177 job matcher din søgning 177 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 177 resultater.
Lemvigh-Müller A/SAssistent til Pricing afdelingen

Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Har du gjort dine første erfaringer som struktureret og serviceminded assistent i bogholderi eller i salgs-/indkøbsfunktion? Og er du klar til at tage dit næste karriereskridt hos en af Danmarks førende grossister?

Du bliver en del af en uformel, stærk og selvkørende Pricing-afdeling, som består af 6 dygtige og engagerede kollegaer, der sidder enten i Kolding eller Herlev. Din arbejdsplads bliver i Herlev. Du bliver en del af et miljø med plads til forskelligheder, og hvor initiativ og frihed under ansvar er nøgleord. Vi har et tæt samarbejde med både salgs- og markedsafdelingen samt leverandørerne. Dine primære opgaver bliver:

 • Registrering og opfølgning af aftaler
 • Afregninger til leverandører
 • Opfølgning på indhentelse af kreditnotaer
Azets Insight A/SLønspecialister

Azets Insight A/S, Herlev

Azets er i rivende udvikling, og vores vækst giver plads til flere dygtige lønspecialister til vores kontor i Herlev – kollegaer der deler vores ambition om at forblive Danmarks nok bedste lønafdeling.

Vi søger flere dygtige lønkonsulenter til at drifte vores mange gode kunders lønfunktioner – og yde dem den allerbedste service. Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få et stort netværk samt indsigt i mange virksomheder og deres processer. Vores kunder er en lang række spændende danske og internationale private virksomheder samt kommuner og offentlige instanser.

Hos os får du mulighed for at samarbejde med branchens dygtigste medarbejdere. Vi har back-up på alle funktioner, hvilket giver en høj grad af fleksibilitet i tilrettelæggelsen af det daglige arbejde. En udfordrende hverdag, hvor din faglighed hele tiden udvikles, selvstændig varetagelse af egne ansvarsområder og konstant udvikling af forretningen, dét er vores DNA!

Azets Insight A/SLønspecialister – til implementering af Epos Løn

Azets Insight A/S, Herlev, Odense eller Risskov

Har du erfaring med implementering af et lønsystem fra kundesiden? Og var det et sjovt projekt, som har givet lyst til mere? Så kan vi tilbyde en spændende mulighed for at arbejde med implementering af Epos Løn.

Du vil blive en del af et professionelt og spændende arbejdsmiljø, hvor du dagligt møder kompetente og engagerede kollegaer og kunder. Sammen deler vi erfaringer, idéer og viden. Vi arbejder i et innovativt og udviklingspræget miljø, og vi tør godt love dig et spændende job, der udvikler sig.

Du får ansvar i en attraktiv og velkonsolideret virksomhed med professionelt fokus på vækst og udvikling samt en kultur, hvor vi alle har rum til at tænke nyt, tage ansvar og bidrage med konstruktive ideer og initiativer.

Azets Insight A/SSupportkonsulent til understøttelse af Danmarks førende lønløsning

Azets Insight A/S, Herlev, Odense eller Risskov

Har du forståelse for lønadministration og er du skarp til systemer? Så bliv en del af Azets og varetag et vigtigt område, hvor du får ansvar for support og kundeservice på Danmarks førende lønløsning!

Opgaverne er mangeartede, med primært fokus på rådgivning og faglig sparring, men kunne derudover omfatte:

 • Rapporter og dataimport og -udtræk
 • Opdatering af lønarter og service packs
 • Afstemnings- og konteringsrettelser

Du tilbydes en spændende stilling i et konsulenthus, hvor der hersker et højt professionelt niveau, godt humør og en god omgangstone.

Hartmanns A/SErfaren Senior Projektleder med ansvar for gennemførsel af store og komplekse anlægsbyggerier

Hartmanns A/S søger for kunde i Herlev eller København

Har du erfaring med at sikre fremdrift og effektiv gennemførsel af store tværgående bygge- og anlægsprojekter? Mestrer du disciplinen overordnet senior projektledelse samt porteføljestyring til fingerspidserne?

Vi søger en erfaren og kompetent Senior projektleder som skal lede et stort tværgående bygge- og anlægsprogram med henblik på, at opgradere rensekapaciteten på en række af regionens centrale hospitaler.

Senior projektlederen får ansvaret for at sikre en effektiv gennemførelse af alle projekterne i programmet, lige fra idé, projektering, udbud, udførelse, til aflevering og idriftsættelse.

Adecco.dkErfaren Projektleder til VVS-virksomhed i vækst

Adecco.dk søger for GL VVS A/S i Herlev

Vil du være med i den fortsatte udvikling af en succesfuld virksomhed i vækst? Brænder du for ledelse af projekter inden for VVS, og kan du gennem logistikstyring og stram projektledelse lede et byggeprojekt, så alle tidsplaner overholdes?

Som Projektleder hos GL VVS A/S, vil du lede og være ansvarlig for det VVS-tekniske i vores byggesager hovedsageligt i Storkøbenhavn. Du vil arbejde på tværs af projekter og med dit store overblik sikre, at byggeprojekterne kommer sikkert i mål.

I stillingen forventer vi, at du:

 • Tager del i byggemøder med formand og kunder
 • Står for kommunikationen med både kunder, bygherre og byggeledelse
 • Overordnet er ansvarlig for, at VVS-installationerne bliver projekteret og installeret korrekt
AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
Strømberg Bad A/SNorsk Intern sælger til VVS/kundeservice

Strømberg Bad A/S, Herlev

Hos Strømberg tror vi på innovation og stræber efter optimale resultater i alt, hvad vi gør. Vores underleverandører er nøje udvalgt med krav om kvalitet og kontinuitet i leverancerne. Denne tilgang til virksomhedens drift deles af et motiveret team af medarbejdere, der hver især har kompetencer inden for hver deres specifike fagområder: Design, ingeniørarbejde, fabrikation, salg og distribution.

Til vores kundecenter/salgsafdeling i Herlev søger vi en dynamisk og engageret intern sælger. Vores forhandler omfatter VVS-grossister, VVS-installatører, boligforeninger, rådgivere samt byggemarkeder – Danmark og Norge.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Telefonekspedition samt ordremodtagelse på telefon og EDB, løse specialopgaver, lave tilbud og sørge for at kunden får en professionel backup
 • Opfølgning af ordrer og leverancer samt tilbagemelding til kunder og fakturering
 • Behandling af reklamationer
OTIS A/S
MAJOR PROJECT MANAGER

OTIS A/S, Herlev

OTIS A/S i Herlev søger en talentfuld Major Project Manager til håndtering af vores store og komplekse projekter. Du vil du blandt andet komme til at beskæftige dig med renovering af Rigshospitalet og Metro byggeriet på Sydhavnen. Store projekter som kræver en struktureret tilgang til opgaverne og erfaring med Contract Management og/eller Project Management det er vigtigt at kunne håndtere eventuelle problemstillinger, som opstår i projekterne.

Otis

Du bliver ansvarlig for, at projekterne bliver styret i mål fra kontrakt til aflevering. Ligeledes vil du få det overordnet ansvar for budgetter, tidsplaner og de kontraktmæssige forhold. Desuden lægger vi vægt på følgende:

 • Forstå og skabe overblik over bygherres prioriteter
 • Varetage den funktionelle ledelse af teamet i relation til byggesagerne
 • Medvirke til sammensætning af det optimale team i samarbejde med cheferne til de enkelte projekter.
OTIS A/S
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Herlev

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Center for Autisme
Fagperson med stor erfaring indenfor autismeområdet – genopslag

Center for Autisme, Herlev

I Center for Autismes afdeling for Rådgivning, Undersøgelser og Kurser (RUK) udvider vi vores team med yderligere en fagperson.

Opgaver i stillingen:

 • At være ansvarlig VISO-specialist i meget komplekse sager omkring personer med autisme, som også kan have andre udviklingsforstyrrelser som f.eks. mental retardering eller ADHD og/eller forskellige psykiske og adfærdsmæssige forstyrrelser.
 • At undervise og rådgive fagpersoner i forhold til forskellige aspekter af autisme indenfor forskellige funktionsniveauer og i forskellige kontekster og tilbud.

Vi tilbyder en skøn arbejdsplads, som bærer præg af høj faglig ekspertise og af stor ordentlighed og ydmyghed i forhold til vores borgere og samarbejdspartnere samt etisk velovervejet og respektfuld tilgang til vores målgruppe som helhed.

Center for Autisme
Norconsult A/S
Bygningskonstruktør til Afdelingen for Arkitektur i Herlev

Norconsult A/S

Norconsult har glædeligvis travlt med mange spændende opgaver. Vi søger derfor en erfaren bygningskonstruktør til yderligere at styrke vores arkitekt-team i Herlev.

Som projektansvarlig vil du spille en vigtig rolle i afdelingens daglige virke. Du kommer til at arbejde med projekter af forskellig størrelse og karakter med stor vægt på renoveringer og ombygninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udarbejdelse af projektmateriale, herunder tegninger og beskrivelser
 • Ansvar for gennemførelse af projekter
 • Tværfaglig koordinering
Norconsult A/S
Pack Tech A/SIntern salgssupporter med gode engelskkundskaber

Pack Tech A/S, Herlev

Pack Tech A/S søger en salgssupporter til vores hovedkontor i Herlev.

Du bliver en del af vores velfungerende internationale salgssupportafdeling, hvor vi servicerer vores sælgere i Danmark og i udlandet. Vi er et sammentømret team, der arbejder tæt sammen med de øvrige afdelinger.

Vi tilbyder en spændende og alsidig stilling, hvor udfordringerne er mange og tempoet højt. Vi vil gerne være verdens største leverandør indenfor vores branche. Dette kræver en stor indsats og et gåpåmod, der skal være usædvanligt højt. Vores nye salgssupporter skal derfor kunne lide at trives i et travlt og til tider hektisk miljø.

Din primære arbejdsopgave vil være salgssupport til vores kunder og sælgere i form af udarbejdelse af tilbud og salgsbreve, udsendelse af vareprøver, koordinering af vareprøver og tovholder på projekter, samt andre ad hoc-opgaver.

Dräger Danmark A/SNordic Application Specialist

Dräger Danmark A/S, Herlev

The position as our Nordic application specialist in Therapy (Anesthesia, Respiratory Care and Neonatal Care) based in Denmark, is an exciting position for you who are interested in good long-term relationships with customers, who likes to plan and execute your own work as well as being a great representative for Dräger.

The Application Specialist supports sales, gives technical and clinical support to customers, levers sales force efficiency, and takes care of demonstration and user training throughout the Nordics in the business area of Therapy.

Typical tasks for the role would be to organize local events based on technique and therapy to promote Dräger products and to support Dräger solutions, assist sales force in the development of sales strategy, promote clinical knowledge to doctors, nurses and medical staff, train users in our products and be the operational support to Sales, Marketing and Service.

BK Medical
Manufacturing Supervisor

BK Medical, Herlev

Kunne du tænke dig at være med til at forme vores nye afdeling i Herlev? Vi er i rivende udvikling og øger konstant vores produktionskapacitet.

Derfor søger vi til vores produktion af elektroniske ultralydsskannere, en dygtig Manufacturing Supervisor, med sans for og forstand på produktionsplanlægning. Du skal have erfaring inden for styring og planlægning af produktion i en ordreproducerende virksomhed.

Jobbet:

 • Overordnet og dag-til-dag planlægning af produktionsplan for produktionen i Danmark
 • Daglig styring og koordinering af produktionspersonalet i Herlev i forhold til mekanisk samling og test
BK Medical
BK Medical
Product Clinical Marketing Manager

BK Medical, Herlev

Do you want to represent the voice of customers in developing new products for intraoperative ultrasound for surgeons?

As a Product Clinical Marketing Manager, you will work together with several groups at BK Medical: Product Strategic Managers, Marketing Communications, Commercial Marketing, R&D engineers, Sales, Service and Applications Specialists and more. You will play an important role in giving clinical input based on your clinical ultrasound experience.

BK Medical
GRENKEMedarbejder til vores CSS-afdeling (centraliseret salg og service)

GRENKE, Køge eller Herlev

Er du en ”haj” til intern og ekstern salgssupport?

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et af de absolut førende europæiske leasingselskaber med glade og dygtige kolleger. Du bliver en del af en ung og uformel kultur, hvor trivsel er højt på dagsordenen; i en stilling som bindeled mellem kunde, administration og salg.

Vi tilbyder dig fast løn, bonus, pension og sundhedsforsikring m.m. Du vil kunne arbejde fra vores kontor i Køge, Herlev eller hjemmefra.

Du vil indgå i den daglige drift af vores 4 filialer i Danmark, hvor opgaverne bl.a. er:

 • Håndtering af leasingkontrakter
 • Kreditvurdering af leasingforespørgsler
 • Besvarelse af daglige opkald og mails fra kunder, leverandører og samarbejdspartnere
Region Hovedstaden
VVS-montør til Center for Ejendomme på Herlev Hospital

Region Hovedstaden

Er du skarp til VVS-arbejde? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en VVS-montør med bred faglig ekspertise, som skal være med til at overtage og idriftsætte en lang række nye anlæg samt udvikle driften af eksisterende anlæg og tekniske installationer.

Der skal leveres en høj grad af sikkerhed for at de forskellige forsyninger altid fungerer, så det er vigtigt at du medbringer erfaring og viden og selvstændigt kan varetage ansvaret for installationer ud til klinikken. Vi ønsker at beholde dig i lang tid, så undervejs sikrer vi at øge dine færdigheder i takt med udviklingen af systemer og anlæg på Herlev Hospital.

Region Hovedstaden
Unique Human CapitalMarketing Director Denmark/Nordics

Unique Human Capital recruiting on behalf of BMI Group in Herlev

Are you interested in an exciting opportunity within an industry leader to further establish the BMI brand, raise awareness and grow the business in the Nordics?

As Marketing Director Denmark/Nordics at BMI Group you will be directly accountable for a team in Denmark of 4 marketing employees and in the Nordic role with dotted line reporting from 3 teams of a total of 20 employees.

With direct report to the Head of Nordic Region, and with a functional reporting line to the Chief Marketing Officer in London, you will be responsible for defining and implementing the marketing strategies for Denmark and the Nordics in alignment with strategies from the BMI Group, and to enable demand creation across the country/region that drives sustainable, profitable growth and market share gains and amplifies brand health.

Kræftens BekæmpelseVi søger en dygtig og engageret konsulent, der brænder for frivillighed

Kræftens Bekæmpelse, Herlev

Områdekontoret i Hovedstaden søger en områdekonsulent til et barselsvikariat, der skal understøtte kræftpolitisk arbejde og skabe de bedste rammer for det frivillige arbejde i Kræftens Bekæmpelse i Hovedstaden.

Det frivillige engagement i Kræftens Bekæmpelse er stærkt og solidt: Hvert år arbejder 46.000 danskere frivilligt for kræftsagen, så vi kan støtte patienter og pårørende, bidrage til forebyggelse af kræft og arbejde kræftpolitisk i forhold til kommuner, regioner og folketing.

Som områdekonsulent får du sammen med dine kollegaer på områdekontoret ansvar for den fortsatte udvikling og understøttelse af lokalforeningerne i hovedstadsområdet.