186 job matcher din søgning 186 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fjord Line Danmark A/S
Flexcrew til sommer og sæson 2022

Fjord Line Danmark A/S, Hirtshals

Top din månedsløn op med et attraktivt og alsidigt job som FLEXCREW hos Fjord Line.

Er du serviceminded, og kan du tage ansvar, når det gælder, så har vi unikke arbejdsmuligheder til søs!

Fjord Line er i gang med at planlægge højsæsonen 2022 og har brug for flere kollegaer til søs, der kan være en del af vores fleksible team. Vi har brug for medarbejdere til sæsonansættelse og til vores flexcrew-pulje.

Sæsonansættelse: Du får en tidsbegrænset ansættelse i perioden maj til oktober. Du er ansat i en fast tørn, hvor du er 14 dage ombord og 14 dage hjemme.

Flexcrew: Du bliver tilknyttet vores flexcrew-pulje hele året, hvor du er ansat, når du er ombord på skibet. Vi slår vagter op efter behov, det kan være ved sygdom eller travlhed, og du vil som flexcrew kunne byde ind på de vagter, der netop passer dig.

Fjord Line Danmark A/S
Fjord Line Danmark A/S
Bager – sæson

Fjord Line Danmark A/S, Hirtshals

Fjord Lines mission er at flytte mennesker – ikke kun fra A til B, men også igennem god service.

God mad er en del af den gode service, og derfor bliver du en vigtig del i gæsternes serviceoplevelse.

På vores skibe, MS Bergensfjord, MS Stavangerfjord og MS Oslofjord, har vi bagere, der dagligt sørger for hjemmebagt frisk brød og kage samt hjemmelavede desserter.

Derfor er det vigtigt for os at have en medarbejder, der igennem sin faglighed kan sørge for en god service til gæsterne.

Arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Produktion af brød, kager og wienerbrød til alle afdelinger på skibet
 • Produktion og anretning af desserter
 • Egenkontrol i henhold til lovgivning
Fjord Line Danmark A/S
Fjord Line Danmark A/S
Kokke – faste og tidsbegrænsede

Fjord Line Danmark A/S, Hirtshals

I erhvervet som kok kan man ofte ende med at arbejde på skæve tidspunkter og have lange sene vagter. I Fjord Line foreligger der en måde, hvorpå man kan ændre denne dynamik i sin hverdag!

Vi tilbyder nemlig en ordning, som hedder: 14 dage til søs og 14 dage hjemme. Dette skaber nye muligheder for balance mellem job og familieliv.

Som kok ombord har du et væld af forskellige opgaver, der alle skal være med til at sikre en god gastronomisk oplevelse for vores gæster.

Primære arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning
 • Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild
 • Deltage i varebestilling
Fjord Line Danmark A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Dansk HøreCenter Salgs- og serviceassistent

Dansk HøreCenter, Hjørring, Aalborg, Helsingør, Charlottenlund, Køge eller Holbæk

Der er plads til dig hos Dansk HøreCenter, uanset om du er uddannet audiologiassistent, ønsker en uddannelse som audiologist eller er administrativ medarbejder.

Hos Dansk HøreCenter sætter vi en ære i, at kunderne oplever verdens bedste service. Det sker via højt humør, faglighed og empati. Vi søger dig, der elsker at arbejde selvstændigt med salg, kundeservice og lette administrative opgaver. I Dansk HøreCenter har vi ambitionerne om at levere de bedste kundeoplevelser i markedet – vil du være med og vil du gå forrest?

Vi oplever netop nu markant fremgang i hele landet – og har derfor brug for dig i jobbet som salgs- og serviceassistent i vores afdelinger i:

 • Hjørring / Aalborg
 • Helsingør / Charlottenlund
 • Køge / Holbæk
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Habitus
Daglig leder med ansvar for administration og arbejdstidsplanlægning søges til nyopstartet pædagogisk botilbud i Tolne Skov

Habitus, Sindal

Er det arbejdet med kerneopgaven og personaleledelsen, der motiverer dig i dit lederskab? Og er etik et nøgleord for dig?

Habitus er en landsdækkende organisation, der driver botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Du vil være en rolig støtte og samarbejdspartner for medarbejderne i de mange opgaver og beslutninger, der knytter sig til deres professionelle hverdag. Opgaverne er derudover bl.a. at:

 • Sikre godt samarbejde med vores vigtigste samarbejdspartnere, bl.a. kommuner, tilsyn og pårørende
 • Sikre at der følges op på udviklingspunkter sat af de forskellige tilsyn, vi er underlagt
 • Have bagvagttelefon på skift.
Habitus
Hjørring Kommune
Assisterende afdelingsleder til Ældrecenter Lundgården

Hjørring Kommune, Vrå

Kan du se dig selv som assisterende afdelingsleder i en større sammenhæng, og evner du at dyrke det gode samarbejde på tværs af alle faggrupper og organisation, med et positivt menneskesyn?

Så er du måske vores kommende assisterende afdelingsleder på Lundgården.

Som assisterende afdelingsleder får du det faglige ansvar for den brede vifte af tilbud på Ældrecenter Lundgården, bolig og aktivitetstilbud, gæstepladser og medvirker til en fælles koordineret indsat for den sygeplejerfaglige indsats, hvor du gennem en delegerende og udøvende ledelsesstil medvirker til at alle medarbejderens kompetencer kommer i spil. Du er medansvarlig for, sammen med afdelingsleder, at lønbudgettet overholdes og at der er den rette faglighed til at løse opgaverne omkring beboerne.

Hjørring Kommune
Bindslev fjernvarme A.M.B.A Driftsassistent søges snarest

Bindslev fjernvarme A.M.B.A

Bindslev Fjernvarme søger en driftsassistent til at indgå i den daglige drift af kraftvarmeværket i Bindslev samt kraftvarmeværket i Tversted. Bindslev Fjernvarme står for den daglig drift og tilsyn af Tversted Kraftvarmeværk.

Vi tilbyder et udfordrende og spændende job med produktion af varme på kraftvarmeanlæg, stokerkedel og solvarmeanlæg, distribution af varme i ledningsnet og transmissionsledning samt rådgivning af forbrugerne og deltagelse i vedligeholdelse af produktionsudstyr og ledningsnet.

Du har mulighed for løbende teknisk videreuddannelse. Du har medindflydelse på din egen arbejdsdag. Du har kompetent sparring med driftsleder og bestyrelser. Der er gode løn- og arbejdsforhold under ordnede forhold, ligesom du deltager i vagtordning.

Hyldgaard & Larsen ApS
Økonomiassistent

Hyldgaard & Larsen ApS, Vrå

Brænder du for tal, er du struktureret og selvstændig? Og trives du med en travl hverdag sammen med engagerede og dygtige kollegaer? Så står vi klar til at byde dig velkommen som økonomiassistent i Hyldgaard & Larsen.

Til Hyldgaard & Larsens's administrative afdeling i Vrå søger vi snarest muligt, senest pr. 1. august 2022, en økonomiassistent.

Se video om Hyldgaard & Larsen ApS som arbejdsplads

Stillingen er placeret i vores økonomiafdeling i Vrå, hvor du, udover afdelingens team, vil samarbejde med medarbejdere i hele virksomheden. Hyldgaard & Larsen er en privat virksomhed som samarbejder med kommuner i hele landet. Vi tilbyder fleksible sociale løsninger for en lille gruppe af landets mest udsatte borgere, i vores tre botilbud. Vi skal ikke være de største – vi vil meget hellere være de bedste!

Hyldgaard & Larsen ApS
Dellner Hydratech Group ApS Rejse-/servicemontører

Dellner Hydratech Group ApS, Vrå

Til styrkelse af vores serviceafdeling i Vrå søger vi rejse-/servicemontører, da vi oplever betragtelig vækst i vore markeder.

Arbejdsopgaver og ansvar:

 • Test og reparation af servicekomponenter
 • Mange varierende arbejdsopgaver i værksted og ude i verden
 • Dokumentation/rapportering af visse arbejdsopgaver

For at komme i betragtning har du en teknisk baggrund som automekaniker, landbrugsmaskinmekaniker, entreprenørmekaniker, smed, skibsmontør, maskinarbejder eller lignende. Du arbejder målrettet og struktureret. Derudover forventer vi, at du er løsningsorienteret, serviceminded og kan arbejde selvstændigt.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Gem
ALDI Danmark Salgsassistent - Løkken

ALDI Danmark

Du kan få ansvar, der gør dig dygtigere og klar til den spæde start på jobmarkedet. Hos ALDI giver vi nemlig ansvar til dig, der kan bære det. Jobbet kan meget vel blive et springbræt til dit fremtidige arbejdsliv. Mange af vores egne butikschefer og andre ledere og specialister startede selv på gulvet i en butik. Er du klar til det første skridt?

Det skal være nemt for kunderne at handle hos os og det betyder, at butikken skal stå skarpt og indbydende hver dag. Som salgsassistent er du med til at give kunderne de gode oplevelser, som gør, at de kommer igen. Vi har en klar plan for dig og din onboarding, så du kan blive klar til at gøre butikken skarpere hver dag.

Statens Administration
Datascientist til nyopstartet analyseenhed

Statens Administration, Hjørring

Motiveres du af at arbejde med data mining og machine learning? Så er du måske vores nye kollega. Som en del af Statens Administrations nye analyseenhed vil du være med til at præge automatiseringsløsninger i staten.

Du bliver en del af analyseenheden i Statens Administration, der på tværs af organisationen skal bistå med at udvikle forretningen samt understøtte ledelsen med data på nye måder.

Du skal som datascientist kunne håndtere større mængder data fra vores fagsystemer og omsætte dem til brug for den videre forretningsudvikling. I den forbindelse skal du endvidere formå at understøtte ledelsen i skrift og tale med omsætning af relevante data, således at de træffer de bedste beslutninger for udviklingen af Statens Administration.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
BB Bioenergi P/S Driftsassistent til biogasanlæg

BB Bioenergi P/S, Vrå

Har du lyst til at bringe dine tekniske færdigheder i spil og være med til at sikre optimal, kontinuerlig drift på vores biogasanlæg – BB Bioenergi P/S i Vrå?

Vi søger en medarbejder til driftsteamet, der skal varetage og optimere driften af vores biogasanlæg i Vendsyssel.

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget
 • Assistere ved vedligehold og optimering af anlæggets tekniske udstyr
 • Deltagelse i vagtordning, som består af rundering af anlægget samt fysiske udkald både aften og hver tredje weekend
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S