170 jobannoncer matcher din søgning 170 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PRENT Denmark

Indkøber

Holbæk

Se video om PRENT Denmark som arbejdsplads

Som Indkøber i vores produktionsafdeling bliver du en del af et engageret og positivt team. Der er tale om en stilling, hvor du som Indkøber får et selvstændigt ansvar for indkøb af råmaterialer til vores produktion i vores voksende virksomhed, som lige er blevet kåret som ”Børsen Gazelle”.

Prent giver dig muligheden for at udvikle dig fagligt og personligt i en global virksomhed, som er helt i front inden for sit område. Prent er allerede markedsledende i USA og stiler efter at blive markedsledende i Europa indenfor de kommende 5 år, hvilket også kan give dig nye muligheder.

PRENT Denmark
Fonden Koloni

Koloni søger pædagogisk aktivitetsmedarbejder

Ugerløse

Aflastningstilbuddet Koloni søger medarbejder til vores afdeling for børn med forskellige udfordringer. Vi har unge med Downs syndrom og unge med Autisme – alle med nedsat sprog.

Du indgår i et tæt pædagogisk samarbejde med 2 voksne om 9 dejlige børn/unge i alderen 11-22 år.

Det er ikke en nødvendighed, at du har erfaring med at arbejde med unge med Downs syndrom og Autisme, men vi forventer, at du har hjertet på det rette sted.

Fonden Koloni
Aluline A/S

Kvalificeret medarbejder med flair for kvalitet og måleteknik

Tølløse

Er du god til at arbejde struktureret, selvstændigt og bevare overblikket, selvom du har mange bolde i luften?

Arbejdsopgaverne består primært i at støtte og styrke vores administrative del af kvalitetsafdelingen i håndtering af kundereklamationer, oprettelse af ”SOP” arbejdsinstrukser samt struktur og digitalisering af kvalitetsledelsessystemet.

Du vil blive en del af et dynamisk team på omkring 100 gode kollegaer, der samarbejder om at opfylde kundernes behov fra råvareindkøb til rettidig levering.

Holbæk Ny Maskinværksted A/S

Entrepriseleder – Byggebranchen

Holbæk

HNM er i gang med en forandringsproces, hvor der bliver brug for nye tanker og nye ideer. Derfor har vi brug for en ny kollega.

Stillingen er med udgangspunkt i Holbæk, hvor du i samarbejde med vores smede, montører og øvrige entrepriseledere skal være med til at fastholde HNM’s position som en stærk og seriøs leverandør af stålkonstruktioner og smedearbejde på Sjælland.

Entrepriselederen har ansvaret for at:

 • Specifikationer og deadlines i indgåede kontrakter overholdes.
 • Sikre et konstruktivt samarbejde med kunder, bygherre og underleverandører.
 • Miljø og arbejdssikkerhed overholdes.
Holbæk Ny Maskinværksted A/S
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Slotshaven Gymnasium søger undervisere

Holbæk

Vi søger undervisere i fagene dansk, tysk, spansk, historie, samfundsfag og erhvervsjura og gerne i kombination med andre relevante fag.

Slotshaven er gymnasiet, vi skaber sammen. Vil du være med?

Du bliver del af et levende fagligt fællesskab med lærere, der interesserer sig for fag, formidling og ikke mindst de unge. Du bliver en del af et spændende gymnasium, der under ny ledelse er ved at tilpasse organisationen og sikre fortsat vækst og både faglig og social trivsel.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Undervisere søges til Slotshaven Gymnasium

Holbæk

Vi søger undervisere i fagene informatik og programmering, og gerne i kombination med andre relevante fag.

Slotshaven er gymnasiet, vi skaber sammen. Vil du være med?

Du bliver del af et levende fagligt fællesskab med lærere, der interesserer sig for fag, formidling og ikke mindst de unge. Du bliver en del af et spændende gymnasium, der under ny ledelse er ved at tilpasse organisationen og sikre fortsat vækst og både faglig og social trivsel.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Telia Danmark

Kunderådgiver til Telia i Holbæk, fuldtid

Som kunderådgiver hos Telia får du de bedste rammer til at udfolde din interesse for det personlige salg. For her møder vi mennesket i øjenhøjde – både når vi rådgiver kunderne og når vi plejer relationerne til kollegerne.

Hos Telia får du de værktøjer og den støtte, du har brug for – uanset hvilken stilling, du sidder i. Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor alle kan være sig selv, vi har en høj produktivitet og vi arbejder med klare målsætninger i fællesskab.

Gem
Fabu

Har du lyst til at prøve et nyt og anderledes rengøringsjob?

Rødovre

Vi søger en servicemedarbejder/rengøringsassistent til et attraktivt og selvstændigt job, hvor de primære opgaver er almindelige rengøringsopgaver på vores 5 lokationer. Herudover skal du stå for bestilling og modtagelse af varer, opfyldning af varer, pasning af planter mv.

Vi tilbyder et godt og varieret job med frihed under ansvar, hvor du selv tilrettelægger opgaverne og din hverdag sammen med vores faglige leder.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vi søger TØMRERE – makkerpar

Jyderup

Vi har travlt og søger derfor dygtige og selvstændige tømrere / alsidige håndværkere.

Som vores nye kollega bliver du en del af et bredt fagligt funderet team med forskellige håndværksmæssige baggrunde.

Vi arbejder med større renoveringer af egne bygninger, diverse mindre projekter og servicering af tilhørende arealer.

Vi tilbyder et arbejde med faglige udviklingsmuligheder og en spændende og meget varieret arbejdsdag.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Gem
Granhøjen

Sagsbehandler til specialpsykiatrisk botilbud

Holbæk

Banker dit hjerte for mennesker med psykiske udfordringer? Og giver dit arbejde mening, når du sikrer, at de får den støtte, de har behov for?

Så læs endelig videre. Vi mangler nemlig en kollega til vores sublime sagsbehandlerteam.

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Her får du en flok erfarne kolleger i ryggen, som har stor respekt for hinandens faglige kompetencer – og vi vil også gerne lære af dig.

- Eva, socialrådgiver og din nye kollega
Granhøjen
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Holbæk Kommune

Distriktsleder til hjemmeplejen Merløse

Er du som os i Holbæk Kommune optaget af de gode borgerforløb, høj faglighed og medarbejdertrivsel?

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at skabe en fælles retning for alle med kerneopgaven som omdrejningspunkt samt at være med til at omstille syge- og hjemmeplejen til at kører i faste selvstyrende teams.

Vi tilbyder engagerede og dygtige medarbejdere, samt en stor ledergruppe med erfarne ledere.

Andel Energi

Senior marketing-konsulent

Svinninge

Har du lyst til at sætte dit præg på Andel Energis kundekommunikation og kundeoplevelser? Har du masser af erfaring med at drive og eksekvere projekter? Er du en haj til Marketing Automation?

Og vil du være en del af et marketingteam, hvor vi er drevet af at gøre en forskel?

Så er det lige dig, vi leder efter!

Andel Energi
Pharmacosmos A/S

Medical Associate, Business Development and Strategy

Holbæk

You have a unique opportunity to be part of an exciting journey in a fast-growing organization with high ambitions, offering rich potential for career development.

QUALIFICATIONS INCLUDE:

 • Holds a degree as MD, PhD, M.Sc. or relevant B.Sc. in pharmacy or other relevant discipline in natural sciences is a requirement, preferred combined with experience, either through clinical or corporate setting.
 • Ideally 1-2 years of experience in a corporate M&A department, private equity setting or in a management consultancy capacity within life science industry.
Pharmacosmos A/S
Pharmacosmos A/S

Associate, Business Development and Strategy

Holbæk

You will get a unique opportunity to be highly involved in all stages of the Business Development and Strategy process with a lot of exposure to the top management and owners of Pharmacosmos, as well as with a dynamic range of external consultants and advisors.

QUALIFICATIONS INCLUDE:

 • Financial background with an advanced degree within finance, business strategy or similar, combined with experience from a corporate setting.
 • Corporate finance knowledge, particularly in terms of valuation and financial modeling, combined with excellent quantitative and analytical skills and strong attention to detail.
Pharmacosmos A/S
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Gem
ILVA

Deltidssælger til ILVA Holbæk

Holbæk

Se video om ILVA som arbejdspladsBreder smilet sig hos dig, når du tænker på boligindretning og salg af kvalitetsmøbler i et inspirerende, nordisk design? Og er du samtidig en teamplayer med stort T, som tager ansvar for egne såvel som teamets opgaver?

Du vil hos os få en arbejdsdag, hvor både faglig og personlig udvikling er i fokus, og hvor vi tror på, at et stærkt team bygges på læring og teamwork.

ILVA
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger læringskonsulent til faget og valgfaget madkundskab i Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Holbæk

Har du en stærk faglig, didaktisk og pædagogisk profil inden for madkundskab, og arbejder du vidensbaseret? I stillingen som læringskonsulent til madkundskab vil du bl.a. komme til at:

 • Bidrage til udvikling af fagplan (læreplan) for madkundskab og valgfaget madkundskab
 • Vejlede lærere og ledere i hele landet om gældende regler og nye tiltag i faget og valgfaget madkundskab, herunder holde oplæg i forskellige fora

Har du bopæl i Jylland eller på Fyn, har du mulighed for at arbejde hjemmefra, når ikke du har møder og samarbejde i Holbæk eller er på besøg i kommuner og på skoler.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
EDC Westermann A/S

Sagsbehandler med erfaring fra ejendomshandel fra a til z søges

EDC Westermann A/S med salgskontorer i Holbæk- og Kalundborg Kommune søger erfaren sagsbehandler til omgående start.

Vi ser gerne at du er kontoruddannet, har erfaringer med tidl. sagsbehandlingsopgaver eller er uddannet ejendomsmægler og at du har stor interesse for at arbejde med de mæglerfaglige opgaver.

Vi lægger vægt på, at du kan levere en flittig og engageret indsats, hvor vores kunder altid er i centrum.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV