241 job matcher din søgning 241 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fletco Carpets A/SArea Sales Manager til de tysktalende lande (DACH-regionen)

Fletco Carpets A/S, Bording

Fletco Carpets er i rivende udvikling og ønsker derfor at udvide sælgerstaben med en passioneret og kommercielt tænkende sælger/Area Sales Manager med solid erfaring inden for B2B-handel, kundepleje og relationsbaseret kontakt.

Vi tilbyder et forløb, hvori dine personlige kompetencer bliver udfordret og videreudviklet gennem en grundig oplæring i produkt- og branchekendskab. Har du dette med dig i bagagen er vi sikre på, at vi kan tilføje noget nyt.

Din dagligdag vil som udgangspunkt foregå hos Fletco Carpets i Bording, men du må forvente et sted mellem 50 og 60 rejsedage om året.

ONLY
Hair and Make Up Artist

ONLY, Brande

Har du styr på styling af hår og make up, og har du lyst til at være en central del af alle fotoskydninger i ONLY Brand House?

Hvis du er en kreativ og dygtig hår & makeup artist, er det måske dig, der skal være en del af holdet hos ONLY Brand House!

Du bliver en del af ONLYs marketingafdeling med engagerede og ambitiøse kolleger, som alle arbejder med at brande og præsentere ONLY og vores subbrands på stærkeste vis. Du vil opleve en hverdag, hvor "fashion is everything", og du får en bred rolle, hvor du bl.a. vil deltage på alle interne fotoskydninger. Med andre ord vil du få en varieret hverdag med en stor berøringsflade, og hvor ikke to dage er ens!

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Deltagelse på interne fotoskydninger som assisterende hår & makeup artist
 • Styling af modeller på interne fotoskydninger
 • Tæt sparring og samarbejde med stylist omkring udtryk og styling
ONLY
EXPRESSION MANAGER

ONLY, Brande

Har du solid erfaring med kreative processer, og vil du stå i spidsen for det visuelle udtryk i ONLY BRAND HOUSE? Kan du sikre et stærkt internationalt niveau i vores brand kommunikation og marketingmaterialer på tværs af subbrands?

Som Expression Manager vil du få en stor berøringsflade i hele ONLY BRAND HOUSE, og du vil således arbejde tæt sammen med flere forskellige afdelinger med henblik på at sikre et stærkt og internationalt visuelt udtryk for alle brands. Du vil få til ansvar at sikre en løbende udvikling og opgradering af image-udtrykket, ligesom du vil fungere som tæt sparringspartner til vores marketing manager omkring den visuelle kommunikation i såvel trykte samt online materialer.

Opgaver:

 • Kreativ udvikling af det visuelle udtryk på tværs af alle brands i ONLY BRAND HOUSE
 • Tæt samarbejde og sparring med Marketing Manager
 • Lede, planlægge og udføre image fotoskydninger for alle sub brands
ONLY
Photo Manager

ONLY, Brande

Vil du stå i spidsen for udvikling og ledelse af ONLY's in-house photo team? Kan du sikre et højt internationalt niveau på alle interne fotoskydninger?

Som Photo Manager hos ONLY BRAND HOUSE bliver du ansvarlig for ledelse og drift af ONLY’s fotoafdeling med henblik på at sikre produktion af alt fotomateriale til ONLY’s globale online forretning samt øvrige online kunder. Helt konkret får du til opgave at udvikle, vedligeholde og planlægge de interne fotoopgaver i samarbejde med vores Marketing Manager, så vi sikrer, at det visuelle udtryk på de respektive websites afspejler den fastlagte strategi på tværs af ONLY’s subbrands.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Daglig ledelse og udvikling af fototeamet
 • Implementering af online brandstrategi, visuel identitet og fotooplæg i samarbejde med ONLY’s Marketing Manager
 • Udvikling og optimering af det visuelle udtryk på aktuelle websites
ONLY
Replenishment Planner

ONLY, Brande

Er du en skarp databruger og forstår du at bruge kommunikation som værktøj? Er du klar til at gribe en unik mulighed for at blive en del af en af ONLYs hurtigst voksende afdelinger?

ONLY NOOS spiller en markant rolle i ONLYs strategi for fremtiden. Vores mission er at sikre, at ONLY er den bedste forretningspartner for kunden, hvilket kræver en produktportefølje med den stærkeste modeværdi, lagerføringsstrategier i verdensklasse og ikke mindst de dygtigste beslutningstagere i en foranderlig modeverden.

Dine ansvarsområder i rollen vil bl.a. være:

 • Succesfuld lagerstyring hos kunden, så de aldrig har for meget på lager
 • Opbygning af en tæt og tillidsfuld relation til kunderne
 • Vendor Managed Inventory (VMI) udvikling indenfor de fleste trin i værdikæden, bl.a. salgs-, logistisk- og IT-relaterede løsninger.
HumanTrust A/S
RETAIL MANAGER

HumanTrust A/S søger for BTX Group A/S i Brande

Vil du have en ledende rolle hos en international, dansk tøjkoncern? Kan du med afsæt i din mode- og tekstilekspertise samt forretningsforståelse skabe kommercielle resultater nationalt såvel som internationalt? Så kan du nu præge retailudviklingen hos en af Skandinaviens største fashionleverandører…

BTX Group A/S består af en række anerkendte og velansete brands, der henvender sig til den modne kvinde. Kerneforretningen skal styrkes med din ekspertise inden for fashion og retail, så de danske og hollandske butikkers performance løftes mod nye højder.

Som Retail Manager får du følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • Overordnet ansvarlig for driften af 11 butikker, heraf 4 i Holland
 • Sikre sund drift af butikkerne samt opfølgning på opstillede KPI’er
 • Overordnet ansvarlig for indkøb til butikkerne
HumanTrust A/S
KK Wind Solutions
M&A – Quality Integration Specialist

KK Wind Solutions, Ikast

We are looking for an experienced and ambitious professional to be part of our team leading the success of M&A activities within Quality. If you are an excellent leader with solid knowledge of quality and quality processes in a manufacturing company and enjoy challenging yourself with a fast-paced, rapidly changing environment, we may have an opportunity for you!

The main responsibilities within the role:

  Unik System Design A/S
 • Lead the Program and Project Management of Quality related activities related to overall KK Wind Solutions
 • Evaluate, analyze, plan, integrate M&A targets into KK with holistic and end-to-end thinking covering basically all quality-related topics for instance: Quality levels (FRY, PPM, etc.), customer complaints, cost of poor quality, management system, various certificates and approvals (ISO, UL, etc.)
KK Wind Solutions
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Ikast-Brande Kommune
ARTIUM søger en ny teknisk servicemedarbejder pr. 1. august (eller snarest muligt her efter)

Ikast-Brande Kommune

ARTIUM er en nybygget skole og kulturhus, der tages i brug 1. august 2021. Skolen på Artium drives med afsæt i værdigrundlaget, der er funderet på nysgerrighed og fællesskab, har fokus på livsmestring for alle. Det er vigtigt, at alle føler sig som en del af skolens fællesskab, og at vi bidrager til hinandens arbejdsglæde.

Teknisk service teamet på ARTIUM består af en teknisk serviceleder og dig. Det forventes, at man som teknisk servicemedarbejder tager ansvar for løsning af de opgaver, man får tildelt, samt at man selv tager initiativet på forefaldende arbejde.

Ikast-Brande Kommune
Pædagogisk leder til Nørre Snede skole

Ikast-Brande Kommune

Vores engagerede medarbejdere, skolebestyrelsen og ledelsen samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for - og er nysgerrige på - elevernes faglige og sociale udvikling. Vi er en skole, der lægger vægt på stærke fællesskaber og anerkender betydningen af, at læring foregår i relationer. Vi har ikke dine og mine børn, men vores børn.

Vi står på skuldrene af de kommunale værdier om dialog, tillid og ansvar. Vi møder hinanden med tillid, har altid dialogen fremme, og giver gerne hinanden ansvar. Vi har ambition om, at vores skole opleves som et sted, hvor børn og medarbejdere trives, føler sig hjemme, anerkendt og respekteret. Vi støtter og udfordrer hinanden med ønske om at være en attraktiv arbejdsplads, hvor praksis og personlig udvikling kan folde sig ud. Du bliver en del af FællesSkolen, som er et aktivt og samarbejdende skolevæsen med fokus på sparring og fælles løsninger.

Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Nord: Pædagog eller sundhedsfagligt personale

Ikast-Brande Kommune

Socialpsykiatrisk Center Nord søger 2 medarbejdere med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund - 1 til en begivenhedsbestemt og 1 til en fast stilling på 37 timer, gerne med psykiatri-erfaring.

Fra Socialpsykiatrisk Center Nord udgår en række tilbud om støtte og samvær - herunder Det Døgndækkede Botilbud, som har 21 borgere indskrevet, der bor i egen bolig og får døgnstøtte efter serviceloven §85.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • har en relevant pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • har erfaring inden for psykiatri
Ikast-Brande Kommune
Rengøringsassistent til familie i Ikast

Ikast-Brande Kommune

Til en familie i Ikast søges en rengøringsassistent 4 timer om måneden med ansættelse snarest muligt.

Der er tale om rengøring i form af gulvvask og støvsugning af underetagen i familiens hus 2 x 2 timer månedligt. Placering af timerne aftales løbende med familien.

Du skal:

 • Være fleksibel
 • Være ansvarsbevidst
 • Have erfaring med rengøring
 • Kunne gøre rent i tidsrummet 9-15
S.M Værktøj ApS
Marketingkoordinator med SoMe-erfaring

S.M Værktøj ApS, Ikast

Vil du være med til at udvikle og skabe S.M Værktøj samt tilhørende brands marketingprofil?

Vi søger til en nyoprettet stilling en ny medarbejder der skal være med til at opbygge og udvikle vores marketingprofil samt SoMe platforme. Det vil være en stilling med stor indflydelse og ansvar da den er nyoprettet. Du vil blive en del af et ungt team og et iværksættermiljø hvor ambitionerne er høje.

 • Du brænder for marketing (online/offline) og SoMe.
 • Er en kreativ sjæl der kan stå på egne ben.
 • Kan have mange bolde i luften på én gang.
S.M Værktøj ApS
Ikast-Brande Kommune
Økonomiafdelingen i Ikast-Brande Kommune søger 2 specialister

Ikast-Brande Kommune

Har du lyst til at indgå i et praksisfællesskab og være med til at fortsætte den spændende udvikling og optimering af budget og regnskabsprocesserne? Har du styr på konteringsreglerne? Er du momsekspert – både momsudligning og toldmoms? Er du både talstærk og har et solidt kendskab til økonomisystemer og andre økonomiværktøjer?

Primære ansvarsområder/arbejdsopgaver:

 • Regnskab, budgetopfølgning og budgettering på de finansielle poster på konto 7, 8 og 9
 • Kontrol og afstemning af momsudligning og toldmoms
 • Lånerammeopgørelse, hjemtagelse af lån og deponering
Mammoet Denmark Brande A/S
Barselsvikariat i økonomiafdelingen

Mammoet Denmark Brande A/S, Brande

Til vores kontor i Brande søger vi nu en kompetent og engageret barselsvikar med tiltrædelse hurtigst muligt og i mindst 16 måneder med mulighed for fastansættelse.

Du vil blandt andet komme til at arbejde indenfor følgende områder:

 • Debitor- og kreditorbogholderi
 • Løn, herunder indberetning til SKAT
 • Afstemninger

Vi opererer globalt indenfor tung transport og specialløft. I Skandinavien er størstedelen af vores opgaver relateret til vindmølleindustrien, men vi løser også andre opgaver som eksempelvis husflytninger.

Mammoet Denmark Brande A/S
name it
Designassistent - Lil'Atelier

name it, Brande

Drømmer du om en mulighed for at bruge din kreativitet og samtidig forfølge din interesse for bærdygtighed og naturlige materialer?

Hos Lil’Atelier brænder vi for at lave markedets bedste produkter til aldersgruppen baby og mini. Du vil blive en integreret del af vores indkøbs- og designteam, hvor dine primære opgaver er at udarbejde arbejdstegninger, kommentere og igangsætte styles samt hjælpe med løbende rettelser på kollektionerne i tæt samarbejde med dine kolleger. Derudover vil du have en tæt dialog med Lil’Ateliers leverandører.

Vi tilbyder

 • En rolle, hvor du er med i kollektionsprocessen helt fra brainstorming over kollektionsudviklingen til godkendelse af de færdige produkter.
 • Muligheden for at dygtiggøre dig i et passioneret og dynamisk team, som sætter udvikling og sparring i dagligdagen højt.
 • Dybere kendskab til nye initiativer indenfor bæredygtighed, både hvad angår materialer og processer.
ENABL A/S
Project Managers for a dynamic wind company

ENABL A/S, Ikast

We are experiencing increased demand from our customers, who are among the largest and most recognized companies in the wind industry. If you are passionate about Project Management, you can now become part of ENABL.

In the Project Manager role, you will experience a great deal of independence as you will be responsible for planning and project execution. You will also be responsible for the project's finance, resources, and schedule in close dialogue with our customers.

You will be heading a team of ENABL designers, engineers, technical writers etc. managing a portfolio of tasks and projects for one of our customers. Team size will vary from 5-25 FTE´s.

ENABL A/S
Sindico Group A/S2 dygtige lagermedarbejdere

Sindico Group A/S, Ikast

I mere end 10 år har vi i Sindico Group skabt virksomheder med stærke partnere rundt omkring i landet. Grobunden for vores vækst har været butikskæden Dansk Outlet. Siden åbningen af den første Dansk Outlet i Ikast er det gået stærkt, og Sindico Group rummer nu mere end 70 forskellige spændende virksomheder inden for blandt andet IT, marketing, webudvikling, finans og mange forskellige, spændende tøjbrands.

Sindico Group er en koncern med høj vækst og behov for flere dygtige hænder - Vi søger derfor ikke bare en, men to dygtige lagermedarbejdere til at hjælpe vores fantastiske kollegaer.

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 • Containertømning
 • Vareopfyldning
 • Pluk – og pak af dagligt indgående ordrer
 • Statusafvikling
 • Diverse lageropgaver
DK Company A/SDigital Shop Manager – GESTUZ

DK Company A/S, Ikast

GESTUZ søger en Digital Shop Manager til vores kontor i Ikast til at drive salg på vores webshop og sikre den rette digitale profil på vores platforme. For at opnå vores digitale ambitioner leder vi efter en erfaren profil, der skal drive webshoppen, samt planlægge og udføre digitale kampagner og udtryk. Alt sammen for at sikre den rette trafik til vores digitale platforme.

Arbejdsområder vil blandt andet være:

 • Drive salg via vores webshop.
 • Analysere digital trafik og kundeadfærd på vores digitale platforme.
 • Indkøb og budgetfordeling.
 • Kampagneplanlægning og koordinering af online medier.