188 job matcher din søgning 188 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 188 resultater.
Cabcon A/SSupply Chain Coordinator

Cabcon A/S, Hvidovre

Til vores hovedkontor i Hvidovre søger vi fuldtid en serviceminded og stærk holdspiller som med fokus på bl.a. struktur og samarbejde vil bidrage til at løse et bredt spektrum af opgaver og samtidigt sikre den fortsatte udvikling af vores Supply Chain.

Arbejds- og ansvarsområder:

 • Daglig kontakt med kunder og leverandører
 • Ordrebehandling
 • Opfølgning på ordrer og leverancer
Specsavers
Store Environment Coordinator

Specsavers, Hvidovre

Do you thrive when working and coordinating international projects? And do you have a passion for store decor?

Specsavers

The Specsavers/Louis Nielsen brand, alongside our vision to make better eye- and hearing care accessible to all, is our greatest asset. And since it’s within our optical stores that customers engage and place their trust in our brand, we always strive for a consistent execution of great looking stores – no matter where and when our customers come to visit us.

As our new Store Environment Coordinator, you will support all aspects of the store environment across our five Northern European markets, including the development, management, and implementation of visual merchandising to ensure consistent execution and great looking stores.

Specsavers
RigspolitietEngagerede It-supportere (24-7)

Rigspolitiet, Hvidovre

Vi søger dig, der brænder for at løse brugernes it-udfordringer og samtidig opretholde et højt serviceniveau 24-7. Du gør en forskel for samtlige af politiets ansatte og bidrager til at løse vigtige samfundsmæssige opgaver.

Din primære opgave er at sikre, at brugerne får effektiv hjælp og oplever et højt serviceniveau, når du med dine kompetencer er med til at løse deres it-problemer. Du supporterer brugerne med alt lige fra PC-problemer, netværksudfordringer, IP-/mobiltelefoner og alt andet, som hører til inden for it-verdenen. Derudover består dit arbejde i at løse problemstillinger af mere kompleks teknisk karakter, og samtidig sørge for, at alle nødvendige oplysninger bliver registreret i vores sagsstyringssystem (HPSM). Du udfører brugeradministration, hvor du typisk løser opgaver vedrørende brugeroprettelse, her sikrer du gennem systematisk og professionel sagsbehandling det høje serviceniveau.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
Ørsted
Reparatør

Ørsted, Hvidovre

Forestil dig en fremtid, hvor du bliver en del af et dynamisk serviceteam, som vedligeholder Danmarks tre største kraftværker.

Ørsted

I denne rolle vil du, sammen med dine kolleger, være ansvarlig for planlægning og udførelse af daglige produktionsnære vedligeholdelsesopgaver på Avedøreværket. Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job, hvor du har gode muligheder for at præge din egen hverdag.

I jobbet vil du:

 • sikre en optimal planlægning og gennemførelse af vedligeholdelsesopgaver på produktionsanlæg med fokus på arbejdsmiljø, økonomi, kvalitet og tid
 • udføre vedligeholdelse på pumper, ventiler og ventildrev
 • udføre vedligeholdelse og fejlsøgning på hydrauliksystemer
Ørsted
Hvidovre KommuneTeamkoordinator til svømmehallen i Avedøre Idrætscenter

Hvidovre Kommune

Avedøre Idrætscenter søger en teamkoordinator til svømmehallen og friluftsbadet med erfaring indenfor drift af svømmehal.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a. teamkoordinator for livredderne, ansvar for rengøringen, håndtering af vagtplan, indkøb, kontakt til klubber, tæt samarbejde med de øvrige afdelinger, livredderfunktion og varetagelse og afholdelse af saunagus og let vandgymnastik for morgensvømmerne.

Avedøre Idrætscenter består af en svømmehal, boldhal, motionsrum, gymnastiksal og to kampsportscentre. Derudover er der en række fritidsfaciliteter tilknyttet idrætscentret, der bl.a. består af friluftsbad, to selvstændige badmintonhaller og nogle udendørsarealer. Endelig varetager idrætscentret den tekniske service på Enghøjhuset i Avedøre, der huser en række kommunale institutioner.

Hvidovre KommuneLivredder

Hvidovre Kommune

Vi søger en teknisk servicemedarbejder/livredder til dameafdelingen i Avedøre Idrætscenter og Hvidovre Friluftsbad. En del af dit arbejde vil bestå af forberedelse og afholdelse af vandaerobic og saunagus.

Hvis du kan:

 • arbejde i et varmt miljø med mange mennesker
 • bevare overblikket - også i stressede situationer
 • lide at tage fat

Så kan vi tilbyde dig:

 • et selvstændigt og ansvarsfuldt job
 • gode kolleger i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone
 • et aktivt miljø med afvekslende opgaver
GA Rustfri A/S
Rustfrie kleinsmede til snarlig tiltrædelse

GA Rustfri A/S, Hvidovre

GA Rustfri A/S er en dynamisk og travl virksomhed under konstant udvikling, med base i fremstilling og montage af certificerede/kvalificerede procesanlæg samt delkomponenter hertil. GA Rustfri henvender sig overvejende til den farmaceutiske industri samt til levnedsmiddelbranchen.

Arbejdsopgaverne:

 • Montagearbejde – Rørarbejder (hovedsagligt i og omkring Storkøbenhavn).
 • Værkstedsarbejde – Rør-, plade- og almene smedeopgaver i rustfri
 • Opbygning af procesanlæg og dele hertil
GA Rustfri A/S
FURUNO DANMARK ASAfdelingsleder/teknisk chef

FURUNO DANMARK AS, Hvidovre

Vi søger en engageret målrettet afdelingsleder/teknisk chef til vor serviceafdeling med gennemslagskraft og ledelsesmæssigt overblik til at lede og udvikle afdelingen.

Som afdelingsleder/teknisk chef er dine primære ansvarsområder ledelse af den daglige drift samt levering og optimering af tekniske serviceløsninger på globalt plan gennem egne kompetente, faglærte medarbejdere samt underleverandører. Du formår derfor at sætte struktur på både opgaver og processerne for medarbejderne.

Du får ansvaret for den tekniske leverance til vore kunder og skal dermed sikre at både økonomien og kundetilfredsheden bliver optimeret. Til styring af opgaverne skal du bruge vor nyudviklet Service Management System. Du vil i din dagligdag aktivt bruge IT-systemer som et nøgleredskab for at opnå dine mål - herunder økonomiopfølgning som er en naturlig og vigtig del af dit ansvar.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt. Benytter du en Android-telefon, benytter du Linux. Og IT-folk, der kan håndtere Linux på et professionelt niveau, er der bud efter.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Netværk er en af de poster, som fylder mest i de fleste virksomheders IT-budget. Selv virksomheder som outsourcer driften af deres IT-netværk har behov for folk med stærke kompetencer inden for området, for at sikre at sikkerhed og stabilitet hele tiden tilgodeses.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent indenfor evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned - men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Development (start 10. aug. online)

Jobindex Kurser

Drømmer du om at udvikle SQL-databaser og blive Microsoft Certified Solutions Associate?

På kurset vil du modtage undervisning i, hvordan du implementerer databaseobjekter, samt konfiguration, styring og fejlfinding af disse. Du vil også lære om triggere, XML-data og forskellige former for queries, bl.a. subqueries og data queries og en hel del mere.

Dette e-learningskursus er opbygget af dybdegående onlinekurser, hvormed du kan få praktisk erfaring og samtidig opbygge dine kompetencer som SQL-databaseudvikler. Som en del af kurset er der adgang til e-bøger og MeasureUp, som er et eksamenssimuleringsværktøj, der gør det muligt for dig at teste, om du er klar til at gå op til certificering.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering. CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark.

Selve kurset består af 10 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit - og du har adgang til dem i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Cisco Certified Network Associate (CCNA) (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

CCNA, Cisco Certified Network Associate, er målrettet dig, der vil øge dine grundlæggende kompetencer inden for netværk. Kurset sætter dig i stand til at bestride jobs som netværkstekniker og -administrator samt en bred vifte af specialist- og konsulentjobs.

Besidder du en CCNA-certificering, skal du være i stand til at installere, konfigurere, anvende og fejlfinde på mediumstørrelse routed og switched netværk. Herunder også at implementere og verificere forbindelser til fjerntliggende installationer i et WAN (Wide Area Network), såvel som at have et godt arbejdskendskab til protokoller som IP, EIGRP, Serial Line Interface Protocol, Frame Relay, RIPv, VLANs, Ethernet og Access Control Lists (ACLs).

Jobindex Kurser
Chr. Hansen A/SJanitor

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Har du et stort servicegen, hænderne skruet godt på og lyst til at arbejde selvstændigt som udførende med diverse driftsopgaver?

Opgaverne som vicevært er primært bygget op om praktiske opgaver – det er en praktisk udførende person vi søger. Du vil i høj grad kunne tilrettelægge din egen arbejdsdag og arbejde med frihed under ansvar.

Du vil blive meget bredt eksponeret i organisationen, så stillingen ligger bedst til en person der trives med kontakt til mange forskellige kollegaer.

Primære opgaver

 • Mindre håndværksmæssige opgaver, forbedringsarbejde og småreparationer
 • Varierende ad hoc-arbejdsopgaver.
 • Flytning af arbejdsstationer inkl. IT-udstyr.
Chr. Hansen A/S
Jobindex Kurser
ASP.NET web application med HTML5 og CSS3 (start 10. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med ASP.NET-programmering og udvikling af webapplikationer, så du kan opnå certificeringen MCSD App Builder.

Du lærer hvordan du anvender JavaScript med CSS3 og HTML5, samt hvordan du bruger ASP.NET MVC-skabeloner til oprettelse og udvikling af nye webapplikationer. Dertil bliver du bl.a. undervist i ASP.NET Web API, WebSockets og design af brugeroplevelsen med henblik på adaptive brugergrænseflader.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med ASP.NET og programmering af webapplikationer.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 10. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Det anbefales, at du har erfaring i brug af pc, internet og webapplikationer i almindelighed. Herudover skal du have en interesse for at lære om programmering og lyst til at arbejde med ASP.NET MVC 5. Det er ligeledes en forudsætning, at du har forudgående erfaring med programmering/udvikling, samt Visual Studio.

Jobindex Kurser