30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 30 resultater.
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
LCD Media
IT- og AV-medarbejder

LCD Media, Give

Arbejdet indebærer:

LCD Media
 • Udvikling af digitale løsninger for nogle af verdens største virksomheder
 • Tekniske tegninger og dokumentation
 • Procesudvikling og implementering af løsninger

Arbejdspladsen:

 • Vi tilbyder et job med god plads til personlig udvikling, frie rammer og løn med bonusordning
 • Du kommer til at indgå i et team af dedikerede medarbejdere, som arbejder målrettet for vores kunders succes – åbenhed, transparens og nærhed er nogle af nøgleordene
 • Vi er kendte for vores gode arbejdsmiljø og en kultur, som både vores kunder, leverandører og ansatte værdsætter højt
LCD Media
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Mercuri Urval
Økonomi- & HR-chef

Mercuri Urval søger for Givskud Zoo – Zootopia i Give

Givskud Zoo – Zootopias dygtige økonomi- & administrationschef giver nu, efter 11 år på posten, stafetten videre til rette m/k.

Du kan være den rette, hvis du trives med en uformel kultur, fart over feltet, at yde god service til kolleger og gæster og ikke mindst, hvis dyrene, som det hele handler om, betyder noget for dig.

Som økonomi- & HR-chef hos Givskud Zoo – Zootopia har du det overordnede ansvar for, at ledelsen til enhver tid har indsigt i den driftsøkonomiske situation, så den kan træffe kvalificerede kort- og langsigtede beslutninger, både på operationelt, taktisk og strategisk plan.

Opgaverne her dækker bl.a. måneds- og årsregnskab, budgetopfølgning, kontrol af fakturering og bilag, indberetning og kontakt til SKAT, besøgs-/salgs-/undervisningsstatistikker, bestyrelsesrapportering og support ifm. fondsansøgninger.

Mercuri Urval
Indrykket: 
TORMAX Danmark A/SAmbitiøs salgssupporter til automatiske dørsystemer

TORMAX Danmark A/S, Give

Med base på vores kontor i Give søger vi en kvalitetsbevidst, omhyggelig og struktureret salgssupporter til at indgå i et engageret team, som supporterer interne sælgere og TORMAX Group companies med forespørgsler, tilbud og ordre.

Du bliver en del af en virksomhed med godt 110 engagerede og kvalitetsbevidste kollegaer, som vægter humor og samarbejde på tværs af organisationen meget højt.

Dine primære opgaver:

 • Tilbud- og ordreopretteiser til eksportmarkedet.
 • Bestilling og opfølgning af forsendelser, samt kontakt til kunder og transportfirmaer. Herunder håndtering af eksport-dokumentation.
 • Gennemgang af byggeprojekter, udbud og licitation fra projektdatabase, og at sikre struktureret og relevant information samt mødebooking til sælgerne.
Flex Wind ApSController

Flex Wind ApS, Give

Controller søges til ung virksomhed i kraftig vækst.

Flex Wind Group søger Group Controller til international stilling med base i Give. Flex Wind opstiller og vedligeholder vindmøller fortrinsvis i Sydamerika og Europa. Flex Wind undergår i disse år en rivende udvikling, som kræver ”alle mand på dæk”.

Arbejdsopgaverne:

 • Controlling, herunder projekt-controlling
 • Økonomiske analyser
 • Opfølgning på KPI

Vi tilbyder en arbejdsplads med højt til loftet, hvor du selv er med til at sætte dagsorden. Du vil blive en del af et godt arbejdsmiljø, hvor vi alle bidrager med et smil på læben.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
ALDI DanmarkUngarbejer

ALDI Danmark, Give

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

ALDI Danmark1. assistent

ALDI Danmark, Give

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Comentor A/SGraduate Program – Product Manager Graduate, Farre, Denmark

Comentor A/S recruiting on behalf of Scandi Standard

Join the Scandi Standard Graduate Leadership Program

Our graduate leadership program is all about hatching our future talents. The program is highly valued and supported by our group management team as well as by the overall Scandi Standard organization.

Our graduate program is not a one-size-fits-all; we believe in our value proposition; “Be you and develop with us while shaping a better future”.

The graduate program lasts for two years but it is only the beginning of your career in Scandi Standard as we will have a permanent position for you afterwards. The two years are combined of three rotations of various length each with at least one job rotation abroad providing international experience.

Indrykket: 
Comentor A/SGraduate Program – Commercial Graduate, Farre, Denmark

Comentor A/S recruiting on behalf of Scandi Standard

Join the Scandi Standard Graduate Leadership Program

Our graduate leadership program is all about hatching our future talents. The program is highly valued and supported by our group management team as well as by the overall Scandi Standard organization.

Our graduate program is not a one-size-fits-all; we believe in our value proposition; “Be you and develop with us while shaping a better future”.

The graduate program lasts for two years but it is only the beginning of your career in Scandi Standard as we will have a permanent position for you afterwards. The two years are combined of three rotations of various length each with at least one job rotation abroad providing international experience.

Indrykket: