5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Good Food Group A/S

Er du mejerist eller procesoperatør?

Aulum

Vi søger mejerister og procesoperatører, gerne med maskinkendskab, og har du desuden teknisk flair, er det en stor fordel. Har du tilmed erfaring fra anden fødevarevirksomhed eller industriel produktion, er dette også et plus.

Arbejdet vil være af varierende karakter, alt fra overvågning af maskiner til at være operatør i vores tapperi og produktion. Sammen med dine kolleger er du med til at skabe et godt arbejdsmiljø og en arbejdsdag, hvor sikkerheden prioriteres højt. Det daglige arbejde foregår i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger.

Good Food Group A/S
Gem
Recover

Fugttekniker til Aulum

Aulum

Se video om Recover som arbejdspladsGode kollegaer og godt humør er omdrejningspunktet for arbejdsmiljøet i Recover. Vores arbejdsplads har en meget uformel omgangstone, hvor der er plads til alle.

Recover tilbyder dig en fuldtidsstilling med:

  • Fleksibelt arbejde hvor du selv planlægger din arbejdsdag
  • Grundlæggende og udvidet fugtteknisk uddannelse
  • Ordentlige ansættelsesforhold med bl.a. pension og sundhedsordning
  • Videreudvikling af kompetencer og interne karrieremuligheder
Recover
Gem
Randstad

vedligeholdsansvarlig

Aulum

Til vores kunde Green Box beliggende i Aulum søger Randstad en vedligeholdelsestekniker, der bliver ansvarlig for koordinering af opgaver i afdelingen.

Indrykket:
Hentet fra Randstad
Gem
JobTeam

Vedligeholdelsestekniker søges nær Aulum

Aulum

For en af vores samarbejdspartnere søger vi lige nu en vedligholdelsetekniker der vil sætte sit præg på en vedligeholdelsesafdelig.

Indrykket:
Hentet fra JobTeam

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV