261 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

261 jobannoncer

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
FOSS

UI/UX Designer for the next generation of analytical solutions

Hillerød

Do you want to create a first-class user experience of analytical solutions?

For more than 60 years, FOSS have created analytical solutions for food and feed producers around the world. As a UI/UX Designer You will play a pivotal role in the creation of the user experience of the next generation of FOSS instruments. You will take part in driving the consistency in the user experience across instruments anchored in the platform software.

We offer a demanding job, in an international and innovative company, that is small enough for you to get high influence in the job, and big enough for complex development and career development.

FOSS
Gem
Ellab A/S

Produktionsmedarbejder i SMT Produktion

Hillerød

Har du det rette håndelag og sans for detaljen? Kan du bidrage med god forståelse for kvalitet og omhu i arbejdet? Og har du lyst til at være en del af en hurtigt voksende virksomhed i vækst?

Du vil i det daglige udføre lodning, inspektion, montage, støbning, limning, samling og test af produkter i vores produktion med et skarpt fokus på kvalitet.

Stillingen indebærer rutineprægede opgaver og det er derfor vigtigt, at du trives med dette. Din hverdag vil bære præg af et dynamisk og uformelt arbejdsklima med fleksibel arbejdstid.

Ellab A/S
Gem
Hillerød Kommune

Psykolog til Familiehuset i Hillerød - 30-37 timer

Hillerød

Har du lyst til at bidrage til et velfungerende behandlingstilbud til sårbare og udsatte familier og deres børn/unge?

Familiehusets primære opgave er rådgivning og behandling af familier med børn/unge i aldersgruppen 0-18 år. Vi varetager i stigende omfang individuel og familiebaseret psykologisk behandling af børn og unge med tungere diagnoser, som er udskrevet fra behandling i børne- og ungdomspsykiatrien til kommunal indsats.

Gem
Hillerød Kommune

Pædagog med blik for samarbejde og udvikling til nyt §104-tilbud

Hillerød

Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der har fokus på brugernes velbefindende og på samarbejdet med de øvrige kolleger.

Tilbuddet får en neuropædagogisk tilgang, og de centrale metoder bliver LA2U, anerkendende metode, sanseintegration og visuelt støttet kommunikation.

Vi har plads til fleksibilitet, og vi har blik for, at vores medarbejdere skal trives i både arbejdsliv og familieliv.

Gem
Hillerød Kommune

Pædagog til Firkløverens Børnehus

Gørløse

Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det dig, vi mangler.

I Firkløverens Børnehus vægter vi barnets trivsel, udvikling, læring og dannelse højt. Vi er optaget af barnets del af fællesskabet læring i børnehøjde. Vi arbejder science didaktisk, anvender dialogisk læsning, og har fokus på inkluderende børnefællesskaber, samt hvordan vi bedst understøtter børnene.

Gem
Hillerød Kommune

Vores modtagelse i Familiesektionen mangler en handlekraftig og engageret socialrådgiver

Hillerød

Hos os får du et meget vigtigt og meningsfuldt arbejde med børn, unge og familier i udsatte positioner.

Vi har fokus på inddragelsen af børn, unge og deres netværk, den tidlige opsporing og det tværprofessionelle samarbejde samt at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen.

Vi har ambitioner for de børn, unge og familier, som vi samarbejder med og vi sætter en dyd i høj faglighed, gensidig tillid, anerkendelse og et godt arbejdsmiljø.

Gem
Hillerød Kommune

Erfaren socialrådgiver til det specialiserede børneområde - Et job hvor du kan gøre en forskel

Hillerød

Hos os er dit fokus ikke kun barnet/den unge med funktionsnedsættelsen. Du kommer til at arbejde med hele familien og er dermed med til at sikre viden og kontinuitet for familien.

Du bliver en del af en arbejdsplads i udvikling, med en rammesættende ledelse og dygtige kolleger. Vi lægger vægt på at være tværfagligt let tilgængelige for hinanden, og vi har fokus på den helt tidlige forebyggende indsats.

Gem
FOSS

Supply Chain Project Manager

Hillerød

Our Supply Chain Program Management team is responsible for driving our strategic project portfolio. This includes the extensive task of relocating all Danish production, warehouse, and distribution activities from Hillerød to Frederikssund in 2026.

We call this program ‘Horizon’ and together with your team colleagues you will play a vital role in the program success.

FOSS
Gem
Diætisthuset

Klinisk diætist

Charlottenlund, Hillerød, Odense C eller Esbjerg

Vil du være med til at gøre en forskel og hjælpe mennesker med at ændre deres livsstil og nå deres sundhedsmål?

Hos os er "alt tilladt", og vi har fokus på realistiske og langvarige vaneændringer. Vi vejleder inden for vægttab, mave-tarm-lidelser, spiseforstyrrelser, diabetes, PCOS og meget mere.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for medindflydelse på at planlægge indholdet af dit arbejde og dine arbejdstider.

Gem
Behandlingshjemmet Stutgården

Vikarer søges til døgnafdelinger på Børne- og Ungehjemmet Stutgården

Hillerød

Brænder du for at gøre en positiv forskel for børn og unge med alvorlige vanskeligheder, der gør, at de har brug for omfattende professionel hjælp?

Stutgården søger lige nu vikarer til vores tre døgnafdelinger, og du vil som vikar være tilknyttet alle tre afdelinger.

Børnene og de unge på Stutgården er overvejende normalt begavede og har typisk forskellige former for tilknytnings- og udviklingsforstyrrelser, nogle gange i kombination med angst, ADHD eller psykose.

Gem
Behandlingshjemmet Stutgården

Pædagoger til faste stillinger i døgnafdelinger på Børne- og Ungehjemmet Stutgården

Hillerød

Brænder du for at arbejde med børn og unge med alvorlige vanskeligheder, der gør, at de har brug for omfattende professionel hjælp? Og har du lyst til at gøre en positiv forskel for Stutgårdens børn og unge?

Så tilbyder vi her en stilling, hvor du får rig mulighed for at gøre brug af dine kompetencer, samt hvor der er gode muligheder for at udvikle dig fagligt.

Vi forestiller os, at du er uddannet pædagog – måske nyuddannet – og har erfaring med eller kendskab til at arbejde med målgruppen.

Gem
Hillerød Kommune

Social- og sundhedsassistentelever til Hovedforløb

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver inden for mange grene af sundhedsvæsenet – både i kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Uddannelsen veksler mellem teori og oplæring. Oplæringen er fordelt mellem primær sektor, kommunal socialpsykiatri og demens i kommunalt regi samt den sidste praktik, hvor du både er i somatisk og primær sektor.

Gem
Hillerød Kommune

Administrativ medarbejder med fokus på økonomiopgaver - CSU Egedammen

Hillerød

Specialundervisningscentret for unge CSU Egedammen søger pr. 1. august 2024 en administrativ medarbejder til at varetage opgaver inden for personale- og elevadministration, men med det primære fokus på budget og økonomi.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor ikke to dage er ens, en arbejdsplads, hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø samt fri i alle skoleferier.

Gem
Hillerød Kommune

SSA til aftenvagt på Plejehjemmet Skovhuset

Hillerød

Skovhuset fremtræder som et velintegreret plejehjem i lokalmiljøet og er et moderne plejehjem fra 2013 med 104 boliger. I Skovhuset er det vigtigt at skabe den meningsfulde hverdag for husets beboere i tæt samarbejde med deres familier.

Vi har fokus på løbende udvikling af den faglige kvalitet og hvis du vil være med til at udvikle og højne fagligheden, så send os gerne en ansøgning.

Gem
Sit'n Sleep A/S

Kreativ dekoratør

Herlev, Ishøj, Hillerød, Næstved, Holbæk, Aarhus og Fredericia

Du kommer til at arbejde med vores butiksindretninger og udstillinger i vores møbelhuse.

Du bliver ansvarlig for at vores Sit’n Sleep DNA bliver ført ud i vores fysiske butikker. Du får ansvar for at skabe kreative løsninger, der bidrager direkte til vores forretning, og du er med til at inspirere vores kunder, når de skal finde nye møbler og inspiration til deres hjem.

Sit'n Sleep A/S
Gem
Hillerød Forsyning

Leder til afdeling for porteføljeledelse og arbejdsmiljø

Hillerød

Har du erfaring fra forsyningsbranchen, kendskab til NIS2, og er du organiseret, struktureret og i stand til at planlægge og eksekvere med høj grad af overblik?

Som afdelingsleder for Porteføljeledelse og arbejdsmiljø er dit hovedansvar at sikre strategisk ledelse og koordinering af afdelingens aktiviteter. Du vil bl.a. være ansvarlig for implementering af porteføljeledelse på tværs af organisationen og optimering af porteføljeledelsesprocesser og arbejde for at fremme et sikkert og sundt arbejdsmiljø inden for organisationen.

Hillerød Forsyning
Gem
Sit'n Sleep A/S

Sælger - Hillerød

Sit´n Sleep har syv spændende bolighuse, som tilbyder et stort udvalg af spændende møbler og interiør i alle prisklasser. Vi har noget for enhver smag og et bredt sortiment af spændende møbler samt et lækkert udvalg af diverse boligtilbehør.

Som sælger får du en hverdag, der indebærer alt lige fra salg og kundeservice til butiks-trimning og alt andet inden for den daglige drift. Du kommer også til at bestille varer, håndtere reklamationer og besvare kundehenvendelser over telefonen.

For os er det ikke bare møbler, vi sælger. Det er hygge, gode oplevelser og inspirerende hjem. Det håber vi, at du vil være med til.

Sit'n Sleep A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV