366 job matcher din søgning 366 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Carline Mekanikere med masser af gåpåmod søges!

JS Carline, Ølstykke eller Hillerød

Vi vokser og får mere og mere travlt, og vi søger derfor mekanikere i begge vores afdelinger, Ølstykke og Hillerød.

Hos JS Carline arbejder vi på alle bilmærker, og du vil derfor blive kastet ud i lidt af hvert, og vi siger aldrig nej til en udfordrende opgave – det samme forventer vi af dig!

Du har sans for detalje, kvalitet og sørger altid for, at kunderne samt deres biler får den bedste behandling.

Exceptionel kundeservice er vores mantra, og det skal det også være for dig. Det er utroligt vigtigt, at kunderne altid får en god oplevelse hos os.

NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Hillerød

NEYE søger en salgsassistent på ca. 30 timer pr. uge der drives af at gøre en forskel. Til vores butik i Hillerød søger vi en motiveret og målrettet sælger med masser af energi, gode samarbejdsevner og lysten til at skabe gode resultater.

Du er minimum 18 år med masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde med salg og kundeservice. Du skal kunne tiltræde både formiddag og eftermiddag i hverdage og weekend. Erfaring fra butik og detailhandel er en fordel. Du er glad og naturlig og har evnen til at skabe kundekontakt, opbygge gode kunderelationer og skabe god stemning i butikken.

Dine primære arbejdsopgaver er fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team, samt sørge for at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder.

NEYE A/S
Fujifilm Diosynth Biotechnologies Supply Chain Planner

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

Are you a driven and motivated team-player and do you have experience working with Supply Chain planning? Then you might be the person we are looking for! We are looking for a Supply Chain Planner to join our Fill-Finish Supply Planning team in Hillerød, Denmark.

As a Supply Chain Planner, you will be accountable for the planning of customer orders and seeing them through from end-to-end. As Supply Chain Planner part of your role will be to work on an operational level to ensure on time and in full delivery to our customers. Your role will also include tactical planning to initiate, prepare and facilitate work to build for the future by identifying opportunities to optimize and develop processes that will support and add robustness to Fill-Finish Supply Planning. We work with a large number of stakeholders across the site as well as customers.

Hillerød Kommune Barselsvikar for pædagoger til Børnehuset Kildedalen/Favrholm

Hillerød Kommune

Kildedalen/Favrholm søger to pædagoger til barselsvikariater, da et par kollegaer har valgt at udvide befolkningstallet.

  • Vuggestuen, 34-37 timer pr. 1. juni 2022 eller hurtigst muligt derefter.
  • Børnehaven, 34-37 timer pr. 1 juni 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Vi er et dagtilbud, fordelt på to matrikler, i hver sin ende af Salpetermosevej. Du bliver som udgangspunkt ansat til hele børnehuset, begge matrikler.

Kildedalen/Favrholm er en del at område Trollesminde. Her er vi 7 fantastiske dagtilbud i Hillerød. Vi har en science didaktisk tilgang til det pædagogiske arbejde, og ser børnene som medskabere af dagen.

Hillerød Kommune Sommerferievikar til dagcenter - Plejehjemmet Skovhuset

Hillerød Kommune

(Juli og august) – 20 timer ugentligt.

Vi er et dagcenter ved navn Skovkilden, som er en del af Plejehjemmet Skovhuset. Vi har dagligt visiteret 22 dagcentergæster, som kommer i tidsrummet 10 til 14 på hverdage. Derudover har vi delt os i flere mindre tilbud, bl.a. har vi to gange om ugen et mobilt dagcenter, og tre gange om ugen er vi i Bakkehus, som ligger ude ved Kagerup station.

Da teamet har sommerferie i juli og august mangler vi én der kan træde til med en hjælpende hånd. Så hvis du er studerende eksempel er sygepleje-, pædagog- eller lærerstuderende, og har brug for et sommerferiejob i dagtiden med mødetid kl. 8.00-9.00 og kun på hverdagene, så er det måske dig vi kan bruge hos os.

Opgaverne er mange og forskellige, lige fra at tage imod dagcentergæsterne, rengøringsopgaver, køkkenopgaver, køre Skovkildens handicapbus til at gå ture og lave gymnastik m.m.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies Supply Chain Program Lead

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

We are looking for a self-driven and experienced new colleague to fill a newly established position as Supply Chain Program Lead. The ideal candidate should possess great communicative skills and will be joining a team of highly dedicated professionals in the Supply chain organization at our site in Hillerød.

The Supply Chain Program Lead is accountable for the supply chain deliverables within planning & delivery of customer programs from the point of contract signature through program closure. As Supply Chain Program Lead, you are the key link between our customers and the supply chain organization. The main responsibility of this role is to take the lead on supply chain related deliverables linked to customer programs.

Hillerød Kommune SSA elev - hovedforløb

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger social- og sundhedsassistentelever til Hovedforløb. For at søge SSA hovedforløb, skal du have bestået Grundforløb 2, eller være uddannet social- og sundhedshjælper.

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver inden for mange grene af sundhedsvæsenet – både i kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Du bliver autoriseret til at varetage sammenhængende borgerforløb. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Som social- og sundhedsassistent skal du arbejde med koordinerende funktioner, pædagogiske opgaver og med kvalitetssikring. Dette vil også være opgaver i elevtiden på hovedforløbet.

PwC
Vi søger en regnskabskonsulent med interesse i digitale processer til vores bogføringsafdeling

PwC, Hillerød

I PwC One Business Center søger vi en kollega til vores bogføringsteam. Dine primære opgaver vil være at varetage bogføringsopgaver for vores kunder samt aktivt at deltage i udvikling og digitalisering af vores arbejdsprocesser. Derudover vil du spille en vigtig rolle i teamet.

Hos PwC One Business Center arbejder vi med digitale værktøjer, der har til formål at sikre effektive og standardiserede ydelser til vores kunder. Vores motto er, at vi giver kunden tid til mere.

I jobbet vil der være rig mulighed for læring, sparring og udvikling. Vi tilbyder en dynamisk hverdag på en professionel arbejdsplads med stort fokus på læring og videndeling samt digitale processer.

PwC
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hillerød Forsyning Specialist til spildevandsrensning

Hillerød Forsyning

Har du passion for spildevandsregning, bæredygtighed og grøn udvikling? Er du forskeruddannet med stor, faglig viden inden for spildevandsområdet? Så har vi måske jobbet til dig!

Vi søger en specialist, som får til opgave at deltage i videreudvikling og optimering af forsyningens renseanlæg. Du kommer til at arbejde med nuværende og nye teknologiske løsninger for spildevandsrensning, deltage i og lede optimeringsprojekter, der skal sikre, at krav til udledningskvalitet, økonomi og kapacitet overholdes, deltage i forsknings- og udviklingsprojekter med eksterne parter samt formidlingsopgaver på flere niveauer.

Elos Medtech Pinol A/S Regulatory Affairs Professional - Medical Devices

Elos Medtech Pinol A/S, Gørløse

At Elos Medtech we give you the chance to grow. To shape your own career. To work in an international environment. To be part of a company that supports the global implant market. We offer you a world of opportunities – if you have the ability and the drive to take them.

In this position you will be vigilant of implementing updated standards and regulations and their impact on product regulatory status. In addition, you will also act as a regulatory support for other functions to ensure regulatory compliance across all products and processes.

You will be a part of the RA group in the Innovation and Life Cycle Management department based at Elos Medtech in Denmark as part of Dental Business Unit.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Finanstrainee i København og Nordsjælland

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Drømmer du om en uddannelse som rådgiver i et pengeinstitut, der tager sit samfundsansvar alvorligt og hvor din stemme bliver hørt? Vi søger yderligere 2 finanstrainees til Københavnsområdet og Nordsjælland med start i september 2022.

I løbet af uddannelsen veksles der mellem teori og praksis. Du bliver klædt på til at rådgive kunderne og får løbende mere ansvar i takt med din udvikling. Under hele uddannelsesforløbet vil din mentor og dine øvrige kollegaer i fællesskab støtte op om din udvikling, både fagligt og personligt.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

C.G.B. Eloxering ApS
Medarbejder til produktion

C.G.B. Eloxering ApS, Skævinge

Vil du være en del af CGB Eloxering ApS' team? Vi er en mindre produktionsvirksomhed indenfor overfladebehandling. Vi laver eloxering, kemisk polering og indfarvning af aluminium. Uanset hvilken behandling leverer vi høj kvalitet – på et niveau blandt de bedste i verden.

Jobbet består af koordinering og deltagelse i de daglige opgaver sammen med dine 4 kolleger.

Jobbet er meget afvekslende og består bl.a. af at montere de emner, som skal behandles, kontrollere kvaliteten, pakke og afsende. På kundesiden tager du del i kundekontakt, sparring med kunden og ordremodtagelse. Herudover er der løbende en del håndværkspræget arbejde med at vedligeholde produktionsapparatet, fx fylde vand på, rengøre og udskifte sliddele.

C.G.B. Eloxering ApS
Hillerød Kommune Børnesynskonsulent til Kommunikationscenteret i Hillerød

Hillerød Kommune

Brænder du for børn og unge med særlige behov, og har du kendskab til synsområdet, så læs mere her.

Vi har travlt på børnesynsområdet og opnormerer nu med endnu en børnesynskonsulent 30 timer ugentligt fra den 1. august 2022.

Stillingen som børnesynskonsulent er en særdeles spændende stilling for dig, der har lyst til at arbejde med børn og unge med nedsat syn på både almen- og specialområdet.

Dine arbejdsopgaver bliver at yde synsrådgivning til børn og unge i alderen fra 0-18 år. Du får som konsulent ansvaret for de synsbørn, som tilknyttes dig, og du indgår i et tæt samarbejde med resten af synsteamet bestående af tre konsulenter og tre optikere, der hver især arbejder med forskellige målgrupper og problematikker inden for synsområdet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

  • Fluent English with strong communication and presentation skills.
  • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
  • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Boligkontoret Danmark Energisk og imødekommende ejendomsfunktionær til Fællesdriften i Boligselskabet Nordsjælland

Boligkontoret Danmark, Hillerød

Jobbet byder på en bred vifte af service-, vedligeholdelses- og renholdelsesopgaver. Det er f.eks. beboerservice, tilsyn med ejendommens stand, vaskerier, varmecentraler, beboerlokaler og maskiner samt daglige opgaver med vedligeholdelse og renholdelse af afdelingerne herunder affald og de grønne områder.

Kan du sætte kryds ved det meste af nedenstående, er du måske vores nye kollega:

  • Erfaring med ejendomsservice – gerne fra den almene sektor
  • Håndværksmæssig baggrund eller flair herfor
  • Grønne fingre og/eller erfaring med pleje af grønne områder

Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer. Til gengæld tilbyder vi spændende og afvekslende udfordringer, et stærkt fællesskab og høj grad af frihed til at planlægge hverdagens opgaver.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies Supply Chain Senior Analyst - DSM Supply Planning

Fujifilm Diosynth Biotechnologies, Hillerød

Are you a self-driven and motivated team-player with a real can-do attitude and with great communicative skills being capable of leading transformational initiatives and optimize processes, then you might be just the person we are looking for!

This is an opportunity to embark on our exciting journey where you will be part of the daily operation ensuring manufacturing readiness from a supply planning standpoint but more importantly you will be SME in driving transformational and optimization initiatives.

Primary Responsibilities

  • Initiate and lead tactical and strategic change initiatives and ensure timely implementation in preparation for the future.
  • Take active part in the manufacturing readiness processes, e.g., coordination with customers and internal stakeholders.
Grant Thornton
Revisortrainees til karrierestilling

Grant Thornton, København, Hillerød eller Viby Sj.

Bliv uddannet på vores eget akademi

I løbet af din traineetid kombinerer du teori med praksis via GT Akademi. Du deltager i 8 moduler, hvor du bliver undervist i grundlæggende revision, regnskab og skat m.v.

Derudover indebærer traineeforløbet, at du 2 gange om ugen læser HD om aftenen. Derefter fortsætter du på cand.merc.aud.-studiet samt muligvis også SR Akademiet, som gør dig til statsautoriseret revisor, hvis du ønsker at gå hele vejen – vi støtter dig naturligvis og betaler for din uddannelse. På sigt kan du også efter eget ønske blive indstillet til GT Akademi 2 – Grundlæggende Leder.

Grant Thornton

"Det unikke som revisortrainee hos Grant Thornton er, at uddannelse går ud over væggene i et klasseværelse og bogviden. Man får tildelt ansvar og får modet til at arbejde med kunder i praksis", fortæller revisor Kennet, der er ny i GT.

Grant Thornton