227 job matcher din søgning 227 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 227 resultater.
Jobindex A/S
Indkøber til international virksomhed

Jobindex A/S søger for Dancover i Hillerød

Kunne du tænke dig at blive en del af en af de største leverandører af fest-, event- og opbevaringsløsninger i Europa?

Så tag plads under teltdugen hos os. Her kan vi bedst lide, at tingene ikke er, som de plejer at være. For vi har både fokus på at udvikle os – og udvide vores sortiment. Og vi hører hellere end gerne dine gode idéer.

  Supply chain manager Lasse Bruun Petersen fortæller: ”Du laver de rigtige reaktioner i dit arbejde i forhold til indkøb, så vi møder markedet og de behov, vi ser. Her er dit arbejde med til at optimere hele værdikæden i virksomheden.”

Dit nye job er kun få klik væk. Læs mere her.

Jobindex A/S
FGU Nordsjælland
Ordblindelærer

FGU Nordsjælland, Frederikssund, Frederiksværk, Helsinge, Hillerød og Skibby

FGU Nordsjælland søger en ordblindelærer til test, undervisning og oplæring af kolleger i ordblindevenlig undervisning. I løbet af skoleåret 20/21 skal alle lærere – både AGU- og PGU-lærere - blive fortrolige med ordblindevenlig undervisning, så du skal have et indgående kendskab til LST, tosprogsproblematikker og erfaring med undervisning af målgruppen. Det vil ligeledes være en fordel, at du har kendskab til SPS.

Forberedende grunduddannelse (FGU) er hovedvejen for unge op til 25 år, som har brug for et samlet uddannelsestilbud efter grundskolen for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse. Uddannelsen tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder, som er tilpasset de unges behov og interesser. Uddannelsen er kendetegnet ved en undervisningsform, hvor praksis, produktion og praktik er de centrale omdrejningspunkter.

FGU Nordsjælland
STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Hillerød

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Proaktivt salg, service og kundebetjening til forretningens kunder.
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter.
 • Ordrebehandling og varebestilling.
 • Salgsklar butik.
 • Ansvarlig for egne produktgrupper.
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner.
STARK A/S
PostNord DanmarkPakkeomdeler til Hillerød – tidsbegrænset

PostNord Danmark

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker til vores kunder.

 • Hub Hillerød ligger på Lokesvej 18, 3400 Hillerød
 • Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen, fra mandag til fredag
 • Du møder kl. 8:15
 • Timelønnen er 128,06 kr.
 • Ansættelsen er tidsbegrænset til slutdato 31.12.2020

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Vi har ordnede arbejdsforhold, du får en grundig introduktion, god arbejdsuniform og vi sikrer, at du kan udføre dit arbejde professionelt.

Fujifilm Diosynth BiotechnologiesRaw Materials Coordinator and Process Owner

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

Do you want to join an advanced biotech company that develop and manufacture some of the leading biological products on the market today and for the future? Then join Fujifilm Diosynth Biotechnologies, a biotech company that aspires to be the leading CDMO within our areas of expertise.

Do you like to coordinate, manage stakeholders, keep timelines, help your colleagues and reinvent processes? Then we have the job you are looking for! We are currently looking for a Raw Material Coordinator for our Regulatory Affairs, Supplier Quality and Audits team.

You will own, reinvent and drive/ coordinate the raw material intake process together with stakeholders in QC, Material Science, Supply Chain and Purchasing. Identify improvements and implemented them on the fly to ensure the best possible process for the company of course always in alignment with the stakeholders.

MAD til hver DAGErnæringsassistentelev

MAD til hver DAG, Hillerød

MAD til hver DAG søger to ernæringsassistentelever, til FREMTIDENS køkken.

Vi søger elever til opstart HURTIGST MULIGT i MAD til hver DAG, så brænder du for mad og måltidsservice, så er det måske lige dig vi står og mangler, som vores nye ernæringsassistentelev.

Vi søger elever der

 • starter på eller har afsluttet grundforløb 2 og brænder for tilberedning af kold og varm mad
 • har lyst og interesse i at arbejde med kvalitet og velsmagende mad til mange
 • kan bidrage til måltidsoplevelse gennem udportionering og pakning af kølemad
 • brænder for ernæring, diæter og næringsberegning samt har gåpåmod samt overblik
Jobindex A/S
Dygtig ERP-konsulent

Jobindex A/S søger for DataComfort i Hillerød

Vil du være bindeleddet imellem vores forretning og samarbejdspartnere, hvor du bidrager til at gøre danske virksomheder mere effektive og profitable? – Så er du måske vores nye ERP-konsulent?

Hos DataComfort elsker vi at optimere og effektivisere virksomheders processer og indtjening. Det gør vi ved at implementere og servicere komplette IT-løsninger for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Beskæftigelsesministeriet

Du vil blive én af vores aktive konsulenter, som står for alt fra implementering, tilpasning, afvikling af undervisningsforløb i Uniconta både i vores egne kursuslokaler, men også direkte ude hos kunderne.

Du kommer bl.a. til at:

 • stå for opstart og implementering hos nye kunder
 • lave konverteringer, opsætninger og tilpasninger
 • udføre behovsanalyser
Jobindex A/S
Sydbank
Kunderådgiver - lokal erhverv til Sydbank i Hillerød

Sydbank

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser til mindre erhvervskunder? Har du lyst til og kompetencer til at favne to fagben?

Som Lokal Erhvervsrådgiver skal du yde professionel rådgivning til selvstændige erhvervsdrivende og dermed sikre, at samspillet imellem erhvervsøkonomi og privatøkonomi er i højsædet. Din relation til kunderne bliver afgørende, og du vil naturligt blive en aktiv sparringspartner i mange af deres forretningsmæssige beslutninger.

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed hos mindre erhvervsvirksomheder og privatkunder. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov samt ved at forstå både privat-og erhvervskundeområdet.

Sydbank
Hillerød KommuneOmrådeleder til Skovhuset

Hillerød Kommune

Hvis du kan stå på mål for sparring, involvering og samskabelse, så er det måske dig vi søger som vores nye områdeleder i Plejehjemmet Skovhuset.

Hvis du trives i et miljø, hvor samarbejdet og inddragelsen vægter højt, og hvor du har ansvar uden at stå alene med det, så er den her stilling noget for dig.

Jeg hedder Charlotte, og er plejehjemsleder på Skovhuset. Jeg har brug for dig, som har ambitioner som områdeleder.

Man er områdeleder for 1-2 teams, i alt 25-35 medarbejdere. Ud over den direkte områdeledelse, vil du også få en ansvarsfunktion som du løfter på tværs i huset, på ledergruppens vegne – det kunne fx være dokumentation.

Hillerød KommuneErfarne pædagoger til Højager vuggestue

Hillerød Kommune

Vi søger erfarne, faglige, reflekterende dygtige pædagoger til vores vuggestue.

Højager er en del af De Tre Huse, som er et integreret dagtilbud i Hillerød Kommune. Højager er en vuggestueafdeling, normeret til 39 børn. Vi ligger i et dejligt område tæt på grønne områder.

I huset er der 3 stuer, med 3 personaler på hver stue. Midt i huset ligger fælles arealet, som er indrettet til bevægelse. Vi har en dejlig kupereret legeplads, som giver gode betingelser for forskellige læringsrum og læringsmiljøer.

Vi lægger vægt på at have en anerkendende tilgang til børnene, at være i børnehøjde og lytter til, hvad børnene er optagede af og hvad de har behov for.

Hillerød KommuneFamilierådgiver til Familier, Unge og Handicap

Hillerød Kommune

Vil du være med til at sikre en tidlig og effektiv indsats overfor børn og deres familier og trives du ved at være i tæt dialog med familierne og dine tværprofessionelle kollegaer, så er du måske vores nye kollega.

Som familierådgiver får du til opgave at tilbyde råd og vejledning, at udarbejde børnefaglige undersøgelser og handleplaner, samt at iværksætte og følge op på indsatser i forhold til børn under 14 år og deres familier.

Du vil derudover få til opgave at yde sparring til pædagoger og lærere i kommunens dagtilbud og skoler med henblik på at sikre en tidlig indsats, ligesom du vil blive en del af et tværfagligt team, bestående af sundhedsplejerske, psykolog og logopæd.

Hillerød KommuneHandicaprådgiver til Familier, Unge og Handicap

Hillerød Kommune

Er du vores nye kollega, der kan være med til at udvikle indsatsen over for børn og unge med funktionsnedsættelser og deres familier?

Udviklingsprojektet ”Sammen om Familien” har til formål at udvikle en mere helhedsorienteret og koordineret indsats for familier med børn med funktionsnedsættelser. I projektet skal vi udvikle nye måder at møde og samarbejde med familierne på, ligesom vi skal følge hyppigere op på de ydelser og indsatser, som familien får.

Som handicaprådgiver har du til opgave at foretage vurderinger af merudgifter/tabt arbejdsfortjeneste, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, handleplaner samt træffe afgørelser om igangsættelse og opfølgning af indsatser.

CHANGE of Scandinavia A/S
Personal Shopper med talent for at skabe kundeoplevelser

CHANGE of Scandinavia A/S, Aarhus, Kolding, Helsingør og Hillerød

Du vil blive en del af en virksomhed, hvor der er en klar plan for din udvikling, og hvor du ved, hvad der forventes af dig, samt hvad dine karrieremuligheder er. Nøglen til at blive en succesfuld Personal Shopper er at give vores kunder en helt unik og exceptionel kundeoplevelse, hvor vi guider kunderne gennem vores store størrelsesudvalg med 88 forskellige BH-størrelser.

Du vil blive oplært grundigt i vores systemer og salgsværktøjer af din butikschef og sales coach, og vi vil sikre, at du bliver blandt de allerdygtigste indenfor detailhandlen. Dette sker via e-learning, men også via træning og coaching i butikken.

Er du personen, som kan indfri vores forventninger, tilbydes du en attraktiv løn-pakke, som afspejler vores ambitionsniveau.

CHANGE of Scandinavia A/S
Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Introduktion til projektledelse:

 • Oversigt over projektledelse og vigtige standarder
 • Forstå sammenhængen mellem projektledelsesstandarder og projektledelse i henhold til "best practice"
Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation med Scrum (start 31. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er et af det mest brugte projektstyringsværktøjer i verden og Scrum Master-certificeringen er et vigtigt værktøj, når du skal arbejde i agile projekter.

PRINCE2® Foundation er super relevant uanset om du har mange års erfaring med projektledelse eller slet ingen erfaring. En PRINCE2®-certificering er relevant for alle, der arbejder med projektledelse, og som ønsker at forbedre sine kompetencer.

Scrum Master Certified er et udpræget, fleksibelt ledelsesværktøj, der kan tilpasses mange fagområder, kulturer og brancher. Alt er baseret på best practice og rammeværket har bevist sig selv for længst.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SCDP - Python Developer og Data Science (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at udvikle i Python, der er et high-level objektorienteret programmeringssprog og få samtidig viden til kombinere dette med machine learning.

Du vil modtage undervisning i hvordan du håndterer data i større skala bl.a. via datamodeller. Herudover vil du opnå en viden og erfaring med en række værktøjer, som er vigtige for Pythons brug i data science, herunder Pandas og NumPy.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset er for dig, der ønsker at arbejde med et high-level objektorienteret programmeringssprog som Python og data science.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Databaseadministration (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at konfigurere, klargøre og administrere SQL-databaser, samt at implementere og integrere applikationer - og bliv Microsoft Certified Solutions Associate.

Du får undervisning i sikkerhed, infrastruktur samt databaseserver og forespørgsler. Dertil vil du lære om disaster recovery, virtual machines og meget, meget mere.

Med dette e-learningskursus vil du via dybdegående onlinekurser, opnå praktisk erfaring og samtidig opbygge dine kompetencer, som SQL-databaseadministrator. Kurset giver dig adgang til både e-bøger og MeasureUp. MeasureUp giver dig mulighed for at simulere eksamen, så du kan teste din parathed inden certificering.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft Azure Developer Associate (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Få nye kompetencer, så du kan udvikle og optimere Azure-infrastruktur, og blive Certified Azure Developer Associate.

På e-learningskurset får du undervisning i Azure-sikkerhed, optimering af løsninger, cloud services samt hvordan disse services bliver levere med Microsoft Azure. Samtidig opnår du kompetencer og viden inden for udvikling af Azure-infrastruktur, storage og platform – alle som Service Compute Solutions.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med udvikling af Microsoft Azure.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 31. aug. online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særlig rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser