4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Land & Fritid

Butiksassistent Land & Fritid Nykøbing Mors

Har du butikserfaring, og brænder du for kundedialogen og det gode salgsarbejde? Vil du være en aktiv del af en landsdækkende kæde og en lokalkendt butik, hvor du bliver omdrejningspunkt for kunderne og får mulighed for at udfolde dig inden for rigtigt gode rammer? ​

Din hovedopgave bliver salg af vores forskellige produkter - lige fra foder og udstyr til de fleste hobbydyr, produkter til jagt & outdoor samt rideudstyr. Det medfører, at du skal rådgive kunden om produkterne og samtidig fokusere på mersalg, når du ser muligheden.

Gem
BILA A/S

Projekt Manager til Service

Nykøbing Mors

Er du vant til at tage styringen i projektledelse, og har du den største passion og erfaring med automation, så er du sikkert vores nye projektleder hos BILA Mors.

Du får en hverdag med stor indflydelse på egne rammer og opgaver. Du får ansvaret for gennemførelse af kundespecifikke projekter, og du kommer til at være med i hele processen fra første kundebesøg, tilbud, udviklingsfasen, konstruktionsopgaver, montering, aflevering og ibrugtagning hos kunden.

BILA A/S
Gem
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
BILA A/S

Electrical Engineer

Nykøbing Mors

Har du en gnistrende interesse for el-tekniske løsninger og automation? Og har du lyst til at sætte strøm til fremtidens løsninger?

Du kommer til at arbejde med projekter, der spænder fra enkle robotceller til komplekse produktionsanlæg med flere PLC-systemer.

Du bliver en del af et velfungerende team, og du bliver involveret i spændende kundeprojekter. Du får lov til at bruge din erfaring og faglighed, så det er vigtigt, at du har lyst til at lære fra dig og samtidig blive inspireret.

BILA A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV