211 job matcher din søgning 211 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VTI Vinderup Træindustri A/S
Produktionsmedarbejdere til en af Europas største limtræsfabrikker

VTI Vinderup Træindustri A/S

Vil du være en del af en seriøs underleverandør til træindustrien? Hvis du vægter sikkerhed, kvalitet og kvantitet højt, skal du nok passe godt ind her.

Du får din daglige gang sammen med 20-40 andre produktionsmedarbejdere i dit skift. Du kan vælge mellem at blive en del af dag-, aften- eller natholdet.

Om du arbejder dag, aften eller nat, bliver dine primære opgaver at:

 • Betjene én eller flere forskellige maskiner, heriblandt kehlemaskiner, dobbelttappergade og/eller limpressere.
 • Holde overblikket og sørge for, at den daglige drift kører sikkert og stabilt
 • Med tiden blive oplært i flere maskiner, så du kan hjælpe til, hvor der er behov for det.
VTI Vinderup Træindustri A/S
JKSEl-teknisk chef til Priess A/S

JKS søger for Priess A/S i Vinderup

Vil du lede vores el-tekniske afdeling i en nyoprettet stilling som el-teknisk chef? Kan du være el-teknisk lead og kan du med dit store drive og din faglige indsigt udvikle vores nye el-tekniske afdeling? Så er det dig vi leder efter.

Du er uddannet maskinmester, el-ingeniør, elinstallatør eller lignende og vi forestiller os at du måske kommer fra en produktionsvirksomhed, hvor du har siddet i deres tekniske afdeling.

Du trives i rollen som el-teknisk fagansvarlig og med dit store drive falder det dig naturligt at tage ansvar for udviklingen af fagområdet. Samtidig er det vigtigt, at du motiveres af både store og små problemstillinger og at dit fokus altid er på at løse opgaven i høj kvalitet.

AktivPersonale A/SKunde- og personalekonsulent

AktivPersonale A/S, Nykøbing M. og Holstebro

En succes for os er, når de rigtige medarbejdere kobles med de rette arbejdspladser – vil du være med til at skabe denne succes?

Hos AktivPersonale er vi i stadig vækst og har forrygende travlt hvorfor vi søger en ny konsulent som kan deltage i driften på vores kontorer i Nykøbing M., Skive og Holstebro. Herfra dækker vi mange brancher med løsninger indenfor vikarassistance og rekrutteringer til virksomheder i Midt- og Vestjylland og Salling/Mors.

Telenor
Salgskonsulenter til Telenors butikker i Holstebro & Herning

Telenor

"Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil," Deniz Alincak, salgskonsulent

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Du kan se frem til en rigtig god oplæringsperiode, hvor du får masser af salgstræning og indgående kendskab til Telenor-løsninger inden for mobiltelefoni og bredbånd.

Telenor
Kastrup Vinduet
Eksport sælger med udviklingsmuligheder

Kastrup Vinduet, Holstebro

Vil du være med til at udbygge en eksportafdeling? Og er du på udkig efter et job, du kan vokse i? Så er jobbet som eksport sælger hos Kastrup Vinduet måske noget for dig.

En typisk arbejdsdag starter med, at du følger op på de forespørgsler, som er tikket ind fra andre tidszoner i løbet af natten. Det gør du ved blandt andet at koordinere deadlines, afstemme forventninger og aftale priser med kunderne enten over mail eller telefon.

Derudover får du ansvaret for at lede projekter, hvor du følger op på ordrer og sikrer, at alt kører som det skal i forhold til forsendelse, levering, pakkeplaner, etc.

Kastrup Vinduet
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
RigspolitietPsykologer til psykologtjenesten

Rigspolitiet

Vi styrker den forebyggende indsats – vil du være med?

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en klar forpligtelse til at forebygge belastningsskader hos vores medarbejdere og tage hånd om vores ansatte i hverdagen.

Har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver i en stor dynamisk organisation, hvor tiden aldrig står stille, og hvor der i høj grad er brug for professionelle psykologer? Så er muligheden der nu. Vi søger et antal psykologer med tjenestested forskellige steder i landet.

Meny KaffeServicetekniker

Meny Kaffe, Holstebro

MENY Kaffe i Holstebro søger servicetekniker med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Vort distrikt dækker den vestlige del af Jylland, fra Hvide Sande i syd og til Hanstholm i nord.

Dine primære opgaver er:

 • Reparation, service og fejlfinding af et bredt udvalg af kaffeautomater, vand kølere, og snackautomater m.m.
 • Klargøring af nye og brugte maskiner til levering hos nye og eksisterende kunder
 • Installation af nye og brugte maskiner hos nye og eksisterende kunder
 • Anden teknisk support hos eksisterende kunder
RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.Revisor-elev til RSM Danmark i Vinderup

RSM Danmark Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Vil du med på holdet af elever i RSM i 2021? Vil du videreuddanne dig på sigt?

Du bliver en vigtig del af holdet fra dag 1, hvor din mentor sammen med dine øvrige kolleger og ledere støtter og sparrer med dig, så du kommer godt og sikkert gennem din uddannelse. Samtidig bliver du også en del af vores hold af elever fra vores 13 afdelinger rundt om i Danmark. Med dem får du nye venskaber, masser af læring og gode fælles oplevelser og skoleophold.

Hos os får du:

 • En attraktiv uddannelse, hvor du hurtigt får ansvar, viden og spændende opgaver for vores kunder. Efter din elevtid er der gode muligheder for at du kan videreuddanne dig og læse HD, cand. merc. aud. eller statsautoriseret revisor – afhængig af hvad dine drømme er.
 • En sjov hverdag hvor du bliver udfordret i den takt, du selv er klar til.
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
KAR+CO
Butiksindehaver i Holstebro

KAR+CO søger for Flügger farver

Bliv selvstændig i en farverig verden!

Hvis du drømmer om at få foden under eget bord, uden at skulle starte helt fra bunden - Så bliv franchisetager hos Flügger farver! Du får hjælp til meget, men kan også selv fylde rammerne ud!

Flügger A/S

Flügger farver har inden for den seneste periode fornyet sit franchisebutikskoncept, hvilket har betydet, at der i eftersommeren lukker flere mindre og ældre butikker i Jylland – en af dem er på Struervej i Holstebro. Vi skal i stedet have en ny, flot Gør-det-selv butik, med en placering og størrelse, der er mere optimal for fremtidens detailhandel.

Kundegrundlaget i Holstebro er attraktivt og byen i positiv udvikling. Der er derfor gode muligheder for en franchisetager, der har lyst til og mod på at drive én butik her - måske flere med tiden i regionen.

KAR+CO
Anker Bjerre A/SErfaren lagermedarbejder

Anker Bjerre A/S, Holstebro

Har du lagererfaring samt branchekendskab til landbruget?

Til vores reservedelslager i Mejrup søger vi en erfaren lagermedarbejder med branchekendskab, som - sammen med det øvrige lagerteam - har til opgave at levere en professionel kundeservice med salg og rådgivning af reservedele til primært landbruget, herunder landmænd og maskinstationer. Derudover har vi også salg til private samt servicerer vores egne værksteder med reservedele. Vi er lagerførende på mange kendte brands, bl.a New Holland, Amazone, Kverneland, Schäffer og TP - generelt reservedele til både landbrug, skovbrug og entreprenører.

Vi har periodevis travlt - særligt op til og under høst - hvorfor det værdsættes, at du kan gå til opgaverne med et naturligt og selvstændigt drive. Det er derfor vigtigt, at du kender til branchen og kundernes behov.

Arla Foods amba
Vedligeholdstekniker til fast weekendhold - Holstebro Mejeri

Arla Foods amba

Vil du være en del af et godt team og vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Holstebro Mejeri til at køre i højeste gear?Du vil komme til at være en del af en afdeling på 45 mand og kommer til at arbejde fast weekend, i et team med 3 andre teknikere.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • vedligeholdelse og reparation af proces- og pakkeriudstyr
 • deltagelse i forebyggende vedligehold
 • systematisk fejlfinding på procesudstyr, pakkeriudstyr og robotter
Arla Foods amba
Sunset Boulevard
Fremtidens Restaurantchef – start som Assistant Manager, og få mere ansvar

Sunset Boulevard, Holstebro

Du har allerede erfaring med ledelse og et stærkt konkurrencegen. Nu søger du en arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig, og hvor du får en masse ansvar. Du har ambitioner om at blive den nye restaurantchef.

Sunset

Vi er et ungt team, og vi vokser endnu mere. Det er her, du kommer ind i billedet, for du varetager den daglig drift og leder dine medarbejdere og yder service for gæsterne på højeste niveau.

På en typisk vagt varetager og udvikler du restaurantens daglige drift. Du sørger for, at gæsterne får lækker mad på mindre end 5 minutter. Hver dag tager du dig af de administrative opgaver som løn, varebestilling og vagtplaner. Men det er på gulvet, du bruger størstedelen af tiden. Her sørger du for, at restauranten præsterer på højeste niveau.

Sunset Boulevard
Volvo Truck Center Danmark A/S
Lastvognsmekanikere søges

Volvo Truck Center Danmark A/S, Randers, Holstebro, Aarhus og Viborg

Grundet stor efterspørgsel og travlhed hos Volvo Truck Center søger vi lastvognsmekanikere til vores afdelinger i Randers, Holstebro, Aarhus og Viborg.

Volvo Truck Center Danmark A/S

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte

 • reparation og fejlsøgning på lastvogne
 • montering af ekstraudstyr
 • klargøring af nye lastvogne
 • service

Alt sammen primært på Volvo og Renault – men også andre mærker.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for ansvar og indflydelse. Vi har fokus på høj medarbejdertilfredshed, og du vil blive en del af et godt team, hvor dine nye kollegaer har høj anciennitet og er eksperter inden for deres felt.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn og BjerreMarketingkoordinator

Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn og Bjerre, Holstebro eller Hurup Thy

Ret&Råd Advokater Holstebro, Hurup og Lemvig driver advokatvirksomhed med rådgivning af såvel private som virksomheder og kommuner. Virksomheden består af i alt 10 medarbejdere fordelt på flere kontorer.

Vi søger en dygtig og kreativ marketingkoordinator på deltid (15-25 timer pr uge). Du vil som vores nye medarbejder arbejde med virksomhedens marketingsopgaver bl.a. indenfor SoME, hjemmesider samt andre kommunikationsplatforme.

Vi søger en medarbejder, der ønsker at indgå i et yngre og dynamisk team i en konstant udviklende virksomhed med en meget uformel tone. Du har som medarbejder hos os en stor mulighed for at få indflydelse på planlægningen af vores kommunikation på flere platforme og mulighed for at bidrage med dine ideer og udvikle nye projekter sammen med dine kollegaer.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: