183 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

183 jobannoncer

Gem
Rea Erhvervsbiler A/S

Person-, vare- og lastvognsmekanikere/-lærlinge søges til REA Erhvervsbiler

Glostrup, Hvidovre eller Slagelse

Trives du med en hverdag, hvor din vigtigste opgave er, at få kunderne på farten hurtigst muligt, samtidig med at bilen spiller 100% ved aflevering? Så er det dig, vi står og mangler i vores team.

Vi er hos REA Erhvervsbiler på jagt efter person-, vare- eller lastvognsmekanikere/-lærlinge til vores afdelinger i Slagelse, Glostrup og Hvidovre. Vi sælger og servicere IVECO og Fiat Professional, men har også brugte biler igennem værkstedet.

Vi tilbyder et job hos en af Danmarks førende forhandlere af IVECO og Fiat Professional. Her vil du få mulighed for at arbejde med alle facetter af reparation og vedligeholdelse.

Gem
Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Hvidovre

Hvidovre

Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver. Du behøver ikke have tidligere erfaring fra branchen, vores onboarding program skal nok lære dig det hele.

Hos os er udviklingsmulighederne mange. Du kan f.eks. deltage på kvartalsvise webinar, kompetencedage, salgskurser eller tage del i vores interne talentprogrammer. Vi elsker nemlig at udvikle os – og vi elsker at give dig mulighed for at blive dygtigere til det, du brænder for.

Gem
Im. Stiholt A/S

Udekørende servicemontør

Hvidovre

Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som udekørende servicemontør? Så er Stiholt Hydraulik stedet for dig!

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en til tider travl hverdag, hvor du vil indgå i et team med gode kollegaer. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, som hjælper hinanden i dagligdagen på tværs af vores forskellige arbejdsområder og kompetencer.

Gem
FURUNO DANMARK AS

Salgsassistent

Hvidovre

Du kommer til at assistere og bistå den daglige tilbuds- og ordrehåndtering inden for store projekter og mindre dag-til-dag-henvendelser fra vores nationale og internationale netværk af forhandlere og danske rederier.

Vi tilbyder en meget afvekslende hverdag med udfordringer, og du får gode kolleger i en humørfyldt og arbejdsom afdeling.

FURUNO DANMARK AS
Gem
Vikingbus

Turist- og børnehavebuschauffører til vores afdeling i Hvidovre

Hvidovre

Som turistbuschauffør møder man en mængde forskellige mennesker i løbet af sin arbejdsdag, lige fra krydstogtgæster på sightseeing til virksomheder på personaleudflugt. En vigtig del af vores kørsel i Hvidovre, er også kørsel med de mange skønne børnehavebørn, som vi på daglig basis kører fra indre by og ud i skovbørnehaverne, og tilbage igen.

Hos VIKINGBUS er vi stolte af mottoet ’Vi kører med mennesker’. Det er vigtigt at vores kunder får en særlig oplevelse, hver gang de kører med VIKINGBUS. Vi skal være med til at give børnehavebørnene den bedste start og afslutning på deres dag.

Vikingbus
Gem
Salling Group

Engageret projektleder til Teknisk Afdeling i Salling Group

Hvidovre

Som projektleder i Salling Group vil du blive en del af en virksomhed med en passioneret kultur og et godt sammenhold.

Som projektleder i Teknisk Afdeling Sektion Øst, vil du få indflydelse på Salling Groups projekter fra start til slut. Ligeledes opgaver i drift med hovedsageligt kritiske installationer.

Gem
Ørsted

Operations Engineer, Avedøreværket

Hvidovre

I denne rolle vil du arbejde som maskinmester og blive en del af et team med et afvekslende og fagligt inspirerende miljø.

I vil i teamet være ansvarlige for drift og overvågning af produktionsanlægget og tilhørende hjælpeanlæg for Avedøreværket, H.C. Ørstedværket og Svanemølleværket. I vil også blive ansvarlige for at drive og deltage i udviklingen af nye spændende teknologier som Carbon Capture, der er ved at blive opført og udviklet på Avedøreværket.

Ørsted
Gem
Per Aarsleff A/S

Studentermedhjælper til Aarsleff Koncern-HR

Hvidovre

Drømmer du om at komme tæt på en HR-afdelings opgaver og dagligdag?

Vi er et team på 8 i HR-afdelingen fordelt på vores kontorer i København og i Viby J, som søger en kollega til at supportere os i de daglige opgaver og projekter.

Vi arbejder med hele HR-paletten, herunder med særligt fokus på rekruttering, effektivitet, trivsel og samarbejde samt leder- og medarbejderudvikling.

Som studentermedhjælper indgår du i opgaveløsningen, og dermed får du berøring med mange af emnerne.

Per Aarsleff A/S
Gem
MAN Truck & Bus Danmark A/S

Mekanikere

Greve, Avedøre, Hillerød, Tilst, Kolding, Padborg og Esbjerg

MAN Truck & Bus er en stor international virksomhed, så vi tilbyder dig:

  • Gode og stabile arbejdsforhold
  • Et velrenommeret værksted med det allernyeste lir og udstyr
  • Mekaniske opgaver med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team

Se videoen med Casper og Steffen, der fortæller om jobbet, når du klikker ind på annoncen.

Ansøgningsskemaet tager 2 sekunder at udfylde, så vi glæder os til at høre fra dig.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
Per Aarsleff A/S

Laboratorieingeniør til innovativt team i Hvidovre

Er du ingeniør med geoteknik eller anlægsarbejde som speciale, og har du lyst til at arbejde med udviklingen af vores avancerede forsøg samt deltage i udviklingen af nye ydelser og prøvningsmetoder?

Vi tilbyder:

  • et job, hvor du er i tæt dialog med udførende projektledere, interne og eksterne rådgivere, bygherrer og leverandører
  • en innovativ afdeling med interessante og varierende arbejdsopgaver
  • en uformel organisation med frihed under ansvar
Per Aarsleff A/S
Gem
Avedøre Boligselskab

Erfaren leder søges til stillingen som ejendomsleder for Avedøre Stationsby Syd

Hvidovre

Kan du arbejde systematisk samt organisere og styre projekter? Er du analytisk anlagt og vant til at begå dig i en politisk ledet organisation? Så er du måske den nye ejendomsleder, vi søger!

Du får ansvar for betjening af afdelingen i alle opgaver vedrørende driften, herunder forvaltning af de nødvendige midler og ressourcer. Ligeledes får du ansvar for bygningernes vedligeholdelse og planlægningen af denne.

Du er med til at skabe nye procedurer og arbejdsgange i en hverdag med mange forandringer, så der hele tiden garanteres optimal og effektiv drift af boligafdelingen og udvikling af den tætte beboerkontakt og gode beboerservice.

Profil Search søger for ProMinent Danmark
Gem
Profil Search

Teknisk Sælger - Kemihåndtering og Vandbehandling - Danmark

Hvidovre

Vi har travlt og har behov for en ekstra teknisk sælger, så har du erfaring med teknisk løsningssalg, drives du af at være ude ved kunderne og trives du med at have frihed til at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig.

Til at styrke væksten søger vi en teknisk sælger, der i tæt samarbejde med salgschefen for Danmark kan udvide markedsandelen indenfor vores produkter og løsninger til sikker kemihåndtering og vandbehandling. Vi lægger ikke skjul på, at vi søger en "hunterprofil" til at identificere og udvikle nye forretningsmuligheder primært inden for vandbehandling, power og energy og pharma/food segmenterne.

Gem
Avedøre Boligselskab

Kontorassistent, Store Hus

Hvidovre

Kan du lide at tale med mange forskellige mennesker? Har du et udpræget servicegen og trives du med administrative opgaver? Så er jobbet som kontorassistent hos os lige noget for dig!

Stillingen som kontorassistent er en udadvendt stilling med stor kontakt til beboere, kolleger, håndværkere og leverandører.

Opgaverne strækker sig fra beboerekspeditioner – både personlige og telefoniske – til styring af arbejdsopgaver for servicemedarbejderne på baggrund af beboerhenvendelserne, og tæt kontakt til håndværkere og leverandører i forbindelse med forskellige arbejder. Du medvirker også til styring af udlejning af beboerlokaler, uddeling af informationer til beboerne, klagesager og andet.

DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

Studiemedarbejder til DBI Sikring & Resiliens

Hvidovre

Er du passioneret omkring informationssøgning og dataanalyse? Er du analytisk stærk og kritisk tænkende?

Som studiemedarbejder i Sikring & Resiliens kan du opnå viden om samt få relevant erhvervsfaring med indsamling, analyse og formidling af data. Dine primære arbejdsopgaver vil være relateret til vores baggrundsundersøgelser samt forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Vi tilbyder en sjov og udviklende arbejdsplads, hvor der er fleksibilitet i tilrettelæggelse af arbejdstid og gode personalemæssige forhold.

PeopleLink søger for NCC Danmark
Gem
PeopleLink

Områdechef NCC Råstoffer Øst

Hvidovre

Vil du have ansvaret for fortsat at udvikle forretningen i Østdanmark for Nordens førende virksomhed inden for råmaterialer og bæredygtighed? Vil du være en del af den danske ledelse og drive dit eget lederteam mod fælles mål?

Så har du muligheden som områdechef for NCC Råstoffer Øst.

Du skal bidrage til en øget indtjening og en langsigtet bæredygtig forretning i dit eget område såvel som på landsplan.

Gem
XL-BYG

Trælastsælger til XL-BYG Knud Larsen Professionel, Hvidovre

Motiveres du af salg og kundekontakt og er go’ til det?

Du vil få din arbejdsplads i hjertet af vores salgskontor og være klar til at modtage vores kunder i forretningen og på telefonen. Du skal kunne lave skarpe tilbud og brænde for at lave en god handel både for kunden og for XL-BYG Knud Larsen.

Du vil opleve et spændende og afvekslende job, med stor fleksibilitet og mulighed for at planlægge og sætte præg på din arbejdsdag. Du har fri hver weekend.

XL-BYG
Gem
Per Aarsleff A/S

Medarbejder med stort kørekort til 4-dages arbejdsuge

Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du samtidig teknisk interesseret, så har du muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø.

I jobbet får du:

  • en organisation, hvor omgangstonen er uformel
  • høj grad af frihed under ansvar
  • kolleger med høj faglighed og fokus på samarbejde.

Som vores kommende kollega bliver du en del af et fast team. Du får en spændende hverdag med forskelligartede udfordringer og opgaver.

Per Aarsleff A/S
Gem
Johannesen Kran & Maskintransport ApS

Er du vores nye maskinbakser/kranbilschauffør?

Hvidovre

Og vil du have et job, hvor der altid er nye sjove udfordringer?

Lige nu søger vi en ny kollega til vores afdeling i Hvidovre.

Du får en varieret hverdag, hvor du udfører kranopgaver og flytter store maskiner samt løser opgaver inden for baksning.

Johannesen Kran & Maskintransport ApS
Gem
Johannesen Kran & Maskintransport ApS

Kranfører til spierings- og mobilkran

Hvidovre

Vil du have gode kolleger og en arbejdsplads, der bakker dig op?

Så slut dig til vores team i Hvidovre. Vi har nemlig et ledigt førersæde lige nu.

Vi har det sjovt sammen. Og så er vi rigtig gode til at hjælpe hinanden:

Hvis du fx er alene ude på en opgave, der driller, er kollegerne kun et opkald væk.

- Lenny, chauffør
Johannesen Kran & Maskintransport ApS
Gem
Schenker A/S

Processes & Systems Specialist, Air Freight

Hvidovre eller Fredericia

In this role you will be driving development and implementation of tools that support our Air Operating Model and work with qualifying and prioritizing IT demands across the Nordics. You will also take an active part in training and business support throughout the Cluster.

This is a job in our Nordic organization, and the job location is flexible within our Nordic Air Freight offices in Denmark, Finland, Norway or Sweden

Schenker A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV