192 job matcher din søgning 192 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Progressive A/S
Client Manager

Progressive A/S, Herlev

Har du en tillidsskabende salgsprofil med et skarpt salgsinstinkt og vindermentalitet?

Du vil blive vores kunders daglige ”point of contact” og vil, i tæt samarbejde med kollegaerne i teamet, tage det overordnede ansvar for især nysalg, men også mer- og krydssalg. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Bidrage til strategiske og taktiske købs- og beslutningsprocesser hos kunden
  • Udarbejde tilbud i samarbejde med resten af salgsorganisationen
  • Opbygge salgspipeline og opfylde salgsmål på nysalg, gentegning og omsætning
Progressive A/S
Carl Ras A/S
Salgssupporter til beklædningsteamet

Carl Ras A/S

Falder det dig naturligt at sikre, at kunder og kollegaer får en professionel oplevelse hver gang, de er i kontakt med dig, hvad enten det er pr. mail eller telefon?

Som salgssupporter bliver du tilbudt en stilling i en dansk familiedrevet virksomhed, hvor vi har en professionel, åben og uformel kultur og højt til loftet.

Carl Ras A/S
BK Medical
Manager Sales Operations

BK Medical, Herlev

Would you like to be responsible for fulfillment of sales and service orders in one of the most pioneering and fastest-growing companies in the MedTech industry? Come join our Sales Operations team and help lead us towards further success.

As our new Sales Operations Manager, you will be leading a team of 6 experienced Sales Operations Coordinators responsible for processing sales and service orders to subsidiaries and distributors worldwide.

BK Medical
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

BK Medical
Quality Specialist / Site CAPA lead

BK Medical, Herlev

Join BK Medical to help develop and maintain quality processes to support the organization develop our next-generation ultrasound scanners. This is your opportunity to become part of an innovative team where your work has a real impact on people’s lives around the world.

As our new Quality Specialist / Site CAPA lead, you will join our Quality team of 6 dedicated specialists with a mix of seniority and educational backgrounds. We recently expanded the team, and you will be able to influence the department culture. Our new CAPA site lead will be responsible for running the NC/CAPA process at our Headquarters in Herlev. Our QA department supports the organization from R&D to Production, so our daily work has us interacting with colleagues at all levels.

BK Medical
HOFOR
Tilsynsførende til spildevand drift

HOFOR, Herlev

Har du erfaring med drift, vedligehold, renoveringer og nyanlagte ledninger?

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Som vores nye tilsynsførende kommer du til at føre tilsyn med anlægsarbejde og byggepladser, herunder afstivning af byggegruber, orden og ryddelighed med fokus på naboer, trafik og sikkerhed.

Du bliver en del af en afdeling, hvor vi arbejder tæt sammen og værner om vores gode arbejdsmiljø.

HOFOR
Lægehuset Herlev I/S Selvstændig sygeplejerske til moderne lægehus søges

Lægehuset Herlev I/S

Vi søger en sygeplejerske, der primært skal indgå som del af vores faste behandlingsteam af kronikere.

Det inkluderer selvstændige årskontroller af kroniske sygdomme som hypertension, KOL, diabetes, osteoporose osv.

Arbejdstid: 30-32 timer om ugen, 4-5 dage om ugen. Torsdag konsultationer til kl. 17. Vi er også åbne over for ansøgere fra andre personalegrupper.

Vi tilbyder søde og sjove kollegaer, sociale arrangementer, masser af faglige udfordringer, eget kontor, frokostordning og god kaffe.

I Lægehuset Herlev lægger vi vægt på nærvær og glæde.

Webhelp
Tech-gigant søger skarpe supporters! Opstart 29. juni

Webhelp

Er du træt af myldretid, kø på motorvejen eller tid brugt på transport i det hele taget? Vi leder efter nye medarbejdere til at arbejde hjemmefra, for et af verdens mest innovative og populære IT-brands.

Som supporter vil du rådgive kunderne omkring telefoner og computere og …

  • modtage opkald fra danske kunder og i perioder britiske kunder for at rådgive og hjælpe dem med deres henvendelser.
  • finde løsninger og formidle disse, så kunderne kan vende glade tilbage til deres teknologiske dagligdag.

Digitale tiltag bliver gjort for at skabe et kollegialt sammenhold, selvom vi alle sidder hjemme og har haft stor success med online bingoaftner, digitale fredagsbare, turneringer i forskellige spil mv.

Webhelp
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Dansk Sundhedssikring
Customer Experience Specialist

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Er du ekspert i den gode kunderejse, og er du skrap til at sikre de rette digitale kanaler og touchpoints for kunderne i relation til forretningen? Motiveres du af arbejdet med kundetilfredshed og kundeloyalitet i samspil med brand, mission og værdier?

Se video om Dansk Sundhedssikring som arbejdsplads

Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt i en dynamisk og vækstpræget virksomhed, hvor det går stærkt. Vi vægter trivsel og balance mellem arbejds- og privatliv højt og har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kvalifikationer, og derudover får du en pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker frokostordning.

Dansk Sundhedssikring
SOSU H København
Undervisere til SOSU H – Uddan fremtidens velfærdshelte!

SOSU H København, København, Brøndby, Herlev og Hillerød

Har du lyst til at undervise tværfagligt, praksisnært og anvendelsesorienteret på Danmarks største SOSU-skole?

Undervisningsformen kan være alt fra traditionel klasseundervisning, simulationsøvelser i vores praksislabs til facilitering af læring i store grupper á 60 elever.

"Der er mange muligheder for udvikling, hvis man ønsker det, både ved deltagelse i forskelligt udviklingsarbejde eller deltagelse i forskellige arbejdsgrupper." - Mathilde, underviser

SOSU H København
Career
Driftsleder til dynamisk trafikselskab i København

Career søger for kunde

Er du drevet af koordinering og ledelse, og kan du bevare overblikket i en til tider hektisk hverdag?

Som driftsleder hos os får du det overordnede ansvar for, at din forretning i forretningen fungerer optimalt. Du vil være omdrejningspunktet og spille en central rolle i hverdagen, hvor du i tæt samspil med vores dygtige chauffører sikrer, at transportaktiviteterne forløber effektivt og kvalitativt, som planlagt.

Du vil lede et team bestående af 2 administrative medarbejdere og 30-40 chauffører. Denne position er mere end bare en jobtitel - den er en mulighed for at vokse og udvikle sig. Hvis du er drevet af udfordringer og har ambitioner om at fremme din karriere, så er dette den perfekte mulighed for dig.

Indrykket:
Career
Administrativ medarbejder til Nordian ApS (nyoprettet stilling)

Career søger for kunde i Herlev

Vil du være med til at opretholde høje standarder inden for administration og support til vores organisation og kunder? Og er du klar til en rejse, hvor jobbet i dag, ikke nødvendigvis er det samme om 6 måneder?

­Nordian specialiserer sig inden for persontransport med kunder i den offentlige og private sektor. Nordian har i de seneste par år vokset med mere end 250% og er gået fra at være en mindre aktør til nu at være en af de større virksomheder i Flex Trafik branchen.

Du får et spændende job, med alsidige opgaver og masser af ansvar. Du bliver en del af teamet på vores kontor i Herlev, hvor vi bl.a. har ansvaret for administrative opgaver, logistik og kundeservice.

Bloom Software oriented Technical Project Manager

Bloom recruiting on behalf of Secomea A/S in Herlev

Would you like to be responsible for software oriented technical project management of Secomea’s secure remote access management platform and prioritise the day-to-day activities for your project team?

As Technical Project Manager, you will have a key role in driving the development, approvals, certification, and support of Secomea’s software as well as hardware products.

It is considered an advantage if you have experience in project managing embedded software development or hardware development including certifications (CE, FCC, UL, and others) and interaction with manufacturing (EMS).

Fischer Medical ApS
Erfaren ordrebehandler/kontormedarbejder

Fischer Medical ApS, Herlev

Ønsker du fri i weekender, aften og helligdage, travlhed og godt kollegialt sammenhold – og har du erfaring med ordrebehandling, indkøb, leverandørkontakt, gerne fra medico-branchen, så læs videre.

Vi mangler dig til ordrebehandling, leverandøropgaver samt en professionel og kompetent håndtering af udlån og salg af instrumenter og tilhørende implantater/proteser til offentlige og private hospitaler primært i Danmark, men også i resten af Norden.

Du bliver, sammen med 4 kontorkollegaer, en nøgleperson i vores ordrebehandlings- og kundeservicefunktion samt kommunikation med vores leverandører.

Fischer Medical ApS
Jacob Jeppson ApS Tømrersvend

Jacob Jeppson ApS, Herlev

Tømrermester Jacob Jeppson Aps søger en engageret, erfaren tømrer. Du vil indgå i firmaet i forbindelse med forskellige arbejdsopgaver i hovedstadsområdet.

Vi har et godt kundegrundlag af private, erhvervskunder og ejer-/andelsboligforeninger.

Dine opgaver vil være traditionelle tømreropgaver af varierende længde og type.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med både store og små kunder og opgaver. Et tømrerfirma, som sætter kvalitet og kundeservice i højsædet.

Dansk Sundhedssikring
Sundhedsfaglig rådgiver til muskuloskeletalt team

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Går du med et ønske om at kunne bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde og endda med mulighed for at arbejde hjemmefra 2 dage om ugen?

Se video om Dansk Sundhedssikring som arbejdsplads

Hos os rådgiver og hjælper vi vores forsikrede kunder telefonisk – og sikrer dem derigennem vej til det helt rette behandlingsforløb. I jobbet får du brug for at bringe både din faglighed og dine kommunikative kompetencer i spil.

Det bliver din opgave at hjælpe vores kunder videre til den rette behandling og give dem den samme gode kundeoplevelse uanset skadens omfang eller sygdommens alvor. Ikke mindst handler det om at forene de bedste elementer i det offentlige og private sundhedssystem, så vi sikrer det bedste forløb for den enkelte.

Dansk Sundhedssikring
Q-Park Operations Denmark A/S Parkeringsvagt - Vestegnen eller Herlev/Ballerup/Måløv - 36 timer

Q-Park Operations Denmark A/S

Er du frisk på at tjekke parkerede biler, udstede afgifter og servicere bilister, som har spørgsmål til deres parkering?

Du skal være en habil bilist og køre i egen bil - selvfølgelig mod refusion jf. statens takster - og det er vigtigt, at du har et godt kendskab til det område, du skal køre i, så du kan komme effektivt fra det ene parkeringsområde til det næste.

Stillingerne er gennemsnitligt på 36 timer pr. uge med skiftende arbejdstider, da vagtplanen dækker alle ugens dage i tidsrummet 7.00-00.00. Vi arbejder hele året rundt, og du skal derfor være klar på at opholde dig udendørs i al slags vejr.

Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV