5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Gem
JUAL A/S

Håndværker til vores blik- og smedafdeling

Juelsminde

Se video om JUAL A/S som arbejdspladsDit arbejdsområde er primært håndværksmæssig fremstilling af kvalitetsprodukter indenfor blikkenslagerfaget i materialer som zink, kobber, aluminium og rustfri stål.

Det omfatter bl.a. savning, formning og samling af materialer i overensstemmelse med tekniske tegninger og specifikationer.

Vi har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde i dagligdagen, og vi iværksætter hen over året forskellige aktiviteter, som skaber relationer på tværs af afdelingerne.

JUAL A/S
Palsgaard A/S

Elektriker/Automatiktekniker til nathold

Juelsminde

Brænder du for at vedligeholde, fejlfinde og optimere produktionsudstyr og anlæg? Vil du være med til at sikre en stabil drift og udvikle vores anlæg i samarbejde med et stærkt team af erfarne elektrikere, teknikere og smede?

Vi vægter et godt og uformelt arbejdsmiljø, og ønsker derfor en god ’Heartworking’ kollega, der tilgår opgaverne på en positiv og samarbejdsvillig måde.

    Palsgaard A/S

    Lastbilchauffør søges til 4-akslet forvogn med hejs kran og kærre til blandet kørsel

    Juelsminde

    Søger du et spændende og varieret arbejde med ordnede løn og arbejdsforhold så har vi brug for dig.

    Indrykket:
    Hentet fra Jobcenter

    Lastbilchauffør søges til trækker med blandet kørsel

    Juelsminde

    Arbejdet består bla.a. i kørsel med walking floor trailer tiptrailer krantrailer gardintrailer trucktrailer og alm trækker kørsel.

    Indrykket:
    Hentet fra Jobcenter

    Har du et Jobindex CV?

    Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

    Opret CV