3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
XL-BYG

Vi søger Lagermedarbejder til Gjern

Gjern

Har du lyst til at indgå i et team af gode kolleger, hvor der er et godt samarbejde, og hvor der er brug for din engagerede indsats, så er dette job måske lige noget for dig!

Vi kan tilbyde et fast job samt et godt arbejdsklima. Som medarbejder hos os bliver du en del af det erfarne og professionelle team af medarbejdere, der hver dag sælger og leverer byggematerialer til kunder.

XL-BYG
Gem
COMACO A/S

Lager- og logistikansvarlig

Gjern

Har du en oprigtig interesse for lager og logistik? Er du vant til at arbejde med Microsoft Dynamics 365 Business Central eller et lignende ERP-system, og har du evne og kompetence til at overtage ansvaret for at optimere vores lager- og logistikafdeling?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, skal du fortsætte med at læse videre.

Vi søger en kompetent kollega til at varetage ansvaret for vores lager og logistik, og som er klar på en hverdag krydret med forskelligartede opgaver.

COMACO A/S
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV