245 job matcher din søgning 245 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 245 resultater.
Midtjydsk Elektro A/SServicetekniker til kranafdelingen

Midtjydsk Elektro A/S, Herning

Midtjydsk Kran & Elektro a/s søger endnu en dygtig medarbejder til serviceopgaver på krananlæg.

Vi er en kvalitetsbevidst elektromekanisk virksomhed. Vores kerneområder er kraner og traditionel elektromekanisk arbejde på, fx pumper, transmission og elmotorer.

Du bliver en del af vores kranafdeling, som arbejder med service på hejseudstyr af alle fabrikater. Vi har det nyeste udstyr inden for specialindrettede servicevogne, et stort reservedelssortiment samt egen prøvebyrde og saxlifte.

Hos kunderne udfører du bl.a.:

 • Service og reparation af kraner, taljer og andet løfteudstyr
 • Montage, opsætning og indkøring af nye krananlæg
 • Montage af bl.a. vægtdisplays, radiostyringer og samkøringssikringer
 • Udbedring af diverse fejl og mangler, såvel elektriske som mekaniske.
Kvik A/SKvik A/S in Vildbjerg is looking for an Owned Media Specialist

Kvik A/S

Do you want to drive a digital growth agenda and lift Kvik to the next level of digital marketing?

We are looking for a colleague to fill a new position as Owned Media Specialist. You will be a key factor in implementing our new customer journeys and be responsible for developing and reporting our marketing KPI's within the organisation.

As Owned Media Specialist you will make sure that we identify and measure all digital touchpoints that drive growth in Kvik. You help build and maintain our owned media KPI framework, you will measure performance on booking flows, email campaigns, interactive tools etc. You will do this in close cooperation with our digital & media agency partners and together with our in-house content-marketing team.

Kvik A/S
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Kvik A/SIT Retail Support Specialist

Kvik A/S, Vildbjerg

Lige nu søger vi en IT Retail Support Specialist til vores Retail-systemer, som anvendes i vores butikker.

Du skal supportere og servicere vores 155 butikker fordelt på 11 markeder, både digitalt og på telefon. Systemet er baseret på en Navision-platform, hvori 3D-tegneapplikationen er integreret.

Der er tale om et ansvarsfuldt job, hvor service er i højsædet, og du skal være frisk i telefonen og på tasterne, og har du kendskab til Navision og besidder tekniske kompetencer indenfor 3D-applikationer vil det være en fordel, men bestemt ikke et krav. Du kommer til at indgå i et mindre team der i dag er en del af Kvik IT’s afdeling på 20 personer.

Kvik A/S
Godske Group A/SBogholder søges til international modevirksomhed

Godske Group A/S, Sunds

Til vores økonomiteam i Sunds ved Herning søger vi en bogholder med særligt fokus på vores kreditorer. Her vil du indgå som en naturlig del af vores danske økonomiteam, samlet bestående af 7 ansatte. Du vil sammen med vores anden kreditorbogholder stå for kreditorerne, i vores kreditorsystem, Nova.

Jobbeskrivelse og primære arbejdsopgaver:

 • Indlæsning af kreditorbilag via Verify
 • Indlæsning til godkendelsesflow via Nova, samt kontering
 • Sikre optimal udnyttelse af kontantrabatter

Vi forestiller os, at du har minimum 2 års erfaring fra anden økonomifunktion, gerne hvor du har haft indgående opgaver indenfor kreditorbogholderiet. Det vil naturligvis være en fordel, hvis du har haft direkte erfaring med ovenstående opgaver, herunder særligt i relation til kontantrabatter.

Stoff & Stil A/S
Logistikkoordinator

Stoff & Stil A/S, Herning

Har du ja-hatten på og lyst til at styrke vores logistikafdeling, hvor arbejdet ofte er hektisk og udfordrende? Så er du den rette til jobbet. Du skal have styr på detaljerne, brænde for de daglige resultater og ikke mindst kunne bevare overblikket. Med andre ord leder vi efter Danmarks bedste logistikkoordinator!

Hvad skal du lave, hvis du får stillingen?

 • Supportere egne butikker
 • Supportere lager
 • Bookinger – kurer, landevej, sø og luft

Du bliver del af en kreativ virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Dine kollegaer er ildsjæle, der er superengagerede i deres arbejde og glæder sig til at tage imod dig. Vi tilbyder kantineordning, fysioterapeut og andre gode ting, der er med til at gøre arbejdsdagen sjovere.

Stoff & Stil A/S
Concept Data A/SErfaren ERP-konsulent til nyoprettet stilling – Uniconta

Concept Data A/S

 • Vi ved ikke præcis, hvem du er, eller hvor du er i livet, men vi ved, at du har erfaring som ERP-konsulent og lyst til at blive ekspert på Uniconta.

”Vi er i dag 11 kolleger og officiel partner og forhandler af Uniconta. Vi ønsker nu at udvide vores team på området – det er nemlig vores fokusområde i dag,” fortæller direktør Kris Klintebæk.

Gør karriere hos en af Danmarks førende forhandlere
Concept Data tilbyder med over 25 års erfaring IT-rådgivning til små og mellemstore virksomheder.

Som konsulent får du ansvar for at implementere Uniconta-løsninger hos vores små og mellemstore kunder, så de får en komplet regnskabsløsning.

Er det lige dig, vi søger?

 • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har omkring 3 års erfaring fra en lignende stilling som ERP-systemkonsulent.
STØVSUGERSPECIALISTEN GUNNAR CHRISTENSENServicemontør/-koordinator

STØVSUGERSPECIALISTEN GUNNAR CHRISTENSEN, Herning

Støvsugerspecialisten er førende inden for salg og servicering af professionelle rengøringsmaskiner til industrien og søger en servicemontør/servicekoordinator til servicering af disse maskiner. Du skal have lyst til at indgå i et uformelt team, hvor der er fart over feltet, og hvor du vil få en meget varieret arbejdsdag med mange spændende opgaver.

Sidder hænderne rigtigt? Kan du koordinere og styre flere bolde i luften? Er du åben og udadvendt? Så sørger vi for den praktiske oplæring i vores produkter.

Jobbet vil bestå i servicering af maskinerne ved vores kunder samt på firmaets værksted, modtage servicebestillinger og koordinere disse besøg sammen med nuværende servicemedarbejder, hjælpe med bestilling af reservedele m.m.

Dagrofa aps
Revisor med fokus på fremtiden (udviklingskonsulent)

Dagrofa aps

Er du revisor eller har du en stærk økonomisk baggrund? Vil du være med til at præge fremtiden i købmandsbranchen – så er du måske den udviklingskonsulent, som vi lige nu står og mangler til vores jyske SPAR- og Min Købmand-butikker.

Sammen med resten af vores butiksudviklingsteam, får du ansvaret for at styrke SPAR og Min Købmand butikker gennem økonomisk rådgivning. Du bliver købmandens primære sparringspartner, hvilket blandt andet indebærer opgaver som udarbejdelse af budgetter og udviklingsplaner, samt analyse og optimering af butiksøkonomien. Det er derfor helt afgørende, at du udover et bredt økonomisk fundament, har indgående kendskab til bogholderi, revision og regnskab. Du vil få en væsentlig rolle i at coache, motivere og støtte købmanden i dels at drive lønsom vækst og dels at bringe sine ledelsesmæssige kompetencer i spil.

Dagrofa aps
Vestjyske Net Service A/S
Teknisk assistent/designer søges til spændende opgaver på lav- og højspændingsområdet

Vestjyske Net Service A/S, Herning

Vi tilbyder nu attraktiv ansættelse i en veldrevet og konsolideret virksomhed i en branche præget af masser af ”Vedvarende Energi”, med udvikling, specialistkompetencer og høj teknisk faglighed. Lige nu mangler vi en dygtig kollega, der kan indgå i vores projektafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil være udarbejdelse af projekttegninger i SEE-electrical, primært til brug for produktion og udførelse af højspændingsanlæg m.m., samt øvrige anlægstegninger i den forbindelse. Arbejdet indebærer endvidere elektronisk arkivering af projektdokumentation.

Introduktion og overdragelse af opgaverne vil de første par mdr. foregå i tæt samarbejde med vores nuværende assistent og vil foregå i firmaets Esbjerg-afdeling. Herefter vil arbejdet foregå på firmaets adresse i Herning, som også bliver dit ansættelsessted.

CuriaKundeservicemedarbejder

Curia søger for Sherwin-Williams i Herning

Er du serviceorienteret? Er du vild med at tilbyde unikke og gode kundeoplevelser? I så fald er du muligvis den nye kollega, vi leder efter.

Sammen med teamet er du ansvarlig for, at de danske kunder oplever god og seriøs kundeservice- og ordrebehandling.

Dine primære opgaver er således:

 • Dialog med kunder via telefon og e-mail
 • Ordrehåndtering
 • Hjælpe kunder med tilfredsstillende løsninger
 • Fokus på kontinuerlig procesoptimering
Verdo
Projektingeniør til varmeproducerende anlæg

Verdo, Herning eller Randers

Verdo A/S

Verdo Energy Systems A/S har stor indgang af ordrer på biomasse- og affaldsfyrede kedelanlæg flere steder i Norden samt varmepumpeanlæg i DK. Rørinstallationer og kedelanlæg til industrien er også en del af vores forretningsområde. Vi søger derfor en projektingeniør til vores projektafdeling med base i Herning eller Randers.

Du bliver en del af et projekterende team, hvor du supplerer teamet med netop din viden indenfor områderne kedelanlæg, varmepumper og rørinstallationer:

 • Design og udlægning af fjernvarmeinstallationer
 • Bestykning af kedel- og procesanlæg
 • Brug af Vault, Inventor og Plant 3D
Verdo
Administrations- og ServicestyrelsenHR Analyse specialist

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning eller Høje Taastrup

Kan du via dyb indsigt, analyser og trends skabe et overblik over elementer, der understøtter strategisk rekruttering? Har du lyst og evne til at indsamle, se sammenhænge og fortolke data, der giver værdi for fremtidens rekruttering og arbejdsmarked, og er du er i stand til at formidle det?

Som HR Analyse Specialist i Administrations- og Servicestyrelsen får du bl.a. ansvar for at transformere en række HR masterdata og trends til valid og forretningsrelevant rapportering og ikke mindst, handleplaner.

Du vil blandt andet skulle frembringe, integrere og ensrette eksisterende HR data, og omdanne disse til anvendelige prognoser og beslutningsværktøjer. Fx sikre det korrekte overblik over nuværende og kommende rekrutteringer, med henblik på at understøtte at de rette kompetencer er til stede, i de styrelser der er en del af skatteforvaltningen i Danmark.

Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og ServicestyrelsenUdbudskonsulent med flair for contract management

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Vil du arbejde med udbudsområdet på tværs af Skatteforvaltningens styrelser? Har du erfaring fra udbudsområdet eller med tilbudsafgivelse og ønsker nu at prøve kræfter med den anden side af skrivebordet? Vil du være med til at rådgive om udbud og indkøb?

Til vores kontor for Indkøb og Udbud i Administrations- og Servicestyrelsen søger vi en udbudskonsulent med flair og interesse for contract management, som skal være med til at sikre, at aftalerne indgås indenfor de juridiske rammer samt være med til at opbygge et nyt kontraktstyringsteam, som sikrer, at Skatteministeriets koncern får det, den betaler for. Stillingen er to-delt og den giver en unik mulighed for end-to-end at få indblik i både udarbejdelsen af kontrakterne og herefter at følge kontrakten i drift og sikre opfølgning på overholdelsen af kontrakternes betingelser.

Administrations- og Servicestyrelsen
IT Relation A/S
MICROSOFT AZURE SPECIALIST

IT Relation A/S, Herning, Viby J., Kolding, Aalborg og København

IT Relation søger landets skarpeste Microsoft Azure kompetencer

Sammen med dine dygtige kolleger, som også brænder for at arbejde med Azure, vil du skabe løsninger, som ændrer landskabet i IT-branchen. Hos os skal du være med til at videreudvikle vores cloud platform og udbygge vores solide fundament af metoder og standarder for implementering af cloud services.

Du tænker som en leder og sætter dig grundigt ind i kundens IT løsning for at forstå, hvordan du kan bidrage med din erfaring til en optimal løsning for kunden. Du formår at omsætte din erfaring og viden til løsninger, og du arbejder målrettet sammen med dine kolleger i tæt samarbejde med resten af forretningen og kunderne.

IT Relation A/S
MESSAGEBUTIKSCHEF

MESSAGE, Herning

Kan du motivere og inspirere dine medarbejdere? Elsker du at stå på gulvet blandt kollegaer og kunder og bliver drevet af KPIer og resultater? Kan du sikre gode resultater og energisk og personlig service? Så er du måske vores nye butikschef.

Som butikschef får du ansvaret for den daglige drift af butikken, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal, udvikling og ledelse samt kommerciel merchandising. For at få succes i jobbet skal du gå forrest, være synlige for kunder og medarbejdere og få det bedste ud af dit team for at skabe en inspirerende shoppingoplevelse for vores kunder.

Ansvarsområder

 • Salg, opnåelse af KPI mål og høj kundeservice standard
 • Ledelse, oplæring, motivering og MUS-samtaler
 • Visuel merchandising

Hos MESSAGE tilbyder vi en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mulighed for personlig udvikling, et job hvor du i høj grad sætter dit præg på den fremtidige forretning og kundeoplevelse.

Bjarne Nielsen A/S
Lager-/reservedelsekspedient

Bjarne Nielsen A/S, Herning

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern.

Til vores store og topmoderne bilhus i Herning søger vi en dygtig reservedelsekspedient, der sammen med lagerteamet kan varetage de daglige lageropgaver. Huset rummer bilmærkerne Ford, Renault, Dacia og Volvo samt et stort udvalg af brugte biler.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

 • Forpluk og ekspedition af kollegerne i huset samt kunder
 • Varebestilling og -modtagelse
 • Lageroprydning
 • Tilbudsgivning
Bjarne Nielsen A/S
Meny
Slagtersvend

Meny, Kibæk

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye slagtersvend?

Vi har travlt i MENY Kibæk, derfor søger vi nu en kreativ og engageret slagtersvend, der kan og vil være med til at udvikle vores ferskvareafsnit yderligere. Er du f.eks. ny uddannet slagter der ønsker at gøre karriere i et spændende Gourmet Supermarked, har vi planen klar til dig.

Du skal blandt andet:

 • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening
 • Løbende optimere og udvikle ferskvareområdet sammen med afdelingens øvrige medarbejdere
 • Sikre eksekvering af vores stærke koncepter og faste rutiner vedr. fødevaresikkerhed
ONLY & SONS
Buying Assistant

ONLY & SONS, Herning

Brænder du for fashion, og er du god til at sikre struktur og opfølgning? Motiveres du af at være en del af en international indkøbsafdeling, som arbejder tæt sammen om at skabe de bedste produkter til branchens stærkeste menswear brand?

ONLY & SONS er markedets mest ambitiøse menswear brand. Vi har fart på og leder derfor efter en struktureret Buying Assistant, der motiveres af at arbejde i et dynamisk og kreativt miljø. Med den rigtige indsats og indstilling vil dette være et spændende skridt i din karriere.

Dine arbejdsopgaver er varierende og indeholder alle led af indkøbsprocessen - lige fra den kreative start med produktudvikling, oprettelse og indhentning af priser til ordreplacering, opfølgning samt diverse administrative opgaver. Din hovedopgave vil ligge i den administrative del af processen, og har du ambitionerne og evnerne, vil der være mulighed for at få bygget flere ansvarsområder på.