168 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

168 jobannoncer

Gem
Eltel Networks A/S

Vi søger en projektkoordinator til vores Power-forretning

Herlev

Se video om Eltel Networks A/S som arbejdsplads

Vi leder lige nu efter organiseret projektkoordinator til vores store og små projekter under forretningsområdet Power. Vi er førende aktører med solid erfaring inden for alle former for installationer og spændingsniveauer; lige fra 0.4kV til hovedstationer, der forsynes med op til 400kV.

Vores dygtige og engagerede kollegaer arbejder dagligt med spændende tekniske installationer inden for udvalgte større offentlige og private kundesegmenter herunder transport, lufthavn, pharma, forsyning og Industri.

Eltel Networks A/S
Jobindex søger for Hjerte112 A/S
Gem
Jobindex

Bliv en del af Hjerte112 - Sælg livsreddende løsninger og skab din egen succes

Herlev

Se video om Hjerte112 A/S som arbejdsplads

Vil du arbejde i en moderne virksomhed med lækre omgivelser, hvor motivation er drivkraften, og hvor du samtidig har fuld støtte hjemme fra firmaet?

Som konsulent hos Hjerte112 sørger vi for, at du får grundig introduktion til vores produkter og procedurer. Dit primære målområde bliver etablering af nye kunder, men der vil også indgå eksisterende kunder i din portefølje.

Din personlige succes afhænger af, hvor målrettet og søgende du er. For dig, der virkelig vil, har vi en plads i et salgsteam, der leverer et af markedets absolut bedste produkter.

Jesper Stahl, direktør
Jobindex
Gem
Herlev Hospital

En ambitiøs og selvstændig klinisk diætist søges til EATEN, Herlev Hospital

Herlev

EATEN er en enhed med diætister i alle aldre og med varierende erfaring. Vi arbejder med klinisk ernæring, forskning og diætetik på et højt fagligt niveau. Bl.a. prioriterer vi hyppige sessioner med fokus på læring om praksisnære emner og hver 4. måned afholdes science-møder, hvor enhedens igangværende udviklingsprojekter gennemgås og diskuteres.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af ernæringsterapi til voksne, herunder udarbejdelse af sonde- og parenterale planer. Du vil som udgangspunkt skulle vejlede og behandle almene medicinske, indlagte patienter, men andre af hospitalets specialer kan også komme i spil.

Herlev Hospital
Gem
EbitPro ApS

Alsidig og fagligt stærk HR- & lønkonsulent søges

Herlev

Er du skarp på detaljerne, kan sikre korrekt løn til vores kunder, og samtidig tage dig af administrative HR-opgaver og være med til at opbygge og udvikle vores HR- & lønafdeling? Så læs endelig videre.

Vi modtog en Gazelle i 2023 grundet stor vækst, hvilket gør vi at mangler ekstra hoveder og hænder, så vi kan følge med alle de spændende arbejdsopgaver vi har.

Vi kan tilbyde at være med på en spændende rejse hvor to dage ikke er ens.

Gem
Nordic Bioscience A/S

Finance Associate - for four years trainee program

Herlev

Are you looking for a challenging and rewarding career in finance?

You will be part of our finance trainee program, where you will learn the basics of accounting and business controlling within a finance department. You will also study Graduate Diploma (HD) within Financial & Management Accounting in the evenings at Copenhagen Business School (CBS).

This is a 4-year program, where you will gain valuable knowledge and skills for your future career.

Gem
Azelis Denmark A/S

HR Manager Nordic

Herlev

Vil du udvikle dine faglige kvalifikationer i en international virksomhed?

Den nordiske organisation vil se dig som deres kontaktpunkt for sparring på en række forskellige daglige aktiviteter fra ansættelseskontrakter til uddannelsesaktiviteter, tilpasning af rapportering og hjælp til indtastninger i Workday.

Vi tilbyder bl.a. fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde.

Gem
Q8 Danmark A/S

Ungarbejder til Q8 Herlev Hovedgade, 12 timer

Herlev

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten?

Som ungarbejder værdsætter vi din personlighed og engagement. Det er ikke så vigtigt for os, om du har tidligere erfaring fra et lignende job inden for salg og service. Vi forventer dog, at du er ansvarsbevidst og sætter en ære i, at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Gem
Brunata a/s

Lagermedarbejder

Herlev

Er du klar til at blive en uundværlig del af et lille dynamisk team? Vil du være med til at sikre, at vores kunder modtager deres produkter til tiden, hver gang? Så er du præcis den lagermedarbejder, vi søger hos Brunata!

Som lagermedarbejder hos Brunata får du en central rolle i vores lagerteam på 2 personer og vores logistikteam på yderligere 2 personer, som arbejder tæt sammen. I teamet værdsætter vi engagement og struktur – samtidig med at der er plads til et godt grin.

Brunata a/s
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Ballerup Kommune

Kolleger med omsorg og initiativ i blodet til Stokholtbuen

Herlev

Vil du være med til at sikre en struktureret hverdag med meningsfulde aktiviteter, der skaber livskvalitet for vores beboere?

Vi er et højt specialiseret tilbud for voksne med autismespektrumforstyrrelser (ASF), fysiske funktionsnedsættelser og tillægsdiagnoser.

Arbejdet byder på relationelt og nærværende samvær med vores beboere, der har omfattende behov for støtte og tryghed, for at kunne opretholde balance i deres nervesystem.

Gem
Burkert Danmark A/S

Kontorelev – bliv en del af en stor international og professionel koncern

Herlev

Er du på udkig efter en spændende start på din karriere? Og har du lyst til at være kontorelev i en virksomhed, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig og få ansvar i takt med, at din viden og erfaring vokser?

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Finans
 • HR
 • Bæredygtighed & ISO
Burkert Danmark A/S
Gem
Madklubben ApS

Smørrebrødsjomfru

Herlev

Er du klar til at være en del af vores mødeforplejningsteam, er du passioneret omkring dit fag og vil være med til at udvikle vores mødeforplejning? Så kom med på holdet hos Madklubben Catering!

Du vil være en del af Madklubben-familien med to frokostprogrammer, flere kantiner og over 40 restauranter, hvor du finder et stærkt supportnetværk for at hjælpe dig med at blive mere dygtig og endnu mere succesfuld, samt en række sociale aktiviteter.

Madklubben ApS
Gem
T. Hansen Gruppen A/S

Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

København S, Brøndby, Herlev, Rødovre, Glostrup, Valby, Kastrup

Se video om T. Hansen Gruppen A/S som arbejdsplads

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at få ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen, og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Gem
Coor Service Management A/S

Studentermedhjælper søges til Business Controlling afdeling

Herlev

Du bliver en del af et dynamisk og engageret team, bestående af 6 finans business partnere og en enkelt studentermedhjælper. Teamet arbejder tæt sammen for at sikre høj kvalitet i alle opgaver, teamet tager fat, hvor der er behov, og der er fleksibilitet i forhold til skiftende arbejdsopgaver og prioriteter. Stærkt sammenhold og vi støtter hinanden i dagligdagen.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • opdatering af modeller
 • hjælpe med rapportering
 • analysearbejde
Coor Service Management A/S
Gem
GE HealthCare Denmark

Director Advanced Technology Development

Herlev

Join us to help develop our next generation ultrasound scanners.

Your typical tasks will include:

 • Maintaining and continuously development of the Advanced technology development team, both on individual and department strategical levels
 • Department meetings and workshops within the above area

We offer a great work environment, professional development, challenging careers, and competitive compensation.

GE HealthCare Denmark
Gem
Region Hovedstaden

QC-Kemiker til både drift og projekter

Herlev

Har du en kemisk uddannelse på kandidatniveau? Kommer du i godt humør af den faglige dialog? Kan du se charmen i at veksle mellem dage med varierede driftsopgaver og fokuserede dage med projektopgaver? Og ønsker du et job med flextid og god work-life-balance?

Du vil blive tilknyttet QC-laboratoriet, hvor dagligdagen er præget af vores nære kontakt til apotekets produktion. Du kan forvente at blive involveret i både driftsopgaver og projektopgaver.

Region Hovedstaden
Gem
Sit'n Sleep A/S

Kreativ dekoratør

Herlev, Ishøj, Hillerød, Næstved, Holbæk, Aarhus og Fredericia

Du kommer til at arbejde med vores butiksindretninger og udstillinger i vores møbelhuse.

Du bliver ansvarlig for at vores Sit’n Sleep DNA bliver ført ud i vores fysiske butikker. Du får ansvar for at skabe kreative løsninger, der bidrager direkte til vores forretning, og du er med til at inspirere vores kunder, når de skal finde nye møbler og inspiration til deres hjem.

Sit'n Sleep A/S
Gem
Eltel Networks A/S

El-teknisk profil til el-installationsafdeling

Herlev

Er du en erfaren el-teknisk profil, der overvejer nye udfordringer så er det dig, vi leder efter.

Se video om Eltel Networks A/S som arbejdsplads

Du vil få ansvaret for at lede og koordinere forskellige projekter fra start til slut. Det omfatter alt fra tilbudsgivning, planlægning, budgettering til implementering og afslutning.

Du vil arbejde tæt sammen med både vores interne team og eksterne samarbejdspartnere for at sikre, at alle projekter leveres til tiden, og inden for budgettet og i højeste kvalitet.

Eltel Networks A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV