15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SEGES Innovation

Statistiker til analyse af dansk husdyrproduktion

Aarhus N eller København

Vil du arbejde med databehandling og anvendt statistik i et spændende og udfordrende miljø, hvor du har stort ansvar og indflydelse på fagligheden i dine projekter?

I SEGES Innovation er vi ansvarlige for at udvikle ny viden og nye produktionsværktøjer til gavn for danske husdyrproducenter.

Du er med, fra idéen fødes, til der kommer en publikation. Dit arbejde består både i at medvirke til at lave forsøg og til at skabe viden/styringsværktøjer ud fra eksisterende databaser. Du er medvirkende til at skabe indsigt i data og til at formulere hypoteser, lave forsøgsdesign og dimensionering i samarbejde med landbrugsfaglige specialister.

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Marius Pedersen A/S

Kørselsleder - Region Aarhus

Aarhus N

Motiveres du af en travl hverdag i et kundeservicecenter med stort fokus på service og mange forskellige opgaver, der skal løses her og nu?

Med reference til kørselschefen får du ansvaret for den daglige ledelse af afdelingens transportaktiviteter med fokus på disponering samt planlægning af chaufførernes arbejdstid.

Vi tilbyder en grundig oplæring i virksomhedens systemer og procedurer, ordnede arbejdsforhold med gode kolleger og et godt arbejdsmiljø.

Marius Pedersen A/S
Foodjob Nordic søger for HedeDanmark A/S
Gem
Foodjob Nordic

Product Supply Manager til produktion og eksport af juletræer

Aarhus N

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Brænder du for juletræer, og vil du være med fra såning over dyrkning til produktion og distribution ?

DIt nye team arbejder tæt sammen, og du får en bred rolle, som blandt andet vil indebære følgende:

  • Koordinering og udvikling af samarbejdet med leverandører – herunder at fremme en mere bæredygtig produktionsproces
  • Udfærdigelse af indkøbs- og salgsaftaler samt leveringsordrer/-planer
  • Arbejde med certificeringer af egen produktion og for leverandørerne
Foodjob Nordic
BEUMER Group A/S

Project Manager, Product Engineering

Aarhus N

Do you have a passion for project management, and would you like to take part in shaping the future of product development of high-technological intralogistics Airport systems for global markets and help ensure high-quality product launches on tight project-driven deadlines?

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

We are looking for a Project Manager to lead and coordinate product engineering project team throughout the process and ensure that project deliverables are delivered according to schedule, quality, and budget.

BEUMER Group A/S
BEUMER Group A/S

Mekanisk Tekniker - Test & Demo

Aarhus N

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdspladsDu bliver en del af en afdeling, der bygger prototyper, tester prototyper, indbygger og demonstrere dem i vores kørende testloops. Vi sparrer intensivt med hinanden og har deraf et rigtig godt internt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at udvikle sig både fagligt og personligt.

Typiske daglige opgaver er bl.a udørelse af mekanisk montage og reperation på prototyper, nyt eller eksisterende udstyr.

BEUMER Group A/S
Securitas A/S

System-ingeniør af sikringsløsninger til Aarhus- eller Glostrup-afdeling

Forstår du at bygge bro mellem behov, risiko og løsning? Går du den ekstra mil for at udvikle den rette løsning for kunden? Kort sagt, evner du at udvikle skræddersyede sikkerhedsløsninger, der skaber værdi for vores kunder? Så håber vi, at du bliver vores næste system-ingeniør!

Vi sørger for en god introduktion og en grundig oplæring. Du har frihed under ansvar, da du er med til at planlægge dine opgaver og arbejdstid.

Securitas A/S
Gem
ENABL A/S

HW designer

Hedensted, Ikast, Varde or Aarhus N

As HW Designer, you will be a key person in projects with our global customers in the wind industry. You will be the customer's competent sparring partner and you must ensure a high technical level that matches the projects as well as manage and coordinate the professional efforts in project implementation.

You work in a structured way and can prioritize your time in a busy environment. The position is versatile and demands business understanding, attention to detail, and professional pride.

ENABL A/S
WICOTEC KIRKEBJERG

ABA-tekniker med karrieredrømme

Kolding, Aarhus N

Jobbet er for dig, der kan, vil og har ambitioner om at arbejde med komplekse tekniske installationer og high end-løsninger inden for automatiske brandsikringsanlæg.

Arbejdsopgaver

  • Etablering og idriftsættelse af nye anlæg
  • Programmering, fejlretning og service på eksisterende anlæg i systemer som: TYCO Honeywell, Schrack og TOA

Vi sætter personlig og faglig udvikling i højsædet, ligesom vi arbejder målrettet med trivsel på tværs af koncernen.

WICOTEC KIRKEBJERG
Solar Danmark A/S

Intern sælger El

Svenstrup, Aalborg eller Aarhus N

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger?

Din dagligdag består bl.a. af følgende opgaver:

  • Daglig kontakt pr. tlf./mail til elektrikere og håndværkere, hvor du vejleder ved tekniske spørgsmål eller hjælper kunden med en ordre
  • Udarbejde tilbud og styre mindre projekter
  • Aktivt drive salg, følge op og tage ansvar for dine ordrer, tilbud og kampagner
Solar Danmark A/S
Arla Foods amba

Food Technician - Arhus

Are you passionate about turning ideas into concrete products via your hands-on technical skills?

As Food Technician you will be the prime responsible for running pilot scale trial-production of a wide range of dairy/’plant based’ products. Your work will always happen in close collaboration with product developers/food designers. To be more specific, you will:

  • Perform pilot trials within a wide variety of product and technology areas
  • Contribute to the preparation of the test proposal and help plan the trials
Arla Foods amba
Solar Danmark A/S

Account Manager til El-Installatørsalg

Aarhus N

Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at forme?

Du bliver en del af et team, der er kendetegnet ved en ærlig og åben dialog. Jobbet giver dig fleksibilitet og frihed under ansvar, og hvis du er ny i rollen, får du chancen for at arbejde sammen med et kompetent salgsteam med en stor viden og erfaring.

Solar Danmark A/S

Murersvend søges til Bytømreren Aarhus

Aarhus N

Er du en erfaren, kvalitetsbevidst, selvstændig spjæld/service murer?

Indrykket:
Hentet fra Nordiske Medier
Region Midtjylland

TEKNIKER TIL KONTROLCENTER VED TEKNISK AFDELING PÅ AARHUS UNIVERSITETSHOSPITAL

Aarhus N

Teknisk Afdeling søger en tekniker til et fagligt spændende og udfordrende job i Aarhus Universitetshospitals Kontrolcenter.

Indrykket:
Gem
Moment

Mekanisk medarbejder til virksomhed i Århus V

Brabrand, Højbjerg, Risskov, Viby J, Aarhus C, Aarhus N, Aarhus V

Vi søger en ny medarbejder til virksomhed i Århus V, som brænder for mekanik og kvalitet.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV