400 job matcher din søgning 400 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at sikre fødevaresikkerheden på de danske slagterier? Bliv uddannet som tilsynstekniker i Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen søger nu 16-18 elever til uddannelse som tilsynstekniker til Kødkontrollen med start den 1. september 2022.

Kødkontrollen udfører daglig kontrol af alle slagtedyr på de danske slagterier. Du vil derfor være med til at sikre både den høje fødevaresikkerhed og at slagtedyrene behandles ordentligt. Som tilsynstekniker vil du sammen dine kolleger kontrollere slagtekroppene på slagtebåndet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen slagteriets medarbejdere.

Danmark har en stor eksport af kød, og tempoet er derfor ofte højt. Fødevarestyrelsen har stort fokus på arbejdsmiljøet og den gode arbejdsplads, og du vil få en masse gode og engagerede kolleger.

Nasure A/S Udvikler med fokus på drift og sikkerhed

Nasure A/S, Horsens

Vil du være med til at drifte og udvikle spændende løsninger? Sætter du en ære i at sikre stabil drift og at udvikle og vedligeholde sikkerheds-setup samt dokumentation? Så har vi jobbet til dig!

Vi har kombineret denne stilling, så den både rummer udvikling i Microsoft-miljøet og samtidig har fokus på videreudvikling af vores IT-drift. Vi er en mindre virksomhed, hvor du er med til at følge løsningerne fra idé til implementering – og vi glæder os til at få dig med på holdet!

Du får rig mulighed for at forme drift og udvikling i samarbejde med dine kollegaer i et spændende miljø, som er præget af både korte og længerevarende projekter.

I Nasure tager alle initiativ og byder ind med idéer og forslag. Der er en kort beslutningsproces og ikke langt fra tanke til handling – innovation er kendetegnet for vores DNA. Dit engagement og din faglige interesse skal være med til at præge vores udvikling.

Gefionsgården Klubassistent/pædagog til Gefionsgården-Klubben

Gefionsgården, Horsens

Har du hjerterum for unges trivsel og forskelligheder, og kan du skabe stjernestund i form af udviklende sjove oplevelser, så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en pædagog til Gefionsgården-Klubben i Horsens.

Kan du se dig selv i at være:

 • rummelig og skabe gode relationer til unge, hvor du er den lyttende?
 • iblandt unge mennesker med vidt forskellige baggrunde og forudsætninger?
 • frisk på at forme og videreudvikle vores klubtilbud, og måske har du erfaring inden for området?

Vi er en selvejende institution under KFUM’s Sociale Arbejde. Vi har driftsoverenskomst med Horsens Kommune på 80 pladser for unge i alderen 10-18 år. Klubben ligger placeret i Gefionsgården, og vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og store udfoldelsesmuligheder.

Gem
Norlys
Bliv butikselev hos Norlys

Norlys, Horsens

Har du flair for at sælge, er udadvendt og god til at samarbejde? Drømmer du om en karriere inden for salg og service, og har du et naturligt talent for face-to-face kundeservice? Brænder du for at se resultater, og har du samtidig gåpåmod og lysten til at lære? Så er du måske vores nye butikselev i Horsens.

Som elev i Norlys bliver du en fast del af et energifyldt salgsteam i Horsens, hvor du vil få 3 kolleger – i en virksomhed med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og en spændende branche i rivende udvikling.

Din uddannelse foregår i vores Stofa-butik i Horsens, hvor du vil stifte bekendtskab med en bred palet af opgaver inden for salgsdisciplinen. Når du er færdigudlært, står du tilbage med en knivskarp og helt unik profil.

Norlys
Lantmännen Unibake Danmark A/S
Kontorassistent til logistik

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Horsens

Leder du efter et studiejob, fleksjob eller et job, som kan sikre gode erfaringer og penge på kontoen i dit sabbatår? Kan du lide at fordybe dig i selvstændige opgaver, og vil du lære mere om processerne i en logistikafdeling? Så bliv vores nye kontorassistent til en tidsbegrænset stilling på 20-25 timer om ugen.

Som vores nye kollega er det din fornemmeste opgave at have hånd i hanke med vores data og sørge for, at det er opdateret og korrekt. Vi sørger for en god oplæring, og du vil have kvalificeret sparring ved hånden, som gør dig i stand til at:

 • Håndtere transportbookinger
 • Sikre opfølgning på leveringstidspunkter hos vores leverandører
 • Koordinere med andre afdelinger og informere om justeringer i leveringer
Lantmännen Unibake Danmark A/S
SuperBrugsen Delikatessemedarbejder, SuperBrugsen, Brædstrup

SuperBrugsen

SuperBrugsen Brædstrup er en moderne og dynamisk selvstændig brugsforening med høje standarder. Vi har et salgsareal på 1.150 m2 og er 45 medarbejdere. Brædstrup har et stærkt forretningsliv. Byen har adskillige specialforretninger samt 3 discountbutikker. Vi er byens eneste supermarked. Vores slagter- & delikatesseafdeling er inde i en positiv udvikling.

Brædstrup er beliggende med kort kørselsafstand til Trekantsområdet, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Aarhus.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Muligheden for et sabbatår eller et deltidsjob til den erfarne delikatesse eller køkkenmedarbejder
European House Of Beds – Denmark A/S
Økonomiassistent

European House Of Beds – Denmark A/S, Horsens

Kan du se dig selv i en selvstændig stilling med gode udviklingsmuligheder og i en virksomhed i vækst? Er du sulten efter at prøve noget nyt?

Stillingen indeholder en bred vifte af klassiske bogholderiopgaver, herunder:

 • Bogføring af debitor/kreditor og finans
 • Diverse afstemninger
 • Opfølgning på debitorer

Du brænder for digitalisering og automatisering af det klassiske bogholderi, da du får en hovedrolle i den rejse, økonomifunktionen står overfor. Vi forventer, du som person er selvkørende, detaljeorienteret og struktureret.

itelligence a/s
Bliv en del af verdens bedste SAP BW og HANA team

itelligence a/s, Horsens

Som SAP Business Warehouse konsulent indgår du i et team blandt Danmarks bedste og mest erfarne BW-konsulenter. Vores konsulenter har i gennemsnit mere end otte års erfaring med implementering af BI. Afhængig af dine kvalifikationer og ønsker vil du komme til at arbejde med opgaver inden for analyse, design og modellering, implementering og presales.

Dine opgaver vil variere meget. Vi har hele SAP-implementeringer, hvor du er med i projektet fra start til slut som en integreret del af et SAP-team. Andre gange, har vi mere specifikke og korte opgaver ude hos vores kunder.

Du får:

 • Mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi såsom SAP HANA, SAP S/4HANA (Embedded Analytics), BW/4HANA, CDS-views, SAP Analytics Cloud, SAP Data Warehouse Cloud
 • Plads i et af de største og stærkeste SAP BW teams i DK
 • Et stærkt netværk og kolleger med stor faglighed
itelligence a/s
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Applus Danmark A/S Søges til Horsens Nord - Bilsagkyndig KAT 3

Applus Danmark A/S

Vi søger lige nu en bilsagkyndig kategori 3 kollega til vores afdeling i Horsens Nord. Afdelingen syner både tunge- og lette køretøjer. Din nye kollega er uddannet bilsagkyndig kategori 4 og kan derfor også syne små køretøjer.

I jobbet vil du bruge arbejdsdagen, sammen med dine kollegaer, på vores kunder, syn af køretøjer og meget mere. Du planlægger selv din arbejdsdag og vi har synshallen, som er indrettet med alt nødvendigt udstyr, som du bliver ansvarlig for.

Dit daglige arbejde består blandt andet i:

 • Syn af biler
 • Off-leasing af kundebiler
 • Diverse tests, herunder brugtbils- & kloningsattest
Applus Danmark A/S Søges til Horsens Vest - Bilsagkyndig KAT 3

Applus Danmark A/S

Vi søger lige nu en bilsagkyndig kategori 3 kollega til vores afdeling i Horsens Vest. Afdelingen syner både tunge- og lette køretøjer. Din nye kollega er uddannet bilsagkyndig kategori 4 og kan derfor også syne små køretøjer.

Om du er gut- eller gut-inde er ikke vigtigt, det vigtigste er at du er uddannet bilsagkyndig kategori 3.

Du vil indgå i team Horsens der oser at godt humør og stærke kompetencer – et team hjælper dig i hverdagen, hvor sammenhold og gode kollegaer, gør det til en glæde at gå på arbejde,

Sammen med din kollega vil du blive ansvarlig for vores personvognsbane, koordinering af kunder og drive in syn af små køretøjer og rigtig meget andet.

NTT DATA Business Solutions A/S
Salary accountant til Business support

NTT DATA Business Solutions A/S, Horsens

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Har du lyst til at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling? Vil du være med til at sikre vores lønbogholderi og håndtering af vores HR-Masterdata? Brænder du for et job med et selvstændigt ansvarsområde men samtidig med berøring til et stort internt netværk? Så er det dig vi søger.

Til vores finansafdeling søger vi en endnu en lønbogholder eller økonomi-assistent, der vil være med til at håndtere vores lønbogholderi og håndtering af HR-Masterdata. Du vil i første omgang få ansvaret for håndteringen af løn til vores ca. 350 danske medarbejdere, men på sigt også de norske og svenske medarbejdere. Samtidig vil du være ansvarlig for og go-to person i forbindelse med håndtering og opdatering af vores HR-Masterdata.

NTT DATA Business Solutions A/S
Trendhim ApS
Lagermedarbejder til dags- eller aftenhold (fuldtid/deltid)

Trendhim ApS, Horsens

Har du brug for at tjene penge i dit sabbatår, eller drømmer du om at blive warehouse warrior i Trendhim – enten på dagshold eller aftenhold? Så læs videre, uanset om du er en early bird eller en night owl!

Dine opgaver omfatter blandt andet:

  Pluk og pak af ordrer. Sørge for, at ALLE kunder modtager de rigtige varer og en flot pakke.
 • Sortering af pakker. Sørge for, at pakkerne sendes til de rigtige lande.
 • Håndtering af returvarer. Kvalitetskontrol og registrering af returvarer.

Vi søger dig, som har lyst at blive en del af et energisk lagerteam med fokus på et godt socialt sammenhold. Erfaring med lagerarbejde er ikke et krav!

Trendhim ApS
Sydøstjyllands Politi Jurastuderende

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Sydøstjyllands Politi søger 2 jurastuderende til stillinger som juridiske assistenter i Visitations- og Afgørelsescentret med tiltrædelse snarest.

Du vil primært komme til at beskæftige dig med:

 • Behandling af mindre straffesager, færdselssager og andre særlovssager, der kan afgøres udenretligt.
 • Udfærdigelse af bødeforlæg og påtaleopgivelser inden for forskellige sagskategorier.
 • Behandling af sager vedr. lov om euforiserende stoffer.
Scandic Hotel A/S
Tjener, fuldtid, Scandic Bygholm Park

Scandic Hotel A/S, Horsens

Har du ro i maven, når du har det fulde overblik over dine gæster, og hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad? Så tror vi på, at du er vores nye tjener på Scandic Bygholm Park.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Opgaver:

 • Personlig og professionel servering i restaurant, bar og ved mødelokalerne
 • Vejledning til gæster i valg af menu og vine inkl. opsalg
 • Præsentation af menuer og vin
Scandic Hotel A/S
Schur Technology a/s Servicetekniker trainee

Schur Technology a/s, Horsens

Er den tekniske forståelse på plads? Er der maskinel knowhow? Har du opdaget dit fejlfindingsgen? Kan du svare ja til disse, er du måske vores kommende servicetekniker trainee?

Hos Schur Technology a/s arbejder vi med skræddersyede maskinløsninger til karton- og fleksibel emballage. Derudover arbejder vi med mærkning af og software til emballage.

Jobbet er et to-årigt trainee forløb med henblik på at blive servicetekniker på vores pakkemaskiner og mærkningsudstyr. I løbet af de to år vil der på daglig basis være et løbende skifte mellem oplæring på værkstedet, deltagelse i opbygning af maskiner samt test og indkøring af disse.

Lægerne på Toppen I/S Psykiatrisk sygeplejerske i almen praksis

Lægerne på Toppen I/S, Horsens

Vi kan tilbyde en spændende stilling som psykiatrisk sygeplejerske i en relativt nyetableret lægeklinik centralt i Horsens. Vi søger en stabil og selvstændig sygeplejerske 26-34 timer pr uge.

Dine arbejdsfunktioner:

 • Selvstændige patientsamtaler.
 • Udredning, diagnostik og evt. medicinsk behandling i tæt samråd med læge.
 • Attest-arbejde i samråd med læge.
 • På sigt medvirkende til introduktion af uddannelseslæger.

Konsultationerne i praksis er kortere end dem, du er vant til i hospitalsregi, men til gengæld vil det være muligt at se dem hyppigere. Vi vil have fokus på struktureret oplæring, så du bliver tryg ved dit arbejde og kan “sparre” med en læge, når der er behov.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Persondatasupport ApS
Datasikkerhedsrådgiver & Product Owner

Persondatasupport ApS, Horsens

Brænder du for at formidle vigtigheden af databeskyttelse? Er du god til at analysere og komme med løsningsforslag? Passer du godt ind i et agilt udviklingsmiljø? Vil du være en del af et team med høj grad af åben dialog og sparring? Hvis ja, så er det nu du skal slå til.

PersondataSupport ApS i Horsens søger en stærk formidler, der kan være med til at sikre virksomhedens forretningsmæssige udvikling bl.a. ved at bygge bro mellem kunder, konsulenter og IT.

Dine primære opgaver

 • Kortlægning af kundernes IT-landskab
 • Udarbejdelse af sikkerhedsvurderinger
 • Rapportering og præsentation til kunderne
Horsens Kommune
Museumsinspektør – Barselsvikar

Horsens Kommune

Horsens Kunstmuseum søger en medarbejder med en kandidat i kunsthistorie eller lignende kvalifikationer, med særlig erfaring inden for kommunikation, til at varetage en lang række museumsinspektør-opgaver.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for følgende områder

 • Presse og formidlingsansvarlig i forhold til museets aktuelle arrangementer, udstillinger og aktiviteter.
 • Programlægning og koordinering af museets løbende aktiviteter.
 • Vedligehold af museets hjemmeside og nyhedsbreve.
 • Varetagelse af museets sociale mediestrategi, med daglig tilstedeværelse på de sociale medier Facebook og Instagram, samt i mindre grad på Youtube.
 • Deltage i afviklingen af museets udstillingsvirksomhed, og herunder at hjælpe til med både de faglige og praktiske opgaver, som hører under dette.
 • Deltage i den såvel skriftlige, som mundtlige formidling af museets kerneområder.