækst og søger her en VVS-tekniker/VVS-ingeniør med minimum 5 års erfaring. Din rolle i Rosendal ApS bliver med hovedfokus på forundersøgelser, projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring af vvs-installationer. Du vil få mulighed for at arbejde med flere forskellige renoveringsprojekter. Det vil være muligt at arbejde hjemmefra, i forbindelse med projekteringsopgaver mv.

Du vil få ansvar for at løse selvstændige opgaver, som vil være:

 • Deltagelse i rådgivning og opstart af projekter indenfor vvs og ventilation.
 • Projektering, dimensionering, samt udarbejdelse af udbudsmateriale.
 • Udarbejdelse af vedligeholdelsesrapporter.
Nærvarme DanmarkProduktudvikler til nye løsninger

Nærvarme Danmark, Svendborg

Har du faglig baggrund som VVS’er, suppleret med Maskinmester eller Ingeniør, og dyb teknisk viden om varmepumper? Har du interesse i at etablere det absolut bedste nærvarme-produktprogram til boligejere, boligforeninger, sportsklubber og virksomheder? Har du en struktureret arbejdsmetode, hvor du gerne deler viden internt og eksternt for at fremme den grønne omstilling? Så er det måske lige dig, vi leder efter!

Som Produktudvikler får du en nøglerolle i opbygning af vores produktprogram. Du vil selvstændigt opsøge leverandører og skaffe de rigtige teknologier. Du vil optimere vores tilbud med produkter, som er connected via IoT, og bliver drivkraften bag brugen af de data vi samler fra anlæggene.

Du vil sikre at vi tilbyder markedets bedste SCOP, og proaktivt rette op på eventuelt tekniske problemer. Du vil specificere krav til vores installationspartnere og opbygge systemer til dokumentation af udført arbejde.

Tornbjerg Schou ApS
Montør af procesanlæg

Tornbjerg Schou ApS søger for Wila i Silkeborg

Er du en dygtig håndværker med ambitioner? Har du lyst til at gå foran og vise, hvad du kan? Har du lyst til at arbejde i en produktion, hvor faciliteter og udstyr er i top, og motiveres du af personlige udviklingsmuligheder? Så er det dig, vi søger.

For vores kunde Wila A/S søger vi en montagemedarbejder, der drømmer om at udvikle sig? En stilling, hvor du får lov til at vise, hvad du kan, og hvor dine personlige egenskaber er lige så vigtige, som dine faglige kvalifikationer.

Med baggrund i 3D layout tegningsmateriale og P&I diagrammer, bliver dine opgaver at montere rustfri komponenter og maskiner samt bygge komplette tank- og procesanlæg til fødevareindustrien.

Du får en bred kontaktflade i den øvrige organisation, hvorfor det er vigtigt, du er en positiv og dygtig kommunikator, med et løsningsorienteret mindset.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
Teknisk Specialist

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Lem

Hos CBRE søger vi en dygtig teknisk specialist, der er bredt fagligt funderet inden for de tekniske discipliner. Du har stort drive, er målrettet og kan håndtere den tekniske bygningsdrift hos vores store internationale kunde i Lem området.

Som vores nye kollega vil du indgå i et team på 5, der varetager hele Facility løsningen.

De primære opgaver i stillingen er:

  Daglig drift af de tekniske installationer og bygningsdele i samarbejde med leverandører bl.a.:
 • Ventilationsanlæg
 • Køleanlæg
 • Varmeanlæg
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Arkil A/S
Specialarbejder til Stürup i Esbjerg

Arkil A/S

Vi renoverer kloakker og har brug for en ekstra hånd. Har du kloakkendskab, og har du lyst til at være en del af vores team, som udfører strømpeforinger, så er det måske dig, vi leder efter?

Dine opgaver bliver sammen med en kollega at udføre strømpeforing af afløbsledninger. Vores arbejde er primært i Region Syd, men arbejde uden for området kan ikke udelukkes. Enkelte udstationeringer kan forekomme.

Er du vores nye kollega?

 • Du har erfaring som rørlægger, struktør, måske VVS’er eller lignende.
 • Du har teknisk snilde.
 • Du har et positivt væsen og er god til at omgås kollegaer og kunder.
Brunata a/s
Servicetekniker – Trekantområdet

Brunata a/s

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor vand-, varme- og energimålere i en virksomhed med ambitioner, så er Brunata måske noget for dig.

I Målerservice har vi travlt og har derfor løbende brug for dygtige serviceteknikere. Vi har opdelt distrikterne i forskellige zoner, og din rute vil derfor blive planlagt ud fra din hjemmeadresse eller Brunatas adresse i Kolding.

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men ideelt set har du teknisk flair, et stort servicegen og en god fysik, da der i forbindelse med aflæsningerne må forventes noget trappetræning. Ansøgere med en baggrund som håndværker vil være særligt egnede, men det er ikke et krav.

Domea.dkMesterassistent til Rønnede Boligselskab

Domea.dk

Rønnede Boligselskab søger en mesterassistent, der kan sikre et højt kvalitets- og serviceniveau over for vore lejere.

Du kommer til at indgå i et team, som varetager vedligeholdelse af bygninger, den daglige drift, pasning af grønne områder og beboerservice i vores afdelinger i Rønnede Boligselskab.

Med reference til driftsleder får du blandt andet ansvar for:

 • Den daglige drift og vedligeholdelse
 • Gennemførelse af ind- og fraflytningssyn
 • Rekvirering af håndværkere samt tilsyn med arbejdets gang
Spa Kompagniet ApSSalgskonsulenter til luksusprodukter

Spa Kompagniet ApS, Hinnerup

Er du en engageret sælger med godt købmandskab? Kan du gennemføre et teknisk salg og samtidig have flair for design og indretning? Er du god til at holde struktur og orden på dine mange opgaver? Så er du måske vores nye medarbejdere.

SPA Kompagniet i Søften/Aarhus søger 2 salgskonsulent- og ordrebehandlere, som kan varetage følgende opgaver:

 • Rådgivning og salg via showroom, pr. tlf. og mail
 • Salg af glasafskærmninger på specialmål
 • Ordrebehandling af indkomne bestillinger

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i en virksomhed, som har fokus på et godt arbejdsmiljø og et godt socialt sammenhold, som vi alle bidrager til. Vi er inde i en spændende udvikling bl.a. med implementering af nye produkter, hvor vi beskæftiger os med innovativ udvikling og salg af luksusprodukter, hvilket betyder, at vi til tider har en aktiv og varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens.

TEC – Technical Education CopenhagenVVS’er til undervisning på energiuddannelsen

TEC – Technical Education Copenhagen, Søborg

TEC – Technical Education Copenhagen søger en VVS’er eller faglærer på fuld tid til VVS-afdelingen. Vi har støt stigende tilgang af elever til uddannelsen og vil gerne udvide medarbejderstaben.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer om elevernes uddannelse. Dine arbejdsdage vil aldrig være ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig enten alene eller sammen med dit lærerteam. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

Erhvervsuddannelsesområdet er i konstant udvikling, og på TEC samarbejder vi engageret for at sikre, at eleverne bliver så dygtige som muligt. Det betyder, at vi er optaget af læring og undervisning, baseret på vores faglige baggrund. Vores uddannelser kræver mange forskellige ekspertiser inden for VVS- og el-området.

VAM A/S
Dygtige rørlæggere til hovedledninger - Vejle og omegn

VAM A/S

Din hverdag bliver præget af jord- og kloakopgaver på større og mindre projekter. Arbejdet foregår ofte i teams, og du referer til nærmeste leder, som er formanden på pladsen. Du er glad for at samarbejde, og skaber i fællesskab med dine kollegaer fremdrift på projekterne. Kontakt med kunder og private borgere bliver også en del af din hverdag, så det er vigtigt, at du er service- og kundeorienteret.

Opgaver:

 • Arbejde i gravekasse og andre former for afstivning.
 • Lægge kloakledninger i dimensionerne Ø110 - Ø2000 mm.
 • Køre gummiged, traktor og dumper.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling, gode lønforhold og fælles overskudsdeling i en virksomhed der har fokus på det gode arbejdsmiljø samt plads til personlig og faglig udvikling. Vi lytter også gerne til nye idéer og løsninger, der kan fremme virksomhedens positive udvikling.

VAM A/S
JC VVS TEKNIK ApS
VVS’ere med hang til det rigtig gode håndværk

JC VVS TEKNIK ApS

”Hvis du er drevet af at udføre et godt stykke kvalitetsarbejde, og du har det bedst, når du er alene ude på opgaverne, så er det her lige stedet. Og så længe du udfører dit arbejde, er der ikke nogen, der kigger dig over skulderen,” fortæller din kommende kollega, VVS-montør Mathias.

 • Vil du udføre VVS-opgaver for private, erhverv, offentlige institutioner, boligselskaber og forsikringsselskaber i Hillerød, hele Nordsjælland og Storkøbenhavn?
 • Og har du det bedst som din egen herre, samtidig med at du er i tæt kontakt med dine kolleger?

Ny bil, nyt værktøj, masser af frihed og værkstedshumor
Som montør løser du både store og små opgaver, og du kommer hele vejen rundt om dit fag. Vi tilbyder ny, veludrustet servicebil og fri kl. 14.30 om fredagen.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?

JC VVS TEKNIK ApS
Brunata a/s
Servicetekniker - Aarhus

Brunata a/s, Åbyhøj

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor fjernaflæste vand-, varme- og energimålere i en virksomhed med ambitioner, så er Brunata måske noget for dig.

I Målerservice har vi travlt og har derfor løbende brug for dygtige serviceteknikere med mulighed for fastansættelse. Vi har opdelt distrikterne i forskellige zoner, og din rute vil derfor blive planlagt ud fra din hjemmeadresse eller Brunatas adresse i Aarhus.

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, men ideelt set har du teknisk flair, et stort servicegen og en god fysik, da der i forbindelse med aflæsningerne må forventes noget trappetræning. Ansøgere med en baggrund som håndværker – vil være særligt egnede, men det er ikke et krav.

airteam a/s
Servicetekniker til ventilation, Roskilde

airteam a/s

Er du erfaren i ventilationsfaget generelt, og har du erfaring med servicearbejde i almindelighed?
Er du klar til at være en del af et team, men kan også arbejde selvstændigt og struktureret med dine egne opgaver?

Som person er du ligetil og nem at omgås, du tåler en direkte og konstruktiv dialog med kollegaer og kunder, og du er serviceminded. Du kan arbejde konstruktivt, også under pres, og du formår at prioritere dine arbejdsopgaver.

Arbejdsopgaver:

 • Servicere ventilationsanlæg – brand- & røgventilation.
 • Fejlfinding på alle former for ventilationsanlæg, både komfort- og procesanlæg.
 • Div. lovpligtige tests af OTV, ABV, brand-/røgspjæld etc.
airteam a/s
Norconsult A/S
VVS-/ventilationsingeniør til TRUST

Norconsult A/S, København

Norconsult Danmark har travlt med mange spændende opgaver og søger derfor en VVS-/ventilationsingeniør til TRUST som er vores kontor på Nørrebro.

Vi søger en medarbejder, som ser mulighederne i og har lyst til at arbejde i et miljø hvor ægte tværfaglighed, samarbejde, vidensdeling, udvikling, indsigt, ansvar og tillid er helt afgørende for de gode resultater. TRUST byder på en hverdag, hvor det direkte samarbejde mellem bygherren, entreprenøren, arkitekten og landskabsarkitekten i projektet bliver udfoldet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Projektering af vvs-installationer, ventilation, ledninger i jord samt planlægning og styring af projekter.
 • Beregningsopgaver indenfor indeklima og energiforbrug i byggeri.
 • Modellering i Revit.
Norconsult A/S
Fyns Almennyttige Boligselskab
Ejendomsassistent

Fyns Almennyttige Boligselskab, Svendborg

– Med erfaring indenfor beboerservice, glimt i øjet og fokus på god service.

Vores ejendomsmester på Sydfyn har brug for en ny kollega, som kan indgå i et team, der hver dag arbejder på at yde en høj service overfor beboerne.

Der er tale om både etageboliger, rækkehuse og fritliggende huse beliggende i Faaborg, Svendborg, Skårup og det nye Tankefuld ved Svendborg.

Som en del af teamet skal du være med til også fremover at sikre et højt kvalitets- og serviceniveau over for vores beboere. Det betyder mange forskellige arbejdsopgaver med meget beboerservice og kontakt til håndværkere, hvor vores ejendomsfolk bliver det naturlige bindeled i hverdagen. Din base bliver i et nyetableret kontor i Tankefuld.

Fyns Almennyttige Boligselskab
Adsbøll Service A/SKloaktekniker

Adsbøll Service A/S, Kolding

Kunne du tænke dig at være en del af vores dygtige team? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Adbøll Service har nemlig travlt – på den gode måde. Derfor søger vi flere engagerede og stabile kloakteknikere.

Vi samarbejder med 13 forsikringsselskaber og således vil størstedelen af opgaverne bestå af både små og store forsikringsopgaver. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Renovering af huskloakker
 • Vandskader
 • Rørskader
JobBestVvs-montører søges

JobBest søger for LASØ A/S til Uummannaq og Upernavik (GL)

Har du lyst til at opleve og arbejde i Nordvestgrønland - et job med masser af udfordringer, så er det sikkert dig vi søger.

Primære arbejdsopgaver vil være:

 • Nybyggeri
 • Om- & tilbygninger
 • Service-/spjældopgaver
Green BoxServicetekniker

Green Box, Aulum

Til spændende virksomhed i vækst

Grundet Green Box' store vækst, søger vi en dygtig servicetekniker til vores serviceafdeling. Vi producerer præfabrikerede badekabiner, som du kommer til at lave efterfølgende service på efter aflevering på byggepladserne.

Vi lægger stor vægt på en professionel indstilling, hvor man er kreativ og ser muligheder, frem for begrænsninger. Vi har travlt og til tider en hektisk hverdag. Du kommer til at arbejde sammen med de 3 øvrige ansatte i serviceafdelingen. Du refererer til servicelederen.