236 job matcher din søgning 236 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MUUSMANN Kommunekontaktansvarlig

MUUSMANN søger for Behandlingsstederne Søbæk i Holbæk

Siden 1985 har Behandlingsstederne Søbæk tilbudt skræddersyede løsninger til børn og unge med specialpædagogiske behov.

Der foreligger en central opgave i forhold til at etablere og udvikle relationer til eksisterende og nye kunder samt etablere og udvikle gode netværker i de kommuner, hvor Søbæk er aktiv og ønsker at blive aktiv. En væsentlig del af dette arbejde består i at etablere gode og professionelle relationer til de relevante samarbejdspartnere og beslutningstagere i hver kommune.

Den kommende kommunekontaktansvarlige skal være i stand til at formidle, hvor Søbæk adskiller sig positivt på indhold, kvalitet og målgrupper i forhold til andre leverandører. Vedkommende skal have oparbejdet et vist kendskab til den faglighed, der udspiller sig på et opholds- og dagbehandlingssted, herunder at vedkommende på en troværdig og tillidsfuld måde kan formidle faglige begreber og metoder.

Privatbørnehaven Lille Vestervang
Erfaren pædagog med stor lyst til udeliv og kreativitet til helt unik privatbørnehave

Privatbørnehaven Lille Vestervang, Holbæk

Er du altid først på legepladsen og er din største force at arbejde værdsættende, anerkendende og nysgerrigt med børn? Så har vi jobbet til dig i Holbæks bedste børnehave, Lille Vestervang. Vi leder nemlig efter en dygtig og erfaren pædagog, der har lyst til at blive en del af vores hverdag.

Privatbørnehaven Lille Vestervang består af en energisk og fagligt stærk personalegruppe og 50 dejlige børn, fordelt på tre aldersopdelte grupper, som vi i makkerpar følger gennem hele deres tid i børnehaven.

Vi vægter gode samarbejdsrelationer højt, ligesom vi hjælper hinanden og udviser fleksibilitet, så vi sammen kan bidrage til en givende hverdag, fyldt med godt humør og spændende oplevelser for både børn og voksne.

Privatbørnehaven Lille Vestervang
Jobindex A/S
Regnskabschef – vær med til at udvikle vores koncern

Jobindex A/S søger for IS Kilden ApS i Holbæk

Vil du have ansvar for regnskaberne i en koncern med 5 selskaber og 350 ansatte? Og kan du lede et team af dygtige bogholdere?

Så er du måske vores nye regnskabschef.

Vores vision er at hjælpe socialt udsatte og psykisk sårbare mennesker. Vi håber, at du vil hjælpe os med at gøre en forskel.

Interesseret? Læs mere om dit nye job som regnskabschef her.

 

Jobindex A/S
EUC Nordvestsjælland Studentermedhjælper

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

EUC Nordvestsjælland søger en studentermedhjælper pr. 1. august eller før, da vores aktivitet på de merkantile erhvervsuddannelser stiger, og vi derfor har behov for hjælp til vores kompetente team af studiesekretærer i administrationen.

Vi søger en engageret studentermedhjælper, som har lyst til at indgå i et friskt ungdomsmiljø, og som vil hjælpe vores studiesekretærer med det arbejde, de har svært ved at nå.

name it
Salgsassistent

name it, Holbæk

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for NAME IT? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i NAME IT-butikken i Holbæk bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service.

Konkret vil dine opgaver inkludere:

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Recover
Bliv hverdagens helt – bliv sanitør

Recover, Holbæk

Som sanitør udfører du akutte skadeopgaver inden for rengøring, affugtning og genopbygning i tæt samarbejde med politi, brandvæsen og forsikringsselskaber. Du rydder derfor op efter storm-, hærværks- og brandskader og rengør bygninger efter brand- og vandskader. Derudover udfører du også til tider specialiserede rengøringsopgaver som eksempelvis ved kemiske udslip, ligesom der også kan forekomme opgaver som fugtmålinger og affugtning samt genopbygning efter forsikringsskader.

Recover Nordic ApS

Vi sørger selvfølgelig for et godt introforløb, og du får løbende kurser afhængig af dine ønsker og behov. Vi tilbyder særdeles attraktive ansættelses- og lønforhold og ikke mindst et godt og sikkert arbejdsmiljø med fokus på udvikling af vores medarbejdere.

Dit nye team arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste skade-, håndværk- og specialservice. Vi lægger vægt på ærlighed, kvalitetsarbejde og ordentlighed. Og så har vi selvfølgelig altid fokus på sikkerhed.

Recover
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
EUC Nordvestsjælland Almenlærere til vores erhvervsuddannelser

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vi er Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution, og vi søger en matematiklærer og en dansk/engelsklærer til vores erhvervsuddannelser samt 10. klasse i Holbæk.

Så brænder du for dit fag, og synes du, at det er sjovt at gøre undervisningen erhvervsrettet og anvendelsesorienteret, så er det dig vi søger.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen matematik og/eller dansk/engelsk på F-C-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen og gerne have lyst til at samarbejde bredt med andre undervisere fra andre fag og fagligheder
 • Du skal samarbejde med vejledere, ledere m.m. om at tilrettelægge undervisningen på bedste vis
EUC Nordvestsjælland Studiesekretær

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

EUC Nordvestsjælland søger en ny studiesekretær pr. 1. august eller før, da vores aktivitet på de merkantile ungdomsuddannelser stiger, og vi derfor har behov for flere kompetente medarbejdere i administrationen.

Vi søger en engageret sekretær med solidt overblik, som har lyst til at indgå i et friskt ungdomsmiljø, hvor kontakt til elever, forældre og ansatte er en naturlig del af arbejdsdagen.

Stillingen vedrører alle de studieadministrative opgaver, der er tilknyttet merkantil EUD/EUX.

Du vil skulle arbejde sammen med 6 dygtige og engagerede kollegaer i studieadministrationen, der håndterer både vores fysiske såvel som vores online uddannelsestilbud indenfor merkantil EUD/EUX.

Gem
Dansk HøreCenter Salgs- og serviceassistent

Dansk HøreCenter, Hjørring, Aalborg, Helsingør, Charlottenlund, Køge eller Holbæk

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter sætter vi en ære i, at kunderne oplever verdens bedste service. Det sker via højt humør, faglighed og empati. Vi søger dig, der elsker at arbejde selvstændigt med salg, kundeservice og lette administrative opgaver. I Dansk HøreCenter har vi ambitionerne om at levere de bedste kundeoplevelser i markedet – vil du være med og vil du gå forrest?

Vi oplever netop nu markant fremgang i hele landet – og har derfor brug for dig i jobbet som salgs- og serviceassistent i vores afdelinger i:

 • Hjørring / Aalborg
 • Helsingør / Charlottenlund
 • Køge / Holbæk
YouSee Elev i YouSee Retail (Holbæk)

YouSee

Salgsuddannelsen i YouSee Butik giver noget helt særligt - vil du være med?

Vi søger de bedste salgstalenter, der trives med ansvar, tænker ud af boksen og vægter fælleskab højt. Hos os er målet udvikling - både personligt og fagligt. Vi sørger for at du igennem din uddannelse og hverdagen i butikken, vil blive klædt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse.

Hverdagen i butik er det perfekte sted for dig, der har gåpåmod og bliver motiveret af at nå konkrete mål. Med konkrete salgsmål har du også mulighed for at præge din egen løn, igennem en attraktiv team-baseret provisons-ordning.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Holbæk Kommune Borgerservice søger teamleder

Holbæk Kommune

Borgerservice har stor betydning for borgernes oplevelse af Holbæk Kommune, og vores kolleger i hele kommunen er afhængige af, at vi i fællesskab lykkes med opgaven. Vi søger en engageret teamleder til Borgerservice, herunder vores Borgercenter samt en del af baglandsopgaverne.

Du vil blive teamleder for en drift, hvor der er stor omskiftelighed i opgaverne, og hvor betjening af borgere og borgerkontakt er den primære opgave i den daglige drift.

Som leder af den daglige drift skal du medvirke til at sikre:

 • at vi arbejder målrettet med at få vores borgere til at benytte selvbetjeningsløsninger og i højere grad at kunne straksafklare borgernes henvendelser.
 • at der udarbejdes procedurer og forretningsgange, som forankres i praksis - og gennemføres ledelseskontroller, herunder revision og løbende faglig opfølgning.
HTH
Salgstrainee

HTH, Holbæk

Er du klar til at udvikle dit salgstalent og vil du lære alt om køkkensalgets faser hos Nordens største køkken brand, så læs mere om den spændende mulighed herunder!

HTH Hvorfor blive salgstrainee ved HTH Holbæk?

Som salgstrainee lærer du at gøre dine kunders ønsker og drømme til virkelighed. Vi klæder dig på til at blive en succes indenfor salg, og du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt.

I dine 2 år som trainee hos HTH Holbæk vil du møde et spændende mix af udfordrende opgaver, hvor du:

 • Opbygger relationer og hjælper kunder med at afdække deres behov og drømme
 • Er til stede i butikken, svarer på mails, booker møder og følger op på sager
 • Visualiserer og tegner forskellige indretningsløsninger til kundernes køkken, bad eller garderobe
HTH
Børne- og Undervisningsministeriet
AC-medarbejder til understøttelse af Forberedende Grunduddannelse

Børne- og Undervisningsministeriet, Holbæk

Vil du være en del af et team, der understøtter FGU-sektoren, skoler og kommuner og gør en positiv forskel for unge og voksnes læring? Så er du måske vores nye kollega i Center for Udgående Kvalitetsarbejde.

Vi søger en skarp, struktureret og erfaren AC-medarbejder til vores læringskonsulentteam, der understøtter implementeringen og udviklingen af den nye Forberedende Grunduddannelse (FGU). Du vil få en central koordinerende rolle i forhold til teamets arbejde.

I stillingen som AC-medarbejder skal du blandt andet:

 • Understøtte læringskonsulentteamets udgående arbejde, herunder udvikle rådgivningsformater og nye tiltag samt systematisere anvendelsen af metoder og redskaber
 • Gennemføre evalueringer af det udgående arbejde
 • Varetage udviklingsopgaver og tværgående koordinering både internt i CUK og sammen med ministeriets fagkontorer
Børne- og Undervisningsministeriet
Holbæk Kommune Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Holbæk Kommune

Er du uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og har lyst til at arbejde med nogle af samfundets mest udsatte borgere? Så er det dig, vi søger til Forsorgshjemmet Karlsvognen i Holbæk!

Karlsvognen er et omsorgs- og botilbud efter SL § 110 med akut modtagelse af hjemløse. Vi er en lille boform med i alt 12 ansatte.

Vores beboere har, udover hjemløshed, svære sociale problemer, oftest i kombination med misbrug og/eller psykiske lidelser.

Vi arbejder tværfagligt i teams med opholdsplaner, kontaktpersoner og individuelle mål i samarbejde med den enkelte beboers kommune, privat netværk, samt relevante samarbejdspartnere. Vores kerneydelser er akutmodtagelse, omsorg, udredning, tværfaglig indsats, botræning, beskæftigelse og efterværnsstøtte.

Alle opgaver, der er understøttende i forhold til Holbæk kommunes overordnede kerneopgaver, og der er endvidere et tæt samarbejde med øvrige tilbud i området.

Gem
Projekt Menneske Vil du være misbrugsbehandler i Projekt Menneske?

Projekt Menneske, Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg eller Køge

Projekt Menneske er en selvejende organisation, som tilbyder misbrugsbehandling indenfor Kriminalforsorgen. Vi tilbyder forbehandling og primærbehandling i arresthusene i Næstved, Roskilde, Ringsted, Slagelse, Holbæk, Kalundborg og Køge.

Vi søger en behandler pr. 1. juli 2022, som kan varetage behandlingen i 2-3 af ovenstående arresthuse.

Projekt Menneske arbejder ud fra en italiensk behandlingsfilosofi, som er baseret på Ce.I.S. i Rom, hvor ansvar og respekt for individet er nøgleord i behandlingen. Projekt Menneskes tilbud retter sig til indsatte kvinder og mænd med misbrug af stoffer og/eller alkohol, som har et ønske om en forandring. Behandlingen består af gruppebehandling, aktiviteter, NADA øreakupunktur og individuelle samtaleforløb.

Gem
Efuma ApS
Butiksassistenter og butiksbestyrere til specialforretninger

Efuma ApS

Leder du efter et selvstændigt fuldtidsjob, hvor du kan tage ansvar og skabe udvikling og resultater i din egen butik, eller ønsker du et spændende deltidsjob i en specialbutik?

Så er du en af de medarbejdere, vi løbende søger. Hos os bliver du en del af et team, som er i færd med at udvikle landets førende E-cigaretkæde. I vores butikker yder vi kvalificeret rådgivning, god vejledning og udsøgt betjening af E-cigaretbrugere i hele landet.

Du skal være relationsskabende og serviceminded. Desuden skal du være resultatorienteret og trives med at arbejde alene i en butik, stå for kundebetjeningen, besidde godt købmandskab, være selvstændig og udadvendt.

Efuma ApS