10 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

10 jobannoncer

Gem
Danpo A/S

Tekniker til nathold

I alt har vi 4 produktionslinjer med 20-30 maskiner i hver, og derudover har vi en stor forsyningscentral som indeholder bl.a. store køleanlæg, dampkedler, hedtoliekedler samt ventilations- og vandforsyningsanlæg. De skal køre fejlfrit 24/7, så produktionstiden overholdes. Det betyder, at du:

  • primært laver fejlfinding og udbedring på akutte stop i produktionen – både elektrisk og mekanisk
  • laver forebyggende vedligehold
Danpo A/S
Gem
Herborg Smede og Maskinforretning A/S

Energisk og dygtig lager- og reservedelsekspedient søges!

Vil du være med til at præge de daglige arbejdsgange på vores lager/reservedelskontor samt butik? Elsker du at hjælpe og servicere kunder? Så er du måske vores nye lager- og reservedelsekspedient i vores afdeling i Farre!

Her hersker en vestjysk humor, og vi værner meget om et godt arbejdsmiljø, som vi håber, du har lyst til at tage del i. Vi er en virksomhed i vækst, og med dig ombord kan vi snart tage næste skridt mod endnu større succes!

Herborg Smede og Maskinforretning A/S
Gem
Danpo A/S

Produktionsmedarbejder, ferieafløser dag- og aftenhold

Hos Danpo i Farre søger vi en medarbejder til afd. Nord, vores afdeling som håndter krydderi, frostvare samt tomt emballage, og den rejse vil vi gerne have DIG med på!

Derfor søger vi nu en frisk medarbejder til sommerferien, som skal være med til at bane vejen for et nyt stærkt setup på vores fabrik, således vi også i fremtiden kan levere de bedste kyllingeprodukter.

Vi søger en medarbejder der hen over sommerferien kan hjælpe både på dag og aften, arbejdstiden vil være i tidsrummet 07:00 – 23:00, mandag til fredag, med udgangspunkt i en fast arbejdsplan hen over hele sommerferien

Danpo A/S
Gem
Danpo A/S

Produktionsmedarbejdere til daghold

Hos Danpo i Farre søger vi medarbejdere til produktion, og den rejse vil vi gerne have DIG med på!

Derfor søger vi allerede nu friske folk til daghold, som skal være med til at bane vejen for et nyt stærkt setup på vores fabrik, således vi også i fremtiden kan levere de bedste kyllingeprodukter.

Du vil blive en del af en multikulturelvirksomhed, hvor der er fokus på udvikling både af vores virksomhed og personale, så vi sammen sikre at vi producerer det bedst mulige produkt.

Danpo A/S
MJE BYG v/Mikael Rosenberg Juul Emborg

Har du lyst til at prøve noget nyt og spændende opgaver?

MJE BYG er et tømrer- og byggefirma, der udfører alle former for tømrerarbejde inden for byggeri.

Vi er et team på 5 mand, herunder 2 lærlinge, og vi søger nu 1-2 udlærte tømrersvende på grund af det stigende antal spændende opgaver, vi har foran os. Tag også gerne et kig på vores Instagram-profil @MJEBYG, hvor vi deler mange opslag af forskellige byggeprojekter m.m.

I vil få en firmabil til rådighed, lønnen aftales individuelt, og vi tilbyder gode arbejdsforhold.

Gem
Danpo A/S

Produktionsmedarbejdere til aftenhold

Hos Danpo i Farre søger vi medarbejder til produktion, og den rejse vil vi gerne have DIG med på!

Derfor søger vi allerede nu friske folk til aftenhold, som skal være med til at bane vejen for et nyt stærkt setup på vores fabrik, således vi også i fremtiden kan levere de bedste kyllingeprodukter.

Vi søger produktionsmedarbejdere til aftenhold med arbejdstid fra 16:00 – 05:00, fire dage om ugen, fordelt over mandag aften til lørdag morgen, med udgangspunkt i en fast arbejdsplan.

Danpo A/S
Gem
ATbiler A/S

Pladesmed søges til vores skadecentre i alle 4 bilhuse

Vejle, Fredericia, Give, Horsens

Er du pladesmed med passion for at give biler nyt liv? Hos os får du chancen for at være en del af et fantastisk team af karrosseriteknikere, der hver dag arbejder hårdt og leverer kvalitetsarbejde med et smil!

Hos Toyota sætter vi vores gæster øverst, og det har vi gjort de sidste 21 år, og det fortsætter vi med, så derfor skal vi have dig med på holdet!

ATbiler A/S
Gem
AT Biler A/S (Toyota Give)

Eftermarkedsassistent

Du motiveres af at være i daglig kontakt med vores gæster både fysisk og telefonisk og yde den bedste service.

Sammen med dine kollegaer følger du kunderne, fra de ringer og bestiller tid, til de betaler regningen og kører igen. I frontline arbejder du naturligt på tværs af både reservedele og værksted, hvor du sørger for, at de ønskede reservedele er hjemme i tide, så gæsten får en gnidningsfri oplevelse. Hvis du kan genkende dig selv i dette, så har vi jobbet til dig!

Gem
TORMAX Danmark A/S

TORMAX vækster og søger 2 medarbejdere til Produktion

TORMAX Danmark A/S i Give fremstiller automatiske døre, herunder skydedøre, karruseldøre og adgangskontrolsystemer, fortrinsvis i glas og aluminiumsprofiler.

For begge stillinger gælder:

  • Du har erfaring med industriel produktion, gerne med aluminium og glas
  • Du vil deltage i udvikling af vores produktion med forbedringsforslag
  • Du har sans for kvalitet og deltager aktivt i de opgaver, produktionen foreskriver
Nordvikar ApS
Gem

Serviceelektriker til give området søges

Give

Er du en dygtig og engageret elektriker, der brænder for servicearbejde?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV