172 job matcher din søgning 172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 172 resultater.
Habitus
Faste vikarer søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud i Midtjylland

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Har du lyst til at have stor frihed i dit arbejdsliv? Så læs videre.

Vores botilbud i Grenå og Horsens er begge spændende arbejdspladser, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Habitus
Schur Pack Denmark a/sController

Schur Pack Denmark a/s, Horsens

Er du god til at tænke i processer og digitalisering, og arbejder du struktureret med en bred vifte af økonomiopgaver? Vil du være en del af en moderne økonomiafdeling, hvor målet for fremtiden er udvikling og optimering? Så er det du måske vores nye controller!

Vi søger lige nu en controller til økonomiafdelingen i Schur Pack Denmark a/s i Horsens. Schur Pack Denmark a/s er en del af Schur koncernen, som er en af Danmark ældste virksomheder og samtidig formentlig den ældste familieejede emballagevirksomhed i verden. Schur Pack Danmark a/s som helhed udvikler, fremstiller og afsætter salgsemballage og er den førende udbyder af kartonemballage og råder over et af Europas mest moderne produktionsanlæg.

Som controller i Schur Pack Denmark a/s får du en central rolle og får ansvar for en bred portefølje af opgaver inden for økonomi og controlling.

Keyselector
Dokumentationsspecialist

Keyselector søger for kunde i Horsens

Dokumentationsspecialist til R&D-afdeling i Horsens.

Virksomheden udvikler og afsætter sine produkter i et internationalt miljø, hvor udviklings-kompetence, produktkvalitet, leveringssikkerhed og ikke mindst fuld dokumentation er væsentlige konkurrenceparametre.

Til en nyoprettet stilling i R&D-afdelingen søger vi en dygtig medarbejder, der kan påtage sig rollen som nøglefigur i forbindelse med dokumentation af virksomhedens forskellige produkter.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • Vedligeholdelse og videreudvikling af al teknisk dokumentation omfattende især brugervejledninger, Quick Guides, tekniske manualer etc.
 • Sikre at dokumentationen lever op til kravene i relevante internationale standarder.
 • Deltage i udviklingen af nye produkter og derved sikre at alle væsentlige informationer dokumenters på en logisk og intuitiv måde.
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
SpectraLink Europe ApSProduct Support Engineer

SpectraLink Europe ApS, Horsens

Are you curious about technical solutions? Are you at the beginning of your career? And do you want to be part of a team with a strong relationship?

As part of the Product Support team for our Wi-Fi and DECT products, you’ll serve as a point of escalation, via phone or email. Our customers include end-users, distributors or resellers, application partners, internal technical sales group, and some in-house support. You have a background as IT-support, data technician or other relevant education.

Our mission is to provide our customers with the best possible enterprise mobility experience in the industry. As part of the Product Support team for our Wi-Fi and DECT products, you’ll serve as a point of escalation, via phone or email, for complex technical issues reported by all our customers.

Dansk Kvarts Industri A/SProduktionschef

Dansk Kvarts Industri A/S, Brædstrup

Som produktionschef hos os bliver du en væsentlig del af dette store apparat og en vigtig hjørnesten i virksomheden.

Hovedopgaver:

 • Planlægning af produktionen med en kort ordrehorisont
 • Daglig ledelse af 8-10 medarbejdere i toholdsskift
 • Sikre daglig drift og vedligeholdelse af vores produktionsanlæg og bygninger

Vi tilbyder et spændende og meget afvekslende job i en virksomhed i vækst og med en sund økonomi. Dansk Kvarts Industri A/S har en flad organisation, og du vil referere direkte til direktøren, hvilket giver en kort beslutningsvej.

Per Aarsleff A/S
Kloaksepareringsprojekt i Horsens

Per Aarsleff A/S

Har du lyst til at blive en del af et 3-årigt kloaksepareringsprojekt? Har du erfaring som maskinfører og med kloak- og/eller vandarbejder? Har du hænderne skruet godt på og kan du lide en hverdag, hvor du samarbejder med kolleger om løsning af opgaverne?

I dagligdagen vil vi have to sjak, hvor det ene vil fokusere på kloakopgaver, og det andet vil fokusere på vandopgaverne.

Til sjakket, som fokuserer på kloak, har vi brug for en erfaren maskinføre, der kan køre 16-18 tons hjulgraver. Du vil fx arbejde med gravekasser. Desuden har vi brug for en person med solid kloakerfaring, som også kan køre miniged.

Til sjakket som fokuserer på vand, har vi brug for en sjakbajs, der i det daglige supporterer vores formand i at lede og fordele opgaverne samtidig med, at vedkommende kan føre en maskine. Endelig søger vi også en håndmand til forskelligartede vandarbejder.

Per Aarsleff A/S
Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud – vær med til at skabe et godt liv for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Horsens

Motiveres du af at være med til at præge udviklingen og fagligheden på et nyt botilbud? Vægter du kvalitet og faglig stolthed i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye kollega.

HabitusHuset Elbækvej er vores nyeste botilbud i Habitus – en stor ejendom på landet, som har plads til 11 borgere inddelt i flere huse på matriklen. Med flere borgere på vej arbejder vi målrettet med at tilpasse indretningen til hver enkelt beboers behov.

Vi har lige nu én borger boende, men vi har flere nye borgere på vej. Som medarbejder hos os, vil du derfor blive en del af et helt nystartet team omkring en ny borger. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer, og det er derfor vigtigt at din tilgang til mennesker er faglig, nysgerrig og nuanceret.

Habitus
SkattestyrelsenSagsbehandlere med stærke regnskabskompetencer til udstedelse af skattekvittancer – til Små og Mellemstore selskaber i Horsens

Skattestyrelsen

Har du stærke kompetencer inden for regnskab – og også gerne på selskabsskatteområdet, så ser vi frem til at høre fra dig.

Afdelingen har ansvaret for alle Danmarks små og mellemstore selskaber med tilhørende hovedaktionærer, fonde og foreninger samt offentlige virksomheder og institutioner. Som medarbejder i afdelingen vil du skulle deltage i sagsbehandling af kundehenvendelser på selskabsskatteområdet.

Arbejdet foregår i tæt samarbejde med kolleger, selskaber og deres repræsentanter. Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du får dygtige og ansvarsbevidste kolleger. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.

Skattestyrelsen
Skala Arkitekter A/SPQ og FORRETNINGSUDVIKLING

Skala Arkitekter A/S, Horsens eller København

Brænder du for arkitektur, for at sætte det gode vinderhold og for at ramme plet med prækvalifikationer?

Vi søger en erfaren kollega, der kan sætte en ny ambitiøs retning og udvikle vores prækvalifikationer (PQ’er), så de står knivskarpe. Du bliver del af en tegnestue i vækst med store ambitioner og du kommer til at drive udviklingen på dit område sammen med resten af teamet. Du sætter stærke hold, styrer vores PQ’er sikkert og struktureret i mål og øger vores hitrate.

Du skal holde opsøgende møder med nye kunder og samarbejdspartnere, og du skal være god til at overholde deadlines og bevare overblikket i PQ-processerne. Dertil skal du selvfølgelig være stærk på tekstarbejde, så der også her er høj kvalitet i det materiale, vi sender ud af huset.

Blue HorsStaldmedarbejder

Blue Hors, Østbirk

Har du erfaring med heste og/eller savner du at være en del af staldmiljøet? Eller er du studerende, der søger et deltidsjob udover det sædvanlige? Her får du et weekendjob, hvor du i den grad kan opleve det ypperste inden for pasning af heste.

En del af Danmarks mest moderne stutteri, hingstestation og sportscenter. Der findes ikke lignende i Danmark eller Europa. Du vil komme til at arbejde i vores stald i Østbirk sammen med resten af teamet dér. Samtidig er I en integreret del af det samlede Blue Hors team. Hvis du vil arbejde med heste, er dette et helt unikt sted.

Som staldmedarbejder har du en række faste opgaver, du skal løse i løbet af en vagt:

 • Få hestene ud på fold, på skridtmaskine, løbebånd, ud at gå eller gøre dem klar til en rytter
 • Hjælpe med at strigle, vaske og få hesten tilbage i boksen
 • Foder samt muge ud
factum2 asKundeservicekonsulent

factum2 as, Horsens

Vi søger en medarbejder som er stærk til koordinering af opgaver og ikke mindst har evnen til, i en til tider hektisk hverdag, at kunne bevare overblikket og stadig holde tempoet højt og hovedet koldt.

Du skal være initiativtagende og selvstændig i måden du tilgår opgaverne. Du er en fighter og giver ikke op, selvom det i perioder kan være ekstra udfordrende og går meget stærkt. Du kommer til at løse dine opgaver i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i kundeserviceteamet.

Dine ansvarsområder:

 • Du kommer til at spille en central rolle i forbindelse med booking og koordinering af opgaver.
 • Du vil arbejde med at besvare telefonopkald og mail henvendelser fra kunder, ejendomsmæglere og samarbejdspartnere.
jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Hybel Midt A/SBusiness Controller med Excel-kompetencer

Hybel Midt A/S, Horsens

Er du god til at jonglere med tal i en travl hverdag? Og vil du være en del af en vækstorienteret virksomhed i rivende udvikling? Så læs videre her!

Som business controller i Hybel bliver du en del af et velfungerende team, der varetager alle funktioner i koncernøkonomi og administration.

Vi synes selv, vi har en af de bedste arbejdspladser i Horsens med kollegaer, der brænder for at give kunderne en perfekt oplevelse.

Hverdagen er travl og alsidig i et åbent kontormiljø. Du vil få mange forskellige opgaver, der spænder bredt i hele økonomifunktionen med fokus på bl.a. videreudvikling af Excel-baseret månedsrapporteringsmodeller, tilbuds- og kontraktmasters samt diverse analyse- og rapporteringsværktøjer. Derudover vil du få stor berøring med forsikringsområdet og slutopgørelser.

Skala Arkitekter A/SPROJEKTLEDER MED PROJEKTERINGSERFARING TIL SKALA ARKITEKTER

Skala Arkitekter A/S, Horsens

Er du en ambitiøs og engageret bygningskonstruktør, og har du lyst til at blive del af en tegnestue i vækst? Så er du måske vores nye projektleder!

Med mange spændende og nye opgaver i vores pipeline, søger vi en konstruktør til vores projektlederteam. Du kommer til at indgå i et team af såvel arkitekter som konstruktører i et ambitiøst og engageret tegnestuemiljø med masser af dygtige og erfarne kolleger at sparre med.

Vi arbejder i tæt dialog med vores kunder og samarbejdspartnere og lægger derfor stor vægt på dine kommunikative evner, din evne til at sætte dig ind i opgaven samt din vilje til at tage initiativ og ansvar gennem hele projektforløbet.

Hvad kommer du til at lave?

 • Projektledelse på store og mellemstore projekter
 • Projekteringsledelse
 • Projektering
DANISH CROWN A/S
Senior Project Manager, Plant Optimization (Team Optima)

DANISH CROWN A/S, Horsens

Vil du være med til at skrive det næste kapitel for fødevareproduktion i Danmark?

Du leder et team af tre eksperter, som sammen med dig udgør den task force, der fremadrettet skal gennemføre best practice implementering og optimering på alle Danish Crown Porks danske produktionsanlæg.

Du har det overordnede ansvar for projekteksekvering, opfølgning, rapportering og afvigelseshåndtering og har således en vigtig rolle ind i projektets styregruppe. Derudover indgår du i ledergruppen for Danish Crown Pork Production. Udover at drive og lede din egen projektorganisation samt være rollemodel og forandringsagent, udgør dine vigtigste ansvarsområder: Vedligehold af projektgrundlag (charter, goverance, roller & ansvar, milepæle, KPI’er mv.) Analyse af forretningsprocesser Udvikle taktiske og operationelle tiltag til forbedringer

DANISH CROWN A/S
Trendhim ApS
Automation and email lead

Trendhim ApS, Horsens

There are only a few moments in life where you get the opportunity to take a leap. To build something amazing. These moments are terrifying. They're exhilarating.

This is one such moment.

Epic customer experiences come from relevant, timely communication. And that’s what happens when a master architect orchestrates the customer journey with sequences, personalisation, and tight integration across all channels.

Jobindex A/S

That's what you'll be, when you join our marketing team: A master architect, orchestrating and automating customer journeys across all our media. With direct access to our in-house development team and a strong existing tech stack, whatever you want to build will be right at your fingertips.

Trendhim ApS
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP – Python Developer og Data Science (start 15. juni)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog, og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i, hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 22. juni)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser