136 job matcher din søgning 136 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bravida Danmark A/S

Gør en kold branche til en varm karriere som køletekniker hos Bravida

Bjerringbro

Kan du forblive kølig i pressede situationer? Og er du klar på nye køletekniske udfordringer i en af Danmarks førende leverandører af serviceløsninger?

Som en del af vores kompetente serviceteam får du chancen for udføre spændende arbejdsopgaver, da vi installerer og servicerer alle typer af køle- og varmepumpeanlæg.

Når du er ansat hos os, kan du blandt andet se frem til frihed under ansvar i et team af dynamiske og kompetente kolleger

Bravida Danmark A/S
Solar Danmark A/S

Salgssupporter til Solar Trade

Aarhus, Svenstrup eller Vejen
Se video om Solar Danmark A/S som arbejdsplads

Er du god til at skabe relationer? Sætter du pris på selvstændige arbejdsopgaver? Er du procesorienteret og elsker at udvikle og optimere vores forretningsmodel?

Dine primære opgaver består i salgssupport til vores mange forskellige B2B-kunder, hvor du sørger for, at de får en god oplevelse og den hjælp, de har behov for. Du rådgiver og sælger over telefon og mail.

Det er en fordel i jobbet, hvis du har en el- eller vvs-baggrund.

Solar Danmark A/S
Brødrene A & O Johansen A/S

Salgsmedarbejder til AO Lyngby – udforsk dine VVS-kompetencer!

Kgs. Lyngby

Vil du have et salgsjob med fokus på det, du synes, er allermest spændende – nemlig VVS?

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Udvikling og trivsel er vigtigt for AO, derfor tilbyder vi kompetenceudvikling igennem hele din karriere. Vi klæder dig på med relevante kurser - både, hvis du har brug for at supplere din viden med produktkurser eller har lyst til at blive bedre til fx Excel.

I AO er der højt til loftet og du har mulighed for at præge din egen arbejdsdag, hvor du får mulighed for at skabe egne – og vedligeholde kunderelationer. Vi giver frihed under ansvar, og der er stor handlefrihed og mulighed for at have indflydelse i teamets og butikkens beslutninger.

Brødrene A & O Johansen A/S
Vestforbrænding

Fjernvarmetekniker til Fjernvarme Drift og Vedligehold

Glostrup

Som fjernvarmetekniker kommer du til at udføre vedligehold og diverse opgaver på ledningsnettets varmecentraler, spidslastcentraler, vekslerstationer m.m.

Dine daglige opgaver vil bl.a. blandt andet være at deltage i planlægning og varetagelsen af forebyggende og afhjælpende vedligeholdsopgaver, fejlsøgning og mindre reparationer i forbindelse med kundebesøg/serviceaftale.

Vi har en spændende og varieret arbejdsdag med dygtige kolleger og en afslappet men respektfuld tone, gode personaleforhold og et godt arbejdsmiljø.

Vestforbrænding
Nordheat Danmark A/S

Smede, montører, VVS’ere søges

Ringkøbing

Nordheat har travlt og derfor søger vi kompetente og fagligt dygtige medarbejdere. Vi ser din praktiske erfaring og lyst til at lære nyt som det vigtigste i en ansættelse hos os. Erfaring med biomasse & energianlæg er et stort plus men ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver kan bl.a. omfatte:

  • VVS-installationer – smede- og montageopgave.
  • Produktionsarbejde/metal-arbejde
  • Montage af projekter/anlæg i DK/Nordeuropa

Du får en arbejdsdag i en spændende virksomhed, hvor du selv har mulighed for at påvirke din arbejdsdag og din personlige udvikling.

Gem
BLÜCHER

Projektberegner med VVS-erfaring

Vildbjerg
Se video om BLÜCHER som arbejdsplads

Til vores kundecenter søger vi en projektmedarbejder med VVS-erfaring, som vil komme til at spille en nøglerolle inden for vores tagafvandingssegment.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet se frem til følgende opgaver:

  • Projektberegning, tilbudsgivning og ordrehåndtering
  • Teknisk support til danske og udenlandske kunder
  • Give input til forbedringsforslag, særligt omkring produkter og systemer
BLÜCHER
Zealand Business College

Vvs- og energiuddannelsen på ZBC Slagelse søger en faglærer

Slagelse

Vil du være en del af fællesskabet på Danmarks største erhvervsskole?

Vi søger dig, der har en vvs- og energiuddannelse og du skal have flere års erfaring fra branchen, men om du har undervist før er ikke afgørende.

Du vil blive en del af et Byggeri-team på i alt 12 dygtige faglærere, som du kan sparre med omkring din undervisning og uddannelsen. Samtidig bliver du en del af en stor arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, et godt arbejdsmiljø og mulighed for faglig udvikling.

WICOTEC KIRKEBJERG

VVS-montører til Pharma-afdeling

Taastrup, Kalundborg

Trives du på projekter og byggepladser? Og er du en kollega, der skaber gode løsninger og god stemning?

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv i samarbejdet med kunderne, og sammen skaber vi gode oplevelser og gode løsninger for kunderne og dermed også for hinanden.

Vi ved, at arbejdsglæde ikke kommer af sig selv, men vi tror på, at vi alle har et ansvar for den – uanset hvad vores rolle er. Derfor skal alle bidrage til det sociale sammenhold i afdelingen.

WICOTEC KIRKEBJERG
WICOTEC KIRKEBJERG

VVS- og el-projektledere til Pharma-afdeling i udvikling

Taastrup, Kalundborg

Som Projektleder i vores Pharma-afdeling vil du have den daglige ledelse, faglige sparring og tilsyn med vores montører på 1-2 projekter inden for Pharma & Food segmentet.

Dit ansvar vil spænde bredt fra timesedler, indkøb og aftalestyring, til tidsplaner over projekt- og produktionsstyring, til økonomi og kundepleje.

WICOTEC KIRKEBJERG
Academic Work søger for Kemp & Lauritzen A/S
Gem
Academic Work

Vi leder efter endnu en ventilationsingeniør

København

Vil du være en del af en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får muligheden for at arbejde med projektering af ventilationsanlæg på et af landets største entrepriseprojekter for Novo Nordisk? Har du god erfaring fra lignende stillinger, og drømmer du om at være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du kan få lov til at blomstre inden for din ekspertviden?

Da Kemp og Lauritzen er i vækst, søger vi endu en ventilationsingeniør til Kemp & Lauritzens Engineering-afdeling i Hvidovre til en Try & Hire på 6 måneder med god mulighed for fastansættelse efterfølgende. Projektet har beliggenhed i Bagsværd hos Novo Nordisk, hvor man også vil skulle befinde sig til tider.

OK a.m.b.a.

Screener – spot fejlen i varmepumpen med kunden i røret

Taastrup

Er du den faglige nørd inden for varmepumper, som dine kolleger altid kan gå til med tekniske udfordringer? Og vil du sætte din faglighed i spil, når du diagnosticerer og løser fejl over telefonen i samarbejde med kunden?

Det er virkelig en stilling, der kræver, at man er faglig ekspert inden for varmepumper. Og dit område står ikke hakket i granit, så du kan være med til at præge arbejdsgangen, så vi hele tiden udvikler os og gør tingene smartere.

Markedsdirektør Kim Bach Hansen
Bravida Danmark A/S

VVS-beregner

Brøndby

Vil du være den der strikker det gode tilbud sammen, så vvs’en kommer til at spille hos kunden og vi får leveret en god kvalitet? Så har vi lige jobbet til dig!

Vi har en stor ordrebog og kan derfor tilbyde dig en vvs-beregner rolle med en masse spændende projekter i kikkerten. Med en plads på hovedkontoret i Brøndby får du en vigtig rolle, hvor du supporterer vores vvs-afdeling med beregningsopgaver på både hoved- og totalentrepriser.

Bravida Danmark A/S
CBRE GWS Denmark ApS

Mechanical Tech

Brande

Som tekniker skal du løse opgaver, der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, reparationer af tekniske anlæg og installationer og løsning af akutte kritiske tekniske opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg - primært el og køling, vvs og ventilation.

Opgaverne spænder bredt fra lette el og VVS opgaver, ventilation, generelt bygningsvedligehold m.m. Du skal derfor have hænderne skruet korrekt på.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

CBRE GWS Denmark ApS
Kriminalforsorgen

VVS'er søges til Institution Københavns Fængsler, Bygningsafdelingen

København SV

Er du uddannet VVS'er, og er du interesseret i et job i en afdeling, hvor vi de kommende år skal arbejde med udviklingen af Bygningsafdelingen? Så er det måske dig, der skal med ombord.

Som VVS’er står du sammen med en kollega for den daglige vedligeholdelse inden for jeres fagområde. Vi arbejder både med planlagt vedligehold og akutte opgaver. Større opgaver og projekter løses typisk af eksterne håndværkerfirmaer.

Du har stor indflydelse på din egen hverdag og prioriteringen af dine opgaver.

E/F Præstekærhaven

Vicevært/varmemester

Brønshøj

Vi tilbyder et alsidigt job med frihed under ansvar til vores ejerforening med både lejligheder og erhverv, hvor du selvstændigt skal løse ejendommens daglige drift- og vedligeholdelsesopgaver.

Du skal bl.a. stå for:

  • Affaldshåndtering
  • Renholdelse af fælles- og udeområder
  • Vedligeholdelse af vores grønne områder
  • Varmemesterfunktion
E/F Præstekærhaven
Ejerforeningen Amalie Palæerne

Caretaker/Vicevært

København

Amalie Palæernes Ejerforening (Ejerforeningen) søger en Caretaker/Vicevært til løbende vedligehold og pleje af ejendommens bygninger og fællesarealer. Personen vil rapportere til Ejerforeningens bestyrelse (Bestyrelsen).

Din overordnede opgave vil være at sørge for at ejendommen og dens installationer til enhver tid fungerer, som de skal. Du vil i denne sammenhæng arbejde ud fra en ansvarsbeskrivelse og et mandat udstedt af Bestyrelsen. Indenfor disse rammer kan vi tilbyde fleksible betingelser mht. arbejdstid og eksekvering af opgaver.

Gem
Mortalin

Serviceteknikere til Kalundborgområdet

Vi søger 2 nye kvalitetsbevidste og servicemindede kollegaer.

Den ene af vores nye kollegaer vil indgå i det team, som står for den kommunale rottebekæmpelse i Kalundborg Kommune og den anden vil blive en del af vores portefølje-team i området.

Vi leder efter dig, der forstår at rådgive vores kunder og som ønsker at gøre en forskel i hverdagen. Din hverdag bliver præget af alsidige opgaver, som du skal løse selvstændigt – vi kender ikke dagen i morgen, men vi ved, at den ikke bliver kedelig.

Du har naturligvis et team af kollegaer, som altid er klar til sparring ligesom du bliver klædt godt på via vores interne samt Miljøstyrelsens uddannelsesprogram.

Mortalin
CS electric A/S

Intern Sælger til ambitiøs Trading team

Esbjerg N

Motiveres du af at arbejde med tekniske produkter og løsninger, og har du lyst til en hverdag med en bred kontaktflade og samspil med mange forskellige kunder? Vil du være en del af en succesfuld Trading afdeling, som hele tiden overgår sig selv?

Du indgår i en afdeling, som er kundernes fortrukne sourcing partner, og hvor alle kollegerne motiveres af at source spares, som vores kunder selv har svært ved at finde.

CS electric A/S
Gem
Recover

Bliv spule-operatør hos JK Kloakservice - En del af Recover industri- og kloakservice

Se video om Recover som arbejdsplads

Hos JK Kloakservice vil du blive en del af et kvalitetsbevidst og professionelt team. Vi har det sjovt samtidig med, at vi har orden i sagerne. Du kan glæde dig til gode ansættelsesforhold med både pension og sundhedsforsikring en social arbejdsplads med sociale arrangementer

Du vil i din dagligdag møde alle former for kunder - både private, virksomheder og det offentlige. Arbejdet er således præget af en selvstændig hverdag med spuling af diverse kloakledninger med mere.

Recover
Kridahl VVS ApS

Udadvendt VVS-montør til alsidige VVS-opgaver

Er du uddannet VVS-montør, og vil du være en del af en veletableret virksomhed med bred kundekontakt og et godt arbejdsfællesskab?

Ikke to dage er ens hos os. Vi løser mange forskelligartede opgaver hos vores kunder, og din arbejdsdag starter med et overblik over dagens opgaver i vores opgavesystem Ordrestyring. Her gennemgår du de opgaver, du har fået tildelt, og kører ud til første kunde i din egen servicebil – enten hjemmefra, fra kontoret eller vores leverandør, hvis du mangler materialer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV