243 job matcher din søgning 243 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elgiganten A/S
Driftleder med personaleansvar søges

Elgiganten A/S, Holbæk

Som driftleder i Elgiganten får du ansvaret for, at driften i varehuset fungerer. Det er din opgave som leder at skabe motivation og engagement – vi ved at engagerede medarbejdere skaber glade kunder og fantastiske resultater.

I tæt samarbejde med varehuschefen og dine ansvarlige sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Det er en spændende arbejdsdag, hvor der er fart over feltet. En del af dine opgaver kan du klare på kontoret, men du kommer også til at bruge meget af din tid på gulvet sammen med dine medarbejdere. Det er vigtigt, at du er ude og tale med dine kolleger og ved, hvad der rører sig. Det er dig, der har ansvaret for, at medarbejderne trives, at de er motiverede, og at de udvikler sig.

Elgiganten A/S
Ledlight Danmark A/S
Salgskonsulent med brancheerfaring

Ledlight Danmark A/S, Holbæk

Ledlight Danmark A/S er er virksomhed som leverer belysningsprojekter til industri og el virksomheder i hele Danmark. Vi er beliggende i Holbæk, hvor vi har kontor og lager faciliteter. Vi yder service til vores kunder i form af rådgivning, lysberegninger og energiberegninger mv.

Ledlight Danmark A/S

I funktionen som salgskonsulent hos os, vil du komme til at indgå i et allerede velfungerende salgsteam. Du vil komme til at servicere vores elinstallatør kunder landet over, Det forventes, at du tilfører virksomheden nye kunder i form af opsøgende salg og kundebesøg, samt deltagelse i diverse relaterede arrangementer og messer. Der må derfor påregnes en del årlig rejseaktivitet. Du vil få de fornødne kurser indenfor salg mv. for at kunne udføre de forventede opgaver.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
BAUHAUS
Salgsleder

BAUHAUS, Holbæk

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du, at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidig med at du fører an og gør en forskel for arbejdsglæden? Så er det dig, der skal være Salgsleder i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Salgsleder er din primære opgave, som afdelingschefens højre hånd, at skabe et team af højt kvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der giver branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Du og dit team vejleder og servicerer vores kunder og giver dem den bedste indkøbsoplevelse. Derfor er det vigtigt, at du har relevant erfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Som Salgsleder er dine opgaver bl.a.:

 • Sikre at de rette kompetencer er til stede i afdelingen, så kunderne får den nødvendige hjælp
 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Betjene og servicere vores kunder
Andel Holding A/S
Kreditorbogholder

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du superskarp til SAP og har erfaring med/eller lyst til at arbejde med kreditorbogholderi? Så kan du blive en del af vores finansafdeling i Andel.

Andel Holding A/S

Hovedopgaven er at sikre håndteringen af leverandørfakturaer, godkendelsesprocessen og bogføring i vores SAP-system. På tværs af funktionsområdet arbejder du med en bred opgaveportefølje, herunder bl.a.:

 • Betalinger
 • Kreditorafstemninger/finansafstemninger
 • Kontakt med leverandører samt medarbejdere
 • Indberetninger til Intrastat

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

EDC Mæglerne Westermann A/SFerieafløser – flyersbud for EDC Westermann.

EDC Mæglerne Westermann A/S, Tølløse

Har du lyst til at tjene lidt ekstra sommerferie penge, så har vi måske et job til dig.

Vores to flittige flyersbude skal holde en velfortjent ferie. I den forbindelse mangler vi to friske mennesker til at varetage deres job mens de er væk.

Du skal køre ud med flyers i alle postkasser i vores områder. Det er derfor en stor bonus du er kendt i områderne: Tølløse, Stenlille, Ugerløse, St. Merløse, Regstrup, Svebølle, Føllenslev og Snertinge. Det er dog ikke et krav.

Der bliver sat en arbejdsbil til rådighed under arbejdstiden. Du starter og slutter altid din arbejdsdag på kontoret, på adressen Tølløsevej 4, 4340 Tølløse.

Behandlingsstederne SøbækBrænder du for at arbejde med udsatte børn og unge

Behandlingsstederne Søbæk, Jyderup

Behandlingsstederne Søbæk er i vækst og derfor skal vi bruge endnu flere dygtige og engagerede pædagoger. På vores opholdssted Kalundborgvej har vi plads til 10 unge mellem 15–23 år som bor under §107.

Beboerne har alle et stort behov for støtte, og behandlingstilbuddet tilrettelægges specifikt ud fra borgerens behov. Det er unge med udviklings- og opmærksomhedsforstyrrelser samt psykiatriske diagnoser. Unge der af forskellige årsager har angst, depression og selvskadende adfærd. Afdelingens målgruppe har behov for individuel specialiseret pædagogisk indsats. Det overordnende formål er at afdække og udvikle den unges potentiale for at skabe den bedst mulige tilværelse.

Vi tilbyder dig blandt andet

 • En arbejdsplads med fokus på høj faglighed i vores pædagogiske indsats
 • En arbejdsplads med kreativitet, engagement og humor
 • Løbende mulighed for kompetenceudvikling
EUC NordvestsjællandVi søger en underviser i Virksomhedsøkonomi og Afsætning

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

EUX-uddannelsen er i rivende udvikling, og flere unge ønsker at kombinere en erhvervsuddannelse med en studentereksamen. Derfor er vi på udkig efter en dygtig og engageret underviser, der kan sætte sine fag i spil i denne nye pædagogiske og tværfaglige sammenhæng, hvor gymnasiefag trækker på viden fra erhvervsuddannelserne og omvendt.

Hvis du brænder du for undervisning og det at være med til at skabe spændende og mangfoldige læringsmiljøer, der får eleverne til at udvikle sig? Så er det dig, vi har brug for som underviser i Virksomhedsøkonomi og Afsætning på vores EUX Business-afdeling i Holbæk.

Om jobbet:

 • Du skal primært varetage undervisningen i faget Virksomhedsøkonomi på B- og C-niveau, og så vil du også få nogle få timer i Afsætning
 • Du skal være vejleder i Erhvervsområdeprojekter i Virksomhedsøkonomi
Holbæk KommuneBjergmarkskolen søger en faglig stærk og relationskompetent dansklærerprofil

Holbæk Kommune

Har du lyst til at være med til at afprøve nye og spændende rammer for folkeskolen, som er et led i regeringens nye tiltag – Frihedsforsøget - så er stillingen her noget for dig. Kom og bliv vores nye kollega på Bjergmarkskolen. Vi har en spændende lærerprofil i spil.

Fra august 2021 træder du ind i klasserummet i kommende 4. årgang som dansklærer og kontaktlærer for egen 4. klasse og som faglærer i engelsk og naturfag på årgangen.

Som vores nye kollega på Bjergmarkskolen brænder du for at undervise og træder velforberedt ind i klasseværelset. Du er en tydelig voksen, der brænder for at gøre børn fagligt dygtige og socialt stærke. Du trives i det tætte forældresamarbejde, er relationskompetent og har et anerkendende menneskesyn.

Midt- og Vestsjællands PolitiMåleoperatør til automatisk trafikkontrol

Midt- og Vestsjællands Politi, Holbæk

Som måleoperatør i Midt- og Vestsjællands Politi ved automatisk trafikkontrol (ATK) understøtter du færdselspolitiets arbejde med at nedbringe hastigheden på vejene til det tilladte. Du får helt konkret muligheden for at bidrage til at nedbringe antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken og dermed øge færdselssikkerheden og trygheden på vejene. Din indsats er værdsat og en vigtig del af politiets samlede opgave på færdselsområdet.

I operatørjobbet forventes det, at du foretager hastighedsmålinger i hele politikredsen, men udkørselsstedet bliver Holbæk. Du skal hver dag stille udstyret op med ansvar for at sikre, at billeder og målinger foretages korrekt. Vi har fokus på præcision og høj kvalitet af målingerne, og kollegialt udveksler vi erfaringer om opgaveløsningen. Vi lægger desuden stor vægt på at sparre med hinanden om kontakten med borgere.

Biltema Danmark A/S
VAREHUSCHEF SØGES TIL BILTEMA HOLBÆK

Biltema Danmark A/S

Er du klar til at tage udfordringen op som varehuschef i et af nordens mest spændende og alsidige varehuse? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Den person vi efterlyser, har en solid detailhandelsbaggrund, og har ambitioner om at sætte sit eget præg på et velfungerende varehus med topmotiverede medarbejdere. Vi lægger vægt på, at du kan og vil gøre en forskel som leder.

Vores nye varehuschef har som altoverskyggende ambition, at varehuset skal være 100% salgsklart hver dag. Du er den naturlige ”spillende træner”, og derfor er du klar over at resultater skabes sammen med dit personale ude blandt kunderne i varehuset.

Biltema Danmark A/S
JKSOvermontør med drifts- og ledelsesansvar

JKS søger for Per's VVS ApS i Regstrup

Brænder du for at lede og koordinere projekter og daglige driftsopgaver samt at opbygge og vedligeholde kunderelationer? Trives du i en virksomhed, hvor der er tæt sparring, højt til loftet og hvor ansvar og selvstændighed er i højsædet? Og har du baggrund inden for VVS-branchen og dermed har den faglige forståelse, så hører vi gerne fra dig!

Som Overmontør hos Per’s VVS får du en meget ansvarsfuld og selvstændig rolle, hvor du får ledelse for 9 montører og 4 lærlinge og hvor du har driftsansvar og faglig support til dine 4 kolleger i driftsteamet ift. fordeling af konkrete opgaver til montører.

Dine primære opgaver er følgende:

 • Tilbudsgivning på projekter
 • Ugentlig opfølgning på projekter og godkendelser af delprojekter ift. fakturering
 • Ledelse af montører
Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Marius Pedersen A/S
Chauffører til kørsel med kranbil – Region Sjælland

Marius Pedersen A/S, Vordingborg, Ringsted og Holbæk

Vores regionskontorer i Vordingborg, Ringsted og Holbæk søger servicemindede chauffører til kørsel med kranbil. Afdelingerne råder samlet over ca. 75 biler og beskæftiger p.t. 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • et interessant og afvekslende helårsjob i en dynamisk virksomhed
 • et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone
 • løn efter gældende overenskomst
Marius Pedersen A/S
Andel Holding A/S
Erfaren skattekonsulent

Andel Holding A/S, Svinninge

Vil du være med til at sætte struktur og sikre compliance i en ny rolle? Kan du navigere i en virksomhed der går igennem en større forandring på mange områder, bl.a. det økonomiske? Har du lyst til at bruge alle dine kvalifikationer indenfor skat og økonomi? Så har vi en spændende stilling til dig.

Andel Holding A/S

Din hverdag vil bestå af bl.a.

 • Faglig sparringspartner for Andel koncernen
 • Projekter i tilknytning til bl.a. optimering af processer og forretningsgange
 • Udvikle og vedligeholde af regnskabspraksis

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Andel Holding A/S
Controller til stort energiselskab

Andel Holding A/S, Svinninge

Brænder du for rapporteringer og optimeringer af processer? Så har vi en spændende mulighed, hvor du som et led i en flerårig forandringsproces, er med til at udvikle en ny økonomimodel, samt ensrette processer og forretningsgange. Controlling og udarbejdelsen af intern og ekstern regnskabsrapportering for Andel-koncernen er nemlig en central komponent i denne proces.

Andel Holding A/S

Som controller er du ansvarlig for såvel selskabsrapportering for et eller flere af selskaberne i koncernen, herunder afdelingsrapportering for selskabets tilknyttede forretningsområde.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: