116 job matcher din søgning 116 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 116 resultater.
Hjørring Kommune
Økonomimedarbejder til Hjørring Bibliotekerne

Hjørring Kommune

Er du god til tal og regnskaber - og er du systematisk og serviceminded? Så er det måske lige dig, vi søger til at efterfølge vores økonomimedarbejder, som går på velfortjent pension.

Du bliver en del af en kreativ arbejdsplads, hvor alle tager ansvar og arbejder for fælles mål. Sammen skaber vi inspirerende rammer for bibliotekernes brugere.

Dine opgaver som økonomimedarbejder omfatter blandt andet:

 • budget - herunder månedlig budgetopfølgning
 • forventet regnskab og regnskabsafslutning
 • daglig bogføring samt bogføring og afstemning af Dibs indbetalinger
Hjørring Kommune
BewiseFull Stack udvikler

Bewise, Hjørring

Vil du bruge din erfaring til at arbejde med udvikling af webshops og API-integrationer? Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt og socialt udviklingsteam? Så er her chancen for at træde ind i en hverdag, der byder på stor frihed, en bred berøringsflade og faglige udfordringer i form af alsidige udviklingsopgaver, der er tilpasset kundens behov.

Som Full Stack udvikler får du en alsidig hverdag. Du kommer derfor til at tage del i mange forskellige opgaver og er med fra udvikling til slutprodukt. Du beskæftiger dig med alt fra JavaScript-opgaver til mere backend-relateret udvikling af applikationer til webshops, API-integrationer og lignende.

Der er flere indgange til stillingen, men det vigtigste er, at du har erfaring med og kan begå dig let i .NET, C# MVC og JavaScript/jQuery samt forståelse for CSS og HTML. Har du erfaring med Vue.js, er dette et plus.

qUINT
Elev

qUINT, Odense, Kolding, Randers, Hjørring, Rødovre, Lyngby, København, Frederiksberg eller Næstved

GÅR DU EFTER EN FREMTID I MODEBRANCHEN?

HVORFOR SØGER DU?

qUINT
 • Du elsker kontakt med mennesker
 • Du vil gerne have en uddannelse med fremtidsmuligheder
 • Du har let til smil

DERFOR qUINT

 • qUINT er en stor landsdækkende kæde
 • qUINT har landets førende mærker
 • Du bliver en del af qUINT-fællesskabet
qUINT
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
EUC NordUnderviser med flair for at undervise unge mennesker til malerafdelingen

EUC Nord, Hjørring

Er du nysgerrig på unge mennesker i uddannelse, og brænder du for at skabe professionelle håndværkere til fremtiden? Ser du sammenhæng mellem trivsel og faglighed? Ved du, hvilken vej penslen skal vende, men er ikke bange for at bruge en sav?

Vi søger en bygningsmaler, der kan undervise en hel klasse ad gangen. Målgruppen, der skal undervises, er bred: det spænder fra helt nye elever, som endnu ikke er afklarede i deres fagvalg, til uddannede svende som tager efteruddannelse på skolen.

Dit håndværksmæssige udgangspunkt er det malerfaglige, men du er ikke bange for at bruge en fuksvans eller en lodstok. En rigtig vigtig del af dit arbejde, bliver arbejdet med dannelsen af mennesker og kommende håndværkere, der skal lære alle facetterne ved deres håndværk gennem god uddannelse - og små skub. Et job der kræver empati og handling.

Indrykket: 
Krone Vinduer A/SProjektleder

Krone Vinduer A/S, Vrå

Er du en serviceminded projektleder med branchekendskab og erfaring fra byggebranchen? Så er det måske dig vi søger til vores Projektafdeling på vores hovedkontor i Harken i Nordjylland.

KRONE er inde i en rivende udvikling og søger derfor en projektleder. Du får en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende koncern med et spændende produktprogram, hvor de største fokusområder er god service og tilfredse kunder.

Dine opgaver:

 • Tilbudsgivning og opfølgning af salg på projektordrer
 • Kundekontakt
 • Optimering af løsninger gennem samarbejde i afdeling og produktion
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
NCC Danmark
Flisemurere søges

NCC Danmark, Nørresundby

Kunne du tænke dig at arbejde på spændende byggeprojekter i Nordjylland?

Du vil som det første blive tilknyttet vores projekt, opførelse af 10300 m2 ny skole for Hjørring kommune i 9760 Vrå.

NCC søger dygtige flisemurere fortrinsvis til montering af gulvklinker og vægfliser, gerne sjak med erfaring i at arbejde sammen. Flisearbejde påtænkes opstartet i uge 8 - 2021

Uanset om du er erfaren inden for faget eller nyuddannet, så er der en plads til dig her i NCC. Det vigtigste er, at du har lyst til en fastansættelse, hvor du løser spændende arbejdsopgaver inden for murerfaget.

NCC Danmark
Indrykket: 
DLGEkspeditionsassistent

DLG, Vrå

Lige nu søger en ekspeditionsassistent til DLG’s lokation i Vrå. I tæt samarbejde med dine kollegaer, er du med til at sikre de nordjyske landmænd en service, der er i top. Til dagligt vil du indgå i en afdeling bestående er ca. 25 dygtige kollegaer, men du vil også have stor berøring med kollegaer fra andre lokationer rundt i landet.

Vi søger en ny kollega, der kan bidrage til holdet og varetage en alsidig rolle med en bred række opgaver indenfor ekspedition og administration.

Dine primære arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Ordretastning og koordinering af levering af kemi varer
 • Bestilling af varer til husdyr
 • Servicerer og rådgive landmanden
Indrykket: 
FeriepartnerFerierådgiver til Feriepartner Løkken

Feriepartner

Kan du se dig selv som en del af en succesfuld virksomhed med stærke værdier og fokus på medarbejdertrivsel?

Du vil indgå i et team af engagerede og motiverede kolleger, som vi godt tør prale af er blandt de bedste i branchen. Feriepartner Løkken bruger mange kræfter og megen energi på medarbejdertrivsel, ud fra en tro på, at det er medarbejderne, som gør forskellen i hverdagen. Dit fokus vil være at bidrage til den bedst mulige daglige drift i vores afdeling i Løkken.

Vi har ikke fokus på dit køn og din alder – vi er interesseret i din personlighed. Du behøver ikke have branchekendskab eller være flydende i tysk. Begge dele vil naturligvis være en fordel, men ellers kan alt tillæres.

Indrykket: 
BDO
Bliv revisortrainee - en spændende og fremtidssikret uddannelse

BDO

Søger du nye udfordringer, og har du viljestyrke, ambitioner og motivation til at tage ansvar? Så er det måske dig, der som trainee om kort tid er i centrum for BDO’s talentudvikling.

Som trainee hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Du får mulighed for at udfolde dit talent for at tale med mennesker, arbejde med tal og omsætte regnskaber til gode råd. Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt traineeforløb, hvor du sammen med resten af traineeholdet - og dine mere end 1.300 øvrige kolleger her i Danmark - vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Som BDO-trainee får du opgaver inden for revision, regnskab, skat og rådgivning. På et lokalt BDO-kontor kommer din dagligdag til at bestå af meget varierende kundeopgaver, hvor du kommer til at få en stor kontaktflade til forskellige kundetyper og stor indsigt i det danske erhvervsliv.

BDO
Indrykket: 
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Hjørring

Er du vores nye sælger? Og vil du være en del af et stærkt køkkenteam i vores nordligst beliggende butik? Vi udvider i vores køkkenbutik i Hjørring, og vi mangler dig som vores nye kollega.

Teamet i vores butik i Hjørring består af 1 sælger og 1 butikschef. I vil sammen få ansvaret for butikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en gennemarbejdet og kundeorienteret oplevelse for vores kunder i Hjørring og omegn.

Hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service. Dette gøres ved hjælp af et smil på læben og oprigtig interesse i kunden. Som vores nye kollega skal du være indstillet på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden, og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene. I teamet har vi en fri omgangstone, og vi vægter det sociale fællesskab højt.

VORDINGBORG KØKKENET
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.