290 job matcher din søgning 290 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FOSS
Would you like to shape global leadership & talent development?

FOSS, Hillerød

Our current Leadership & Talent Manager is moving abroad, so we are now looking for a new L&T Manager to drive this strategic focus area for FOSS.

One of FOSS’s values is people. Hence, providing career opportunities is part of our DNA and we have a target of filling at least 50% of vacant leadership positions with internal talents.

As Leadership & Talent Manager, you will design and deliver leadership and talent development – in close collaboration with your colleagues in HR. Your job will be gathering inspiration and designing new programs that enable our leaders and talents to unfold their full potential but also delivering existing high-impact programs.

FOSS
Gem
Lokaltog A/S
Uddannede lokomotivførere søges til alle Lokaltogs baner

Lokaltog A/S

Er du uddannet lokomotivfører og trives du med at sidde på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter? Så er du måske Lokaltogs nye kollega?

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Vi søger lokomotivførere til Odsherredsbanen, Tølløsebanen, Østbanen, Lollandsbanen, Nærumbanen, Hornbækbanen, Gribskovbanen, Frederiksværkbanen og Lille Nord.

Lokaltog tilbyder

 • gode arbejdsforhold i et miljø præget af højt tempo og godt humør
 • en fast fuldtidsstilling, som aflønnes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Dansk Jernbaneforbund (DJ)
 • god pensionsordning og sundhedssikring
Lokaltog A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Aquarden Technologies ApS
Bliv ingeniør på DK’s vildeste vandteknologi

Aquarden Technologies ApS, Skævinge

Aquarden Technologies ApS er en innovativ virksomhed, der udvikler og sælger anlæg til superkritisk vandoxidation (SCWO), hvor selv de værste miljøgifte bliver nedbrudt i vores reaktor ved højt tryk og temperatur.

Vi har fokus på destruktion af PFAS-stoffer som lige nu har enormt politisk fokus på såvel nationalt som internationalt plan.

Du vil få det overordnede teknisk-faglige ansvar i vores tekniskafdeling. Her kommer du til at arbejde tæt sammen med vores konstruktør, tre teknikere om at udvikle og bygge nye anlæg, udarbejde tegningsmateriale og anden teknisk dokumentation samt modne- og standardisere vores produkter og arbejdsmetoder.

Aquarden Technologies ApS
Hillerød Kommune Lærere til vores to afdelinger - Alsønderup og Ålholm - Hillerød Vest Skolen

Hillerød Kommune

Vi er optaget af at skabe trivsel, udvikling og læring både hos vores elever og medarbejdere. Vi har bl.a. teamsamarbejde og mellemformer som nogle af vores indsatsområder. Vi er derudover en skole, der er optaget af at skabe deltagelsesmuligheder for alle vores elever, og vi er inspirerede af NEST-pædagogik.

På Hillerød Vest Skolen tilbyder vi

 • En skole med et meget engageret og positivt personale, hvor trivsel, anerkendelse og faglighed er en stor del af dagligdagen
 • Et velfungerende pædagogisk miljø med en samarbejdskultur, der tager udgangspunkt i teamsamarbejde
 • Et stærkt og velfungerende kollegialt fællesskab
Hillerød Kommune Dansklærer og dysleksivejleder til Kornmarkskolen

Hillerød Kommune, Skævinge

Vil du være en del af indskolingsteamet på 1.årgang, afdeling Skævinge?

Du bliver en del af et team, som består af to andre lærere og en skolepædagog, hvor du primært skal undervise i dansk samt være klasselærer for en 1. klasse. Der vil endvidere være to-lærertimer i skemaet, der bruges til holddannelse og co-teaching på 1. årgang. Du bliver en del af en indskoling, hvor vi sammen udvikler inkluderende læringsmiljøer.

På Kornmarkskolen arbejder vi for et tæt og godt samarbejde med forældre, elever og andre interessenter. Vi arbejder målrettet med personlig og social udvikling for at skabe livsduelige mennesker og højne alle børns trivsel i hverdagen.

Bygma
Bliv salgstrainee i Bygma

Bygma

Vil du være en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner? Vil du gøre en forskel for både kunder og kolleger i hverdagen? Er du frisk på at være én af de mange dygtige elever, vi løbende uddanner?

Bygma Gruppen A/S

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse. Du får ekspertviden om alle vores produkter, bliver uddannet i at kunne rådgive om alt fra mindre renovationer til de største byggerier og sikre, at vores leverancer af materialer lever op til Bygmas høje kvalitetskrav.

Hos Bygma får du:

 • 2 års grundig handelsuddannelse, hvor du veksler mellem praktik og skole.
 • Eksamen i “Salg og salgspsykologi” på niveau med en akademimerkonom (10 ECTS-point).
 • Din egen Bygma-mentor, der følger dig hele vejen.
Bygma
Hillerød Kommune Lærere til Hillerødsholmskolen pr. 1. august 2023

Hillerød Kommune

Vi søger en lærer med kompetencer til at undervise i matematik, idræt og engelsk i indskolingen.

Vi ønsker os lærere, der vil være en del af vores skole, og som vil være positive medspillere i forhold til at bevare og videreudvikle:

 • En praksis hvor vi tager udgangspunkt i barnets syn og tænker med barnet frem for om barnet
 • En praksis, der tager udgangspunkt i de elever, der er i klassen, og som målrettet vil lede både hele klassen og den enkelte elevs udvikling

Hillerødsholmskolen er en af Hillerøds store skoler. Skolen har ca. 700 kreative, motiverede og livlige elever og er tresporet på de fleste årgange. Vi er en skole med en stærk udviklingsorienteret profil, hvor både faglighed og trivsel er i centrum.

Gem
Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

 • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
 • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Ellab A/S
SMT Tekniker/Leder

Ellab A/S, Hillerød

Vi er i gang med en større udvidelse af vores produktionsområde på vores site i Hillerød som forventes færdig ved udgangen af året. For at kunne klare den stigende efterspørgsel til vores kunder nationalt og globalt og sikre time to market har vi valgt at etablere egen SMT-produktion.

Din primære rolle vil i starten være at forberede og indkøre SMT linien. Det vil være en rolle med et stort ansvar i både i forhold til den daglige drift og ledelse af afdelingen herunder sikre leverancer til den øvrige produktion og prototyper i samarbejde med vores R&D afdeling.

Ellab A/S
Hillerød Kommune Social- og sundhedsassistentelever til Hovedforløb

Hillerød Kommune

For at søge SSA hovedforløb, skal du have bestået Grundforløb 2, eller være uddannet social- og sundhedshjælper.

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver inden for mange grene af sundhedsvæsenet – både i kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Du bliver autoriseret til at varetage sammenhængende borgerforløb. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Som social- og sundhedsassistent skal du arbejde med koordinerende funktioner, pædagogiske opgaver og med kvalitetssikring.

Hillerød Kommune To spændende logopædstillinger i PPR Hillerød

Hillerød Kommune

Vil du gøre en forskel for børn og unge med et særligt behov, så har vi stillingen til dig i PPR Hillerød. To af vores dygtige logopæder har valgt at gå på pension, så derfor søger vi to logopæder på hhv. 30 og 26 timer ugentligt pr. 1. september 2023. Der er mulighed for flere timer på sigt.

PPR består af logopæder, psykologer, børneergoterapeut og børnefysioterapeuter. Du vil varetage opgaver i institutioner og skoler og have kontorfaciliteter på Rådhuset. Du vil blive en del af et PPR, som vægter det tværfaglige samarbejde højt. Du vil ligeledes opleve tæt kollegial sparring samt et højt fagligt niveau.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Norva24 Danmark A/S
Afdelingsleder

Norva24 Danmark A/S, Hillerød

Vil du være en del af vores virksomhed, hvor du får et velfungerende team af afdelingsledere som kollegaer og direkte reference til vores regionsdirektør?

Du kommer til at drive Norva24’s lokale kloakservicevirksomhed i Nordsjælland, som var det din egen forretning, samtidig med, at du har et professionelt bagland af specialister, der hjælper dig på vækstrejsen.

Din primære opgave bliver at lede og motivere et team på 11 kompetente medarbejdere, ligesom du bliver en del af driftsledelsen på Sjælland, hvor der fokuseres på ledelse og vækst i en dynamisk hverdag, hvor tingene går stærkt.

Lokaltog A/S
Planlægger

Lokaltog A/S, Hillerød

Lokaltog er i gang med en spændende udviklingsproces og i den forbindelse søger vi en planlægger til en rolle med masser af ansvar og stor selvstændighed.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Som planlægger skal du være med til at forbedre Lokaltogs planlægnings- og disponeringsværktøjer og medvirke til optimering indenfor planlægning af vores køreplaner, materiel og personale fx i forbindelse med større sporarbejder.

Lokaltog tilbyder et spændende og ansvarsfuldt job. Du vil blive mødt af en organisation, der er i fuld gang med en spændende kulturrejse, som du får mulighed for at være med til at præge de kommende år.

Lokaltog A/S
Lån & Spar Bank
Finansiel rådgiver til Rådgivningscenter Hillerød

Lån & Spar Bank

Er du drevet af at hjælpe kunder med deres økonomi og opfylde deres ønsker og drømme? Og trives du i et miljø med frihed under ansvar, hvor der er fokus på udvikling og anerkendelse?

Du vil som finansiel rådgiver få ansvaret for en solid kundeportefølje, som er tilpasset dine interesser og ønsker. Din kundeportefølje vil dække hele Nordsjælland, og dine primære arbejdsopgaver er at komme hele vejen rundt om kunden – via helhedsrådgivning.

Der er mulighed for ansættelse på deltid, da vi er fleksible, og gerne går i dialog med den enkelte medarbejder for at finde de bedste løsninger i fællesskab.

Lån & Spar Bank
SOSU H København
Undervisere til SOSU H – Uddan fremtidens velfærdshelte!

SOSU H København, København, Brøndby, Herlev og Hillerød

Har du lyst til at undervise tværfagligt, praksisnært og anvendelsesorienteret på Danmarks største SOSU-skole?

Undervisningsformen kan være alt fra traditionel klasseundervisning, simulationsøvelser i vores praksislabs til facilitering af læring i store grupper á 60 elever.

"Der er mange muligheder for udvikling, hvis man ønsker det, både ved deltagelse i forskelligt udviklingsarbejde eller deltagelse i forskellige arbejdsgrupper." - Mathilde, underviser

SOSU H København
Lægerne i Skævinge I/S
Konsultationssygeplejerske

Lægerne i Skævinge I/S

Som vores nye konsultationssygeplejerske har vi brug for, at:

 • Du er imødekommende, glad og positiv, også når der er travlt
 • Du er fagligt nysgerrig og god til at have mange bolde i luften
 • Du er klar til at arbejde selvstændigt, systematisk og ansvarsfuldt

Det er ikke et krav, at du har erfaring fra almen praksis, men det vil være en fordel. Vi giver, så vidt muligt, plads til relevante kurser og individuel fleksibilitet. Vi tilbyder løbende opfølgning/supervision samt intern undervisning.

Du vil komme til at arbejde 32 timer ugentligt fordelt på en 4-dags uge.

Würth Danmark A/S
Start en stjernekarriere inden for kørende salg – Hillerød, Ishøj, Sydhavnen eller Amager

Würth Danmark A/S

Er du klar til en uddannelse, der gør dig seriøst eftertragtet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads

At blive en god sælger er et håndværk. Derfor har vi sammensat en salgsuddannelse, hvor vi på 12 måneder lærer dig alt vi ved om salg, og gør dig klar til at få din egen kundeportefølje i dit eget distrikt. Du står i butik og får din egen firmabil, mens du lærer og opbygger relationer med kunder.

Hør Tasja, Lasse og Mathias fortælle om deres oplevelser lige her.

Würth Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV