294 job matcher din søgning 294 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

ECIT Service A/SØkonomimedarbejder med mod på mere

ECIT Service A/S, Herlev

Vi har massiv vækst og kundetilgang i øjeblikket og har brug for flere gode medarbejdere til at løse opgaven.

Brænder du for økonomifunktionen, og savner du en sjov, anderledes og udviklende hverdag sammen med en masse dygtige kollegaer? Så er stilling som konsulent hos ECIT Services lige dig.

Du får en selvstændig stilling med en dynamisk hverdag med forskelligartede opgaver, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje, fordelt på mindre- og mellemstore virksomheder. Her hjælper du med hele eller dele af deres regnskabsfunktion. Du arbejder med udgangspunkt på vores kontor, men vil lejlighedsvis også være ude hos vores kunder i Storkøbenhavn.

Ballerup KommunePædagogisk/terapeutisk/sundhedsfaglig personale til Botilbuddet Stokholtbuen

Ballerup Kommune, Herlev

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Stokholtbuen til Danmarks bedste tilbud til målgruppen?

Vi ønsker snarest at kunne byde en ny kollega velkommen i et tværfagligt hus i konstant udvikling. Vi arbejder ud fra et holistisk menneskesyn med en neuropædagogisk referenceramme med borgeren i centrum og er nysgerrige på forskellige faggrupper i forhold til at kunne bidrage til at komme hele vejen rundt om den enkelte borger.

Du vil blive en del af et allerede tværfagligt hus, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

Anicura Københavns Dyrehospital P/S
Projektmedarbejder til marketing og hjemmeside

Anicura Københavns Dyrehospital P/S, Herlev

Vi søger en dedikeret medarbejder til hjemmeside og digital marketing. Stillingen er et barselsvikariat/projektansættelse og løber fra 1/8 til 1/4.

Vores hjemmeside trænger til en overhaling og derfor er hjemmeside i fokus for stillingen. Vi har et bureau, der laver SEM, men du skal kunne forstå Google Ads og navigere fortroligt i analytics. Du skal arbejde i epi-server, som er et relativt simpelt CMS. Du er god til at skabe fængende tekster og drive trafik til hjemmesider.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Hjemmesideoptimering
 • SEO (eksempelvis linkbuilding)
 • Tekstforfatning
 • Annoncer til trykte og digitale medier
BK Medical
IT Support Technician

BK Medical, Herlev

BK Medical søger en dygtig og engageret IT-supportmedarbejder til vores IT-afdeling, som på nuværende tidspunkt er på 3 personer. IT-afdelingen varetager opgaver for vores europæiske hovedkontor i Herlev og vores datterselskaber i Europa og Kina. Vi benytter en Windows infrastruktur og anvender Microsoft o365.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • At levere udsøgt IT-support med empati og forståelse for vores kunders behov
 • Opsætning af pc’ere, serverer, printere, telefoner, IP-telefoner, mobile devices, netværk, m.m.
 • Operation af Microsoft System Center (SCCM) Deploy software m.m.
 • Operation og test af VEEAM-backup
BK Medical
Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Nordic Bioscience A/S
Global Marketing Generalist within Life Science

Nordic Bioscience A/S, Herlev

If you are a creative marketing generalist with a solid knowledge and experience working with the entire marketing palette, and if you are interested in Life Science, then we are looking forward to meeting you.

You will be collaborating closely with your colleagues in the Business Development Team, but we also expect you to work independently and find sustainable marketing solutions for your internal R&D stakeholders.

You will be the only fulltime marketing employee, and consequently you are a key player in all marketing matters.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
GML-HR A/S
Produktchef

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S i Herlev

Vil du være en del af Lemvigh-Müllers succes?

Du bliver en del af vores markedsorganisation og et team, hvor du i samspil med dine kompetente kolleger får det strategiske ansvar for vores sortimentsudvikling og vækstplanerne for vores mærkevareleverandører. Du kommer til at arbejde sammen med vores salgsorganisation, excellence teams og go-to-market business partnere omkring vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af vores kunder og markedsposition.

Du bliver en del af produktområdet “El, automation, proces og mekanik”, og dine ansvarsområder bliver inden for sensorik, maskinsikkerhed, komponenter til maskin- og robotteknik samt instrumenter som understøtter vores salgsstrategier og vækstplaner mod maskin-, anlægsbyggere og slutbrugere. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor, i Herlev.

GML-HR A/S
Ballerup KommuneNy kollega til ”Team nat”

Ballerup Kommune

Vi vil gerne snart byde en ny kollega velkommen i Team nat hos Stokholtbuen.

Vil du med ”Team nat” på en rejse, hvor vi sammen kan udfordre hinandens synspunkter og kvalificere og definere den bedst mulige tilgang til den enkelte borger om natten? Så skal du sende din ansøgning i dag.

Team nat består af 10 medarbejdere, der er fordelt i 2 teams af 5 medarbejdere, der arbejder ud fra et holistisk menneskesyn med neuropædagogikken som referenceramme, hvor du vil blive en del af det ene. Team nat arbejder alle dage hver anden uge og har fri i modsatte uge. Vi er påbegyndt nye dynamiske arbejdsgange den 1. januar for derved at blive mere nysgerrige på nuværende arbejdsmetoder med henblik på at udvikle og kvalificere disse sammen.

 XL-BYG,
Pladsmedarbejdere til Måløv og Herlev

XL-BYG, Måløv og Herlev

Vi har meget travlt og søger derfor nogle dygtige og energiske pladsmedarbejdere på fuldtid til vores forretninger i Måløv og Herlev. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Jobbet:

 • Pakning af varer til levering af vores biler
 • Af- og pålæsning af både egne og fremmede biler
 • Give private og professionelle kunder på pladsen en god service
 • Sætte varer på plads og holde ryddeligt og ordentligt i haller og på pladsen
 • Forefaldende opgaver i relation til stillingen herunder udkørende levering af varer
XL-BYG
GML-HR A/S
Produktchef

GML-HR A/S søger for Lemvigh-Müller A/S i Herlev

Motiveres du af pulsen i forhandlinger, der leder op til samhandelsaftaler? Vil du være en del af teamet af produktchefer med ansvar for teknologiområderne el, automatik, proces og mekanik?

Du bliver en del af vores markedsorganisation og et team, hvor du i samspil med dine kompetente kolleger får det strategiske ansvar for vores sortimentsudvikling og vækstplanerne for vores mærkevareleverandører. Du kommer til at arbejde sammen med vores salgsorganisation, excellence teams og go-to-market business partnere omkring vækstscenarier, et forstærket markedstryk og udvikling af vores kunder og markedsposition.

Du bliver en del af produktområdet "El, automation, proces og mekanik", og dine ansvarsområder bliver inden for sensorik, maskinsikkerhed, komponenter til maskin- og robotteknik samt instrumenter som understøtter vores salgsstrategier og vækstplaner mod maskin-, anlægsbyggere og slutbrugere.

GML-HR A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Sistie / Izabel Camille ApsSalgskonsulent til Danmark

Sistie / Izabel Camille Aps

Vi søger en salgskonsulent til hele Danmark - med solid erfaring fra salg og som brænder for salgsoptimering og god service.

Som salgskonsulent i Danmark bliver en af dine vigtigste opgaver opsøgende salg, optimering af salget til eksisterende kunder samt ansvarlig for kundekontakten.

Det er et selvstændigt job, hvor du i starten skal have stor fokus på besøg af så mange potentielle kunder som muligt. Du vil blive en del af et stærkt salgsteam med egne sælgere, kundeservice samt tæt kontakt med Head of Sales.

Du vil desuden blive en del af et stærkt brand, hvor varesortimentet bliver solgt ind som ekspres. Din primære målgruppe vil være modebutikker, livsstils- og accessories butikker, frisører og parfumerier - alle potentielle kunder som passer ind i Sisties univers.

Netavent A/SService-/indreguleringstekniker til Entreprise afd.

Netavent A/S, Herlev

Da vores aktiviteter er stigende, søger vi en dygtige kollega til at styrke vores Team af teknikere. Vi leder efter en der ligesom os mener, at det skal være sjovt og udfordrende at gå på arbejde.

Hos Netavent lægger vi stor vægt på et godt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Programmering af vores automatik
 • Indregulering af vores luftsystemer
 • Udfylde og videresende målerapporter og dokumentation
IDG Direct
Outbound phonere til afvekslende projekter

IDG Direct, Herlev

Jobindex Media er en media-virksomhed som udgiver Computerworld. IDG Direct er et call center for Computerworld og eksterne kundevirksomheder.

Opgaverne for vores phonere består i at udføre udgående kald til virksomheder (b-t-b) på afvekslende kampagner. Det kan være for at registrere modtagere af Computerworld whitepapers eller deltagere til seminarer samt arrangerer møder for eksterne kundevirksomheder.

Det kunne være en fordel, at du har erfaring med telemarketing, men det er ingen nødvendighed. Det vigtigste er, at du har gode kommunikationsevner, kan arbejde seriøst og vil være motiveret af et miljø med mange udgående opkald.

Vi er beliggende tæt ved Herlev station i store lyse lokaler sammen med den øvrige del af Computerworld. Der kan også - efter en indkøringsperiode - være mulighed for at du arbejder hjemmefra. Det aftales individuelt.

IDG Direct
ConvaTec, Papyro-Tex A/SOutbound Logistics Manager – til international virksomhed

ConvaTec, Papyro-Tex A/S, Herlev

Det bliver dit ansvar at sikre, at markedets krav forstås fuldt ud af Papyro-Tex og reflekteres i vores budgetter og produktionsplanlægning. Du kommer til at arbejde tæt sammen med salgsafdelingen, interne og eksterne kunder og driftsteam og andre relevante interessenter for at sikre, at alle markedskrav er fuldt forstået og tilpasset.

Vi tilbyder dig en central rolle i en spændende virksomhed i udvikling, hvor du vil få stor indflydelse på logistik og driftsplanlægningsprocessen, som du vil blive ansvarlig for. Du får ledelsesansvar for et team på 2 planlæggere.

Hjemmearbejdsplads
SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Sælger/konsulent distrikt Midt-/Nordjylland

SNA EUROPE (DENMARK) A/S

Har du energi, lyst, er vedholdende og har et stort drive til at skabe personlige salgsresultater i samarbejde med vores forhandlere og kollegaer, bor centralt ifht. distriktet Midt-/Nordjylland, så kunne du være vores nye kollega.

Du bliver ansvarlig for eget distrikt med salg til udvalgte kunder, vedligeholde udstillinger, kampagneopsætning og lokale messer m.m. for vores eksisterende forhandlere ligesom besøg hos slutbrugere er aktuelt.

Det vigtigste er, at du er målrettet, resultat- og løsningsorienteret, har en professionel indstilling, er god til at planlægge, følge op, overholde aftaler, har et rigtigt godt humør samt at udfordringer og en travl hverdag motiverer dig. Du planlægger selv din hverdag, får dit eget budget og en solid salgsbackup. Det forventes desuden, at du rapporterer ugentligt til din nærmeste chef, som er salgschefen.

SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Lemvigh-Müller A/S
PIM-supporter

Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Er du god til procesoptimering, kan du jonglere store datamængder, og er du samtidig serviceminded til fingerspidserne? Så er her muligheden for at blive en del af teamet der står for at levere data i Lemvigh-Müller.

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Vi søger en ny kollega til vores Data & Pricing organisation, da vi har haft mulighed for at tilbyde vores PIM-supporter nye interne udfordringer. Vi har derfor en medarbejderrokering, og der er nu plads til at få en ny kollega med om bord.

Din hverdag indeholder bl.a. følgende opgaver:

 • Understøtte/undervise interne samt leverandører i brugen af PIM (STEP)
 • Understøtte/være med til at effektivisere vores processer i vores arbejde med data
 • Overvåge integrationer med E-commerce og SAP samt lettere fejlsøgning
Dansk Sundhedssikring
Sygeplejerske med bred faglighed

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Har du lyst til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde? Motiveres du af at gøre en forskel for den enkelte, og er du vant til selvstændigt at træffe fagligt funderede beslutninger?

Dansk Sundhedssikring

Som sygeplejerske i vores Sundhedsteam bliver du det første bindeled i den telefoniske kontakt med kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring.

Det bliver din opgave at hjælpe vores kunder videre til den rette behandling og give dem den samme gode service uanset skadens omfang eller sygdommens alvor. Ikke mindst handler det om at forene de bedste elementer i det offentlige og private sundhedssystem, så vi sikrer det bedste forløb for den enkelte kunde.

Dansk Sundhedssikring
DAB
Beboerkoordinator

DAB

Herlev almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en beboerkoordinator til boligafdelingen Højbjerg Vænge med 516 lejemål, som i de kommende år skal gennemføre etape 2 og 3 af helhedsplan for afdelingen. Stillingen er 37 timer pr. uge i en tidsbegrænset stilling indtil 31. oktober 2023.

I dit arbejde skal du

 • Varetage ind- og fraflytninger vedr. genhusningslejemål – herunder sikre aflæsning og afmelding af målere
 • Stå for håndtering og registrering af mangler ved byggesagen/beboermangler samt opfølgning
 • Stå for håndtering af nøgler – herunder ud- og aflevering til beboerne
DAB