41 job matcher din søgning 41 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SuperBrugsen Slagtersvend, SuperBrugsen, Give

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med 75 medarbejdere. Vi er en butik i konstant udvikling, som altid er salgsklar. Vores medarbejdere er ansvarsbevidste og dygtige, og står altid klar til at hjælpe vores kunder samt videreføre vores gode ry i lokalområdet.

Vi tilbyder en spændende fuldtidsstilling med gode personlige udviklingsmuligheder.

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable.

Flex Wind A/S Global HR Consultant

Flex Wind A/S, Give

In this role, your focus will be on supporting global HR initiatives. Your tasks will be varied, and if you are a self-driven and proactive person with the eagerness to learn and develop yourself, your role can develop together with your own development.

As this is a new position, we see two paths to this role. You can either be a newly graduate in HR, Psychology, Communication or equivalent. Maybe you have experience from working as a student worker within recruitment or communication, or you can have some experience within HR but are eager to accelerate your career in a new context.

Flex Wind A/S Global Legal Counsel

Flex Wind A/S, Give

Would you like to secure the best contracts for our Global Commercial organization in a fast-paced company in continuous growth but still with the work-life balance in mind?

In this role, your focus will be to act as a highly valued legal business partner to the business. This involves drafting and negotiating a broad range of contracts, ensuring that contractual obligations are acceptable from a Flex Wind Group perspective.

This is a new position, giving you the opportunity to influence the role and the scope. We offer flexible working time and the possibility of hybrid work.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
LCD DENMARK Servicemedarbejder

LCD DENMARK, Give

Er du arbejdsom, stabil og ikke bange for at tage fat – er ingen opgave for stor eller for lille til dig? Så er det dig, vi søger!

Du har det fulde ansvar for rengøring af vores kontorfaciliter samt kantinen.

Hjælpen i kantinen vil indebære klargøring af morgenmad og bestilling af basale dagligvare. I forbindelse med møder i huset sikrer du borddækning m.m.

Jobbet kræver god fysik og ikke mindst lysten og evnen til at få vores faciliteter til at fremstå præsentable. Du skal planlægge din egen hverdag og kunne drive dig selv.

Vi tilbyder et rigtigt godt positivt arbejdsmiljø.

Jobindex
Styringsmontør

Jobindex søger for Haarup Maskinfabrik A/S i Silkeborg

Vil du spille en central rolle i en succesrig virksomhed med spændende planer?

Så kan du se frem til en spændende stilling som styringsmontør hos Haarup Maskinfabrik. Vi er som virksomhed kvalitetsmæssigt markedsførende i vores industri, og vi vinder markedsandele samt har en stigende ordretilgang. Derfor bliver du en altafgørende del af vores succes i en central rolle ude hos vores kunder.

Du har ca. 100-130 årlige rejsedage primært hos vores kunder i Europa og Nordamerika. Rejseperioderne varierer fra opgave til opgave, og undtagelsesvis kan der være ophold af længere varighed.

Jobindex
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
MatchMind Erfaren Konstruktionsingeniør

MatchMind søger for Give Elementer

Konstruktionsafdelingen hos Give Elementer består af 14 erfarne og engagerede tegnere og ingeniører. Du får her en central stilling i afdelingen - med fokus på faglig styrkelse af tegnestuen og statikafdelingen. Erfaring fra branchen er en fordel, men har du erfaring med statik og konstruktion fra en anden branche hører vi gerne fra dig.

Give Elementer producerer stort set alle typer af elementer, hvor langt størstedelen bruges til industribyggeri - ofte fuldt færdige sandwich-/facadeelementer i længder op til 22 meter. Virksomheden ser positivt på fremtiden - økonomien er stærk og ambitionerne store.

Som selvstændig elementfabrik ageres der agilt i markedet, og det er naturligt at forfølge de gode ideer i dagligdagen.

Miljøstyrelsen
Kemikalieenheden i Miljøstyrelsen søger ny kollega med stærke sundhedsfaglige kompetencer til vurdering af kemiske stoffer

Miljøstyrelsen, Odense

Brænder du for at være med til at sikre, at vores sundhed beskyttes mod uønskede effekter af kemikalier, og er du en dygtig formidler – både i skrift og tale? Så er det dig, vi mangler som sundhedsfaglig medarbejder i vores Kemikalieenhed.

Vi søger en medarbejder til opgaver, som primært omhandler fastsættelse af sundhedsmæssige kvalitetskriterier for kemiske stoffer for drikkevand, jord og luft. Dette arbejde indebærer tæt samarbejde med andre fagkontorer i Miljøstyrelsen med henblik på at prioritere hvilke stoffer, der skal fastsættes kvalitetskriterier.

Miljøstyrelsen
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
UBSBOLIG A/S Vicevært

UBSBOLIG A/S, Odense

Vi søger en erfaren kollega til den daglige drift af kollegiet.

Til kollegiet er tilknyttet et team bestående af dig, en rengøringsmedhjælper, en ejendomsadministrator og en projektleder. Herudover er der en tæt dialog med eksterne samarbejdspartnere i løsningen af diverse opgaver.

Dine væsentligste ansvarsområder er:

 • Brandalarmeringsanlæg.
 • Tekniske installationer, herunder varmecentral, vaskeri m.m.
 • Flyttesyn, vi bruger I-Syn.
 • Vedligeholdelse af inde-og udearealer.
Basic & More A/S Retail Operations Manager

Basic & More A/S, Give

Vores koncept er blevet taget godt imod af kunderne, og det går stærkt lige nu. Vi har store ambitioner, og vi ønsker at styrke vores retailafdeling.

Vi søger derfor en dygtig og engageret Retail Operations Manager med potentiale samt den rette indstilling og talent for at skabe succes – er det dig?

I rollen får du en unik mulighed for at arbejde strategisk og operationelt med butiksdrift og butiksetablering.

Basic & More A/S Marketing & Social Media Specialist (Barselsvikariat)

Basic & More A/S, Give

Det går stærkt lige nu, og vi har store ambitioner for vores koncept. Dette er en unik mulighed for at komme med på holdet.

Derfor søger vi til et barselsvikariat en dygtig og engageret Marketing & Social Media Specialist med ambitioner og potentiale, som kan stå i spidsen for samt arbejde med vores marketing initiativer på tværs af alle kanaler – er det dig?

I rollen får du en unik mulighed for at arbejde strategisk og operationelt. Du vil stå i spidsen for planlægning, udvikling og eksekvering af content på sociale medier, hjemmeside, marketing automation og marketing-skærme i vores butikker.

Peugeot Give – A. Boesenbæk A/S
Automekaniker

Peugeot Give – A. Boesenbæk A/S

A. Boesenbæk A/S – Peugeot & Citroën i Give søger hurtigst muligt en dygtig mekaniker. Vi leder efter en engageret og positiv medarbejder til at indgå i vort værkstedsteam.

Primære arbejdsopgaver:

 • Service- og reparationsarbejde på person- og varebiler
 • Service af El-biler
 • Fejlsøgning

Vi tilbyder:

 • Et godt og positivt arbejdsmiljø
 • En virksomhed med stort fokus på kundetilfredshed
 • Løbende intern og ekstern uddannelse
Herborg Smede og Maskinforretning A/S
Servicetekniker til landbrugsmaskiner

Herborg Smede og Maskinforretning A/S, Farre

Sidder hænderne skruet rigtigt på, er du fagligt stolt af dit håndværk, og brænder du for at gøre en forskel i samarbejde med dit team? Hvis du kan sige klart ja til alle ting, så læs gerne videre!

Hos Herborg Smede & Maskinforretning A/S, afdeling Farre, søger vi en topmotiveret og ansvarsbevidst servicetekniker. Er du klar til luftforandring, så læs her hvad din hverdag bl.a. kommer til at indeholde:

 • Produktspecialisering indenfor John Deere/Kramer.
 • Servicering og tjek af nye og brugte landbrugsmaskiner.
 • Detaljeret klargøring, så de solgte maskiner står skarpt og klar til kunden.
Herborg Smede og Maskinforretning A/S
Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

Prokan Rekruttering El- konstruktør/Industrielektriker

Prokan Rekruttering søger for Pagaard Elektro A/S i Give

Vi søger for Pagaard Automation en El-konstruktør eller Industrielektriker til opgaver indenfor industri, automatik og styringer

Pagaard Automation der ligger i Thyregod, er den komplette leverandør af alle former for automatiske anlæg - lige fra den simple maskine til store fuldautomatiske anlæg.

Din arbejdsdag foregår typisk på kontoret, og ude ved virksomhedens kunder, hvor du blandt andet kommer at arbejde med fejlsøgning og vedligehold på produktionsudstyr vind industrien og automationsløsninger til landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV