38 job matcher din søgning 38 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 38 resultater.
Vestjysk LandboforeningKvægrådgiver med faglig dybde

Vestjysk Landboforening, Ringkøbing

Har du evner og faglig ballast til at rådgive vores driftige mælkeproducenter? Har du lyst til at blive en del af et dynamisk rådgivningsteam, hvor det nære og tværfaglige samarbejde vægtes højt?

Du vil delvist få din egen kundeportefølje og i høj grad også få mulighed for at udvikle dig indenfor området ”Datastrømme” med særligt fokus på AMS, malkesystemer og diverse managementsprogrammer.

Du bliver en del af et team på 9 kvægrådgivere, der alle er parate til at sparre og hjælpe på tværs. Med de øvrige produktionsgrene Miljø, Plante og Driftsøkonomi danner Produktionen rammen om en afdeling med 27 engagerede medarbejdere. Vi sikrer fagligt opdaterede medarbejdere via relevante kurser og efteruddannelse. Vi har flekstid, pensionsordning, en aktiv personaleforening, kantineordning mv.

Capio A/S
Lægesekretær – ”fjernskriver”

Capio A/S

Ønsker du fuld fleksibilitet i din hverdag, eller måske mulighed for en ekstra indtægt?

Vi har rigtigt travlt og tilbyder derfor dig som lægesekretær muligheden for at arbejde hjemmefra og selv styre din arbejdstid fuldt ud som ”fjernskriver”. Du vil få oplæring i vores systemer, og får elektronisk adgang til at skrive notater direkte i vores systemer.

Vi forventer, at du er uddannet lægesekretær og har erfaring fra lignende stilling samt it-kendskab på brugerniveau. Vi har mange skriveopgaver indenfor Billeddiagnostik, men arbejder inden for alle hospitalets specialer, så det er en fordel, hvis du har kendskab til flere specialer.

Capio A/S
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
SuperBrugsenDelikatesseassistent Barselvikariat til SuperBrugsen i Ringkøbing

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 77 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand
 • Coop Ferie, hvor der er mulighed for at leje attraktive feriehuse til fordelagtige priser

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Vareopfyldning, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
SuperBrugsenLedertrainee søges til SuperBrugsen i Ringkøbing

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lumitech ApSØkonomi- og It-medarbejder

Lumitech ApS, Ringkøbing

Brænder du for økonomi, it og optimering af processer, så har vi stillingen for dig!
Lumitech er i konstant udvikling, vi har travlt og er derfor på udkig efter nye kollegaer, der vil være med til at drive vores organisation. Som økonomi- og it-medarbejder bliver du en del af en teamorienteret virksomhed med et højt fagligt niveau og en flad struktur, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag.

Din arbejdsdag har hovedvægt på en bred vifte af rutineopgaver inden for økonomi, salgssupport og ordrebehandling.

Dine opgaver bliver:

 • Bogføring, kontoafstemninger, behandling af ind- og udbetalinger
 • Projektstyring og implementering af nye IT-værktøjer
 • Vedligeholdelse af vores databaser, ERP-systemer
Lumitech ApSAmbitiøs salgsdrevet købmand

Lumitech ApS, Ringkøbing

Vil du påvirke agendaen i en nøglerolle med fokus på sortimentsudvikling, innovation, marketing og salg? Er du resultatorienteret købmand med øje for kundebehov, så har vi stillingen for dig!

Lumitech er i konstant udvikling, vi har travlt og er derfor på udkig efter nye kollegaer, der vil være med til at drive vores organisation. Som slagsdrevet købmand bliver du en del af en teamorienteret virksomhed med et højt fagligt niveau og en flad struktur, hvor du får mulighed for at påvirke din egen hverdag.

Du skal være den drivende kraft i udviklingen af salgsområdet i Danmark, Norge og Sverige. Herunder produkt- og konceptansvar inden for standardsortimentet overfor kunder, sælgere og konsulenter.

SkattestyrelsenRegnskabskyndig driftsleder søges til Skattestyrelsen

Skattestyrelsen, Ringkøbing

Brænder du for personale- og driftsledelse, har du solid regnskabs- og administrationsforståelse og kunne du tænke dig at stå i spidsen for en opgave, der har stor samfundsmæssig betydning? Så er du måske den funktionsleder vi søger til enheden ’Opkrævning Erhverv 2.’

I driftsenheden ’Opkrævning Erhverv 2’ er vi med til at sikre korrekt opkrævning og afregning, herunder bogføring og afstemning af statens indtægter. Vi varetager manuel håndtering af angivelser, der registreres via fødesystemer, fx lønsumsafgift og moms. Derudover varetager vi manuel håndtering af angivelser, der registreres via Skattekontoen, herunder betalinger og afstemninger.

Du får det daglige ansvar for personale, planlægning, prioritering, styring og udvikling i egen enhed. Dine opgaver spænder bredt, og du skal bl.a.

 • Sikre optimal udnyttelse af ressourcer.
 • Nå de opstillede mål.
 • Fastholde sikker drift.
Skattestyrelsen
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
SkattestyrelsenRegnskabskyndig barselsvikar søges til regnskabsteam i 'Opkrævning og Betaling'

Skattestyrelsen, Ringkøbing

Vil du med på holdet i ”Debitorcontrolling og Regnskab”, hvor høj faglighed, kvalitet og samarbejde står i høj kurs? Trives du i en dagligdag, hvor der er fart over feltet og udfordrende opgaver, der både skal løses selvstændigt og i samarbejde med kolleger i enheden, samt på tværs af afdelingen og hele Skatteforvaltningen?

Opgaverne er mangeartede, og der kan ud over månedlige afstemningsopgaver være tale om opgaver af teknisk karakter eller opgaver af overordnet rammesættende, rådgivende og udviklingsorienteret karakter, fx:

 • Optimering af forretningsgange og processer i regnskabsfunktionen
 • Agere faglig sparringspartner og go-to-person for det daglige regnskabsteam i den øvrige forretning
 • Assistere i afstemningsarbejdet af udvalgte konti med større system- og regnskabsmæssig kompleksitet
Skattestyrelsen
Kleven & Partners Rekruttering ApS
Privatrådgiver

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Ringkjøbing Landbobank

 • Sætter du kundetilfredshed højt?
 • Har du en solid baggrund fra den finansielle sektor og fra privatsegmentet?
 • Vil du være en del af én af Danmarks stærkeste banker?

Ringkjøbing Landbobank søger en dygtig privatrådgiver til Ringkøbing. Du skal sætte kundetilfredshed meget højt og have lyst til at yde den bedst mulige rådgivning hele vejen rundt om vores privatkunder. Samtidig skal du have lyst til at opsøge nye forretninger og netværke lokalt. Du skal også helt naturligt besidde en god portion forretningsforståelse og kunne finde konstruktive løsninger til gavn for både kunden og banken.

Du får din egen eksisterende kundeportefølje, og samtidig skal du også opsøge nye forretninger. Dine muligheder for succes hjælpes på vej af bankens stærke brand og korte beslutningsveje samt et stort fagligt netværk, så du kan fokusere på kunderne.

Kleven & Partners Rekruttering ApS
Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
JKSUdviklingskonsulent med stort drive søges til Naturkraft i Ringkøbing

JKS søger for kunde

Er du selvkørende, og vil du skabe resultater i en innovativ og nytænkende virksomhed, hvor agilitet og holdånd er i højsædet? Brænder du for miljø og gode naturoplevelser, og vil du sætte dit aftryk på en meningsfuld fremtid indenfor denne branche? Så er det måske dig, vi søger.

Du vil blive en del af en agil virksomhed, som i høj grad er styret af meningsfuldhed og samarbejde. Kulturen er præget af frihed, ansvarlighed og sparring. Da en af vores faste medarbejdere går på barsel, søger vi nu en udviklingskonsulent til et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse. Arbejdspladsen ligger midt i oplevelsesparken i den vestjyske natur tæt på Ringkøbing.

Arbejdsopgaverne vil være af afvekslende karakter, men en arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgerne opgaver:

 • Fundraising
 • Ledelsesrapportering og andre strategiske opgaver
 • Beskrive, strukturere og lede processer
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
SkattestyrelsenLeder søges til 'Debitorcontrolling og Regnskab'

Skattestyrelsen, Ringkøbing

Ønsker du en fagligt udfordrende og varieret arbejdsdag, hvor der er stort fokus på både din egen og din enheds udvikling? Drives du af at arbejde med regnskab og økonomi og kunne du tænke dig at stå i spidsen for 10 dygtige specialister og i samarbejde med dem sikre korrekt regnskabsaflæggelse af Statens Indtægtsregnskab? Så er du måske vores nye kollega!

Med din gode struktur og planlægningsevne, sikrer du overblik over den samlede opgaveportefølje og med din faglige regnskabsindsigt kan du forstå og operationalisere regnskabsreglerne, agere faglig sparringspartner for dine medarbejdere og sætte din enheds opgaveløsning ind i en større forretningsmæssig kontekst.

Skattestyrelsen