10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ejner Hessel A/S

Salgskonsulent, personbiler - Renault, Dacia & Hessel Selected

Ringkøbing

Vi kan tilbyde dig et alsidigt og spændende sælgerjob med Renault og Dacia personbiler. Sammen med dine kolleger i salgsafdelingen, vil du selvstændigt varetage de daglige opgaver i showroomet.

Hos os er "frihed under ansvar" ikke bare floskel. Helt konkret vil din nærmeste leder ikke have sin daglige gang i Ringkøbing, hvorfor vi forventer, at du kan drive salget, som var det din egen butik.

Midt- og Vestjyllands Politi

Strandfoged

Ringkøbing

Midt- og Vestjyllands Politi søger en strandfoged til at varetage tilsynet med strandlen nr. 6 og 7 ved Bjerregård, syd for Hvide Sande.

Hvervet som strandfoged indebærer jævnligt opsyn med stranden og bjærgning af ilanddrevet gods.

En kommende strandfoged for strandlen 6+7 skal være indstillet på også at overtage strandlen 8+9, når disse bliver ledige.

Ejner Hessel A/S

Salgstrainee, personbiler - Renault, Dacia & Hessel Selected

Ringkøbing

Vi kan tilbyde dig et attraktivt og udfordrende trainee-forløb, hvor du vil blive godt oplært i Renault og Dacia personbiler samt udvalget hos Hessel Selected, vores brugtvognsafdeling, hvor vi sælger nyere brugte biler af forskellige mærker.

Du vil under dit uddannelsesforløb indgå i det lokale salgsteam i Ringkøbing, hvor du vil løse de daglige opgaver i showroomet i tæt samarbejde med salgskonsulenten.

Sideløbende med din toårige praktiske uddannelse hos os, vil du gennemføre Bilbranchens ”Bilsælger-uddannelse” hos Business College Syd i Mommark. Skoleforløbet tager 40 dage fordelt på 8 moduler.

Falck Danmark A/S

Ambulancereddere (evt. fast makkerpar) søges til DN-vagt i Ringkøbing

Er du uddannet inden for ambulance, og vil du være en del af holdet, så er det måske dig vi mangler.

Som ambulanceredder hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Industri Beton A/S

Sælger søges til råhus-byggeri

Industri Beton søger en sælger inden for råhus-byggeri. Du har erfaring med betonelementer eller alternativt den nødvendige salgserfaring fra en anden branche.

Dine arbejdsopgaver er bl.a. salg af byggeprojekter - herunder udarbejdelse og kalkulation af tilbud og opfølgning heraf samt udarbejdelse af salgskontrakter.

Bemærk, at dit arbejdssted fastlægges i samarbejde med dig, da vi har fire produktionssteder rundt i landet.

Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside.

Industri Beton A/S
Bjarne Nielsen A/S

Kan du sælge nye og brugte biler? Bilhus i Ringkøbing søger salgskonsulent

Ringkøbing

Har du erfaring med salg og meget gerne fra bilbranchen?

Vi søger en skarp salgskonsulent, der kan afdække kundens behov og ikke blot finde den rette bil, men også sælge finansiering, forsikring og serviceaftale.

Vores kunder skal have en god oplevelse, lige fra de kontakter os første gang. Du ved derfor, hvordan man giver et godt førstehåndsindtryk og følger op – også efter handlen.

Bjarne Nielsen A/S
NOVASOL part of Awaze

Timelønnet Servicetekniker

Ringkøbing

Til vores servicekontorer i Søndervig søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig timelønnet Servicetekniker til servicering af feriehuse og tekniske installationer.

Som timelønnet Servicetekniker indgår du i et team af fastansatte og freelance medarbejdere. Din fornemmeste opgave er at servicere feriehusene i det respektive sommerhusområde.

Det er en stor fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, men du kan også bare generelt have hænderne rigtigt skruet på.

NOVASOL part of Awaze

Opbygger Søges

Ringkøbing

Er det dig eller kender du en så kunne vi godt bruge en opbygger i vores Ringkøbing afdeling.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
JKS

Faglært bager til nattevagt hos Ejvinds bageri i Ringkøbing

Ringkøbing

Er du dedikeret til bagerhåndværket, og trives du med at arbejde om natten?

Indrykket:
Hentet fra JKS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV