7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Idealcombi A/S

Produktionsmedarbejder

Hurup

Vi oplever et øget aktivitetsniveau hos vores kunder, og derfor søger Idealcombi dygtige og engagerede medarbejdere til vores produktion.

De ledige jobs er indenfor følgende områder:

  • Betjening af cnc-maskiner til træbearbejdning
  • Samling af vinduesrammer og -karme i træ og pur/aluminium.

Vi har et omfattende introprogram, hvor vi sørger for en grunding oplæring fra jobtrænere, som skal sikre en god og tryg opstart på vores virksomhed.

Idealcombi A/S
THISTED KOMMUNE

Botaniker til Thy

Hurup

Kan det friste med en sommer under åben himmel iført lup og gummistøvler? Har du et stærkt artskendskab og erfaring med at lave besigtigelser af §3-beskyttet natur? Så er det måske dig, vi mangler til at hjælpe os med at registrere naturen i Thy. Vi har lige nu et barselsvikariat på 37 timer i ugen i Team Natur, som er et erfarent team, hvor både faglighed og humør er højt.

§3-besigtigelserne skal laves i forbindelse med projekter, sagsbehandling og 10 års gennemgang. Du kommer derfor bredt omkring både fagligt og geografisk, da Thisted Kommune også er en stor kommune med varieret natur.

Gem
XL-BYG

Salgsassistent til Byggecenter i Hurup

Hurup Thy

Det vigtigste er, at du brænder for kundekontakt og motiveres af salg og kundeservice. Dertil vil det være en fordel, at du har uddannelse og erfaring fra detailbranchen. Resten skal vi nok lære dig.

Men, alt afhængig af din baggrund og erfaring, vil der være mulighed for, at du kan blive ansvarlig for vores Malerafdeling i Byggecenteret. Så hvis du på en eller anden måde har erfaring med maling vil vi gerne høre fra dig. Og interesserer du dig for og har kompetencer indenfor indretning, sammensætning af farver og er kreativ, kan du være godt på vej til et job i Tømmergaarden.

XL-BYG
KVR Thy-Mors
Gem

Autolakerer eller Industrilakerer, til et firma i Udvikling, beliggende i Thy

Hurup Thy

Om Firmaet: De er et dynamisk firma i rivende udvikling, der er dedikeret til at levere høj kvalitet og service til deres kunder.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
KVR Thy-Mors
Gem

Sandblæser – altmuligmedarbejder

Hurup Thy

Jobbeskrivelse: For et firma i Thy søger vi en sandblæser til at deltage i deres team af dygtige håndværkere.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Brunshøjgård søger dygtig kollega til farestald

Hurup Thy

Brunshøjgård søger en dygtig og ansvarsbevidst person til at hjælpe med den daglig drift i farestalden.

Indrykket:
Hentet fra JobStafet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV