330 job matcher din søgning 330 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Hjemmearbejdsplads
Skincity Sweden AB
DANISH SPEAKING SKIN THERAPIST/KOSMETOLOG

Skincity Sweden AB

Do you share our belief that Knowledge, Quality and Service is what makes us successful? Our Danish costumer base is expanding quickly and in order to give them the best possible experience with us we are looking to hire a Danish speaking skin therapist/kosmetolog.

In order to offer the same service you would expect at a physical clinic, it is important for us to offer our customers a skin analysis in order to find out what the costumers skin really needs. Through our unique skin test you will be able to give a professional evaluation of the customers skin and therefore recommend a complete set of products that is tailored to suit his/her needs.

You will also put both your heart and knowledge into helping each customer with their individual needs; via phone, email or chat.

Skincity Sweden AB
FOSS
Production and Supply Chain Project Manager

FOSS, Hillerød

Do you want to put your project management and supply chain knowledge into play as you drive the supply chain to the next level? Then you could be our new P&SC Project Manager!

As the P&SC Project Manager, you play an active part in finding solutions and understanding the holistic impact on existing processes. You will also establish the P&SC sustainability baseline and next level goals. Together with the project team, you bridge solutions between P&SC stakeholders, IT, Master Data, Finance, and other stakeholders. The role is therefore essential in the collaborative effort to reach our strategic goals.

We offer a challenging job, in an international and innovative company, that is a world leader in its field. You will get the opportunity to put your mark on global solutions and be part of critical strategic initiatives.

FOSS
Hillerød Kommune2 lærere og 1 barselsvikar til Hillerødsholmskolen

Hillerød Kommune

Vi søger lærere med undervisningskompetencer på mellemtrinnet og i udskolingen i følgende fag: Tysk, fransk, engelsk, idræt, geografi, håndværk og design, billedkunst og musik.

Du vil indgå i fagfordelingen for næste skoleår, og afhængigt af den fagkombination, du kommer med, vil vi kunne tilbyde dig en fast stilling eller et barselsvikariat. Vi forventer, at du som minimum kan undervise i to af ovenstående fag.

Vi tilbyder

 • Et godt og højt fagligt undervisningsniveau med gode resultater, som vi er stolte af
 • En arbejdsplads, hvor der lægges vægt på ansvar, fleksibilitet og dialog
 • En arbejdsplads med gode muligheder for kompetenceudvikling
Hillerød KommuneDagplejere

Hillerød Kommune

Dagplejen i Hillerød søger 2 engagerede dagplejere, med ansættelse d. 1 august 2021, eller snarest derefter.

Brænder du for at give børn i alderen 0-3 år en tryg og meningsfuld dagligdag fyldt med glæde og nærvær – så er du måske én af vores nye kollegaer.

Dagplejerne i Hillerød Kommune tilbyder et trygt miljø, hvor nærvær og omsorg, rutiner og forudsigelighed samt leg og læring er nøgleord.

Som dagplejer arbejder du i dit eget hjem og du skal derfor være indstillet på at indrette dele af dit hjem med et attraktivt børne- og læringsmiljø. Har du egen have er det en fordel.

Som dagplejer kan du have indskrevet op til 4 børn i alderen 0-3 år. Ved sygdom og ferie kan du modtage et gæstebarn.

Hillerød KommunePædagog til Myretuen - 32 timer ugentligt

Hillerød Kommune, Skævinge

Vi søger en engageret ildsjæl, der brænder for sprogudvikling, arbejdet med børnefællesskaber, og inkluderende pædagogik. Stillingen vil som udgangspunkt være tilknyttet vores vuggestue. Stillingen er ledig, og vi stiler efter ansættelse senest 1. august '21.

Myretuen er en integreret institution i Skævinge. Vi har to huse på samme matrikel. I det ene hus har vi én børnehavegruppe. I det andet har vi tre vuggestuegrupper og to børnehavegrupper.

Dine arbejdsopgaver:

 • Indgå i tæt samarbejde med kolleger og dagligleder.
 • Tage ansvar for det enkelte barns, og børnegruppens fortsatte udvikling, trivsel, læring og dannelse, i samarbejde med kollegaer og daglig leder.
 • Tage ansvar for stuens/gruppens arbejde med at etablere relationer og fællesskaber samt integration.
Hillerød KommuneSundhedsfaglige medarbejdere til Sophienborg Plejehjem

Hillerød Kommune

Sophienborg Plejehjem udvider med 30 boliger - vil du med på vores hold?

Vi søger social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker eller medarbejdere med anden relevant sundhedsfaglig uddannelse. Er du pædagog eller pædagogisk assistent, og vil du deltage i den personlige pleje, hører vi også meget gerne fra dig.

Vi forventer at kunne tage de nye boliger i brug fra medio september, og du vil enten få mulighed for at være med til at starte noget nyt op, eller måske trives du bedre i en enhed, der har været etableret i mange år. Der bliver i alt 11 boenheder med syv til ni beboere i hver enhed.

Du har mulighed for at blive ansat i nattevagt eller blandede vagter, hvor du fortrinsvis har dagvagt eller aftenvagt.

Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

ATP
Revisor til revision af investering og risikostyring

ATP, Hillerød

Vil du revidere investerings- og risikostyringsområdet i en af Europas største pensionskasser? Kan du varetage rapportering til øverste ledelse? Så er dig, vi søger.

Som en del af udviklingen i Intern Revision i ATP er vi på udkig efter en ny kollega, der besidder specifik viden og erfaring med investering og risikostyring i større finansielle koncerner.

Du tager del i implementeringen af Intern Revisions strategi, herunder eksekveringen af den risikobaserede revisionsplan, der er aftalt med ATP’s direktion, revisionsudvalg og bestyrelse. Og så er du i stand til at bidrage inden for flere områder, når det drejer sig om at:

 • planlægge og udføre revisioner på investerings- og risikostyringsområdet
 • identificere risici og vurdere effektiviteten af kontroller inden for investering, værdiansættelse og risikostyring
ATP
Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)Produktionsleder til stort industrivaskeri i Hillerød

Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)

Er du nysgerrig, udadvendt, motiveret og engageret – og en gudsbenådet teamplayer?

Hos os får du en spændende og varieret hverdag i en innovativ servicevirksomhed, hvor vores gennemgående mantra er at dække kundernes behov med fokus på bæredygtighed – og lidt til.

Du får sammen med dine to kolleger i lederteamet ansvaret for drift og personale – kort sagt at arbejde med udvikling af den daglige drift, kontinuerligt at optimere processerne samt at udvikle medarbejderne og opnå en høj produktivitet.

Dine opgaver er bl.a.:

 • Sikring af motiverede og engagerede medarbejdere, der trives i et sundt og sikkert arbejdsmiljø
 • Understøtte og forankre forandringsprocesserne i organisationen og produktionen
 • Registrering af produktionsdata og opfølgning på KPI’er
Elis Danmark A/S (Tidligere Berendsen)
Fujifilm Diosynth BiotechnologiesSupervisor in Utility Operations

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

Are you looking to join a great team in a fast-growing company? Then look no further, we are looking for a Utility Supervisor who will provide proactive leadership and ensure uninterrupted utility supplies at all times at our site in Hillerød.

Utility and Finished Goods (FG) Maintenance Department is a part of the Technical Operations and Support Organization at FUJIFILM Diosynth Biotechnologies´ site in Denmark. We are responsible for continuous operation and maintenance of the plant/utility systems, electrical systems and furthermore we provide technical support to our finished goods production equipment. In the department we are currently 28 employees composed of roles such as Utility, Electrical and Line Technicians, Operational Engineers, Automation Specialists and Supervisors.

FOSS
Production and Supply Chain Analyst

FOSS, Hillerød

Do you want to put your analytical skills and supply chain theory into practice? And do want to learn the business through creating visibility from complex data? Then you could be our new P&SC Analyst!

FOSS is looking for a Production and Supply Chain (P&SC) Analyst with a ‘can do’ attitude and ability to transform data into supply chain visibility to be part of the P&SC Excellence team.

At FOSS, we are driven by a strong sense of purpose, and we hope you are too. A fast-growing world population means that the global food production will have to increase 60% by 2050 to meet demand. We want to come up with smarter ways to make the best use of agricultural resources, and to help eliminate food waste.

FOSS
ISS Facility Services A/S
Sommerferieafløsere til produktionsrengøring søges til attraktiv kunde i Hillerød

ISS Facility Services A/S

ISS søger hurtigst muligt afløsere til rengøring af kontor- og produktionsområder hos vores kunde. Står du derfor og mangler et job indenfor rengøring, så er du måske en af vores nye medarbejdere?

Vi tilbyder et afløserjob med opstart hurtigst muligt. Du bliver en del af et team på omkring 80 servicemedarbejdere med fast arbejdsadresse hos vores kunde.

Som afløser i ISS vil man som udgangspunkt varetage rengøringsopgaver på vegne af kolleger, der afholder ferie, sygemeldte eller såfremt, der kommer ekstraopgaver ind fra vores kunde.

ISS Facility Services A/S
Habitus
Faste tilkaldevikarer til HabitusHusene

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps

Vores botilbud er 15 spændende og udfordrende arbejdspladser med engagerede kolleger, som arbejder fokuseret med vores borgere. Borgerne har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad og dermed lavt funktionsniveau.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Særligt i ferieperioder, hvor vores borgere har særligt brug for velkendte og stabile rammer mens vores faste personale holder ferie.

Habitus
Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

Pharmakon
Tjener til et af Danmarks bedste konferencecentre

Pharmakon, Hillerød

Brænder du for tjenerfaget, hvor gæsten er i centrum, og trives du med mange forskellige tjeneropgaver i et travlt og afvekslende miljø? Så er det lige dig, vi står og mangler.

Pharmakon Konferencecenter er et professionelt konferencecenter, hvor vi er stolte af at have en af branchens højeste gæstetilfredshedsscorer. Vi ser tingene fra gæstens perspektiv, så dine evner til at sætte dig i gæstens sted vægtes højt.

Stillingen er på 37 timer ugentlig, hvor du både har dag- og aftenvagter. På dagvagter er du ansvalig for en fast station, hvor du enten serverer i restauranten, står for vores mødeforplejning eller sørger for vores studerende og medarbejdere. På aftenvagter betjener du vores konference- og hotelgæster, vores studerende samt servicerer og afrydder lokaler.

Pharmakon