265 job matcher din søgning 265 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

If SkadeforsikringSenior Casualty Underwriter

If Skadeforsikring, Hvidovre

You could call it an Underwriter. But we’re actually looking for a securer of stability.

Do you want to be a key player in one of the biggest casualty providers in the Nordics?

In this role, you will be responsible for underwriting of casualty policies for companies with a turnover of more than DKK 500M and more than 500 employees. Underwriting is the ability to analyze and select risks, tailor coverage and price Casualty risks.

You are responsible for your portfolio’s profitability and will negotiate with customers and brokers. Participating in product, guidelines and process development - also in Nordic projects - will be part of your role.

If SkadeforsikringWorkforce Management Support

If Skadeforsikring, Hvidovre

Vi kalder det Workforce Management Support. Men i virkeligheden leder vi efter dig, som kan gøre det komplekse enkelt og som drives af gode kundeoplevelser.

Vi leder efter dig, som vil være en del af vores Work Force Management-team i vores private forretningsområde. Vi drømmer om at finde dig, som har gode analytiske færdigheder, som evner at tænke kreativt og som har god fremdrift i sit arbejde.

I rollen som Workforce Supporter vil du blandt andet være med til at, udarbejde prognoser for kundetrafik, vagtplanlægge samt sikre en god styring af trafikken, Du vil optimere tilgængelighed og responstider samtidig med en god fleksibilitet til vores rådgivere.

Specsavers
Senior Communication Manager

Specsavers, Hvidovre

Do you have solid knowledge of bridging the gap between communities, events, influencers, and industry experts?

Specsavers

As our new Senior Communication Manager, you will be responsible for managing our professional community of optometrists in Northern Europe. A big part of this is to ensure that all our communication to the optical industry and potential optometrist employees are kept relevant, on-brand, professional and consistent with our employer brand value proposition.

Your job tasks will be to:

 • Promote our professional agenda through all touchpoints to the optical industry in all our five markets: Denmark, Sweden, Norway, Finland, and the Netherlands
 • Make sure our professional agenda to the industry is represented consistently across our five markets to both external and internal stakeholders
 • Drive initiatives that enable our prof. industry strategy to bridge the gap between communities, events, influencers, and industry experts
Specsavers
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceelektriker til Teknikhus Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Til vores afdeling i Hvidovre søger vi lige nu alsidige elektrikere, der har lyst til at arbejde med spændende og afvekslende serviceopgaver.

Kemp & Lauritzen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du vil have en af vores større kunder som fast arbejdsplads. Her vil du fungere som deres faste serviceelektriker, og vil være med til at løse spændende og krævende opgaver hos kunden på hele Sjælland, primært i Storkøbenhavn.

Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Kemp & Lauritzen A/S
Nordic Medicare Group A/SKonsultationssygeplejerske til Almen Lægeklinik Hvidovre

Nordic Medicare Group A/S

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger konsultationssygeplejersker til Almen Lægeklinik Hvidovre snarest muligt.

Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker og udvider i Hvidovre. Vi søger en ny konsultationssygeplejerske. Søg stillingen som konsultationssygeplejerske ved Almen Lægeklinik Hvidovre, Laurits Olsensvej 1, dør 117, 1. sal, 2650 Hvidovre. Opstart er snarest muligt.

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation men også sårbehandling, vaccinationer m.v.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske kundeservicerådgivere – hjemmearbejde

Webhelp

Er du nyudklækket student eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Webhelp Nordic

Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København.

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Nordisk Polering ApSSERVICELEDER RENGØRING Sjælland/Storkøbenhavn

Nordisk Polering ApS

Vi søger en erfaren og alsidig serviceleder til vores drift af Facility Services, der inkluderer totalløsninger indenfor rengøring, vinduespolering, ejendomsservice, glatførebekæmpelse og øvrige ejendomsrelaterede services.

Jobprofil – arbejdet omfatter følgende:
 • koordinere samt deltage i daglig servicering af vores kunder
 • kvalitetskontrol, for at sikre at vi lever op til vores kunders forventninger
 • tilrettelægge arbejdet, med henblik på rettidighed og optimal udnyttelse af resurser
 • rekruttering og oplæring af nye medarbejdere
 • deltage i tilbudsgivning ved at være sparring til salgsafdelingen
 • løbende optimering af arbejdsprocesser
Hjemmearbejdsplads
Care for SuccessRegional Account Manager (Nordics)

Care for Success recruiting on behalf of Snap-on

Are you an ambitious sales professional with a record of achievements and an entrepreneurial spirit? Are you proven successful in B2B Sales, have an interest in engineering & tooling and are comfortable in an industrial Sales environment?

Reporting to the Director, UK & Europe, the Regional Account Manager (Nordics) will be responsible for growing the turnover, profitability, and market share for the territory (Denmark, Sweden, Finland, Norway, Iceland, and Baltic States).

Working as part of a wider European Sales Team your duties and responsibilities will include.

 • Growing the region’s customer base and turnover
 • Developing existing sales relationships and creating new and rewarding partnerships.
 • Working closely with end-users to demonstrate and sell a comprehensive portfolio of products and brands across industrial markets.
Indrykket: 
danbolig HvidovreEjendomsmægler

danbolig Hvidovre

Vi har rigtig travlt hos danbolig Hvidovre og søger derfor en uddannet ejendomsmægler - eller en person med erfaring indenfor salg og vurdering af ejendomme.

Vi er en kvalitetsbevidst og resultatorienteret forretning – god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge hos os.

Vi leder efter den helt rigtige kollega, der har erfaring og kan vise gode resultater med kommissionering af fast ejendom.

Vi tilbyder blandt andet:

 • En spændende, travl og afvekslende hverdag
 • Faglig og personlig udvikling med spændende arbejdsopgaver
 • En spændende og velfungerende arbejdsplads med masser af godt humør
Meyers
MEYERS CENTRALBAGERI SØGER BAGERSVEND MED STOR KÆRLIGHED TIL HÅNDVÆRKET

Meyers, Avedøre

I vores Centralbageri og Konditori i Avedøre fremstiller vi hver dag hvedebrød, rugbrød, wienerbrød, croissanter, kanelsnurrer, scones, kager og meget, meget mere.

Til vores team af engagerede bagere søger vi nu en faglært bagersvend. Som bagersvend hos Meyers vil du primært komme til at håndtere og bearbejde brødet og dejene. Du vil også komme til at køre deje samt supportere Konditoriet.

Ser du dig selv som en passioneret og dygtig bager, med sans for kvalitet, med god energi og trives du i et tempofyldt miljø, så håber vi at høre fra dig snarest. Vi lægger vægt på, at du er mødestabil, initiativtagende, til tider fleksibel og god til at kommunikere og samarbejde.

Meyers
Avis Budget Denmark A/S
Rental Sales Agent

Avis Budget Denmark A/S, Hvidovre

Er du god til at arbejde selvstændigt og altid have kunden i fokus, selv de dage hvor det går ekstra stærkt? Så er det dig, vi søger!

Vi udlejer ikke blot biler. Vi ændrer den måde, folk bevæger sig på. På tværs af vores verdensberømte mærker – Avis, Budget, Zipcar og Apex – fører vi vejen for den globale mobilitetsindustri med 11.000 lejekontorer i 180 lande.

Der er tale om tre deltidsstillinger på minimum 8 timer pr. uge (evt. mulighed for flere timer i højsæson), fordelt på hverdage og weekender i tidsrummet kl. 6.30-17.30. Jobbet er meget selvstændigt og kræver en person, som er proaktiv og ikke er bange for at tage beslutninger. Som udlejningsassistent har man ansvar for at betjene kunder både pr. telefon, e-mail og personligt.

Avis Budget Denmark A/S
Dansk Stillads Service A/SDigitalt orienteret studentermedhjælper til økonomiafdeling

Dansk Stillads Service A/S, Hvidovre

Til start hurtigst muligt søger vi en studentermedhjælper til vores økonomiafdeling. I Dansk Stillads Service leverer vi stilladser til byggeentrepriser af alle størrelser – fra det almindelige parcelhus til store kirkerenoveringer og virkelig store industrikunder.

Stillingen er ca. 10 timer om ugen i forbindelse med dit studie, dog vil der være mulighed for – og det ses gerne – flere timer i skoleferier.

Virksomheden vokser, og det samme gør opgaverne både i størrelse og i tal. Jobbet vil primært bestå af simple og ensartede opgaver, og erfaring fra tidligere job er ikke et krav, dog kan der forekomme ad hoc-opgaver, hvor du til tider selv vil skulle bestemme den rette tilgang. Du vil blive lært grundigt op.

Hjemmearbejdsplads
Loomis PayTech-interested, Danish-speaking, 2nd-line support within payment solutions to Loomis Pay!

Loomis Pay, Taastrup, Stockholm or home-based

We are now looking for reinforcement to the team, a Danish-speaking, 2nd line support, who will be a key player in support towards Danish customers and over time will work with efforts to improve the support.

As 2nd-line support, you assist 1st line colleagues by answering questions and taking charge over more technically advanced and time-consuming errands. You work with in-depth issues such as troubleshooting connected to networks, interfaces, firewall settings, POS settings, contract questions, escalation to 3rd line and more. You will also have firsthand contact with customers by phone, e-mail and chat.

You will join a social, welcoming team in a new company with entrepreneurial atmosphere. A train towards exciting opportunities that you don’t want to miss!

NCC Danmark
NCC Industry søger Skibsassistenter

NCC Danmark, Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn

Vores skibe indvinder råstoffer fra havene omkring Danmark, Råstoffer som landes på vores faste søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt til eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Til vores ral- og sandsugere søger vi erfarne og selvstændige Skibsassistenter med sønæringsbevis som befaren skibsassistent.

Skibsassistenterne får medansvar for at forestå den daglige drift, samt service og vedligehold af maskineri og produktionsudstyr i samarbejde med skibets øvrige besætning.

NCC Danmark
Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSScandinavia Research Analyst

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for research analysts with expertise in Scandinavia.

The Analyst job involves:

 • Conducting investigative research on companies and individuals in databases, public registries, news media, and the internet
 • Gathering and analysing large volumes of data
 • Looking out for issues of potential concern, such as lawsuits, allegations of corruption, or a poor business reputation

We offer a chance to be part of a young, diverse, and dynamic international firm in a niche industry and to work on interesting and varied projects across many countries and sectors.

Hjemmearbejdsplads
Frank Partners Scandinavia ApSCase Manager (Associate Director)

Frank Partners Scandinavia ApS

Boutique risk consultancy Frank Partners (FP) is currently hiring for due diligence and ESG Case Managers in the position of Associate Director with expertise in Scandinavia and Germany/DACH.

The Associate Director job involves:

 • Independently managing integrity due diligence and ESG research assignments involving scoping, budgeting, research allocation, reviewing and editing reports, and communicating with clients
 • Managing teams of analysts and external consultants (subcontractors et al.)
 • Conducting and/or overseeing in-depth and complex investigations in your areas and jurisdictions of expertise

We offer a challenging role with high responsibility in a growing company and an interesting and varied project work across many countries and sectors.

Moment Kundeservicemedarbejder

Moment søger for Lakrids By Bülow i Hvidovre

Kvalitet og produktet er i højsædet hos Lakrids By Bülow – måske er du selv en fan af den lækre lakrids? Vi har nu en spændende mulighed i deres kundeservice i Hvidovre. Læs her.

Som kundeservicemedarbejder hos Lakrids By Bülow er din fornemmeste opgave at supportere slutforbrugerne pr. telefon og mail. Du kommer til at supportere på et verdenskendt og lækkert produktsortiment, og henvendelser kan dreje sig om mange forskellige ting. Du kan derfor godt forberede dig på at lære produktsortimentet rigtig godt at kende – og det er vel ikke helt skidt?

Du kan altså se frem til at sidde med forskellige opgaver, heriblandt:

 • Support pr. telefon og mail til slutforbrugere i hele Norden.
 • Opfølgning på ordrer.
 • Diverse andet kundeservicerelateret.
Moment Sales Supporter

Moment søger for Lakrids By Bülow i Hvidovre

Du kender måske de lækre lakridser fra Lakrids By Bülow? Nu får du en enestående mulighed for at blive en del af teamet bag den globale succes. Læs mere her.

Som Sales Supporter bliver du en del af et lille team, der har til opgave at supportere og vejlede organisationens sælgere og butikker i forhold til køb og leverance af Lakrids By Bülow´s produkter.

Du bliver altså en mester i at finde rundt i produktsortimentet og finde den bedste løsning til forhandlerne ude i Norden. Henvendelserne pr. telefon og mail vil primært være fra Danmark, Sverige og Norge – det er derfor en stor fordel, hvis du kan kommunikere på de nordiske sprog.

Så helt opsummeret vil din dag være fyldt af arbejdsopgaver som:

 • Kommunikation med kollegaerne fra salg, som er indenfor Wholesale, Retail og B2B.
 • Rådgivning og vejledning i produktsortimentet.
 • Opfølgning på eksisterende og nye ordrer.
Santander Consumer Bank
Consumer Insights specialist

Santander Consumer Bank, Hvidovre, Helsinki, Solna and Bærum

Do you enjoy having a solid focus on insight drivers and a clear understanding on customer behavior in all four markets in our region?

We are a new Nordic organization and you will work with insights and colleagues in Denmark, Sweden, Norway and Finland. Previously , all four countries have been communication after their national understanding of the HQ brand platform, tone of voice etc. We are now on a journey to align our expression and appearance, and here we are highly dependent on consumer insights so we can base our decisions on facts and customer needs.

The tasks will include, but not be limited to the following:

 • Communicate/involve all departments initiatives proactively
 • Responsible for following up vendors
 • Work closely with stakeholders to collect and share insights
Santander Consumer Bank
Glascom A/SChauffør med krankort

Glascom A/S, Hvidovre

Glascom A/S søger til vores afdeling i Hvidovre en chauffør til lastbil med kran. Vi søger en frisk og selvstændig chauffør med stort kørekort, krankort og EU førerbevis.

Glascom A/S blev etableret i 2005 af erfarne glasfolk der i dag har skabt en moderne og serviceminded grossistvirksomhed. Vi leverer glas til alle professionelle, der arbejder med glas og oplever en stigende vækst i markedet.

Faglige kvalifikationer:

 • Du har stort kørekort C
 • Du har krankort – op til 25 tons
 • Du har EU førerbevis
 • Du har truckcertifikat