258 job matcher din søgning 258 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 258 resultater.
Nordic Health LabPROJEKTLEDERE

Nordic Health Lab, Hillerød

Vil du være med til at udvikle verdens førende Living Lab for innovative sundhedsløsninger? Skaber du resultater på højeste niveau? Og kan du drive projekter i mål? Så har vi et job til dig.

Nordic Health Lab søger lige nu to erfarne projektledere.

Lab’et blev sat i verden i 2018 for at udvikle næste generation af sundhedsløsninger på tværs af lande, traditionelle fag, brancher og offentlig-privat. Fordi lab’et opererer på tværs af traditionelle grænser, er det i en unik position til at skabe sammenhængende og innovative løsninger.

Vi tilbyder dig:

 • Et stort ansvar for at drive og tilrettelægge meningsfulde projekter.
 • En særlig mulighed for at være med til at udvikle nyskabende sundhedsløsninger frem mod åbningen af det nye Nordsjællands Hospital.
ATP
Graduate til Data Science

ATP, Hillerød

Har du erfaring med SQL og statistisk analyse? Skal datascience være din karrierevej? Og er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er du måske den graduate, vi søger til vores center of excellence 'Analyse og AI', som er en del af området Data & Analytics (D&A) – en samling af 110 dataspecialister i ATP’s Administrationsforretning.

Vi leder efter dig, der vil gøre en forskel og hjælpe ATP’s ordninger med indsigt i kunder og processer og optimering af deres forretning. Du skal se dig selv i et advanced analytics team, som rådgiver, designer, udvikler og vedligeholder løsninger med og til ordningerne samt afprøver og udvikler nye værktøjer og teknologier. Du er en udpræget holdspiller, der trives med stor opgavediversitet og er klar på at udvikle dig.

ATP
ATP
Graduate til automatiseringsrejsen i Data & Analytics

ATP, Hillerød

Brænder du for automatisering og optimering? Vil være med til at benytte de nyeste teknologier og arbejde med nogle af landets største cases i en koncern, hvor vi er langt fremme på automatiseringsbølgen? Og er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er du måske den graduate, vi søger i Scrum-teamet Automatisering, som er en del af afdelingen Data & Analytics (D&A) – en samling af 110 dataspecialister i ATP’s Administrationsforretning.

Vi tilbyder et job i en organisation, hvor du får adgang til komplicerede opgaver og rig mulighed for faglig udvikling og kompetent sparring. Som team har vi ansvaret for udvikling og drift af RPA-automatisering og for udvikling og etablering af kompetencer inden for anden automatiseringsteknologi.

ATP
ATP
Graduate til Financial & Business Controlling

ATP, Hillerød

Vil du rådgive interessenter om regnskabsaflæggelse? Kunne du tænke dig at favne bredt i økonomi- og regnskabsprocesser? Og du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi leder efter.

I ATP's koncernøkonomi er vi på udkig efter en graduate, der vil afprøve sine økonomiske kompetencer og kickstarte karrieren gennem arbejdet med:

 • finansiel controlling, fx perioderegnskaber, budgetopfølgning og årsregnskaber samt trendanalyser
 • business controlling, fx økonomistyring, omkostningscontrolling og udarbejdelse af budgetter og analyser
 • ledelses- og bestyrelsesrapportering
ATP
ATP
Graduate til forandringsledelse

ATP, Hillerød

Vil du planlægge og drive forandringsaktiviteter? Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk?

Udskiftningen af vores sagsbehandlingssystem betyder, at vi har en enestående mulighed til dig, der vil være en del af et stort og omfangsrigt IT-projekt med stor samfundsmæssig betydning. Dig, der har lyst til at arbejde med:

 • planlægning, koordinering og drift af forandringsaktiviteter (fx bistå i arbejdet med at identificere nye arbejdsgange og processer og planlægge implementeringen af disse)
 • diverse opgaver i forbindelse med dokumentation af processer, udarbejdelse af instrukser og andre artefakter til brug i forandringsprojektet
ATP
ATP
Graduate til økonomistyring

ATP, Hillerød

Vil du arbejde med de nyeste rapporterings- og analyseværktøjer? Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk?

I Financial Planning og Analysis arbejder vi med driften og videreudviklingen af en avanceret ABC-økonomimodel. Det gør vi, så modellen kan imødekomme stigende krav til enkelthed og gennemsigtighed.

Lige nu er vi på udkig efter en graduate, der vil arbejde med finansiel analyse, effektivisere ATP's tværgående finansprocesser og bidrage til:

 • drift, udvikling og analyse af vores ABC-økonomimodel
 • udvikling af finansprocesser vedrørende budget, estimat og månedsluk, herunder udvikling af kravsspecifikationer til en effektiv systemunderstøttelse af processerne
ATP
ATP
Graduate til Business Controlling

ATP, Hillerød

Drømmer du om at blive Finance Business Partner? Vil du arbejde med business controlling, økonomistyring og -processer? Og er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi leder efter til vores team af Business Partnere.

ATP's Administrationsforretning står årligt bag udbetalingen af velfærds- og sikringsydelser for mere end 250 mia. kr. til 2,4 mio. borgere på vegne af staten, kommunerne og arbejdsmarkedets parter. I ATP's økonomiafdeling har vi et team af Business Partnere for forretningsområderne i Administrationsforretningen. Og det er her, vi lige nu er på udkig efter en ny kollega.

Vi søger dig, der vil være en proaktiv sparringspartner, som indgår i en tæt dialog med forretningen. Dig, der konkret har lyst til at:

 • deltage i den årlige budgetproces
 • tage ansvar for økonomiopfølgningen i forskellige udviklings- og anskaffelsesprojekter.
ATP
ATP
Graduate til dataanalyse i Pensions & Investments

ATP, Hillerød

Vil du arbejde med data i ATP's investeringsforretning, der forvalter en formue på mere end 900 mia. kr.? Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi leder efter.

I ATP's Pensions & Investments (P&I) er vi på udkig efter en graduate til vores Business Information Platform. Dig, der vil:

 • understøtte vores data management-funktion med fokus på datakvalitet og robuste processer
 • afrapportere via PowerBI eller vores SAS BI-portal på baggrund af forretningens behov
ATP
ATP
Graduate til forretningsudvikling

ATP, Hillerød

Vil du arbejde med optimering af forretningsprocesser? Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk?

Forretningsudviklingsområdet i AES er en ART (Agile Release Train) bestående af fem teams, der løser drifts- og udviklingsopgaver, som understøtter sagsbehandlingen af arbejdsskadesager i AES.

Lige nu er vi på udkig efter dig, der vil bygge bro mellem forretningen og IT og:

 • sætte dig ind i de behov, der eksisterer i AES’ kundecenter
 • skabe struktur og optimere vores processer
 • sikre overblik ift. kerneprocesser.
ATP
ATP
Graduate til Business Intelligence

ATP, Hillerød

Vil du være med til at automatisere og optimere finans- og rapporteringsprocesser? Skal Business Intelligence være din karrierevej? Og er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi leder efter i Systems & Business Development.

I Systems & Business Development har vi et enestående tilbud til dig, der vil udvikle dine BI-kompetencer og drømmer om at blive BI-specialist. Dig, der vil arbejde med de nyeste frontend-værktøjer og konkret vil være med til at udvikle:

 • dynamisk ledelsesrapportering, som understøtter ledelsesbeslutninger
 • selvbetjeningsværktøjer, der kan indhente data til analyseformål
 • værktøjer, der kan understøtte organisationens finansprocesser (fx en budget-, estimat- og simuleringsmodel til konsekvensvurdering af forretningsmæssige ændringer).
ATP
ATP
Graduate til BI-udvikling i Data & Analytics

ATP, Hillerød

Vil du arbejde med rigtig, rigtig meget data? Kan du kode SQL? Og er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi søger.

Lige nu er vi på udkig en graduate, der vil indgå i afdelingen Data Engineering, der er en del af Data & Analytics. Dig, der i samarbejde 20 dygtige BI-specialister vil være med til at levere datafundamentet til resten af Data & Analytics-området. Og dig, der konkret vil være med til at sikre:

 • indlæsning af nye datakilder i vores Data Warehouse (primært vha. kerneværktøjerne Microsoft SQL, SSIS, SSAS)
 • modellering og udstilling af data, der imødekommer forretningens behov
 • rådgivning og dialog med forretningen, så vi leverer løsninger, der skaber værdi.
ATP
ATP
Graduates til projektledelse og forretningstransformation

ATP, Hillerød

Har du en projektleder i maven og struktur på rygraden? Vil du have en projektuddannelse, erfaring med agile metoder og masser af sparringspartnere? Så er du måske en af de graduates, vi søger i ATP’s Projektcenter.

Som graduate bliver du en del af et ambitiøst team, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder dig en mentorordning med en eller flere af vores erfarne projektledere, der guider dig på din vej.

Du har - eller er ved af færdiggøre - en relevant kandidatuddannelse, der har givet dig solide projektledelseskompetencer. Du er selvkørende og proaktiv. Og så er du den strukturerede type, som koordiner, planlægger og skaber systemer.

ATP
ATP
Automatiseringskonsulent til Data & Analytics

ATP, Hillerød

Har du styr på data og nye teknologier? Vil du skabe løsninger til gavn for borgere og virksomheder i hele Danmark?

Siden 2015 har vi anvendt RPA i arbejdet med at levere omkostningseffektiv sagsbehandling og kundeservice af høj kvalitet. Nu bevæger vi os i retning af Intelligent Process Automation. Og til den rejse har vi brug for dig, der formår at sikre intelligent anvendelse af data og nye teknologier. Konkret, er vi på udkig efter dig, der:

 • i samarbejde med dit scrum-team kan identificere, designe og implementere løsninger, som understøtter koncernens digitale udvikling og automatiserer sagsbehandlingsprocesser m.m.
 • kan inspirere og rådgive forretningen, når det drejer sig om muligheder og begrænsninger ift. aktuelle løsninger.
ATP
Hillerød Kommune2 fagligt dygtige SSA'er til dagvagt eller blandede vagter

Hillerød Kommune

Skanselyet søger 2 fagligt dygtige SSA’er til dagvagt eller blandede vagter på 30-35 timer pr. uge efter ønske.

Tiltrædelse i jobbet gerne 1-3- 2020 eller snarest.

Har du som SSA nedenstående profil så kunne det være dig som vi kunne ønske os som ny kollega:

 • Er god til at arbejde selvstændigt, er uddannet SSA og har arbejdet i faget nogle år.
 • Har fokus på at arbejde med beboeren i centrum, og er god til at samarbejde i et team.
 • Kan have mange bolde i luften – er god til at vejlede og formidle viden ud til kolleger.
 • Er imødekommende, serviceminded og kan skabe god stemning sammen med beboere og kolleger i hverdagen.
ATP
Forretningsanalytikere til agil udvikling

ATP, Hillerød

Stiller du de kritiske spørgsmål? Finder du svar og de rigtige løsninger? Og vil du arbejde på tværs af en kompleks organisation, hvor du håndterer en bred gruppe af stakeholders? Så er du måske en af de forretningsanalytikere, vi er på udkig efter i vores Pension og Sikrings-ART, hvor vi bl.a. udvikler på ATP Livslang Pension med afsæt i gode kundeoplevelser, en høj digitaliseringsgrad og lave omkostninger.

Som forretningsanalytiker er du med til at udvikle dataanalyser, kigge analytisk på problemstillinger og sikre, at vi imødekommer de forretningsmæssige krav, der er til løsningerne, vi bygger. Vi søger dig, der kan være med fra idé til implementering.

Du bliver proceskonsulenten, der udvikler forretningen og knuser problemer. Du driver opgaverne, har fokus på de gode kundeoplevelser, og så har du lyst til at beskæftige dig med SAFe og Scrum, da du bliver en del af vores agile teams.

ATP
STARK
Salgsrådgiver til trælasten

STARK A/S, Hillerød

Brænder du for personligt salg, service og rådgivning til professionelle kunder - nye såvel som eksisterende? Og skaber du relationssalg, samtidig med, at du vinder nye ordrer? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Salgsrådgiver til professionelle kunder.

I stillingen som Salgsrådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og salgsmøder med egen kundeportefølje
 • Nysalg og mersalg hvor du proaktivt udøver personligt salg, service og rådgivning i overensstemmelse med STARKs koncepter
 • Planlægning og evaluering af egen indsats og fremkomme med forslag til salgsmål, initiativer og opfølgning
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Indkøb til projektsalg og byggesager (lokal leverandørforhandling)
 • Deltagelse i interne salgsmøder og status
STARK A/S
Hillerød KommuneJobkonsulent

Hillerød Kommune

Jobcenter Hillerød søger en dygtig og engageret jobkonsulent til at hjælpe forsikrede ledige i arbejde.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at skabe gode resultater, og som kan levere professionel service over for borgere og samarbejdspartnere. Det er afgørende, at du brænder for at yde en målrettet og fokuseret indsats for at bringe borgerne tættere på arbejdsmarkedet.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være følgende:

 • Varetagelse af et rettidigt kontaktforløb for dagpengemodtagere med fokus på tiltag der virker
 • Afklaring af kompetencer, jobmål samt match med brancher
 • Rådgivning & vejledning om opkvalificering og uddannelse
 • Screening af kandidater til besættelse af jobordrer
Grøn Vækst A/S
Græspiloter og maskinførere

Grøn Vækst A/S, Roskilde, Hillerød, Esbjerg, og Holstebro

Til sæsonstart 2020 søger vi dygtige og engagerede medarbejdere, faglærte såvel som ufaglærte, med primær opgaver inden for græsklipning samt maskinførere.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med en bred og alsidig vifte af arbejdsopgaver.
 • En arbejdsplads hvor man vægter såvel det faglige som det sociale arbejdsmiljø højt.
 • Dygtige og engagerede kollegaer.
Grøn Vækst A/S
Grøn Vækst A/S
Grå anlægsgartner/anlægsgartnermedhjælper

Grøn Vækst A/S, Roskilde, Hillerød, Esbjerg, og Holstebro

Til sæsonstart 2020 søger vi dygtige og engagerede grå anlægsgartnere. I vores anlægsafdeling beskæftiger vi i øjeblikket 11 mand, som løser mindre anlægsopgaver selvstændigt, altså selv planlægger og gennemfører opgaverne. Vi er et super velkørende team, hvor samarbejde og faglighed er i højsædet. Men vi mangler DIG.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med en bred og alsidig vifte af arbejdsopgaver.
 • En arbejdsplads hvor man vægter såvel det faglige som det sociale arbejdsmiljø højt.
 • Dygtige og engagerede kollegaer.
Grøn Vækst A/S
Hillerød KommunePædagogmedhjælper til Chili

Hillerød Kommune

Chili søger en pædagogmedhjælper 35 timer ugentlig pr. 1. marts eller snarest derefter

Chili er en aldersintegreret institution med ca. 100 fantastiske børn fordelt på tre vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vi har i sommer taget en ny tilbygning i brug og er derfor i en spændende udviklingsproces hvor dels børnetallet er steget, personalegruppen vokser, vi skal finde sammen, finde retning og den styrkede læreplan skal gøres levende i Chili.

Vi er en del af område Trollesminde med områdeledelse og fælles samarbejde omkring økonomi, ledelse, personaleudvikling og faglige aktiviteter.