483 job matcher din søgning 483 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BRUNSGAARD A/S STILLADS- & MATERIELUDLEJNING Lagermedarbejder

BRUNSGAARD A/S STILLADS- & MATERIELUDLEJNING, Herning

På vores lager håndterer vi forskallings- og understøtningsmateriel. Når materiellet er klargjort til nye udlejningssager, består lagerprocesserne i plukning af korrekt materiel, registreringer samt pakning og afsendelse af varer til kunderne.

Materiellet modtages efter endt lejeperiode fra byggepladser, optælles, fotodokumenteres, afrenses og repareres i de forskellige delprocesser på vores lager.

Afrens og reparation af materiel er meget varierende i karakter, og der indgår både reparationsarbejde med håndkraft/håndværktøj, spuling med højtryksrenser, svejsearbejde, pudsearbejde, finérudskiftning m.m.

De daglige arbejdsopgaver, der varetages af lagerteamet er:

  Aflæsning, sortering og optælling af forskallings- og understøtningsmateriel
 • Dokumentation og registreringer omkring skader på materiel
Gem
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at sikre fødevaresikkerheden på de danske slagterier? Bliv uddannet som tilsynstekniker i Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen søger nu 16-18 elever til uddannelse som tilsynstekniker til Kødkontrollen med start den 1. september 2022.

Kødkontrollen udfører daglig kontrol af alle slagtedyr på de danske slagterier. Du vil derfor være med til at sikre både den høje fødevaresikkerhed og at slagtedyrene behandles ordentligt. Som tilsynstekniker vil du sammen dine kolleger kontrollere slagtekroppene på slagtebåndet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen slagteriets medarbejdere.

Danmark har en stor eksport af kød, og tempoet er derfor ofte højt. Fødevarestyrelsen har stort fokus på arbejdsmiljøet og den gode arbejdsplads, og du vil få en masse gode og engagerede kolleger.

Administrations- og Servicestyrelsen HR-partner med organisatorisk overblik og brede HR-kompetencer til forretningsnær support

Administrations- og Servicestyrelsen, Herning

Er du drevet af at spille andre gode? Har du bred erfaring i rollen som betroet HR-support? Og trives du i et dynamisk miljø? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en HR-partner til vores interne HR-team i Administrations- og Servicestyrelsen, som er en styrelse i Skatteforvaltningen, der har som samlet hovedopgave at understøtte de andre styrelser med en række fælles administrations- og servicefunktioner af høj kvalitet. HR-teamet er styrelsens egen interne HR-funktion, og du vil få en spændende og udfordrende hverdag helt tæt på topledelsen, hvor du vil få en vigtig rolle i at understøtte styrelsens direktion og ledelse på det strategiske, taktiske og operationelle plan i forhold til HR-området.

Administrations- og Servicestyrelsen
Kvik A/S Vi mangler en skarp profil til at supportere vores butikker

Kvik A/S, Vildbjerg

Lige nu søger vi en IT Retail Support Specialist til at supportere og servicere 175 butikker fordelt på 13 markeder i ind- og udland, både digitalt og på telefon, i vores primære butikssystem der omfatter både ERP og tegneprogram.

Der er tale om et ansvarsfuldt job, hvor service er i højsædet, og du skal være frisk i telefonen og på tasterne.

Har du kendskab til Navision, Business Central og/eller besidder tekniske kompetencer indenfor 3D-applikationer vil det være en fordel, men bestemt ikke et krav.

Kvik A/S
Nel Hydrogen A/S Legal Student Assistant to Contract & Backoffice in Global Sales

Nel Hydrogen A/S, Herning

If you want to obtain further legal knowledge while working in a renewable and growing company, and if you are eager to experience what working in a global environment entail, then this legal assisting role is something for you.

We are looking for a dedicated Legal Student Assistant to support our global sales team and customers. You will be part of an energized sales team with sales connections to South Korea, California and Denmark – and still growing.

About the job position

 • Support the Contract Manager with various tasks, including participating in drafting and negotiating minor agreements such as NDA, sales agreement, services agreement etc.
 • Assisting in general legal support
 • Implementing and maintaining relevant legal and sales templates
Fødevarestyrelsen Dyrlæge til Team kvæg, Fødevarestyrelsen VeterinærNord

Fødevarestyrelsen

Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for kvæg i de danske besætninger og arbejde med produktionsdyr i forbindelse med transport? Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her.

VeterinærNord søger en dyrlæge til en fast stilling for at varetage opgaver i Team kvæg. Teamet arbejder med blandt andet kontrol af smittebeskyttelse, dyrevelfærd og medicinhåndtering i danske kvægbesætninger. Vi deltager også i den nationale overvågning og prøveudtagning for forskellige sygdomme.

I VeterinærNord har vi mange forskellige arbejdsopgaver. Næsten alle dyrlæger i VeterinærNord deltager således i arbejdet med eksport af dyr fra danske besætninger og samlestalde. Du skal påregne, at ca. halvdelen af arbejdet i stillingen bliver med eksport af dyr.

DANISH CROWN A/S
Psykomotorisk terapeut

DANISH CROWN A/S, Herning og Kolding

Er du uddannet psykomotorisk terapeut, brænder du for dit fag og for at gøre en forskel for dine kolleger, og forstår du at favne alle typer mennesker og kulturer? Så er det måske dig, vi leder efter til vores fabrikker i Herning og Kolding.

Som vores nye psykomotoriske terapeut giver du vores medarbejdere undervisning inden for arbejdsmiljø, sikkerhed og ergonomi med fokus på forebyggelse af skader og smerter, ligesom du behandler medarbejdere med mindre eller længerevarende skader samt medarbejdere med akut opståede smerter.

DANISH CROWN A/S
Topdanmark Forsikring og Pension
Forsikringsrådgivere til Herning, Viby J, Odense og Ballerup

Topdanmark Forsikring og Pension

Vil du have solid oplæring, super kolleger, god bonusordning og karrieremuligheder?

Har du erfaring med salg, og har du lyst til at gøre dig selv og dit arbejdsliv en kæmpe tjeneste, så skal du læse videre nu. I Topdanmark får du chancen for at blive del af et intet mindre end et fantastisk team, hvor trivslen er lige så høj som stemningen.

Du får et gennemtestet og grundigt introforløb, der giver dig et meget stærkt fundament for at få succes – og for som mange før dig måske at tage springet til andre (karriere)stillinger i koncernen. Dertil kommer stor fleksibilitet og indflydelse på eget arbejde via vores bedst-til-bedst koncept.

Topdanmark Forsikring og Pension
Fødevarestyrelsen Dyrlæge til det veterinære beredskab i Fødevarestyrelsen, VeterinærNord

Fødevarestyrelsen, Herning eller Aalborg

Vil du være med til at overvåge, sanere og bekæmpe smitsomme sygdomme hos produktionsdyr? Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her.

VeterinærNord søger dyrlæge til at varetage opgaver i relation til det veterinære beredskab.

Stillingen er med tjenestested i Herning eller Aalborg. Der er også mulighed for udkørselspunkt fra Viborg eller Aarhus.

Du bliver en del af et team etableret 1. januar 2022, som bl.a. er etableret med baggrund i vores erfaringer med Covid-19 hos mink. Du vil derfor få en unik mulighed for at sætte dit præg på den videre udvikling af teamet.

En væsentlig del af vores arbejde er epidemiologiske udredninger og smitteforebyggelse. Vi har mange eksterne samarbejdsparter herunder Beredskabsstyrelsen, Politiet, Dansk Veterinærkonsortium m.fl.

JKS Tilbudsleder hos Strukton Rail A/S i Jylland eller på Sjælland (hybridstilling)

JKS søger for Strukton Rail Danmark A/S

Vi søger en faglig dygtig og selvstændig tilbudsleder indenfor anlæg, til en ”hybrid stilling” i Danmark. Vil du være en del af holdet, som sikrer fremtidens jernbane, og trives du i en selvstændig og fleksibel rolle? Så er det lige dig, vi søger.

Du får en spændende dagligdag med stor indflydelse på dine arbejdsopgaver, hvor du primært bruger din tid på kalkulations- og tilbudsarbejde samt udbud. Du skal koordinere og samle flere fagområders bidrag til en samlet tilbudsafgivelse.

Dine primære arbejdsopgaver vil indbefatte følgende:

 • Tilbudsledelse og styring af tilbudsprocesser ved små og store tilbud
 • Tilbudskalkulationer, særligt med spor som fagområde
 • Indhentning af priser fra relevante underentreprenører
JKS
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Butiksassistent – bliv en del af Danmarks måske bedste serviceteam

Tanken Sunds ApS

Butiksassistent – bliv en del af Danmarks måske bedste serviceteam

 • Vil du have et job, hvor du betjener alle slags mennesker og får råd til det sjove i fritiden? Og har du lyst til at være en del af et ungt fællesskab med plads til jokes og grin?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men måske er du studerende og har lyst til at få en ganske fin løn ved siden af studiet. Men det kan også være, at du har et sabbatår eller bare lyst til at job med en masse andre unge kolleger.

Butikkens ansigt udadtil
Som butiksassistent er det dit ansvar at sørge for, at kunderne altid får en god oplevelse og kommer godt videre.

”Der er masser af frihed til at have et studie ved siden af eller bare have tid til hobbyer og venner.” – Maja

Du er over 18 år, og du behøver ikke have erfaring fra et lignende job. Så længe du er klar til at give den en skalle og altid møde kunderne med et smil.

Er du klar til at sige OK?

Administrations- og Servicestyrelsen Power Platform-konsulent til udvikling af forretningsløsninger i Herning

Administrations- og Servicestyrelsen

Trives du med udvikling af applikationer med fokus på digital understøttelse og automatisering af administrative processer? Motiveres du af at samarbejde på alle niveauer i organisationen? Har du evnen og lyst til, at være med til at opbygge et nyt forretningsområde? Så er dette job lige et for dig.

Du vil komme til at udarbejde Power Platform-løsningsdesign, foretage udvikling, implementering og dokumentation samt sparre med kunden i forhold til at skabe værdi gennem rådgivning og teknologi. Din indsats vil få en direkte indflydelse gennem effektivisering, optimering og lettelse af arbejdsbyrde for andre.

Vi har i kontoret en "makkerordning", som betyder at vi sørger for en grundig introduktion og oplæring. Det vil dog være en fordel, hvis du har tidligere erfaring med brugen af Microsoft-produkter.

Administrations- og Servicestyrelsen
StudentConsulting Danmark ApS Deltids-lagermedarbejdere

StudentConsulting Danmark ApS søger for ILVA i Herning

Har du erfaring med eller bare lyst til at prøve kræfter med at arbejde på et lager i et af Danmarks største bolighuse? Så det dig vi søger!

Stillingen tilbyder en bred vifte af arbejdsopgaver. Du vil indgå i et team, hvor du får til opgave at tømme de containere med varer som lastbilerne kommer med. Plukke og pakke ordrer.

Vi forventer, du er:

 • Omstillingsparat til de forskellige arbejdsopgaver
 • Kan tale dansk, engelsk eller polsk
 • Kan indgå i et team, men også arbejde selvstændigt
 • Ansvarsbevidst og mødepligtig
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Pilgrim A/S
Vi søger en deltidsansat til Herning Centret

Pilgrim A/S

Vil du være en del af vores unikke smykkeunivers?

Som deltidsansat kommer du til at indgå i et team af dygtige, modeinteresserede salgsassistenter. Du skal være servicemindet til fingerspidserne, da vores ypperste formål er at give vores kunder en unik og fantastisk oplevelse, når de besøger vores butikker.

Dine primære opgaver

 • Salg og kundeservice
 • Skyde huller i ørerne
 • Sørge for at butikken fremstår flot og imødekommende
 • Kunne åbne butikken nogle dage om morgenen.
Pilgrim A/S
PRO&CO Fransktalende intern sælger

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Gennem mere end 50 år har KYOCERA UNIMERCO præget befæstelsesmarkedet inden for sit produktområde og har, som markedsledende i Danmark, skabt en solid basis for international ekspansion. KYOCERA UNIMERCO FASTENING er en handelsvirksomhed, der i tæt samarbejde med leverandører i Asien og Europa udvikler og sourcer højkvalitets produkter til videresalg primært i Europa.

Du bliver en del af en dygtig og engageret intern salgs- og eksportafdeling, hvor 10 medarbejdere betjener flere markeder, men hvor dit fokus vil blive det franske marked. Du får stort råderum, teknisk og kommerciel sparring af kompetente kolleger og mulighed for at udvikle dig sammen med virksomheden.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Telefonisk kundekontakt
 • Ordremodtagelse
 • Udarbejdelse af tilbud
PRO&CO
Godske Group A/S Salgsassistent

Godske Group A/S, Sunds

Hos GODSKE Group A/S har vi gang i mange ting lige nu – og det går rigtig stærkt! Derfor har vi brug for endnu en glad og positiv kollega til vores - i forvejen - stærke salgsafdeling.

Stillingen er fuld tid med opstart hurtigst muligt på hovedkontoret i Sunds. Du vil blive en del af vores salgsafdeling, hvor du vil få en hverdag med tæt kontakt til både kunder, sælgere samt interne og eksterne samarbejdspartnere. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Daglig kontakt med kunder
 • Telefonsalg
 • Kundeservice
Administrations- og Servicestyrelsen Forretningsorienteret ledelsesudviklingskonsulent

Administrations- og Servicestyrelsen, Taastrup eller Herning

Er du en stærk konsulent, som motiveres af selvstændigt ansvar og udfordrende opgaver? Kan du designe og gennemføre udviklingsaktiviteter på lederniveau?

Vi udvikler, rådgiver og deltager i implementering af leder- og ledelsesudviklingsaktiviteter, gennemfører temadage og ledergruppeforløb, tilbyder coachingforløb for ledere, driver ledertalentudviklingsforløb og yder konsulentstøtte til større eller mindre udviklingsforløb for leder- og medarbejdergrupper og øvrige relevante aktører. Vi er meget opmærksomme på at udvikle brugbare og praksisnære tilbud.

Du vil få en udgående rolle, hvor du vil arbejde med:

 • coaching
 • facilitering
 • design, udvikling og gennemførsel af lederudviklingstilbud
Administrations- og Servicestyrelsen
Storm Group
Få et sjovt og værdifuldt job efter studiet

Storm Group, København, Roskilde, Næstved, Odense, Aarhus, Herning og Aalborg

Vi arbejder med face-to-face marketing for en række store organisationer, indenfor den kommercielle og ikke-kommercielle sektor. Som salgskonsulent vil du proaktivt skulle etablere den første kontakt. Sammen med dine kolleger besøger du indkøbscentre og shoppingmiljøet og er ansvarlig for at introducere stærke velkomsttilbud, medlemsfordele og skabe positiv opmærksomhed omkring de brands du er ambassadør for. Vi søger derfor dig som er åben og udadvendt og er klar på at møde en masse søde mennesker.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Erfaring er ikke et krav – vi sørger for grundig oplæring

What’s in it for me?

 • verdens bedste kollegaer
 • certifikat ved beståelse af vores uddannelsesprogram
 • muligheden for at vinde en tur til Barcelona for 2
 • værdifulde egenskaber indenfor salg og kommunikation
Storm Group