141 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

141 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Nordværk I/S

Ferieafløser til kørselsafdelingen i Hjørring

Se video om Nordværk I/S som arbejdspladsDu vil blive en del af et team på 16 chauffører, som håndterer vores ordninger omkring storskrald, nedgravede affaldsløsninger, kørsel mellem vores anlæg samt transport af affald til behandlingsanlæg.

Du får et job, hvor du får gode muligheder for at udnytte dit potentiale indenfor dit felt, i et travlt og godt arbejdsmiljø, med positive og kompetente kollegaer.

Nordværk I/S
Gem
Statens Administration

Barselsvikariat til BI-området til Statens Administration (1 år)

Hjørring

Brænder du for data og Business Intelligence (BI), så har vi et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at sætte aftryk på BI-området i Statens Administration.

Du bliver en del af en velfungerende BI-gruppe, som i forvejen udgør 5 medarbejdere, som arbejder bredt med data og BI-rapportering i Statens Administration for at understøtte ledelsen, forretningen og den daglige drift.

Opgaverne er varierede og vil primært omfatte følgende:

 • Udarbejdelse af nye Power BI-rapporter
 • Omlægning af eksisterende rapporter til Power BI
 • Dataanalyse og rapportering
Gem
Statens Administration

Faglig stærk kollega med lønkompetencer

Hjørring

Har du lysten til at kombinere kundekontakt og service med muligheden for at gøre brug af dine faglige spidskompetencer inden for løn?

Servicedesk og support lyder måske ret teknisk, men i teamet varetager vi primært en faglig support med både forretnings- og procesmæssige spørgsmål. Du vil få mulighed for at dykke ned i varierende problemstillinger og skal kunne lide, at løsningen ikke ligger lige for.

Gem
Hjørring Kommune

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning søger engageret medarbejder til Fraværsteamet “Godt du kom”, som har særligt fokus på skolebørns fravær

Hjørring

Du bliver en del af et tværfagligt team på fire. Opgaven er fokuseret på indsatser for børn og unge og foregår i tæt samarbejde med barnet/den unge, familien/netværk, skolen og andre relevante tværfaglige samarbejdspartnere.

Du skal have gennemført grunduddannelsen som pædagog, socialrådgiver, lærer, psykolog eller lignende. Du kan have relevant efteruddannelse og gerne erfaring med at samarbejde bredt med skoler, forældre og andre samarbejdspartnere.

Hjørring Kommune
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Lineage

Logistikkoordinator

Hirtshals

Går du til hver eneste opgave med engagement og grundighed? Og vil du være en del af en global logistik- og frysehusvirksomhed?

Du bliver en del af en international, foranderlig koncern og lokalt en del af et mindre team, hvor I er afhængige af hinanden, og hvor et godt samarbejde sikrer, at vi kommer i mål og leverer god kundeservice.

Lineage
Gem
Brüel Systems A/S

Technical Sales Support Engineer; Sales

Hjørring

Du bliver en del af salgsafdelingen, der består af såvel dygtige teknikere som markedsorienteret leder.

Vi lover du får en spændende og varieret hverdag, præget af både drift og udviklingsopgaver - selvstændigt som sammen med dine øvrige kollegaer fra andre afdelinger.

Vi kan tilbyde en nyoprettet position, som du har mulighed for at præge – både som kundeansvarlig og som ekspert.

Gem
Lineage

Regional IT Lead - Nordics

Lineage is one of the world’s largest and most innovative provider of temperature-controlled logistics solutions.

This position is focused on managing the regional IT requirements, to align business continuity, ongoing legacy platform requirements, and integration into Lineage Standard IT Environment.

This is a hybrid role that is ideally based in Esbjerg but can be based anywhere in Denmark.

Lineage
Gem
Sparekassen Danmark

ESG-controller

Med reference til økonomidirektøren vil du blive faglig ansvarlig for ESG-rapportering, herunder opfyldelse af direktiverne i EU’s Green Deal, som f.eks. CSRD og EU’s taksonomirapportering.Dette indebærer bl.a. ESG-regnskabspraksis i sparekassens årsrapport.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det. Du får frihed under ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn (Deltid).

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - mindst 150 kr. i timen plus feriepenge
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag
Gem
Sparekassen Danmark

Formuespecialist til Region Vestvendsyssel

Hjørring, Hirtshals, Brønderslev

Som et led i vores ekspansionsstrategi på erhvervsområdet i regionen, senest med offentliggørelsen af den kommende åbning af en erhvervsafdeling i Hirtshals, søger vi yderligere en formuespecialist.

Vi tilbyder dig en uformel arbejdsplads, hvor vi vægter kollegaskab, trivsel og arbejdsglæde højt, ligesom vi altid er klar til at yde en ekstra indsats, når der er brug for det.

Sparekassen Danmark
Gem
Dellner Hydratech Group ApS

Production Manager

For at komme i betragtning skal du have erfaring fra lignende stilling med ledelsesansvar. Stillingen er meget central med en stor kontaktflade i hele organisationen. Vi forventer, at du har en synlig og motiverende ledelsesstil.

Vi tilbyder:

 • En alsidig hverdag i en spændende global koncern
 • Uformelt arbejdsmiljø med godt humør og korte beslutningsprocesser
Gem
Im. Stiholt A/S

Værkfører

Hjørring

Som medarbejder hos Stiholt har du mulighed for at følge tingene til dørs og kan lave egenkontrol på dit arbejde, så kunderne får kvalitet både i service, materiel og planlægning, når de kommer til Stiholt.

Om stillingen:

 • Udover at assistere vores kunder, vil du også fungere som arbejdende værkfører.
 • Du vil være en central figur i håndteringen af tekniske udfordringer
 • Håndtering af kundehenvendelser via telefon og e-mail
Im. Stiholt A/S
Larsen HR søger for Keatech ApS
Gem
Larsen HR

Sælger

Hjørring

Er du en dygtig sælger med erfaringer indenfor B2B salg?

Formålet med stillingen

 • Sælge Keatechs GPS-trackingløsninger til virksomheder indenfor håndværker-, service- og transportbranchen
 • Ansvarlig for egne salgsmål og sikre, at du når dine mål

Vi tilbyder dig et selvstændigt job i et dynamisk og engageret team, hvor man støtter hinanden og arbejder mod fælles mål.

Gem
Krone Vinduer A/S

Intern sælger – teknisk rådgivning

Vrå eller Horsens

Er du serviceminded og har flair for teknisk salg, kundepleje og kunderådgivning?

Du får en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende koncern med et spændende produktprogram. Vi giver frihed og sikrer fleksibilitet fremfor faste rammer, når vi rådgiver vores kunder.

Krone Vinduer A/S
Gem
Sonne Huse A/S

Salgskonsulent til Danmarks mest eksklusive fritidshuse

Hjørring og Løkken

Har du glimt i øjet og sans for godt købmandskab – og kan du sælge Danmarks mest eksklusive fritidshuse – så har vi landets bedste job til dig.

Til opsøgende salg og betjening af vores mange kræsne kunder, der ønsker at investere i Danmarks smukkeste fritidshuse, søger vi en frisk og udadvendt salgskonsulent. Du skal være fleksibel med hensyn til arbejdstider og primært arbejde, når alle andre har fri (weekend/helligdage/aften).

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job med en attraktiv gage + bonus uden loft.

Sonne Huse A/S
Gem
Diabetesforeningen

Fundraiser/Phoner - Fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

 • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - startløn 24.800 kr. om måneden inkl. pension.
 • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision/bonus.
 • Et job med variation i ringeopgaverne - og altid for en vigtig sag

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV