43 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

43 jobannoncer

Gem
Herborg Smede og Maskinforretning A/S

Energisk og dygtig lager- og reservedelsekspedient søges!

Vil du være med til at præge de daglige arbejdsgange på vores lager/reservedelskontor samt butik? Elsker du at hjælpe og servicere kunder? Så er du måske vores nye lager- og reservedelsekspedient i vores afdeling i Farre!

Her hersker en vestjysk humor, og vi værner meget om et godt arbejdsmiljø, som vi håber, du har lyst til at tage del i. Vi er en virksomhed i vækst, og med dig ombord kan vi snart tage næste skridt mod endnu større succes!

Herborg Smede og Maskinforretning A/S
Dalby Consulting søger for Puratos Denmark A/S
Gem
Dalby Consulting

Mejerist eller procesoperatør med erfaring fra fødevarebranchen søges til daghold i Give

Dalby Consulting søger for Puratos Denmark A/S

Har du lyst til at være en del af en professionel virksomhed der udvikler, producerer og distribuerer et bredt sortiment af ingredienser til bageri, konditormestre og chocolatiers?

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du som virksomhedens kogemester er med til at forberede frugt og emballage til produktionen.

Du tilbydes en meget spændende og fleksibel arbejdsdag på en velfungerende arbejdsplads, hvor man godt kan lide at have travlt og altid er parate til at hjælpe hinanden.

Gem
Scandi Standard

Group Procurement Manager

In this role, you and your team will be responsible for leading procurement within our group Scandi Standard, with companies in Denmark, Finland, Ireland, Norway, and Sweden, the leading supplier of poultry products in the Nordics.

You ensure that the procurement process, from inquiry to contract, is carried out efficiently and in line with the company's strategy and goals. You develop and implement category strategies focusing on economic competitiveness, contract compliance, and sustainability.

Career søger for Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
Career

Lagermedarbejder til Siemens Gamesa returcenter i Give

Er du en erfaren lagermedarbejder med særlig erfaring indenfor ordrebehandling og logistik? Har du samtidig truckkort og erfaring med ERP-systemer?

Du vil blive en vigtig del af Siemens Gambas reservedel- og leverandørorganisation, og vil indgå i teamet tilknyttet returcenteret. Teamet er ansvarlig for håndtering og behandling af returvarer fra vindmøllepladser, samt for at behandle og forberede returneringer til leverandører.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
HH CARE ApS

Lagermedarbejder søges – 37 timer

Har du lyst til at være vores nye lagermedarbejder og en del af et stærkt team i en mindre virksomhed i vækst?

Vi søger en stabil, ansvarsbevist og struktureret medarbejder, som er klar til en travl hverdag på vores lager.

Dine primære opgaver bliver at plukke og pakke de daglige ordrer, tage imod varer, sætte varer på plads, samt forefaldende arbejde på lageret, så det altid fremstår pænt og præsentabelt, alt sammen i tæt dialog med kontoret. Arbejdet vil indebære truckkørsel, registrering med scanner/computer og være fysisk krævende.

Gem
Welcon A/S

Senior lønspecialist

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads

Vi søger en erfaren og motiveret medarbejder til vores Lønteam.

Sammen med to andre medarbejdere i teamet, har I ansvaret for at håndtere løn- og personalerelaterede opgaver, herunder kontakt og support til ledere i forhold til spørgsmål vedrørende løn og andre medarbejderforhold.

Vi tilbyder stor mulighed for at præge din hverdag og være med til at udvikle dit job.

Welcon A/S
Gem
Profil Optik

Style & Customer Advisor

Er du vild med mode, sætter du en ære i at yde fantastisk kundeservice?

Dine arbejdsopgaver bliver at lytte aktivt til kunden, rådgive om vores attraktive LifeStyle-koncept og dermed i fællesskab med kunden finde frem til den helt rigtige løsning, baseret på vores store udvalg af designerbriller, solbriller, sportsbriller, linser og bæredygtige valg.

Vi søger medarbejdere til følgende byer: Køge, Helsinge, Allerød, Lyngby, Nærum, København Ø, København S, Haderslev, Esbjerg, Vejle, Svendborg, Vejen, Kolding, Sønderborg, Vojens, Give, Lystrup, Aars, Ebeltoft, Tranbjerg J., Odense SØ og Rønne.

Gem
Danpo A/S

Produktionsmedarbejdere til daghold

Hos Danpo i Farre søger vi medarbejdere til produktion, og den rejse vil vi gerne have DIG med på!

Derfor søger vi allerede nu friske folk til daghold, som skal være med til at bane vejen for et nyt stærkt setup på vores fabrik, således vi også i fremtiden kan levere de bedste kyllingeprodukter.

Du vil blive en del af en multikulturelvirksomhed, hvor der er fokus på udvikling både af vores virksomhed og personale, så vi sammen sikre at vi producerer det bedst mulige produkt.

Danpo A/S
Gem
Danpo A/S

Produktionsmedarbejdere til aftenhold

Hos Danpo i Farre søger vi medarbejder til produktion, og den rejse vil vi gerne have DIG med på!

Derfor søger vi allerede nu friske folk til aftenhold, som skal være med til at bane vejen for et nyt stærkt setup på vores fabrik, således vi også i fremtiden kan levere de bedste kyllingeprodukter.

Vi søger produktionsmedarbejdere til aftenhold med arbejdstid fra 16:00 – 05:00, fire dage om ugen, fordelt over mandag aften til lørdag morgen, med udgangspunkt i en fast arbejdsplan.

Danpo A/S
Gem
Finn's Autoværksted A/S

Indkøber/sælger af nyere brugte biler – du trives med store frihedsgrader og motiveres af stort ansvar

Finn's Auto søger en dedikeret bilmand m/k, der vil tage det samlede ansvar for bilhandlen, som er en meget vigtig del af forretningen.

Du kan komme vidt omkring, når du er på jagt efter en specifik bilmodel, og du har fingeren på pulsen i din søgen efter populære bilmodeller i diverse databaser og auktioner.

Gem
Danpo A/S

Produktionsplanlægger med potentiale til karriereudvikling

Du inviteres hermed med til at blive en del af Danpos rejse mod hele tiden, at forbedre dyrevelfærden og bæredygtigheden i produktionen i Nordens største kyllingeproducent Scandi Standard Group.

Dine planlægningsopgaver vil være med fokus på forædlingsfabrikken i Farre v. Give, hvor du også får din daglige gang. Du vil få en stor kontaktflade både internt og mod eksterne leverandører, så gode samarbejdsevner er en nødvendighed.

Danpo A/S
Gem
Geopartner Landinspektører a/s

GIS Konsulent i Geopartner

Er softwareudvikling, datajonglering og GIS lige dig? Vil du være en del af vores team, hvor vi har ansvaret for Geopartners GIS løsninger?

Jeg har tid og rum til fordybelse og frihed til at administrere min egen hverdag. Der bliver lyttet til mig som medarbejder, så jeg kan arbejde med opgaver, jeg finder interessante og samtidig være med til at præge den fremtidige retning og udvikling i teamet.

Lars Klindt, GIS konsulent, Odense
HumanTrust A/S søger for Danpo A/S
Gem
HumanTrust A/S

Business Unit Manager til det sydeuropæiske marked

Har du et indgående kendskab til fødevaremarkedet og -kulturen i Italien, Spanien og Portugal? Og vil du bringe dette kendskab i spil sammen med dine evner inden for salg og markedsudvikling?

Du bliver ansvarlig for at udvikle salget til både retail- og foodservicekunder i Spanien, Italien og Portugal.

Du kommer til at sidde lige i koncernens vækstmotor, og her ser man muligheder – både i mennesker og i forretningen.

HumanTrust A/S
Gem
Danpo A/S

Tekniker til nathold

Du kender dem nok. De lækre nuggets, saftige hot wings og sprøde grillkyllinger. Det er nogen af de spændende produkter vi laver på Danpos fabrik i Farre.

I alt har vi 4 produktionslinjer med 20-30 maskiner i hver, og derudover har vi en stor forsyningscentral som indeholder bl.a. store køleanlæg, dampkedler, hedtoliekedler samt ventilations- og vandforsyningsanlæg. De skal køre fejlfrit 24/7, så produktionstiden overholdes. Det betyder, at du bl.a. skal lave fejlfinding og udbedring på akutte stop i produktionen – både elektrisk og mekanisk.

Danpo A/S
Gem
TORMAX Danmark A/S

Konstruktør, Give

Vi søger en entreprenant og serviceorienteret konstruktør, som kan projektere, konstruere og dokumentere kundespecifikke projekter indenfor automatiske dørsystemer.

Du har lyst til at sætte dit personlige præg i en mellemstor virksomhed, hvor du med dit overblik og din kreativitet kan bidrage til at skabe løsninger af høj kvalitet og være med til at sikre levering af kundeprojekter og fortsætte udviklingen af vores dørsystemer.

TORMAX Danmark A/S
Gem
TORMAX Danmark A/S

Teknisk Produktchef

TORMAX Danmark A/S har været på markedet i mere end 45 år, og er i dag markedsleder med to afdelinger og en fabrik. Til vores hovedkontor i Give søger vi en dygtig og entreprenant kollega som vores nye tekniske produktchef

Som vores tekniske produktchef er du ansvarlig for produktudviklingen på vores karruseldørs- og buede skydedørssystemer, både ved nye produktintroduktioner samt mindre produktændringer.

Du vil blive en del af et ambitiøst team, der karakteriseres af en uformel omgangstone. Vi arbejder som et samlet team, med vores kerneværdier som grundsten; Åbenhed, tillid, partnerskab, kundefokus og effektivitet.

TORMAX Danmark A/S
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV