325 job matcher din søgning 325 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Witt A/S
Junior Salgskonsulent

Witt A/S, Herning

Drømmer du om et job inden for salg, så har du her muligheden for at gøre karriere i en virksomhed, der arbejder med branchens mest spændende brands.

Din base er i bilen og ude hos kunderne, hvor du skal sælge spændende og innovative outdoor- og B2B-produkter til især specialbutikker og DIY-kæder. Det drejer sig om følgende brands: Everdure by Heston Blumentahl, NomadiQ, Robomow, LawnExpert, OONI og Witt. Du kommer til at skabe langvarige og ærlige relationer med kunderne og planlægge salgsfremmende tiltag, der skaber værdi for begge parter.

Vi tilbyder en spændende, selvstændig stilling i en vækstvirksomhed, hvor der er fart på hver dag og ikke langt fra tanke til handling. Der er gode muligheder for at præge indhold, ansvar og fremtidige udviklingsmuligheder i jobbet for den rette kandidat.

Witt A/S
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker – Midtjylland

Jobindex A/S søger for Ubro Systempac A/S

Da vores dygtige tekniker har søgt nye udfordringer, søger vi lige nu en erstatning til at varetage hans opgaver. Du vil komme til at servicere vores kunder beliggende primært i Jylland.

Du får en selvstændig og alsidig hverdag, hvor du bliver ansvarlig for reparation, servicering og vedligeholdelse af primært pakkemaskiner leveret af Ubro SystemPac, samt installation af nye anlæg. Du vil blive en del af en virksomhed med et solidt økonomisk grundlag.

 • Der er mange indgange til stillingen. Du har en el-teknisk baggrund eller mekanisk baggrund med el-erfaring
 • Solid erfaring med fejlfinding på industriel maskinautomatik
 • Vi foretrækker, at du har bopæl i Midtjylland. Ideelt bor du inden for området fra Horsens og op til Århus og ind i landet mod Vest. Har du den rette profil, hører vi også gerne fra dig, selvom du bor lidt uden for
Jobindex A/S
Falck Danmark A/S
Psykolog

Falck Danmark A/S, Herning

Vi søger en psykolog, der bliver en del af en tværfaglig region med bl.a. psykologer, fysioterapeuter og beskæftigelsesmedarbejdere og skal betjene en borgergruppe, der grundet fysisk og psykisk lidelse har vanskeligt ved at returnere til arbejdsmarkedet.

Psykologens opgaver vil blandt andet bestå af følgende:

 • Beskæftigelsesrettede screeninger af borgerens psykiske funktionsniveau
 • Korte målrettede, motiverende og opkvalificerende samtaleforløb med borgere, der af psykiske og/eller fysiske årsager står uden for beskæftigelse
 • Gruppebaserede undervisningsforløb i smertemestring, sygdomshåndtering eller lettere psykiske lidelser
Falck Danmark A/S
T. Hansen Gruppen A/S
Souschef Herning

T. Hansen Gruppen A/S

Til snarlig tiltrædelse søger vi dygtige og ambitiøse souschefer

Som medarbejder hos thansen kan du forvente udfordringer i en organisation, hvor det ofte går rigtig stærkt og som er omskiftelig og i konstant udvikling. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og et godt arbejdsklima, der gør hverdagen både sjov og inspirerende. Hos os er der rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Som souschef vil du fungere som butikschefens højre hånd ligesom du vil assistere i den daglige drift af butikken på lige fod med de øvrige medarbejdere. Herudover skal du tage over på butikschefens opgaver, når denne ikke er til stede.

T. Hansen Gruppen A/S
BLÜCHER
Innovative and driven Product Manager

BLÜCHER, Vildbjerg

Are you looking for new challenges where you, with your experience and professional competencies, can contribute to a sustainable growth and cultural journey? Are you also interested in product development from idea to finished product?

BLÜCHER You will be responsible for maintaining and developing our Product Portfolio. This includes managing the product throughout the Product Lifecycle, gathering and prioritizing product and customer requirements, defining the product vision, and working closely with engineering, to deliver winning products. Your main duties are also:

 • Know customer needs through Sales, customer visits, research and market data
 • Bring new products to market with return-on-investment analysis
 • Participate in NPD projects being responsible for Customer requirement specifications, launch strategies, pricing, market introduction etc.
BLÜCHER
Scania Danmark A/S
Mekaniker

Scania Danmark A/S, Herning

Uddannet mekaniker til Herning

Vi har travlt i Herning og søger derfor en dygtig mekaniker til vores afdeling. Hos os får du gode arbejdsforhold og bliver en del af en velfungerende afdeling, hvor vi brænder for Scania og vores daglige opgaver. Sammen med os sikrer du den høje standard, som alle vores værksteder leverer til vores kunder hver eneste dag. Som kolleger har vi det godt sammen, og du bliver hurtigt en del af holdet hos os.

Vi tilbyder:

 • En spændende og alsidig hverdag hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser
 • En god løn, der matcher kvalifikationer og overenskomst
 • Opkvalificering hos Scania Academy
Scania Danmark A/S
Scania Danmark A/S
Servicemedarbejder

Scania Danmark A/S, Herning

Klargøring og smøring af lastbiler og ansvar for optimering på området

Har du lyst til at blive vores nye kollega på værkstedet i Herning? Vi søger en servicemedarbejder til forskellige opgaver i løbet af dagen. Du behøver ikke have branchekendskab, men vi søger dig, der har hænderne rigtigt skruet på, og som også har lyst til at lære, hvis der er noget, du ikke kan i forvejen.

De daglige opgaver vil være mindre reparationer, udskiftning af dæk, mindre service samt smøring og klargøring af lastbiler og andre forefaldende opgaver. Du vil i øvrigt få ansvaret for at optimere processen for klargøring af lastbilerne.

Du får gode arbejdsforhold og bliver en del af en velfungerende afdeling, hvor vi brænder for Scania og vores daglige opgaver, og hvor vi også har det socialt godt sammen.

Scania Danmark A/S
HumanTrust A/S
Master Data (MDM) konsulent med Enterprise-erfaring

HumanTrust A/S søger for BoConcept A/S i Herning

Kan du sikre datakonsistens på tværs af komplekse systemer? Har du lyst til en nøglerolle med stor indflydelse på, hvordan Master Data fremadrettet håndteres i en global detailkæde? Så kunne du meget vel være den nye Master Data Specialist til BoConcept i Herning!

BoConcept er en dansk wholesale- og detailmøbelkæde med 310 butikker spredt over 65 lande på 6 kontinenter. Virksomheden sælger moderne luksusmøbler med fokus på funktionelt design og godt håndværk. I Danmark er de 230 medarbejdere spredt over to lokationer i hhv. Herning og Ølgod.

Du får stor indflydelse på den igangværende optimering af MDM-funktionen, fra overordnet proces til strategier, datamodellering, integrationer og til konkrete implementeringer. Allerede fra start bliver du tilknyttet vigtige projekter såsom redefinering af P2M-processen og indførelse af ny PIM-løsning.

HumanTrust A/S
HumanTrust A/S
Process Manager

HumanTrust A/S søger for BoConcept A/S i Herning

Falder det dig naturligt at spotte tværorganisatoriske optimeringsområder? Og trives du i en synlig rolle med et stort internt og eksternt netværk? Så har du nu muligheden for at udfolde dit talent som Process Managerfor den globale møbelkæde, BoConcept, der har hovedsæde i Herning.

Din fornemmeste opgave bliver at optimere på forretnings- og IT-processer på tværs af organisationen. Gennem diverse udviklingsopgaver bidrager du til, at BoConcept er en agil virksomhed med effektive, velforankrede arbejdsmetoder. Du får dermed en central rolle i virksomheden med en bred kontaktflade til bl.a. marketing, data management og eksterne stakeholders.

HumanTrust A/S
PwC
Brænder du for bogføring, og kan du tænke digitalt? Så kickstart din karriere som trainee hos PwC One Business Center i Herning.

PwC

Du har nu mulighed for at kickstarte din karriere som trainee hos PwC One Business Center i Herning. Hos PwC One Business Center brænder vi for digitalisering af bogføringsprocessen. Vi arbejder med digitale værktøjer, der har til formål at sikre effektiv bogføring af høj kvalitet.

Du bliver fastansat hos PwC, men vil i de første to år være trainee. I den toårige periode hvor trainee-forløbet foregår, får du rig mulighed for at styrke og udfolde din faglighed inden for bogføring, ligesom du vil får mulighed for at prøve kræfter med discipliner som regnskabsopstilling, projektledelse og udviklingen af digitale produkter. Sideløbende med dine arbejdsopgaver får du også tilbud om at læse HD.

PwC
Mulighed for hjemmearbejde
NCC Danmark
Erfaren produktions-/projektleder til NCC Råhus og Beton

NCC Danmark, København

Kunne du tænke dig et varigt job hos en Danmarks førende entreprenørvirksomheder inden for råhus- og betonarbejde?

I denne rolle bliver det dig, der skaber fundamentet for NCCs byggeriarbejde, som en del af et team med stolte traditioner.

Sammen med dine engagerede kolleger leder du en egenproduktion inden for beton- og montagearbejde. I starten af et projekt er du på kontoret, men du bruger det meste af din arbejdstid på byggepladsen.

Her står du bl.a. for, at:

 • tilrettelægge arbejdsplaner og planlægge produktionen herunder tidsplaner
 • styre den daglige produktionsledelse og følge op
 • optimere byggeprocesser og produktionen – fx med 3D og Tillidsbaseret Lean-metoden
NCC Danmark
Beierholm – Statsautoriseret RevisionspartnerselskabVi søger IT-medarbejder til udvikling og konfiguration

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab søger for kunde i Herning

Advanced Traffic Systems er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi har udviklet en helt unik løsning til monitorering, analyse og styring af trafik.

Vi søger en datamatiker med erfaring i web-udvikling. Du skal, i samarbejde med vores CTO, stå for udviklingen og konfigureringen af vores TrafficBoard samt strømline hele konfigurationsprocessen af vores industri-PC som installeres i lyskryds.

Dine specifikke arbejdsopgaver er:

 • Udvikling af TrafficBoard i samarbejde med CTO, frontenden er skrevet i Angulair/Typescript og backenden hovedsageligt skrevet i Django/python, men også i Elixir.
 • Konfiguration af ATS industri-PC’er – samling, installation af software osv. samt strømline denne proces i samarbejde med CTO.
Alm. Brand
Privatassurandør til Herning-området

Alm. Brand

Er du klar til at sætte din karriere i højeste gear og indfri dit potentiale som sælger?

Vi giver dig chancen for at udnytte dit høje ambitionsniveau til at skabe din egen succes og ikke mindst gode kundeoplevelser.

”Vi har nogle rigtig gode forsikringsløsninger, der gør, at vi rigtig ofte kan lukke vores salg. Det er en fed fornemmelse både at kunne hjælpe kunderne og hele tiden blive en dygtigere sælger.”
Alessio, privatassurandør

Klik ind på annoncen, se videoen og find ud af, om jobbet er noget for dig.

Alm. Brand
SkattestyrelsenKickstart din karriere som Transfer Pricing-graduate i Store Selskaber

Skattestyrelsen, Herning, Hjørring, København, Odense eller Tranbjerg

Skat er ikke enkelt – derfor har vi brug for dig. Drømmer du om at blive en af Danmarks allerbedste transfer pricing-eksperter? Så start din karriere med et 2-årigt graduate-forløb hos os, hvor du efterfølgende bliver fastansat.

Koncernintern samhandel udgør i dag mere end 70 % af verdenshandlen. Du kan være med til at sikre, at der prisfastsættes korrekt, for dermed at sikre det danske skattegrundlag.

Skattestyrelsen, Store Selskaber tilbyder dig en unik mulighed for at starte din karriere som graduate, og dermed få en bred viden indenfor transfer pricing og international selskabsskat. Har du lige afsluttet eller er tæt på at afslutte en relevant uddannelse, og brænder du for at komme til at arbejde med komplekse internationale skatteproblemstillinger, så er graduate-forløbet i Skattestyrelsen måske noget for dig.

Skattestyrelsen
DAT-Schaub A/STarmrenserlærlinge, Herning

DAT-Schaub A/S

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi søger til vores fabrik i Herning.

Uddannelsen tager to år og tre måneder og indeholder i alt 20 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen inkl. grundforløb. I forbindelse med uddannelsen, får du undervisning i blandt andet:

 • Førstehjælp og brandbekæmpelse
 • Værktøjs- og maskinlære
 • Hygiejne og egenkontrol
MatchMakerSoMe Content Creator

MatchMaker søger for Feline Holidays i Herning

Feline Holidays samler sommerhuse og ferieboliger fra mere end 50 udlejningsbureauer på én hjemmeside, og gør det nemt at søge blandt dem alle sammen.

Feline Holidays driver en større portefølje af hjemmesider og sociale profiler, og det bliver her din rolle at bidrage til et øget salg og et øget kendskab til Feline Holidays i primært Danmark. Som SoMe Content Creator øger du omtalen og trafikken på sitet ved at udvikle content, der understøtter Felines brandidentitet og salgsmål.

SoMe Content Creator vil indgå i vores SoMe-team, som nu består af en medarbejder i Herning og en i Hamburg. Du bliver en del af vores kontor i Herning, og vil referere til marketingchefen.

DILLING A/SKundeservicemedarbejder til vækstvirksomhed

DILLING A/S

Brænder du for helt uovertruffen kundeservice og ønsker at påvirke udviklingen i et internationalt væksteventyr?

Vi mener selv, at vi har Danmarks sødeste kunder, og derfor fortjener de at få en kundeservice langt ud over det sædvanlige. Hos os er den uovertrufne kundeservice virkelig i højsædet.

Vi søger en ny kollega, der kan styrke vores dedikerede og dynamiske kundeserviceafdeling. Som vores nye kundeservicemedarbejder bliver du en del af et allerede stærkt team til at hjælpe vores danske kunder.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Vejlede og rådgive kunder telefonisk
 • Besvare e-mails fra kunder
 • Håndtere reklamationer
BLÜCHER
Intern Salgskonsulent

BLÜCHER, Vildbjerg

Er du på udkig efter et job, hvor din personlige indsats gør en forskel ud over det sædvanlige, og brænder du for salg og for at yde den bedst mulige service for kunderne? Så er du måske den nye interne salgskonsulent til vores kundecenter hos BLÜCHER.

BLÜCHER I denne stilling er det afgørende, at du er utrolig serviceminded og kan yde en sikker og professionel kunderådgivning.

Blandt dine opgaver er:

 • Bistå med telefonisk support til vores mange danske kunder
 • Daglig support til vores globale kunder
 • Tilbud og ordrehåndtering
BLÜCHER
BLÜCHER
Teknisk Salgskonsulent

BLÜCHER, Vildbjerg

Hos BLÜCHER søger vi en Teknisk Salgskonsulent, som motiveres af at yde faglig kundeservice inden for det tekniske område, og som har fokus på samarbejde, både i og på tværs af teams.

Videolink: BLÜCHER Du vil blive en vigtig brik i vores Kundecenter, og du vil blive en del af et team af interne salgskonsulenter, som tilbyder teknisk support og kundeservice til vores mange danske og udenlandske kunder.

Udover det tætte samarbejde med dine kollegaer kan du blandt andet se frem til følgende opgaver:

 • Projektberegning, særligt indenfor tagafvanding
 • Bistå med teknisk support til danske og udenlandske kunder, herunder telefonisk support til vores mange danske kunder
 • Tilbud og ordrehåndtering
BLÜCHER
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.