146 job matcher din søgning 146 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 146 resultater.
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Holbæk

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Indrykket: 
Boligkontoret DanmarkSæsonmedarbejder til Holbæk Boligselskab

Boligkontoret Danmark

Holbæk Boligselskab søger en sæsonmedarbejdere m/k i en tidsbegrænset stiiling på fuldtid fra 1. april 2021 til 31. september 2021.

Dine primære opgaver bliver at varetage lettere pasningsopgaver og renholdelsesopgaver i fællesområderne i Knudskov, Allé- og Kikhøjparken. Det er vigtigt, at du er mødestabil og kan gå selvstændigt til opgaverne.

Du vil blive ansat som ejendomsfunktionær med ansvar for driftsopgaver i afdelingens fællesområder, du har i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • lettere pasning af bede
 • renholdelse af legepladser
 • renholdelse af stier.
Indrykket: 
Boligselskabet SjællandDRIFTSLEDER TIL HOLBÆK/RINGSTED

Boligselskabet Sjælland

Har du byggeteknisk og økonomisk indsigt? Og brænder du for en alsidig hverdag, hvori der indgår stor kontakt til afdelingsbestyrelser bl.a. vedr. boligafdelingernes vedligeholdelse og økonomi?

Vi søger en kompetent driftsleder med byggeteknisk baggrund med tilknytning til vores boligområder i Holbæk og Ringstedområdet. Som driftsleder vil du være den, der sammen med områdets bygningskonstruktør søsætter nye initiativer og tiltag i forbindelse med boligafdelingernes vedligeholdelsesplaner og akutte udfordringer med bygningerne.

Vi tilbyder:

 • Fleksible arbejdstider – hvor du må være indstillet på, at der i forbindelse med budget- og regnskabsmøder forekommer aftenmøder, hvor din deltagelse er påkrævet
 • Du vil få en udfordrende og spændende hverdag i en dynamisk afdeling med gode kolleger
Boligselskabet Sjælland
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Elgiganten A/S
Sælger fuldtid Køkken

Elgiganten A/S, Holbæk

Kan du skabe tillidsfulde relationer, og brænder du for salg? Skal du være med til at gøre vores Epoq-køkkener til danskernes foretrukne køkken?

Elgigantens køkkener, Epoq, betyder høj kvalitet til fornuftige priser. Vi tilbyder alle de kendte hvidevare-mærker, og vi er af den overbevisning, at det skal være sjovt at komme på arbejde – uanset hvem du er, og hvor du kommer fra. Og så er vi stolte af at være på en rejse, der skal sætte Epoq på det danske køkken-landkort.

Din primære opgave er at rådgive vores kunder og finde den mest optimale løsning til dem. Du taler med dem om deres drømme og om alle de muligheder, de får med et køkken fra Epoq. Ud fra hvad de fortæller dig, tegner du deres helt eget køkken i vores tegneprogram. Succesen kommer, når kunderne mærker, at du er interesseret i, at de får netop det køkken, de drømmer om.

Elgiganten A/S
Indrykket: 
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Vi søger TØMRERE – helst et makkerpar

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vi har travlt og søger derfor dygtige og selvstændige tømrere / alsidige håndværkere. Som vores nye kollega bliver du en del af et bredt fagligt funderet team med forskellige håndværksmæssige baggrunde. Vi arbejder med større renoveringer af egne bygninger, diverse mindre projekter og servicering af tilhørende arealer.

Vi tilbyder:

 • Et arbejde med faglige udviklingsmuligheder.
 • En spændende og meget varieret arbejdsdag.
 • Mulighed for ikke at sidde i kø på motorvejen på vej til københavnske byggepladser.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Andel Holding A/S
Løsningsorienteret controller til stort energiselskab

Andel Holding A/S, Svinninge

Er du analytisk stærk og skarp inden for controlling? Brænder du for rapporteringer og optimeringer af processer? Så er det dig, vi søger!

Andel Holding A/S

I Andel anvender vi værdibaserede ledelsesprincipper med fokus på forretning, kultur samt læring. Opgaver, beslutninger og ansvar ligger i høj grad hos medarbejderne, og vi prioriterer godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Vi giver udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men forventer til gengæld engagement, præstationer, samarbejde og vidensdeling.

Som controller er du ansvarlig for såvel selskabsrapportering for et eller flere af selskaberne i koncernen samt den dertil relaterede afdelingsrapportering for selskabets tilknyttede forretningsområde.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Indrykket: 
Andel Holding A/S
Dygtig skatte- og regnskabskonsulent søges til stort energiselskab

Andel Holding A/S, Svinninge

Vi befinder os i en flerårig forandringsproces, hvor drift, økonomistyring og processer er under omstilling. Vi skal bl.a. have en ny struktur, udvikle en ny økonomimodel, udbygge funktioner og foretage ensretning af processer og forretningsgange. En central komponent heri er at koordinere og sikre compliance indenfor ovenstående områder, hvorfor vi søger en dygtig regnskabs- og skattekonsulent.

Som regnskabs- og skattekonsulent vil du være en central person i relation til

Andel Holding A/S

 • Udvikling og vedligeholdelse af regnskabspraksis
 • Udarbejdelse af faglige notater
 • Faglig sparringspartner for Andel-organisationen

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Indrykket: 
Dansk It & Automation ApSMaskinarbejder/Mekaniker

Dansk It & Automation ApS, Holbæk

Vi har meget at lave, og søger en tekniker til at servicere vores kunder, der primært befinder sig på Sjælland.

Dine opgaver består i at:

 • Fejlfinding og udbedring ved produktionsstop
 • Udførelse, og optimering af forebyggende vedligehold
 • Optimering og overvågning af produktionsudstyr

Vi har mange typer opgaver såsom udvikling af styringer til maskinbyggere, elektrisk montage, PLC-programmering, reparation ved nedbrud, samt forebyggende vedligehold.

På en typisk arbejdsdag i virksomheden er man for det meste ude hos kunderne alene, og løser de opgaver man har aftalt. Der vil være større opgaver hvor man er flere afsted. Vi har stor fokus på at kunne supportere hinanden i virksomheden, når der er brug for det.

Lokaltog A/S
Værkstedslederassistent til Holbæk

Lokaltog A/S

Som værkstedslederassistent har du reference til værkstedslederen. Du er sammen med værkstedslederen ansvarlig for optimal planlægning af værkstedets eftersyn og reparationer af det rullende materiel. Det er et administrativt job, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Værkstedet i Holbæk udfører planmæssigt eftersyn, reparationer og ændringer på det rullende materiel, rengøring af tog og vedligeholdelse af værkstedsfaciliteterne. Du vil sammen med værkstedslederen få et delt ansvar for driftsplanlægning, lageret, personaleplanlægning m.v.

Arbejdsopgaver

 • deltagelse i drifts- og personaleplanlægning (ugeplaner)
 • indkøb og modtagelse af varer til lager
 • lagerstyring
 • deltagelse i tavlemøder/briefing af håndværkerne
Lokaltog A/S
Holbæk KommuneHR-uddannelseskonsulent med administrativ profil

Holbæk Kommune

Vil du være med til, at sikre den bedste rekruttering- og onboardingproces for kommende medarbejdere og elever i Holbæk Kommune? Er du en haj til IT-systemer, og tænder du på at være med til, at implementere og vedligeholde systemer og udføre administrative opgaver? Så er det dig vi søger til HR-afdelingen i Holbæk Kommune.

Du bliver tilknyttet vores uddannelsesteam som består af fire kolleger inklusiv dig. Her er fokus på erhvervsuddannelser, som rummer elever inden for offentlig administration, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper – og assistenter, samt de videregående uddannelser; sygeplejerske, socialrådgiver, pædagog og administrationsbachelor. De erhvervsfaglige uddannelser ansætter elever cirka fem gange årligt. Du skal være en del af hele rekrutteringsprocessen, som sikrer de bedste elever til de faglige enheder.

Professionshøjskolen Absalon
Engagerede undervisere til sygeplejerskeuddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Holbæk

På sygeplejerskeuddannelsen i Holbæk søger vi tre nye kolleger, der skal indgå i vores team af undervisere. Har du lyst til at være med til at udvikle vores uddannelse og brænder du for et godt teamsamarbejde, så kan det være dig, vi mangler.

Vi er et mindre campus, hvor vi er meget tæt på de studerende, og sætter pris på at være tilgængelige og i tæt kontakt med vores studerende.

Dine arbejdsopgaver

 • Planlægge og undervise. Du vil primært skulle planlægge og undervise inden for sygepleje og det humanvidenskabelige område.
 • Mange forskellige typer af opgaver. Din arbejdsuge er kendetegnet ved mange forskellige arbejdsopgaver. En arbejdsuge kan – udover at undervise – bestå i at deltage i møder, vejlede, arbejde med at skabe et godt studiemiljø og ikke mindst at have en god dialog og et tæt samarbejde med vejledere i praksis.
Indrykket: 
Professionshøjskolen Absalon
Dedikeret og udviklingsorienteret specialkonsulent til efter- og videreuddannelse inden for sygepleje

Professionshøjskolen Absalon, Holbæk

I Center for Sygepleje har vi særligt fokus på at udvikle og vedligeholde efter- og videreuddannelsesudbud (EVU). Vi søger derfor en specialkonsulent, som i samarbejde med det øvrige team, og EVU på tværs af Absalon, har lyst til at udvikle udbud af centrets efter- og videreuddannelsesaktiviteter.

Som specialkonsulent bliver det din opgave at sikre, at centrets EVU-aktiviteter er præget af høj kvalitet og praksisrelevans, og du er medansvarlig for at sikre kvaliteten af driften og udviklingen.

Som specialkonsulent bliver du i tæt samarbejde med det øvrige EVU-team i Center for Sygepleje, ansvarlig for at:

 • Udvikle og vedligeholde centrets EVU-aktiviteter.
 • Samarbejde med aktører i region og kommuner.
 • Faglig ledelse af EVU-aktiviteter.
Indrykket: 
Randstad A/S
Salgskonsulent

Randstad A/S søger for SEAS-NVE i Svinninge

Er du rolig, overbevisende og stærk i din kommunikation? Kan du lide at tale med mange kunder i løbet af en dag, og er du serviceminded helt ude til fingerspidserne? Sætter du pris på at være i et team, hvor et-holds-tanken, tæt samarbejde og hektisk hverdag fylder meget, så er det lige dig, vi mangler!

SEAS-NVE har hver dag kontakt med kunder, som ønsker rådgivning eller eventuelt ønsker at forlade dem. Det kan både være kunder, der henvender sig til dem, ligesom det kan være SEAS-NVE som virksomhed, der tager kontakt til dem.

De vil gerne levere bedst mulig rådgivning eller afdække og løse årsagen til deres utilfredshed, og selvfølgelig gerne fastholde dem, hvis det er muligt. Jobbet består derfor i at skabe glade og tilfredse kunder i et løsningsorienteret perspektiv.

Indrykket: 
SKODASalgsansvarlig til SKODA Holbæk

SKODA

Til en af Sjællands førende autoriserede bilforretninger søger vi til vores nyeste bilmærke SKODA en ny salgsansvarlig, som vil blive ansvarlig for salget af SKODA, idet vores nuværende dygtige medarbejder flytter til Jylland.

De primære opgaver i stillingen:

 • Ansvar for driften af salgsafdelingen for nye SKODA-biler.
 • Udbygge markedsandele og kunne udnytte den brede vifte af salgskanaler som markedet byder på.
 • Udvikling af lokale aktiviteter og tiltag, der tiltrækker nye kunder samt skaber og øger loyalitet.
 • Særdeles aktiv deltagelse i det daglige salgsarbejde.
SuperBrugsenSalgsassistent Pålæg, SuperBrugsen Tølløse

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af vinderholdet i Tølløse brugsforening med i alt 65 medarbejdere
 • få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Ad/varebestilling
 • Vareopfyldning og avisudstillinger
Indrykket: