194 job matcher din søgning 194 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Energi Ikast Service A/SKontorelev til spændende forsyningsvirksomhed!

Energi Ikast Service A/S

Er du klar til at blive en del af et stærkt team?

Som kontorelev bliver du en del af teamet i administrationen, der både håndterer økonomi såvel som kundeservice. I administrationen er vi gode til at samarbejde, sparre og bruge hinanden i hverdagen. Hos os sørger vi for en grundig oplæring og vi har fokus på høj faglighed og personlig udvikling.

I elevtiden vil du komme til at arbejde med diverse IT-systemer i forbindelse med afregning af forsyning, bogholderi, tekstbehandling, Excel og tidsregistrering.

Energi Ikast er et moderne forsyningsselskab med en stærk grøn profil. Vi leverer el, varme og fiber til Ikast og opland og organisationen er ejet af forbrugerne. Det betyder, at vi er en lokalt forankret virksomhed med fokus på fællesskab og at det er kunder og andelshavere, der er med til at bestemme, hvilken retning Energi Ikast skal bevæge sig i.

Ikast-Brande Kommune
Sosu-assistent til Marienlund

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en medarbejder, der vil indgå i et sundhedsfagligt team, som er kendetegnet ved høj faglighed og med fokus på at arbejde med kvalificeret sundhedsfaglig dokumentation. Derudover vil man blive tilknyttet en afdeling, med 7-8 beboere.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, der er engageret, energisk og positiv. Vi søger et personale, som ønsker at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor du ser vigtigheden af, at opgaverne løses i fællesskab med fokus på at sætte de forskellige fagligheder i spil.

Vi søger en social- og sundhedsassistent med ansættelse 30 timer pr uge. Du skal forvente at arbejde i dag- og aftentimer med arbejde hver 2. weekend.

Ikast-Brande KommunePædagog søges til Marienlund

Ikast-Brande Kommune

Marienlund søger pædagog 30 timer ugentligt d.1.6.2021 eller snarest.

Marienlund er et botilbud bestående af 5 afdelinger med i alt 35 borgere. Målgruppen er voksne udviklingshæmmede med forskellige handicaps, der bor i egne lejede lejligheder.

Borgerne er i alderen 23 - 74 år, og der er stor spredning i støttebehovet. Alle vore borgere er tilknyttet dagbeskæftigelse, de fleste uden for Marienlund.

Borgerne på Marienlund har meget forskellige støttebehov. Du skal derfor kunne trives med at yde omsorg til borgerne med demensproblematikker, og samtidig kunne støtte yngre borgere, med forskellige diagnoser, i en struktureret hverdag, med aktiviteter i og uden for huset. En del af borgerne har behov for hjælp til personlig pleje, mens andre kan klare dette selv, blot med verbal støtte og guidning.

Ikast-Brande Kommune
Fagligt stærk sygeplejerske søges til Engparken

Ikast-Brande Kommune, Brande

Da den ene af vores sygeplejersker ønsker at gå ledelsesvejen, søger Engparken en sygeplejerske til en fast stilling pr. 01.06.2021 eller snarest. Stillingen er på 30 timer ugentlig, med dialog om 37 timer, i dagvagt uden weekendvagter.

Brænder du for at arbejde med ældre i et miljø, hvor vi vægter den daglige livskvalitet gennem hjemmelighed, aktivitet og sundhed højt, vil vi gerne styrke Engparkens stab med dine kvalifikationer.

Arbejdsopgaver:

 • Foretage sundhedsfaglig vurdering af beboerne
 • Sikre og facilitere dokumentation i Cura
 • Formidle og kvalitetssikre sygeplejen
 • Delegere, deltage i og følge op på pleje- og omsorgsopgaver jf. personcentreret omsorg
 • Delegere, deltage i og følge op på sygeplejefaglige opgaver
Ikast-Brande Kommune
Social- og sundhedshjælper

Ikast-Brande Kommune

Er du Social- og sundhedshjælper og brænder du for at arbejde med borgeren i eget hjem, så læs videre.

Vi har en medarbejder der skal på uddannelse og en der skal på efterløn og søger derfor nye kollegaer. Hjemmeplejen syd yder visiteret hjælp til borgere i Brande og Nørre Snede med omegn. Der arbejder ca. 100 engagerede og loyale medarbejdere i hjemmeplejen. Vi har Cura som omsorgssystem og SSH dokumenterer sammen med borgeren i eget hjem via tablets.

Alle medarbejdere er uddannet i personcentreret omsorg, og der arbejdes ud fra dette både hos borgerne og i samspillet med dine kollegaer.

Ikast-Brande Kommune
Sygeplejerske til Rehabiliteringscenter

Ikast-Brande Kommune, Engesvang

I Ikast-Brande har vi glimt i øjet – og tør gå til stregen, det er en del af vores DNA. Vil du være en del af holdet her på et professionelt sted med udvikling, livsglæde og trivsel?

Vi søger en sygeplejerske der har lyst til at være med til, at udvikle vores rehabiliteringscenter Dybdalsparken i Ikast-Brande Kommune

Som sygeplejerske hos os får du en nøgleposition i forhold til udviklingen af det nære sundhedsvæsen i vores kommune – så velkommen hos os.

Vi har 24 borgere samlet fra alle specialer – i forskellige former for forløb hos os. Derfor er hver dag lige i spændingsfeltet mellem den komplekse og rehabiliterende tilgang i sygeplejen – som vi arbejder efter sammen med alle vores tværfaglige kollegaer i huset.

JACK & JONES
International Sales Manager, JACK & JONES JUNIOR

JACK & JONES, Brande

Do you know what it takes to create growth and win market shares in an international market? Are you motivated by constantly improving performance and results? Then this is your chance of a challenging position with great responsibility in an international fashion company!

You will join a strong international management team in one of Europe’s largest and leading men’s clothing brands. As our new International Sales Manager, you will get independent responsibility for JACK & JONES JUNIOR, and our goal is to further strengthen our foothold in the market and to expand to our maximum potential.

You will be deeply involved in growing JACK & JONES JUNIOR, and your primary responsibility will be to create growth in all our markets and to develop the market position within our segment.

Hansen Toft A/SKvalitetsdirektør

Hansen Toft A/S søger for KMC i Brande

Kvalitet er anerkendt som et væsentligt strategisk fokusområde i KMC, hvor markeds- og kundetrends kun forstærker betydningen af dette. Der er ydermere behov for at styrke og koordinere KMC-gruppens samlede udvikling af QA-området, samt at kvalitetsområdet understøtter den strategiske og taktiske udvikling af virksomheden. Der skal skabes sammenhæng og interaktion på tværs af værdikæde og interessenter.

Med reference til CEO bliver du en del af virksomhedens ledergruppe og får ansvaret for kvalitetsafdelingens 32 medarbejdere fordelt på fire områder: QC, QA, Product Service Team og PQA. Herudover er du også ansvarlig for CSR og Legalisering.

Hovedopgaven er at sikre sammenhæng og interaktion i hele værdikæden og på tværs af alle ejerforhold. Jobbet er et miks imellem daglig drift og optimering samt forretningsorienteret strategisk arbejde på tværs af værdikæden.

Hansen Toft A/S
SELECTED
Business Analyst

SELECTED, Brande

Brænder du for at agere business partner for forretningen som en del af teamet med ansvar for SELECTEDs økonomistyring og performanceopfølgning?

Du bliver en central person i den interne økonomistyring, hvor du sikrer transparens og et godt beslutningsgrundlag. Hos os bliver du den katalysator, der ”spotter” og deltager i gennemførsel af optimeringer, både i forhold til processer og forretningens drift. Du medvirker desuden til at udvikle og implementere fælles arbejdsgange på tværs af organisationen.

Samtidig bliver du ansvarlig for følgende:

 • Udarbejdelse af salgs- og indkøbsbudgetter og løbende opfølgning herpå
 • Opbygning og vedligeholdelse af vores interne BI-rapporteringsplatform
 • Analyse af den løbende performance (kalkulationer, indsalg m.v.)
 • Identificering og implementering af udviklingstiltag i relation til optimering.
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Vestjysk Bank A/S
Privatrådgiver til Vestjysk Bank i Ikast

Vestjysk Bank A/S

Vestjysk Bank i Ikast ønsker at fortsætte den positive kundetilvækst og søger i den forbindelse en privatrådgiver til portefølje af attraktive privatkunder. I Ikast vil du blive en del af et team på i alt 19 kolleger, hvoraf de 14 arbejder sammen om at give vores privatkunder den bedste rådgivning.

Jobbet vil bestå af servicering af egen portefølje; herunder all-round rådgivning indenfor bolig, pension, investering og forsikring, samt ansvar for kreditgivning til porteføljens kunder.

Du vil indgå i et succesfuldt team med kompetente sparringsmuligheder og en god og uhøjtidelig atmosfære, hvor teamånd og trivsel er i højsædet. Ikast filialen ligger i et godt markedsområde med gode lokale samarbejdspartnere, har en meget positiv kundeudvikling og rigtig gode resultater.

Vestjysk Bank A/S
Ikast-Brande Kommune
Social- og sundhedsassistent til dag eller aftenvagt

Ikast-Brande Kommune

Er du Social- og sundhedsassistent og brænder du for at arbejde med borgeren i eget hjem, så læs videre.

Kompleksiteten i hjemmeplejen øges kontinuerligt, borgerne bliver længere i eget hjem og udskrives tidligere fra sygehusene. Derfor vil vi ansætte flere social- og sundhedsassistenter i Hjemmeplejen Syd.

Hjemmeplejen Syd yder visiteret hjælp til borgere i Brande og Nørre Snede og omegn. Der arbejder ca. 100 engagerede og loyale medarbejdere i hjemmeplejen.

Alle medarbejdere er uddannet i personcentreret omsorg, og der arbejdes ud fra dette både hos borgerne og i samspillet med dine kollegaer. Vi arbejder ud fra et ønske om mest mulig medarbejderinvolvering, så alle medarbejdere har en andel i planlægningen af ruter, indflydelse på egen tjenestetidsplan mv.

Ikast-Brande KommuneMedarbejder til udviklings- og læringscenteret

Ikast-Brande Kommune

Vil du arbejde indenfor socialpsykiatrien, kan du arbejde selvstændig og har lyst til at arbejde recoveryorienteret er du måske den vi søger til bostøtten i Socialpsykiatrisk Center Nord, der leverer støtte til borgere med en psykiatrisk lidelse eller sårbarhed.

Du skal indgå i et team med 12 andre psykiatrimedarbejdere. Teamet har en høj faglig kompetence, arbejder og tilrettelægger selvstændigt arbejdsopgaver og har kollegial og administrativ base i Centeret, Norgesgade 15-17, i Ikast.

Teamet leverer støtte til ca. 160 visiteret borgere fordelt i hele Ikast-Brande Kommune. Vi er en arbejdsplads hvor faglighed, gensidig respekt, frihed under ansvar, dialog og humor har høj prioritet.

Til Centeret hører et u-visiteret værested, hvor alle borgere frit kan komme alle dage kl. 8-22. Yderligere er tilknyttet et Botilbud samt akutordning.

Accountor Denmark A/SStærk, faglig Finance Business Partner, der kan drive transformation, søges til vækstvirksomhed i IT-branchen

Accountor Denmark A/S søger for EG i Århus, alternativt Ballerup, Odense eller Ikast

Trives du en i en stilling, hvor du, med stor indflydelse som trusted partner for ledelsen i EG’s business units, bliver omdrejningspunkt for transformationen. Du vil fungere som sparringspartner og rådgiver for såvel ledelse, som dine dygtige og engagerede kolleger. Er du blandt de bedste indenfor finance og økonomi?

For Accountors kunde, EG A/S, som er en førende skandinavisk IT-virksomhed med mere end 1.400 medarbejdere, søges en stærk Finance Business Partner, som kan:

 • Understøtte transformationen af EG´s finansielle organisation til et state-of the-art business partner set-up for en virksomhed i vækst.
 • Drive implementeringen af performance management og øge fokus på finansiel transparens indenfor de enkelte business units.
BESTSELLER
IT Business Analyst, Supply Chain

BESTSELLER, Brande eller Haderslev

Does working in the intersection between IT, logistics and transportation management spike your interest? If you’re also motivated by forming your own role and driving implementation projects in a fast-paced environment, then you may be just the one we are looking for.

You contribute directly to the team’s overall objective, which will require you to work not only TMS and MCSS, but also in the cross field between multiple other systems, such as our custom-built ERP system, warehouse management systems (WMS), EDI and BI tools.

More specifically your tasks include:

 • Taking part in implementing new systems and processes in specific logistics- and transportation-related areas
 • Taking part in implementing integrations between TMS/MCSS and surrounding systems
 • Taking part in TMS/MCSS vendors’ implementation of EDI to carriers
Mascot International
Coordinateur·trice marketing des marchés francophones

Mascot International, Pårup, à côté de Silkeborg

Si gérer des projets marketing et effectuer des missions variées dans ce domaine, le tout dans un environnement international, semble fait pour vous, vous êtes peut-être la personne que nous cherchons pour coordonner et mettre en œuvre les activités marketing de MASCOT dans les pays francophones.

À vous de transposer notre slogan « Tested to work » en action, pour garantir que nos clients considèrent MASCOT comme un acteur de qualité, qu'il s'agisse de nos produits, de nos services ou de notre assistance marketing.

Profil

 • Vous êtes titulaire d'un diplôme de l'enseignement supérieur dans le domaine du marketing (master, par exemple) et vous possédez une solide expérience des nouvelles disciplines marketing, notamment dans le numérique
 • Vous avez occupé un poste aux missions similaires pendant au moins deux ans
Mascot International
KK Wind Solutions
Senior Legal Counsel

KK Wind Solutions, Ikast

Be part of a vision for a greener future.

To Legal & IPR Department of KK Wind Solutions, we are looking for a Senior Legal Counsel who would like to join KK Wind Solutions’ adventurous journey in the renewable industry.

You will be a part of the dedicated Legal & IPR Department in Ikast where your main responsibilities will be to e.g.:

Unik System Design A/S
 • Draft and negotiate a wide variety of contracts with customers, suppliers and other cooperating parties
 • Manage day-to-day legal issues and provide general legal support to the organization
 • Participate in M&A activities to support the further expansion of KK Wind Solutions
KK Wind Solutions
KK Wind Solutions
Group Controller

KK Wind Solutions, Ikast

We are looking for an experienced controller who will be a key member of the corporate group, contributing to the daily operational activities and administration of group companies as the business expands. You will have a great opportunity to support globalization and digitalization of corporate controlling.Unik System Design A/S

As the Group Controller you will be responsible for improving quality in all processes related to group finance, standardization of work in month closing processes as well as supporting other finance functions in creating, validating an controlling of power BI reports.

You will undertake the aspects of financial controlling, accounting and reporting within KK Group as well as development of internal policies and procedures to standardize working methods.

KK Wind Solutions