299 job matcher din søgning 299 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lægerne Gasvej 5
Sekretær til lægepraksis

Lægerne Gasvej 5, Horsens

Til lægepraksis med 6 læger søges en lægesekretær 30 timer ugentligt.

Du vil indgå i et team med 3 sekretærer og deltage i alle sekretærfunktioner som bl.a. modtagelse af patienter, telefonbetjening, skriveopgaver og assistance ved undersøgelser og mindre operationer.
Det er vigtigt, du holder af at have kontakt til patienterne, og vi lægger vægt på at have et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden i en ofte travl hverdag.

Stillingen er ledig pr. 1.maj, men vi er fleksible med tiltrædelsesdato.

Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker – Midtjylland

Jobindex A/S søger for Ubro Systempac A/S

Da vores dygtige tekniker har søgt nye udfordringer, søger vi lige nu en erstatning til at varetage hans opgaver. Du vil komme til at servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.

Du får en selvstændig og alsidig hverdag, hvor du bliver ansvarlig for reparation, servicering og vedligeholdelse af primært pakkemaskiner leveret af Ubro SystemPac, samt installation af nye anlæg. Du vil blive en del af en virksomhed med et solidt økonomisk grundlag.

 • Der er mange indgange til stillingen. Du har en el-teknisk baggrund eller mekanisk baggrund med el-erfaring
 • Solid erfaring med fejlfinding på industriel maskinautomatik
 • Vi foretrækker, at du har bopæl i Midtjylland. Ideelt bor du inden for området fra Horsens og op til Århus og ind i landet mod Vest. Har du den rette profil, hører vi også gerne fra dig, selvom du bor lidt uden for
Jobindex A/S
Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens
Studiesekretær, barselsvikariat

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens, Horsens

Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens søger en studiesekretær til en tidsbegrænset stilling (barselsvikariat) til skolens elevadministration for perioden 1.6.21-30.4.22. Den primære arbejdsplads vil være på skolens afdeling i Horsens, men der vil kunne forekomme arbejdsopgaver på alle skolens afdelinger.

Som studiesekretær vil du komme til at løse en bred vifte af opgaver primært inden for elevadministration, men du skal være klar til at tage del i løsningen af en række øvrige administrative opgaver efter behov. Du vil få en spændende og til tider travl hverdag i et uhøjtideligt miljø som en del af et team af dygtige og engagerede kolleger, lige som du vil få en meget bred kontaktflade på skolen i forhold til kolleger i administrationen, uddannelsesvejledere, undervisere og ledelsen samt skolens elever og eksterne samarbejdspartnere, herunder praktiksteder.

Social- og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens
REMA 1000Lagermedarbejder & gårdtrækker

REMA 1000, Horsens

Fra vores lager i Horsens plukkes, pakkes og distribueres varer til hele Danmark. Vi er en dynamisk og engageret arbejdsplads med et højt arbejdstempo i en positiv og serviceminded holdånd. Vores nye returterminal blev indviet i midten af december 2020, hvor vi samtidig samlede al returemballage fra Vejle og Horsens på ét sted.

I jobbet som gårdtrækker sikrer du al intern transport af trailere mellem de forskellige lagerlokationer i Horsens. Opgaverne er mangeartede og kræver overblik. Dit primære ansvar er at køre trailere til og fra vores porte på en effektiv og ansvarlig måde.

I jobbet som lagermedarbejder hjælper du dine kollegaer med aflæsning af emballage fra de hjemkommende trailere. Dit ansvar bliver at tømme og tælle emballagen samt sortering heraf. På vores terminal håndteres paller og EPS-kasser, blomsterbure, pap, plastic og bio-affald.

DSV
Speditør søges til DSV Key Account Divisionen i Horsens

DSV

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – hvor vores ambition er også at være en af Danmarks allerbedste arbejdspladser?

DSV Key Account Divisionen Horsens betjener og opererer en lang række danske og internationale kunder i samarbejde med vore trafikker i ind- & udland. Vi oplever en markant stigning i efterspørgslen, hvorfor vi søger en dedikeret og kundeorienteret medarbejder.

Derfor får du også et stort, selvstændigt ansvar for din egen hverdag, som byder på spændende udfordringer i et team med gode udviklingsmuligheder, og hvor nytænkning altid er velkommen. Hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling.

DSV
SkattestyrelsenGraduates til momsturnusforløb i Skattestyrelsen i Vestdanmark

Skattestyrelsen

Har du interesse for revision, moms og lønsumsafgift? Drømmer du om at blive blandt de bedste momseksperter? Så tilbyder vi dig en unik mulighed for 1½ års skræddersyet graduateforløb med fastansættelse fra start. Turnusforløbet vil gøre dig i stand til at arbejde med revision, momskontrol og vejledning af alle typer af virksomheder og selskaber.

Skattestyrelsen tilbyder igen i år et graduateforløb, hvor vi yder en ekstra indsats for at uddanne flere engagerede og dygtige momsmedarbejdere, som på sigt kan blive vores kommende eksperter. Det unikke ved graduateforløbet er, at vi via et praktikforløb sikrer, at du kommer til at arbejde med moms og lønsumsafgift i en række konkrete og forskellige kontrolprojekter, hvor der vil være kontrol af både små og mellemstore erhvervsvirksomheder og selskaber samt mulighed for at deltage i revisioner af de største selskaber i Danmark.

Skattestyrelsen
HAY ApSFreight Forwarder

HAY ApS, Horsens

We are looking for an independent and service-minded freight forwarder to be part of our logistics department.

As our new colleague, you will be part of our logistics department, consisting of two teams of 10 dedicated colleagues, divided in transports and logistics/warehouse. You will have a central role in ensuring our customers the best solutions. Your area of responsibility is broad, meaning that you will be in charge of all steps in the transport process. This job will give you a fantastic opportunity to see the world from the other side of the desk.

Your daily responsibilities and tasks will be the following:

 • Communicating with freight forwarders, suppliers and partners
 • Coordinating major transports and projects
 • Completing various shipping documents
Mehr ApSContent Marketeers

Mehr ApS, Gedved

Er du SoMe-nørd – eller vil du gerne være det? Synes du, det er en fest at lave godt indhold?

Er du en farverig palette af gode (og til tider mindre gode) idéer? Hvis ja, så er dette opslag HELT sikkert noget for dig. Vi driver en online malerbutik (flugger-horsens.dk), hvor vi søger DIG til at gøre vores indhold endnu bedre, så det understøtter SoMe, nyhedsbrev og SEO.

Du kommer til at være ryggraden i vores virksomhedsidentitet. Du skal lave content, der skal drive alle vores sociale touchpoints. Du skal styre vores Facebook-annoncering og e-mailmarketingkampagner. Du kommer til at få en koordinerende funktion med masser af muligheder og ansvar.

itelligence a/s
SAP Integrationskonsulenter

itelligence a/s, Horsens

Vi søger konsulenter, som har lyst til at arbejde med integration – primært integration inden for SAP men også inden for andre områder. Som integrationskonsulent indgår du i et team med Danmarks bedste og mest erfarne integrationskonsulenter, og du vil komme til at arbejde med opgaver inden for CPI, API management og SAP PI/PO.

Du får:

 • Mulighed for at være med på nogle af de mest spændende SAP-implementeringer i Danmark og Norden – med SAP som den digitale transformationsplatform
 • Et stærkt netværk og kolleger med stor faglighed
 • En dagligdag, hvor du kommer i kontakt med Danmarks førende virksomheder
 • Kolleger i en uformel organisation præget af stort engagement. Vi husker på, at vi skal have det sjovt, mens vi er på arbejde
itelligence a/s
itelligence a/s
SAP Supply Chain Management og Procurement konsulenter

itelligence a/s, København, Horsens, Odense eller Aalborg

Vi søger 2-4 konsulenter, som har lyst til at arbejde med digital transformation indenfor planlægning, indkøb og produktion med fokus på S/4HANA, Ariba og IBP.

Som SCM eller Procurement konsulent indgår du i et team med Danmarks bedste og mest erfarne SAP-konsulenter, og du vil komme til at arbejde med opgaver inden for forretnings- og procesanalyse, løsningsdesign, implementering og presales aktiviteter.

Du får:

 • Mulighed for at være med på nogle af de mest spændende SAP-implementeringer i Danmark og Norden – med SAP som den digitale transformationsplatform
 • Et stærkt netværk og kolleger med stor faglighed
 • En dagligdag, hvor du kommer i kontakt med Danmarks førende virksomheder
itelligence a/s
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Danrevi Leif Mikkelsen & Partnere A/SRevisorelev

Danrevi Leif Mikkelsen & Partnere A/S, Horsens

Brænder du for tal og økonomi? Har du ambitioner om en karriere i revisionsbranchen? Så grib chancen nu!

Arbejdsområder

 • Bogføring af bilagsmateriale.
 • Udarbejdelse af skatteregnskaber og årsrapporter.
 • Administrative opgaver.

Vi tilbyder blandt andet et spændende og udfordrende job i et godt arbejdsklima samt grundig oplæring og gode udviklingsmuligheder.

DAT-Schaub A/STarmrenserlærlinge, Horsens

DAT-Schaub A/S

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi søger til vores fabrik Horsens!

Uddannelsen tager to år og tre måneder og indeholder i alt 20 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen inkl. grundforløb. I forbindelse med uddannelsen, får du undervisning i blandt andet:

 • Førstehjælp og brandbekæmpelse
 • Værktøjs- og maskinlære
 • Hygiejne og egenkontrol
SengeSpecialisten
Deltidssælger til butikken i Horsens

SengeSpecialisten

SengeSpecialisten har været igennem en spændende udvikling de senere år, og er i dag en af de førende aktører på markedet for senge i high-end segmentet.

SengeSpecialisten har i dag 31 butikker i Danmark og et stærkt koncept, der er bygget op omkring et stærkt serviceniveau, udvidet behovsafdækning og deraf tilbundsgående rådgivning, hvilket tilsikrer kunderne de bedste forudsætninger for at vælge den rette sengeløsning.

SengeSpecialisten søger en deltidssælger til deres butik i Horsens, der sammen med det øvrige personale i butikken, kan videreføre og udvikle den succes der allerede er i kædens andre butikker i dag.

Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

Nine United A/SBrand- & marketing manager

Nine United A/S, Horsens

Har du en kommerciel tankegang og er du klar til at sætte skub i markedsføringen af vores brands? Kan du fastlægge og eksekvere strategien samt sikre, at vi hele tiden er top of mind hos vores salgsorganisation, kunder samt slutforbrugere? I så fald er det måske dig vi søger.

Din vigtigste opgave bliver at øge kendskabsgraden til vores brands, så vi understøtter vores salgsorganisation bedst muligt. Du skal bære vores marketingaktiviteter fra HQ og ud til vores salgsorganisationer – Når disse er implementeret og skaber værdi, er du lykkes.

Du vil blive en del af et team med yderligere 2 personer. I skal i fællesskab producere og eksekvere på alle opgaver der relaterer sig til en marketingafdeling, ex. SoMe, photo shoots, produktlanceringer, præsentationer, digital marketing, udarbejdelse af kataloger og andet printet materiale m.v.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Milton Huse A/SReceptionist og kontorassistent i ét

Milton Huse A/S, Horsens

Kan du lide at være den, der byder velkommen med et smil på en helt almindelig regnvejrstirsdag? Er du den, der sørger for at en række rutineopgaver kører som smurt i olie, uanset hvor travlt vi har? Og drømmer du om at arbejde i et hus med højt til loftet og rare kollegaer? Så har vi måske lige jobbet for dig.

Milton Huse er et dansk familieejet og landsdækkende byggefirma fra 2013. Vi vækster og er p.t. ca. 180 kollegaer fordelt på 14 lokationer i Danmark.

Jobbet hos Milton Huse i Horsens omfatter opgaver, som:

 • Telefonpasning
 • Modtagelse af gæster
 • Posthåndtering, herunder elektronisk post fra infomail, samt e-Boks
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Meny
Delikatesseassistent

Meny, Horsens

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Som delikatesseassistent kommer du til at prøve lidt af hvert. Du har primært fokus på produktionen af friske måltidsløsninger i køkkenet, og samtidig tager du proaktivt del i udviklingen af nye retter, så delikatessen altid matcher de behov, vores kunder har.

Derfor er dine opgaver bl.a.:

 • deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • sikre at vores stærke koncepter, egenkontrol og faste rutiner overholdes
 • være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger

MENY skal ikke bare være et godt sted at handle. Det skal også være en arbejdsplads, hvor tiden går hurtigt, fordi du har haft det sjovt og er blevet udfordret.

Meny