50 job matcher din søgning 50 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Credin A/S Elektriker/Servicetekniker

Credin A/S, Juelsminde

Du får som vores elektriker og servicetekniker en spændende hverdag, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af produktionsanlæg indenfor fødevarer.

Til vores serviceafdeling har vi brug for en elektriker til en nyoprettet stilling, som sammen med vores serviceleder kan indgå i det daglige support team til vores produktion og lager med reference til Supply Chain Manager

Dine arbejdsområder:

 • Udføre reparations- og vedligeholdelsesarbejde i produktion og lager. Sekundært lignende opgaver i vores bageriet og administration
 • Deltage i mindre projektopgaver
 • Registrering af vedligeholdelsesprogram
Palsgaard A/S
Afløser til servicering af gæster på Palsgaard Slot

Palsgaard A/S, Juelsminde

Vi søger en udadvendt og serviceminded kollega, der sammen med vores nuværende team kan være med til at tage imod og servicere vores gæster på Palsgaard Slot. Stillingen er som afløser, hvorfor timeantallet vil variere meget med et cirka gennemsnit på 30-50 timer om måneden.

Dine primære opgaver vil som afløser være at:

 • Tage imod gæster og få dem indlogeret i suiter på Palsgaard Slot.
 • Varetage alle opgaver fra borddækning, bestilling af kok, servering, opvask og efterfølgende oprydning i forbindelse med afholdelse af middage.
 • Have en imødekommende og positiv væremåde uanset gæstens tilgang.
 • Sikre høj hygiejne og indgå i daglige rengøringsopgaver på hele Palsgaard Slot.
Palsgaard A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Palsgaard A/S
Laborant til daghold i laboratorium for Nexus A/S

Palsgaard A/S, Juelsminde

Brænder du for at arbejde med analysearbejde og effektiv dokumentation? Har du erfaring med at kvalitetssikre og vurdere om opnåede analyseresultater er korrekte? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i kvalitetskontrollen?

Vi søger nu en ansvarsbevidst laborant til en fast stilling på daghold (arbejdstiden er fra 7.00 – 15.00 mandag til fredag).

Nexus A/S er en selvstændig virksomhed under Schou Fondet med ca. 40 medarbejdere, som primært arbejder med analyse, innovation, kvalitetskontrol og procesudvikling.

Som laborant i kvalitetskontrollens bliver du en del af et team på 7 laboranter fordelt på dag- og aftenhold. Laboratoriet varetager fysiske og funktionelle analyser og administration af råvare-, drift- og færdigvareprøver i samarbejde med de øvrige laboratorier i Nexus.

Palsgaard A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Palsgaard A/S
Procesoperatørelev - ungdomselev

Palsgaard A/S, Juelsminde

Palsgaard vækster og samtidig ønsker vi at understøtte udviklingen af kvalificeret arbejdskraft til procesindustrien, så derfor søger vi nu en engageret procesoperatørelev.

Som procesoperatørelev kan vi tilbyde dig:

 • Et startskud til din karriere indenfor procesindustrien, hvor praktisk erfaring kombineres med obligatoriske skoleophold – og gode muligheder for videreuddannelse efterfølgende.
 • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
 • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
Palsgaard A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Odense Gruppen Projektleder til Odense Gruppen og Credin A/S

Odense Gruppen, Odense og Juelsminde

Du får som projektleder en spændende hverdag, hvor du har mulighed for at arbejde på flere fabrikslokationer, og dermed får du mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af produktioner inden for fødevarer. Du vil være i daglig dialog og sparring med kollegaer og sikre et stærkt samarbejde om projekterne på tværs af organisationen.

Dine arbejdsområder vil primært være:

 • Projektering, ledelse og gennemførelse af projekter
 • Afsøge og implementere forbedringsmuligheder og -potentialer
 • Afsøge, designe og implementere effektiviserings- og udviklingsprojekter og varetage opgaver inden for teknologisk afklaring, design, kravspecifikation, leverandørudvælgelse, leverandørkontakt, FAT/SAT
Palsgaard A/S
Sales Support and Project Coordinator

Palsgaard A/S, Juelsminde

Are you passionate about sales and good at building strong relations with customers and colleagues? Are you good at optimizing processes and handling various tasks at the same time? If yes, you should apply for this exciting position in our global sales team at Palsgaard.

Your primary area of responsibility will be to support our global sales team securing high quality and delivering professional service to our customers. Furthermore, you will get a central role in our global ERP-project optimising current sales processes in close cooperation with the rest of the sales team.

Your tasks will be:

 • To maintain business with customers, general service, and CRM/ERP tasks
 • Take part in Palsgaard’s new sales excellence programme, Creating Customer Value
Palsgaard A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Lægehuset Juelsminde I/S Praksissygeplejerske søges

Lægehuset Juelsminde I/S

Lægehuset Juelsminde søger pr. 1. juli eller snarest muligt en sygeplejerske.

Opgaverne består i alt fra selvstændige konsultationer med egne patienter til blodprøvetagning og andre undersøgelser. Ellers er der tale om almindelige sygeplejefaglige funktioner.

Vi er i gang med en proces, hvor vi vil lade flere opgaver skifte til sygeplejersker og sekretærer. Vi håber, du har erfaring og lyst til at hjælpe med at udvikle dette.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra praksis og har mod på at påtage dig ansvar for patientforløb. Vi har fastlagt supervision ved læge samt konstant mulighed for ad hoc-supervision, så du kan være godt rustet til at løse opgaverne.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
ECCO Sko A/S
Graphic Designer

ECCO Sko A/S

Do you want to visualise the ideas that define a global enterprise? Can you create clear communication though graphic design, text and other visual elements?

Then grab this opportunity to join a dynamic organisation where you are given vital design responsibility and are able to fully inspire and captivate people by utilising your graphic design skillset. You will be able to work remotely, attached to one of our European offices.

First and foremost, you will help us communicate with major stakeholders and other departments within the organisation. A lot of our work consists of facilitating or presenting projects at board meetings and committees, and this is where you come in. You will create smooth, easily understandable presentations that visualise our ideas and agendas though graphic design and other elements.

ECCO Sko A/S