312 job matcher din søgning 312 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Avedøre Dækservice A/S Dækmontør søges

Avedøre Dækservice A/S, Hvidovre

Vil du arbejde 4 dage og have 3 dage fri? Er du god til at samarbejde, og har du erfaring med dækservice? Så tilbyder vi et fast job med god løn og fordelagtige vilkår.

Avedøre Dækservice er et dækfirma med 10 ansatte. Vi udvider i øjeblikket og søger derfor 1-2 nye medarbejdere med hænderne skruet rigtig på. Erfaring med dækarbejde er ikke et krav men er en fordel. Der vil blive sørget for grundig oplæring.

Som vores nye kollega indgår du i samarbejdet på værkstedet og får derfor forskellige opgaver, alt efter hvem der er på arbejde og hvad, der kommer ind.

Scandic Hotel A/S
Morgentjener, Scandic Hvidovre

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye morgentjener på Scandic Hvidovre.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Aftentjener, Scandic Hvidovre

Scandic Hotel A/S

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye aftentjener på Scandic Hvidovre.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du sætter en ære i at kende menukortet, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten. Du nyder at præsentere vores gæster for nye smagsoplevelser og ved, hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut HR Partner

DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, Hvidovre

Brænder du for HR-udvikling, herunder kompetenceudvikling, leder- og medarbejderudvikling, E-learning, HR-udviklingsprojekter etc.? Har du din grundlæggende HR-værktøjskasse i orden? Vil du arbejde i en passioneret, vidtrækkende videns virksomhed, som har til formål at sikre liv og værdier? Så er det måske dig vi netop nu leder efter.

Som HR Partner i DBI får du mulighed for at arbejde med en lang række forskelligartede opgaver.

Vi forestiller os, at du primært kommer til at arbejde med HR-udvikling, men også med almen HR-drift og du vil, foruden samarbejdet i HR-teamet, have et tværfagligt samarbejde med bl.a. økonomi, administration og IT.

Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Hvidovre

Louis Nielsen A/S

Ønsker du en karriere inden for salg og service, men kunne du også godt tænke dig at gøre en forskel? Så bliv en del af danskernes fortrukne optikerkæde!

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning.

Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn, idet du kommer til at gennemføre sundhedstjek, der kan opspore en række sygdomme længe før, de kan mærkes. Du kommer på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil.

Louis Nielsen A/S
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent til Louis Nielsen Hvidovre

Louis Nielsen A/S

Brænder du for at yde en service udover det sædvanlige? Og har du lyst til at gøre en forskel for vores kunders livskvalitet? Så er du måske den nye spiller på vores vinderhold.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

Som salgsassistent i Louis Nielsen giver du en personlig og serviceminded rådgivning indenfor produktvalg og mode. Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn ved at kontrollere om deres øjne er sunde og raske.

Som salgsassistent i Louis Nielsen er det dig, der tager vores kunder gennem kunderejsen. Du er den, der byder kunderne velkommen i butikken. Du gennemfører sundhedstjek af vores kunders øjne. Du vil med dit produktkendskab og samt interesse for mode og personlig fremtoning rådgive vores kunder i at vælge den helt rigtige løsning til netop dem – uanset om det er briller eller kontaktlinser, der er behov for.

Louis Nielsen A/S
Hilti Danmark A/S
Recruiting Specialist

Hilti Danmark A/S, Hvidovre

Kan du finde nålen i høstakken? Er du menneskekender udover det sædvanlige, og formår du at tiltrække de allerbedste kandidater på markedet? Kan du finde ind i kernen og kulturen hos kandidaterne og dermed skabe det rette match? Så er du måske Hiltis nye Recruiting Specialist!

Hilti Danmark A/S

Som Recruiting Specialist i Hilti Danmark bliver du den øverst ansvarlige for rekruttering af nye medarbejdere. Du vil drive og koordinere hele rekrutteringsprocessen i tæt samarbejde med lederne i organisationen, og vil bidrage til, at vi også i fremtiden kan tiltrække de rette kompetencer.

Du bliver ledernes direkte sparringspartner, når du skal coache dem ift. teamsammensætning og fremtidig pipeline af kandidater og er også den, der uddanner lederne indenfor rekruttering. Du bliver samtidig ansvarlig for Employer Branding, som drives i tæt samarbejde med marketing.

Balco Altaner A/S Altanmontør

Balco Altaner A/S, Hvidovre

Vi elsker altaner og det gør vores kunder også ! Drømmer du om et arbejde hvor slutresultatet er synligt og til stor glæde for kunderne?

Hos Balco Altaner producere vi selv branchens flotteste altaner og du kan nu få muligheden for med stolthed, at blive en del af vores dygtige montageteam!

Du får naturligvis oplæring og introduktion til opgaver. Det de mange forskellige og spændende er et absolut krav, at du har håndværksmæssig erfaring. Faglært eller ufaglært, uanset hvad så er det en fordel hvis du har erfaring fra tømrer eller murerbranchen.

Vi tilbyder også et sundt, sjovt og engageret arbejdsmiljø, med god sikkerhed i ansættelsen, spændende udviklingsmuligheder og komplet tøjpakke.

Kemp & Lauritzen A/S
VVS-tekniker til afdeling i Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Vil du bruge din faglighed ude ved vores kunder? Og har du lyst til at blive en del af en landsdækkende organisation, der er spækket med nye udfordringer og udviklingsmuligheder?

Kemp & Lauritzen

Som VVS-tekniker hos Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

 • Du kører ude til både store og små virksomheder i Storkøbenhavn.
 • Du kommer til at bruge hele din faglighed, for vi løser mange forskellige typer af opgaver.
 • Du tager selv ejerskab på dine opgaver, og derfor får du også en stor grad af frihed i hverdagen.
Kemp & Lauritzen A/S
Kvickly Varehuschef, Kvickly Hvidovre

Kvickly

I Kvickly har vi gjort det ekstra nemt at shoppe kvalitet. I vores butikker kan man nemlig finde meget mere end mad og gode råvarer. Vi tilbyder alt fra isenkram og tøj til cykler og legetøj. Og så kan vores kunder roligt handle ind med god samvittighed, for vi er trendsættere for den grønne omstilling, og vores varer kommer udelukkende fra ansvarlige producenter.

I dit varehus er der mange specialiserede afdelinger, og det bliver dit ansvar, at kunderne altid er i fokus og er glade, ligeledes at medarbejdere trives. Du har det overordnede ansvar for butikkens strategi, budget og resultaterne, men for at lykkes har du et team af ledere fra de forskellige afdelinger, og det er særligt igennem dem, at du når ud til varehusets medarbejdere.

Oterra
Process Operator

Oterra, Hvidovre

The factory in Avedøre, Denmark, produces natural colors for almost all food industries in the world. Our products are of high quality and we prioritize a good working environment. We have high demands for our employees as well as our equipment to secure an optimal usage of our modern factory. Therefore, it is essential that we work together to meet our joint goals.

As a Process Operator at Oterra, your main tasks will be:

 • Production of natural colors, incl. blending, tapping of bulk, warehouse tasks etc.
 • Contributing to a healthy and safe working environment
 • Ensuring production hygiene by following GMP requirements
Oterra
Oterra
Procesoperatører

Oterra, Hvidovre

Farvefabrikken i Avedøre fremstiller naturlige farver til næsten alle fødevareindustrier i hele verden. Vores produkter er af høj kvalitet og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø. En optimal udnyttelse af vores moderne fabrik stiller store krav til både medarbejdere og udstyr, og vi samarbejder derfor om at indfri fælles mål.

Som procesoperatør hos os vil dine primære arbejdsopgaver bestå af:

 • Produktion af naturlige farver, herunder blanding, tapning af bulk, lageropgaver m.m.
 • Bidrage til et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • Sikre produktionshygiejne ved at følge gældende GMP-krav
Oterra
INVISIO A/S SIOP Manager (Sales, Inventory, and Operations Planning)

INVISIO A/S, Hvidovre

Would you like to be a part of a fast-growing company, with highly skilled employees that works with very advanced communication and hearing protection systems? Systems that enable professionals in noisy and mission critical environments to communicate and work effectively, while protecting their hearing? Then you may be our new highly skilled SIOP Manager.

We are looking for a motivated and competent SIOP Manager to take responsibility for forecasting-, availability-, and delivery planning. You will also be responsible for creating and tracking KPI’s, Inventory optimization and generate necessary reports to underline the data.

In this position, you will be collecting forecast- and sales- data from sales groups around the world and consolidate these data into our forecasting system.

Chr. Olesen Synthesis A/S QA-specialist til API-produktion

Chr. Olesen Synthesis A/S, Hvidovre

Trives du på en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser, og hvor det gode samarbejde vægtes højt? Så har vi en stilling, hvor du kommer til at arbejde med alle typer af QA-opgaver.

I QA-afdelingen arbejder vi med at sikre, at produkter og processer lever op til gældende GMP-regler. Vi varetager klassiske QA-opgaver og fordeler dem efter erfaring og kompetencer. Vi arbejder også med forskellige projekter i relation til udstyr og produkter – således har vi et tæt samarbejde med produktionen, udviklingsafdelingen og QC.

 • Du har en naturvidenskabelig baggrund indenfor farmaci, kemi, biokemi, biologi eller lignende
 • Du har GMP-erfaring fra en lignende stilling indenfor QA eller produktion
 • Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du har kendskab til API-produktion
 • Du taler og skriver både dansk og engelsk flydende
Forsvarsministeriet
Er du vores nye Information Security Manager ved Forsvarsministeriets Koncern IT?

Forsvarsministeriet, Hvidovre

Har du erfaring med cyber- og informationssikkerhed og drift eller udvikling af it-infrastruktur? Og vil du have en vigtig rolle i at drive udviklingen og implementeringen af udvalgte fokusområder indenfor ISO 27001, så der opnås et effektivt, sammenhængende og solidt ISMS og foranstaltninger i Forsvaret? Så skal du ikke lede længere, for så er det dig, vi leder efter!

Du bliver en del af en spændende rejse, hvor du med din viden og kompetencer inden for cyber- og informationssikkerhed får et stort ansvar og stor mulighed for indflydelse. Det betyder, at du bruger både din teoretiske og praktiske erfaring til at styrke cyber- og informationssikkerheden og drive udviklingen og implementering på udvalgte fokusområder indenfor ISO 27001, herunder særligt ISO27002 området og tilsvarende rammerværk.

Forsvarsministeriet
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært handelsassistent eller salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

Drømmer du om en uddannelse som Handelsassistent bliver du udlært inden for professionelt salg og med speciale i træ, byggematerialer eller værktøj. Drømmer du om en karriere med salg til vores mange dygtige private gør-set-selv kunder kan vi tilbyde dig at tage en uddannelse som Salgsassistent.

Vi kan garantere, at du får udfordringer og ansvar i det tempo, du er klar til det. Som trainee i XL-BYG kommer du til at indgå i et stærkt socialt miljø.

XL-BYG
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til CTS-opgaver i Storkøbenhavn

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Vil du være med til at drive udviklingen af CTS-projekter og -service? I denne nyoprettede rolle tager du vores nye CTS-forretning til det næste niveau.

Kemp & Lauritzen

Vil leder enten efter dig med solid erfaring af CTS-projekter – eller dig med et friskt uddannelsesbevis, gode ideer og ild i øjnene.

Hos CTS-afdelingen i Storkøbenhavn er der fart på og et stort potentiale for vækst. Derfor leder vi efter dig som vores nye projektleder, der kan gå forrest og lede udviklingsrejsen.

Lige nu har afdelingen 7 dygtige folk, som du får ledelsen af. Og udover din normale rolle som projektleder vil du udvikle afdelingen i tæt samarbejde med øvrige projektledere og afdelingslederen. Med tiden opbygger du dit eget team af CTS-teknikere og får en selvkørende forretning.

Kemp & Lauritzen A/S
Rigspolitiet IT-projektleder til politiets byggeprojekter

Rigspolitiet, Hvidovre eller Aarhus

Vil du være med til at lede it-projekter, som skaber rammerne for politiets arbejde? Vil du være med til at gøre det lettere for politiet at udføre deres arbejde? Er du den nye it-projektleder, der skal sikre at politiet har de rette it-faciliteter, når det handler om netværk, arbejdsstationer og krydsfelter?

Som it-projektleder på politiets byggeprojekter, kommer du til at stå i spidsen for it-leverancer til politilokationer, som enten renoveres eller nybygges. Du skal være med til at sikre de rette it-installationer til de ansatte på lokationerne, herunder blandt andet efterforskere og betjente i beredskabet.

Chr. Hansen A/S Produktionsspecialist med kvalitets- og improvement mindset

Chr. Hansen A/S, Hvidovre

Vi har re-organiseret Operations og søger nu en produktionsspecialist til vores supportteam.

Trives du i et arbejdsmiljø med højt til loftet og stor grad af medbestemmelse? Så tag et nærmere kig på denne stilling.

Dine arbejdsopgaver vil komme til at spænde bredt. Du vil bl.a. være ansvarlig for produktkvaliteten, receptændringer samt implementering af nye produkter i produktionen.

Chr. Hansen A/S