265 job matcher din søgning 265 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Vil du være med til at gøre en forskel for unge? IUC søger lærere til 10. klasse

Ikast-Brande Kommune

Nu har du muligheden for at blive en del at et fantastisk arbejdsfællesskab i 10. klasse, hvor der er fokus på faglighed, trivsel og den nære relation til de unge mennesker.

Vi søger lærere til Ikast-Brande Ungdomscenter, 10. klasse (IUC), som er motiverede for at løfte denne unikke og vigtige opgave, hvor unge mennesker skal klædes på til at træffe gode valg for fremtiden – personligt, fagligt og socialt.

På IUC kommer eleverne fra hele kommunen, og de samles hos os i et ungdomsfællesskab, hvor de har mulighed for at skabe nye, gode relationer og udvikle sig fagligt. Vi varetager også det kommunale modtagetilbud for unge tosprogede elever mellem 15-18 år, hvor vi har til opgave at hjælpe eleverne både med at lære et nyt sprog, men også med at blive en integreret del af et godt ungemiljø.

Ikast-Brande Kommune
Planlægger søges til Hjemmeplejen Nord

Ikast-Brande Kommune

Hjemmeplejen Nord søger social- og sundhedshjælper til dagvagt til vores planlæggerfunktion.

Er du social- og sundhedshjælper, og brænder du for at arbejde med planlægning af kørelister ud fra visiterede ydelser og sammen med dine kollegaer, så læs videre.

Vi i hjemmeplejen arbejder ud fra et ønske om mest mulig medarbejderinvolvering, så medarbejderne alle har en andel i planlægningen af ruter, indflydelse på egen tjenestetidsplan med videre. Vi arbejder med projekt "Selvbestemmelse og involvering", som tager afsæt i at skabe fremtidens hjemmepleje til mest mulig gavn for både borgere og medarbejdere.

Funktionen varetages af flere medarbejdere, og det forventes, at hver medarbejder i gennemsnit varetager funktionen hver 3. uge.

Ikast-Brande Kommune
Gør en forskel som sundhedsfaglig afløser

Ikast-Brande Kommune, Engesvang

Kom og være med til at gøre en forskel for borgere på Dybdalsparken/Rehabiliteringscenter Engesvang

Rehabiliteringscenteret i Engesvang består af 24 pladser, vi har ca. 225 borgerforløb om året. Vi er en arbejdsplads i konstant bevægelse, der fagligt spænder vidt fra borgere med ortopædkirurgiske, neurologiske og medicinske sygdomme og lidelser samt palliative forløb.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med afvekslende opgaver
 • Introduktion til huset og dets opgaver, således at du er klædt på til opgaverne
 • Vi arbejder meget med dokumentation, så det er let at komme som afløser og indgå i opgaverne
 • Samarbejde med dygtige sundhedsfaglige kolleger
Ikast-Brande Kommune
Gør en forskel som akutsygeplejerske

Ikast-Brande Kommune, Engesvang

Kom og vær med til at udvikle funktionen i Ikast-Brande kommune

Vores mål er at akutfunktionen bliver udviklet og brugt i øget omfang. Derfor søger vi flere akutsygeplejersker, som har lyst til at bidrage til udviklingen af akutteamet. Akutfunktionen er i drift døgnet rundt på alle ugens dage. Akutfunktionen medvirker til, at borgeren oplever en sammenhængende indsats, der kan forebygge uhensigtsmæssige indlæggelser og unødvendige genindlæggelser.

Akutfunktionen yder sygepleje ved akut opstået behov for observation, pleje og behandling til borgere på de midlertidige pladser, i eget hjem og på plejecentre. Desuden yder vi vejledning og sparring med kommunens øvrige sygeplejersker.

Ikast-Brande Kommune
Administrativ medarbejder til Affald og Genbrug

Ikast-Brande Kommune

Vi søger en engageret og rutineret administrativ medarbejder, der skal være med til at binde flere facetter af vores afdeling sammen, samt varetage telefon og borgerhenvendelser. Du bliver en del af et administrativt team på 5 engagerede kollegaer. I varetager tilsammen administrationen af Affald og Genbrug i Teknik og Miljø i Ikast-Brande Kommune.

Du skal primært hjælpe med:

 • Telefon- og borgerhenvendelser
 • Ny hustandsindsamling i genbrugsbeholder
 • Økonomi på affaldsområdet

Derudover skal du hjælpe med dagrenovationsområdet og indgå ad hoc i andre opgaver, både drift og administrative opgaver. Alt afhængig af dine kvalifikationer, kan du med tiden opbygge dine egne ansvarsområder.

Ikast-Brande Kommune
Kok, økonoma eller køkkenassistent 12-14 timer ugentligt

Ikast-Brande Kommune

Socialpsykiatrisk Center Syd i Brande søger en kok, økonoma eller køkkenassistent, 12–14 timer ugentligt – gerne flexjobber med tiltrædelse så hurtig som muligt.

Vi kan tilbyde:

 • Et sted hvor beboere/brugere er i centrum.
 • Et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø, hvor vi arbejder med distribueret ledelse.
 • Et sted hvor humor, medindflydelse og arbejdsglæde vægtes højt.

Botilbuddet har endvidere et produktionskøkken, som producerer mad til andre institutioner i Ikast-Brande Kommune. Derudover har vi en café, hvor der dagligt produceres og sælges dagens ret, salat, suppe etc. til beboere/brugere, medarbejdere og specielle arrangementer.

Ikast-Brande Kommune
Kommunikationsmedarbejder med SoMe-kompetencer

Ikast-Brande Kommune

Brænder du for at skabe relevant og tydelig kommunikation for bl.a. nuværende og potentielle borgere og virksomheder? Kan du arbejde strategisk med både små og store kommunikationsindsatser, og har du erfaring med SoMe-kommunikation – så er det måske dig, vi søger til vores ledige stilling som kommunikationsmedarbejder i Ikast-Brande Kommune

Vi er nemlig på udkig efter en kommunikationsmedarbejder, som bl.a. kan sætte retningen i forhold til kommunens interne og eksterne kommunikation.

I Ikast-Brande Kommune har vi en decentral tilgang til kommunikation. Pressemeddelelser o.l. fra fagområderne udarbejdes i de enkelte afdelinger. Her skal du være sparringspartneren, som kan hjælpe med at få skåret informationen rigtig til, så målgrupper, formål og budskaber er de helt rigtige. Facilitering af diverse tværgående netværk, som fx vores Facebook-gruppe, ligger ligeledes på dit bord.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Ikast-Brande Kommune
Vi mangler dig på Østervang

Ikast-Brande Kommune, Klovborg

Hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, og du ønsker at indgå i et tværfagligt fællesskab, så send straks din ansøgning til os.

På Østervang arbejder vi ud fra Ikast-Brande Kommunes DNA og værdier. Det betyder, at vi er arbejdsomme og entreprenante. Vi handler, hjælper hinanden og står sammen. Vi løfter i flok og finder løsninger. Vi er ukuelige og ikke bange for at lære af vores fejl. Vi samarbejder på tværs uden at skele til titler og fagområder.

ONLY
Online Copywriter

ONLY, Brande

Elsker du at skrive tekster? Og kan du skabe fængende beskrivelser og historier der har fokus på både konvertering og storytelling?

Du vil blive en del af ONLY’s E-commerce-afdeling, der består af et dynamisk team på 14 dedikerede kollegaer der hver især er specialiseret indenfor deres område af digital marketing. Som ét team har vi ansvaret for ONLY.com og ONLY&SONS.com, hvor vi hele tiden holder os opdateret på hvad der virker i markederne, således vi skaber kundernes foretrukne online platform at handle på.

Du får ansvaret for at alle vores brands’ tone-of-voice er tydelig og gennemgåede i alt content der udarbejdes i teamet, herunder tekster til website, app, e-mail og ekstern markedsføring. Med din naturlige interesse og passion for at skabe indhold og skrive inspirerende tekster, sætter du standarden for vores kommunikation både eksternt og internt, samtidig med at du har målgruppen i fokus og bidrager til at drive salget online.

BESTSELLER
SEO Specialist

BESTSELLER, Brande or Aarhus

Are you on the lookout for an exciting job to feed your interest in SEO optimization, this may be just the opening for you!

As a SEO Specialist, you will become a part of the Organic Search team working for brands like JACK & JONES, ONLY and VERO MODA and their sub-brands. You will experience an international environment with colleagues from around the world, working cross-brand to deliver the best performance results.

Your tasks will be to:

 • Monitor and analyze website traffic, search results, and identify optimization gaps and opportunities
 • Conduct keyword research, find trends, generate new content ideas and sometimes new content
 • Find link-building opportunities and coordinate link-building campaigns together with e-commerce teams
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Mechanical Design Engineer

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

For our Offshore R&D Nacelle Back End department within the Technology organization, we are looking for a skilled Mechanical Design Engineer. You will be responsible for driving a variety of engineering tasks on all product stages from research and development to design and manufacturing, through to installation, testing and verification, ready for handover to serial production.

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads You will be part of a dynamic and multicultural R&D environment in a very large and international organization where we work with the latest and most advanced technologies within wind power contributing to future green energy solutions

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
CAD Technician

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Brande

Hos CBRE Global Workplace Solutions søger vi en dygtig teknisk assistent, der dagligt har ansvaret for vores dokumentationsystem og skal sikre, at alle dokumentationsændringer bliver opdateret i forhold til dokumentationsprocessen.

Arbejdet skal udføres i Brande hos vores kunde, som er en global og verdenskendt vindmølleproducent. Du vil som vores nye kollega indgå i et kompetent team på 35 personer, der sammen er ansvarlige for, at den tekniske drift altid kører optimalt.

Som teknisk assistent skal du tilsikre, at dokumentationssystemet er opdateret i forhold tegninger, areal, arbejdspladser og vedligeholdelsesmanualer. Du skal kunne stå for træning og udvikling af dokumentationssystemet, så hele teamet er fortrolige i brugen af systemet og effektivt kan udføre deres opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg.

CBRE Corporate Outsourcing ApS
BESTSELLER
Frontend Developer

BESTSELLER, Brande

Do you want to build systems that enables us to have the right stock levels in our stores? A job that is both good for our business and our environment. Then, this is the right job for you.

Your overall goal will be, together with the team, to develop a viable and valuable product best fitted for our user’s needs. We do this as a team, where we collaborate across all our different roles and organisational boundaries, to make sure we create as much value to our company as possible.

You will participate in discovery, refinement and design sprints where you contribute to discussions around new concepts and modules. You are not afraid to speak up to achieve the best possible user experience for the end users. Through your technical skills, you are able to learn fast and work both independently and collaboratively.

JACK & JONES
Online Marketing Intern

JACK & JONES, Brande or Aarhus

Are you on the lookout for an internship to feed your interest in digitalization and SEO? Do you have the ideas and skills to support and impact the online solutions of tomorrow?

As an Online Marketing Intern, you will become a part of Organic Search team working for brands like JACK & JONES, ONLY and VERO MODA. You will experience an international environment with colleagues from around the world, working cross-brand to deliver the best performance results. You will help us to optimize the brands’ websites for search engines and to ensure flawless user experience in the assigned markets.

Your tasks will be to:

 • Perform keywords research, content optimization, and A/B tests
 • Monitor keywords and benchmark performance
 • Analyze organic traffic and identify optimization gaps and opportunities
ONLY & SONS
Retail Buyer

ONLY & SONS, Brande

Det går stærkt hos BESTSELLER Retail Europe, og derfor søger vi flere erfarne indkøbere, som kan stå for indkøb til vores ONLY & SONS-butikker i Europa.

Som Retail Buyer har du en vigtig rolle i at sikre den fortsatte succes for vores ONLY & SONS-butikker. I samarbejde med vores International Retail Manager har du ansvaret for koordinering af indkøbs- og salgsinitiativer og sammensætning af varepakken samt opfølgning på denne til vores butikker. Sammen med merchandisere, distrikts- og butikschefer arbejder du målrettet på at sikre, at vores ambitiøse vækststrategi realiseres.

Helt konkret er det dit ansvar at planlægge indkøbs- og salgsinitiativer, udvælge konkrete styles og produktoplæg samt følge op på produkternes performance med henblik på optimering af varesortimentet. Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil i høj grad få mulighed for selv at påvirke rammerne for dit job gennem et stort selvstændigt ansvar.

Bomidtvest INSPEKTØR MED STÆRK PERSONLIGHED

Bomidtvest, Ikast

Vi søger en kollega med en god kommunikationsevne og en som kan være inspirator og sparringspartner for vores ejendomsfunktionærer.

Du får ansvaret for vedligeholdelse og udvikling af ca. 1/3 af vores boligmasse. Til denne boligmasse er tilknyttet 6 dygtige viceværter og 2 grønne folk.

Det er inspektørens ansvar at sikre, at bygningsmassen drives økonomisk ansvarligt, at der ydes en god service til vore beboere og at bygningerne samt tekniske installationer holdes i en god stand. Det er ligeledes inspektørens opgave, at gennemføre mindre renoveringsopgaver samt bistå projektafdelingen ved gennemførelse af større helhedsplaner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Senior Logistics Site Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Se video om Siemens Gamesa Renewable Energy A/S som arbejdsplads

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come.

Siemens Gamesa has a vision for renewable energy: we believe in the power of nature and technology. Help us to be ready to face the energy challenges of tomorrow and make a green footprint – join the team in creating a better future for us on our planet.

For our Logistics Project Management department, we are looking for a Senior Logistics Site Manager to support our NEME Onshore wind power logistics project execution. As a Senior Logistics Site Manager, you will play a key role in training internal Logistics Site Managers and managing 3rd party Logistics Site Managers that will be the “right hand” of the Logistics Project Managers on the projects in all field related matters.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Ikast-Brande Kommune
Praktikvejleder! Social- og sundhedsassistent til Hjemmeplejen Nord søges

Ikast-Brande Kommune

Drømmer du om at være med til at udvikle og fagliggøre fremtidens kollega?

Vi ønsker en vejleder, som vil være med til at give vores elever den bedste praktik – hvor de udvikler sig både fagligt og personligt.

Ikast-Brande Kommune har lavet en strategi omkring rekruttering og fastholdelse af elever, og her er vejlederne i hele kommunen med til at udvikle kvaliteten af hele praktikforløbet, så vi i Ikast-Brande Kommune bliver ens omkring vores elever.

Brænder du for at udvikle dig fagligt både som vejleder og som assistent, så har du nu mulighed for at blive en del af Ikast-Brande Kommunes udekørende hjemmepleje.