223 job matcher din søgning 223 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 223 resultater.
Brødrene A & O Johansen A/S
Sælger med kompetencer indenfor VVS søges til AOs håndværkerbutik i Horsens

Brødrene A & O Johansen A/S

Ser du kundebetjening som et naturligt springbræt til en spændende og udfordrende salgskarriere, er det måske dig, vi står og mangler!

Brødrene A & O Johansen AO søger en stærk salgsmedarbejder med spidskompetencer inden for VVS til vores håndværkerbutik i Horsens. Vi sætter en ære i at være den foretrukne samarbejdspartner for professionelle i entreprenør-og byggebranchen, og er leveringsdygtige i personlig og faglig rådgivning, så kunderne får en positiv oplevelse og den bedste service ved at handle hos AO.

AO tilbyder et selvstændigt job i et spændende, konkurrencepræget og udviklingsorienteret miljø med mulighed for at arbejde med moderne digitale salgsteknikker. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn tilpasset dine kvalifikationer, pensionsordning, gode udviklings- og uddannelsesmuligheder samt sundhedsordning m.m.

Brødrene A & O Johansen A/S
Trendhim ApS
E-Commerce Platform Owner

Trendhim ApS, Horsens

Do you want your projects to impact more than 100,000 users every day across 28 countries? Do you want to own Trendhim’s journey of becoming the most inspirational browsing experience for men’s accessories?

Your team will be responsible for user testing, data-driven split testing, analysing data from our CDP, and building hypotheses. You’ll be a part of every project that needs to be implemented on our E-commerce platform (front-end).

You’ll be given the responsibility of a small, talented team. You’ll also have the task of hiring team members and expanding the team with relevant competencies. You’ll be part of an important teamwork – CTO, CX Responsible, CMO and Brand Manager – facilitating the overall customer journey at Trendhim.

Trendhim ApS
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
TelenorSalgskonsulenter til Telenor Bilka Horsens & Vejle (fuldtid & deltid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Horsens!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

velas
Digitaliseringsmedarbejder

velas, Viborg, Søften eller Horsens

Til at bringe os videre i vores udvikling og vækst, søger vi en medarbejder med flair og interesse for optimering, implementering og digitalisering i økonomiske processer.

Vi forestiller os, at du har praktisk erfaring fra en stilling som IT-ingeniør, ERP-konsulent, revisor med speciale i digitale processer eller tilsvarende med indsigt i økonomi og ERP-systemer.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af

 • Idèoplæg til effektivisering, forbedringsforslag mv.
 • Beslutningsoplæg til ledelsen, så vi har et relevant grundlag at træffe beslutninger ud fra. Dette kan være oplæg ved eget tiltag eller ledelsesbestilte opgaver.
velas
Controller/Bogholder

velas, Hinnerup eller Horsens

Er du serviceminded, ansvars- og kvalitetsbevidst?

Dine arbejdsopgaver vil bestå af såvel bogføring af din egen kundeportefølje, som kvalitetssikring af bogføring, månedsrapporter/budgetopfølgninger og årsafslutninger, samt standardisering af pro-cesser og arbejdspapirer. Du bliver en del af et team af dygtige og motiverede medarbejdere, som du vil indgå i et tæt arbejdsfællesskab med.

Leder du efter nye udfordringer, og har du lyst til at udvikle dig selv fagligt og personligt, så har vi jobbet.

Vi tilbyder:

 • Controlling opgaver
 • Opgaver inden for bogføring
 • Diverse afstemning
Air Liquide Danmark A/S
Logistics Developer

Air Liquide Danmark A/S, Horsens

Are you an analytical and driven person? Are you excited about logistics optimization?

As Logistics Developer you work closely with central and local Stock and Transport Coordinators in order to plan and coordinate transport and develop long term strategic planning. In addition, you will be the speaking partner with transport companies in order to track costs, handle contracts and invoices, create reports, complete analysis and follow-up on KPIs.

You will work specifically with the supply chain in Denmark and Norway, but will also get the opportunity to be involved and take responsibility for projects and logistics in Sweden and Finland if needed.

Air Liquide Danmark A/S
Colas Danmark A/S
Driftsleder

Colas Danmark A/S, Horsens

 • Vil du være med til at drive et nyt, moderne emulsionsanlæg?
 • Har du en teknisk uddannelse og en praktisk tilgang til dit arbejde?

Emulsionsafdelingen består af dig og en produktionsmedarbejder. Derudover arbejder du tæt sammen med vores asfaltafdeling. I vinterperioden, hvor emulsionsproduktionen er reduceret, arbejder du en del af arbejdstiden på asfaltanlægget.

Som driftsleder får du det fulde ansvar for produktion af emulsion. Og du står for alt lige fra bestilling af råvarer, til planlægning, produktion og transport.

Colas Danmark A/S
Schur Pack Denmark a/sKlæbeoperatør til nathold

Schur Pack Denmark a/s, Horsens

Har du en teknisk baggrund, og er du klar på at indgå i vores nathold? Så søger vi en ny operatør til vores klæbeafdeling ved Schur Pack Denmark a/s i Horsens.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Opstilling og drift af maskiner
 • Sikre et højt output og en god kvalitet
 • Bidrage til løbende forbedringer

Stillingen er på 37 om ugen og efter endt oplæring på dag- og aftenhold, vil man overgå til nathold

DSV
Erfaren Contract Manager – egen kundeportefølje og selvstændigt ansvar

DSV, Horsens

Vi vækster gevaldigt disse dage og søger nu en Contract Manager, hvor du får en central position i en international virksomhed med konstant fokus på vækst og udvikling. Her bliver du en del af et erfarent team, hvor du får ansvar for din egen paneuropæiske kundeportefølje. Det bliver lærerigt, spændende samt stor mulighed for at påvirke processer og gøre en forskel.

DSV Road A/S’ Internationale Key Account-afdeling ligger i Horsens. Herfra betjener vi en lang række store internationale men også danske kunder efter One Stop Shopping-princippet. Det sker naturligvis i tæt samarbejde med vores trafikker og øvrige divisioner (Air & Sea og Solutions) i ind- og udland.

Der er mulighed for at arbejde ud fra kontoret i Horsens, men mange af dine opgaver sender dig også i marken, hvor du bl.a. møder kunderne på deres hjemmebane. Derfor må der forventes en del rejsedage, hovedsageligt i Europa og Danmark.

DSV
HAY ApSMaster Data Controller

HAY ApS, Horsens

We are currently looking for a talented Master Data Controller to join our Master Data and Business Intelligence Department.

As a Master Data Controller your main responsibility is to ensure the validity of the product information in our ERP system. You will get to work with a dedicated team of specialists to improve the data quality of our highly customizable product portfolio.

Your daily tasks include:

 • Create or update existing products with new master data and close discontinued products.
 • Validate and upload purchase and sales prices in different currencies.
 • Create price sheets for external customers.
Nissens
Finance Trainee

Nissens, Horsens

Har du lyst til at arbejde i en global virksomhed med masser af muligheder og spændende udfordringer, så kunne et job i Nissens måske være noget for dig?

Vi søger en dygtig, struktureret og engageret Finance Trainee til at supportere os med en lang række alsidige opgaver i vores Finans-afdeling. Jobbet giver dig mulighed for at udvikle dig såvel fagligt som personligt i de forskellige økonomifunktioner, hvor du vil komme til at arbejde med det daglige bogholderi, herunder debitor- og kreditorbogholderierne, samt diverse ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder et spændende job i en global virksomhed, der er i vækst. Vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på det gode samspil mellem kolleger i hverdagen.

Nissens
Air Liquide Danmark A/S
Er du vore nye Telehunter talent?

Air Liquide Danmark A/S, Horsens

Har du tidligere arbejdet med Telesalg - eller føler du dig som et talent, når det kommer til at lave telefonsalg? Så er det måske dig vi er på udkig efter til vores nyoprettede Telehunter team.

Netop nu, er Air Liquide på udkig efter 2 nye kollegaer. 1 svensktalende og 1 dansktalende. Du skal via telefonisk kontakt med potentielle og eksisterende kunder, have lysten og evnen til at sælge et nyt produkt, som vil ændre tankegangen ved brugen af gasser til svejsning, i forskellige brancher.

Dine opgaver og ansvarsområder som telehunter vil være, at:

 • Kontakte potentielle kunder, hvor du, med inspiration fra et manuskript, sætter dit personlige præg på samtalen
 • Drive forskellige marketingkampagner
 • Stille spørgsmål til kunderne så de føler sig set og hørt og dermed får en god kundeoplevelse
Air Liquide Danmark A/S
A/S HAI HorsensLaborantelev

A/S HAI Horsens, Horsens

Til vores laboratorium i Horsens søger vi en laborantelev med tiltrædelse snarest eller start 2021.

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i udvikling? Og vil du være med at til at give ekstraordinære overfladebehandlinger til brug i alt fra de mest avancerede byggerier til rumfart, er denne stilling måske noget for dig.

Som elev kommer du til at arbejde med:

 • Analyser i alle trin af produktionsprocessen.
 • At udføre kvalitetssikring og kalibrering af udstyr.
 • At deltage i procesoptimering af anlæggene.
 • At deltage i forskelligartede opgaver i samarbejde med teamets øvrige medarbejder og vores QHSE- og udviklingsafdeling.
Horsens Kommune
Vil du gøre en forskel – både fagligt og personligt?

Horsens Kommune

Horsens Byskole søger en afdelingsleder, der har ambitioner om ledelse og om at løfte elevernes faglige niveau. Du skal have lyst til at stå på tæer, så vi sammen kan lykkes med opgaven med at skabe en fantastisk skole for både elever og voksne. Det er en skole, hvor vi har høje forventninger til elever, forældre og hinanden - hvor vi rykker i fællesskab.

Vi søger en person, der har en stærk pædagogisk profil og har den fornødne balance mellem drift og udvikling. Dit fokus skal være på at skabe gode resultater sammen med medarbejderne ved at arbejde med et forskningsinformeret afsæt.

Du skal kunne skabe tydelig retning for såvel lærere som elever i din afdeling, og du skal være i stand til at varetage både udviklingssamtaler med såvel medarbejdere som PLF.

PlantoramaSalgsleder til dyrecentret

Plantorama, Horsens

Har du stor viden om dyr, og erfaring fra butiksbranchen og brænder du for at give kunderne en unik oplevelse sammen med dit team? Så er du måske vores nye salgsleder til Plantorama Horsens.

Du bliver en del af et dygtigt team, som alle er passionerede omkring dyr. Vi lægger vægt på kvalitet og faglig indsigt og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige gennem god rådgivning. Vi hjælpes ad om det hele, så vi når hele vejen rundt, og alle dyr trives.

Som vores nye kollega får du medansvar for at alle dyrene er sunde og raske, og afdelingen altid er trimmet og salgsklar. Du får en aktiv hverdag med fart på, når du:

 • Betjener og rådgiver vores kunder med fagligheden i fokus
 • Fodrer og rengør ved dyrene
 • Varebestilling og varemodtagelse/lagerstyring
Unique Human Capital
Vice President Global Quality Assurance and Regulatory Affairs

Unique Human Capital recruiting on behalf of client in Gedved

Do you want to create possibilities with ergonomic assistive devices and patient handling equipment?

As VP Global QA/RA at ETAC Group you will play a key role in driving the global quality and regulatory agenda in the organization and ensuring group compliance. The Etac Group has strong growth ambitions globally, and solid compliance and quality resources and processes are a high priority.

With direct report to Etac’s CEO & Group President you are a part of the Group Management Team and you will work closely with all Business Units. You are responsible for strengthening the Quality and Regulatory function globally while also ensuring a close link between the Quality and Regulatory function and the Manufacturing, Product Development and Marketing departments.

PROLEX Advokaterne ApSErfaren PA/Advokatsekretær

PROLEX Advokaterne ApS, Horsens

Da vores administrative sekretær går på efterløn, søger vi nu en dygtig og erfaren advokatsekretær, som har lyst til at stå for administration, blækspruttefunktion samt generelt sekretærarbejde.

Opgaverne omfatter løbende administrative og koordinerende opgaver, telefonomstilling, løsning af praktiske problemer, interne procedurer samt sideløbende generelt sekretærarbejde. Da vi sidder geografisk spredt, arbejder vi på tværs af geografien og benytter os løbende af digitale muligheder.

Kommunikation internt og eksternt fylder en del, både i form af almindelig kundekontakt og i forbindelse med løsning af praktiske udfordringer. Det er en vigtig opgave at finde de rigtige kollegaer til dem, der henvender sig telefonisk og samtidig give kunden en god oplevelse på sin henvendelse.

Intego A/SMekanisk serviceleder

Intego A/S, Horsens

Intego søger en mekanisk serviceleder med fokus på forebyggende vedligehold

Trives du med at arbejde med mekanisk systematisk forebyggende vedligehold og service hos professionelle danske industrivirksomheder? Hos Intego får du brug for din sans for innovation og evne til at udtænke nye servicekoncepter, og rådgive om løsninger der skaber værdi for kunden.

Som mekanisk serviceleder i Integos nye afdeling i Horsens/Hedensted får du rig mulighed for at præge din egen jobfunktion, da stillingen er nyoprettet. Du får et medansvar for at udvikle det kæmpe potentiale der er hos de allerede eksisterende kunder. I det daglige sikrer du at levere mekanisk service, samt være en sparingspartner for kunderne med fokus på systematisk forebyggende vedligehold på vores kunders produktionsapparat. Du kan se frem til at arbejde i en organisation med flad struktur, hvor der aldrig er langt fra tanke til handling.