488 job matcher din søgning 488 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VKCONSULTINGPersonalekonsulent

VKCONSULTING, Herning

Til vores kontor, beliggende i Innovatorium i Birk Centerpark Herning, søger vi en Personalekonsulent, som brænder for at finde de bedste vikarløsninger.

Som Personalekonsulent skal du håndtere ordrer og forespørgsler på personale til vikarløsninger Din kontakt til kunderne er primært på telefonen, hvor du i samarbejde med dem og dine kollegaer koordinerer behovet for kompetencer og personale.

Ud fra behovsafdækning foretager du search, screening og udvælgelse samt afholder samtaler og tager referencer. Du vil få ansvaret for administrative opgaver som oprettelse af stillingsopslag, registrering i ERP-system og løbende opfølgning med vikarer og kunder.

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag i en ansvarsfuld funktion, hvor du skal løse spændende, udfordrende og varierende opgaver. Du bliver en del af VKAREN.DK’s team, hvor der er en uformel og humoristisk omgangstone.

Herning TuristLønbogholder

Herning Turist, Herning

Motiveres du af en spændende og travl hverdag? Og er du hurtig til at danne dig et overblik, prioritere og sætte vores drift i fokus, stillingen er delt så du både laver løn og deltager i den daglige drift planlægning. Du vil få ansvaret for løn/delvis drift for ca. 300 chauffører.

Stillingen er fuldtid på vores nye kontor i Herning. Arbejdstiden er fra 8:00 – 16:00.

Du vil stå for den langsigtede vagtplanlægning, og samtidig være istand til at håndtere akutte planlægningsopgaver, der dukker op med varierende varsel. Derfor er du selvfølgelig god og hurtig til at skifte spor.

I rollen som lønbogholder ved Herning-turist er din primære opgave, i de forberedende faser inden lønkørsel at samle alle informationer omkring medarbejdernes ferie, udlæg, kørsel mv. med henblik på at forberede lønnen, hvilket laves i busplan og overføres til lønsystemet Visma.

ILVA
Fleksible og servicemindede deltidssælgere

ILVA, Herning

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
ILVA

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
Sparekassen Kronjylland Finansbachelorer til praktik fra august 2022

Sparekassen Kronjylland

Læser du til finansbachelor og skal i praktik på 5. semester fra august 2022? Drømmer du om at blive fremtidens rådgiver, hvor du giver sparring og rådgivning til privat- eller erhvervskunder? Så er du måske et match med Danmarks bedste arbejdsplads og Danmarks mest tilfredse kunder.

Sparekassen kronjylland

Vi tilbyder fem måneders praktik i Sparekassen Kronjylland fyldt med spændende udfordringer og et stærkt netværk. Vi har afdelinger i det meste af landet, så der er gode chancer for, at vi har brug for en finansbachelor i praktik i dit område.

Sparekassen Kronjylland
HumanTrust A/S
Strategic infrastructure Manager

HumanTrust A/S søger for A-TEX A/S i Herning

Har du lyst til en ansvarsfuld rolle som Strategic Infrastructure Manager, hvor du får ansvar for den overordnede IT-drift og -sikkerhed i en global koncern inkl. personaleansvar? Så er du måske den nyeste tilføjelse til A-TEX i Herning, en del af TRIMCO Group.

A-TEX er blandt de førende globale leverandører af identitetsskabende brandingartikler – herunder labels, hængemærker, badges, packaging-løsninger og butiksdekoration – til førende internationale modebrands. Koncernen er nu på udkig efter en Strategic Infrastructure Manager, der kommer til at sidde med det overordnede IT-driftsansvar for hele TRIMCO Group.

Du kan se frem til følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Strategisk projektplanlægning inkl. prioritering af opgaver og indsatser
 • Ledelse og udvikling af teamet
 • Tovholder på nye infrastruktur- og forretningsprojekter
HumanTrust A/S
FBG Medier
Account Manager til Partners - vores unikke online-værktøj

FBG Medier, Herning

FBGmøbler

FBG Medier er et moderne mediehus med mere end 100 år på bagen. Vi har fortsat store planer for fremtiden og ambitioner om fortsat at være læsernes og kundernes foretrukne medier.

Derfor udvider vi med en spændende salgsstilling af vores unikke online-værktøj Partners.

Du får dit eget distrikt, men bliver en del af et samlet salgsteam med medindflydelse, højt humør og energi, hvor alle går på arbejde for at have det sjovt sammen, men samtidig også ved, at vi ikke er her for sjov. Vi kæmper sammen og vil se resultater af vores indsats.

FBG Medier
INDKOMBogholder

INDKOM søger for GB Kontorservice i Herning

Har du erfaring med bogholderi- og revisionsopgaver? Vil du selvstændigt arbejde med dine egne kunder? Trives du med en fleksibel hverdag, gode kolleger og et godt arbejdsmiljø? Så er dig, vi søger!

Du bliver en del af en sund virksomhed i vækst. Der er højt til loftet, og du får stor frihed til at styre din egen dagligdag, der gør det muligt at have et velfungerende privat- og arbejdsliv. Vores kultur er kendetegnet af sammenhold, hvor vi løfter i flok, har kundefokus og vindermentalitet – og så har vi en hverdag, som er humørfyldt.

Du bliver en del af et mindre team på i alt seks, hvor stemningen er afslappet, der er plads til grin og godt humør. På kontoret siges tingene, som de er, og du får en leder, som du kan gå til, og som forventer noget af sine medarbejdere. Din leder sætter pris på dig og giver gerne både anerkendelse, feedback og konstruktiv kritik.

Gem
Vestjysk Bank A/S
Jurist søges til Danmarks stærkeste lokalbank

Vestjysk Bank A/S, Herning

Vestjysk Bank søger en fagligt velfunderet jurist med arbejdssted på vores hovedkontor i Birk, Herning.

Den juridiske medarbejder vil referere til lederen af kreditsekretariatet og vil blive tilknyttet det organisatoriske setup, der samler bankens juridiske kompetencer og rådgiver såvel bankens stabsfunktioner som bankens filialer.

Jobbet vil indeholde en bred vifte af juridiske opgaver relateret til hverdagen i en stor dansk lokalbank, hvor jura i udpræget grad influerer på beslutningerne. Du vil bl.a. skulle supportere kolleger i lovgivningsmæssige spørgsmål inden for finansieringsret, fast ejendom, dødsbobehandling, familieret, arveret, pension og inkasso på erhvervsområdet.

Vestjysk Bank A/S
Gem
KFCVi søger motiverede og servicemindede medarbejdere

KFC, Tilst, Vejle, Herning og Horsens

KFC mangler nye medarbejdere på fuldtid eller deltid (både over og under 18 år). Så kig her, hvis du mangler et fleksibelt job med gode kollegaer og en konkurrencedygtig løn.

Et job hos KFC handler om at servicere vores gæster på en energisk, nærværende og personlig måde. Når du starter, vil du som det første få en grundig oplæring i alt fra procedurer, til hvordan du skaber gode øjeblikke for vores gæster.

KFC tilbyder ikke bare en arbejdsplads - vi giver vores medarbejdere mulighed for at indgå i et fællesskab. Og fællesskab forpligter. Derfor lover vi vores medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig, hvor langt du vil drive din karriere, og derfor tilbyder vi løbende træning og kurser.

DANISH CROWN A/S
Tekniker

DANISH CROWN A/S, Sdr. Felding

Er du elektriker, automatiktekniker eller lignende, og vil du være med til at vedligeholde det tekniske anlæg på vores forædlingsfabrik i Sdr. Felding?

Til teknisk afdeling på vores forædlingsfabrik i Sdr Felding, søger vi en dygtig tekniker, automatiktekniker, industrielektriker eller lignende. Der er i alt ca. 75 medarbejdere ansat på fabrikken, hvor sikkerhed, samarbejde, fleksibilitet og kunden er i højsædet. Du kommer til at indgå i et team af både nye og mere erfarne fagfolk, der varetager drift, vedligehold og optimeringer af fabrikkens proces- og produktionsudstyr.

DANISH CROWN A/S
Topdanmark
Finansbachelorer praktik 2022

Topdanmark Forsikring og Pension

Har du lyst til at anvende det, du har lært på studiet i praksis, og er du klar til at indlede din karriere i finansbranchen inden for forsikring eller pension? Vil du arbejde et sted, hvor der er plads til at lære, og du bliver anset for at være kollega, selv om du er i praktik? Så er Topdanmarks praktikforløb for finansbachelorer helt sikkert noget for dig.

Du begynder den 1. september 2022, og i løbet af din praktikperiode vil du kunne komme til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver indenfor kundeservice, skade, administration og forsikringsteknik afhængigt af dine præferencer.

Topdanmark Forsikring og Pension
Easy Fair A/S
Rejsemontør – byg dansk kvalitet til ambitiøse brands

Easy Fair A/S, Herning

Er du parat til at få stemplet passet og bagagen fyldt med gode oplevelser? Og vil du bygge flotte og kreative løsninger for kunder, der vil have noget ud over det sædvanlige?

”Det er jo nok lidt en skør branche, vi er i. Men på den fede måde. For i montørteamet er hver dag et nyt eventyr, fuld af sjove udfordringer og godt håndværk. Den ene dag bygger du en 700 m2 messestand i 2 etager, den næste er det et tv-studie.”

Som montør tager du ud til vores kunder og bygger de løsninger, som dine kolleger i værkstedet har gjort klar. Det kan både være i Danmark og i udlandet.

Når du kommer frem, overlader vi trygt ansvaret i dine hænder, og det er dig, der træffer beslutningerne.

Easy Fair A/S
Easy Fair A/S
Snedker eller tømrer

Easy Fair A/S, Herning

Er du træt af store serieproduktioner og ensformige standardløsninger?

”Vi er helt sikkert den frække dreng i klassen. Vi tænker i helt nye og kreative baner, og vi har ingen standardløsninger. Vi vil ikke være de største men de bedste i vores branche.”

I vores velforsynede træværksted møder du dine 3 kommende kolleger, som alle er faglærte tømrere og snedkere. Det er jer, der bygger alle komponenter til vores kunders forskellige løsninger ud fra specifikationer fra vores projektledere.

 • Du bygger unikke designs, der fremhæver vores kunders brands. Dine opgaver omfatter alt fra messestande og shop-in-shops til butiksinventar og tv-studier.
 • Du arbejder selvstændigt på projekter eller i samarbejde med dine kolleger.
Easy Fair A/S
KPC
Finansiel Controller

KPC, Herning

KPC, som er en af Danmarks største virksomheder inden for byggebranchen, søger en alsidig controller til KPC’s hovedkontor i Herning med daglig reference til vores økonomidirektør.

Hovedvægten i stillingen vil være finansiel controlling med elementer af business controlling i en projektorienteret virksomhed med store udviklings- og byggeprojekter. Du vil supportere vores afdelinger i Herning, København og byggepladskontorer over hele Danmark.

Arbejdet vil blandt andet bestå af

 • Rapportering til direktion og bestyrelse
 • Udarbejdelse af perioderegnskaber og interne årsregnskaber
 • Controlling/opfølgning af byggesager, garantier, underentreprenørkontrakter, efterløbsomkostninger, forsikringer, bogføring, moms m.v.
 • Analyser, beregninger og et stort antal ad hoc-opgaver for direktionen
 • Ansvarlig for diverse løbende projekter og regnskabsområder i økonomi m.v.
KPC
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SRe­gu­la­tory Affairs Com­pli­an­ce Manager

Astellas Pharma A/S

Reporting into the RA lead for the Nordics, this role will focus on the Regulatory compliance activities across the Nordics cluster for assigned products. This will involve the timely preparation, submission, conduct and follow-up of new Marketing Authorization and Life Cycle Management applications to the national competent authorities. This position will provide regulatory guidance to multidisciplinary teams in order to meet regulatory demands (legislation and guidelines) and ensure high quality labelling translation and compliant printed packaging materials of marketed products. Part of the focus of this role will also ensure RA stays updated on relevant EU and local regulations and guidelines. Key activities for this role are noted below:

 • Support implementation locally of new initiatives, management tools or processes ensure that processes, procedures and regulatory files are well documented in up to date
Hjemmearbejdsplads
Gem
Astellas Pharma A/SMedical Manager Oncology - Nordics

Astellas Pharma A/S

The Medical Manager is responsible for the implementation of the medical strategy (Core Medical Plan) in the designated therapeutic area. The role is accountable at affiliate level for coordinating and executing medical/scientific activities in order to:

 • Understand the local external environment and data gaps
 • Translate insights into strategies and activities
 • Ensure the information needs of key stakeholders are fulfilled for the safe and appropriate use of
 • Astellas products. Key activities are noted below
 • Providing strategic medical and scientific expertise in support of all affiliate Medical Affairs deliverables and cross-functional activities
Gem
Vestjysk Bank A/S
Supporter til Back Office Privat

Vestjysk Bank A/S, Herning

Vestjysk Bank søger en nærværende, kompetent og hjælpsom medarbejder, der har lyst til at arbejde med privatlån med sikkerheder og etablering af nye kundeforhold m.v.

Back Office er til for vores kunder og kolleger med det mål, at give vores kunder en god oplevelse uanset om det handler om ekspedition af deres nye billån eller etablering af et kundeforhold i Vestjysk Bank. Som medarbejder i Back Office vil du indgå i de daglige opgaver sammen med resten af teamet.

Dit job vil bl.a. bestå af:

 • Etablering af lån med sikkerheder til private
 • Oprettelse af nye kunder
 • Håndtering af E-engagement fra start til slut
Vestjysk Bank A/S
Gem
Vestjysk Bank A/S
Supporter til Back Office Intern

Vestjysk Bank A/S, Herning

Vestjysk bank søger en nærværende, kompetent og hjælpsom medarbejder, der har lyst til at arbejde med primært kortområdet.

Back Office er til for vores kunder og kolleger med det mål at give vores kunder en god oplevelse, og dermed sikre en kompetent afhjælpning af deres konkrete behov. Det betyder, at du forstår at lytte til kundens/rådgiverens behov og elsker at være med til at gøre en forskel til glæde for såvel kunde som bank. Som medarbejder i Back Office vil du indgå i de daglige opgaver sammen med resten af teamet.

Dit job vil bl.a. bestå af:

 • De daglige spærringer og kontakt til kunderne Early Warning
 • Kontakt til Nets og kunder vedr. forskellige problemstillinger med kort
 • MasterCard-forsikringer
Vestjysk Bank A/S
Gem
Vestjysk Bank A/S
Supporter til Back Office Erhverv

Vestjysk Bank A/S, Herning

Vestjysk Bank søger en nærværende, kompetent og hjælpsom medarbejder, der har lyst til at arbejde med erhvervslån med sikkerheder samt DLR-sager.

Back Office er til for vores kunder og kolleger med det mål, at give vores kunder en god oplevelse uanset om det handler om ekspedition af deres nye driftskredit eller etablering af et nyt DLR lån. Som medarbejder i Back Office vil du indgå i de daglige opgaver sammen med resten af teamet.

Dit job vil bl.a. bestå af:

 • Etablering af lån med sikkerheder til erhvervskunder
 • Håndtering af E-engagement – nye erhvervskunder
 • Ekspedition af DLR-sager
Vestjysk Bank A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Habitus
Sygeplejefaglig konsulent til vores botilbud i Nordsjælland

Habitus

Har du lyst til at være en del af et stærkt sundhedsfagligt team, hvor vi sikrer den bedste sygepleje-faglige support til vores botilbud? Trives du i et alsidigt job, hvor du arbejder selvstændigt og med din faglige kompetencer kan bidrage til at skabe gode liv? Brænder du for at give viden fra dig, når du agerer sparringspartner for ledere og medarbejdere? Så er du måske vores nye kollega.

Som sygeplejefaglig konsulent bliver du en del af vores sundhedsfaglige team, der dagligt supporterer vores botilbud i forhold til undervisning/vejledning indenfor det sundhedsfaglige område. Du vil få en kontaktflade med pædagogerne og deres ledelse, og du vil primært være tilknyttet vores botilbud i Nordsjælland. En del af din arbejdstid vil foregå på botilbuddene, hvor du bl.a. afholder interne audits og sikrer den daglige kvalitet.

Habitus