134 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

134 jobannoncer

Gem
BELECTRIC GmbH

Business De­ve­l­op­ment Manager Nordics / Fre­elan­cer (m/f/d)

Germany, Denmark, remote
Hjemmearbejdsplads

Are you able to do acquisition and strategy development while sleeping? Are you happy to stay on international grounds, especially in Nordic countries like Denmark? Or maybe you are from a Nordic country?

We are a multicultural international company with a lot of team spirit. With 500 employees in 5 different countries, we work to ensure a climate-friendly energy production for future generations. We build ground-mounted solar power plants throughout Europe and, as one of the world's largest O&M service providers, ensure our costumers’ plant operation for decades to come.

Gem
Telia Danmark

Retail Sales

Holstebro

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Du kan virkelig lave gode penge i det her job. Lønmodellen hos Telia er simpel og gennemsigtig. Og vores provisionsordning er rigtig fornuftig.

Fitim, kunderådgiver siden september 2019 samt assisterende butikschef siden februar 2023
Gem
Dansk Miljø- & Energistyring A/S

Kommunikations- og marketingansvarlig

Holstebro

Drømmer du om at have ansvar for DME’s fremtidige markedsføringsstrategi? Har du en god forretningsforståelse og kan du skrive fængende indhold om tekniske løsninger, kundecases m.m. Så er det netop dig vi søger!

Som den første marketingansvarlige bliver du en del af salgsafdelingen med direkte reference til vores salgschef. I tæt samarbejde med dygtige kollegaer i salgsteamet bliver du ansvarlig for at udarbejde den strategiske markedsføring. Du har selv masser af ideer, og du evner at initiere og eksekvere på dem. Med øje for fremtidens tendenser og brugen af godt gennemarbejdet dataanalyse, formår du at understøtte den kommercielle indsats hos os.

Gem
Jysk Energi

Senior Software Developer til nøglerolle i udviklingsafdeling

Holstebro eller Aarhus C

Som fullstack-udvikler er dit omdrejningspunkt at skabe langsigtet arkitektur og udvikling af det samlede systemlandskab, så den enkelte forretning har den bedst tænkelige konkurrenceevne, fleksibilitet og skalerbarhed.

Jysk Energi er en forbrugerejet energikoncern med hovedsæde i Holstebro og filial i Århus, og du bestemmer selv, hvad der bliver dit primære arbejdskontor.

Hvad angår arbejdsforhold er vi til hybridløsninger.

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

HumanTrust A/S søger for TCM Group A/S
Gem
HumanTrust A/S

PMO Manager til markedsledende køkkenproducent

Holstebro

Til at styrke fremtidens tværorganisatoriske strategiske projekter skal der etableres et Project Management Office, hvortil vi søger en dygtig PMO Manager, der blandt andet kan se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Være sparringspartner til direktion og ledelse generelt
  • Strukturere og facilitere TCM Groups strategiudvikling
  • Agere projektleder på implementering og opfølgning på strategiske tiltag

Du får samlet set cirka 500 nye kolleger, som værdsætter den stærke fællesskabsfølelse, og som kommunikerer i en uformel tone med respekt for hinanden.

HumanTrust A/S
Wiley X EMEA, Filial af Wiley X EMEA, LLC, USA

Er du vores nye International Account Manager?

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau som Account Manager i en international virksomhed?

Hos Wiley X søger vi en passioneret og dynamisk International Account Manager – Retail Segment, til vores dedikerede salgsteam, hvor du vil spille en central rolle i vores kommercielle vækstrejse!

Du vil være med til at skabe vækst og succes hos vores eksisterende og nye kunder og salgskanaler på det internationale marked.

Wiley X EMEA, Filial af Wiley X EMEA, LLC, USA
Gem
Holstebro Kommune

Pædagog til Nr. Felding Skole og SFO

Vi søger en uddannet pædagog til en fast stilling på 37 timer fordelt på skole og SFO.

Du er aktiv, idérig og fagligt funderet, og elsker at lave spændende aktiviteter for vores børn. Du skal have lyst og mod til at gå forrest og være i tæt kontakt med forældre, samt dine kollegaer og ledelse i både skolen og SFO.

Når den rigtige pædagog er fundet vil der være 4 ansatte i vores SFO til ca. 55 børn så du bliver en del af et lille men stærkt time som hjælper hinanden på tværs.

Gem
Midt- og Vestjyllands Politi

Sektionsleder til Registre og Jura

Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi søger en engageret og kompetent sektionsleder til enheden Registre og Jura i Politiets Administrative Center (PAC).

Her får du muligheden for at udføre meningsfuldt arbejde med både drifts- og personaleledelse i et landsdækkende center med ca. 350 medarbejdere, der løser vigtige samfundsopgaver for at holde Danmark trygt og sikkert.

I Registre og Jura sørger vi blandt andet for, at Kriminalregisteret er opdateret med oplysninger om borgere, der er blevet dømt i en straffesag.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

  • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
  • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Antalis A/S

Pricing Specialist

Holstebro

Forretningsanalyse, prisanalyse og -justeringer. Er det sød musik for dine ører? Er du velbevandret i Excel og klar på at tage din karriere til næste niveau i en stilling som Pricing Specialist? Så er det her det helt rigtige springbræt for dig.

Da vi er i gang med forberedelserne til et skifte af vores ERP-system, søger vi en Pricing-kollega til at hjælpe os med de daglige opgaver indenfor forretningsanalyse og prisreguleringer.

Det er af stor betydning, at du kan bevare overblikket, prioritere, men samtidig er serviceminded, en dygtig kommunikator og sætter en ære i at finde den bedste løsning for både stakeholders og forretningen.

Hansen Toft A/S søger for DSV Frø Danmark A/S
Gem
Hansen Toft A/S

Managing Director

Holstebro

For dansk datterselskab med salg og produktion.

Er du en leder med stærk kommerciel drivkraft, som kan motivere dine medarbejdere til at arbejde sammen som et team, og kan du sætte den strategiske retning? Så er her muligheden for at udvikle en succesfuld produktionsvirksomhed til næste niveau.

Vores kunde, DSV Frø Danmark, er en af de førende virksomheder inden for produktion og salg af græsfrø og andre frø/afgrøder. Virksomheden har de seneste år oplevet en betydelig vækst og er det førende datterselskab i koncernen.

Hansen Toft A/S
Gem
Ænergy P/S

Projektleder til myndigheds­behandling

Holstebro

Med direkte reference til direktøren bliver du ansvarlig for myndighedsbehandling af vores projekter. Du deltager aktivt i udvikling af de enkelte projekter – herunder bidrager du til prioritering af projekter og forhandling med kommuner.

Dit ansvarsområde bliver at opnå optimal udnyttelse af projektarealet med sikring af politisk opbakning og respekt for naboer og stedspecifikke interesser i forbindelse med myndigheds-behandlingen.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du skal blive økonomiassistent hos SAGRO, hvis du gerne vil kunne styre din hverdag ligeså meget, som du styrer regnskaber.

Helt grundlæggende læser du nok dette, fordi du godt kan lide tal og struktur.

Det er bare rigtig vigtigt for os, at du også kan lide fællesskab. Her løser vi tingene sammen. Det betyder, det er naturligt for dig at spørge om hjælp og hjælpe andre.

Sagro I/S
Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent til lønservice

Holstebro, Esbjerg, Billund eller Herning

Hos SAGRO har vi enkelte økonomiassistenter, som også månedligt kører løn for vores kunder. Det betyder, at du arbejder som økonomiassistent noget af tiden, og noget af tiden laver du løn.

Det giver et fint afbræk i det normale arbejde, og så kan jeg godt lide kontakten med kunden. Til slut kan alle jo godt lide at få deres løn, så jeg er jo med til at gøre folk glade.

En af dine (måske) kommende kolleger
Sagro I/S
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Mercantec

Ernæringsassistenter søges

Ulfborg

Er du kreativ og vild med at lave mad? Og har du lyst til at være med til at skabe gode oplevelser for vores kursister og elever?

Så er det måske dig, vi mangler i vores kantine på Ulfborg Kjærgaard. Her får du ansvar for at sikre, at maden er både sund og velsmagende samtidig med at udvalget og variationen i menuerne matcher vores mange forskellige kundegrupper.

Kantinen på Ulfborg Kjærgaard servicerer dagligt 70 - 100 medarbejdere og kursister, og vi søger en kollega, som aktivt og positivt bidrager til teamet og er med til at tage ansvar for planlægning, tilberedning af mad, servicering af kunderne samt kassebetjening.

Mercantec
Gem
JD-Contractor A/S

Medarbejder til Crewing-afdelingen

Holstebro

Du får en bred kontaktflade til hele virksomheden, hvor du sammen med projektledere, kaptajner og teknisk afdeling er ansvarlig for processen med at styre de menneskelige ressourcer på vores flåde af skibe.

Det inkluderer opgaver såsom rekruttering og ansættelse af besætningsmedlemmer, sikring af at de er korrekt uddannet og certificeret samt styring af medarbejderressourcerne på de forskellige fartøjer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV