17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Arkil A/S

Erfaren maskinfører til spændende anlægsopgaver på Fyn

Odense S

Har du erfaring med at betjene gravemaskiner, og sætter du en ære i at udføre og levere kvalitetsarbejde?

Vi er en velfungerende afdeling, med fagligt dygtige kollegaer, der bakker hinanden op og har et godt fællesskab. Vi har en kultur med stærke værdier, hvor vi prioriterer høj faglighed, en god dialog og ordentlig behandling af hinanden og det samfund vi er en del af. Her er kort fra tanke til handling og smidige beslutningsprocesser.

Keolis Danmark A/S

Er du vores nye letbanefører?

Odense S

Ønsker du et meningsfyldt job, hvor du grønt og bæredygtigt er med til at transportere passagererne sikkert rundt i Odense?

Vi søger gode kollegaer, både på fuldtid og timeansatte, der sætter en ære i, at vores passagerer kommer sikkert og trygt frem og sørger for en god service undervejs. Vi søger personer med en god teknisk forståelse, som bidrager til det gode arbejdsmiljø.

Keolis Danmark A/S
Servicehundeforeningen

Hundetræner

Hjemmearbejdsplads

Servicehundeforeningen arbejder dagligt for at uddanne og udplacere psykiatriske servicehunde til folk med psykiske udfordringer. Servicehundeforeningen er en stor landsdækkende forening, som samarbejder med kommuner over hele landet.

Vi søger en eller flere nye kollegaer, som er klar til at træne hunde til at hjælpe mennesker, der er udfordret i hverdagen. Hvis du vil være med til at skabe forandringer for et psykisk sårbart menneske og være med til at uddanne servicehunde af høj kvalitet – kunne jobbet være noget for dig.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Arbejdsmand – tekniker – håndværker

Odense S

Har du hænderne skruet rigtigt på og ikke bange for alsidigt og forefaldende arbejde, er det dig, vi leder efter! Vi søger en arbejdsmand til fast arbejde i vores Odense-afdeling.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Job i et velrenommeret firma, hvor dine kollegaer er et team med meget forskellige erfaringer
  • Fast servicebil, med nødvendigt værktøj
  • Løn efter kvalifikationer
Coop Danmark A/S

Administrativ medarbejder til daghold, tidsbegrænset stilling

Odense S

Vi søger nu kvalitetsbevidste administrative medarbejdere, der på fuld tid kan afløse vores øvrige administrative medarbejdere i varemodtagelsen på vores daghold hen over sommeren.

Varemodtagelsen er det første, som de eksterne chauffører møder, når de ankommer med varer til vores center og anvises en port. Her er det din opgave at indregistrere de indkomne varer med de korrekte data. Arbejdet foregår med telefon og PC stående ved en rullevogn på lageret.

Gem
Arkil A/S

Specialarbejder til planlægning og drift af små entreprenøropgaver i Odense kommune

Odense S

Vi tilbyder et alsidigt og afvekslende job til dig, der har erfaring fra entreprenørbranchen og hvor du kan se dig selv i rollen med planlægning og udførelse af mindre ad hoc-opgaver fra dag til dag.

Opgaverne kan være alt fra afspærring, rejsning af skilte, reparation og vedligehold af belægninger, mindre reparationer af afvanding samt mange andre forskellige opgaver på kommunens vejnet.

Hos os får du et spændende job i en virksomhed, der er kendt for sin faglighed, ordentlighed og høje fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. I Arkil investerer vi i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse.

Gem
Arkil A/S

Kloakhåndværker til vores anlægsafdeling i Odense

Vi mangler lige nu flere medarbejdere, der har erfaring med drifts- og reparationsopgaver på fortove og brønde. Arbejdsopgaverne vil være alsidige og afvekslende og udføres i og omkring Odense, hvor du bliver del af et kørende 2-mandshold med bil og minigraver.

Hos os får du arbejde i en spændende virksomhed, der er kendt for sin faglighed, ordentlighed og høje fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø. I Arkil investerer vi i vores medarbejderes udvikling og efteruddannelse, så du løbende får mulighed for at opdatere din viden indenfor dit arbejdsområde.

Kemp & Lauritzen A/S

Køletekniker til Teknikhuse

Odense S

Vil du bruge din faglighed ude ved vores kunder? Og har du lyst til at blive en del af en landsdækkende organisation, der er fyldt med nye udfordringer og udviklingsmuligheder?

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdsplads

Vi søger en tekniker med erfaring inden for montage, fejlfinding og servicering på klimaanlæg, varmepumper samt større chiller-anlæg. Arbejdet omfatter bl.a. servicering af eksisterende og montering/opstart af nye varmepumper.

Du vil indgå i et dynamisk team hvor kvalitet, samarbejde og humoristisk sans bliver vægtet højt.

Kemp & Lauritzen A/S
HedeDanmark A/S

Spændende mulighed hos HedeDanmark i Odense: Anlægsgartner, struktør, brolægger – søges!

Er du klar til at tage din karriere til nye højder og være en del af et dedikeret team?

Se video om HedeDanmark A/S som arbejdsplads

Er du passioneret omkring anlægsarbejde og har en dyb forståelse for belægning og anlægsarbejde i alle dets finesser?

Hos os vil du få mulighed for at arbejde med alt inden for belægning, inventar og alt, hvad der hører til, samtidig med at du vil have mulighed for at lære og udvikle dig inden for nye områder.

HedeDanmark A/S
Tide Bus Danmark A/S

Værkstedschef

Haderslev, Ejby, Næstved, Svendborg og Odense S

Som Værkstedschef får du både stort ansvar og stor indflydelse – både på organisationen og på din egen dagligdag. Du får ledelsesansvar for godt 10 mekanikere/1.mænd.

Din opgave bliver at sikre vores drift i tråd med vores standarder, så vi leverer høj effektivitet og kvalitet på alle vores værksteder - Tide Bus er ISO certificeret i ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Derudover bliver det dit ansvar at planlægge og sikre et effektivt flow på service, reparationer, og vedligehold af vores busser (både el og diesel).

Tide Bus Danmark A/S
Moment

Friske lagermedarbejdere til deltid i Odense S

Odense S

Vi søger netop nu dig, som er en stabil medarbejder og som ønsker at blive en del af webshopteamet hos Harald Nyborg på Handelsvej i Odense S.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
StudentConsulting

Lagermedarbejdere med truckcertifikat søges til Harald Nyborg

Odense S

Er du på jagt efter en givende fuldtidsposition?

Indrykket:
Hentet fra StudentConsulting

Mekaniker

Odense S

Er du skarp til at foretage service af biler, og ønsker du at blive del af et bilhus i rivende udvikling og med gode arbejdsforhold og muligheder?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
AP Motorcenter Højby Aps
Gem

Mekaniker

Odense S

Mekaniker søges til reparation af Have/Park maskiner til vores værksted.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
AP Motorcenter Højby Aps
Gem

Montør til opsætning af Robot plæneklipper

Odense S

Montør til opsætning af Robot plæneklipper og reparation af plæne robotter og rep af kabel fejl ude ved kunder søges.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Autohuset Vestergaard A/S Personvogne
Gem

Mekaniker / tekniker - Odense S

Odense S

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
RIBERGAARD ANLÆGSGARTNERE ApS
Gem

Søger - anlægsgartnere – udlærte, tillærte

Odense S

Vi søger fagfolk til fast ansættelse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV