23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Kitchn.dkKitchn.dk søger 2 ambitiøse Online køkkensælgere

Kitchn.dk, Aulum

Webshoppen Kitchn.dk er i rivende udvikling. Vi søger derfor to køkkensælgere til vores sammentømrede, unge online salgsteam i Aulum ved Holstebro.

Om stillingen: Online køkkensælger til primært udarbejdelse af tilbud og 3D-tegninger. Arbejdsopgaverne består af:

 • Indretnings- og tegnearbejde via tegneprogrammet Winner
 • Tilbudsarbejde og rådgivning i forbindelse med indretning og produktvalg
 • Betjening af kunder via chat, telefon, mail og online kundemøder
 • Bidrage til en endnu bedre kundeoplevelse for vores kunder
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
PRO&COMedarbejdende teamleder - daghold

PRO&CO søger for Jakobsens i Aulum

Har du flair for optimering af procesudstyr i fødevarebranchen? Har du evne og motivation for teamledelse? Og trives du med selv at være en aktiv del af produktionen, så kan det være dig, vi er på udkig efter til dette spændende job på fabrikken i Aulum.

Som medarbejdende teamleder er det dit ansvar, sammen med dine to kollegaer, at få gennemført produktionsplanen på en effektiv og kvalitetsbevidst måde. Du får ansvar for den afdeling, der står for ophældning, anvendelse af recepter og forarbejdning af råhonningen, så den er klar til tapning.

Du kommer til at arbejde med sensorik, vurdere produktmæssige udviklingsmuligheder, vurdere om procesudstyr kører, som det skal, og du skal bidrage til vurdering af produktkvaliteten. Alt sammen under respekt for naturens materiale og den rette forståelse for systemmæssige krav i en industrialiseret effektiv drift.

PRO&CO
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
 XL-BYG,
Lagerekspedient til XL-BYG AULUM

XL-BYG, Aulum

Kunne du tænke dig et job, hvor du kombinerer salg, kontakt med kunder og at være fysisk aktiv, så har vi måske jobbet til dig.

Vi søger en lagerekspedient til vores lager, hvor dine opgaver vil være en kombination af salgsekspedition, pakning af ordrer, vareopfyldning og disponering.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i et godt arbejdsmiljø med gode ansættelsesvilkår. En stilling med gode udviklingsmuligheder – fagligt og personligt. Du bliver del at et mindre team, hvor samarbejde og fleksibilitet er vigtigt, og hvor alle spiller en vigtig rolle.

XL-BYG
Indrykket: 
Green BoxMarkedsføringsansvarlig

Green Box, Aulum

Green Box er placeret i Aulum og startede i 2014 på at levere præfabrikerede badeværelser til store byggeprojekter i Danmark. Virksomheden har 150 medarbejdere og er fortsat i stor vækst.

Som markedsføringsansvarlig får du ansvar for hele markedsføringssiden, opsætning af interne dokumenter i Green Box samt udarbejdelse af en samlet strategi på sigt. Opgaverne bliver desuden assistance i salgsafdelingen herunder tilbudsgivning, analyser af markedet med mere.

Hos Green Box får du:

 • Et job med tydelige forventninger til dig, og du kan se frem til en stabil og spændende hverdag.
 • Et selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar.
 • Der er altid sparring og hjælp til rådighed, hvis du har behov.
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Recover
Fugtteknikere til hele Jylland

Recover

Er du håndværker, servicemontør, fugttekniker eller noget helt fjerde og er du klar på at gøre karriere i Nordens største skadeservicevirksomhed? … Så er det måske dig, der skal være en del af vores team af kompetente fugtteknikere i Recover!

Recover Nordic ApS

Recover sørger for både oplæring og uddannelse, så du får de kompetencer, det kræver for at blive en del af vores fugttekniske team.

En almindelig arbejdsdag indebærer typisk, at du:

 • vurderer skadesomfang samt igangsætter nødvendige tiltag.
 • etablerer affugtning efter bl.a. vandskader, brandskader m.v. – herunder udførelse af nødvendig opskæring/nedbrydning af bygningsdele.
 • rapporterer samt udfører sags- og dokumentationsregistrering m.v. i diverse IT-systemer.
DK ROOF A/S søger tagdækker til hele landet
DK ROOF A/S har travlt, vi er en virksomhed i stor vækst, vi udfører tagdækning i hele Danmark.
DK ROOF A/S, Aulum, Herning
Jobcenter
Indrykket: 
Lærer til Hodsager Skole
Er du vores nye kollega på Hodsager Skole med engelsk, historie, idræt, billedkunst?
Herning Kommune, Aulum
Jobcenter
Indrykket: 
Ny kollega (SSH) til Hjemmeplejen, Område Vest
Hjemmeplejen i Herning, Område Vest, søger ny kollega.
Herning Kommune, Aulum
Jobcenter
Indrykket: 
Teknisk servicemedarbejder til arbejde med biler
Hjemme- og sygeplejen i Aulum søger en teknisk medarbejder.
Herning Kommune, Aulum
Jobcenter
Indrykket: 
Dagplejer til Tjørring
Vi mangler nemlig en dagplejer i netop dit område, og det kunne sagtens være dig!
Herning Kommune, Aulum
Jobcenter
Indrykket: 
Møltrup søger café-medarbejder på fleksvilkår til snarlig tiltrædelse
Til vores socialøkonomisk inspirerede café i Aulum søger vi medarbejdere på fleks-vilkår til at indgå i det team af andre fleks-ansatte, der...
Møltrups Mad - Aulum, Aulum
Jobcenter
Indrykket: