24 job matcher din søgning 24 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 24 resultater.
Mihtec ApSEr du vores nye tekniske assistent?

Mihtec ApS, Juelsminde

Få masser af erfaring i en spændende produktions- og montagevirksomhed

MIHTEC ApS er en dynamisk virksomhed i voldsom udvikling, og vi søger derfor en selvstændigt arbejdende og alsidig teknisk assistent el.lign.

Har du en uddannelse som teknisk assistent eller flere års erfaring inden for området, så hold dig ikke tilbage for at søge stillingen. Hvis du kan svare ja til ovennævnte, så læs endelig videre. Måske er det lige dig, vi har brug for.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Håndtere materialecertifikater fra leverandører af certificerede komponenter.
 • Varemodtage og sende dele til materialeprøvning samt efterfølgende behandling af dokumentationen.
 • Samle og udarbejde teknisk dossier.
Mihtec ApSEr du vores nye tekniker til maskinmontage?

Mihtec ApS, Juelsminde

Få masser af erfaring i en spændende produktions- og montagevirksomhed

MIHTEC ApS er en dynamisk virksomhed i voldsom udvikling, og vi søger derfor en selvstændigt arbejdende montør/tekniker til bl.a. at samle store avancerede rustfri konstruktioner, herunder hydraulik og gas under tryk.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Montage af avancerede mekaniske, hydrauliske og elektriske systemer, udført med kompromisløs kvalitet og ensartethed.
 • At deltage aktivt i forbedring af produkter og montageprocesser.
 • Tæt samarbejde med projektleder og ingeniører.
 • Der kan evt. forekomme mindre rejseaktivitet af 1-2 dages varighed få gange pr. år.
Palsgaard A/S
Teknisk Dokumentationsmedarbejder

Palsgaard A/S, Juelsminde

Motiveres du af at etablere og implementere solide dokumentationsprocesser inden for maskinindustri/procesindustri, og vil du med på vores vækstrejse de kommende år, så er du måske vores nye 'Heart Working' kollega i Teknisk Service på Palsgaard.

Palsgaard A/S er i gang med at geare sig til nye vækstrater gennem nybyggeri, omrokering af procesudstyr samt etablering af nye procesanlæg. Afledt af væksten skal der opsamles og struktureres dokumentation for nuværende og fremtidige procesanlæg samt byggerier, ligesom der skal standardiseres for fremtidige tegnings- og installationsdokumentationskrav.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Udarbejde overordnet plan for håndtering af dokumentationsområdet i forbindelse med projektfaser
 • Etablering og implementering af dokumentationsprocesser i forbindelse med projektfaser.
 • Sikre dokumentationsområdet i projektforløbenes forskellige faser
Palsgaard A/S
Palsgaard A/S
Teknisk designer

Palsgaard A/S, Juelsminde

Har du skarp indenfor teknisk design i procesindustrien, og vil du med på vores vækstrejse de kommende år, så er du måske vores nye 'Heart Working'-kollega i Teknisk Service-afdelingen på Palsgaard.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Løbende opdatering og strukturering af database for vedligehold, reparation og maskinkort
 • Intern vejledning og support vedr. håndtering af vedligeholdelses- og reparationsdatabase samt maskinkort
 • Styring og ajourføring af digitalt- og hardcopy-tegningsarkiv for anlæg og bygninger
Palsgaard A/S
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Palsgaard A/S
IT Security & Infrastructure Engineer

Palsgaard A/S, Juelsminde

Har du evnerne og viljen til at indgå i et aktivt IT-team, der varetager Palsgaards Globale IT-infrastruktur, så er du måske vores nye kollega?

Som IT Security and Infrastructure Engineer bliver du en del af vores allerede stærke globale IT-afdeling, som består af 11 kolleger, hvor du vil indgå i tæt samarbejde med vores to nuværende Infrastrukturspecialister. IT-infrastrukturen består globalt af ca. 220 servere fordelt på 10 datacentre.

Dine primære ansvarsområder/opgaver vil være:

 • Varetage samt bidrage til en sikker og stabil drift af både on-premise og cloud infrastruktur
 • Sikre håndtering, monitorering og overblik over Palsgaards IT-sikkerhed
 • Håndtere supportopgaver for vores dygtige supportteam
Palsgaard A/S
inmutouch.com ApS
Produktspecialist til sansestimuleringsprodukt

inmutouch.com ApS, Juelsminde

Har du lyst til at være en del af en innovativ velfærdsteknologivirksomhed med vind i sejlene? Er du drevet af, at være med til at skabe livskvalitet for andre? Har du lyst til at bruge dig selv på en kreativ måde – også hvad angår formidling?

Vi søger en ny kollega, der kan indgå i arbejdet med at klæde vores kunder og samarbejdspartnere i ind- og udland bedre på, så de kan anvende vores produkter på den optimale måde. Dit arbejde bliver i krydsfelt mellem kundesupport, undervisning, salg og research.

inmutouch.com ApS
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Palsgaard A/S
Proces/Industrioperatør til Extruder- og Pulverfabrikken

Palsgaard A/S, Juelsminde

Palsgaard A/S er i en rivende udvikling, og vi står overfor en fordobling af vores produktionskapacitet over de kommende år, så hvis du brænder for at arbejde med ingredienser til fødevareindustrien, og vil med på rejsen, så er du måske vores nye 'Heartworking' kollega?

Lige nu mander vi op i vores extruder- og pulverfabrik og søger derfor erfarne procesoperatører/industrioperatører til hhv. fast nathold (4 dages uge fra kl. 21.45 – 6.15) og til fast dag/aftenhold (skiftevis en uge ad gangen på hhv. dag- og aftenhold). Oplæringsperioden forventes at tage mellem 6-12 mdr. og kan forekomme på øvrige skift.

Dine opgaver vil primært være:

 • Indstilling af driftsparametre, manuelt og på Intoch skærm samt overvågning af procesanlæg
 • Prøveudtagning og driftsanalyser
 • Produktionsrapportering og registrering af driftsparametre
Palsgaard A/S
Hansen Toft A/SCategory Marketing Manager

Hansen Toft A/S søger for Credin i Juelsminde

Kommercielt fokus på marketing og kategori-opgaver

Med et stort kundefokus får du ansvar for at styre, koordinere og eksekvere marketing- og kategoriopgaver i Credin. Dit ansvarsområde er dobbelt. Primært skal du få marketingaktiviteterne til at fungere optimalt, og sekundært opsnapper du tendenser hos de forskellige kundegrupper (retail og grossister).

Du kender kundernes sortiment, kan forudsige bevægelser i markedet og gør brug af din brede kontaktflade internt såvel som eksternt. Internt henter du inspiration hos dine kolleger og de øvrige selskaber under OFI (Orkla Food Ingrediens) – eksternt hos underleverandører og nøglekunder. Alt sammen for at kunne levere det bedste udtryk i hjemmeside, præsentationer, nyhedsbreve etc. Med reference til den kommercielle direktør udvikler du en struktureret, proaktiv og professionel kommerciel afdeling.

Hansen Toft A/S
Indrykket: 
Socialt Døgn- og dagtilbud Stormly i Juelsminde søger en sygeplejerske i barselsvikariat
Den ene af Stormlys 2 sygeplejersker skal snart på barselsorlov.
Socialt døgn- og dagtilbud Stormly, Juelsminde
Jobcenter
Indrykket: 
Er du vores nye engagerede SSA kollega i Socialt Døgn- og dagtilbud, Stormly?
Stormly er i en proces med øget grad af specialisering, og derfor er der behov for en opnormering.
Socialt døgn- og dagtilbud Stormly, Juelsminde
Jobcenter
Indrykket: 
Socialt Døgn- og dagtilbud Stormly i Juelsminde søger en pædagog
Stormly er i en proces med øget grad af specialisering, og derfor er der behov for en opnormering.
Socialt døgn- og dagtilbud Stormly, Juelsminde
Jobcenter
Indrykket: