JUAL A/S
Juelsminde

Håndværker til vores blik- og smedafdeling

Vi søger en kollega til vores blik- og smedeafdeling. Det vigtigste er, at du har ”hænderne skruet godt på”. Produktionen foregår indendørs på fabrikken i Juelsminde, og du vil indgå i et team med andre håndværkere i vores værksted. Udover at lave blikkenslagerarbejde skal du være indstillet på at varetage andre opgaver i produktionen.

DINE ARBEJDSOPGAVER

Dit arbejdsområde er primært håndværksmæssig fremstilling af kvalitetsprodukter indenfor blikkenslagerfaget i materialer som zink, kobber, aluminium og rustfri stål.

Det omfatter bl.a. savning, formning og samling af materialer i overensstemmelse med tekniske tegninger og specifikationer.

Produkterne omfatter forskellige former for præfremstillede bygningsprofiler, inddækninger, udluftninger, tagrendetilbehør og andet tilbehør primært til tag og facader.

FORVENTNINGER

Du har erfaring med forskellige former for blikarbejde eller lignende håndværksmæssigt arbejde. Vi har også en forventning om at du er mødestabil og vil bidrage til den positive stemning i afdelingen.

VI TILBYDER

Du bliver en del af et team med kompetente kolleger, der har lang anciennitet og en uformel omgangstone. Det er vigtigt for os, at JUAL er et godt sted at være ansat. Vi har stort fokus på trivsel og arbejdsglæde i dagligdagen, og vi iværksætter hen over året forskellige aktiviteter, som skaber relationer på tværs af afdelingerne. Derudover har vi en attraktiv sundhedssikring, gode arbejdsbetingelser samt pensionsordning.

INTERESSE

Ved spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Fabrikschef Torben Jakobsen på telefon 76 83 11 33.

Ansøgning og CV sendes til job@jual.dk.

Ansøgningsfrist mandag 6. maj 2024.


OM JUAL

JUAL A/S er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring, som fremstiller og leverer professionelt tilbehør til tag og facade. Vi er i dag 150 ansatte på to lokationer i Juelsminde. Vores kunder spænder fra danske håndværksvirksomheder til internationale koncerner i tag- og facadeindustrien.