94 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

94 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Johannes Fog A/S

Byggecenterchef

Hørsholm

Vil du stå i spidsen for Nordsjællands flotteste og bedste Byggecenter?

Med reference til direktøren skal du stå i spidsen for et dedikeret team – som er klar til at gå efter nye ambitiøse målsætninger.

Du bliver på mange måder din egen største begrænsning. Du får et stærkt koncept, et velfungerende team og en attraktiv placering i Hørsholm – men også ”en stor bane at spille” på ift. innovative tanker.

Johannes Fog A/S
Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF og international department

Løn- og økonomimedarbejder?

Hørsholm

NGG er én af Danmarks mest ikoniske og største privatskoler og vi har brug for en medarbejder, som kan hjælps os med lønafvikling og fakturering med en passion for både kvalitet, samarbejde og digitalisering…

Vi opererer med fleksible arbejdsdage, hvor der er plads til, at man selv kan indordne sin arbejdstid med hensyn til de gældende arbejdsopgaver og mulighed for arbejde hjemmedage.

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF og international department
Gem
Liquid Wind Denmark ApS

Project Manager, PMO

Hørsholm

Are you a self-driven and proactive individual with an interest in technology?

We are now recruiting a candidate to support Liquid Wind and the efuel Design and Performance Centre in becoming a world leading developer of green electrofuel facilities, and this could be the opportunity for you to join our team!

We offer you the possibility to actively contribute to the green transition by joining a pioneering company that is leading the way in sustainable energy innovation.

ALK
Gem
ALK

Procesoperatør, med lyst til at gøre en forskel for allergipatienter

Hørsholm

Er du engageret, omhyggelig og vigtigst af alt proaktiv? Interesserer du dig for produktion af API på større tekniske produktionsanlæg? Ønsker du dig et job i et team med dygtige kollegaer og god holdånd?

Som Procesoperatør i API Produktion får du et afvekslende job. Vi håndterer mange forskellige enhedsoperationer såsom ekstraktion, filtrering, ultra-/dia filtrering mm. Du bliver en del af et team bestående af kemikere, supportere og operatører, hvis funktion er oprensning af proteiner fra ekstrakter af naturlige råvarer, fra husstøvmider og pollen, til produktion af allergivacciner i tabletform til allergi patienter.

ALK
ALK
Gem
ALK

Præparationsoperatør til Aseptisk Produktion

Hørsholm

Har du lyst til at arbejde i et renrums miljø? Og vil du være en del af et dedikeret team der producerer injektioner til immunterapi? Interesserer du dig for aseptisk produktion og er på hjemmebane med aseptisk arbejde og hygiejnemonitorering på klasse A/B?

Som Præparationsoperatør bliver du en del af et engageret team på 4 kemikere og 7 operatører, som er en del af Aseptisk Produktion, hvis funktion er præparation og fyldning af vacciner til immunterapi gennem allergivaccination. Teamets primære opgave er, at sikre den daglige drift af vores præparationsproces.

ALK
Gem
FORCE Technology

Afdelingsleder til Akustik, Støj og Vibrationer

Hørsholm

Brænder du for forretningsudvikling inden for akustik, støj og vibrationer? Er du akustikker med talent for ledelse og et stort kommercielt drive? Så har vi jobbet til dig!

Du bliver afdelingens daglige leder med reference til forretningsdirektøren for enheden Maritim, Lyd og Luft. Det er målet, at top- og bundlinje skal vokse samtidigt med, at afdelingen skal have flere medarbejdere, og det bliver dit ansvar at sørge for, at vi når vores mål.

FORCE Technology
Gem
Forsikringsakademiet A/S

Læringskonsulent

Rungsted Kyst

Se video om Forsikringsakademiet A/S som arbejdsplads

På Forsikringsakademiet er vi i gang med en spændende og vigtig digital udvikling på alle niveauer.

Du bliver del af et læringsteam, som har ansvar for at udvikle læringskoncepter og nye produkter.

Vi har det sjovt sammen og udvikler hinanden fagligt. Sammen med teamet kommer du til at spille en væsentlig rolle i udviklingen af fremtidens digitale læring i balance med den fortsatte undervisning i fysiske rammer på vores campus, Rungstedgaard.

Forsikringsakademiet A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Bjarne Nielsen A/S

Bliv salgstrainee i en af Danmarks største bilkoncerner

Hørsholm

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Assistere sælgere med praktiske opgaver
 • Oprettelser og fotografering af udstillingsbiler
 • Praktiske opgaver i udstillingen og opsætning af udstilling, herunder at sørge for, at priser, lister og skilte er opdateret
Bjarne Nielsen A/S
Gem
I/S Lægerne Breum og Zimmer

Er du vores nye konsultationssygeplejerske?

Hørsholm

Vi er en delepraksis med 3 kvindelige læger i Hørsholm. Vi søger pr. 1. august 2024 en sygeplejerske 30 timer med en ugentlig fridag.

Arbejdet er alsidigt, med både kontrol af kronisk sygdom, telefonvisitation, akutte luftvejsinfektioner, børnevaccinationer, sårbehandling samt organisatoriske og administrative opgaver.

Bred erfaring fra almen praksis en fordel men ikke et must. Bred intern medicinsk erfaring med kontrol og behandling af de store kronikergrupper diabetes, KOL og hjertesygdom fx fra hospitalsambulatorier vil også være et godt udgangspunkt.

Jobindex søger for DTU Science Park a/s
Gem
Jobindex

IT-leder – læg strategien for vores data-setup og digitale udvikling

Hørsholm

Vil du skabe de bedste tekniske og digitale rammer for Forskerparken, der støtter op om opstartende og etablerede forskningsvirksomheder? Og er du klar til at lede et mindre team og få det til at vokse?

Hvis du har strategisk snilde, IT-knowhow og ledelseserfaring, så har vi en ny, strategisk rolle klar til dig, som du selv kan være med til at forme.

Vi er ambitiøse på den digitale strategi, også længe efter du har sat skik på vores masterdata og interne systemer.

Jytte Spaniel, vicedirektør
Jobindex
Gem
CHANGE of Scandinavia A/S

Store Manager

Hørsholm

Vil du være en del af vores dynamiske team hos CHANGE Lingerie, hvor ambition og kundeorientering er nøgleelementer i vores succes?

Som Store Manager forventer vi, at du tager det fulde ansvar for butikkens daglige drift, så butikkens mål kan opnås.

Hos CHANGE er vi dedikeret til din succes, da vi ved, at virksomhedens succes afhænger af dine resultater. Du kan derfor forvente en grundig ansættelsesproces, så du og vi er sikre på at være rette match.

CHANGE of Scandinavia A/S
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
KK Wind Solutions

Legal Compliance Counsel

Ikast, Horsens, Hammel or Hørsholm

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

You will be supporting the entire organisation, locally and globally. You will be responsible for driving and supporting the establishment of a Legal Compliance function, collaborating with key stakeholders throughout the organisation, and embedding legal compliance practices across all levels of the organisation.

Founded on our long history as an industry pioneer and strong financial position, we are always looking for ways to improve our business and encourage new ideas and fresh perspectives. Combined with a flat hierarchical structure and a positive and informal working environment with a can-do attitude, this allows our employees to grow both personally and professionally.

KK Wind Solutions
Gem
Røde Kors Asylafdeling

Sygeplejerske til centrene Sandholm og Sjælsmark

Birkerød og Hørsholm

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdsplads

Har du lyst til have et anderledes sygeplejerskejob i dagtimerne på en arbejdsplads drevet af engagement, faglighed og sammenhold, og hvor du møder mange nationaliteter og har varierende opgaver?

Følgende er et udpluk af konkrete opgaver i funktionen:

 • Medicinsk modtagelse af nyankomne asylansøgere
 • Selvstændige sygeplejekonsultationer i åben klinik og planlagte samtaler
 • Visitering til behandling
Røde Kors Asylafdeling
Gem
Forsikringsakademiet A/S

Adaptive Learning Engineer

Rungsted Kyst

Se video om Forsikringsakademiet A/S som arbejdspladsEr du på jagt efter et spændende job, hvor du kan fordybe dig i dine opgaver? Banker dit hjerte for læring? Vil du med ind i maskinrummet og være med til at udvikle den digitale læring hos Forsikringsakademiet?

Du kommer altså til at spille en væsentlig rolle i udviklingen af fremtidens digitale læring i balance med den fortsatte undervisning i fysiske rammer på vores campus, Rungstedgaard. Du skal brænde for at producere adaptive læringsressourcer i Rhapsode.

Forsikringsakademiet A/S
Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF og international department

Computer Science/ICT

Hørsholm

North Zealand International School (NIS) is a part of NGG – Nordsjællands Grundskole and Gymnasium - a private independent school with 1300 learners in total and approximately 400 learners from 60 different countries in the international school. We offer a dynamic, international learning and teaching environment where both international and Danish traditions are both highly valued.

Job role:

 • Deliver excellent teaching and learning; collaborating and sharing best practice.
 • Be creative and enthusiastic in approach to teaching.
Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF og international department

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV