188 job matcher din søgning 188 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hjørring - Faglig stærk regnskabskonsulent til vores outsourcing - fuld tid eller deltid

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Er du fremtidens regnskabskonsulent med øje for det digitale, så få mest muligt ud af dine evner og værdifulde erfaringer på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Som kompetent regnskabskonsulent bliver du både værdsat her på kontoret og ude hos vores kunder, fordi du gør livet lettere for alle. Du tager dig af kundens bogføring, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver. Og du deltager i det kollegiale samspil sammen med dine kompetente kolleger, hvor I alle bidrager til et godt fagligt miljø og et godt socialt fællesskab.

Bogføringen bliver mere og mere digital, og derfor skal du bl.a. arbejde med vores digitale værktøj, BeJour, der løfter kundernes administration ind i fremtiden og gør rutinerne enklere.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
SuperBrugsenUddeler, SuperBrugsen Hirtshals

SuperBrugsen

Er du klar til at blive ansvarlig for din egen butik og dygtige medarbejdere? Og kan du skabe en butik, hvor kunderne handler med et smil, og dine kolleger glæder sig til at møde på arbejde?

Som uddeler har du ansvaret for, at din butik altid står salgsklar. Selvom du har det overordnede ansvar, så er det i høj grad dine evner til at holde humøret højt blandt dine medarbejdere, der får butikken godt i mål med budgetterne. Derfor vil du hele tiden have fokus på deres udvikling og trivsel. Det gør du bl.a., når du hjælper til i den daglige drift og går forrest ude på butiksgangene og ved kassen.

I tæt samarbejde med din souschef er det dig, der bl.a.:

 • står for den daglige ledelse
 • planlægger, afholder og følger op på både lokale og centrale kampagner
 • planlægger ressourcer igennem vagtskemaerne, hvor du sætter de helt rigtige hold
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
SuperBrugsen33 timers Barselsvikariat Salgsassistent, Superbrugsen Sindal

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 35 medarbejdere. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • 33 timer
 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Kassebetjening
 • Lukkevagter
Hjørring Kommune
Socialrådgiver til Fleksteamet

Hjørring Kommune

I Fleksteamet sætter vi ekstra stort fokus på de borgere, der er ledige og skal ansættes i fleksjob. Det betyder, at vi opnormerer på området, og vi søger derfor en uddannet socialrådgiver/socialformidler til at arbejde med ledige fleksjobbere. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra området.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • afklare og udvikle den enkelte lediges ressourcer i forhold til at få et fleksjob.
 • matche borgeren til ledige stillinger.
 • afholde jobsamtaler/sygeopfølgninger.

Vi er et rigtig godt team med ca. 25 medarbejdere, som har stor fokus på høj faglighed, ordentlighed og et godt arbejdsmiljø i en travl og spændende hverdag.

Hjørring Kommune
Elgiganten A/SSalgsassistent til 25 timer

Elgiganten A/S, Hjørring

Du bliver en nøgleperson i vores Technology-afdeling, hvor du bliver sælger på tværs af de forskellige afdelinger: Radio/TV, Tele eller Data.

Vi er en social afdeling, hvor vi kan lide at have det sjovt, mens vi arbejder. Tiden flyver af sted, for du er med til at lancere nye produkter, kampagner og events hver uge.

Egentligt er det ret simpelt. De gode resultater laver du, når du lytter til kunden. Helt overordnet handler det om at:

 • være glad og smilende og tage godt imod kunderne, når de kommer ind ad døren
 • sætte varer på plads og sikre, at butikken er klar og indbydende
 • arbejde på at blive en bedre sælger i tæt samarbejde med den salgsansvarlige
 • være en god kollega og hjælpe dine kolleger, når de har brug for hjælp.
Danmarks Tekniske UniversitetTekniker/maskinarbejder/smed

Danmarks Tekniske Universitet, Hirtshals

DTU Aqua, Sektion for Monitering og Data i Hirtshals søger en erfaren tekniker/ maskinarbejder/smed til drift af vores maskinværksted og vedligeholdelse af diverse installationer i instituttet samt vedligeholdelse og bidrag til udvikling af marint måleudstyr anvendt på instituttets skibe og i forbindelse med arbejde i felten, i laboratorier og i forsøgshaller til lands.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå i vedligeholdelse af diverse installationer som køleanlæg, ventilation- og klimaanlæg, fersk- og saltvandsinstallationer samt trykluftanlæg. Derudover omfatter arbejdet fremstilling og vedligeholdelse af forskellige videnskabelig udstyr i institutterne og på havforskningsskibende Havfisken og Dana.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Nordic Seafood A/SEksportassistent hos Nordic Seafood

Nordic Seafood A/S, Hirtshals

Er du kendt for dit gode humør, dit store overblik og din effektive opgaveløsning? Kan du se dig selv i et spændende, internationalt miljø med fart over feltet? Så har vi lige jobbet til dig.

Til vores hovedkontor i Hirtshals søger vi en udadvendt og frisk kollega, som vil være en del af et team på i alt 6 dygtige og erfarne medarbejdere.

En væsentlig del af jobbet består af kommercielle opgaver, herunder:

 • Ordrebehandling, fakturering, klargøring af transportpapirer-, eksport/import papirer samt toldpapirer.
 • Salgsback-up opgaver for vores eget salgsteam og vores salgskontorer i Europa.
 • Kontakt til transportører, myndigheder og andre eksterne leverandører.
 • Administrative opgaver i forbindelse med ordre/transportafviklingen.
Arriva Danmark A/S
Timelønnet buschauffør til Brønderslev, Løkken og Tylstrup

Arriva Danmark A/S

Kan du lide at være i kontakt med mennesker? Har du en stor køreglæde? Betyder gode kollegaer noget for dig? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er jobbet som buschauffør i Arriva måske noget for dig.

I dagligdagen bag rattet møder man som buschauffør mange forskellige mennesker, der hver dag tager bussen for blandt andet at komme på arbejde, i skole, til fodbold eller hjem fra fest.

Som buschauffør i Arriva skal man kunne køre bussen roligt og sikkert gennem trafikken, så passagererne kan slappe af og nyde turen, men man skal også være venlig og imødekommende i dialogen med kunderne, så de føler sig godt behandlet.

Vi lægger desuden stor vægt på, at alle medarbejdere trives og er glade for at møde på arbejde, og derfor er det også vigtigt at være en god kollega, hvis man ønsker at arbejde i Arriva.

Arriva Danmark A/S
Hjørring VarmeforsyningDriftsassistent med håndværksmæssig baggrund indenfor jern- og metalområdet

Hjørring Varmeforsyning

Har du lyst til at blive en del af et velfungerende team, som varetager drift og vedligehold af vores produktionsanlæg, så har vi jobbet til dig.

Vi søger en dygtig og engageret driftsassistent til vores produktionsafdeling.

Ansvars- og arbejdsområder:

 • Deltagelse i driften af varmeforsyningens produktions-, transmissions-, og distributionsanlæg samt tilhørende hjælpesystemer.
 • Deltagelse i rådighedsvagt uden for normal arbejdstid.
 • Vedligehold og fejlfinding på tekniske installationer.
 • Gennemføre specifikke opgaver, herunder evt. styring af eksterne håndværkere.
AktivPersonale A/SKonsulent til rekruttering af udenlandsk arbejdskraft

AktivPersonale A/S, Hjørring

Er du vores nye familiemedlem? Vi søger et nyt medlem til vores voksende familie, der kan bidrage med at finde dygtige medarbejdere til vores kunder i lande som Polen, Bulgarien, Letland og Litauen.

Du taler dansk, engelsk og et af de andre nævnte landes sprog.

Du har erfaring med rekruttering af arbejdskraft og kan arbejde i en travl hverdag, hvor vores fornemste opgave er at matche dygtige kandidater med vores kunder.

Du er en selvstændig person og elsker en hverdag, hvor selvbestemmelse og udvikling er nøgleord for dig.

Habitus
Faste tilkaldevikarer til HabitusHusene

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps

Vores botilbud er 15 spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Særligt i ferieperioder, hvor vores borgere har særligt brug for velkendte og stabile rammer mens vores faste personale holder ferie.

Habitus
Danmarks Tekniske UniversitetBiologoverassistent/fiskeritekniker for til-søs indsamlinger med kommercielle skibe

Danmarks Tekniske Universitet, Hirtshals

DTU Aqua, Sektion for Monitering og Data i Hirtshals søger to biologoverassistenter/fiskeriteknikere til data indsamling om bord på kommercielle fiskefartøjer.

Arbejdsopgaverne vil bestå primært af til-søs indsamlinger af biologiske prøver om bord på kommercielle fiskefartøjer, samt oparbejdning af indsamlet materiale. Arbejde omfatter også sejlads på vores egne forskningsskibe, indsamling af information fra det kommercielle fiskeri i havne og oparbejdning af disse og der forventes at du indgår i andre opgaver i sektion for Monitering og Data efter behov.

Der er tale om sejlads i betydeligt omfang og varighed med deraf følgende afspadsering af optjent overtid.