31 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

31 jobannoncer

Gem
Q-Park Operations Denmark A/S

Sagsbehandler – mulighed for remote/hybrid – fuldtid

Søborg
Mulighed for hjemmearbejde

Din primære opgave bliver at gennemlæse indkomne klager over udstedte parkeringsafgifter, sagsbehandle disse ud fra et fastlagt regelsæt samt besvare hver enkelt klage skriftligt og utvetydigt.

Vi søger både sagsbehandlere, der ønsker at blive en fast del af vores sagsbehandlerteam på hovedkontoret, men også sagsbehandlere, der foretrækker at arbejde hjemmefra med mere fleksible arbejdstider og uden en fast kontorplads.

Vi tilbyder desuden en hybridløsning, hvor du kombinerer kontorarbejde med hjemmearbejde.

Gem
Stiesdal Hydrogen

Driftsleder

Vil du være en del af et team, der gør en forskel i kampen mod klimaforandringerne?

Vi er på udkig efter en erfaren og engageret driftsleder, der kan hjælpe os med at realisere vores ambitiøse planer inden for Power-to-X brintproduktion.

Du bliver en del af et dedikeret team, som arbejder med udviklingen af vores brintproduktionsanlæg. Din hovedopgave bliver at varetage ansvaret for sikker udførelse af arbejdet på specifikke kundelokationer, samt at træde til med praktisk erfaring og viden, når det kræves.

Gem
JS Danmark A/S

Mødebooker/Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Vi tilbyder en enestående mulighed for dig, der vil tage ejerskab over din karriere og arbejde målrettet mod at blive Key Account Manager, hvor du selv booker og afholder møder via Microsoft Teams..

Vi tilbyder:

  • Enten 100% hjemmekontor eller en kombination af hjemme- og kontordage.
  • En virtuel arbejdsplads: Du vil være online og i tæt kontakt med dine kollegaer gennem hele arbejdsdagen.
  • En spændende mulighed for karriereudvikling som Key Account Manager, Buddy eller Team Leder
Gem
Danpo A/S

Teamleder til daghold - Steril produktion

Vi søger en teamleder til vores produktionsafdeling på fabrikken i Farre, som skal fungere som afdelingslederens højre hånd. Arbejdstiderne vil variere inden for tidsrummet 04:30-16:00 fra mandag til lørdag.

Du vil blive en del af et team sammen med en anden teamleder, hvor I i fællesskab sikrer, at produktionen forløber problemfrit. Dine opgaver vil blandt andet inkludere:

  • bemandingsplanlægning
  • overholde produktionsplan
Danpo A/S
Gem
Stiesdal Hydrogen

Procurement Manager

Give or Copenhagen

At Stiesdal Hydrogen, we offer the opportunity to make a real difference in the fight against climate change. Our team of creative thinkers is making a true impact and joining us could be one of the most exciting and fulfilling steps of your career.

We are looking for a Procurement Manager who can play a pivotal role in executing our unique design strategy.

Gem
World Medico ApS

Vi søger 10 erfarne telesalgs-konsulenter til at jobbe hjemmefra eller fra vores kontor i Odense

Odense
Hjemmearbejdsplads

Er du en dygtig sælger med erfaring inden for telesalg? Så har vi en spændende mulighed for dig!

Vi arbejder med værnemidler og fokuserer udelukkende på B2B-salg. Du vil få ansvaret for at opbygge og vedligeholde din egen kundeportfolio. Vi tilbyder en grundløn, og en høj kommissionssats, hvilket giver dig mulighed for at tjene godt, hvis du er en dygtig sælger.

World Medico ApS
Gem
TORMAX Danmark A/S

Team Lead til vores Engineering-afdeling

Vi søger en struktureret og produktionsorienteret Team Lead til vores Engineering-afdeling, som kan lede et stærkt team af konstruktører, der projekterer, konstruerer og dokumenterer kundespecifikke projekter inden for automatiske dørsystemer.

Du har en positiv tilgang til at servicere interne og eksterne kunder. Samtidigt ønsker du at gøre en forskel og skabe struktur, men kan navigere i et miljø med hyppige forandringer.

TORMAX Danmark A/S
Gem
Langeskov Bogholderi

Bogholder

Hjemmearbejdsplads

Kunne du tænkte dig at arbejde fast hjemmefra og planlægge din egen arbejdsdag? Vi søger dig som trives i det digitale bogholderi - og ønsker ekstraordinær fleksibilitet.

Du kommer til at have ansvar og kontakt med flere forskellige rare kunder fra mange spændende brancher. Du kommer ikke til at stå stille fordi ønskerne er så forskellige fra kunde til kunde.

Trives du med nye spændende opgaver kommer du til at nyde den her rejse.

Gem
VELUX A/S

Technical Project Manager for Center of Excellence in Supply – Maintenance-Free Materials

Are you passionate about technical project management and ready to drive advancements in manufacturing?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Join our dedicated team at the VELUX Group's Center of Excellence in Thyregod, Give, and make a global impact with maintenance-free materials!

As Technical Project Manager in our Center of Excellence – Maintenance-Free Materials (CoE MFM) department in Thyregod, you will oversee projects related to manufacturing technologies and processes specifically for maintenance-free materials.

VELUX A/S
Gem
Dansk Erhvervspsykologi A/S

Chefpsykologer til deltidsansættelse - hele landet

Mulighed for hjemmearbejde

Er du fagligt dygtig, selvstændig og empatisk, og ønsker du at hjælpe mennesker i krise? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Som chefpsykolog vil du spille en central rolle for vores kunder på mange niveauer; ledere, HR- partnere og ansatte, der har brug for akut krisehjælp.

Din primære opgave bliver at modtage og håndtere opkald via vores akutfunktion. De ledere og HR- konsulenter der kontakter os, befinder sig i en situation, hvor noget akut eller voldsomt er sket. De kontakter os for at rekvirere krisehjælp til ansatte. Dit arbejde vil bestå i krisestyring samt omsorg og støtte telefonisk, indtil du selv eller en chefpsykolog kollega kan gennemføre krisesamtalerne telefonisk.

Gem
Danpo A/S

Afdelingsleder daghold til steril produktion

Vi søger en afdelingsleder på daghold, til vores steril afdeling i produktionen på fabrikken i Farre, der er forandringsparat og har lyst til at være en del af en hverdag med et højt tempo.

Du vil blive afdelingsleder aften/nat for vores steril afdeling og i samarbejde med dine øvrige kollegaer, vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå af:

  • Personaleledelse
  • Medarbejder uddannelse og kompetenceudvikling
Danpo A/S
Gem
TORMAX Danmark A/S

Ambitiøs salgskonsulent til automatiske dørsystemer – Distrikt Østjylland

Dine opgaver består i at varetage det daglige salgsarbejde i samarbejde med dine kollegaer i afdelingen. Du er primært udekørende konsulent, men vil også skulle betjene kunder fra vores kontor. Vi vægter konstruktiv kommunikation og samarbejde højt, og det forventer vi at du praktiserer i din dagligdag.

Du skal være dygtig til at formidle dit budskab og rådgive om markedets bedste produkter, hvorigennem du skaber resultater. Du vil opleve en høj grad af frihed og indflydelse på din arbejdsdag. Det er derfor vigtigt, at du er god til at lave opsøgende salgsarbejde og selv formår at skabe struktur og prioritering af dine arbejdsopgaver.

TORMAX Danmark A/S
Gem
BASF A/S

Senior Specialist TPU Sales – Nordic

Copenhagen (DK) or Gothenburg (SE)
Mulighed for hjemmearbejde

In the Senior Specialist TPU Sales position, you will be leading customer discussions about material requirements and technical properties and TPU processing. Identifying and organizing collaborative projects with the customers.

To ensure a seamless customer experience, you will be responsible for collaborating and maintaining effective communication with key internal stakeholders including Marketing, Development, and Supply Chain. You will be a part of an experienced international team and will report to the European Sales Director.

BASF A/S
Gem
Cohenware ApS

.NET Backend Developer

Hjemmearbejdsplads

I rollen som Backend Developer vil du få mulighed for at bidrage til udviklingen af nye komponenter samt opgraderingen og driften af eksisterende løsninger.

Du vil indgå i et internationalt team, der står bag den tekniske kerne af vores kundes forretning.

Det primære fokus er på at skabe et produkt af høj teknisk standard, samtidig med at vi opretholder stabiliteten i de eksisterende systemer.

Gem
Jyske Bank

Privatkundedirektør til Jyske Bank

Ikast, Brande, Give, Ejstrupholm eller Kibæk

Vi tilbyder et spændende lederjob på et strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Du bliver en del af et lederteam på i alt 3 - en leder med eksternt fokus og en markedsdirektør, som du refererer til.

Dit fokus bliver primært internt og med ansvar for at fremme interne processer og sikre produktive og rentable arbejdspladser, hvor medarbejderne ”gør det enkelt, rigtigt og effektivt” med mål om at skabe værdi for kunderne.

Jyske Bank
Gem
Danpo A/S

Receptionist – bliv vores ansigt udadtil

Er du klar til at møde vores kunder og kolleger med varme i stemmen og et smil på læben? Og kunne du tænke dig at præge en ny rolle, der både byder på administrative og praktiske opgaver?

Så slut dig til os i Danpo, hvor gode kolleger byder velkommen til en hverdag, hvor dagene aldrig er ens og sammenholdet stærkt.

Rollen er ny, da vi samler en række opgaver under én paraply, og du bliver ansvarlig for receptionen samt flere vigtige funktioner i organisationen.

Operation Manager Maria Hald
Danpo A/S
Gem
Danpo A/S

Produktionsmedarbejdere til aftenhold

Danpo Farre søger medarbejdere til marineringsområdet, og den rejse vil vi gerne have DIG med på!

Derfor søger vi engagerede folk til aftenhold, som skal være med til at bane vejen for et stærkt setup på vores fabrik, således vi også i fremtiden kan levere de bedste kyllingeprodukter.

Arbejdsopgaver

  • Marinere kød
  • Blande marinade & lage
Danpo A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
My Instore Radio

Stærk softwareudvikler med stor cloud-erfaring

Billund
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om My Instore Radio som arbejdsplads

Er du en softwareudvikler med flere års erfaring, der motiveres af at være nøgleperson for den tekniske backend?

Vi er specialister i baggrundsmusik og digital signage-solutions til butikker, restauranter, hotelkæder m.m. Rollen kræver en bred erfaring bl.a. inden for Microsoft SQL, Microsoft Azure, .NET etc. Opgaverne spænder vidt inden for faget, så derfor er det vigtigt, at du mestrer en bred og solid vifte som softwareudvikler.

Gem
Danpo A/S

Eksportkoordinator – klar til ansvaret for vores største kunde?

Når en af Skandinaviens helt store fastfoodkæder dagligt serverer tusindvis af hotwings, er det kun muligt, fordi du har sørget for, at eksporten af vores kylling er gået som smurt.

Din opgave er ikke (i modsætning til vores nuggets) helt uden ben i. Og det er dét, der gør den så spændende.

Du står for eksporten til vores mest komplekse og kvalitetsbevidste kunde,

- din nye leder Marie Lysgaard.
Danpo A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV