172 job matcher din søgning 172 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 172 resultater.
BeredskabsforbundetEr du struktureret nok til at arbejde hjemmefra? Hvis ja, så læs videre

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Grøn Vækst A/S
Vil du være med til at sætte dit aftryk?

Grøn Vækst A/S, Hillerød

Grøn Vækst søger en produktionsleder mere til vores afdeling i Hillerød - ER det dig?

I jobbet får du selvstændigt ansvar for den daglige ledelse af egne medarbejdere, sagsadministration – herunder praktisk og økonomisk styring af sager, opfølgning og efterkalkulation, udarbejdelse af faktureringsgrundlag, deltagelse i vintertjeneste samt kundekontakt.

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold.
 • Firmabil efter aftale.
 • En funktionær ansættelse.
Grøn Vækst A/S
Elos Medtech Pinol A/SMedarbejder søges til montage

Elos Medtech Pinol A/S, Gørløse

Er du ansvars- og kvalitetsbevidst af natur og sætter du en ære i at levere produkter til kunderne af højeste kvalitet? Så har vi lige jobbet til dig, da der er en ledig stilling i vores montageteam.

Montageteamet er en afdeling og består p.t. af 4 medarbejdere, som arbejder med håndmontage og montage på semiautomatiske enheder. I 2019 startede vi implementeringen af ”pull produktion”, hvor der indgår processer som planlægning, montage, gravering, kontrol og pakning af emner. Dette er en del af afdelingen, og som du kan forvente at skulle arbejde med også.

Dine primære opgaver vil bestå i montering af små emner (af og til under mikroskop), lasergraveringsopgaver, kontrol af emner, vare ind- og udlevering fra eget lager samt planlægningsopgaver.

Hillerød ForsyningSpildevandsplanlægger – erfaren og med hydraulisk viden

Hillerød Forsyning

Vi planlægger og gennemfører projekter for 600 mio. kr. i løbet af de næste par år, og nu får du mulighed for at deltage.

Vi har høje ambitioner, en god portefølje af udfordrende projekter og fokus på nye bæredygtige løsninger – og vi glæder os til, at du kommer med netop din viden og erfaring og bidrager til både samarbejdet, den faglige sparring og løsningerne.

Du vil blandt andet arbejde med infrastrukturplanlægning, hvor du bruger din planlægningserfaring fra byudviklingsprojekter til at udvikle fremtidens nye bæredygtige spildevandsløsninger. Du vil skabe sammenhængende løsninger, som fungerer både over og under jorden, og du vil sørge for, at dit dybe kendskab til hydraulik kommer i spil.

Du vil arbejde tæt sammen med de øvrige afdelinger om de praktiske løsninger, ligesom du vil have et tæt samarbejde med eksterne entreprenører, rådgivere, kommune og øvrige myndigheder.

ATP
Kvantitativ udvikler til Pensions

ATP, Hillerød

Har du lyst til at arbejde med kvantitative modeller i en afdeling, hvor vi skal forudse fremtiden og er ansvarlige for et produkt, der har næsten samtlige danskere på kundelisten? Er du ekspert i C++, god til at tænke konceptuelt og interesseret i en hverdag med plads til faglig fordybelse? Så er du den udvikler, vi søger.

Som vores nye udvikler står du i spidsen for at løfte vores softwareudvikling til det næste niveau (primært med fokus på vores ALM-model, der er kodet i C++). Og så får du desuden mulighed for at deltage i analyse af modellens resultater og den forretningsmæssige udvikling, hvis du er interesseret.

Du kommer til at arbejde sammen med teamets aktuarer og matematikøkonomer, der også udvikler i C++. Og her bliver du softwareeksperten, der sikrer høje kodestandarder, robusthed og brugervenlighed.

ATP
Indrykket: 
HusCompagniet A/SByggeleder til kvalitetshuse på Sjælland

HusCompagniet A/S, Hillerød

Vil du lede byggeprojekter for det største typehusfirma i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger for 5. år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
Indrykket: 
Hillerød KommuneMidlertidig hjælp til Hillerød Kommunes hjemmepleje og plejehjem

Hillerød Kommune

De ældre fortjener, at vi giver dem den omsorg, de har brug for – til hverdag og også i julen. Grundet COVID-19 mangler vi aktuelt arbejdskraft til at dække nogle vagter ind i januar. Vores medarbejdere løber stærkt for at få enderne til at nå sammen, og de udviser stort engagement og gåpåmod i forhold til udfordringerne. Men de kan godt bruge din hjælp – og det samme kan vores ældre.

Vi har brug for dig, som har en baggrund som social- og sundhedsassistent eller som social- og sundhedshjælper, eller for dig, der har stor erfaring indenfor plejesektoren. Måske er du lige gået på efterløn, måske har du skiftet spor eller branche.

Indrykket: 
SSI Diagnostica A/SDygtig laborant med interesse for mikrobiologi til IVD-produktion

SSI Diagnostica A/S, Hillerød

Har du stor interesse indenfor mikrobiologi? Er du lærenem? Bliver du glad af at arbejde sammen med dygtige og hjælpsomme kolleger?

Så har vi det perfekte job til dig. Vi søger en dygtig og engageret laborant til vores mikrobiologiske produktion af in vitro diagnostiske (IVD) produkter. IVD-produktionen består af 5 overordnede produktområder, og du vil blive tilknyttet et af disse som din primære funktion. Vores IVD-produkter bruges til typning og diagnostik af sygdomsfremkaldende bakterier.

SSI Diagnostica er inde i en forandringsproces, hvor vi i endnu højere grad skal tilpasse produktionen til vores kunders behov. Vi arbejder på at optimere vores arbejdsprocesser og styrke vores produktionsdokumentation.

Indrykket: 
VQ AdvokaterNy og dygtig kollega til vores ejendomsadministration

VQ Advokater, Hillerød

VQ Advokater søger en ny og dygtig kollega til vores ejendomsadministration, som ønsker en spændende arbejdsdag i gode omgivelser centralt i Nordsjælland.

VQ Advokater er et moderne advokatfirma med over 25 medarbejdere, som har fokus på god service. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder oplever den bedste service i branchen, dette kombineret med brugen af moderne teknologi, der kommer vores kunder til gode.

Hos os er det vigtigt, at man som medarbejder har en stor grad af frihed til at udvikle sig i sit job og har mulighed for at få indflydelse på ledelsens styring af virksomheden.

Elos Medtech Pinol A/SMedarbejder søges til pakkeopgaver i b.la renrum

Elos Medtech Pinol A/S, Gørløse

Er du ansvars- og kvalitetsbevidst af natur og sætter du en ære i at levere produkter til kunderne af højeste kvalitet? Så har vi lige jobbet til dig, da der er en ledig stilling i vores pakkeafdeling.

Pakketeamet består pt. af 10 medarbejdere fordelt på to skift, som varetager opgaver indenfor montage samt pakning af emner i en produktionsvirksomhed, der hovedsageligt producerer til medicoindustrien og leverer varer og ydelser indenfor medicinteknik.

Dine primære opgaver vil bestå i pakning af små emner, vare ind- og udlevering fra eget lager samt pakke opgaver, der foregår i renrum.

STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Hillerød KommuneAkademisk medarbejder til klima og samskabelse i By og Miljø

Hillerød Kommune

Vil du være med til at skabe synlige resultater på klima- og energiområdet, og kan du skabe involverende processer med mange forskellige parter?

Vi søger en akademisk medarbejder med stor interesse og gode kompetencer inden for klima- og energiområdet samt involvering, processer og facilitering.

Du skal være med til at løfte implementeringen af klimastrategien, som vil kræve en indsats i hele kommunen. Her vil du sammen med vores klimakoordinator blive teamet bag den rejse, som vi sammen skal ud på, og hvor du skal være med til at stå i spidsen for at skabe konkrete resultater sammen med virksomheder og borgere.

Du skal være med til at løfte By og Miljøs niveau for borgerinvolvering, hvor du er personen som andre projektledere og kolleger kan sparre med. Du videndeler og rådgiver kolleger, så vi fortsat kan styrke afdelingens niveau for borgerinvolvering.

Indrykket: 
Ellab A/S
R&D Engineer firmware/embedded software

Ellab A/S, Hillerød

Befinder du dig godt i et udviklingsmiljø, hvor din indsats gør en forskel? Har du erfaring med udvikling af firmware / embedded software og hardware? Er du innovativ med erfaring i de nyeste teknologier? Så er du den nye R&D ingeniør, vi søger til udvikling af nye spændende produkter.

Ellab er en innovativ og international virksomhed i rivende vækst, og vi søger nu en elektroingeniør til vores udviklingsafdeling for at kunne fortsætte vores position som de førende på markedet indenfor højpræcisionsmåleudstyr til life science- og fødevareindustrien.

Arbejdsopgaver:

 • Udvikling af firmware og hardware i nye produkter
 • Deltagelse i problemløsning og optimering af produkter
 • Deltagelse i test af samlede løsninger

Ellab er en solid virksomhed med stolte traditioner og god vækst på markederne i hele verden. Det daglige samarbejde bygger på gensidig respekt og er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Ellab A/S
Indrykket: 
Carl Ras A/S
Salgstrainee

Carl Ras A/S, Aalborg, Aarhus, Næstved, Hillerød, Farum, Hørsholm, Roskilde og Herlev

Har du skruet hænderne rigtigt på, og er du nået til et punkt i din karriere, hvor du vil bruge din store viden indenfor håndværk i et job som sælger med speciale i værktøj og beslag?

Vi er lige nu på jagt efter otte salgstrainees forskellige steder i Danmark, så er du en dygtig håndværker med en gemt sælger i dig, eller er du en i forvejen dygtig sælger, der har mod på at arbejde med værktøj og beslag til den professionelle håndværker? Og vil du investere 1,5 år i en salgsuddannelse, hvor du efter endt uddannelse er en dygtig og engageret sælger i et af vores engroscentre?

Som salgstrainee kommer du til at arbejde med professionelle kunder. De fleste af dem er faste kunder, som kommer for vores faglighed og service, men også fordi der er en god stemning i engroscentrene. Det er vi stolte af. Ligesom vi stolte af vores løsningsorienterede faglighed, som vi brænder for.

Carl Ras A/S
Indrykket: 
Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/SIntern sælger/kontormedarbejder

Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/S

Vi søger:
Medarbejder til varetagelse af forskellige daglige kontoropgaver fra hjemmekontor. Det er et krav, at du er bosat nord for Aalborg – helst i nærheden af Brønderslev. Du skal have bil til rådighed.

Der er tale om en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen inden for almindelig kontortid.

Dine opgaver:

 • Telefonpasning og kundebetjening.
 • Bestilling af varer, udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser.
 • Internt salgsarbejde.
Espresso House
Barista Nordsjælland

Espresso House, Hørsholm eller Hillerød

Halli halløj i Nordsjælland - Er du vores nye stjernebarista i Hørsholm eller Hillerød? 20-30timer/ugen!

Espresso House

Vores dygtige teams i Hørsholm Midtpunkt og Slotsarkaderne, har et stærkt sammenhold og kører kaffebarerne lige som vi ønsker. Det går så godt, at vi har behov for flere hænder, når vi åbner op igen! Derfor søger vi nye baristaer, der har lyst til at blive en del af holdet!

Så har du et stort servicegen i maven og er du smilende og kan smøge ærmerne op? Så er Espresso House det helt rigtige sted for dig! Vi er i rivende udvikling, og i den anledning søger vi verdens bedste kollegaer, klar til at skabe verdens bedste kaffeoplevelser.

Espresso House
Indrykket: 
Synoptik A/SSalgsrådgiver til Hillerød

Synoptik A/S

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet. Og vi gør det overbevisende. For vi elsker, hvad vi laver – og vi elsker at skabe værdi for vores kunder.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af butikkens salgsdel og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del. Men hvad kommer du mere konkret til at lave? Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver.

Hans Knudsen InstituttetUnderviser til STU Hillerød

Hans Knudsen Instituttet

Har du en specialpædagogisk baggrund og lyst til at være en del af vores Særlig Tilrettelagte Ungdomsuddannelse (STU), hvor vi har fokus på ungdomsmiljø og gode relationer, fysisk aktivitet, kreativitet og praktiketablering?

Så er du måske den nye kollega, vi søger hos HKI til at udvikle og støtte eleverne gennem deres STU og videre vej ud i arbejdslivet - elever, der typisk har psykisk sårbarhed, udviklingsforstyrrelser (autisme og ADHD) og/eller generelle indlæringsvanskeligheder.

Stillingen er placeret i vores afdeling i Hillerød med aktuelt 37 elever og er på 25 timer ugentligt i en tidsbegrænset ansættelse frem til juli 2021.

Dine arbejdsopgaver:

 • Undervisning i faglige, sociale og personlige fag samt ADL/bo-undervisning
 • Kontaktfunktion, støtte og tæt dialog med den gruppe elever, du har ansvar for
 • Skriftlig opfølgning og samarbejde med UU-vejledere og sagsbehandlere
Indrykket: 
Mogens Petersen A/SMekaniker til entreprenørmaskiner

Mogens Petersen A/S, Skævinge

 • Vil du allerede fra første dag udføre reparationer og service på entreprenørmaskiner i enhver afskygning?
 • Kan du se dig selv på et værksted, der rummer alle de nyeste hjælpemidler og værktøjer?
 • Og vil du på sigt have servicebil til rådighed og hjælpe kunder rundt omkring i København og Nordsjælland?

”Hvis du er træt af at rode med de samme maskiner hver dag, så er det her jobbet. Du kommer til at arbejde med mange forskellige mærker og lære nyt hver dag. Og så er det fedt, når radioen spiller, og vi alle sammen giver den en skalle,” fortæller mekaniker og montør Rune, der har været ansat i 10 år.

Udlært mekaniker med hoved og hænder godt skruet på

 • Du er udlært mekaniker – fx entreprenør-maskinmekaniker, truckmekaniker lastvognsmekaniker, bilmekaniker eller tilsvarende, og du har gerne kendskab til hydraulik.

Er du interesseret?