252 job matcher din søgning 252 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nine United A/S

Jurist

Horsens

Har du mod på et job i en spændende international virksomhed, som blandt andet beskæftiger sig med designmøbler og belysning? Har du lyst til at være en del af et dygtigt juridisk team, som sammen skaber de gode resultater og deler en masse gode grin?

Du vil i stillingen blive udfordret bredt på din erhvervsretlige kunnen både nationalt og internationalt, og du vil indgå i et sparingsrigt samarbejde i afdelingen og samtidig have tæt kontakt til beslutningstagerne.

Nine United A/S
STM Vinduer A/S

Vi søger intern salgsrådgiver til Team Syd- og Midtjylland

Horsens

Til vores salgsafdeling i Horsens søger vi en dygtig intern salgsrådgiver. Du vil indgå i et team af meget kompetente kolleger og i en dynamisk hverdag udarbejde tilbud til det professionelle marked. Vore primære kunder er De Danske Byggecentre/tømmerhandler og byggemarkeder fordelt over hele landet.

Du vil løbende også være i skriftlig og mundtlig dialog med håndværkere og entreprenører. Som salgsrådgiver vil en naturlig del af dine opgaver også være tilbuds-/ordreopfølgning.

STM Vinduer A/S
Flügger A/S

Butiksassistent til Flügger i Horsens

Horsens

Er du vores nye butiksassistent i Horsens, en af vores mange butikker? Hvis du elsker at sælge og nyder at rådgive og inspirere kunder, så er du måske den, vi leder efter.

Som butiksassistent hos Flügger får du mange alsidige opgaver og en afvekslende hverdag. Dine opgaver spænder over salg, rådgivning, eventplanlægning og andre daglige opgaver for at holde butikken klar til modtagelse af vores kunder.

Flügger A/S
Jobindex Kurser

Salgs- og kommunikationskurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser

Kontor- og økonomikurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Spanrep

Vi søger serviceteknikere til København, Horsens, Odense eller Kolding

Er du teknikeren, der stortrives i en selvstændig rolle? Sætter du en ære i at yde den bedste service? Vil du være en del af virksomhed der vægter fællesskabet højt?

Som servicetekniker fejlfinder du og foretager reparation på hvidevarer, og på sigt også TV.

Du får meget stor frihed omkring din egen hverdag. Dine opgaver er tilrettelagt og planlagt på forhånd, så alt du skal gøre er at levere den gode service ved at fejlsøge og reparere de defekte produkter og have en god dialog med kunden.

INDKOM søger for RK Smede- & Maskinfabrik ApS
Gem
INDKOM

Klejnsmed på 4 dages uge til vores smedeafdeling

Horsens

Du vil komme til at indgå i vores team af dygtige medarbejdere, der alle følger produktet fra start til slut og har medindflydelse i den daglige produktion.

Jobbet:

 • Ansvar for egne projekter fra start til slut
 • Manuel svejsning
 • Kvalitetssikring af egne opgaver
Vi tilbyder:
 • En god arbejdsplads i et velfungerende team
 • Gode og fleksible arbejdsforhold
 • 4-dages arbejdsuge mandag til torsdag
INDKOM søger for RK Smede- & Maskinfabrik ApS
Gem
INDKOM

Industritekniker til CNC-fræsning på 4 dags uge

Horsens

RK Smede- & Maskinfabrik ApS i Horsens oplever øget ordretilgang og søger derfor endnu en industritekniker eller tillært håndværker til fast daghold.

Du skal have erfaring med programmering og CNC-fræsning for at komme i betragtning til jobbet .Du vil komme til at indgå i vores team af dygtige medarbejdere, der alle følger produktet fra start til slut og har stor medindflydelse i den daglige produktion.

Sparekassen Kronjylland

Erhvervsrådgiver til Horsens

Horsens

Kan du gøre en forskel, der kan mærkes hos erhvervskunderne? Og har du samtidig lyst til at udvide forretningen med nye spændende erhvervskunder i et attraktivt markedsområde?

Se video om Sparekassen Kronjylland som arbejdsplads

Så er du måske den helt rette til at styrke vores erhvervsteam i Horsens – et team med store ambitioner om vækst.

Sparekassen Kronjylland
Vikar DK A/S

80 warehouse workers needed!

Horsens or Hedensted

Are you reliable, easy-to-learn and do you have a positive attitude? Then you’ve come to the right place.

We have open spots on day, evening and night shift - are you ready to join their team?

When working there you will be a part of the “family” and both community and team spirit are essential, as well as maintaining a stable performance combined with quality in your work. With more than 35 different nationalities represented at the company, English is their company language, and all training and communication are done in English.

DSV
Gem
DSV

Chauffør

Horsens

DSV søger chauffør til fast stilling i godt team, hvor du kan arbejde selvstændigt og har fri aften og weekender.

Vi har hurtigst muligt brug for en kollega, der kan arbejde fuld tid i vores nationale Part & Full Load team, som dagligt leverer til kunder i Jylland/Fyn.

Du bliver en del af vores faste team med 7 chauffører og indgår som springer, hvilket vil sige at du kører en ny bil hver uge. Vi har stort fokus på at alle vores biler er nye og godt vedligeholdt.

DSV
Hybel Midt A/S

Løn og HR-assistent til Midtjylland

Horsens

Vil du være den, der sørger for, at alle dine kolleger i Hybel får udbetalt korrekt løn til tiden, og har du samtidig erfaring fra HR relaterede arbejdsopgaver, så er det lige dig, vi søger.

Du vil blive ansvarlig for varetagelsen af lønadministration for ca. 110 funktionærer. En af dine primære arbejdsopgaver i forbindelse med registrering af løn vil være at sikre korrekt udbetaling af salgsprovisioner, bonusordninger og kørselsgodtgørelse.

Hvad tilbyder vi?

 • Gode løn og medarbejdervilkår, herunder sundhedssikring og kantineordning m.m.
 • Sociale arrangementer flere gange årligt
 • Mulighed for hjemmearbejde
Lantmännen Unibake Danmark A/S

Key Account Manager - Export

Horsens

Lantmännen Unibake Denmark Frozen is looking for a skilled and experienced Key Account Manager to head our export business based in Horsens.

The customer portfolio consists of sales to sister companies (intercompany sales) as well as few selected international accounts.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
ABUS Nordic A/S

Er du en passioneret Key Account Manager klar til din næste udfordring?

Horsens

ABUS Nordic søger en Key Account Manager til vores forretningsområde CSI (Cycling Supply International) med potentialet til på sigt at blive Sales Manager.

Se video om ABUS Nordic A/S som arbejdsplads

Som Key Account Manager er du motiveret af, at du har et fuldt ejerskab for salget af private label/vores standard sortiment inden for CSI. Du trives i en hverdag, hvor du både har et stærkt samarbejde med vores eksisterende kunder, men din kommercielle passion kommer også til udtryk, når du proaktivt opsøger nye kunder med et stærkt pitch.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job i et uformelt og dynamisk miljø samt mulighed for at udfolde dine kompetencer i en virksomhed med vækstpotentiale

ABUS Nordic A/S
Gem
Velas

Revisorassistent

Søften, Viborg, Horsens og Vissenbjerg

Vi har travlt i Velas og derfor søger vi en ny kollega, en kompetent og fagligt velfunderet revisorassistent til vores kontor i Søften, Viborg, Horsens og Vissenbjerg.

Vi søger dig der har:

 • erfaring som revisorassistent, bogholder eller controller
 • ønske om at arbejde med de nyeste digitale muligheder og redskaber
Velas
Scandic Hotel A/S

Night receptionist, fuldtid, Scandic Opus Horsens

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic Opus Horsens.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med.

Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S

Restaurant Supervisor, fuldtid, Scandic Opus Horsens

Horsens

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Supervisor på Scandic Opus Hotel.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar for restaurantens daglige drift på din vagt og har ro i maven med det fulde overblik. Du er god til at organisere, lede og dele din viden. Og vi ved, at du altid går forrest og er til inspiration for dine kolleger og alle andre, du arbejder sammen med.

Madglæde og gode råvarer skal serveres på hver eneste tallerken. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
Specialized

Service- og garantimedarbejder til global cykelvirksomhed

Horsens
Se video om Specialized som arbejdsplads

Vil du rykke op i næste gear og arbejde i en virksomhed med fælles passion for cykling? Og har du lyst til en alsidig hverdag i tæt kontakt med vores kunder og forhandlere?

Som vores nye kollega får du ansvar for at håndtere garantisager og yde teknisk support til vores forhandlere.

”Du får en hverdag i en A-brand virksomhed, som elsker at cykle en tur, når vejret og arbejdet er til det. Det er det, vi kalder lunch rides. Og så er det klart, at vi elsker at nørde, når der kommer nye produkter hjem.” – Bjarne Schack

Specialized
Lantmännen Unibake Danmark A/S

Customer Service Coordinator

Horsens

Er du imødekommende og udstyret med et naturligt servicegen, som du brænder for at bruge i din hverdag? Vil du have frihed til at forme din arbejdsdag og vil du være del af et sammentømret men åbent og humørfyldt hold?

Lige nu har du muligheden for at blive del af vores Customer Service-team, som sikrer leverancer af brød og kager til kunder og forbrugere i Danmark og store dele af verden.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Brødrene Dahl

Intern projektsælger til Eksport-afdelingen hos Brdr. Dahl i Horsens

Har du et smil på læben og kraft i stemmen, og motiveres du af et godt salg til tilfredse kunder?

Fra kanten af dit skrivebord vil du være i daglig kontakt med vores kunder og leverandører, og med dine stærkeste arbejdsredskaber, telefon, e-mail og Microsoft Teams, vil din primære arbejdsopgave være at skabe gode og holdbare kunderelationer, mens du samtidig får en unik mulighed for at følge hvert salg helt til dørs.

Brødrene Dahl

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV