155 job matcher din søgning 155 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE GWS Denmark ApS

Mechanical Tech

Brande

Som tekniker skal du løse opgaver, der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, reparationer af tekniske anlæg og installationer og løsning af akutte kritiske tekniske opgaver. Det tekniske team, som du skal indgå i, arbejder inden for teknisk service af bygninger og kritiske anlæg - primært el og køling, vvs og ventilation.

Opgaverne spænder bredt fra lette el og VVS opgaver, ventilation, generelt bygningsvedligehold m.m. Du skal derfor have hænderne skruet korrekt på.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

CBRE GWS Denmark ApS
CBRE GWS Denmark ApS

Technical Team Leader

Brande

Hos CBRE GWS søger vi en dygtig elektrisk funderet team leder, som skal have ansvaret for planlægge de daglige vedligeholdelsesopgaver, tilsikre at vedligeholdelsesopgaverne bliver udført og sørge for at akutte opgaver håndteres hurtigt og med mindst mulig gene for kunden.

Du bliver en del af en stor international organisation, hvor respekt, integritet, service og dygtighed er adfærden i virksomheden. Der er god mulighed for udvikling af personlige kompetencer, da vi konstant skal udvikle og forbedre vores kundes tekniske anlæg. Som teamleder indgår du i et godt kompetent teknisk team, hvor teknik, samarbejde og kommunikation er i højsædet.

CBRE GWS Denmark ApS
Gem
Jyske Bank

Bankrådgiver med gode evner indenfor bolig

Ikast

Er du bankuddannet med rådgivning som spidskompetence? Og vil du sammen med dygtige kolleger være med til at opnå den højeste tilfredshed blandt privatkunder?

Så står vi klar til at byde dig velkommen til en kreativ og faglig arbejdsplads, hvor du får:

  • Frihed til at finde de løsninger, som støtter dine kunder bedst på vej
  • Opbakning fra et solidt bagland og fleksibilitet i hverdagen
  • Plads til at fokusere på kunder og kundetilfredshed
Jyske Bank
ONLY & SONS

Retail Buyer

Brande

Det går stærkt hos BESTSELLER Retail Europe, og derfor søger vi nu en handlekraftig Retail Buyer, som sammen med vores Buying Responsible skal stå for indkøbet til vores ONLY & SONS-butikker i Europa.

I samarbejde med vores Buying Responsible har du ansvaret for koordinering af indkøbs- og salgsinitiativer og sammensætning af varepakken samt opfølgning på denne til vores butikker.

ONLY & SONS

Retail Coordinator

Brande

Vil du være med til at drive butikker i en af Europas mest fremgangsrige retailkæder? Er du vild med at koordinere på tværs af afdelinger og lande?

Du får en dynamisk hverdag, hvor to dage aldrig er ens. Du kommer til at stå for koordinering af flere administrative, koordinerende og praktiske opgaver forbundet med vores butiksåbninger.

Gem
BESTSELLER

Software Developer/Operational Engineer

Brande

Are you a passionate developer motivated by being a part of a department in constant development? Are you ambitious and driven by seeing your projects through to the very end?

We offer an opportunity to work in a results-driven environment with room for personal development and plenty of challenges, while one of our colleagues is on maternity leave.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Idrætsskolerne Ikast

Kok/køkkenfaglig medarbejder til ISI Sportskøkken

Ikast

ISI søger 2 nye medarbejdere til vores sportskøkken. 1 til fast stilling som kok og derudover et 1-årigt barselsvikariat som kok eller ernæringsassistent.

Vi søger ildsjæle, som brænder for at lave god og sund mad fra bunden til aktive børn og unge. Som er nysgerrige og initiativrige, og trives i et miljø med høj puls.

Vi tilbereder og serverer måltider med holdninger, på en sprød bund af god kvalitet og sund ernæring. Ligesom vores skoler udvikler sig, har vi også en ambition om, at vores køkken udvikler sig. Vi vil derfor gerne lave mere bæredygtigt mad fra bunden, hvorfor vi også vil øge bemandingen i vores sportskøkken.

PRO&CO søger for Tytex A/S
Gem
PRO&CO

Digital Lead Manager

Ikast

Kan du spotte, hvor de gode leads er gemt, og har du det rette kommercielle mindset til at kunne omsætte leadgenerering til salg?

Som et led i en betydelig digitaliseringsstrategi har ledelsen truffet beslutning om at oprette en ny stilling for den rette digitale lead manager og som en del af salgsafdelingen, og i tæt samarbejde med eksternt marketingbureau, får du ansvaret for at optimere kvaliteten i brugen af leadgenerering, og ikke mindst sikre at der følges op på indkomne leads med salg som hovedformålet.

PRO&CO
Temp-Team A/S søger for Waterlogic Danmark ApS
Gem
Temp-Team A/S

Vil du være med til at sikre rent og velsmagende drikkevand?

Ikast

Waterlogic tilbyder dig stor frihed og selvstændighed i din arbejdsdag.

Som servicetekniker er dine daglige gøremål planlagt på forhånd med stor omhyggelighed, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på det, du gør bedst - at levere fremragende service ved at servicere drikkevandskølere samt opretholde en positiv dialog med virksomhedens kunder.

De værdsætter en bred vifte af baggrunde. Så for dem er det vigtigst du er nysgerrig og du besidder en stærk teknisk flair. Uanset din baggrund, ønsker vi at høre fra dig.

Gem
ONLY

Sales Responsible - Danmark

Brande

Er du drevet af at skabe resultater, og motiveres du af ambitiøse målsætninger, der skal sikre den fortsatte succes i ONLY’s fashionable og trendy brand?

I rollen som Sales Responsible kommer du til at spille en helt central rolle, hvor du har ansvaret for de største danske Key Accounts i vores wholesale forretning. Din primære opgave bliver at anskaffe nye kunder samt indsalg til eksisterende kunder i ONLY CARMAKOMA.

Jobindex Kurser

SAP-kurser for ledige

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Projektledelse – e-learningkurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Super Dæk Service

Medarbejdende værkfører søges til Ikast

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning.

Vi søger en person der kan øge omsætningen og udnytte det potentiale der ligger på det mekaniske arbejde i og omkring området ved Ikast. Derfor giver vi dig stor set frie tøjler til at skubbe det mekaniske arbejde til nye højder.

Ikast-Brande Kommune

Sundhedsfaglig medarbejder søges til 6 måneders vikariat til Center for Rusmiddelbehandling

Ikast

Da vores gode kollega holder orlov, søges til Center for Rusmiddelbehandling Ikast-Brande Kommune en social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske på 15-20 timer ugentligt med tiltrædelse den 01.12.2023 eller gerne før.

Arbejdsdagene vil være fordelt på 3-5 dage om ugen kl. 8-12 alt afhængig af det aftalte timeantal.

Vi tilbyder et job med stor kompetence og høj grad af selvstændighed og selvtilrettelæggelse af opgaver.

KMC
Gem
KMC

Sales Support (Barselsvikariat)

Brande

Er du administrativt stærk, løsningsorienteret og har flair for god service? Er du proaktiv, god til at skabe relationer og glad for at have mange opgaver på samme tid?

Se video om KMC som arbejdspladsDu tilbydes et job i en velkonsolideret international virksomhed med stolte traditioner, hvor der lægges vægt på ansvarlighed, ordentlighed og ærlighed i samarbejdet. Du bliver en del af et hold, hvor vi understøtter hinanden og prioriterer et godt sammenhold og kollegaskab.

KMC
Brande Entreprenør Service ApS

Industritekniker søges til job med alsidige opgaver

Brande

Er du en dygtig industritekniker, og ønsker du et arbejde, der er alt andet end rutine? Så har Brande Entreprenør Service dit næste job.

Først og fremmest kan vi tilbyde dig et spændende og afvekslende job i en solid virksomhed i vækst. Du kommer ind i et arbejdsmiljø med gode kolleger, som hjælper og støtter hinanden og arbejder mod de samme mål.

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S

Servicetekniker Jylland

Herning/Skjern/Brande

ASSA ABLOY er Danmarks førende leverandør af industrielle docking- og port-løsninger.

Vi søger en servicetekniker der er bosat omkring Herning, Skjern eller Brande.

Hos os vil du arbejde med service, sikkerhed, reparation og opgraderinger af vores kunders materiel. Vi servicerer alle typer af indgangsløsninger ved alle slags kunder.

Arbejdsdagen er karakteriseret ved selvstændigt arbejde, med stor kundekontakt og en tilrettelagt arbejdsdag med masser af udfordringer, ligesom at der er stor afveksling i arbejdsopgaver, da sjældent to dage er ens.

ASSA ABLOY Entrance Systems Denmark A/S
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV