29 jobannoncer matcher din søgning 29 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Imerys Industrial Minerals Denmark A/S

Engageret elektriker

Nykøbing M

Til IMERYS fabrik på Mors søger vi en engageret elektriker.

Du bliver en del af et hold på 4 elektrikere, to på Fur og to på Mors og hertil kommer et hold på 8 smede. Til dagligt hjælper vi hinanden med at sikre, at fabrikkerne kører som de skal og hertil kommer naturligvis løbende vedligehold.

For den rette ansøger tilbydes:

  • en god og varig stilling med gode løn- og ansættelsesvilkår i en moderne og dynamisk virksomhed.
  • Gode og fagligt dygtige kolleger.
  • Et selvstændigt og alsidigt arbejde, hvor der dog kan forekomme arbejde / tilkald uden for normal arbejdstid.
  • Et godt arbejdsmiljø med en frisk og uformel omgangstone.
  • En udfordrende hverdag med mange forskellige opgaver.
Krone Kapital A/S

Kreditcontroller til leasingvirksomhed i vækst

Nykøbing M, Aarhus

Er du skarp på kreditcontrolling, og brænder du for at overvåge og rapportere kreditrisici?

Vi søger nu en erfaren og selvkørende kreditcontroller til en nyoprettet stilling, der har mod på at forme kreditkontrol, -overvågning og -rapportering i vores forretning fremadrettet.

Hos Krone Kapital dyrker vi en kultur med høj arbejdsglæde blandt vores medarbejdere, fordi vi mener, at en glad medarbejder er den rigtige medarbejder.

Allan, Adm. direktør
Krone Kapital A/S
Krone Kapital A/S

Kreditkonsulent til leasingvirksomhed i vækst

Nykøbing M, Aarhus

Vi søger nu en erfaren og handlekraftig kreditkonsulent til en nyoprettet stilling.

Arbejdsopgaverne er bl.a. at varetage kreditbehandling og kreditbevilling af leasingengagementer til private, virksomheder og via samarbejdspartner.

Hos Krone Kapital dyrker vi en kultur med høj arbejdsglæde blandt vores medarbejdere, fordi vi mener, at en glad medarbejder er den rigtige medarbejder.

– allan, Adm. direktør
Krone Kapital A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
BILA A/S

Praktik i El-konstruktion

Nykøbing Mors

Er du som en velplaceret stikkontakt: altid klar til at forbinde teori og praksis? Og har du lyst til at sætte strøm til innovative projekter, så de lyser op som en nyinstalleret pære?

Okay okay, ikke flere el-referencer. Nu til det vigtige: dit praktikforløb.

Som praktikant bliver du en del af el-teamet, der fokuserer på udvikling af el-diagrammer og styresystemer. I løbet af praktikperioden vil du aktivt deltage i udviklingen og implementeringen af kundespecifikke løsninger.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Praktik i Projektledelse

Nykøbing Mors

Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige vennetur eller komplekse projekter? Har du en naturlig evne til skabe relationer og synes robotteknologi er spændende?

Du bliver tilknyttet en erfaren mentor og følger samtidig en projektleder på et konkret projekt i en af vores forskellige Units; Wind, Construction, Medical & Pharma, Manufacturing og Metal & Electronic. Her bidrager du aktivt i opgaveløsningen og får mulighed for at anvende din faglige værktøjskasse til at løse opgaverne på egen hånd.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Praktik i softwareprogrammering

Nykøbing Mors

Få hands-on erfaring med robotprogrammering og deltag i udviklingen af fuldautomatiske produktionsanlæg.

Du får hands-on erfaring med grundlæggende programmering af Kawasakirobotter, og gennem et selvstændigt palleteringsprojekt opbygger og programmerer du en palleteringscelle med to pallepladser.

I anden del af dit praktikforløb deltager du i vores softwareteam, hvor du følger en af vores erfarne programmører. Her deltager du aktivt i alle faser i et softwareprojekt, herunder specifikation, programmering, indkøring og aflevering til kunden.

BILA A/S
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Gem
BILA A/S

Montør til automatiseringsprojekter

Nykøbing M

Har du erfaring med montagearbejde? Og har du lyst til at arbejde med el og/eller mekanisk montage af robotter og automatiseringsløsninger?

Du skal opbygge og teste automatiseringsanlæg for en fast, specifik kunde i vores montagehaller. Du kommer til at samarbejde på tværs af teamet og med kunden om udførelsen af vores automatiseringsprojekter. Du får et alsidigt job, hvor vi stiller krav til din faglighed og med fokus på at levere kvalitet til vores kunde.

BILA A/S
DTU, Danmarks Tekniske Universitet

Servicemedarbejder søges til DTU Aqua, Nykøbing Mors

DTU Aqua søger en kollega som er ansvarsfuld, pligtopfyldende og har en stor grad af ordenssans og er glad for at løse serviceopgaver, som kan glæde og gavne dine engagerede kollegaer i en travl hverdag.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af daglig rengøring i huset som omfatter kontorer, laboratorier, toiletter og fællesområder. Der vil også være indkøb af diverse rengøringsartikler og forbrugsstoffer. Der vil desuden være praktiske driftsopgaver som oprydning, affaldssortering, håndtering af opvask, vasketøj og kaffemaskiner.

MTH Biler A/S

Mekaniker søges til MTH Biler, Toyota Nykøbing Mors

Har du lyst til at blive en del af MTH Biler – en Toyota-forhandlerkæde, hvor god kundeservice og kvalitet altid er i højsædet?

Du vil få stillet de tekniske hjælpemidler til rådighed, og der er i arbejdet mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi går meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres arbejdsområde. Som mekaniker hos os kan du derfor forvente altid at blive opdateret og uddannet med den nyeste viden inden for Toyota.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Mors-Thy Håndbold A/S

Administrerende direktør

Nykøbing M

Vi søger en direktør, der helt overordnet skal kunne tegne klubben både internt og eksternt under hensyntagen til klubbens mål og værdier og være bindeled til bestyrelsen på strategisk niveau og organisationen på operationelt niveau.

Jobbet som direktør vil bestå af opgaver inden for forretningsudvikling, personaleledelse, daglig drift, administration og økonomi.

Vi tilbyder et spændende job i et dynamisk miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Gem
BILA A/S

Projektleder

Nykøbing Mors

Er du vant til at tage styringen i projektledelse, og har du den største passion og erfaring med automation, så er du sikkert vores nye projektleder hos BILA Mors.

Du får ansvaret for gennemførelse af kundespecifikke projekter, og du kommer til at være med i hele processen, fra første kundebesøg, tilbud, udviklingsfasen, konstruktionsopgaver, montering, aflevering og ibrugtagning hos kunden.

Jobbet kræver stor fleksibilitet, da vi arbejder, når kunden har brug for os, og der må også forventes weekendarbejde samt rejseaktivitet, der vil være af varierende varighed.

BILA A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Cafe Sult
Gem

Kok eller ernærings assistent søges til Cafe Sult

Nykøbing M

Vi er en skøn cafe midt i Nykøbing Mors, vi laver cafe "mad" men også en del ud af huset.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV