95 job matcher din søgning 95 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JSB Group A/S
Afdelingsleder til produktion

JSB Group A/S, Ringkøbing

Som afdelingsleder refererer du til produktionschefen og bliver en del af JSB i Ringkøbing, hvor vi er mere end 80 medarbejdere fordelt mellem timelønnede og funktionæransatte kolleger.

JSB Group A/S

Du får en central rolle, idet du bliver ansvarlig for den daglige drift af Balsa-afdelingen bestående af ca. 30 dedikerede medarbejdere på flere skift. Din primære opgave bliver at sikre at sikkerheden, kvaliteten, effektiviteten og trivslen er i top.

Derudover består jobbet af optimering og udvikling af nuværende produktionsmetoder samt tekniske specifikationer for produktion, miljø og producerede produkter.

JSB Group A/S
fakta a/s
Ledertrainee, Fakta Ringkøbing

fakta a/s

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

EagleBurgmann KE A/S
Technical Designer

EagleBurgmann KE A/S, Ringkøbing

As our new Engineer/Technical Designer you will become responsible of designing Expansion Joints, which fulfills the requirements given by our customers and legal requirements. This includes preparing designs, bill of materials and calculations for metal expansion joints and coordination of 3. part design approvals.

The position is located in Ringkøbing, and you will have reference to the company's Engineering Manager. You will become an important part of a strong team of qualified and motivated colleagues.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
fakta a/sButiksmedarbejder deltid, Fakta Ringkøbing

fakta a/s

Du bliver en del af en butik med 28 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives med masser af dynamik og står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Personalekøbsordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Opfyldning
 • Trimning
 • Kassearbejde
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Ringkjøbing Landbobank
Medarbejder til Back Office Fonds på hovedkontoret i Ringkøbing

Ringkjøbing Landbobank

Til vores hovedkontor i Ringkøbing søger vi en dygtig og serviceminded medarbejder til vores centrale back office enhed inden for fondsområdet.

Du bliver en del af et specialiseret team, som arbejder tæt sammen med mange af bankens øvrige afdelinger. Vi servicerer og bistår vores kollegaer på back office fonds-investeringsområdet.

Din hverdag vil indeholde mange forskellige arbejdsopgaver inden for håndtering og afvikling af værdipapirer og de mange aspekter, der følger med inden for værdipapir- og depothåndtering. På området er der stor interesse og hektisk aktivitet med mange samtidige opgaver og skarpe deadlines.

fakta a/s
Salgselev, Fakta Ringkøbing

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

fakta a/s
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Esmark Feriehusudlejning A/SBliv kontorelev hos områdets største feriehusudlejer

Esmark Feriehusudlejning A/S, Bjerregård, Søndervig, Henne Strand, Houstrup, Vejers Strand og Blåvand

Esmark søger ansvarsbevidste og engagerede kontorelever til vores kontorer langs vestkysten med opstart snarest muligt. Vi venter dog gerne på den rette.

Du vil blive en del af et velorganiseret og uformelt arbejdsmiljø, hvor du sammen med de andre ”Esmakkere” sørger for at give vores mange tilfredse gæster fra ind- og udland den perfekte ferieoplevelse.

Din arbejdsdag:

 • Som kontorelev vil du få en udfordrende og lærerig hverdag vekslende mellem skoleophold og praktik.
 • Du får en alsidig uddannelse, hvor du både tilegner dig erfaring indenfor kundeservice, kontoradministration samt bogholderiopgaver, hvor du kommer til at servicere og rådgive vores gæster og sommerhusejere pr. telefon, e-mail og ikke mindst ved personlige henvendelser.
Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring
NaturkraftVild med fysik, forsøg og formidling? Vi har jobbet til dig

Naturkraft, Ringkøbing

Kender du alt til fysikkens love? Har du lyst til at lege opfinder sammen med børn og unge? Kan du formidle magnetisme og tyngdekraft på et let tilgængeligt sprog?

Så er du måske vores nye kollega hos Naturkraft, hvor vi lige nu søger en fysik-/kemi-/naturfagsnørd til en spændende stilling i vores oplevelsespark.

Du vil blive drivkraften i vores formidling, når det handler om fysik og kemi. Du skal undersøge og synliggøre naturens kræfter sammen med børn og unge. Lave sceneshows med brag og rød røg for vores gæster. Være med til at udvikle og afvikle spændende læringsforløb til skoler. Samtidig vil du indgå i vores team af oplevelsesguider, der varetager parkens daglige drift. Og meget mere – du kommer selvfølgelig selv med gode idéer til at udvikle vores formidling yderligere.

NaturkraftHar du grønne fingre og godt humør? Vi søger en gartner til Naturkraft

Naturkraft, Ringkøbing

Kan du sikre optimale vækstbetingelser for lyngplanter? Falder det dig naturligt at fortælle vores gæster om marehalmen? Har du lyst til at bruge dine grønne fingre i en oplevelsespark, hvor det også er en fordel at have et grønt hjerte?

Så er du måske vores nye kollega hos Naturkraft, hvor vi lige nu søger en (anlægs)gartner eller en anden ny medarbejder med grønne fingre til en spændende stilling i vores oplevelsespark.

Du vil få en vigtig rolle, når det handler om grønt vedligehold i parken – både ude og inde. Du vil således både få ansvar for indkøb og udskiftning af planter, og du vil i den forbindelse også stå for dialogen med vores underleverandører. Vi kunne desuden godt tænke os, at du har lyst til at fortælle gæsterne om planterne i parken.

Ringkjøbing Landbobank
Privatrådgiver til hovedkontoret i Ringkøbing

Ringkjøbing Landbobank

I rollen som privatrådgiver yder du kompetent rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Du har altid lyst til at levere den bedst mulige rådgivning til kunderne. Herudover har du en god portion forretningsforståelse og evner at finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken. Du får din egen allerede eksisterende kundeportefølje, samtidig med at du opsøger nye forretninger og netværk.

Vi har to privatkundeafdelinger i Ringkøbing, hvor der p.t. er ansat 36 medarbejdere. Vi lægger vægt på tilgængelighed, hastighed i vores beslutninger samt kvalitet i arbejdet, da vi mener, at det er afgørende for den samlede kundeoplevelse.

Faglige kompetencer

 • er bankuddannet
 • kan agere sparringspartner og rådgiver for vores kunder
 • erfaring med boligområdet
Ringkjøbing Landbobank
Hjemmearbejdsplads
Bayer A/SSERVICETEKNIKER

Bayer A/S

Dygtig servicetekniker søges til digitale løsninger på landbrugsmaskiner

Bayer A/S søger en landbrugsmaskine servicetekniker til supportering af Bayers digitale løsning til præsitions landbrug – FieldView. Opgaverne består i, at sikre FieldView brugere en gnidningsfrit tilslutning til gårdens maskinpark såsom mejetærskere, såmaskiner, marksprøjte og gødningsspredere. FieldView er et nyt innovativt digital værktøj der kan tilsluttes alle maskinfabrikater.

Bayer tilbyder stillingen med base fra hjemmekontor. Stillingen dækker hele Danmark så din lokalitet er underordnet. Du vil indgå i Bayer Crop Sciences team af cirka 30 kollegaer, som alle arbejder med Bayers løsninger indenfor planteproduktion med særlig fokus på kornafgrøder og vinterraps.