32 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

32 jobannoncer

Gem
Geopartner Landinspektører a/s

GIS Konsulent i Geopartner

Er softwareudvikling, datajonglering og GIS lige dig? Vil du være en del af vores team, hvor vi har ansvaret for Geopartners GIS løsninger?

Jeg har tid og rum til fordybelse og frihed til at administrere min egen hverdag. Der bliver lyttet til mig som medarbejder, så jeg kan arbejde med opgaver, jeg finder interessante og samtidig være med til at præge den fremtidige retning og udvikling i teamet.

Lars Klindt, GIS konsulent, Odense
Gem
Lalandia A/S

Guest supporter

Billund, Rødby eller Søndervig

Hver eneste dag gør vi os umage for, at vores gæster mærker værtskabet, når de besøger os. Selvom vi altid gør os umage, kan der, i sjældne tilfælde, ske småfejl undervejs, som er med til, at ferien ikke blev helt, som hverken gæsterne eller vi drømte om.

En af de vigtigste kommunikationsopgaver, du får ansvaret for, er derfor at besvare de gæstehenvendelser der kommer efter gæsternes besøg. Vi får både ris og ros af vores gæster, og heldigvis langt mere ros and ris, men når det er ris, skal gæsterne mærke, at vi elsker at lære af deres tilbagemeldinger.

Lalandia A/S
Gem
365discount

Souschef, 365discount Ringkøbing 1

Er du klar til udvikling på fast speed? Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Hos os får du masser af ansvar: Du får, sammen med din butikschef, et stort ansvar i det daglige – og når butikschefen er ude af huset, er du 100% in charge.

Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Ringkjøbing Landbobank

Intern forretningssupporter til pensions- og indlånsområdet

Ringkøbing

Se video om Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank som arbejdspladsTil Forretningsudvikling og Support søger vi en engageret og erfaren medarbejder, der drives af at yde effektiv support til bankens rådgivere på pensions- og indlånsområdet.

Den person, vi søger, skal primært beskæftige sig med at supportere rådgiverne med telefonisk og skriftlig support inden for pensions- og indlånsområdet.

På længere sigt vil der være udviklingsmuligheder inden for bolig- og kreditområdet samt andre løbende projekter.

Ringkjøbing Landbobank
Gem
Skattestyrelsen

Regnskabsfaglig kollega til dataudtræk og databehandling ved Danmarks største regnskab

Ringkøbing

Ønsker du tid til fordybelse og vil du have et job med særdeles god work-life balance og høj grad af frihed under ansvar?

Vi søger en ny kollega med god regnskabsforståelse og lyst til at arbejde med tekniske IT-løsninger. Du kommer til at arbejde med udtræk og behandling af store mængder data, som anvendes både i regnskabsaflæggelsen og i den daglige drift og debitorpleje.

Hvis du kommer med på holdet, bliver du en del af et stærkt fagligt arbejdsmiljø, hvor der er tid til at fordybe sig i opgaverne og hvor vi sparrer med hinanden for at finde frem til de gode løsninger.

Skattestyrelsen
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Ringkøbing-Skjern Kommune

Aktivitetshuset Ringkøbing søger medarbejder 6 timer om ugen – hurtigst muligt

Ringkøbing

Stillingen er opgavebestemt og relateret til skånehensyn for en fastansat medarbejder.

Indrykket:
Gem
Ringkjøbing Landbobank

Studentermedhjælper

Ringkøbing

Se video om Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank som arbejdsplads

Vi søger engagerede økonomistuderende, som har lyst til at prøve kræfter med regnskabsanalyser i praksis.

Jeg har været meget glad for jobbet, og det har givet mig en stor erfaring inden for området. Jeg fik muligheden for at fortsætte i bankens Graduate-program, hvilket jeg med glæde takkede ja til. Arbejdsopgaverne er spændende, og kollegaerne er søde og hjælpsomme.

- Louise Bjørnskov Langbo Rasmussen, tidligere studentermedhjælper
Ringkjøbing Landbobank
Gem
Ringkøbing-Skjern Kommune

Dagplejerne i Ringkøbing by, søger kollegaer

Ringkøbing

Kunne du tænke dig at blive dagplejer?

Indrykket:
Gem
JKS

Faglært eller dygtig ufaglært medarbejder med mekanisk erfaring søges til montag

Ringkøbing

Vi søger en kvalitetsbevidst og dygtig montagemedarbejder til virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Indrykket:
Hentet fra JKS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Den lille Ravbutik Aps
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
JKS

Alu-TIG-svejser til virksomhed nær Ringkøbing

Ringkøbing

En lokal virksomhed nær Ringkøbing søger en dygtig og erfaren alu-TIG-svejser til dagarbejde.

Indrykket:
Hentet fra JKS
Gem
Industri Beton A/S

Formbygger/tømrer/snedker til egen formbygafdeling

Ringkøbing

Vi søger en faglært/tillært tømrer eller snedker til vores formbygafdeling i Ølstrup ved Ringkøbing. Vi bygger forme i træ til vores betonelementproduktion af trapper, reposer m.v. ud fra færdige elementtegninger.

Din primære opgave vil være ombyg af forme i støbeafdelingen, og har du tid i overskud, skal du hjælpe med at bygge forme i formbygafdelingen.

Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonelementproduktion.

Industri Beton A/S
Gem
Industri Beton A/S

Produktionsmedarbejdere søges til betonelementproduktion

Ringkøbing

Aktuelt mangler vi medarbejdere til både armering og støbning. Det er en fordel, hvis du har erfaring med præfabrikerede betonelementer, men det er ikke et krav.

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter fleksibilitet, godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt. Vi tilbyder gode ansættelsesforhold med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonelementproduktion.

Industri Beton A/S
Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 4 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV