278 job matcher din søgning 278 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Eltel Networks A/S
Netværksspecialist

Eltel Networks A/S, Herlev

Danmarks førende infrastrukturvirksomhed, Eltel Networks A/S, søger ny kollega til vores team af dygtige og kompetente netværksspecialister. Eltels kundesegment omfatter store danske organisationer, som vi hjælper med at drive deres kritiske infrastruktur på netværksinstallationer hos både offentlige og private kunder primært på Sjælland, men også på Fyn og i Jylland.

Eltel

Du bliver en del af et fagligt stærkt infrastruktur-team, hvor samarbejde og kvalitet sættes i højsædet. Der er plads til at være innovativ, og alle i teamet bidrager aktivt til at udfordre det tekniske status quo.

Vi søger en netværksspecialist, der har mod, lyst og kvalifikationer til at indgå i vores drift. Vores driftsopgaver er mangeartede og kræver kompetencer indenfor security, switching, routing samt wireless. Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores kunder og kollegaer.

Eltel Networks A/S
Synoptik A/S Category Coordinator

Synoptik A/S, Herlev

Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel over for vores nye og eksisterende kunder. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel.

Netop nu søger vores Category Management-afdeling en Category Coordinator, der har lyst til at være med til at gøre en synlig forskel.

Vores nye kollega skal være superskarp til kommunikation og samarbejde, da den primære opgave bliver at optimere og håndtere Synoptiks produktsortiment inden for stel og solbriller i Danmark og Sverige, samt udarbejdelse af trade marketing planer i samarbejde med vores Category Manager for stel og solbriller. Et arbejde, der skal foregå i tæt dialog med vores butikker, leverandører og marketingafdeling, hvor du indhenter feedback og inspiration til vores sortiment.

Verifone Denmark A/S
Customer Service Representative

Verifone Denmark A/S, Herlev

Er du serviceorienteret og fyldt med positiv energi? Trives du med en kombination af administrativt arbejde og udadvendt kontakt? Sætter du en ære i at besvare henvendelser fra kunder, og sikrer du dig, at de bliver hjulpet bedst muligt? Er du grundig, og løser du en opgave effektivt med sans for detaljen? Så læs venligst videre.

Verifone Denmark A/S i Herlev

Du vil indgå i vores administrative kundeservice-team. Vi har ansvaret for at besvare henvendelser fra kunder, samarbejdspartnere og kolleger fra hele organisationen. Vi besvarer mails og indgående telefoner samt tager imod gæster i vores reception. Henvendelserne kan dreje sig om alt fra fakturaspørgsmål til opgaver af mere teknisk karakter, såsom opdatering af terminal software m.m.

Vi har en TECH support-afdeling, som bemander supportlinjen, og vores to afdelinger har et tæt samarbejde. Vi har travlt i teamet, men vi har det samtidigt sjovt og har et godt sammenhold.

Verifone Denmark A/S
Academic Work Studerende søges til Customer Service 15 t/uge i Storkøbenhavn

Academic Work søger for KONE A/S i Herlev

Kan du lide et højt arbejdstempo, hvor du sammen med dine kollegaer skal udfylde en vigtig funktion i en af verdens førende elevator- og rulletrappevirksomheder? Vil du have værdifuld erfaring fra en virksomhed, som i flere år, er blevet udnævnt til en af verdens mest innovative virksomheder af Forbes Magazine?

Vi søger nu deltidsansatte til KONE. Arbejdet er spændende og fleksibelt og er det optimale deltidsjob for dig, som ønsker at arbejde 2 hele dage om ugen.

Vi søger dig, som

 • Er i gang med en videregående uddannelse, med minimum 1-1,5 år tilbage
 • Kan arbejde mindst 2 hele dage om ugen, og er fleksibel i forhold til at komme ind på kontoret med kort varsel ved sygdom
 • Taler flydende dansk i tale og skrift og kan gøre dig forståelig på engelsk
Synoptik A/S Salgsrådgiver til Herlev

Synoptik A/S

Arbejder du i dagligvarebranchen, tøjbranchen eller inden for personlig pleje og er klar på nye muligheder?

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet. Og vi gør det overbevisende. For vi elsker, hvad vi laver – og vi elsker at skabe værdi for vores kunder.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex A/S
Serviceminded regnskabsmedarbejder til kundevendt rolle hos Computerworld (25 timer)

Jobindex A/S søger for Computerworld i Herlev

Brænder du for bogholderi? Og kunne du tænke dig et job, hvor du gør en forskel for dine kunder og kolleger?

Så får du her chancen for at arbejde bredt med økonomifaget og samtidig pudse dine kundeserviceevner af, når du træder ind i en vigtig stilling i hjertet af Computerworld.

Klar til at komme i dybden med dit fag? Læs mere om jobbet her.

Synoptik A/S Talent Acquisition Specialist

Synoptik A/S, Herlev

Hos Synoptik brænder vi hver dag for at gøre en synlig forskel over for vores nye og eksisterende kunder. Vi lever for det øjeblik, hvor alting falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en synlig forskel.

For at vi lever op til Synoptiks vision om at være Danmarks mest anbefalede optikerkæde, kræver det, at vi i HR altid arbejder tæt sammen med forretningen for at skabe værdi og nå vores fælles mål.

Som Talent Attraction Specialist brænder du for at være i dialog med vores butikker og Service Center for at forstå, hvilke talenter der er behov for. Du bliver rekrutteringsansvarlig i Synoptik. Hele processen fra forventningsafstemning med nærmeste leder, jobannonce, rekrutteringsstrategi, search, samtaler, personlighedstest, referencer mv. står du for.

Progressive A/S
Business Manager - Netværk & Sikkerhed

Progressive A/S, Viby J. og Herlev

Brænder du for at netværk, sikkerhed og den ultimative kundeoplevelse? Har du god erfaring fra en stilling som Løsningsarkitekt, Presales Manager eller Business Manager i IT-branchen, som du kan tage med og bygge videre på i dit næste job? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Hos Progressive har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Til vores Salg & Marketing team søger vi ny en Business Manager med ansvar for vores ydelser indenfor Netværk og Sikkerhed. Sammen med resten af teamet, vores netværksafdeling og leveranceorganisation i øvrigt, får du ansvaret for at udvikle vores services indenfor Netværk og Sikkerhed til næste niveau. Er det dig, der bliver Progressives nye Business Manager, kan du glæde dig til at blive en del af en dynamisk, ambitiøs og flad organisation, der lægger vægt på høj faglighed, engagement og kvalitet hele vejen rundt.

Progressive A/S
Nordic Bioscience A/S
HR Manager

Nordic Bioscience A/S, Herlev

Are you interested in joining a world-leading research-driven biotech? Nordic Bioscience has a long history of engaged, productive employees, and we are looking for a Human Resources (HR) Manager to continue this tradition.

The ideal candidate will have a proactive approach which inspires trust and builds rapport. We are looking for an experienced people manager with a natural flair for building relationships with managers and a sound understanding of their business challenges. You will have excellent communication and analytical skills.

Role & Responsibilities

 • Provide strategic and daily support to different management levels in all HR matters.
 • Handle the recruitment process, including preparation of job postings and communication with candidates and managers.
Koncerncentre
Har du lyst til at arbejde med strategi og udvikling i et af Danmarks største ejendomscentre?

Koncerncentre, Herlev

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at byde ind på en bred palet af sekretariatsopgaver, og som sammen med os vil og kan bidrage til at yde god service for alle vores kolleger i Center for Ejendomme. Kan du holde styr på detaljerne, og har du en skarp pen? Så er du måske vores kommende kollega.

I Center for Ejendomme har vi en række samfundsvigtige projekter – lige fra renovering af regionens hospitaler og store hospitalsbyggerier til energiprojekter og varetagelse af logistik- og transportopgaver i forhold til hospitalerne.

I Staben arbejder vi blandt andet med betjening af direktionen, organisationsudvikling samt med den interne og eksterne strategiske kommunikation i centeret.

Koncerncentre
J&R Gruppen ApS Nye stjerner søges til J & R Gruppen

J&R Gruppen ApS, Herlev

Vil du have et godt og stabilt job, hvor både malersvende, lærlinge og ledere har begge ben solidt plantet på jorden?
Og har du det bedst et sted, hvor kvalitet altid kommer i første række?

”Vi har ikke kun nogle rigtig gode arbejdsforhold, vi har også de sjove og spændende opgaver, som gør faget interessant. Og du får indflydelse på, hvilke opgaver du vil udføre,” fortæller malersvend Benjamin Jespersen.

J&R Gruppen har ekspertisen til at klare alt lige fra de helt store projekter til de mindre og mere specialiserede opgaver på hele Sjælland. Vi er 3 firmaer med forskellige kundegrupper under ét tag.

Du arbejder både indendørs og udendørs, med stor variation i dine opgaver. Og så bliver du en del af en arbejdsplads, hvor I altid forlader kunden med et professionelt stykke kvalitetsarbejde bag jer.

Dansk Sundhedssikring
Psykoterapeut til team for mental sundhed

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Brænder du for at finde den bedste løsning gennem visitation og rådgivning? Har du stærke kommunikative evner og er du mester i at sikre gode samtaleforløb over telefonen? Drives du af at gøre en forskel – og er du klar til at gøre det på en anderledes måde? Så er du måske den psykoterapeut vi søger.

Dansk Sundhedssikring

Som psykoterapeut vil du blive en del af vores Sundhedsteam, som består af flere end 80 sundhedsfaglige kolleger – herunder blandt andet sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer. Du vil indgå i vores team for mental sundhed bestående af 22 kolleger, der hver dag visiterer og rådgiver de kunder, der på vidt forskellige måder er blevet ramt på psyken. Som psykoterapeut vil du få ansvaret for at sikre faglig vurdering og anbefaling samt den gode kundeoplevelse. Du vil også gennemføre samtaleforløb pr. telefon.

Dansk Sundhedssikring
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Nordic Power Converters Experienced embedded SW Developer for scale-up with strong growth

Nordic Power Converters, Herlev

Would you like to:

 • Be part of establishing and driving embedded SW in an international and expanding company with cutting edge technology LED drivers
 • Be part of creating an innovative and commercial success
 • Directly influence the company results and our customers success

… then read on.

Nordic Power Converters is now looking for a dedicated and experienced embedded SW Developer – a strong profile, who from previous experience knows how to develop embedded SW in high quality and also knows the value of testing and documentation.

a.p. botved a/s Projektkoordinator assistent

a.p. botved a/s, Herlev

Drømmer du om et job med stor frihed og selvstændighed, og hvor du får stor fleksibilitet?

Som projektkoordinator ved A/S A.P. Botved, vil dine primære opgaver være, at varetage den daglige koordinering i vores montageafdeling. Du skal sikre at vores kunder får den ultimative service, samt sørge for, at vi altid holder, hvad vi lover – til tiden. Når vi har solgt en liftløsning, vil det blive din opgave, at koordinere korrekt montage af vores løsning, herunder kontakt til leverandører, kunder, samarbejdspartnere, samt planlægning af dagligdagen for vores medarbejdere, der fysisk udfører arbejdet hos kunden.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage dialogen med kunder, entreprenører, bygherrer, arkitekter og interne medarbejdere, - efter ordrebekræftelse og indtil afleveringsforretning
 • Sikre korrekt og planmæssig udførelse af montager
Audika
Når service er dit kald - kundekoordinator til Herlev

Audika

Audika er Danmarks største kæde af Oticon-certificerede hørecentre – og vi søger en Kundekoordinator til vores butik i Herlev.

Se video om Audika som arbejdsplads Som kundekoordinator har du ansvaret for butikkens daglige drift; hvilket indebærer kalenderstyring i samarbejde med hørespecialisten. Du har overblikket og ansvaret for kunderne i kalenderen, hvilket indbærer telefonisk kontakt til kunden inden de møder i butikken, samt når vi møder dem i butikken. Du har ligeledes ansvaret for, at butikken fremstår præsentabel og indbydende, når kunderne kommer på besøg. Derfor finder du det naturligt at tale med vores kunder samt sørge for, at de bliver taget godt imod.

Audika
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.