Good Food Group A/S
Aulum

Er du mejerist eller procesoperatør?

Good Food Group søger mejerister og procesoperatører til skifteholdsarbejde på fabrikken i Aulum, hvor der produceres honning.

Om jobbet

Vi søger mejerister og procesoperatører, gerne med maskinkendskab, og har du desuden teknisk flair, er det en stor fordel. Har du tilmed erfaring fra anden fødevarevirksomhed eller industriel produktion, er dette også et plus.

Arbejdet vil være af varierende karakter, alt fra overvågning af maskiner til at være operatør i vores tapperi og produktion. Sammen med dine kolleger er du med til at skabe et godt arbejdsmiljø og en arbejdsdag, hvor sikkerheden prioriteres højt. Det daglige arbejde foregår i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger.

Du vil blive ansat i skifteholdsarbejde (dag/eftermiddagshold). Dit arbejde vil kræve, at du kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger for at håndtere de udfordringer, der måtte være. Du vil gennemgå en grundig oplæring for at sikre, at du er fuldt forberedt til opgaverne. Hvis du endnu ikke har et truckkort, forventes det, at du er villig til at erhverve dette som en del af din oplæring.

Good Food Group tilbyder

Vi tilbyder en stilling i en international fødevarekoncern, hvor vi dagligt arbejder på at kunne tilbyde innovative fødevarer af høj kvalitet til vores kunder inden for detailhandlen, food service og industrien – både private label produkter og egne brands.

Vi tilbyder desuden attraktive personalegoder, herunder frugtordning, personalekøb, pensionsordning, sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening.

Interesseret?

Hvis vi har fanget din interesse, glæder vi os til at høre fra dig. Send os din ansøgning og CV til hr@goodfoodgroup.com, mrk. ”mejerister og procesoperatører” senest d. 26. maj 2024. Vi indkalder løbende til samtaler og ønsker tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger om jobbet kan indhentes ved henvendelse til teamleder Karen Slot Pedersen: 26 17 91 16.

Arbejdsstedet er Jakobsens A/S, Buntmagervej 20, 7490 Aulum.