103 job matcher din søgning 103 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 103 resultater.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Bliv en endnu bedre revisor i nogle af Danmarks bedste rammer, Holstebro

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hos Beierholm er vi til for vores kunder. Vi forventer derfor, at du er proaktiv samt god til at rådgive kunderne og gå det ekstra skridt, der gør, at de bliver hos os. Derfor er du både fagligt stærk og ferm til den personlige relation. Ligeså er du god til at læse dine kunder og finde nye behov, og du ved, at kunden sætter pris på en ekstra indsats.

Hvis du ønsker at arbejde deltid fra mindst 30 timer, kan der også være mulighed for det.

Som vores nye kollega bliver du ledende medarbejder på kundeopgaver i SMV-segmentet med direkte reference til en partner. Dine daglige opgaver består af:

 • Revision og review af regnskaber
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
 • Revision og review af regnskaber
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Fleggaard LeasingResultatorienteret Key account manager til Fleggaard Leasing på Sjælland

Fleggaard Leasing

Fleggaard Leasing vokser og vi søger en ny Key account manager, som brænder for relationsskabende salg og som har evnen til at sikre en fyldt pipeline, hvor du skal understøtte vores vækst på B2B-markedet for store flådekunder på Sjælland.

Din primære rolle bliver opsøgende salg inden for leasingløsninger til større flådekunder på leasing markedet. Du har erfaring med relationsskabende salg - gerne fra leasingbranchen - samt erfaring med kundeforståelse, rådgivning af kunder, tilbudsgivning og pleje af kunderelationer. Du er velanset og respekteret for din kunnen, og du forstår at omsætte det til din fordel.

I Fleggaard Leasing arbejder vi hele tiden på at se nye muligheder samt udvikle disse, og du bliver således en del af en stærk og innovativ firmakultur. Vores flade organisationsstruktur betyder at du får en høj grad af medindflydelse og selvstændighed i beslutningsprocessen.

Würth Danmark A/S
Public Account Manager Holstebro/Struer/Skive

Würth Danmark A/S

Vi søger en Public Account Manager, der evner at manøvrere i de offentlige indkøbsorganisationen for derigennem at komme helt tæt på kundens forretning, og som arbejder målrettet på at skabe optimal værdi for begge parter.

Unik System Design A/S

I dit virke som Public Account Manager vil du arbejde med kunder i Vestjylland omkring Holstebro/Skive/Struer. Din arbejdsdag foregår hos kunderne, som en værdiskabende samarbejdspartner, og du skal således skabe stærke relationer til både eksisterende og til potentielle kunder. Du udvælger og opsøger selv de potentielle kunder, ligesom du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud til dine eksisterende kunder.

Du tilbydes en fast grundløn med provisions- og bonus samt firma pensionsordning. Bil, bærbar computer og mobiltelefon stilles til rådighed.

Würth Danmark A/S
Actona Company A/S
SALES COORDINATOR - E-COMMERCE

Actona Company A/S, Holstebro

Grundstenene for en spændende hverdag i vores E-commerce afdeling er lagt, hvis dine spidskompetencer inkluderer B2B-salg og strategisk forståelse. I Actona Company har vi travlt, og specielt vores E-commerce-afdeling har fuld fart fremad, derfor har du nu muligheden for at komme med på holdet som salgskoordinator i et succesfuldt møbelhus i vækst. Stolen er fri – skal det være din?

Vores 12 gode kollegaer i E-commerce-afdelingen leder derfor efter en handlekraftig og omstillingsparat salgskoordinator, som sammen med resten af teamet skal fokusere på drift og udvikling af vores internationale online kunder. Du har erfaring med E-commerce og måske endda online markedspladser og algoritmer, arbejder struktureret og ser muligheder frem for begrænsninger. Begreber såsom SEO og content marketing ligger ikke fjernt fra dig og du søger et spændende job i et ambitiøst E-commerce team.

Actona Company A/S
Actona Company A/S
Ernæringsassistentelev

Actona Company A/S, Holstebro

Vil du være med til at sikre kvaliteten af vores mad, og hver dag sørge for, at dine kollegaer får mad, der giver dem energi til arbejdsdagen. Du har passion for mad og trives i et køkken, hvor der hver dag laves mad til 220 kollegaer, og der anrettes mad til møder, når der er gæster fra ind- og udland.

I vores serviceteam går vi op i mad og god service, og som medarbejder bidrager du til, at vi sammen leverer i topklasse. Vi har fokus på madglæde og godt samarbejde, og derfor er god kommunikation, samarbejde og teamånd altafgørende kompetencer for vores næste kollega. Du bliver en del af et serviceteam på syv personer, og et stort hus med næsten 300 ansatte. Vi servicerer dagligt både kontor- og lagermedarbejdere med morgenmad, frokost, kaffe og frugt.

Actona Company A/S
Royal Unibrew A/S
Teknisk Chef til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew A/S, Odense

Vil du være med til at lede den tekniske udvikling , der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Du vil blive ansvarlig for

 • Vedligeholdelsesbudgettet
 • Styrings- & vedligeholdelsesorganisationen
 • Forsyningsanlæg og bygninger
Royal Unibrew A/S
TelenorSalgskonsulenter til Telenors butikker i Herning og Holstebro

Telenor

Vil du være en del af et passioneret team med et fantastisk sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores teams i Telenor Herning!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 39 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig, vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her, du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

Arla Foods
Global Product Manager for Holstebro Cream Cheese

Arla Foods

Your overall responsibility will be to manage, develop and optimize our large cream cheese product assortment portfolio – working with our strategic brands such as Arla®, BUKO® and private label, produced at our dairy in Holstebro.

As product manager, you will be a vital knowledge resource as well as a central link between the dairy, marketing, innovation and sales organizations in more than 80 markets. You will ensure that we get the right product at the right cost and at the right time, by being the primary point of contact and sparring partner when marketing and sales organizations have requests regarding new concepts, products and packaging. In this way you facilitate smooth coordination and cooperation across the organization.

Arla Foods
Arla Foods
Elevplads – lageroperatør med speciale i logistik – Holstebro

Arla Foods

Har du interesse for logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Holstebro Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være dig, vi søger. Vi garanterer, at du her får mulighed for at opnå faglighed inden for logistik og lager i et uformelt og stemningsfyldt arbejdsmiljø.

Vi er i alt 60 i afdelingen. Du bliver en del af et team, hvor vi møder hinanden med respekt og åbenhed, og hvor alle bidrager til en hjælpsom tone og god stemning.

Der udarbejdes i samarbejde med skolen en praktikplan, så du kommer på tværs af alle funktioner, som dækker alt fra ordrehåndtering til læsning af produkter samt dokumentation.

Arla Foods
Kirkens Korshær
Medarbejder (20 t) til Kirkens Korshærs Familiearbejde i Holstebro

Kirkens Korshær

I Kirkens Korshær Familiearbejde i Holstebro søges en medarbejder på 20 timer til ansættelse pr. 1. september 2020 eller snarest derefter.

Kirkens Korshærs Familiearbejde er et tilbud om støtte, omsorg og netværksskabende aktiviteter for socialt sårbare og udsatte familier. Familiearbejdet holder til Lægårdvej 5 kld, Holstebro.

Vi tilbyder

 • selvstændigt ansvar med mulighed for at afprøve nye idéer og tiltag
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt deltagelse i møder, temadage, kurser m.m. i Kirkens Korshærs regi
 • et spændende og udfordrende arbejde, der giver mening, og hvor ingen dage er ens
Noa Noa
Salgsassistent til ny Noa Noa-butik i Holstebro (25 timer)

Noa Noa

Er du en dynamisk ildsjæl der formår at holde mange bolde i luften og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som Salgsassistent til vores nye butik i Holstebro. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om jobbet

 • Tilbyde en helt igennem super oplevelse for vores kunder.
 • At gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.

Du vil blive en del af en spændende og travl dagligdag i en hel ny butik med et helt nyt team.

Noa Noa
Noa Noa
Selvkørende Butikschef til vores nye Noa Noa-butik i Holstebro (fuldtid)

Noa Noa

Er du en dynamisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften, og elsker du butikslivet samt kundekontakten, er du måske den rette kandidat som Butikschef til vores nye butik i Holstebro. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Om jobbet

 • Tilbyde en helt igennem en super oplevelse for vores kunder.
 • At gå forrest som sælger.
 • Sikre, at butikken fremstår salgsklar.

Du vil få ansvar for en super spændende nyåbnet butik, og vil selvfølgelig være en del af Noa Noas Butikschefs team med løbende udvikling og et stærkt fællesskab. Dette er en gylden mulighed for at være med til at præge en helt ny butik samt at sammensætte et helt nyt team.

Noa Noa
HKScan Denmark A/SIT-Manager til førende nordisk fødevarevirksomhed

HKScan Denmark A/S, Vinderup

Kunne du tænke dig at være med til at flytte IT-organisationen fra en lidt traditionel driftsorganisation til en mere forretningsunderstøttende funktion? Og har du som IT-manager lyst til at agere projektleder og medvirke til den generelle udvikling af IT-organisationen, så den til enhver tid understøtter forretningsstrategien.

Som IT-manager bruger du typisk din dag på at styrke IT-applikationer og tjenester, identificerer nye teknologiske løsninger samt rådgive om forretningsprocesser. Du vil ikke have ledelsesansvar, til gengæld kommer du til at indgå i en lille lokal IT-funktion og arbejder derfor ofte som projektleder for it-relaterede projekter og giver herunder også den nødvendige projektrapportering og det nødvendige beslutningsoplæg til ledelsen.

Actona Company A/S
ELEVER SØGES TIL SPÆNDENDE UDDANNELSESFORLØB

Actona Company A/S, Holstebro

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører, hvor du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab?

Hos Actona Company tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kompetencer, når vi tilpasser elev-uddannelsen til dig. Du vil blive tilknyttet et team i enten Salg eller Indkøb, hvor du vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for internationalt salg og indkøb, hvor din uddannelse er et springbræt for din karriere.

Hvad enten du ønsker at tage din uddannelse i Salg eller Indkøb, er det vigtigt at komme godt fra start – og derfor vil du fra begyndelsen blive tilknyttet et team, som er dem, du vil arbejde tættest sammen med.

Actona Company A/S
The Burger Concept ApSRestaurant Manager

The Burger Concept ApS, Holstebro

Vil du være en del af vores fremadstormende koncept, hvor du har muligheden for at præge din egen restaurant? Så er det dig vi leder efter til vores team i Holstebro.

Som vores nye Restaurant Manager hos The Burger Concept vil du stå i spidsen for hele din restaurant og dens daglige drift. Med din sans for planlægning og struktur leder du personalet med stor entusiasme, hvor I i fællesskab giver den fuld gas både på burger building og kundeservice.

For os er det vigtigt, at du føler dig i gode hænder, og du har derfor også en souschef som højre hånd. Derudover har du også daglig kontakt med ledelsen, som gør, at vi hurtigt kan træffe beslutninger.

Wiley X
E-BUSINESS COORDINATOR

Wiley X, Vemb

VORES ONLINE SALG BULDRER FREM - DU SKAL MED PÅ HOLDET

Er du ekspert i CMS, konverteringsdata og hjemmesidedrift? Så mangler vi dig som den digitale købmand på holdet i Vemb, hvor vi hver dag sælger sol- og sikkerhedsbriller til forhandlere og kunder i hele Europa, Mellemøsten og Afrika.

Du bliver tovholder for drift og udvikling af selskabets nuværende og kommende webshops i samarbejde med vores hovedkontor i Californien, samt integrationen med selskabets interne systemer, bl.a. Microsoft Dynamics 365 Navision, Sales Professionel og Marketing-modulerne.

Derudover vil du blive et vigtigt koordinerings- og serviceled ud til selskabets nuværende og kommende internationale e-handelsplatformkunder.

Akurat A/SKunde- og personalekonsulent

Akurat A/S, Holstebro


Til vores Vikar- og Rekrutteringsafdeling søges salgsorienteret, og flittig kunde- og personalekonsulent, som vil være med til at videreudvikle Akurat A/S gennem samarbejde med tilfredse kunder og medarbejdere.

Du bliver en del af et team af motiverede kollegaer, hvor du ud fra vores kunders bemandingsbehov, skal afdække vikarprofiler, afholde samtaler, udarbejde stillingsopslag og håndtere forespørgsler og ordrer.

Gennem opsøgende salg planlægger og gennemfører du kundemøder hvor du præsenterer vores bemandingsløsninger i forhold til virksomhedernes behov inden for fleksibel eller fast bemanding.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Danbox Living ApSAlsidige håndværkere

Danbox Living ApS, Holstebro

Vi er inde i en forrygende udvikling og søger derfor dygtige og ambitiøse håndværkere – tømrere, maskinsnedkere eller montører.

Danbox Living har udviklet et helt nyt, moderne og bæredygtigt boligkoncept – FLEXHOME – bestående af præfabrikerede moduler, der fremstilles indendørs på vores fabrik i Holstebro.

Vi er leverandør af fritidshuse, annekser og helårshuse, men leverer også husbåde, flytbare klasselokaler og velfærdsbygninger. Arbejdsopgaverne er alsidige og du bliver en del af et team med engagerede kollegaer.

Ideelt set har du erfaring med nybyggeri og/eller pavillonbyggeri men vigtigst er det, at du har håndværksmæssig flair og øje for kvalitet.