242 job matcher din søgning 242 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Terranor A/S
Formand med erfaring inden for vej- og anlægsprojekter

Terranor A/S, Holstebro

Til vores Holstebro-afdeling, der har speciale inden for trafikafspærring og mindre entreprenøropgaver i Jylland, søger vi en formand, der kan arbejde selvstændigt og lide at arbejde med salg, planlægning og ledelse.

Du vil i samarbejde med den lokale ledelse forestå:

 • koordinering, styring og tilsyn med entrepriser
 • være i tæt dialog med medarbejdere, underleverandører og eksisterende kunder
 • forestå opsøgende salg til nye kunder
Terranor A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
DSV Frø Danmark A/S
Logistikassistent til international landbrugskoncern

DSV Frø Danmark A/S, Holstebro

Har du lyst til at arbejde i en spændende virksomhed med masser af international kontakt? Så er muligheden her, for vi søger en Logistikassistent med en bred vifte af kompetencer til vores danske hovedkontor i Holstebro.

Som Logistikassistent bliver du en del af en afdeling, der har ansvaret for al logistik, ordrebehandling, kontrakthåndtering samt servicering af sælgere og kunder – i ind- og udland.

Primære arbejdsopgaver:

 • Udføre speditionsopgaver
 • Ordrebehandling – national og international
 • Fakturering
 • Disponering
 • Kontakt med sælgere internt i koncernen i ind- og udland
DSV Frø Danmark A/S
Gem
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at sikre fødevaresikkerheden på de danske slagterier? Bliv uddannet som tilsynstekniker i Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen søger nu 16-18 elever til uddannelse som tilsynstekniker til Kødkontrollen med start den 1. september 2022.

Kødkontrollen udfører daglig kontrol af alle slagtedyr på de danske slagterier. Du vil derfor være med til at sikre både den høje fødevaresikkerhed og at slagtedyrene behandles ordentligt. Som tilsynstekniker vil du sammen dine kolleger kontrollere slagtekroppene på slagtebåndet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen slagteriets medarbejdere.

Danmark har en stor eksport af kød, og tempoet er derfor ofte højt. Fødevarestyrelsen har stort fokus på arbejdsmiljøet og den gode arbejdsplads, og du vil få en masse gode og engagerede kolleger.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Midt- og Vestjyllands Politi Administrativ medarbejder til Ledelsessekretariatet

Midt- og Vestjyllands Politi, Holstebro

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til en administrativ stilling i Ledelsessekretariatet.

Vi vil gerne sikre en robust og faglig stærk afdeling med gode muligheder for sparring og kompetenceudvikling, hvor du i et tæt samarbejde med dine kollegaer indgå i afdelingens samlede opgaveløsning.

Du skal primært beskæftige dig med opgaver knyttet til kredsens behandling af aktindsigtssager og ledelsesstøtte.

Jobbet vil således bestå i behandling af anmodninger om aktindsigt for hele kredsen, hvilket indebærer visitering, oprettelse af sager og selvstændig sagsbehandling inden for området.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Rydhave Slots Efterskole Vores kompetente og homogene lærerteam skal bruge en ny kollega - det kunne være dig!

Rydhave Slots Efterskole, Vinderup

Motiveres du af at udvikle unge mennesker, og kan du se dig selv i efterskoleverdenen, er det muligvis dig, som er vores nye dansklærer på Rydhave Slots Efterskole.

Vi har brug for en dedikeret og fagligt stærk underviser, som vil indgå i vores lærerteam bestående af de mest fantastiske mennesker, som har det sjovt med hinanden og vores elever kombineret med seriøsitet omkring fagligheden.

Vi er en efterskole med mange spændende linje- og valgfag, fokus på fagligheden, og hele den fantastiske medarbejderstab brænder for efterskolelivet. Kan du se dig selv i de rammer, hører vi meget gerne fra dig.

Du vil som underviser være med til at præge den dagligdag, der er på efterskolen, idet vi med afsæt i vores traditioner hele tiden finder vej til fornyelse – alt sammen med mål for at skabe den bedste dagligdag for eleverne på efterskolen.

Creativ Company A/S
Tovholder til lagerets varemodtagelse

Creativ Company A/S, Holstebro

Vi har forrygende travlt, og derfor søger vi en dygtig og engageret tovholder til varemodtagelsen på vores centrallager i Holstebro, der i samarbejde med lagerets øvrige tovholdere skal stå for den daglige drift i afdelingen.

Creativ Company sælger hobby- og beskæftigelsesmaterialer samt legetøj til kunder i mere end 40 lande.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at planlægge og koordinere de daglige opgaver i varemodtagelsen, ligesom du selv skal smøge ærmerne op og arbejde med på holdet. Du skal gå forrest, motivere teamet og sørge for, at der hele tiden er fuldt overblik over vareindleveringerne og klare linjer.

Creativ Company A/S
Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS
Gem
Bravida Danmark A/S
Ventilationsmontører til solidt team

Bravida Danmark A/S, Holstebro

Vi har travlt i Bravida og søger derfor flere dygtige ventilationsmontører til vores afdeling i Holstebro.

Arbejdsopgaverne er alsidige inden for ventilation, og du bliver en del af et motiveret fagligt team med engagerede kolleger, der dagligt leverer god service til vores kunder. Med udgangspunkt i kontoret i Holstebro vil arbejdsopgaverne primært være service og montage.

Der er frihed under ansvar i jobbet, så du vil få god mulighed for at påvirke dit job. Der er desuden gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Afdelingen er derudover kendetegnet ved at have et solidt sammenhold og fokus på at skabe gode løsninger.

Bravida Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
BENNS
Er du vores næste rejsekonsulent?

BENNS, Holstebro

Trives du med en hverdag med forskelligartede opgaver og det at have mange bolde i luften? Har du gåpåmod samt lyst og evner til at lære og udvikle dig? Er du en holdspiller, og motiveres du af at skabe resultater? Så kunne du meget vel være den kollega, vi leder efter.

Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi i BENNS rejser ekstra forstærkning til vores sælgerteam i afdelingen for grupperejser/studieture.

Du vil indgå i et team, hvor dine kompetencer vil blive udfordret og udviklet. Det er derfor også vigtigt, at du har gåpåmod og er motiveret af at lære og udvikle dig. Det er ikke din erfaring inden for salg, der er afgørende, men derimod din evne til at sætte kunden i fokus, lytte og forstå deres behov og være deres garant for høj service gennem hele kunderejsen.

BENNS
Lidl Danmark K/S
Butikschef til Holstebro

Lidl Danmark K/S

Er du klar til at stå i spidsen for din helt egen Lidl-butik? Kan du lede og motivere et helt butiksteam og sørge for, at butikken altid står snorlige, så vores kunder får den bedste indkøbsoplevelse? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling.

Du bliver også ansvarlig for at:

 • Lede og fordele den daglige butiksdrift
 • Tage del i den daglige drift af butikken, fx varebestilling og -opfyldning
 • Oplære, uddanne og motivere dine medarbejdere i butikken
Lidl Danmark K/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Bilka Teamkoordinator til Home/Living - Holstebro

Bilka

Har du lyst til at arbejde med varebestillinger, markedsføringsplanlægning og varepræsentationer? Så er jobbet som teamkoordinator i Bilka måske lige noget for dig.

I Bilka har vi en klar ambition om at være Den Bedste Arbejdsplads i detailbranchen. Hver eneste dag arbejder vi målrettet på at gøre os fortjent til den titel blandt vores medarbejdere.

Som teamkoordinator refererer du til afdelingslederen, og i det daglige arbejder du tæt sammen med teamets dygtige salgsassistenter og elever.

Dine hovedopgaver bliver at sikre varebestillinger, markedsføringsplanlægning, prisstyring, varepræsentationer og vareopfyldning. Med andre ord, er det dig, der sikrer, at kunderne finder det, de kommer efter.

Bilka Salgsassistentelev til Parfume og Nearfood - Holstebro

Bilka

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Actona Group
Operations Analyst

Actona Group, Holstebro

Du træder ind i en levende indkøbsafdeling, hvor du vil få en nøglerolle i samarbejdet med såvel indkøbere og sælgere. Den daglige disponering til vores lagere er dit hovedansvar, du står for at sikre det korrekte vareflow i forbindelse med kampagner. Spotte og agere på tendenser samt den løbende optimering af omsætningshastigheder.

Som Operations Analyst får du også stor indflydelse på, hvordan vores fremtidige sortiment sammensættes, ved datadreven og skarp sortimentsstyring. Du udarbejder forecasts på nye varer og overvåger forecasts på eksisterende varer.

For at kunne opnå førsteklasses resultater vil du også udarbejde og definere KPI’er, der skal være med til at sikre en konstant udvikling, disse kan være på day on hand, stock turn, excess stock, servicegrader eller andet.

Actona Group