148 job matcher din søgning 148 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 148 resultater.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og FiskeriMellemleder til Fødevarestyrelsen i Midtjylland

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Vinderup

Vil du være leder i en af Danmarks største styrelser med ansvar for at sikre dyresundhed, dyrevelfærd og fødevaresikkerhed? Vil du samtidig have gode muligheder for at udfolde dig og udvikle dig som leder, så søg stilling som sektionsleder i Fødevarestyrelsens Kødkontrol.

Vi søger en sektionsleder for Kødkontrolembedet Hkscan (Vinderup), DAFC A/S (Gedved), DanDuck (Struer), Sevel Slagteri (ved Vinderup) og Moesgaard Meat (ved Holstebro).

På de 5 slagterier slagtes primært svin og fjerkræ samt enkelte kreaturer. Du vil i embedet få personaleledelsen for i alt 23 medarbejdere (dyrlæger, tilsynsteknikere og en sekretær).

Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Foodjob Nordic
Ingredients & Process Specialist til global bagerikoncern – Horsens/Holstebro

Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S

Er du ekspert i råvarer og ingredienser, så har vi en helt unik stilling til dig, der vil nørde med kvalitetsbagværk til BTB kunder i hele verden.

Foodjob Nordic søger for Lantmännen Unibake Danmark A/S en teknisk velfunderet Ingredients & Process Specialist. Den rette kandidat bliver en del af en førende global bagerikoncern med mange års erfaring i at udvikle og sælge brød og pastry af høj kvalitet til hele verden.

Stillingen som Ingredients & Process Specialist er nyoprettet, og Lantmännen Unibake Danmark ønsker gennem denne ansættelse at styrke kompetencer og viden indenfor ingredienser og processer. Målet er at forbedre produktoptimering, sikre mere bæredygtighed og indgå i stærke partnerskaber med en række af de vigtigste leverandører.

Foodjob Nordic
Indrykket: 
Vildmedvin ApSManagementassistent

Vildmedvin ApS, Holstebro

Spændende mulighed for udvikling i nyoprettet stilling, hvor du kommer helt tæt på virksomhedsledelse

Vildmedvin er i rivende udvikling, og vi har derfor besluttet at oprette en stilling som managementassistent, hvor man får til opgave at supportere ledelse og organisation i udrulningen af den fortsatte vækststrategi.

Dette er en unik mulighed for den rette kandidat til at få en udviklende nøglerolle på en helt vildt spændende rejse i en dynamisk virksomhed.

Udover klassiske opgaver, som fx at facilitere og deltage i leder- og bestyrelsesmøder, forberede præsentationer, gennemføre analyser m.m. vil jobbet også indebære selvstændigt ansvar for at drive mere udviklingsorienterede projekter i forbindelse med eksekvering af strategien.

Lemvigh-Müller A/S
Butikssælger med el-teknisk baggrund til håndværkerbutik i Holstebro

Lemvigh-Müller A/S

Kan du vejlede håndværkere om primært el-produkter? Brænder du for salg? Og vil du være en del af et team med godt humør, stort råderum, faste arbejdstider og fri i weekenden?

Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker er stedet, hvor professionelle håndværkere kan finde inspiration, gode tilbud og spændende nyheder – både når det gælder el, VVS, værktøj, energioptimering, arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og meget mere. I vores butikker findes et afhentningssortiment med de generelt mest anvendte produkter – suppleret med et lokalt tilpasset produktprogram.

Din arbejdsdag går med, at du:

 • ekspederer vores kunder, der primært er elektrikere
 • sørger for butiksoptimering og vedligehold af sortimentet
 • udfører salgsfremmende indsatser, husmesser, udstillinger, etc., og er med til at bestemme sortimentsudvalget
Prentow SolutionsIT-systemkonsulent med NAV/Business Central kompetencer

Prentow Solutions, Holstebro

Har du forretningsmæssigt flair og god forståelse for systemer? Er du kvik, logisk og har du evnen til at finde løsninger, der kan skabe værdi hos vores kunder? Trives du med en super varieret hverdag? Ja så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Du får mulighed for indflydelse i en virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Du får en nøglerolle i et mindre team med en meget stor berøringsflade. Du får fuldt ejerskab for dine opgaver og dine kunder. Du hjælper med at finde de rette ERP-løsninger og bidrager dermed til at skabe værdi hos kunden.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Almindelig brugersupport og brugeradministration
 • Implementering, tilretninger og dokumentation
 • Opgavedefinering samt opfølgning hos kunden
 • Andre opgaver i ERP-systemer – primært Navision
JH Agro A/SUdkørende Servicetekniker til JH ForsuringNH4+

JH Agro A/S, Holstebro

Vi søger en teknisk dygtig medarbejder til primært at udføre opgaver med nymontage, service og reparationer på JH ForsuringNH4+.

Dette indebærer bl.a. arbejde med PLC- og PC-udstyr, til syrehåndtering, udstyr til gyllehåndtering m.m. Vi arbejder efter vores motto: ”Vi gør det rigtigt – første gang”.

Dine arbejdsopgaver

 • Nymontage.
 • Service.
 • Reparationer.
 • Fremstilling.
 • Indgå i vagtordning på tværs af virksomheden.
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sagro I/S
HR- og ledelsesrådgiver

Sagro I/S, Holstebro, Herning, Billund eller Esbjerg

Brænder du for at rådgive og give sparring til både ejerledere og ansatte ledere inden for landbruget? Tricker det dig ekstra, at du skal være med til at sætte både ledelse og organisationsudvikling på dagsordenen? – Så skal du søge denne stilling hos SAGRO.

Som HR- og ledelsesrådgiver hos SAGRO kan du med stor selvstændighed planlægge din hverdag, så du får en varieret, udfordrende og motiverende hverdag, hvor du yder sparring og rådgivning til vores kunder. En hverdag, hvor du, med afsæt i strategien for bedriften og lederprofilens forudsætninger, bidrager til både at løfte ledere og medarbejdere og dermed også bidrager til vore kunders succes med at drive forretning.

Er du vores nye HR- og ledelsesrådgiver, så brænder du for at arbejde med:

 • Lederudvikling i praksis
 • Udvikling af en medarbejderorganisation
 • Personalestrategi, lederrekruttering, onboarding
Sagro I/S
Indrykket: 
SuperBrugsenSlagtersvend, SuperBrugsen Vinderup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 60 medarbejdere. Vi er en selvstændig "Brugsforening" med stor vægt på mad og i særdeleshed Slagter og Delikatesse.

Vi står overfor en ombygning af slagter- og delikatesseafdelingen, den skal føre os mod nye højder, derfor mangler vi at få dig med på holdet.

Du får medansvaret for at pleje og profilere afdelingen med sigte på, at området når sine drifts- og profilmål. Du sikrer sammen med teamet, som udover dig består af 14 medarbejdere, at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Medansvar for produktion, salg og indtjening
 • Medansvar for at der leves op til de stillede hygiejnekrav
 • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Indrykket: 
Dansk Camping UnionVært til Ejsing

Dansk Camping Union, Vinderup

DCU søger en – gerne erfaren – vært til vores campingplads i Ejsing – DCU-Camping Ejsing Strand – fra den 1. marts 2021.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af campingpladsen - herunder reception, kiosk og rengøring samt ansvarlig for, at campingpladsen altid fremstår pæn og indbydende.

Derudover er høj service til gæster/medlemmer, hyggelig stemning på pladsen og udbud af spændende aktiviteter, områder DCU har fokus på og sætter meget højt. Du skal ligeledes medvirke til, at campingpladsen udvikles i overensstemmelse med DCU´s retningslinjer og den fastlagte målsætning. Du bliver således en del af en forening og et fællesskab samt en del af et dynamisk hold på i alt 20 campingpladser.

Hammer Andersen Sales Recruitment
Salgschef til joca a/s

Hammer Andersen Sales Recruitment søger for joca i Vinderup

 • Kan du lede, drive og udvikle en salgsorganisation?
 • Har du erfaring med salg til det offentlige segment?
 • Er du kommercielt og strategisk stærk?

Så læs videre her – på vegne af joca a/s i Vinderup søger vi en salgschef.

joca a/s udvikler og leverer fremtidens affaldsløsninger joca er en af Danmarks førende leverandører af affaldsløsninger til kommuner, affaldsselskaber og boligselskaber. Virksomheden leverer effektive og fleksible affaldsløsninger til den grønne omstilling og har base i Vinderup, hvor hovedparten af de 60 engagerede medarbejdere har deres gang.

Danbox Living ApSAlsidige håndværkere

Danbox Living ApS, Holstebro

Vi er inde i en forrygende udvikling og søger derfor dygtige og ambitiøse håndværkere – tømrere, maskinsnedkere eller produktionsmedarbejdere.

Danbox Living har udviklet et helt nyt, moderne og bæredygtigt boligkoncept – FLEXHOME – bestående af præfabrikerede moduler, der fremstilles indendørs på vores fabrik i Holstebro.

Vi er leverandør af fritidshuse, annekser og helårshuse, men vi leverer også rækkehuskoncepter, flytbare klasse- og kontorlokaler og lejligheder til bosteder. Arbejdsopgaverne er alsidige, og du bliver en del af et team med engagerede kollegaer.

Ideelt set har du erfaring med nybyggeri og/eller pavillonbyggeri men vigtigst er det, at du har håndværksmæssig flair og øje for kvalitet.

Actona Company A/S
Dygtig økonomielev

Actona Company A/S, Holstebro

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk og jonglerer du med begreber som debet og kredit? Så har vi måske den perfekte elevplads til dig.

Du vil blive en del af en velfungerende økonomiafdeling, hvor regnskab, økonomi og controlling følges i et tæt samarbejde. Du vil hurtigt blive en fast del af afdelingen, og vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kollegaer. Du bliver udfordret og får ansvar, men vi sørger også for at din rygsæk fyldes med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, som skal udvikle dig fagligt og personligt.

Du vil i din elevtid få indsigt i alle områder indenfor regnskab og økonomi. Derfor vil bogføring, fakturering, kreditorstyring, kontering, afregninger, momsopgørelser og indberetninger, hurtigt blive en del af din hverdag.

Actona Company A/S
Indrykket: 
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

HKScan Denmark A/SHar du viljen til succes og kan du inspirere og motivere andre til en god indsats? Så er du måske HKScan nye produktionsleder til nathold

HKScan Denmark A/S, Vinderup

Få en selvstændig og indflydelsesrig rolle i produktionen. Du kommer til at gå forrest for at nå de fælles mål og vil være med til at gøre en forskel, når det drejer sig om at producere og levere det mest klimasmarte valg til aftensmaden til vores forbrugere.

Dit overordnede ansvar bliver at sætte retning og vise vejen for dine driftsassistenter og medarbejdere, så I sammen når de ambitiøse mål for området. Du medvirker til løbende forbedringer og konstant stræben efter at blive ”bedre end i går”, så vi kan løfte vores kvalitet, effektivitet og indtjening. Herudover bliver dine opgaver:

 • Deltagelse i sikkerhedsarbejde og runderinger med arbejdsmiljørepræsentanter og dit team.
 • Fokus på at mindske risikoen for reklamationer og fejl i produktionen og fastholde det høje kvalitets- og hygiejneniveau.
Indrykket: